Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Are you my new plaything? [Carver]

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 22:37

Han var når det kom til sindet, fulgt rimelig godt med tiden, det gjorde det bare nemmere at passe ind i verden. Ikke fordi han higede efter verdens accept men nogle ting bragte bare opmærksomhed med sig fra de forkerte. Han havde da også måtte dræbe de første Inkvisitører der ville dræbe ham.
Hans krop var som da han kom til verden og han vidste faktisk ikke om det bare var sådan han så ud. Men han ville ikke bare tage chancen og lade den forfalde, så hellere tage sig af den.
Manden der stod og fik et kick ud af udsigten ville gøre klogt i at holde sig væk fra dem, det var en intensitet der ikke skulle afbrydes.

"Det gør det nemlig. Det skal der helt bestemt..."

Han havde jo sagt at han ikke var blid på nogen måde og såvel som hun havde manglet den voldsomhed, så havde han også selv gået i rigtig lang tid og manglet en der kunne holde til det.
Hendes lyde var som den smukkeste musik, en musik der tændte mere op under ham hvis det da kunne lade sig gøre. Men hvem ved.... Måske ville det blive endnu mere voldsomt når de mødtes med det formål til at starte på`?
Det at hun ikke holdte skrigene tilbage var virkelig lækkert og han knurrede selv af nydelsen.

Da hun så begyndte at bevæge hofterne mod hans stød så de blev dybere, holdt han hende på sit skød men lænede hende længere tilbage og tog fat i hendes ene bryst hvorefter han øgede stødenes styrke yderligere
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Ons 6 jun 2018 - 10:50

Hun lå her i parken og var nu sammen med en lækker fyr som helt klart havde fyret op for hende, selv om hun på ingen måder kendte noget som helst om ham. Hun vidste ikke hvor han var fra, hvem han var eller hvad hans navn var og det gjorde hende ikke det mindste. Så længe han var med på at lege lidt og hygge sig, så ville hun bestemt ikke sige nej og kunne han så komme når hun havde lyst til det – så kunne de være gode bekendtskaber og stod det til hende behøvede hun ikke engang vide mere om ham. Han var en fyr der passede hans krop og det tændte hende, han havde en bestemt aggression over sig og det tændte hende og han var lidt vild omkring det at være seksuelt sammen – det var perfekt!

Hun mærkede hans krop imod sig og glemte faktisk helt at svare på hans ord, da hun faktisk var fanget andre steder. Et let støn forlod hende og hun kastede nærmest voldsomt hovedet tilbage, det var ekstremt skønt. Det at han ikke var blidt gjorde hende bestemt intet, hun elskede at der en gang imellem var nogen som bare tog fat og gjorde det hun havde behov for – så kunne hun altid finde legetøj som ville lege med hende på andre former for leg, hvis hun havde lyst til blid sex – så skulle hun nok finde en der ville det.

Hans knurrren gjorde det helt rigtige for hende. Hun hev en smule hårdt fat i hans hår mærkede hendes lyster stige og bestemt til ham. Hun bed sig i læben og da hans stød blev dybere og voldsommere forlod en række skrig hende og hun spændte næsten helt op i kroppen og mærkede hvor helt fantastisk det var. Hun nød det hele det at han også nød det så voldsomt gjorde hende kun endnu mere tændt. Hun mærkede at han ramte de helt rigtige steder og at hendes klimaks ikke var så langt væk. Hendes krop rystede let og hun spændte godt op i den veltrænede krop. Folk omkring hende var faktisk ikke til at se for hende, hun var helt i fokus og elskede det de havde gang i.

¤Årrrh ja.. ¤
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Ons 6 jun 2018 - 11:46

På et eller andet tidspunkt skulle de jo nok komme til at kende mere om hinanden, det ville jo gøre det noget nemmere hvis de skulle mødes igen. Nu havde han jo sagt hvad han kunne lide at hun havde på og hun var med på ideen. Og de virkede begge til at være så intense personligheder at denne ene gang langt fra ville være nok. Men lige der var navn og den slags egentlig fuldstændig ligemeget, det handlede om de begge to havde en stærk lyst til hinanden og bare gav efter for den. Der var ingen grund til at være blid, det skulle være voldsomt og var egentlig en rigtig god smagsprøve på hvor voldsomt det så kunne blive næste gang. Næste gang ville de jo ikke have behov for at lokke med hinanden eller noget, der kunne de bare tage for sig.
Det at hun var med på hans aggressive måde, tændte ham endnu mere.

Måske svarede hun ikke på hans ord, men det var også ligemeget. Han havde aldrig prøvet det blidt så det var det værd så sandt at sige vidste han ikke om det overhovedet kunne være noget. Så indtil han var blevet overbevist om andet, så var der heller ingen grund til overhovedet at skænke det en tanke. Måske fandt hun andre til mildere leg men det de gjorde nu var intenst og det skulle nok blive endnu værre. Det ville ikke overraske nogen hvis omgivelserne gik i stykker når først de gik rigtig i gang.

Hans knurren var ikke bare et forsøg på at virke dyrisk, den var dyb og intens, en knurren der fortalte at han på ingen måde var noget blidt lam. Ganske vist hev hun mere fat i hans hår men ikke nok til at det ville blive et problem, der skulle meget mere til. Hendes lækre skrig tiltrak kortvarigt en del opmærksomhed men de fleste blev så forlegne at de bare skyndte sig videre.
Det ville også være en meget dårlig idé at prøve på at afbryde dem. Det var intenst og fantastisk så han gjorde heller ikke noget for ikke at være voldsom. Da hendes krop så begyndte at ryste, kunne han også tydeligt mærke hvordan hendes krop spændte, ja stram det var hun så absolut og det var lækkert! Det at hun var stram og han var veludrustet gjorde kun nydelsen endnu stærkere.

"Sådan ja....."
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 6 jun 2018 - 20:10

Kan ikke slette den :o


Sidst rettet af Amy Sophia Scott Ons 6 jun 2018 - 20:22, rettet 1 gang
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Ons 6 jun 2018 - 20:18

Det sjove ved dette møde var netop at de ikke kendte hinanden, hun vidste intet om ham – hun anede ikke hvad han brugte sin fritid på og hun anede ikke hvad hans job var. Hun knyttede sig aldrig, hun fik ikke følelser for nogen. Hun havde i 500 år aldrig haft følelser for nogen og mente egentlig at det var noget pjat. Der havde kun været en lille smule der skulle lokkes frem, men derefter var det gået meget naturligt og det havde lynhurtigt udviklet sig til noget hun havde fundet interessant. Hvad behøvede hun at vide om ham og hvad ønskede hun at vise om ham. Hun behøvede egentlig kun hans mobil nummer, hvis hun fik hans navn ville nogen på et eller andet tidspunkt prøve at udvikle forholder – det lå så dybt i folk at det var sådan man gjorde og det var bestemt ikke noget for hende. Hun spændte kort op i kroppen og lod blikket følge han krop en smule, den var spændt – svedig og dragende.

Hun nød hans knurren og det var fantastisk at han nød det på denne måde, hun stønnede let og hørte en stemme bagved dem, som nærmest skreg at de altså var på et offentligt sted og burde tage og stoppe med det barbariske pjat de havde fat i. Hun lænede kort hovedet frem for at se på fyren som stod og betragtede hende med et flabet smil. Hvorfor skulle han nu til at blande sig? Hun mærkede nu hele kroppen sitre og hun var lige på grænsen. Hun holdte igen for ikke at lade denne oplevelse fordrive for hurtigt, men hans tunge og markante vejrtrækning gjorde det svært for hende. Hun satte kort neglende i hans ryk og et let skrig forlod hende i det hele hendes krop blev forløst under ham og hun greb hårdt fat i ryggen på ham. Hold nu helt op det var fantastisk. Hun sad kort og kiggede på ham med et intenst smil, før det blev forvandlet til et smil med et kæmpe tilfredsstillet smil. Hun lænede sig frem og gav ham et let kys på kinden.

”Tak for turen lækkermås! Det må vi gøre igen en anden dag!”

Hendes stemme var kæk og bare ikke det mindste antydning til at hun ønskede at spørge hvem han var eller hvor han kom fra – jo mindre hun vidste jo bedre. Hun løftede kort hånden og to rødder spirrede op og viklede sig om hans håndled og holdte ham fast. Hun kiggede kort på ham med et flabet smil.

”Så kan jeg altid komme tilbage og få en tur mere – samtidig kunne du være aldrig at en anden kvinde hoppede på dig, nu hvor du sidder der lækker og ja.. nøgen”
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Ons 6 jun 2018 - 23:47

Normalt set vidste han lidt mere om den han var sammen med, et navn var der nok kommet på banen. Men de gange var det hurtigt blevet indviklet fordi den anden part lagde for meget i det, og han var egentlig kun interesseret i at få stillet sine lyster når det kom til stykket.
Men det de havde gang i var specielt, der var noget ekstra dragende ved det. Det havde været ude forpligtelser, det var rent et spørgsmål om lysten der brændte mellem dem. Det var da også en meget fristende tanke at det ikke ville blive sidste gang. Men næste gang ville nok også blive meget mere voldsom og intens.
Hans intense blik vandrede over hende som hun spændte så lækkert, hendes muskler spillede så lækkert igennem hele den så velformede krop.

Han lagde da hurtigt mærke til stemmen bag dem, men det forhindrede ham ikke i at blive ved. I stedet for drejede han kort hovedet og kiggede op på den unge mand. Ganske kort blev hans øjne glødende røde og han knurrede noget højere hvilket forskrækkede den unge mand der straks satte i løb.
Så vendte Carver meget hurtigt blikket mod hende igen og blev ved, denne gang med noget højere hastighed indtil hun skreg så lækkert og satte neglene godt i ham. Hun spændte voldsomt omkring ham og han trak da også på smilebåndet som hun lænede sig ned og kyssede hans kind.

Da rødderne så viklede sig omkring hans hænder, kiggede han dybt i hendes øjne og smilede imens han knurrede dybt. Han spændte næverne og slog så ud til siderne med voldsom kraft. Der kom intens varme fra hans hænder ganske kort hvilket fik rødderne til at sprænge over.

"Der skal mere til..... Men ja du kan sagtens komme og få en tur mere...... Det eneste du skal gøre er at sige til..... Hvem ved, måske bliver det i træningscenteret næste gang.... Du ved hvad du skal tage på....." Der var jo dybest set ikke nogen grund til at sige så meget mere, de vidste jo godt hvad der skulle ske. Så tog han bestemt om hendes nakke hvor han så trak hende ned og nappede hende ved halsen
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 7 jun 2018 - 14:28

Hun havde bestemt nydt deres lille hyggelige stund sammen og hun ville bestemt ikke afvise at det ville ske igen. Hun lod blikket glide ned over hans fantastisk bryst og bed sig sultent i læben – årh jo! Han var helt bestemt et nyt stykke legetøj – som skulle udnyttes! Hun lod blikket kort falde i hans, han vendte dog hurtigt hovedet og så mod en mand der løb meget hurtigt væk, et kort smil forlod hende og hun måtte indrømme at hans lille aggressions niveau tændte hende en lille smule mere. Hans knurren fik hende til at bide sig i læben og hun ønskede virkelig at tage en tur til – men hun havde i hvert fald aftaler for resten af eftermiddag, så det her havde været en perfekt afslutning.

Hun kiggede på ham, som han brændte rødderne over og strakte sig, uhh han var sku en fræk sag ham her! Hun så lystent på ham og kunne virkelig godt lige tage en tur på hans fantastisk krop. Hun kiggede på uret som sad på hendes håndled og sukkede kort – hun havde faktisk ikke tid til at tage en tur mere og det irriterede hende. Hun strøg ham over kinden, ikke kærligt, men alligevel var der en hvis lokkende effekt over hendes blide berøring.

”Tro mig.. det var bestemt ikke sidste gang.. jeg er et krævende bekendtskab”

Hans maskuline måde at tage fat i hende og nappe hende på nakken fik et kort støn til at forlade hende, ophidset – jo mere maskulin og krævende han var, jo mere tændte hun op for sig selv. Han havde indtil videre været fantastisk og det ville hun helt sikkert også forvente næste gang. Hun trådte let væk fra ham og så på ham med et smil.

”Vi ses Plaything!”

Han var hendes nye legetøj og det ville hun da bestemt ikke lægge skjul på.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum