Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Keep out the nightmares!

Side 3 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Man 28 maj 2018 - 14:53

Hvordan kunne denne fantastiske fyr være en djævel? Hele begrebet djævel var jo at man skulle være ond, kold og generelt være modbydelig, men ikke ham. Hun mærkede hans varme og hun kunne ikke lade være med at holde et smil på de bløde læber. Hendes krop begyndte let at ryste bare ved at være så tæt på ham. Hans hænder lå på hendes lænd og det var nærmest som en brændende følelse. Hvordan … hun vidste ikke hvordan han havde gjort dette ved hende på så kort tid – Hun bed sig i læben og lod de brune og uskyldige øjne falde i hans isblå og så fantastisk dragende øjne. Hans ord satte hendes tanker i gang – man skulle turde. Mod var ikke hendes stærke side.

Hun mærkede en indre trang og vidste at hvis hun ikke snart rykkede sig væk fra ham ville hun have utrolig svært ved overhovedet at rykke sig væk. Hun kæmpede med hendes tanker og hun kæmpede med sine lyster. Hun kiggede kort ned over denne fantastiske mand, han var virkelig lokkende, han var blid, han var omsorgsfuld og han var bestemt tiltrækkende, det kunne hun bestemt ikke afvise. Det var netop også denne tiltrækning der gjorde at den ene hånd let og nærmest legende fandt vej ind under hans bluse og ramte den udsøgte og veltrænede mave..

¤årrrrh waauw¤

Hun bed sig lystent i læben og rettede øjnene op på ham, årh hun var forvirret, hun burde holde sig fra ham – men på den anden side, så ville hun på ingen måde holde sig fra ham. Hendes hånd blev let ført op af den markante mave. Hun knyttede kort hånden på hans mave, som om hun kort var i tvivl om det var okay at hun gjorde det. Hendes blik faldt kort ned på det stykke af hans mave som var blottet på grund hendes hånd som let havde løftet den. Hun åbnede munden en smule sultent og lod det uskyldige blik ramme hans. Han måtte altså snart sige fra – hun kunne ikke holde til at have ham så tæt på. Hans ord sendte et smil på hendes læber.

”neej virkelig ikke – men det lære du nok med tiden”

Varmen og minderne fra deres tidligere møde blussede op og hun kunne tydelig huske deres lille oplevelse i bilen, deres tur i poolen og ja, der var faktisk mange utrolig fantastiske minder at tage af og hun ønskede ikke at glemme dem, men han var bedre end det her. Han var så helt igennem fantastisk at han skulle finde en eller anden der bare ville elske ham med alle fibre i kroppen. Det fortjente han… ikke sådan en usikker pige som hende.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Man 28 maj 2018 - 18:37

Han var absolut ikke den typiske Djævel. Der var ufattelig stor variation i udseendet på Djævle men langt de fleste var onde eller koldhjertet på den ene eller anden måde. Det havde han måske været på forskellige punkter men det ændrede ikke på hvordan han var omkring hende. Og det var ikke en opdigtet reaktion, den var autentisk på alle måder.
Som de stod så tæt og hendes krop gav en let rysten, kunne han så tydeligt mærke hvordan det var en positiv rysten men der alligevel var store tanker der løb igennem hende. Stille strøg han hånden på hendes lænd imens den anden hånd kørte op og nussede hende blidt ved nakken.

Hun kæmpede klart med sig selv omkring hendes lyster og tanker, men han ville heller ikke have at hun trak sig væk på nogen måde. Han ville altid være i hendes liv og han ville nyde alt den tid de overhovedet kunne have sammen, og nu var bestemt ikke nogen undtagelse.
Da hun så førte hånden under hans bluse og ind på den veltrænede mave, smilede han dragende og spurgte ganske roligt:

"Wauuw hvad?......."

Den lystne måde hun bed sig i læben på og den glød hun havde i øjnene, sagde det hele og han elskede det. Han elskede den måde hendes hånd nærmest udforskede hans mave og hun måtte blive ved alt det hun ville, han ville i hvertfald ikke stoppe hende.
Hans blik mødte hendes efter hun havde kigget på hans mave og han gengældte et varmt og dragende smil. Hun måtte jo gøre det fordi hun oprigtigt ville, selvom der var så mange tanker og følelser der løb rundt i hende.

"Du vil hurtigt finde ud af den mening ikke ændrer sig...... Amy......"

Han lagde et varmt tryk på den måde han sagde hendes navn på og lige som ved hende så fik han også en lækker varme igennem hele kroppen ved tanken om de utrolig stærke øjeblikke de havde haft sammen. Øjeblikke han satte stor pris på, øjeblikke han ville elske at få flere af. Måske mente hun ikke selv at hun var værdig og han burde finde sig en der elskede ham på alle måder. Men det var hende han var interesseret i
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tirs 29 maj 2018 - 7:54

Hendes øjne faldt ned over ham, hele vejen fra hans lækre mørke hår til de krystal blå øjne. Der var intet at sætte sin finger på hos ham og den måde han stod foran hende med et par afslappede joggingbukser og en lettere tætsiddende t-shirt – for pokker hvor så han altså bare sindsygt lokkende ud. Hun bed sig en smule afholdende i læben før hun bakkede lidt væk fra ham. Hun trådte et par skridt baglæns før hun vendte sig om og gik stille hen mod træet som han tidligere havde væltet – sikke en power det havde taget. Hun fortsatte lidt og førte fingrende over et træ som tårnede sig op imod himlen. Hun nød deres tid sammen, men nogengange måtte hun komme væk fra ham for ikke at springe på ham som en tiger over et lille lam. Hun lod blikket en smule forførende falde tilbage mod ham.

Hun lænede sig kort op af det store træ og lod de brune øjne en smule søgende betragte ham – han var altså svær at holde fingrende fra. Hendes hjerte hamrede når han så på hende med de smukke blå øjne. Hun førte let hånden igennem håret og prøvede at lukke tankerne ude. Hun lod blikket kort glide på afstanden imellem dem og håbede faktisk at han ønskede at mindske den ret betydeligt. Hun smilte kort af de ord som havde forladt ham – spurgte han virkelig hvad hun sagde wauw til?

”Måske bare din yderst veltrænede krop – den er svær at holde fingrende fra”

Hendes læbe var lokkende og hun rakte en smule drillende fingrene frem, or nærmest hentydende at fortælle ham at han skulle komme tættere på. Den måde han udtalte hendes navn på fik en kuldegysning til at sprede sig ned langs hendes ryg. Hun ville virkelig gerne springe hen til ham og nærmest overfalde ham – men han kunne ikke få lov til at vinde hendes selvkontrol hver gang, hun måtte kunne tirre hans en lille smule en gang i mellem. Hun valgte ikke at kommentere på hans kommentar om at hans mening ikke ville ændre sig, det var vidste en kamp som ikke var til at vinde.

”Jeg er glad for at du besluttede dig for at gå en tur denne nat”

Et blidt smil ramte hendes bløde læber, det var bestemt ikke dette hun havde forventet da hun havde forladt lejligheden med mareridtet stadig malet i minderne. Men han havde fået hende distraheret og hun burde egentlig gå hjem i sin seng, så hun kunne komme op dagen efter og være på værkstedet, men lige nu havde hun slet ikke lyst til at tage hjem – hun havde lyst til noget andet.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 29 maj 2018 - 9:21

Hans blik vandrede lokkende og nærmest sultent over hende som de stod der. Hun var så ufatteligt smuk og hendes påklædning var også overraskende tiltrækkende. Som hun gik lidt væk fra ham og hen til træet, kiggede han også varmt og betaget efter hende. Den måde hvorpå hoodie'n nærmest var en kjole i sig selv og faktisk ikke gjorde ret meget for at skjule den beskedne påklædning af hendes velformede bagdel. Det var faktisk ikke til at sige om hun var bevidst om det men det var et virkelig dejligt syn.
Som hun kiggede tilbage på ham, så han meget intenst direkte i hendes øjne og smilede så dragende til hende der havde betaget ham sådan.

Ganske kort stod han roligt og betragtede hende som hun kiggede mellem dem og rodede i sit smukke hår, han elskede virkelig deres tid sammen. Det kunne beskrives på rigtig mange måder, men rigtig dejligt det var det i hvertfald. Det havde sin helt egen intensitet.
"Det lader til du har det med min krop som jeg har det med din..... Svær at holde fingrene fra..... Det er der nu heller ingen der siger du skal...."

Som hun gestikulerede så lokkende at han skulle komme hen til hende, smilede han selv lokkende tilbage. Snart ville hun kunne mærke et behageligt vindpust og han stod nu foran hende med mindre end en meter imellem dem med et blik fastlåst i hendes.
"Det er jeg også blevet....."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tirs 29 maj 2018 - 9:40

Hans ord fik et smil på hendes læber – det var altid rart at høre sådan nogen ord fra ham, at han havde lyst til hendes krop og at hun bestemt ikke var nød til at holde hænderne fra ham. Dette var ord som hun bestemt elskede at høre. Han stoppede så en meter fra hende og hun lod et nærmest skuffet lillepige udtryk falde over de brune øjne – der var dog den legende undertone i som ikke var til at tage fejl af. Hun lagde let hovedet på skrå og lod de brune øjne søge hans intense og mest fantastiske øjne. Hun lod hjertet hamre afsted, hvorfor var han så lokkende!?

Hun ønskede bare at træde tæt på ham, lægge armene om ham og forsvinde i et af deres livagtige og lidenskabelige kys, men ville hun virkelig overgive sig første? Han havde holdt sin selvkontrol bedst sidste gang og hun havde overgivet sig til at springe helt tæt på ham og lægge sine læber på hans – men ville hun atter overgive sig. Der faldt et lidt udfordrende blik i hendes øjne som hun atter søgte hans dragende øjne. Hvis han ville have det på den måde så måtte han få det på den måde! Challenge accepted! Hun løftede let armene over hovedet og kunne lige nå en gren som hang over hendes hoved. Hun tog let fat i den og stræk kroppen, det nederste af hendes hoddie løftede sig og blottede et stykke af hendes mave. Hun havde hovedet en smule lokkende på skrå og lagde slet ikke skjul på de brune øjne som søgte ned over hans krop.

Han havde tydeligt brugt hans evner til at komme så tæt på hende så hurtigt og det havde ikke gjort hende noget, det havde været voldsomt hurtigt og var egentlig også kommet en smule bag på hende. Hun lod den ene blive hængende og nærmest blottede sig selv for ham, den anden førte hun let frem og måtte strække den helt for at føre den lettere nussende om i nakken på ham. Hans ord lød så og han var blevet glad for at han havde gået sig en tur og det fik et lettere lokkende smil på hendes læber.

”Det eneste som kunne gøre det bedre, ville næsten være et af dine skønne kys.. ”

Et lettere suk forlod hende, en smule nydende og nærmest sukkende trist som om det var en umulighed at få sådan et. Hun var fast besluttet på at det var hans tur til at miste sin selvkontrol og brugte derfor måske en smule ufine tricks, men det var ikke fair at han var så god til at holde på sin selvkontrol og det var bestemt ikke fair at han var så god til at se så sexet ud, uden overhovedet at prøve!
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 29 maj 2018 - 10:29

Det var måske lidt for at udfordre hende at han stoppede lidt fra hende men samtidig var det også for at teste lidt om hvor meget hun gerne ville have det. Men hendes hjertes hamren og hendes legende undertone blandet med det mest fantastiske blik, sagde det hele.
Hans eget hjerte slog også betydeligt hurtigere imens han smilede meget intenst til hende.

Det var også enormt svært at holde sig i skindet for ikke bare at trække hende ind til et kys og mærke hende helt tæt på endnu en gang, men han gjorde dog sit bedste.
Da hun så strakte sig og holdt fast i grenen så hun blottede sin mave og de små hotpants, måtte han også indrømme overfor sig selv at selvkontrollen virkelig var testet. Så det var sådan hun ville.... Det skulle hun da bestemt også få så. Hans eget blik vandrede tydeligt over hende og han gjorde heller intet for at lægge skjul på at det var et vidunderligt syn.
Og så gjorde det bestemt heller ikke noget den måde hendes blik vandrede over hans krop på.

Han smilede og kom med et lavt suk som hun strakte sig og nussede ham i nakken, hans øjne stadig fastlåst på hende. Da hun så nævnte hvad der kunne gøre det hele bedre, blev han også fuldstændig ligeglad med sin viljestyrke og valgte at gøre tanke til handling.
Han sagde dog ikke noget men trådte i stedet tættere på hende samtidig med han lagde hånden på hendes blotlagte lænd og trak hende helt ind til sig.
"Sådan et?....."

Så lagde han lidenskabeligt sine læber mod hendes imens hans varme hånd mod hendes bare ryg holdt hende tæt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tirs 29 maj 2018 - 19:17

Der var ingen tvivl om at hun gerne ville ham og hun ville gerne have ham tæt på. Det faktum at hun måske for hans skyld ikke burde være så tæt på ham, havde hun for nu skubbet lidt væk. Hun var forvirret, men hun ønskede ikke at gå rundt i total forvirring, hun ønskede lidt at leve i nuet lige for nu og tage et skridt af gangen. Hun kunne af gode grunde ikke høre hans hjerte slå, men hun vidste at hans hjerte plejede at galoppere afsted når de var så tæt. Hun følte sig lidt en smule magtesløs da han valgte at stille sig så langt fra hende – han var altså en lokkende og bestemt udfordrende person.

Hun kunne dog se at hendes små og ufine tricks virkede. Hans selvkontrol fik et lille slag da hun strakte sig og hun kunne tydeligt se hans øjne som førtes ned af hende. Hendes smil blev en smule større. Der kom derefter et suk da hun nussede hans nakke og det fik smilet til at blive stort, hun kunne stadig påvirke ham og teste hans selvkontrol. Hun nåede kun lige at sige sine ord, før hun opdagede at han trådte helt hen til hende og smed alt hvad der hed selvkontrol langt væk. Det fik hende til at smile! Han havde lyst til hende og det at han tog initiativet var utrolig lokkende og ophidsende. Hun mærkede nu hans hånd på hendes lænd og varmen bredte sig i hele hendes krop og hun nåede kun lige at hørte hans ord, før hans bløde læber blev plantet på hendes. Hun lukkede øjnene og sukkede nydende som hans læber lidenskabeligt kyssede hende og hun kyssede bestemt igen.

¤mhmmm. Lige nøjagtigt sådan et!¤

Hun skilte kun lige deres læber for at sige det, men plantede derefter hendes læber på hans igen. Hendes hænder blev let lagt om hans hals og hun trykkede sig helt tæt ind til ham – hans varme brændte på den mest fantastiske måde på hendes krop. Hun løftede kort det ene ben og lagde det elegant omkring ham, før hun lænede sig tilbage så hendes vægt ramte træet og sørgede for at hive ham med.

Hænderne som hun havde i nakken på ham førte hun let ned over hans kraveben, ned over brystet på ham og legende og nydende ned over hans mave. Hun smuttede dem kort ind under hans bluse. Hun glemte et kort øjeblik hvor de var henne og løftede hans bluse op, næsten som om hun skulle til at tage den af ham. Lige nu var det kun de to og hun tænkte ikke over at der måske kunne komme folk når som helst.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 29 maj 2018 - 20:00

Det var en berusende fantastisk fornemmelse at mærke hvordan hun selv valgte at leve lidt i nuet i stedet for at lade de forvirrende tanker dominere hende. Det var selvfølgelig ikke til at sige hvor længe det ville vare men det var også med at nyde stunderne sammen så længe de tillod hinanden det.
Der var virkelig et eller andet over den måde hun stod og strakte sig på for at teste hans opmærksomhed, og det virkede bestemt også efter hendes hensigt.

Ganske rigtigt så havde han valgt at smide selvkontrollen ud af vinduet, ikke kun ved hendes måde at blotlægge sig lidt på men også hendes kærtegn. Der skulle heller ikke meget til inden han sørgede for de stod tæt og gav et kys så lidenskabeligt og intenst. Hendes hud mod hans var fantastisk og han havde da heller ikke tænkt sig at løsne sit greb foreløbig.
Det var igen en af de situationer hvor man tydeligt kunne se at Caine var en mand der vidste hvad han ville have og det var hende. Det kom også til udtryk i den intense måde at kysse hende på men også hvordan han bare valgte at kysse hende.
Han trak på smilebåndet ved hendes ord og indledte så endnu et lidenskabeligt kys sammen med hende. Han nåede ikke at sige noget men det var også fuldstændig ligemeget.

Han fulgte uden problemer med hende som hun lænede sig mod træet og lagde benet omkring hende, det betød jo bare de var endnu mere tæt. Hans arm var stadig solidt plantet om hendes lænd imens han gav sig til at kærtegne hende ned af ryggen til hendes lænd.
Som hun kørte hænderne ned af ham og op under blusen igen, smilede han og gav hendes bagdel et klem inden han kørte hånden hen af låret på det løftede ben.
Skulle hun tage blusen af ham, ville han ikke stoppe hende. Det lod ikke til nogen af dem havde tanke på andre kunne dukke op men det var også virkelig sent så det ville være virkelig usandsynligt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 30 maj 2018 - 19:59

Hun nød faktisk det faktum at hun kunne lokke med ham, forføre ham og faktisk nærmest teste hans selvkontrol var for hende en stor ting – hun var på ingen måde den sensuelle person. Hun var ikke den type som man oftest forbandt med lyster og sex, slet ikke når man kendte til hendes personlighed, men for ham havde hun faktisk lyst til at prøve og hun følte jeg lagt mere tiltrækkende i hans nærvær end hun før havde prøvet været. Det blide kærtegn hun gav ham, var både for at lokke ham, men bestemt også for sin egen skyld, hun kunne ikke helt lade ham være og dette var den mest kontrollerede måde hun kunne røre ved ham uden at tabe selvkontrollen.

Det at han valgte at smide selvkontrollen først var intet mindre end fantastisk, det beviste overfor hende at hun faktisk havde en smule indvirkning og måske også en smule sexappeal. Hun mistede nærmest luften hver gang han var så tæt på hende og hun elskede det. Han kys var intenst og nærmest krævende og fortalte alt om hvor meget han havde lyst til også at kysse hende. Hun var ikke et sekund i tvivl om at det var hende han ønskede at have tæt på lige nu. Hans kys fortalte alt, hun lukkede øjnene og nød hvert eneste sekund af det kys og gengældte det med samme lidenskab og nærmest vildskab.

Hendes ben omkring ham forblev der en smule og hun trykkede ham let helt ind til sig. Hans kropsvægt pressede nu let op af hende og hun elskede det. Han kunne ikke komme tættere på end lige nu og det var fantastisk! Et let gisp forlod hende, overrasket – men bestemt nydende, da hans hånd placerede et let nap i hendes bagdel. Hun mærkede nu hans hånd føres let op af låret på hende og stoppede kort deres kys for at læne sig tilbage med lukkede øjne – et nydende og nærmest ophidset suk forlod hende. Hun førte nu hånden op af maven på ham og sørgede for at hive blusen med. Hun hev den blidt over hovedet på ham og bare synet af hans krop fik hende lystent til at blide sig i læben…

¤Du må hellere stå helt tæt på, for at ændre ikke ser på dig¤

Hendes stemme var lokkende og blid – hun ønskede ikke at andre piger lige nu skulle savle over ham, nu hvor han lige nu skulle koncentrer sig om hende. Hun pressede let med sit ben og fik lukket mellemrummet imellem dem igen, efter hun havde hevet blusen af ham.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 30 maj 2018 - 23:05

Hun havde faktisk hele tiden kunne teste hans selvkontrol ganske meget, han havde bare været forsigtig så hun kunne beslutte med sig selv om hvor vidt hun rent faktisk ville det. Måske var hun ikke den man forbandt med rygende sensualitet eller for den sags skyld en stærk sexappeal. Men i Caine's øjne var det en ganske anden sag. Hun var virkelig tiltalende på alle punkter og hun var bestemt også smuk og sensuel i hans optik.
Det var selvfølgelig virkelig dejligt at han kunne skabe den effekt hos hende, såvel som hun faktisk gjorde ved ham. Når det nu påvirkede hende på den mest fantastiske måde, så han heller ikke nogen grund til at gemme det for hende. Hun fortjente at vide hvordan han rent faktisk havde det med hende, det havde han jo hele tiden sagt.

Hun havde skam også en ganske stærk effekt på ham så selvfølgelig skulle hun have lov til at mærke det. Hans kys var intenst og han lagde virkelig noget i det så der ikke var et sekunds tvivl om hvor vidt han var med hende hvert skridt af vejen.
Han tvivlede heller ikke på nogen måde på at hun rent faktisk ville det, noget der tydeligt kunne mærkes på både hendes kropssprog og intensiteten i hendes kys. Hendes kys var da også blevet vildere hvilket var virkelig lækkert. Så tillod hun sig jo at nyde øjeblikket lige så meget som han gjorde.

Hendes perfekte hud føltes så helt fantastisk ved hans berøring, specielt fordi han virkelig kunne mærke hendes varme. Men hendes tilbagelænede hoved og det nydende suk sagde lige så meget at de begge to var helt med i hvad der skete.
Han stoppede egentlig kun kysset for at høre hendes nydende suk og lod hende trække hans bluse helt af. Så lod han hende kigge alt det hun overhovedet ville imens han smilede meget intenst til hende.

"Det tror jeg du har helt ret i......"

Hendes stemme var ganske vist lokkende og han gjorde heller ikke noget for at skjule det dragende toneleje fra ham selv. Som hun lukkede mellemrummet mellem dem igen, kørte han igen den ene hånd til hendes bagdel hvor han tog fast men lidenskabeligt ved imens den anden hånd blev kørt langsomt og pirrende op af hendes side
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 30 maj 2018 - 23:24

Hun var ikke sig selv sammen med ham, den forsigtige og nærmest vattede og uskyldige pige var stadig derinde – men sammen med ham fik hun noget ro og hendes nærmest indre dyr havde taget over, det var sket de sidste par gange og hun brokkede sig ikke. Det han kunne gøre ved hende, kunne ikke mange andre gøre ved hende og hun elskede det. Den følelse hendes krop oplevede når hans kys ramte hendes læber, når hans fingre legende førtes over hendes krop og når den veltrænede krop gled op imod hende. Den følelse havde hun aldrig før oplevet og hun kunne ikke sætte ord på den om hun så gerne ville … berusende var nok det ord som kom tættest på, uden stadig til fulde at kunne beskrive det. Hun var den uskyldige og ikke øjeblikligt sexede type, imens alt ved ham skreg sex! Hans hår, hans dragende øjne, hans stemme, han personlighed og den krop han bar rundt på. Hun førte kort hånden over hans arme, muskuløse. Hun åbnede nærmest ulideligt munden, hun kunne ikke være i sin egen krop lige nu.

Han intense kys fik hende til at holde de brune øjne lukkede og hun levede sig nærmest helt ind i øjeblikket. Tænk at hun havde bekæmpet disse kys så længe, følelsen var jo helt fantastisk. Hun brød kort kysset og strakte hovedet let over imod hans hals og plantede læberne let midt på hans hals
¤du.. ¤
For hvert et ord førtes hendes læber legende op af halsen på ham – plantede små kys hele vejen op af hans hals, op af hans kæbe og over imod hans øre.

¤Er… alt… for .. fristende!¤

Hun nappede en smule hårdere fat i hans øre og mærkede hvordan hun måtte kæmpe for ikke at komme til at angribe ham. Et nærmest overrasket støn forlod hende da hans hånd hev fast i hendes bagdel, det kom bag på hende at man var så følsom over hele kroppen når man var i dette stadie. Hans hånd op af siden på hende tirrede hende, sendte kuldegysninger hele vejen over ryggen på hende. Hendes hænder blev nu langsomt ført over imod hans lænd og hun førte hånden let ned imod bukser kanten, som om at det var en grænse der skulle overskrides. Hun lænede hovedet en smule væk og bed sig legende og lystent i læben, hendes blik faldt sultent i hans og hendes hånd førtes nu ind i hans bukser og ned på endnu en velskabt del af ham – hans dejlige bagdel..
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 30 maj 2018 - 23:38

Han havde så tydeligt lagt mærke til at hun ændrede sig markant når hun var sammen med ham, eller sådan lod det i hvertfald til at være. Men han så det heller ikke som om hun ændrede sig for hans skyld, det var mere som om hun fandt en ro og tryghed omkring ham der tillod hende at være fri på en anden måde.
Han fik lige som hende en helt fantastisk varme igennem sig når de var så tætte, når de kærtegnede hinanden og nærmest udforskede hinandens kroppe på den mest fantastiske måde.
Alt ved hende var mildest talt berusende. Hendes stemme, hendes smil, hendes blik.... Hendes krop var så fantastisk og når hun så gjorde som hun gjorde, var det virkelig svært at holde fingrene. Det lod så heller ikke til at nogen af dem havde lyst til den anden skulle holde fingrene fra den anden så det gjorde han heller ikke

Som de stod så tætte og mærkede hinanden sådan, kunne han tydeligt mærke hvordan hendes reaktion var uhæmmet og lysten, hun havde lyst til ham og hun holdte sig ikke fra det. Han hverken kunne eller ville holde sig fra hende, det var jo skønt når deres lidenskab brændte så klart at de begge to gav sig helt hen i den.
Som hun begyndte at tale så vidunderligt lokkende mellem de små kys op af hans hals, smilede han selv med lukkede øjne og kunne heller ikke lade være med at trække vejret lidt tungere over hvor dejligt det var.

Han nåede heller ikke at sige noget inden hun nappede ham så lækkert i øret hvilket fik ham til at slippe et nydende suk.
Efter hendes støn, kiggede han intenst i hendes øjne imens han hviskede lokkende: "Fristende?...... Vi frister vist hinanden......"

Som hun så førte hånden ned i hans bukser og til hans faste bagdel, tog han endnu en gang godt ved hendes bagdel men slap den ikke igen. Den hånd der tirrede hende på hendes side, kørte han længere op til hendes nakke så hendes trøje blotlagde hele vejen op og truede med at blotlægge hendes bryster. Imens lænede han sig ind og kyssede hendes hals med små intense kys indtil han nåede hendes øre. Med læberne der var så tæt at de kærtegnede hendes øre, hviskede han: "Amy......."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 0:01

Han ændrede ikke hendes personlighed, han åbnede for noget dybt i hende som hun faktisk ikke havde regnet med at hun ejede. Hun havde ofte set kærlighedsfilm i fjernsynet og altid havde svært ved at koble sig på de intense følelser som de nogengange prøvede at fremstille, men det var ikke længere noget problem for hende, han fremkaldte vildt intense følelser hos hende og en lyst som hun faktisk var sikker på at hun aldrig nogensinde ville føle. Vinden tog et kort øjeblik til og mindede hende kort om hvor de var – de stod midt i en offentlig park og da hun var kommet herned var kl 3 – men hun vidste også at tiden sammen med ham fløj afsted og lige nu stod og gjorde ting som hun aldrig havde set folk gøre udenfor, det var i virkeligheden så privat. Han vejrtrækning blev nu tungere og selv den lille reaktion påvirkede hende, hendes krop blev nærmest flammende varm og hun lod de mørke øjne betragte hans intense blå øjne. De lokkede hinanden, hun vidste det godt – men alligevel følte hun lidt at fordelen var på hans side. Hun var helt ny i dette show og alt ved ham kaldte på hende, lokkende og så umådeligt dragende.

¤Jeg syntes stadig det er unfair .. ¤

Hans faste greb fik hende til lidenskabeligt at kaste hovedet tilbage, dog uden at ramme træet helt. Hans hånd som tirrende dansede op af siden på hende og let stoppede i hendes nakke. Hun lagde hovedet let imod den og hendes blik faldt kort ned over hendes krop. Hendes veltrænede og solbrune mave var blottet, hættetrøjen var hevet næsten helt op og bunden af den truede med at blotte hendes bryster. Hun lod blikket falde på ham med et blik der sagde så meget!

¤Vi står næsten uden tøj på i parken.. hvad hvis der kommer nogen?¤

Hun havde ingen ide om hvad klokken var eller hvornår folk begyndte at komme i parken. Hendes vejrtrækning blev næsten mere krævende, nydende og ophidset. Hun smed hovedet en smule frem og plantede læberne på hans. Hendes hænder forlod let hans bukser og hun lagde dem let på hans ryg og klemte hænderne ned over den muskuløse krop – hun kunne ikke være i sig selv.

¤jeg kan ikke.. ¤

Kontrollere sig selv? Stoppe sig selv? Styre situationen?
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 0:23

Det var en helt fantastisk fornemmelse at kunne åbne de følelser i hende, for sandt at sige så åbnede hun også lignende ved ham. Han havde prøvet noget lignende før men det var nyt at følelserne var så stærke, og han elskede hvert sekund af det.
Det var jo utrolig sigende at de stod ude i et område der ofte var fyldt af mennesker og de så stadig gjorde sådan. Hans krop var varm ved hendes berøring og deres nærhed, lidenskaben mellem dem kunne varme selv den stærkeste kulde lige nu og han elskede mere og mere han havde valgt at gå turen den nat.
Hans hjerte føltes til at springe et slag over når hun kiggede sådan på ham, ja det mærkedes som om hans solide brystkasse var for lille til hans hjerte, så fantastisk var det.

"Unfair?...... Ikke med det du gør ved mig.....:"

Han nussede nærmest fast i hendes nakke som hun lænede hovedet mod hans hånd og han kunne slet ikke lade være med at smile over hvor specielt et øjeblik det egentlig var. Hendes blik ned over sig selv viste en nysgerrighed og en intensitet han var helt og aldeles vild med!
Men det blik hun så sendte ham da deres blikke mødtes endnu en gang var endnu stærkere så han bed sig ganske kort i læben.

"Det gør vi ja..... Vi kan gå et andet sted hen hvis du vil......"
Egentlig havde han slet ikke lyst til at afbryde hvad de havde gang i men han kunne godt forstå hvis hun ikke ligefrem ville have det så godt med hvis de blev set.

Hans egen vejrtrækning var også påvirket af situationen men på den mest fantastiske måde. Det var som om han kunne høre hvordan hun også var blevet ophidset og nød det lige så meget som ham. Da hun så slap hans bagdel og kørte hænderne fast ned over hans krop, sukkede han nydende endnu en gang inden han igen fandt hendes blik efter deres kys.

"Kan ikke hvad?...... Hvorfor ikke lade sig nyde et så intenst øjeblik?...."
Hans stemme var lokkende og dragende, ikke fordi han ville have hende til noget hun ikke ville men fordi han oprigtigt ville have hun nød det til fulde. Hans hånd på hendes bagdel blev endnu en gang ført over hendes lår imens den anden lagde sig lokkende ved hendes hofte
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 7:18

Hun var ikke vant til følelser, hun var ikke vant til at have nogen så tæt på livet ud over Jacs og hun var hendes blod – han var kommet som en fremmed, havde allerede ved første øjeblik udfordret hende og var faktisk blevet ved lige siden. Hun havde aldrig før ham kysset en anden og nu havde han fået åbnet op for hende, så hun stod her og ikke engang mærkede noget til minderne fra hendes fortid. Hun mærkede ikke smerterne i ryggen, men den brændende ophedede fornemmelse som flød over hver eneste af hans berøringer.

Han stemme lød så og hun kunne ikke lade være med at spille lidt på det. Hun løftede de brune øjne i hans og der faldt et vanvittigt uskyldigt blik over de brune bambi øjne, hvordan kunne han overhovedet tro at hun kunne finde på at gøre noget unfair over for ham – hun ejede intet andet end uskyldighed jo. Hun lod nærmest armene falde opgivende ned af siden før hun nærmest trist så på ham, hvordan kunne han dog tro det. Hun prøvede at holde masken så længe hun kunne, men et lidt drillende smil faldt på hendes læber.

”Du er unfair – jeg prøver bare at følge lidt med hvor jeg kan”

Hun kunne ikke holde hænderne for hende selv ret længe og hendes ene hånd blev let lagt på hans lår og lokkende og legende førte hun den op af låret på ham. Hun førte den op til det øverste af hans lår og meget tæt på hans underliv før hun hev fat i hans buksekant. Han bed sig så i læben og hendes vejrtrækning blev tungere og en smule mere ophidset. Hun lod blikket falde i hans vidunderlige øjne og en ting flammede nærmest over hendes blik.

”vil du gerne afbryde det her ?”

Hendes stemme var en smule spørgende, hun ville i princippet overhovedet ikke stoppe, hun vidste ikke om de kunne blive ved så længe her før nogen kom og så dem, men hun ønskede faktisk ikke at stoppe. Hun var mere tryg her end hun havde været længe, hun stod imellem ham og et træ, folk ville kun kunne se hans fantastiske krop og hun var egentlig godt skjult bag ved ham. Hans suk satte altid gang i hende – tænk at en lyd kunne få hende til at føle sig så… sensuel. De næste ord forlod ham og fik egentlig sat hendes tanker i gang. Hvorfor kunne hun ikke bare leve sig ind i øjeblikke, nyde at have ham så ekstremt tæt på – nyde den følelse det gav hende i kroppen.

”fordi jeg ikke kan finde ud af og rumme alle disse følelser.. jeg er ikke så.. erfaren som dig. Dine berøringer brænder, min vejrtrækning er ukontrolleret, dine kys sender mig nærmest i himlen og dine fantastiske berøringer sender en varme og en rysten igennem kroppen på mig. Jeg ved ikke hvad det betyder, jeg ved ikke hvad jeg skal gøre uden den kontrol”

Hendes ord var sande og hun vidste at hun nok ikke burde have sagt det på den måde. Men han spurgte og hun var nødt til at svare. Hans berøring på hendes lår fik hende til at bue helt nydende i ryggen og lægge hovedet bagover og lagde det så let op af træet – årh wauw hvor var han altså dragende!
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 9:46

Det var selvfølgelig meget overvældende når man ikke var vant til at mærke den slags følelser, og specielt når det var fra en man ikke ligefrem havde kendt så længe. Men selv havde Caine aldrig sat tid på hvor længe det ville tage følelser at vokse.
Og som de stod der, kunne han nærmest se hvordan hendes fortid ikke plagede hende, de omtalte smerter viste sig åbenbart heller ikke hos hende.

Den måde hun sænkede armene på og gav det uskyldige blik, fik ham ganske kort til at tvivle på om han havde gjort noget forkert. Men den tanke blev slynget langt væk da hun så sendte ham det mest henrivende og drilske smil. Han kunne jo sådan set godt følge hende i hendes ord og smilede intenst inden han selv sagde:

"Jeg håber da jeg er unfair på en god måde så..... Spørger du mig så klarer du det helt fantastisk....."

Som hun førte hånden op af hans lår, kiggede han kort på hendes hånd inden han endnu en gang gav et meget intenst blik i hendes vidunderligt klare øjne. Den måde hun førte hånden meget tæt på hans underliv og så tog fat i hans buksekant var så fantastisk pirrende og hans egen vejrtrækning var ligeledes præget såvel som hans mere markante hjerterytme. Da hun så spurgte ham om han ville afbryde det, svarede han hende uden tøven:

"Nej......"

Han vidste heller ikke hvor længe de kunne blive ved der, men han var sådan set også ligeglad. Og hvis hun hellere ville have det fortsatte et andet sted så måtte de jo gøre det. Det virkede dog heller ikke til at hun på nogen måde ville have de stoppede lige nu. Det var alligevel meget sent og det var ikke den mest offentlige del af parken så der ville gå noget endnu inden der begyndte at komme folk. Hans suk var oprigtigt og nydende, en måde at ytre den nydelse hun gav ham.

Da hun så buede nydende i ryggen, tog han hånden om på hendes baglår lidt højere og masserede det nærmest kort men uden at fjerne hånden, han kunne slet ikke holde fingrene fra hende lige nu. Det ville han så heller ikke.
"Man skal heller ikke rumme dem..... Man skal sætte dem fri.... Jeg brænder hver gang du rører mig... Eller jeg rører dig.... Dine kys giver den mest fantastiske varme..... Min krop sitrer af at være så tæt på dig og jeg elsker det..... Det kan være skræmmende ja.... Men vidunderligt at slippe den kontrol.... Lige som du får mig til....."

Imens han holdt hende sådan, lænede han sig ind og nappede hende lystent i øret
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 10:22

Hendes blik gled kort rundt, måske for at se om der var folk men nok mere for lige at få en pause – det var ekstremt overvældende, men ikke på nogen dårlig måde! Hun ønskede at have ham så tæt på, hun ønskede det så inderligt at hun ikke helt kunne finde ud af hvordan pokker hun skulle opføre sig. Han fik hendes krop til at reagere lysten og miste kontrollen over den, han fik hendes sind ud i torvene og hendes følelser til at gå helt amok – han var speciel og hun havde svært ved at rumme det og svært ved tro at det faktisk var virkeligt og at han ville blive her, men hun vidste egentlig godt at han var så bund real og fantastisk.
Hun nåede kort at se hans tvivl som dannede sig og den var så vigtig for hende, det betød at han virkelig bekymrede sig om hende og det var vigtigt. Han smed heldigvis også tvivlen til side da han opdagede at det hele egentlig bare havde være for sjov og hun førte let hånden igennem hans hår.

¤du er simpelthen så nuttet¤

Hendes stemme var blid og faktisk utrolig kærlig – en ømhed som der overhovedet ikke havde været noget i nærheden af i deres møder. Hans næste ord fik hende så til at grine en lille smile – han var ikke unfair på en god måde og så alligevel. Hun elskede det han gjorde ved hende, hun elskede det hele. Men det var unfair at det var som om at han fjernede samtlige hendes parader og det betød at hun nærmest blottede sig mentalt for ham – det var skræmmende. Hendes hånd der legende førtes op af hans fik hans opmærksomhed og det havde egentlig en stor effekt på ham og det nød hun. Hun kunne ikke forholde sig til situationen, hun havde intet og sammenligne dem med. Hun bed si i læben og hev nærmest nydende en smule ned i hans bukser i fronten – ikke meget, men lige en 4-5 cm. Hendes hjerte hamrede da han sagde han ikke ønskede at stoppe det de havde gang i, det ville hun egentlig heller ikke. Et legende og lokkende gllimt faldt i de brune øjne som hun intenst søgte hans.

”hvad har du så lyst til?”

En pirrende og nærmest udfordrende tone lød i den ellers så uskyldige stemme, han måtte tydeligvis have lyst til et eller andet – som ikke var at stoppe. Hun havde ingen ide om hvad klokken var, men hun vidste at i denne tid begyndte solen så småt at vise sit ansigt omkring kl 5 og den var så småt begyndt i det fjerne – det ville give meget god mening at tiden var fløjet afsted sammen med ham, det gjorde den altid. Hans suk ramte altid noget hos hende og påvirkede hende, ophidsede hende. Hans hånd ramte nu masserede hendes baglår og det fik hende til lystent at spænde op i benet. Hans ord gav stor mening og det var rart at vide at han havde det på samme måde som hende – han mistede også kontrollen. Det virkede til at de enten var meget gode for hinanden eller at de var ekstremt dårlige for hinanden, dette kom an på om man kunne lide den kontrol.

¤er det sådan lyst føles?¤

Hendes stemme var lokkende, pirrende og lysten – hun plantede hendes læber på hans lidenskabeligt og nærmest helt vildt. Det var som om hver gang deres læber var alskilt skreg alt i hende at de atter skulle føres sammen.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 14:07

Selvom han måske ikke havde sagt det direkte så var det faktisk også overraskende overvældende for ham at mærke noget så stærkt og intenst. Han havde selvfølgelig fordelen i at han havde prøvet den slags før men aldrig nogensinde noget så intenst som det han havde med hende.
Selvfølgelig kunne det være svært at tro på den slags var så oprigtigt som han gav udtryk for men det virkede heldigvis til at hun rent faktisk accepterede det og tog det til sig. Han gav heller ikke udtryk for at være noget han ikke var, hun skulle have sandheden om hvad og hvordan han var. Måske passede han ikke ligefrem ind i skemaet om hvordan en Djævel var men han var også sin egen herre.

"Det er første gang jeg er blevet kaldet nuttet.... Men når det nu er dig, så kan jeg lide det...."

Han var ikke lige forberedt på at blive kaldt nuttet men det var overraskende tiltalende. Måske fordi han så tydeligt kunne mærke det var en god ting for hende at sige det.
Hendes grin var så fantastisk en lyd så han kunne slet ikke lade være med at smile tilbage. Når han tænkte over det en gang så havde han ikke nogen parader oppe omkring hende. Han ville heller ikke have det, hellere at hun så ham og ikke hvem verden ellers syntes de skulle se. Det var overvældende at have sænket paraderne så meget for en anden men han ville på ingen måde være foruden det.
Hans blik var nærmest mere intenst som hun trak lidt ned i hans bukser der i forvejen ikke ligefrem ville være svære at fjerne. Nu var han selvfølgelig også bare smuttet hjemmefra så under bukserne var han også helt nøgen. Hendes lokkende blik fastholdt hans og han lagde hænderne om lavt på hendes lænd imens han svarede meget kort og enkelt men meget oprigtigt:

"Dig....."

Det virkede jo til de begge to gjorde hvad der føltes naturligt for dem og det de rent faktisk havde lyst til. Skulle hun udbede sig mere forklaring, ville hun også sagtens kunne få det.
Langt i det fjerne var solen så småt begyndt at vise sig men det virkede lige nu ikke til nogen af dem ville stoppe.
Han var egentlig ligeglad med om hvor vidt han havde kontrollen lige nu, det handlede om hende og ham. Igen kørte han hænder forbi hendes bagdel til hendes lår og så tilbage på hendes faste bagdel.

"Sand lyst ja..... Det føles overvældende og fantastisk....." Hans egen stemme var dragende men også meget præget af lyst, og hendes stemme brændte sig på samme måde fast i ham. Ved hendes bagdel trak han hende nærmest tættere på i det deres kys endnu en gang blev vildt og lidenskabeligt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 14:32

Hun mærkede en bølge skylle over sig, brændende, berusende og helt igennem fantastisk. Hun var ikke i tvivl om at han havde brændt sig helt ind i hende, lavet et mærke dybt i hende og hun mærkede følelser som hun slet ikke troede muligt. Varmen var begyndt at være trykkende imellem dem og hun mærkede bestemt også en intens varme imellem dem. Han snakkede så om at han aldrig var blevet kaldt nuttet før og det kom egentlig som sådan ikke bag på hende. Han var en velhavende, veltrænet og velbalanceret mand – det var ikke fyre som ham man ofte beskrev som nuttede, men hans måde at behandle hende på, hans måde at se hende på, de øjne han bare rundt på. Han var nuttet og havde fået hende til at blive så glad for ham at hun bare følte sig glad over at være så glad for ham.

”Du er ekstremt nuttet – så nuttet at du burde spærres inde og beundres blot for det”
'
Han havde lukket hende ind og fortalt ting om sig selv som det ikke lod til at han ikke åbnede sådan overfor alle han mødte, han blev gentagende gange ved med at imponere hende og tage pusten fra hende. Hun elskede simpelthen at være sammen med ham og bestemt når de var i dette lettere friske humør. Hun førte let hånden over hans kæbe og om til hans kæbe. Hun blev ved med at betragte ham og kunne ikke forså hvorfor gud – eller i dette tilfælde vel Lucifer kunne skabe noget så perfekt. Hun lagde godt mærke til at han ikke havde underbukser på og et lettere legesygt smil spredte sig hos hende.
¤du er godt klar over hvor nemt det ville være at få dig til at stå helt uden tøj på – lige her midt i parken?¤
Et enkelt ord forlod ham som svar på hendes spørgsmål, men det ene ord var faktisk det eneste hun som sådan behøvede at høre, det var ordet som fik hendes hjerte til at galopere og hende kinder til at brænde i den velkendte røde farve. Hun bed sig intenst i læben og lod de brune og uskyldsrene øjne søge hans. Hans hænder kærtegnede hende og hun lod et nydende suk flyde i hans retning. Hun kiggede så en smule intenst på ham og en ide dukkede let op i hendes indre.

¤læg dig ned¤

Hendes stemme var blevet mere beordrende, dog lå der en kærlighed i den der ikke var til at tage fejl af. Hun ønskede at se om han ville det, men hun havde måske også brug for det sekunds pause som det egentlig krævede, blot for at hun kunne køle en smule af - han var jo glohed og hun kunne ikke holde sig fra ham, lysten flammede op i hende.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 14:54

Hendes påvirkning af ham var så absolut blevet stærkere med tiden, nok også derfor han havde valgt at sænke alle parader overfor hende. Det kunne være en overvældende måde at gøre det på men samtidig så var det også den stærkeste måde at vise man mente det oprigtigt. Og det gjorde han til fulde. Stod det til ham skulle hun ikke ændre noget som helst ved sig selv, hun skulle gøre som hun havde lyst til og nyde det hun havde lyst til.
Det der nærmest var mest tiltalende ved det hele var at hun havde fået det så trygt omkring ham, fandt følelser hun ikke var sikker på hun selv havde. Og her stod de så.

"Så nuttet ligefrem?.... Det kan være jeg skal bruge den løsning på dig også?" Hans stemme var tydeligt lysten og legesyg, det lod de jo til at kunne gøre ved hinanden så fint.

Han havde aldrig åbnet sig selv for nogen på den måde, men med hende så føltes det bare overraskende naturligt at gøre. Hun var hypnotiserende, pirrende, lokkende, og helt igennem fantastisk. Det var egentlig svært at finde et ord der dækkede det godt nok men han mente i hvertfald til fulde hvad det var han både sagde og illustrerede for hende.
Han returnerede hendes legesyge smil med et der var lige så dragende og varmt.
"Det er jeg ja..... Jeg stopper dig heller ikke.... Men pas på hvad jeg kan finde på....." Det var i et dragende og lystent toneleje, det ville jo heller ikke tage ham lang tid at tage hendes af.
Det lod til at hans korte og enkelte svar gjorde lige præcis hvad det skulle og skabte den følelse hun ville. Han kunne heller ikke lade være med at slippe et lavt men nydende suk som han kærtegnede hendes bagdel, specielt ikke når hun selv sukkede af nydelse.

Uden at svare på hendes krav, lænede han sig først ind og kyssede hendes hals lidenskabeligt et par gange inden han så lagde sig ned på ryggen og gestikulerede op mod hende med en lokkende pegefinger. "Sådan?"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 15:07

Hendes smil var stort over hans ord, ja han var simpelthen så lokkende og så ekstremt nuttet – hun kunne egentlig godt holde ham som en eller anden sød lille bamse eller en sød lille panda i bur, så kunne hun besøge ham når hun ønskede det og så var hun sikker på at han ikke strejfede for langt væk eller tog på forretningsrejse eller lignende når hun skulle bruge ham. Hun kunne altid komme ind og give ham et kram eller et lidenskabeligt kys hvis hun ønskede det. Det kunne være at hun skulle overveje det. Et grin forlod hende så.

”ville det ikke være træls hvis vi begge var i et bur – så ville du altid kunne røre mig?”

Hun mærkede lysten vokse og hans legesyge stemme gjorde det bestemt ikke bedre, hun bed sig lysten i læben. Det at han sagde at han ikke ønskede at stoppe hende hvis hun valgte at tage bukserne af ham – var en yderst tiltalende ting og hun måtte indrømme at hun bestemt overvejede tanken, men hun kom også til at tænke på at hun aldrig havde set en nøgen mand før og det stoppede hende egentlig lidt. Hans dragende toneleje virkede som det skulle, hun blev så draget af hans måde at være på og hun elskede det. Han valgte at kysse hende på halsen og hun lukkede nydende øjnene og lænede hovedet tilbage med en let stønnen. Da hun pludselig mærkede hans varme krop forlade hende, åbnede hun øjnene og så ned imod ham – for den da han var dragende. En drillende tanke ramte hendes tanker og et smil dannede sig på hendes læber. Hun trådte let nogen skridt væk..

”tror det er på tide at jeg skal til at hjem dejlige”

Hun vendte kort ryggen til ham og trådte få skridt væk før hun vendte sig imod ham og lagde hovedet på skrå. Hans lækre mørke hår og de brune øjne – hvordan kunne man gå fra det. Hun trådte så langsomt og sensuelt hen imod ham. Hun trådte let med det ene ben over på den anden side af ham og satte sig så ned på ham. Først blev hun siddende lidt oprejst og betragtende ham lysten før hun sænkede læberne og kyssede hans brystkasse krævende og lod en række af kys føres ned over hans bryst og ned over hans mave. Hun plantede let et kys i hans buksekant og rettede sig op igen og så legende på ham.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 15:24

Det var egentlig en sjov tanke og det kunne da garanteret også være underholdende at være med på hendes tanker. Det var jo egentlig søde hensigter bag de sjove tanker, altid at kunne komme i nærheden af en når man havde brug for det. Altid at kunne komme et sted hen hvor man vidste man var tryg. Han havde også sagt at han var der for hende så hans dør eller hans favn ville aldrig være lukket for hende på nogen måde.

"Altid at kunne røre dig.... Egentlig fristende....." Roligt blinkede han til hende imens han smilede dragende og kærligt.

Lysten voksede skam også ganske betydeligt hos ham og hvis hun havde valgt at trække bukserne af ham, så ville han ganske rigtigt heller ikke stoppe hende i det. Men selvfølgelig hvis hun ikke havde set en nøgen mand før så kunne det jo være noget overvældende.
Han havde egentlig slet ikke lyst til at slippe hende og kortvarigt blev kyssene mod hendes hals også noget mere intense ved lyden af hendes henrivende suk.
Som hun trådte væk med det drilske glimt i øjet, smilede han op til hende og sagde dragende:
"Det ville da være synd....."

Hans blik vandrede betaget over hende som hun kom sensuelt hen til ham, og han bed sig ganske kort i læben som hun stod over ham. Da hun så satte sig ned på ham, strøg han hænderne op af hendes lår lidt hendes hofter. Stille lagde han hovedet nydende tilbage som hun krævende kyssede ned af hans brystkasse og videre ned over hans mave. Da hun så kyssede ham en enkelt gang ved buksekanten, slap han et lille suk og fandt hendes øjne. Så kørte han hænderne fra hofterne og strøg ganske blidt hendes trussekant inden hænderne vandrede langsomt op af hendes mave. For at pirre lidt, stoppede han lige inden brysterne men dog så et par fingre strejede den nederste del af hendes bryst ganske blidt
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 15:40

Han skiftede imellem at fremkalde den lille søde pige hos hende som gerne bare ville putte sig ind til ham og være der for evigt. Men han fremkaldte også en helt anden side af hende som ikke kunne sammenlignes med noget hun nogensinde før havde oplevet – den vildskab og den sensualitet han kunne frembringe var helt vanvittig. Han misforstod vidst hendes ide, hvis han var i hendes bur og hun var i hans – så ville han aldrig kunne røre hende.

”du ville aldrig kunne røre mig igen – hvis vi var i hvert vores bur”

Hun mærkede tydeligt den påvirkning hendes kys havde og hun elskede det også selv. Hans fingre legede så let over hendes buksekant og hendes lår og hun bed sig lysten i læben. Da hans så valgte at røre underkanten af hendes bryster gav det et lille gip i hende som fik hendes bagdel til let at gnubbe sig over hans underlig. Hun mærkede lysten storme over hende som aldrig hør. Hun lagde sig ned over ham og kyssede ham op af kravebenet , før hun plantede et lidenskabeligt kys på hans læber. Hendes hænder blev begge ført op i hans hår og lystent rev hun let i det. Hvorfor pokker kunne hun ikke styre sig selv når han var her. Hun slap kysset og lod de brune øjne falde i hans med et legende smil.

”jeg syntes du skulle gå hjem – du har dårlig indflydelse på unge piger i parken kl 3 om natten”

Hendes stemme var drillende og blid, hun ønskede bestemt ikke at han skulle gå hjem og lige nu ville han vidst også have lidt svært ved at rejse sig og gå når hun nu sad her og hyggede sig. Hun rettede sig atter helt op og satte sig let med bagdelen på hans underliv. Hun vidste ikke meget om manden, men hun vidste at hun nok ikke skulle sætte sig med alt sin vægt på hans private dele – det brokkede mænd sig vidst over. Hun så ned på ham med et dragende smil. Havde man spurgt hende da hun vågnede om hun ville ligge her med prince charmning – havde hendes svar nok været nej.. men hun nød det sku og hun ville ikke stoppe lige nu.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 31 maj 2018 - 15:56

Han så det ikke som om han oplevede to forskellige sider af hende som sådan. Det var mere som om hun tillod sig selv at mærke den del af sig selv og accepterede at den rent faktisk var der.
Hun kunne tydeligt også være vild og sensuel men det virkede til det var en del af hende der overraskede hende. Dog på en positiv måde.
Han slap et lille grin inden han sagde: "Hvis vi var i hvert vores bur, ville jeg bryde os begge ud igen..... "

Det gav en dejlig varme at kærtegne hende sådan, både ved buksekanten men også videre op af hendes fantastiske krop. Den lyd hun så kom med da han rørte hendes bryst var berusende og han elskede hvordan hun gnubbede bagdelen hen over hans underliv. Det var da også begyndt at vise tegn på at han var tændt, hvilket hun ville kunne mærke. Men så igen, det lod til at behage hende rigtig meget at hun kunne skabe den effekt hos ham.
Han tog endnu en gang godt og lystent ved hendes bagdel som hun lænede sig ned over ham, og han var fuldt ud med på det lidenskabelige kys.
Han slap endnu et suk som hun tog ved hans hår hvorefter han sagde:

"Hvis jeg går hjem nu...... Så tager jeg dig med mig......"

Hans egen stemme var lige så drilsk og lokkende, han havde på ingen måde lyst til at gå hjem uden hende, så hellere være her sammen med hende og nyde den fantastiske følelse mellem dem.
Som hun endnu en gang satte sig ordentligt på ham, nussede han igen hendes mave og lod hænderne vandre op af. Hele tiden med et drilsk blik som om han måske ville gøre det, måske ikke
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 31 maj 2018 - 17:55

Hun mærkede hans hånd op af maven på og først lukkede hun nydende øjnene og faldt det hele så dragende og lokkende, et nydende stønnen forlod hende lidenskabeligt. Hun lagde hænderne på hans brystkasse og førte let hånden over ham. Hendes blik var dybt i hans og hun nød virkelig øjeblikket, en let tanke strejfede hende så kort – hun kunne ikke blive ved. Hun kunne ikke blive ved at være sådan overfor ham – hun ønskede ikke at føre ham bag lyset, men hun vidste jo ikke hvornår hun var klar. Hun ønskede så inderligt at tage det næste skridt og være sammen med ham – men hun vidste ikke hvordan det skulle foregå, hun vidste ikke hvad hun lavede eller hvordan hun skulle gøre.

Tvivlen og skammen skyllede pludselig ind over hende.
Hun vidste at det her var et skråplan, begyndte hun først på disse tanker, så ville der ikke gå længe før minderne ville komme væltende og smerten ville begynde forfra. Hun rettede sig markant op og sad kort et øjeblik for at prøve at få styr på det, hendes tanker og hende selv. Hun lukkede kort øjnene og ønskede virkelig ikke at gøre det her ved ham igen. Hun kunne ikke gøre det ved ham igen! Hun rejste sig så yderst hurtigt fra ham – hun kastede kort et stjålent blik ned over hans krop, tænk at hun kunne få sig selv til at gøre det her.

”Caine… jeg.. øhm.. værkstedet åbner snart og Jacs har måske brug for hjælp.. ”

Hun vidste tydeligt at dette blot var en ekstremt dårlig undskyldning – den virkelig undskyldning var vel at han havde valgt at dele sit liv og sin lidenskab med en person han ikke burde, hun var ustabil – han havde det bare med at få hende til at glemme det. Hun var ikke det han havde brug for, hun måtte gøre noget for at vise ham at han ikke havde brug for hende – hun var ustabil og kunne ikke svare på hvornår hun ville kunne give ham det han ønskede. Hun lukkede kort øjnene da hun tydeligt kunne mærke at tårerne var ved at bryde igennem hendes facade og han havde set hende sådan her alt for meget når man tænkte på hvor kort tid de havde kendt hinanden. Hun kiggede over mod bænken hvor hendes kors var, burde hun hente det eller skynde sig væk. Små glimt af fortiden meldte sig hos hende – billeder af stalden, deres madskåle, deres bure. Hun kvalte let et skrig ved at lukke øjnene og se ned i jorden. Hun bakkede hurtigt og så på ham.

¤undskyld… jeg.. ¤

Hun vendte sig og begyndte lidt hastigt at gå imod parkens udgang og i hendes hoved blev minderne kraftigere og hun følte sig overvældet, følte at de var ved at tage over. Det hele sortnede for hende – nej hun måtte hjem før smerten og skrigene begyndte igen, han måtte ikke se det.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Keep out the nightmares!

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum