Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Shane Dawson

Go down

Shane Dawson

Indlæg by Shane Dawson on Man 14 maj 2018 - 13:46

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Shane Dawson


”Muddog” – af hans soldaterkammerater
Semper af hans familie.


Mand


Race
Eksistens
Kropsalder
Fuldblodsvarulv


26


26PERSONLIGHED(SELVVALGT MULIGHED)
Shane er en fuldblodsvarulv og dette er med alt hvad det indebærer, han er en temperamentsfuld herre som har et stort beskytter gen. Dette temperament brugte han meget da han var i militæret og derefter i flåden. Han brugte sit temperament på en positiv måde og fik det holdt lidt under kontrol derinde. Han var et vilddyr og fik derfor hans kælenavn muddog. Shane er en mand som går meget op i hans udseende og hans måde at være på – han er en normalt lidt lusket mand, men han forstår sig bestemt også på charme. Dette betyder dog ikke at han ikke har svært ved at styre hans dyriske lyster og hans temperament! Er der nogen der behandler nogen i hans omgangskreds en smule forkert er han ikke bange for at træde frem og beskytte dem – men han har svært ved hvornår han skal stoppe igen! Han har et hjerte et sted derinde, der er bare rigtig lang vej derind. Han har disciplin og forstår god opførsel, men derfra til at overholde de regler er der laaaang vej til. Han er ikke bange for at udforske sine naturlige instinkter og han mærker bestemt også en vrede omkring blodsugere. Fanger man ham på en god dag, kan man få et eventyr uden lige, fanger man ham på en dårlig dag – så kan helvede bryde løs. Nogen ville kalde ham skizofren, andre ville kalde ham sindssyg – det er aldrig til at vide hvilket ben han vågner på om morgenen.

UDSEENDE (SELVVALGT MULIGHED)
Hans menneskelige udseende er tiltrækkende, han er yderst maskulin bygget grundet hans varulve atletik. Han er tatoveret på meget af kroppen og har en lækker veltrænet og solbrun krop. Han har store brune øjne og et lækkert fyldigt hår. Hans varulve skikkelse er stor, sortpelset og kraftig. Han er en fuldblodsvarulv og derfor en del større end mange af de andre. Han kommer fra en familie med varulve og har aldrig været i tvivl om hvad han var. Han har et brændemærke på ryggen fra da han var minde – de ville vide hvem der var hvem. Han er vel egentlig det man kan falde for en kongelig i hans familie af varulve. Hans flok var stor og han var født af de rigtige forældre, dog valgte han at stikke af inden de fik kronet ham som konge – han var ikke klar endnu til at blive konge – men det gør også at han er større end den normale ulv.

MAGIER


Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
LycanMAGIENS NAVN IIForvandling til lycanform ved fuldmåne. Dette betyder altså, at ved hver fuldmåne, vil ens varulve karakter komme ind i en tvunget forvandling, til varulve skikkelsen. MAGI LÅST
BESKRIVELSE I


BESKRIVELSE II


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
(husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)


Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Hans temperament
Asparamagi
Sølv
Forvandlings svaghed
Hans temperament er en stor svaghed for ham, han har til tider utrolig svært ved at styre det – han kan angribe blot ved et forkert blik og derefter har han svært ved at fortryde det.


Asparamagi er også en svaghed for ham og derfor holder han sig gerne væk fra dem – han hader situationer hvor han er svag og derfor er disse ikke ligefrem hans ynglings mennesker.  


Sølv er en stor svaghed for ham, han har ikke selv ting som er lavet af sølv, da det brænder ham og han har svært ved at holde den smerte ud som søl giver ham.  


Efter hans forvandling er han udmattet og udkørt og i disse situationer er han langt mere svag end på andre tidspunkter og derfor meget mere sårbar overfor angreb.  
STYRKER


Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Udholdenhed
Varulvesanser
Styrke
Personlighedsspaltning
En af hans store styrker er hans udholdenhed, han har ulvens udholdenhed og dens tålmodighed – har han sat sig for at jage et bestemt bytte, så bliver dette bytte jagtet indtil han ikke længere har brug for det. Det ender ofte ikke godt for den person som kommer på tværs af ham. Han kan holde ud i evigheder og han giver ikke op når først han har en mission.


Hans sanser er skærpede selv når han er menneske, han har bedre hørelse, han har bedre synssans og han har en bedre lugtesans end de andre mennesker som render rundt på denne jord.  


Han har en helt anden styrke når han er varulv end når han er menneske, men derfor er han som menneske stadig stærkere end normale mennesker og det er klart en fordel for en som ham, hvis temperament ikke altid er til at håndtere, han kan nemt finde ud af at banke en anden fra vid og sans og har også musklerne til det.  


Hans mange personligheder er nærmest hans camouflage, han kan falde ind de fleste steder og det gør ham utrolig farlig. Han kan være manipulerende, han kan være charmerende og han kan være det rene rovdyr som kan dræbe uden at tøve et eneste øjeblik.  Shane Dawson
Shane Dawson
Novice (Rank 2)

Bosted : Han bor i en lille lejlighed i det fattige kvarter

Antal indlæg : 14


Tilbage til toppen Go down

Re: Shane Dawson

Indlæg by Jay Wu on Fre 18 maj 2018 - 11:17


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum