Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Are you my new plaything? [Carver]

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Ons 30 maj 2018 - 21:57

Hun lod kort blikket glide ned over fyren der sad i baren og hun sendte ham et let og nærmest flirtende blik. Hun tørrede kort den slurk op som var blevet spildt af en lidt for fuld kunde. Et blidt grin forlod hende før hun kiggede på hendes med bartender og nikkede kort imod ham med et selvsikkert smil plantet på læberne. Hendes vagt var slut og hun havde tjent rigeligt med drikkepenge i dag, hvilket nok skyldtes hendes lettere flirtende facon. Hun kunne også være flabet overfor de rigtige kunder og hun var egentlig bare god til at kende de forskellige mennesker typer. Hun vinkede kort og løb ud og klædte om. Hun beholdte sine lettere slidte cowboy bukser på og med den skjorte hun hele dagen havde haft på. En hvid top blev hevet over hendes krop, selv om den var en smule gennemsigtig havde hun stadig mod på at gå ude sådan.

Hun førte hånden igennem håret og ruskede let op i det før hun lagde hovedet en smule på skrå. Hun kunne vidst godt tillade sig at gå ud sådan her. Hun trådte ud i varmen, som ramte hende hårdere end hun egentlig havde regnet med – det var da ekstremt varmt i dag, hun skulle ikke hjem og sidde i en lejlighed! Hun lod blikket glide rundt og hun kunne tydeligt mærke en ting trække i hende – naturen! Hun kendte udmærket vejen til parken og bestemte sig for at gå dertil, det kunne da være en fantastisk dag at tilbringe i parken.

Hun nærmede sig parken og gik hurtigt og feminint derind, hun var ikke bange for at vise sig frem og hun nød faktisk endda når hun fik opmærksomhed fra de forskellige fyre som var rundt om i parken. Hun gik let hen til den lille bro som gik over søen. Hun elskede udsigten derfra – ænderne der svømmede og hyggede sig. Hun lod blikket falde på et forelsket par som nærmest pjattede rundt i vandkanten og et smil ramte hendes læber – hun rystede dog på hovedet, tænk at nogen kunne finde det interessant at få følelser for en anden. Mænd var intet mindre end fantastiske legetøj, nogen man udnyttede når man havde brug for en hyggelig aften eller skulle have løftet en sofa.. Men alt det der kærlighedsfis kunne de vel og mærke beholde for sig selv. Hun var bedre på fri fod, så kunne hun opsøge de mænd hun ønskede og tilbringe natten med dem som kunne feje benene væk under hende.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Ons 30 maj 2018 - 22:53

Dagen var gået som de fleste andre, med arbejde og træning. Han var som altid stået tidligt op og taget i fitness-center hvor han virkelig gik til den. Han havde jo altid haft den holdning at hvis ikke du gjorde noget fuldt ud så skulle du i det hele taget lade være. Den nærmest aggressive træningsrutine tiltrak sig misundelige blikke fra mændene og nysgerrige blikke fra kvinderne. Carver var en utrolig velbygget mand og træningsshortsene eller den grå t-shirt efterlod ikke meget til tilfældighederne. Selvom han fik en del blikke så var han egentlig ligeglad. I hans hoved ville de ikke kunne holde til ham alligevel, han var ikke ligefrem nogen blid mand.

Efter træningen var han taget direkte på det midlertidige arbejde han nu en gang havde fundet. Der var ikke ligefrem noget prestige i at arbejde i byggebranchen men det gjorde han havde til dagen og vejen. Sjakbajsen kendte nogenlunde Carvers temperament så derfor blev han også som oftest sat på en opgave han kunne gøre nogenlunde alene. Denne gang var det bare restauration af nogle nedslidte lejligheder hvor han forstærkede væggene der nærmest var forfaldet allerede. Måske var han ikke uddannet tømrer men han var ferm med hænderne så det gik også overraskende godt.
Efter at have fået sin løn, stod han og skiftede til normalt tøj da en af de andre syntes det var en god idé at provokere ham. "Hey Carver.... Bliver du aldrig træt af at kysse chefen i røven?" Tåben stod og grinede veltilfreds over sin egen kommentar så han nåede slet ikke at opdage den skalle der ramte ham over næsen og fik ham til at besvime. Carver skiftede til træningsbukser og tog jakke på inden han gik hen over den besvimede mand som om han slet ikke var der. Derefter gik han ned i parken til den del af dagen han efterhånden holdt allermest af.
Som han kom ind i parken og fandt sig en god plet, satte han tasken fra sig og smed tøjet til han kun stod i træningsbukserne og gik så i gang med en overraskende elegant Tai Chi rutine. Han havde kun været i gang med træningen i ca en halv time inden to unge mænd pegede over på ham og sagde højt: "Se! Det er ham tumpen der altid står og danser slowmotion!" Carver stoppede op men stod med ryggen til inden han begyndte at tælle ned: "Tre......"
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Ons 30 maj 2018 - 23:09

Den blide brise fangede hendes hår og førte det let bagover hendes skuldre. Hun lukkede nydende øjnene og mærkede den blide vind nærmest kærtegne hende over huden. Hun trak vejret og for hver eneste vejrtrækning mærkede hun naturen tage et større tag i hende. Når hun var sådan forbundet med naturen som hun var nu, kunne hun også høre dyrene omkring hendes tanker – en hund ønskede hans ejer skulle kaste den åndsvage bold – en anden hund stod og fokuserede på et egern som let boltrede sig oppe i træernes kroner. Hun elskede at være så tæt på naturen omkring hende. Hun lod dog blikket falde rundt da hun hørte nogen unge fyre snakke grimt om en eller anden. Hun drejede hovedet og så to fyre som stod og nærmest pegede på en eller anden ret så tiltrækkende fyr som stod og udøvede et eller andet hun ikke kendte til.

Hun var ikke ligefrem kendt for at kunne holde sin mund og et smil faldt let over hendes læber da de nu valgte at stille sig ikke så langt fra fyren. Hun rømmede sig lidt og fik ret så hurtigt deres opmærksomhed. Hun begyndte nu ret så sensuelt at gå frem mod dem, et lokkende og flirtende blik gled i de blå øjne og hun bed sig en smule prøvende i læben. Hun trådte helt hen til dem, der var ikke mere end 1 meter imellem hende og de to fyre.

”hey gutter”

Stemmen var forførende og man kunne tydeligt fornemme en lyst lagt i den blide stemme. Hun førte uden for deres rækkevidde hendes hånd en smule op og en stor rod løftede sig bag dem – hun trådte hen til dem, et enkelt skridt tættere på før hun atter lod hendes stemme lyde, denne gang havde det i stedet fået et provokerende og nærmest hånligt tonefald.

”måske skulle i prøve – det kunne være det kunne fjerne noget af… det der?”

Hun førte let hånden rundt i en cirkel få centimeter fra deres maver. Hun trådte nærmest hårdt et skridt frem imod dem og de havde ikke regnet med at det ville ske kunne man tydeligt se, for de trådte hastigt tilbage og faldt over den store rod som nu var bag dem. Hun kiggede på dem med et lille provokerende smil.

”måske i også skulle lære at styre jeres fødder”
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Ons 30 maj 2018 - 23:24

Carver skulle lige til at komme med det næste tal inden han ville rette hvad han mente ville være en velfortjent straf mod de unge mænd, men blev afbrudt. Så kiggede han efter den unge skønhed som nu havde de unge mænds udelte opmærksomhed. Han stoppede sin træning og lænede sig afslappet opaf et træ imens han betragtede hvad der nok skulle blive underholdende.
Tænk sig at det var så nemt at tryllebinde mennesker? De stod jo nærmest og måbede over hende! Hvis ikke det var fordi hendes top i forvejen var let gennemsigtig så ville deres savlen da gøre den det.

Bevares hun var virkelig tiltalende at se på, man kunne tydeligt se hvordan hun selv var meget bevidst om det. Det gjorde det et eller andet sted meget sjovere. Han trak lidt på smilebåndet som hun talte til dem. Som hun begyndte at snakke hånligt til dem, lagde han godt mærke til at en trærod bag dem havde flyttet på sig. Han var alligevel fristet til at gå tættere på så det gjorde han også.
Han var også næsten henne ved dem da hun trådte frem og de to unge mænd så smukt faldte over træroden.

Han kunne da heller ikke holde latteren tilbage inden han sagde: "Meget elegant..... Tror ikke i får damerne ved at falde for dem på den måde der......"
De to unge mænd ville ikke tabe ansigt overfor en smuk kvinde så de kom ophidset på benene igen og kiggede meget vredt på ham. Den ene af dem sagde: "Luk arret dansetrold!" hvorefter han slog Carver hårdt i maven. Der skete dog ikke andet end Carver smilede som den unge mand fik meget ondt i hånden og ømmede sig.

Så knyttede Carver den ene hånd og sagde: "To....... En......." De unge mænd kunne godt se at det ikke var en kamp de ville vinde så de valgte i stedet for at skynde sig væk der fra. Carver fnyste lidt af dem inden han kort vendte blikket mod hende med et roligt smil og sagde: "Tak tror jeg......" Roligt gik han hen til sin taske igen og fandt en flaske vand
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 0:13

Hun havde haft 500 år til at kunne lære at kontrollere sig selv, lære at styre det andet køn hvilket oftest var meget nemmere end man egentlig skulle tro. Mennesker var så nemme og dette var også en af grundende til at hun ikke ønskede at være sammen med et menneske – de var så nemme at manipulere og frembringe lyster i – det var ikke sjovt og mistede ofte gnisten inden for ret længe. Men var det dog et utroligt tiltrækkende menneske og det var længe siden, jo så kunne hun da godt nyde et menneske blot for en aften. Hun lod blikket glide mod de to fyre, som tydeligt ikke ville tabe ansigt foran hende og hun rystede en smule på hovedet.
De rejste sig op og åbnede atter munden, tænk sig at de ikke havde lært noget af første gang – typisk det mandelige køn. Hun lod blikket falde imod den ene af dem da de valgte at slå imod den lækre mand med bar overkrop og de fik tydeligt ikke det resultat de ønskede. Hun bed sig kort en smule imponeret i læben over hans måde at tage sådan et slag på. Lækkert! Fyrene vendte så om på hælen og skyndte sig væk, det var nok den klogeste beslutning de havde taget længe. Han kiggede så på hende og sagde så tak tror jeg? Hun løftede kort en anelse undrende på hovedet.

”tror du?”

Hun vidste udmærket at hun ikke ville kunne have banket dem, hun kunne have brugt sin list og måske sin magi – men hun havde bestemt reddet ham fra muligvis at banke dem sønder og sammen og få en straf for det. Han gik hen mod hans taske og hun lænede sig op af det træ som han tidligere havde brugt til at betragte hende og fyrene på.

”Du slog mig ikke ligefrem som havde kontrol over situationen?”

En blid og nærmest drillende provokation dansede over hendes læber – hun kunne ikke lade være, hun havde allerede nu lært at han måske ikke havde det blideste temperament i verden og alligevel kunne hun ikke lade være. Hun lagde hovedet let på skrå og tjekkede ham så tydeligt ud – jeps, han var bestemt et syn for guder.

”Når man render rundt og er så lækker og træner i fuld offentlighed – så burde man måske beholde blusen på, så fyrene ikke bliver misundelige og piger ikke falder i stimer”

Hendes stemmev ar lige på og bar ikke det mindste præg af nervøsitet, hun var bare en person som ofte sagde tingene lige ud og når hun syntes at han var så fin og se på – så burde han da også få det af vide.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 0:37

Han havde haft en del modstandere igennem sin tid og han var da ikke immun overfor kamp, men det den unge mand forsøgte på var ganske enkelt ynkeligt. Han havde altid lært at der altid ville være en der var bedre end en til noget men han var nu ikke blevet besejret endnu så havde han heller ikke nogen grund til at tro det skulle ske. Og da slet ikke mennesker med en såret stolthed!
Han tog en stor tår af vandet inden han så kiggede på hende med et nærmest flabet smil. Han havde sagt 'tak tror jeg' mest af alt fordi han vidste jo godt at hvis ikke hun havde gjort noget ved de to mænd var der en meget stor sandsynlighed for at de ikke ville kunne gå der fra. Det havde han som udgangspunkt været fuldstændig ligeglad med, men det ville alligevel rejse en del spørgsmål hvis der blev fundet to mænd banket til blods.

"Nemlig.... Hvis ikke du havde været der så kunne det have været noget værre griseri..... Men du fik da fint såret deres stolthed..." Han trak let på smilebåndet inden han roligt gik i gang med Tai Chi endnu en gang, dog så han kunne se på hende imens. Han ville som udgangspunkt helst kunne se den han talte med, specielt når hun nu var så tiltalende.

"Så burde du kigge bedre efter.... Men ja det havde nok ikke været så smart hvis ikke de selv kunne gå her fra..."

Han havde så absolut ikke noget roligt temperament, specielt ikke når nogen så ynkelige som de to stakler valgte at provokere ham. Det var ikke nogen værdig kamp hvis det blev til et slagsmål, men han ville heller ikke bare lade være hvis de prøvede. Måske var det en drilsk provokation fra hendes side af men ikke noget der ville sætte hans temperament i kog. Han kunne jo et eller andet sted godt se det fra hendes side af.

"Når man render rundt og er så lækker og er så drilsk.... Så burde man vel ikke tage en så gennemsigtig top på, så pigerne ikke bliver misundelige og unge mænd står og savler..... Eller?"

Han lagde på ingen måde skjul på at han kunne så absolut lide udsigten. Hans kommentar var et tydeligt drilsk modsvar til hendes men også på en måde så han viste hendes påklædning på ingen måde generede ham. Nærmere tværtimod
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 6:51

Hun slog hende bestemt som typen som dyrkede en eller anden form for motion – men hun kunne af gode grunde ikke fortælle hvad dette var, men det havde i hvert fald gjort et utrolig godt stykke arbejde med hans krop og det havde hun bestemt også set. Hun lod blidt hovedet tiltes på skrå og de blå øjne betragtede ham lidt mere en smule indgående. Hun kunne nogengange ikke forstå hvorfor nogen mennesker var så kæphøje, men de vidste selvfølgelig ikke at der fandtes væsner som dem, så hvis de nu stadig troede at de var overlegne.

Hans smil var flabet og det viste sider af ham som hun egentlig ikke lige havde regnet med han bar. Han slog hende mere som den alvorlige og mere seriøse type. Hendes selv var fra naturens side ikke en slagsbror, hun var mere en lover then a fighter. Hun stod let lænet op af træet og kiggede en smule indgående på ham da han begyndte at snakke igen og hun rystede lidt på hovedet. Hun måtte på en eller anden måde finde det en smule tiltrækkende at han var så aggressiv og at han kunne stå op for sig selv. Hun havde ikke den stærke lugte hans som mange af de andre væsner og kunne af gode grunde ikke vide hvilket væsen han var, men hans måde at tage imod et slag slog hende ikke ligefrem som menneske.

”sådan er det når hunden vil lege med maden”

Der var et mere tryk på ordet hund, hans temperament slog hende som en varulv, hun fik den ikke den samme association med en ulv – så hun havde en god ide om at han ikke var en varulv, men derfor kunne hun godt lide at drille lidt – måske det kunne tirre ham lidt. Han gik i gang med hans sport igen og hun overvejede kort om det var en hentydning, men det var hun egentlig ligeglad med, hun blev stående og lod blot blikket falde på hans muskler som arbejdede under ham. Hun kunne skam godt forstå hvorfor han virkede lidt glad for sig selv, han havde nogen at have det i.

Hans stemme lød så igen og han vendte næsten hendes ord imod hende og et grin faldt kort over hende – før hun betragtede ham en smule mere indgående.

”Kvinderne lægger bestemt ikke mærke til mig lige nu og mændende… de må da kunne styre deres mundvand, så hvis du skal bruge en serviet må du sige til, så kan jeg nok godt klare det”

Hun havde bestemt intet imod at han betragtede hende, hun vidste at hun var en pæn pige og hun vidste hvad hun kunne gøre ved mænd, så det kom på en eller anden måde ikke bag på hende. Hun rodede let op i hendes hår så det fik et let bollehårs udtryk. Hendes tanker blev kort forstyrret af et egern hvis tanker kort valsede i hendes sind, et smil faldt over hendes læber og hun kom i tanke om den rod hun havde løftet. Hun løftede bag på ryggen kort hånden og førte roden ned igen.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 9:31

Han vidste skam udemærket godt han havde en veltrænet krop, det gik han også meget op i at være. Egentlig ikke på grund af forfængelighed men fordi netop det han havde gjort sig så god til krævede det. Det var der bare mange mennesker der ikke respekterede, nok mest fordi de var uvidende eller slet og ret misundelige.

Som udgangspunkt var han også alvorlig af natur, han tog i hvertfald sin træning meget seriøs. Men derfor kunne han sagtens have det sjovt og nyde livet, eller for den sags skyld give igen på drillerier fra en smuk kvinde som hende. Det var dog tydeligt at hun udemærket godt vidste hvor smuk hun var og hvordan hun oste af sexappeal. Og han var en direkte mand så han kunne ikke se hvorfor han ikke skulle nyde det.
Han havde aldrig selv mødt en Aspara men han havde hørt om dem en gang imellem og ud fra beskrivelserne af hvad de var og kunne, var det hans gæt på hvad hun var.

Ved hendes kommentar om hunden der leger med maden, stoppede han langsomt sin rutine og vendte sig direkte mod hende imens han endnu en gang tog en tår vand. Hans tatovering så nærmest skinnende ud lige som resten af ham grundet træning. Det var ikke fordi han svedte som en sindssyg men han tog heller aldrig bare let træning.
"Hund?..... En hund kan tæmmes..... Gøres lydig..... Jeg kan ikke....."

Efter et intenst blik og et nærmest stolt smil, satte han vandet fra sig igen og begyndte på en serie af kraftfulde og helt perfekte slag og spark ud i luften. En gang imellem holdt han et spart over sit hoved og førte det meget langsomt ned igen uden på nogen måde at vakle i sin balance.
Som hun slap et grin, kunne han heller ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet. Selvfølgelig kom hun med et kækt svar tilbage, han havde egentlig ikke forventet andet fra hende.

"Du må da meget gerne hjælpe med en serviet men det bliver ikke for mit mundvand.... Der bliver du nødt til at oppe dig......"

Det var selvfølgelig lidt en udfordring, men det var lige så meget for at vise der var mere til ham end de sørgelige undskyldninger for mænd der var. Andre mænd tænkte som oftest alt for meget om sig selv eller for den sags skyld så vidste de ikke hvordan de skulle tage fat ved en kvinde alligevel
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 9:57

Han havde selvtillid, han havde kroppen og han var stor i kæften. Dette var ikke alle sammen ting man så ved den samme så ofte, så det var en smule befriende på en eller anden måde. Han gik meget op i det han nu havde gang i og hun vidste egentlig ikke om hun skulle lade ham være i fred eller om hun skulle blive ved at forstyrre ham – hvad havde hun egentlig selv mest lyst til?
Hun havde haft over 500år til at lære sig selv at kende, til at lære sin krop at kende og til at nyde omgivelserne omkring sig. Hun var blomstret op og blevet til den kvinde som nu stod foran ham i dag. Hun havde selvtillid og hun vidste bestemt at de fleste fyre nok skulle finde hende tiltrækkende, nogen mere end andre. Hendes blod var nærmest dannet til at lokke blodsugere til sig, hendes duft var lokkende for de fleste og hendes øjne kunne fængsle selv den mest stædige mand. Hun vidste også at hun måtte have en smule indflydelse på denne fyr, men dette betød dog ikke at hun endnu overvejede at udnytte ham for hyggens skyld – han var hendes type kropsmæssigt i hvert fald.

Han stoppede sin rutine og vendte sig direkte imod hende. Hans krop var ikke ligefrem svedig men der lå bestemt et fugtigt lag over den veltrænede krop og hun måtte da indrømme at man skulle være en gris hvis man ikke lige fantaserede lidt om ham. Hun kunne egentlig godt bruge en tur med ham – hvorfor ikke? Hans ord fik et grin til at forlade hende – sådan snakkede alle fyre, indtil…

”Du finder dig en eller anden sød lille brunøjet tøs, som vinder dit hjerte og så sætter du dig, bare fordi hun kommer med en svag hentydning. Du slår mig lidt som… den type”

Den lydige type, måske – måske ikke. Men han virkede som typen der ville falde for en eller anden lille uskyldig pige som kiggede på ham med bambi øjne. Hun smilte kort ved tanken, hun forstod ikke følelser og hun fik dem aldrig. Nu havde hun eksisteret i 500 år og stadig til den dag i dag havde hun ikke haft et fast forhold. Hun havde det fint med bare at udnytte sine mandlige bekendtskaber og så komme videre. Han fortsatte sin rutine og hun måtte alligevel se lidt imponeret på – han kunne nu altså godt finde ud af det han nu havde gang i. Hans ord fik hende til at løfte blikket en anelse midfornøjet og alligevel med et smil på læben.

”nød til at oppe mig? – den må du længere ud på landet, jeg har set dit afslørende blik. Men jeg kan da også bare smutte hvis det er”

Hendes stemme var blid og undersøgende, hun betragtede ham – der lå dog tydeligt et bid i hendes toneleje. Hun løftede sig væk fra træet og gik ind foran ham, med 2 meters mellemrum imellem dem. Hun bakkede så stille og fortsatte sådan indtil hun var 5 meter væk ca. Hun lagde sig så let i det bløde græs og lukkede øjnene. Hun lå med hovedet i hans retning og det gjorde at synet lige ind til hendes kavalergang var synlig fra hans vinkel.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 14:20

Det var egentlig overraskende forfriskende at møde en der var så sikker på sig selv, en der var så bevidst om sin egen krop. Bevares den var også meget tiltalende det lagde han heller ikke skjul på på nogen måde overhovedet. Den selvtillid hun havde var egentlig sexet, hvilket hendes provokerende attitude faktisk også var. Den var provokerende ja men ikke til det punkt hvor hans temerament løb af med hende. Om det var fordi hun var heldig eller hun bare var god til at finde den grænse var ikke helt til at sige. Nu var han heller ikke manden der gad at overanalysere en situation. Hellere leve livet som man selv synes.
Han kunne da sagtens se sig selv more sig med hende om det så blev for en enkelt dag eller hvad det nu blev.

Så stod han og betragtede hende som hun fortalte hvilken type hun syntes han lignede. Det skabte en dyb og næsten lokkende latter fra ham inden han sagde:
"Hvis det var typen der tiltalte mig så havde jeg haft en nu.... Men det har aldrig sagt mig noget.... Hvorfor bruge oceaner af tid på at pleje en usikkerhed når det er meget mere lækkert bare at more sig?"

Ganske rigtigt så var han dygtig til det han gjorde, han bestræbede sig jo også på at blive god til det og havde egentlig altid været det. Så trak han lidt på smilebåndet af hendes kommentar inden han så sagde:
"Jeg lægger heller ikke skjul på at jeg kan lide hvad jeg ser..... Det lader til jeg ligner dig på det punkt.... Om du smutter vælger du selv, men du er da velkommen til at blive hvis du synes"

Som hun kom tættere og så lagde sig lidt tilbage i græsset, sænkede han meget langsomt et virkelig højt spark uden at fjerne blikket fra hende på nogen måde. Derefter satte han sig ned og fandt en sandwich i sin taske. "Ligger du godt?....." Hvorfor skulle han skjule sit blik? Det lagde på ingen måde til ham at være diskret
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 14:54

Han snakkede om at han sagtens kunne have haft en nu hvis han ønskede en lille og usikker brunette, hvis han gad at bruge tiden på hende og en blid latter ramte hende og hun rystede blot blidt på hovedet og lod de blålige øjne en smule søgende finde hans og en lettere og udiskret himlen med øjnene forlade hende. Han var virkelig sikker på sig selv, hun lagde ikek skjul på at han bestemt havde noget at have det i – men derfra også til at være overselvsikker var der virkelig ikke langt.

”Du har ikke tålmodigheden til sådan en lille uskyldig skønhed”

Hendes stemme var en smule anklagende, han slog hende bestemt ikke som typen der kunne bruge, uger, dage eller måneder på at score en lille og usikker pige. Hans næste ord sendte et smil på hendes læber, han havde lidt samme stil som hende – hvorfor spilde tiden når det være mere lækkert bare at more sig. Dette var jo hendes filosofi i en nøddeskal og det fik hende til at vænne sig om på maven og lade blikket sultent glide ned over kroppen på ham.

”hvorfor spilder du så tiden nu?”

Han havde imellemtiden sat sig ned og fundet noget mad frem, han spillede noget kostbar i forhold til de fleste mænd som hun bare kunne sno om sin lillefinger. Dette var på en måde opfriskende og så alligevel en smule frustrerende. Hun kendte sig selv godt nok til at hun ikke havde tålmodigheden eller lysten til at kæmpe for en fyr og heller ikke hvis han var så helt igennem lækker som ham her – hun gad egentlig bare ikke, hun skulle nok få noget et andet sted. Han spurgte om hun lå godt og hun burde nok sige ja, men det var ikke det hun tænkte mest på.

”vidste du at man bare ligger bedre med en rigtig mand over sig?”

Hendes stemme var lokkende, indbydende og hendes blik var stålfast i hans. Hun behøvede bestemt ikke kende hans navn, hun behøvede ikke vide hvem han var, hvad han lavede eller hvilket væsen han var. Han så godt ud og hun var lysten som bare pokker – så hvorfor ikke?
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 15:11

Han grinede ganske kort inden han så trak lidt på skuldrene hvorefter han sagde: "Nej det har jeg ikke.... Hvis ikke man ved hvad man vil have så kan jeg ikke bruge det til noget... Hvis man endelig skal leve livet så skal det ikke bruges på at lære en op på den måde..... Noget siger mig du heller ikke ligefrem går efter de generte jomfrutyper"
Fra hvordan hun havde været indtil nu så kunne han slet ikke forestille sig at hun ville spilde tiden på den slags overhovedet. Hun lod i hvertfald til at være en der så sin egen tid som kostbar når det kom til bestemte ting.

Han lagde så udemærket mærke til hvordan hun kiggede så sultent på ham efter at have lagt sig på maven i stedet for. Det var nu ikke noget der ødelagde udsigten som sådan, hun var stadig meget velskabt.
"Spilder tiden?... Tror mere det er et spørgsmål om at finde en der kan holde til det..."

Når det kom til den del også så var han ikke nogen blid mand, hvis man skulle more sig på den front så skulle det jo ikke være sukkersød elskov. Han var en mand der tog ved.
Når det kom til stykket så gad han egentlig ikke have den sandwich, han manglede rigtig god mad i stedet for det sørgelige forsøg på at være sund. Det var i hvertfald ikke lavet til en mand der tog sig af sin muskelmasse.

"Sikker på du kan holde til det?...."
Lidt drilsk spurgt ja men hvis man kunne provokere måtte man jo også tage lidt igen. Overraskende elegant kom han på benene og stillede sig lidt mindre end en meter fra hende hvor han kiggede ned på hende. "Jeg rammer vist ikke ved siden af når jeg siger du tager hvad du vil have"
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 15:23

Hans svar kom på ingen måde bag på hende – hun havde lært at være god til at læse mennesker og han virkede for hende som den aggressive jeg-tager- hvad-jeg-vil-type og det fik rigtig fyret op under hende. Da han snakkede om at hun ikke virkede som en der jagtede de generte jomfutyper lod hun hovedet let glide på skrå og tankerne ramte hende let.

”jeg kunne godt finde på det, men så skulle han satme se godt ud – så kunne jeg nok godt, men ville aldrig nogensinde skabe et forhold til sådan en type nej”

Men hendes hovedmålgruppe var bestemt ikke sådan en lille uskyldig fyr der ikke vidste hvad han ønskede eller hvordan man skulle behandle en kvinde – hun havde brug for en rigtig mand, en der tog fat og nærmest ikke lod hende bestemme. Hans næste ord bragte så et stort smil på hendes læber, så han mente at det var svært at finde en som kunne holde til det? Tja allerede der var det jo et utrolig godt tegn. Han havde vidst en smule potentiale alligevel. Hans næste spørgsmål fik så nærmest en hånlig latter til at forlade hende.

”Holde til sådan et lille blidt lam som dig? Er du sikker på du ikke bare er bange for at du ikke kan følge med?”

Hun lod de blå øjne følge ham som han nærmest let og elegant kom på benene, hans muskler spillede så ufatteligt tiltrækkende under ham og hun lagde sig let op på albuerne og placerende hovedet i hænderne, så hun nærmest lignede en lille forelsket skolepige.

”jeg ved ikke hvad du mener hr.. jeg er bare en sød lille pige”

Hendes stemme fik en blid klang og hun holdte masken så længe hun kunne før hun sendte et hånligt grin afsted, hun duede altså ikke som denne lille og søde pige – hun var bedre som sig selv.

”men hvis du selvfølgelig ikke tror at du kan klare der, så kan jeg vidst også godt klare mig selv hvis du bare bliver ved med de der… lækre øvelser”

Hun stak let tungen ud imellem fortænderne og bed let lystent i den – ja han var sku en fyr der var værd at betragte.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 15:35

Da hun så fortalte hvad der kunne være et kriterie for hvorfor hun skulle bruge tid på sådan en type, var han faktisk heller ikke overrasket på nogen måde. Han så det ikke selv som nogen dårlig ting men forfængelighed lod til at være en af de ting der fulgte med hende rimelig godt.
Men når man så ud som hende så måtte man egentlig også godt.

"Hvorfor skulle man også det?.... Det vil da blive kedeligt hvis ikke de vidste hvad de lavede alligevel.."

Selv var han til de kvinder der vidste hvad de ville have og ikke var bange for at kræve det. Der skulle være en eller anden form for modspil, det var alt for kedeligt hvis den ene bare dansede efter den andens pibe. Det var da sket at nogen forsøgte men han havde virkelig aldrig været den underdanige type hvilket gjaldt i mange aspekter af hans liv. Han kunne da sikkert godt respektere nogen men så skulle de virkelig tjene hans respekt, og udover hans tidligere læremestre så var det ganske enkelt ikke sket endnu. Så han tvivlede da også på at det kunne ske.

"Mig et blidt lam?....Frygt er ikke noget jeg er mærket af..... Så var jeg ikke endt sådan her....."

Han løftede let den ene øjenbryn ved hendes forsøg på at virke uskyldig, det var hun på ingen måde. Der gik da heller ikke længe inden hun ikke længere kunne holde masken hvilket fik ham til at slippe et kort grin. I en hurtig men flydende bevægelse satte han sig meget tæ på hende og smilede meget intenst inden han så tog godt ved hendes hofte. Ikke et greb der var ment til at skulle gøre ondt men nok til at vise styrke og beslutsomhed.

"Jeg kan klare langt mere end man skulle tro...... Så er spørgsmålet om du kan....."
Hans greb gjorde at hans tommelfinger hvilede ind mod hendes lyske men det var også bevidst fra hans side
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 15:53

Hun var faktisk ikke forholdstypen – eller det passede ikke, hun kunne godt have et forhold til en men så var det udelukkende seksuelt og ikke altid et eksklusivt forhold – hun vidste egentlig ikke om hun kunne holde sig til en fyr selv om hun prøvede. Hun havde aldrig gjort forsøget på kun at dyrke sex med en mand. Så hvem ved, måske kunne hun – men det ønskede hun egentlig ikke lige nu. Hun lod blikket glide på ham og et udfordrende blik ramte ham og der flød også et smil over hendes læber der passede med blikket.

”Jomfruer kan vel for nogen være utrolig lokkende – for andre, er erfaring vidst en god ting og blandet med et strejf aggression. Så er det da helt perfekt”

Hun knyttede ikke forhold, hun havde ikke mange venner, hun havde ikke længere familie – hun havde ingen ekskærester, da hun jo ikke gik ind for forhold og selvfølgelig havde hun gamle partnere som hun altid ville kunne vænne tilbage til hvis hun ønskede et hurtigt knald – men derfor kunne man jo godt skabe nye relationer og ham her var faktisk et rigtig godt eksemplar på hvad god sex muligvis kunne være. Han var ikke med på at han var et blidt lam – tja det kunne hun jo faktisk ikke vide, han kunne altid ændre sig under en gang sex.

Hun vendte sig om da han sætte sig ved siden af hende og hans hånd på hendes hofte fik et udfordrende smil på hendes læber – han måtte da helt sikkert gøre det bedre end det hvis han skulle overbevise hende om at han var lidt mere vilddyr end blidt lam. Hendes blik var bestemt tirrende og hun lod blidt stemme lyde i hans retning da han spurgte om hun kunne.

”indtil videre er der kun en af os der ter sig som et sødt lille lam – der skal noget mere til for at skræmme mig smukke!”

Hun vidste altid hvad hun ville have og så var hun egentlig ligeglad med hvad alle andre mente omkring hende. Hun lagde godt mærke til ud af øjenkrogen at en ung fyr lidt stod og betragtede dem, som om han ikke vidste om hun havde brug for hjælp eller om han skulle påpege at de ikke skulle være for kærlige når parken var proppet med andre mennesker. Hun himlede kort med øjnene og førte hånden let op af hans lår og helt op til inderlåret på ham – hun klemte let helt oppe i lysken på ham og bed sig lokkende i læben.

”men hvis du ikke kan holde til det, er det jo bare og sige det.. så må jeg finde en som kan – måske den unge fyr hvis opmærksomhed vi har fanget!”

Hendes toneleje var drillende, men samtidig frækt og udfordrende.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 16:09

Han havde aldrig selv tænkt over om hvor vidt han var til forhold eller ej, han havde i hvertfald ikke mødt en der havde pirret hans nysgerrighed nok til det endnu. Så han vidste ikke om det blev tilfældet, for indtil nu havde han bare været sammen med den han fandt spændende. For mange følelser blev bare noget vrøvl så heller bare hygge sig. Såfremt de kunne holde til det selvfølgelig.

"Aggression..... Det er bare de færreste der kan holde til det.... Hvorfor have det blidt når det andet er så meget sjovere...."

Han havde aldrig haft rigtig familie og venner havde der ikke været noget af. Om det var temperamentsrelateret eller om det var fordi han sjældent var det samme sted ret længe af gange, var ikke helt til at sige. Der havde da været et par stykker han betragtede som venner men de var løbet skrigende bort når de fandt ud af hvad han var. Et par stykker af dem havde vidst hvad tatoveringen på hans solide brystkasse betød. Og der var bare meget få der så Ilddæmoner som 'friend-material'.

Han vidste så udemærket godt at hans hånd på hendes hofte ikke ville være nok, det var også mere ment som en lille udfordring. En udfordring hun svarede rigtig lækkert på. Han havde heller ikke regnet med at hun ville være harmløs og bare give efter for den lille smule. Men hendes reaktion viste hun kunne tage langt mere. Eller det måtte han jo finde ud af.

"Du er næsten nuttet hvis du tror det er derfor....."

Han registrerede udemærket at en ung mand havde fået øje på dem, men det lod han sig nu ikke mærke af. Da hun så førte hånden op af hans lår og helt op til lysken, smilede han og knurrede nærmest dyrisk af hendes ord.

"Du snakker for meget......."

Uden nogen form for advarsel lagde han den ene hånd meget bestemt så højt på hendes inderlår at han ville presse mod hendes underliv imens den anden hånd blev placeret over hendes bryst hvor hun så blev presset lige så bestemt ned at ligge.
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 18:43

Deres mindset virkede til at være rimelig meget ens – hvilket for så vidt var en god ting, hvis begge parter var med på at det rendyrket hygge og ikke lagde en masse følelser i det, så kunne det nemt være en fantastisk ting blot at udnytte hinanden. Sådan et pragteksemplar som ham var det jo nærmest ærgerligt ikke at udnytte, kunne han så formå og tilfredsstille hende, ja så kunne det jo være at han kunne få lov at gentage det en anden gang – men kunne han ikke? Så var det en god ting at de ikke engang havde udvekslet navne eller noget endnu. Hans ord var dragende – han kunne lide det hårdere end normalt og det fangede hende, hun elskede en mand der kunne sætte hende lidt på plads og tage fat – det eneste tidspunkt hun lod en mand gøre det ved hende var under samleje.

”Hvis det bliver gjort ordentlig, er det bestemt sjovere at blive taget fat i”

Hun havde stadig ikke fundet ud af hvad han var for et væsen, men hun var egentlig en smule ligeglad – hun kunne ikke bruge det til noget alligevel, der var egentlig kun en ting hun ønskede fra ham. Hun bed sig lidt i læben over at have hans fantastiske krop så tæt på. Han sagde så at hun var nuttet og det fik et smil på hendes læber – det var ikke ligefrem et ord hun havde hørt før – det mindede hende om små uduelige skolepiger som troede at de var meget mere end de egentlig var.

”Nuttet ligefrem - sikker på du ikke tænder på de små skolepiger hotstuff?”

Hans knurren fik så et fantastisk udtryk frem i hendes ansigt! Se nu begyndte det sku at ligne noget – de næste ord som forlod hans mund kom en smule bag på hende og hun nåede kun lige at tilte hovedet en smule på skrå. Hun mærkede hans hånd imellem benene og et lokkende gisp forlod hende så, hans hånd på hendes bryst pressede hende så ned på jorden og hun lod ham for nu presse hende mod jorden. Hun lod en smule lystent blikket glide ned af hans krop og lagde kort en finger på hans tatovering, før hun legende førte den ned af hans brystkasse, ned af maven på ham og ned til hans buksekant. Hun lagde let hånden indenfor buksekanten og så lidt lokkende imod ham – udfordringen stod nærmest malet i hendes ansigt.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 18:56

Han havde aldrig nogensinde været fan af voldtægt og kom heller ikke til at blive det på noget tidspunkt. Men hvis man derimod begge to var med to at slippe tøjlerne og hygge sig bare for hyggens skyld, så var han absolut med.
Det eneste han var skeptisk omkring var om hun nu rent faktisk var med på hvor voldsom han kunne være men det var ikke noget han skænkede en nærmere tanke. Og hvis det nu endte med at være så godt, kunne det da være det ikke var sidste gang de endte hen over hinanden.
Han kunne absolut lide det hårdere end normalt, lyst var ikke noget der stille skulle fremkaldes, det var noget der bare skulle slippes til fulde.

"Rigtigt..... Hvis man kan holde til det....."

Om hun rent faktisk var Aspara eller ej var ligemeget, det var ikke hendes race han skulle bruge til noget. Og nu var han selvfølgelig allerede varm efter sin træning men det var virkelig lækkert at have så tiltalende en kvinde tæt på, specielt hvis hun så rent faktisk var med på det.
Det var da tydeligt at hun ikke var vant til at blive kaldt nuttet og hendes ord fremkaldte en lav knurren sammen med et lavt grin inden han selv sagde:

"Hvis jeg tændte på små skolepiger så var jeg ikke her....."

Hun var absolut ikke nogen lille skolepige og de kunne sikkert heller ikke tage det hele vejen alligevel. Det lokkende gisp fra hende fik ham til at trække lidt på smilebåndet, men det fik ham ikke til at stoppe med hvad han lavede. Da hendes finger så vandrede ned over ham, knurrede han lystent og nærmest dyrisk imens hans blik nærmest holdt fast i hendes.
Så førte han den ene hånd lidt længere op og pressede bestemt mod hendes underliv imens den anden blev ført ned og tog godt ved hendes ene bryst. Så lænede han sig lidt længere ned og knurrede dybt og lystent som en tydelig udfordring
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 19:15

Han slog hende ikke som typen der overfaldt hvem som helst, han havde været lidt afvisende til at starte med, men hun var faktisk lidt vant til at få sin vilje og lige nu virkede det bestemt også til at hun fik sin vilje omkring ham. Hun mærkede ham tæt på og hun skulle da være en meget speciel mand hvis han valgte at rejse sig op og gå nu. Hvor voldsom han kunne være vidste hun intet om, hun vidste ikke noget om hvor hårdt han egentlig kunne lide det, men hun havde bestemt tænkt sig at finde ud af det – hun havde prøvet lidt af hvert og for hende var denne form for hygge en god måde at få hendes temperament under kontrol.

”Try me…. ”

Hendes stemme var udfordrende, lokkende og hun slikkede sig nærmest lækker sultent om munden. Hun havde lige nu fået det som hun ville og var derfor en del mere medgørlig end hun ellers normalt var. Hans lave knurren tændte rigtig op under hende, hun lænede hovedet tilbage med et let stønnen, inden hans ord atter bragte hende tilbage til deres lille leg.

”jeg kan nemt være en skolepige, hvis der er det der får din motor i gang – lille stram nederdel, en hvid halvt gennemsigtig bluse og rottehaler – en lille slikkemund måske?”

Et drillende glimt spillede rundt i de blå øjne. Den dyriske knurren var lige noget der satte hende i gang – og hun førte hånden helt ned i bukserne på ham og førte let hånden over has lem, inden hun let trak hånden ud af hans bukser igen før hun knappede hans bukser op og let hev dem ned over hans bagdel. Hun førte hun hånden legende frem igen – hvor genert var han, kunne han lege her eller ville han gerne i skjul et eller andet sted. Hans hun imellem hendes ben fik hende til at bue kraftige og lysten i ryggen. Hun kastede hovedet baglæns og stønnede kort og indgående pressede brystet lystent opad.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 19:29

Han 'overfaldt' heller ikke hvem som helst bare fordi muligheden var der hvilket også var grunden til at han havde været lidt afvisende i starten. Han skulle jo lige mærke efter om hun rent faktisk var med på legen.
På en måde var den slags lysten leg de havde gang i, en god måde for ham at tøjle hans temperament. Alle blev vel lidt mere on edge hvis de ikke fik passet den slags behov en gang imellem. Sådan havde han det i hvertfald.

"Det skal jeg skam nok...."

Det var lækkert den måde hvorpå hun slikkede sig om munden på, hun viste så tydeligt hvordan hun var helt med på hvad der skete mellem dem lige nu. Hans knurren var også et tydeligt tegn på at der var tændt godt op under ham og det lod da også til at have en rigtig stærk effekt på hende så det var endnu bedre.

"Prøv at se hvad der sker hvis du tager sexet sort undertøj på eller en lille negligé..... Så har du det ikke på ret længe...."

Det generede ham på ingen måde at sige det, han var jo trods alt en mand der var fuldt ud klar over hvad han ville have. Og en smuk kvinde i den nævnte mundering kunne da så absolut få varmen godt startet under ham.
Da hun så førte hånden ned til hans lem ville hun også kunne mærke at han var meget velproportioneret og den stadig dyriske knurren fortalte lige så meget hvor meget han nød det. Han var på ingen måde genert og stoppede hende heller ikke som hun let trak bukserne ned på ham. Selvfølgelig kunne der godt være der kom nogen og mente de skulle finde et andet sted men det måtte de tage til den tid hvis det skete.

Hans ene hånd kørte op under hendes top og hvis ikke hun selv buede efter det, ville han gøre det med en kraft så toppen ville revne. Så førte han hånden op og tog godt ved hendes fyldige bryst der blev masseret lystent imens hans anden hånd fik åbnet hendes jeans overraskende let. Udfordrende førte han også hånden ned i bukserne både så han kunne mærke hendes underliv men også så han kunne trække dem ned
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 19:46

Hun havde haft en del mænd, men nok ikke nær så mange som man nok skulle tro – hun tog kun dem som hun syntes var fantastisk frække og ham her han var et pragteksemplar. Han havde dog valgt at overgive sig til hende og hun nød at få sin vilje. Han var indtil videre ekstremt god til at holde hendes interesse. Hun var heller ikke bange for at stoppe midt i legen hvis han pludselig ikke var så interessant mere, så kunne hun finde bedre ting at lave, men indtil videre var det på ingen måde relevant – han havde bestemt fanget hendes interesse. Han svarede også på hendes lidt udfordrende sætning lige som hun ønskede det og det sendte et smil på hendes læber.

De næste ord som forlod ham var ekstremt lokkende og sendte et legende smil på hendes læber. Hun lagde let og tænkende hovedet på skrå – det var gode ideer til når de skulle lege sammen næste gang. Indtil videre havde han tjekket godkend i samtlige felter og han kunne faktisk godt blive ekstremt underholdende at lege med ham et par gange, i hvert fald til det ikke var sjovt længere.

”Årh det må blive næste gang hotstuff – jeg kan gøre langt mere end det!”

Han var bestemt udrustet til at lege og han var bestemt også klar til at lege og det fik hende blot til at smile endnu større. Hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke var klar til at springe på ham. Hun lod ikke ryggen bue sammen med hans hånd, så hendes bluse flækkede let hele vejen op. Hun bed sig lystent i læben og stønnede kort – ophidset og intenst da hans fingre ramte imellem hendes ben. Hendes cowboybukser gled let ned over hendes bagdel og gjorde plads til ham.

”Take me hotstuff…”

Hendes ord var fulde af intensitet og ophidsethed – hun var bestemt klar og hun var egentlig ligeglad med at de lå midt i en offentlig park midt om eftermiddagen. Hun havde lyst til ham og det kunne bestemt kun gå for langsomt. Hun førte let hånden op til hans bagdel og gav den et halv hårdt klask inden hun greb fat i den og pressede ham tættere på hende.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 20:11

Han havde da haft en del partnere igennem årene men på ingen måde noget han gad at holde fast i. De gange hvor han havde tjent penge på kampsport før i tiden var det jo kotume for værten af arrangementet at lade vinderen få en kvinde bagefter. Det havde han da også udnyttet men ingen af dem var rent faktisk værd at bruge tiden på. De var åbenbart ikke ligefrem fan af det blev hårdt men det var han. Så det var som regel overstået hurtigt da han ganske enkelt ikke gad at bruge tiden på det.
Men hun havde virkelig fanget hans interesse og hvis det stod til ham var det absolut heller ikke sidste gang de skulle lege sammen

Det virkede da til hans tanker tiltalte hende så han smilede dragende og knurrede dybere inden han så sagde:
Det vil jeg holde dig fast på..... Og glæde mig til...."

Når hun så alligevel var så meget med på den skulle det nok blive rigtig godt.
Det var et lækkert syn hvordan hendes lækre fyldige bryster sprang frem under den revnede top og hendes korte lystne stønnen tændte ham endnu mere. Så fjernede han hendes bukser helt og fik overraskende elegant hans egne slynget af.

Da hun så krævede ham, knurrede han som det eneste svar og lagde sig nærmest mellem hendes ben og lænede sig ned over hende hvor hendes bryster så blev kysset og bidt meget intenst. Samtidig med prikkede han mod hendes underliv med sit lem for at pirre hende så meget som muligt. Da hun så virkede til at blive mest frustreret over hans drilleri, stødte han i en fast og bestemt bevægelse helt op i hende
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 20:22

Hun havde aldrig været god til noget som han var god til kampsport, hun elskede bare at være i naturen og bruge den til at udforske sig selv og sine evner en smule. Dem havde hun gemt væk i næsten 400 år og først begyndt og bruge dem få 100 år siden og derfr øvede hun sig konstant på dem. De lå nu i parken, uden bukser på og det var vidst tydeligt for alle hvad de havde gang i, men det var som om ingen rigtig turde at gøre noget – hun elskede det! Hun elskede at han var så ligeglad med hvad andre sagde, hun elskede at han bare tog hende når hun bag ham om det og hun elskede den krop han bar rundt på. Han dybe knurren fik en let rysten til at gå igennem hendes faste krop. Hun var tændt og hun ønskede at være sammen med ham!

”Bare rolig.. vi har flere legeaftaler, jeg har et sexliv jeg skal have passet godt og indtil videre har jeg vidst fundet mit legetøj!”

Hun blinkede kækt til ham – han startede med at leg med hende, han lod hans lem prikke drillende til hende og hun greb fast om hans bagdel og klemte den en smule hårdt og da han så stødte ind i hende forlod et let skrig hendes mund – årh det var dælme fantastisk! Hun pressede sig kort op imod ham før hun lagde tænderne let og legende i hans skulder før hun gav den et nap – mest for at holde et let skrig inde. Han var dejlig veludrustet og havde en hårdhed som hun virkelig nød! Dette var helt klart en aktuel legekammerat.

¤årh yeah! Give it to me!¤

Hendes krop sitrede og hun gav hans bagdel et lettere hårdt klask – han var ikke bange for bare at kaste sig over hende og det var fantastisk. Han tænkte ikke over omgivelserne og var ligeglad med at nogen folk faktisk næsten stoppede op og kiggede på dem. Hendes blå øjne var fulde af ophidselse og hun førte hænderne om på ryggen af ham og satte neglende nydende i hans skuldre.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Carver Manning on Tors 31 maj 2018 - 20:52

Måske havde han kun været på jorden i omkring 200 år men han havde altid været meget bevidst om hvad hans evner kunne og hvilken grænser de havde. Kampsporten var kommet ved siden af og havde fanget ham meget da han kunne bruge det til at bedre sig selv.
Der var op til flere der havde set hvad de havde gang i og dem der ikke stod frosset kortvarigt skyndte sig videre ganske enkelt fordi det var overvældende for dem at se.
Dog skænkede han dem ikke en gang en tanke, han ikke så meget som forsøgte at dreje hovedet for at se på dem. De var fuldstændig ligemeget, ham og hende havde gang i noget der var langt mere vigtigt for dem.

"Jeg skal nok passe det rigtig godt.... Du er ikke den eneste der har behov.... Og jeg tror jeg har fundet en der kan holde til det"

Den indledende pirren var altid en god måde at mærke efter om hvilken reaktion der ville komme ud af det. Og hendes reaktion var mildest talt berusende! Skriget var pirrende i sig selv og han knurrede også lidt højere som hun kort bed ham i skulderen. Udover han var veludrustet så var hun også dejligt stram så det klemte helt fantastisk
Da hun så meget markant higede efter mere, skulle hun bestemt også få hvad hun ville have!

Uden at trække sig ud af hende, satte han sig over sine knæ imens han holdt ved hendes lænd så hun blev vippet op på ham. Så holdt han den ene hånd på hendes lænd og den anden havde godt fat ved hendes bryst. Hun havde nærmest ikke fået lov til at trække vejret inden han så vippede hårdt med hofterne der skabte dybe og voldsomme stød
Carver Manning
Carver Manning
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Logement - Et sparsomt lille hus

Antal indlæg : 163


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by MacKenzie Whitmore on Tors 31 maj 2018 - 21:58

Hun tænkte faktisk ikke selv over hendes alder, for hende var det som om hun kun havde levet i 20-30 år, hun var stadig ungdommelig af sind. Hun lod blikket en smule sultent glide over hans faste krop og tilbage i hans ellers så vilde øjne og det var nøjagtig sådan et legemøde hun havde drømt om i de sidste par uger -markedet havde faktisk været utrolig tyndt, så hvor havde han egentlig gemt sig henne? Hun sendte kort en fyr et blik, han var tydeligt ved at få et kick ud af deres utrolig imponerende lille møde. Det kunne da være så fantastisk hvis han altså bare holdte fingrende for sig selv. Han stemme forlod ham så og han var tydeligt med på at lege med hende en gang imellem – han havde også behov, det var fantastisk – bare han havde samme behov som hende – hun var en krævende kvinde.

”det lyder sku egentlig rigtig godt! Så må der komme nogen lege aftaler”

Hun førte let munden op og bed ham en smule mere intenst i halsen som han ellers pressede sig ind i hende med en vildskab og en voldsomhed som hun havde manglet i utrolig lang tid. Hun slap kort hendes blid og hun lod en række stønnende lyde forlade hende – nydende og klart ophidset! Hun tog så fat og hev hende op på skødet af ham – hun buede let op i ryggen og mærkede hvordan han ramte hende lige de rigtige steder. Hun kunne nu ikke længere bide sine skrig i sig og en serie af små skrig forlod hende og hun førte let hænderne over hovedet og hev fat i græsset.

Hun begyndte nu let at bevæge hofterne i modsat takt af hans, så hans stød blev en smule hårdere og dybere og han ramte hende lige hvor hun allermest havde brug for det. Hun kunne mærke det var længe siden og hun bed sig hårdt i læben og lukkede nydende øjnene.
MacKenzie Whitmore
MacKenzie Whitmore
Beginner (Rank 5)

Bosted : En stor lejlighed i den rige del af byen.

Antal indlæg : 53


Tilbage til toppen Go down

Re: Are you my new plaything? [Carver]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum