Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Cristóbal De Vega

Go down

Cristóbal De Vega

Indlæg by Cristóbal De Vega on Lør 19 maj 2018 - 13:00

DET GENERELLE


Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Cristobál De VegaDon Cristóbal, af de der stadig respekterer titler og/eller er født, opdraget eller har levet i de epoker hvor disse ting var vigtige kutymer. Af de mere nutidige folk kaldes han ofte blot ved fornavn. Kælenavne er ikke værdsatte.


MandRace
Eksistens
Kropsalder
Djævel af Belial


546 år


25 årPERSONLIGHED(SELVVALGT MULIGHED)
Cristobál er en mærkværdig personlighed. Hans væsen ændrede sig markant fra hans ungdom til hans senere år inden han døde. Hans oprindelige væsen var en livsmodig og charmerende dreng, som ændrede sig til det intellektuelle, intense og tomme individ med tendens til verbal grovhed og muligt gudekompleks. Hans blik er ofte tomt, koldt og dødt når man først møder ham og hans personlighed rummer en sær kombination af kulde, intensitet og mystik. Cristóbal kan være intimiderende intens, hvis man formår at begå sig i hans lille indesluttede verden. Men hans verden er ikke nem at begå sig i, da han efter så mange, mange år har stillet spørgsmål til hans egen eksistens. Filosofi og eksistens synes at være en gennemgribende problematik for dette væsen. Kan man være med på debatten, så vil en helt ny side af denne mand, langsomt åbne sig op for vedkommende. Men det er ikke alt hvad han er.. interessante individer kan fremprovokere et mindgame, som Cristóbal også holder frygteligt meget af. Nogengange finder han både svage og stærke sjæle, som han af sin djævle-natur, vil forsøge at lokke ud i fordærv enten med ham selv eller andre. Dette kan han gøre enten gennem sine magier, eller gennem opførsel som kan være dikteret efter hvad der lige passer ind. Han er i sandhed en diamant med mange facetter, og det er næsten sjovere at lade jeres karaktere opdage dem selv, end at fortælle om dem allesammen her.

UDSEENDE (SELVVALGT MULIGHED)
Cristóbal er en høj og slank skikkelse. Han er ikke specielt muskuløs, men tilhører den mere elegante gruppe af mænd. Han har et symmetrisk ansigt med ungdommelige træk. Hans hår er for det meste glat, men antydning af krøller er at se i længderne. Hårfarven er en dyb mørkebrun, nogenlunde samme farve som hans øjne. Cristóbals tøjstil er lidt forskellig, idet hans formelle tøj ofte bærer præg af hans eksistens høje alder. Dermed virker han ret vintage. Dog er det ikke uset at se ham i mere moderne tøjstile. Han holder sig dog helst til klassisk, formel og forretningspræget tøj, såsom jakkesæt, skjorter og bukser af samme type. Han har været meget beundret for sin skønhed og elegance op gennem tiden.


MAGIER


Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Desire inducementSubliminal messagingMAGI LÅSTMAGI LÅST
Brugeren kan fremkalde eller stimulere et brændende ønske eller en dyb higen efter nogen/noget, til et punkt hvor de ikke kan få nok af det. Det kan bl.a. dreje sig om ønsket eller higen efter selskab, kærlighed eller mad - i bund og grund hvad som helst. Brugeren kan endog frembringe nye ønsker eller en ny higen efter noget, som offeret aldrig har følt før. Denne magi kan vare i forholdsvis lang tid. I det fleste tilfælde indtil, at ofrets ønske/higen opnås eller fuldføres. Brugeren kan afbryde magien til enhver tid. Dermed er der ingen tidsbegrænsning på det, men efter lang tids brug kan brugerens mentale status begynde at have en indvirkning f.eks i form af manglende koncentration, distraktion mm. Magi kommer jo ikke gratis og selvom denne magi ikke direkte er drænende, så koster den energi ligesom alle mulige andre ting. Denne magi kan udføres på afstand, men brugeren kan max bevæge sig i en radius af 10 meter fra offeret. Overskrides grænsen vil effekten forsvinde.


Brugeren kan plante tanker og ideer i offerets ubevidsthed, hvilket giver offeret oplevelsen af at disse tanker og ideer er deres egne. Brugeren kan blive ved med at sende disse beskeder indtil offeret giver efter for dem. Disse 'beskeder' kan sendes på kort og lang afstand - hver især har forskellige bivirkninger. Benytter brugeren sig af denne magi på tæt hold, vil det ikke koste frygteligt mange kræfter. Virkningen vil være mere intens og nærmest "overdøve" Offerets egne tanker og ideer. Benytter brugeren sig af denne magi på lang afstand, dvs. hvis vedkommende ønsker at sende en tanke til et offer der befinder sig i den anden ende af byen, så vil det koste nogen mere energi. Som rettesnor kan man sige at hvis brugeren sender 5 tanker/ideer/beskeder på denne måde, så vil vedkommende have brug for at sove. Virkningen hos offeret vil være mindre intens, og opleves som værende en lille indre stemme.


MAGI LÅST


MAGI LÅST

SVAGHEDER
(husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)


Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Race svagheder
Mental status
INDSÆT SVAGHED
INDSÆT SVAGHED
Cristóbal er særdeles følsom overfor lys. Han undgår helst alt for oplyste steder, idet hans øjne simpelthen ikke kan håndtere mængden uden at påføre ham ubehag. Som alle andre djævle er Cristóbal svag overfor lysmagi og englemagi kan slå ham ihjel.


Idet Cristobáls magier grundlæggende opererer på baggrund af psyke, kræver det mental energi fra ham selv for at bruge dem. Magierne tærer ikke på ham som sådan, men de påvirkes af hans mentale status. Hvis han f.eks oplever udtalt træthed, hvis han er fuld eller påvirket på måder der ligger udover almindelige følelser, oplevelser osv., vil kvaliteten af hans magier enten sløres, nedsættes eller blive ukontrollerede.


INDSÆT BESKRIVELSE


INDSÆT BESKRIVELSE

STYRKER


Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Race styrker
Viden og erfaring
INDSÆT STYRKE
INDSÆT STYRKE
Cristobál deler ikke blot fælles svagheder med sine artsfæller, men også fælles styrker. Derfor ejer Cristóbal også større fysisk styrke, bedre sanser og kan hele hurtigere end et menneske. Hans krops aldres ikke og er på denne måde udødelig. Skulle han blive slået ihjel, kan han genopstå med tilladelse fra sin kronprins, Belial. Hans blod er livsfarligt for andre væsner, og skulle han en dag (komme til) at slå nogen ihjel, er han i stand til at tvinge ofrets sjæl i helvede.


Cristóbal er født i året 1472 i det gamle Iberia (Hvad der i dag er kendt som landene Spanien, Portugal, Andorra og Gibraltar). Siden hans død og genfødsel har han oplevet ufatteligt meget op gennem tiden. Hans viden, færdigheder og erfaring er derfor talrige og har efterladt ham som en omvandrende historiebog. Han husker andre perioder mere end andre og kun de begivenheder han selv har været fysisk tilstede til at opleve (eller har haft mulighed for at vide noget om. Enten gennem breve, fortællinger, radio, rejser osv.). Han ved af disse årsager rigtigt meget om rigtig mange ting og har måske mødt nogle personer, som din karakter måske også kender?


INDSÆT BESKRIVELSE


INDSÆT BESKRIVELSE

Sidst rettet af Cristobál De Vega Man 21 maj 2018 - 22:28, rettet 1 gang
Cristóbal De Vega
Cristóbal De Vega
Novice (Rank 1)

Bosted : Quartier De Saint-jean

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Re: Cristóbal De Vega

Indlæg by Jay Wu on Man 21 maj 2018 - 13:22


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum