Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Go down

Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 10 maj 2018 - 13:02

Solen skinnede og hendes tid i denne nye by havde bestemt ikke været dårlig. Hun havde haft et par møder allerede og det havde været med flinke mennesker, men en stod godt nok skarpere end andre. Et blidt smil faldt over hendes læber blot ved tanken om Caine, hvad pokker havde han gjort ved hende? Hun stod lige nu lænet over den flotte og ekstremt fede Mercedes som Caine havde haft med ind. Hun førte nærmest hånden kærtegnende over den nye skræm der var kommet på. Den var ubeskriveligt lækker, men så passede det jo også til ejermanden. Hun bed sig en smule prøvende i læben bare ved tanken – hold dog op!

Hun så over på hendes søster der stod ikke langt fra hende, hun var dybt begravet i kølerhjelmen på en bil – hun fik en lusket ide, hendes søster havde drillet hende de sidste par dage og det skulle hu få fortjent nu. Ames trådte lidt forsigtigt og nærmest lydløst over til vasken ikke langt fra hende og fyldte en spand. Hun gik så roligt over imod hende.

”Hey Jacs… nu hvor de har drillet mig de sidste par dage ikke?”

Hun tænkte ikke længe over det, inden hun smed den kolde spand vand ud over hendes søster og et blidt grin forlod hende.

”Så tænkte jeg at det måske var på tide at køle lidt af!”

Hun flækkede nu i et mildt grin og bakkede så hurtigt væk, det havde dog været fedt at se hendes søsters reaktion på hendes kolde chok. Hun lod kort blikket glide ud af den åbne garagedør og så folkene uden foran ikke rigtig lagde mærke til noget – så kunne hun godt grine lidt mere. 1hun vidste at hendes søster på en eller enden måde ville have hævn, selv om det egentlig var hende som startede med at drille. Hun så kort ned af sig selv og det var faktisk førte dag i evigheder at hun ikke var spurt ind i mudder fra top til tå. Hun havde et par fine sorte og tætsiddende korte shorts på og en hvid top – hun ville sagtens kunne løbe fra hendes søster, hvis hun prøvede at fange hende. Hun grinede blidt igen og så på Jacs

”Det der våde hundelook klæder dig søs!”
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 10 maj 2018 - 14:04

Det havde unægteligt været en spændende tid i byen, specielt nu hvor han havde mødt Amy. Ganske vist så havde han en del at se til men det ændrede ikke på at hun fyldte utrolig meget i hans tanker. Hun havde virkelig sat sit spor i ham og han kunne slet ikke få hende ud af hovedet! Det ville han ganske vist heller ikke, det var helt fantastisk at have det sådan. Det havde han jo aldrig prøvet før.

Nu hvor han havde en rum tid ledig igen, ville han tage ned og hente sin bil og ikke mindst se den kvinde der for alvor havde påvirket ham. Så han havde selvfølgelig brugt noget tid på at tage sig godt af sig selv efter træning og nydt et dejligt bad. Han ville heller ikke gøre hende alt for forlegen så det blev nu heller ikke et jakkesæt han ville dukke op i.

Outfit

Sunglasses

Så blev der ellers bestilt en taxa hvor han fik angivet hvor han skulle hen og ventede egentlig spændt. Turen der hen var egentlig ikke så lang men nok til at han lige kunne sikre sig at han havde kontrol over hjertebanken. Det var stadig en ny ting at hun kunne gøre det ved ham men det var skønt!
Taxaen parkerede udenfor autoværkstedet og han fik betalt for derefter at stige ud og kigge efter hende
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Jacque Scott on Tors 10 maj 2018 - 14:46

Jacque skubbede en slange til siden, så der var bedre plads til at se hvordan mekanikken så ud længere nede mod motorblokken. Hun trak på en skæv grimasse ved synet og rakte ud efter det olieplettede stykke stof, som hun havde stoppet i buksekanten bagpå. Hun tørrede noget snavs væk og lagde kluden fra sig, idet hun skulle til at række ud efter et stykke værktøj. Hun var dybt fokuseret - hvilket hun altid var, når hun arbejdede. Hun hørte slet ikke vandhanen blev åbnet, eller at der var fodskridt der kom i hendes retning. Kun lyden af hendes søsters stemme, vis ord hun ikke rigtigt lyttede til. Hun havde ikke tid til small talk lige nu, hun var ligesom ved at løse en opgave. Derfor blev hendes svar ikke til andet end et;

"Mmmmh?"

Mumlede hun totalt uengageret. I samme nu skød følelsen af kulde igennem hele kroppen på hende, da en stor spand koldt vand blev hældt over hende. Vandet løb isnende fra hovedbunden, langs nakken, ryggen og gjorde alt hendes tøj vådt. Hun havde et par forvaskede, korte, denim shorts på og en sort, tætsiddende top med tynde stropper. Håret der havde været sat op i en rodet knold, hang nu klistrende ind til hendes hud og fik hende til at ligne en fordrukken hund. De opspilede øjne fandt skikkelsen af hendes grinende søster, idet Jacque på en meget langsom og dramatisk måde drejede sig om.

"Oh, no you didnt!"

Dette betød krig. You simply dont throw water on Jacque Scott and walk away... you simply dont. Jacs havde heldigvis et par sneakers på og gjorde hende i stand til at reagere hurtigt. Jacque skyndte sig at tage den flaske med vand, som hun havde stillet på en skænk tidligere på dagen. Hun fik hurtigt skruet låget af og løb efter Amy.

"Du kan vente dig!"

Udbrød hun og løb efter Amy. Værkstedet var ikke stort, så det ville ikke blive noget problem at indhente hende på en eller anden måde. Jacque forsøgte at gribe fat i Amy, med den frie hånd, så snart hun var inden for rækkevidde. Jacque var ligeglad med hvordan, men Amy skulle få kulden at føle på den ene eller den anden måde!
avatar
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Lør 12 maj 2018 - 13:09

Et lille blidt grin forlod hende, da hun tydeligt kunne se hævnen i hendes søsters øjne og hun havde faktisk næsten regnet det ud, at hun havde tænkt sig at hævne sig i hvert fald. Hun løb kort om på den anden side af bilen og kiggede en smule udfordrende på hende -hun ville vel ikke til at kaste vand over kundernes fine biler som holdte her. Hun lagde let hovedet på skrå og betragtede hende drillende – bag hende var garagedøren og hun så pludselig en kunde nærme sig – det var ikke hvem som helst.

De brune dådyr øjne fangede lynhurtigt hvem det var og hun stoppede nærmest pludseligt med alt hvad hun havde gang i og stirrede bare lidt i retning af ham – Caine. Hendes kinder fik nu en brændende varme og en flot rød farve og hendes blik blev kort slået ned i jorden. Årh nej hvad pokker ville Jacs sige til ham. Hun kiggede en smule op på hendes søster og nikkede i retning af Caine der var på vej.

Hendes aften med ham havde været fantastisk og bare tanken om det fik et nærmest lillepige smil frem på hendes læber, men hun vidste ikke hvad det betød. Hun vidste ikke om man undgik hinanden – det havde hun set Jacs gøre en del gange sammen med hendes natlige eventyr, eller om man sagde hej og spillede professionel. Hun vidste ikke hvor han stod eller.. Hun stod som et dådyr, der skulle til at rammes af en bil. Hendes blik faldt på hendes søster inden han kom for tæt på
”Jacs .. det er.. ”

Han kom tæt på og stod nu i garage døren, hun kiggede på ham og kunne ikke helt finde de ord som hun gerne ville. Hun førte kort en hånd igennem det løse hår og bed sig en smule i læben. Hvad pokker skulle hun gøre? Skulle hun sige hej? Skulle hun løbe skrigende væk? Hun var lammet, ikke af frygt, men mere fordi hun ikke anede hvad hun skulle gøre. Hun havde måske mest lyst til at gå hen og kramme sig ind til ham. Men det kunne hun vidst ikke bare tillade sig.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Lør 12 maj 2018 - 19:02

Der gik ikke længe inden Caine fik øje på de to der lod til at være i gang med at lege med vand hvilket fik ham til at smile. Deres tid sammen havde været helt fantastisk og han havde så absolut ikke glemt det og følelserne var på ingen måde blevet mindre. Roligt gik han lidt tættere på imens blikket vandrede rundt en gang inden det landede på den vidunderlige kvinde der havde påvirket ham på den mest fantastiske måde.

Det 'lillepigesmil' hun kom med var ikke til at tage fejl af og den kraftige rødmen i hendes kinder fortalte at hun også havde beholdt følelserne der var kommet mellem dem. Det alene var helt fantastisk at mærke så han gik da også indenfor indtil han stod et par meter fra hende. Han havde ganske vist fået øje på søsteren hun havde omtalt så meget. Hun var da smuk men Caine's blik var stadig rettet mod Amy og det var hende der havde påvirket ham så dejligt, ikke Jacque.
Som han stod der inde, holdt han roligt armene let ud til siderne og sagde:
"Amy...... Jeg ved ikke om det er passende på jeres værksted.... Men hvis det er så vil jeg da gerne have et kram?....."

Det var selvfølgelig ikke ensbetydende med hun ville gøre det, men hun skulle vide han gerne ville have det i tilfælde af hun havde lyst til det.
For ham var det i hvertfald fuldt ud passende og han håbede også på det var det hun valgte. Men det var jo ikke til at sige hvordan hun reagerede når søsteren også var der
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Jacque Scott on Lør 12 maj 2018 - 21:01

Jacque løb meget målrettet efter Amy, der smuttede udenom en kundes bil og som derfor gjorde det umuligt for hende at få ram på hende. Jacque, der jo var så dejligt stædig og målrettet, løb blot rundt om forhindringerne uden at lægge mærke til at der var kommet en ind i lokalet og at Amy blot stod som en statue. Jacs løb blot hen mod hende og satte af fra jorden i en fodboldlignende tackling, så snart hun kunne komme til det. Hun var fuldstændig blind overfor situationen - Amy skulle have vand, alt hvad der stod i hendes vej, måtte flytte sig. Med Amy tacklet, satte Jacque sig på maven af hende. Med den ene hånd forsøgte Jacs at holde hendes hænder, mens hun med den anden hånd hældte det vand ud på hende, som der var tilbage fra den vilde jagt.

"Det lader til at 'våd hund' lægger til familien, Ames!"

Sagde hun med en klar hentydning til det Amy havde sagt tidligere. Jacque foldede armene over kors og betragtede hendes søster med et triumferende smil.
avatar
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Søn 13 maj 2018 - 12:58

Hendes blik var fanget lidt af Caine, hendes tanker var forsvundet fra hendes hævngerrige søster og hans ord sendte et blidt smil på hendes læber – hun ville gerne kramme ham og nærmest putte sig ind til ham – men lige i det sekund de tanker havde fået lov at forlade hende, mærkede hun pludselig hendes søster ovenpå sig og et lille hvin forlod hende da hun nu satte sig på hende og begyndte at hælde vand på hende. Hun vred sig først lidt inden hun sendte sin søster et lidt mere seriøst blik.

”Jacs - der er kunder for pokker!”

Hun fik vredet sig fri og skyndte sig at komme på benene. Hun førte hånden igennem det lange og nu pladdervåde hår og så så kort væk fra Caine, det var ikke ligefrem fordi de havde opført sig særligt professionelt. Hun kiggede en smule på hendes søster med et lidt sigende blik i øjnene, en rød varme lå så let over hendes kinder og hun bed sig kort i læben. Det havde heldigvis ikke været hans bil de havde leget lidt vildt omkring, men derfor kunne det stadig give et forkert indtryk. Hun lagde så blikket kort fra den ene til den anden.

”Øhm Jacs – det er Mr. Blackwell…. Caine.. “

Hun kunne slet ikke finde ud af hvordan og hvorledes hun skulle forklare sig eller hvordan ordene skulle forlade hendes mund. Hun rystede kort på hovedet og kiggede på ham med et lidt indgående smil på læberne. Så kiggede hun en smule imponeret over på hans bil, der stod lige så flot som havde den været helt ny.

”Din bil er lige blevet færdig”

Hun prøvede at skifte emne, mest for sig selv, men også fordi hun vidste af hendes søster ikke var den bedste i verden til at holde sin mund i disse situationer og hun vidste ikke lige hvordan det stod med hende og Caine – hun vidste ikke hvordan hun lige skulle forholde sig til situationen og hun kunne kun finde en smule ro ved at snakke om hans bil.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Søn 13 maj 2018 - 17:55

Det var nu dejligt at mærke sådan et dejligt blik fra hende endnu en gang, men der gik dog ikke mange sekunder inden søsteren satte sig og hældte vand på hende. Caine slap et kort grin og ventede så tålmodigt på de kom op igen. Måske var det ikke særligt professionelt af dem men det var ikke noget Caine lod sig mærke af. Han vidste jo hvor vigtig søsteren var for Amy., og et eller andet sted skulle han jo nok bevise sig overfor søsteren om at han var oprigtig overfor Amy.

"Jamen dog.... I ser ud til at more jer....."

Hans blik var varmt men roligt som hun kom på benene, og hans blik veg ikke fra hende selvom hun kiggede væk fra ham. Det lå jo til hende at blive forlegen, en ting Caine egentlig rigtig godt kunne lide ved hende. Der var en eller anden charme over det. Havde det været hans bil de havde leget omkring, havde han ikke tænkt mere over det af den grund.
Som Amy præsenterede ham, nikkede han med et roligt smil til Jacs og sagde:

"En fornøjelse at møde dem Jacque.... Amy har fortalt gode ting om dem...."

Da Amy så nævnte at hans bil var færdig, kiggede han over på bilen der stod fuldstændig som var den helt ny. Derefter vandrede hans blik over på Amy igen hvor hans smil var lige så varmt og dragende som da de først mødte hinanden.
"Det er dejligt at se dig igen Amy......"
Selvfølgelig søgte hun en eller anden ro i at holde opmærksomheden på bilen, så han kørte lidt med på den og spurgte: "Det kan jeg se...... Hvor slemt var det med den?"
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Jacque Scott on Søn 13 maj 2018 - 23:46

Jacque lo inderligt af situationen, specielt fordi at Ames ikke synes det var ligeså sjovt. Det var en tam reaktion hun kom med, og Jacque havde forventet mindst 10 sekunders hysterisk skrigen og sparken. Men hun havde blot lagt der som slatten søstjerne... ikke tilfredsstillende. Jacque spilede dog overrasket øjnene op da det blev påpeget at der var kunder. Fuck!, hviskede Jacque for sig selv, da hun sprang på benene. Hun havde slet ikke ænset hans tilstedeværelse før nu, idet hun havde været så fokuseret på at få ram på Ames. Jacque lod blikket falde på ham. Han stod blot dér og var helt rolig og afslappet med situationen. Men hvem var han? Hmmh..? Caine? Nååårh, ja! Dén Caine! Jacque lod et stjålent blik glide over på Amy der rødmede, som altid. Jacs smilte smørret. Well.. Hvis han alligevel skal til være en del af familien, så kan hun vel ligeså godt bare spille med åbne kort - og samtidig udnytte muligheden for at gøre Ames pinlig berørt. Søskendekærlighed..
Jacque gik med faste, energiske skridt den korte distance over mod Caine. Rakte ud efter hans hånd for at trykke den ivrigt.

"Hej Caine! Hvor kommer du fra? Har du en bror? og er han single?"

Spurgte hun totalt bramfri idet hun sendte ham et bredt, varmt smil, imens et venligt og dog drillende blik hvilede på ham. Hun forsøgte at signalere til ham at hun lavede en spøg, men det skulle helst ikke være tydeligt for Amy, derfor blev det på lidt diskret vis. Jacque slap hans hånd igen og drejede hovedet for at se på Amy, da han talte til hende. Hun trådte lidt væk fra Caine og stillede sig lidt ved siden af Amy igen og blot betragtede hende med et smørret smil, som hun ihærdigt forsøgte at gemme. Man skulle ikke misforstå det, Jacque var mere end glad på Amys vejne, men det var så ubegribeligt uvant for Jacque, at hun næsten ikke kunne rumme at holde sin kæft. I 21 år havde Amy været en sårbar, lille mus, som Jacque havde passe på med alt hvad hun ejede. Man skulleblot nævne ordet 'hankøn' inden Amy var krøllet sammen i et nervøst sammenbrud. Så det var faktisk en fantastisk ting, men samtidig kunne Jacque ikke lade være med at holde det lidt op mod hende.. De var jo søstre og det var kun ens søster der kunne og måtte drille på denne måde. Det var selvfølgelig kun indledningsvist og Jacques opførsel blev mere og mere neutral og hende selv, som tingene skred frem. Hun fulgte blot lidt observerende med, da de begyndte at tale om Caines bil.
avatar
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Man 14 maj 2018 - 9:02

Hendes søster var om nogen i denne verden en hævngerrig kvinde og hun vidste hvor meget det egentlig måtte genere hende at Ames´ reaktion ikke var større og det kunne kun fryde hende en smule. Da hun så så hendes søsters ansigtsudtryk da hun opdagede der var kunder var hun næsten flad af grin indeni – hun skulle forestille sig at være den der var allerbedst til dem, det virkede dog ikke helt sådan i den situation. Hun vandrede nu over til ham, energisk og fuld af den tydelige Jacs charme som hende søster nu altid fandt så fantastisk, hun stivnede dog en smule da hendes ord lød og hun åbnede munden en smule. Hun ville utrolig gerne sige noget og indeni skreg hun – men hun kunne ikke, hendes mund havde lukket sig og hendes ansigt fik en rød og elegant varme over kinderne.

Hans stemme lød så og hun stod nærmest helt frosset, hun vidste ikke hvad hun skulle sige hverken til ham eller til Jacs – hendes verden var lige nu vendt på hovedet, hun havde aldrig stået i denne situation før og hun vidste faktisk ikke hvad noget af det her ville føre til. Hun bed sig kort i læben og tog et lettere roligt åndedrag da de vendte blikket tilbage mod bilen og nikkede så roligt. Bilen havde været slemt tilredt og det var faktisk lige før at de ikke havde kunnet redde motoren, men hendes søster havde givet hende en hånd og de havde fået det til at fungere.

”Det så ikke godt ud og på et tidspunk var vi faktisk ikke sikre på at motoren kunne reddes”

Hun lod blikket falde på hendes søster som en tak for hjælpen og derefter så hun faktisk først fra den ene til den anden. Hendes hjerte bankede derudaf og hun vidste ikke hvad hun skulle sige. Hun vidste ikke hvor hende og Caine stod og hele det rod med Nicholas som hun ikke havde fået vendt med hendes søster. Nu stod Caine her og det hele var forvirrende, hun ville nok have sat pris på at mødes med Caine første gang efter deres aften – alene første gang. Hun var forvirret, hendes fortids spøgelse havde afsløret en kæmpe hemmelighed for hende og hun havde ikke fået sagt det til Jacs endnu og nu stod hun i denne situation – forvirret, lillepige agtig og ikke noget der gjorde hende ret godt tilpas faktisk.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Man 14 maj 2018 - 9:37

Han kunne så tydeligt mærke hvordan der var en nærmest hævngerrig søskendekærlighed til stede men samtidig kunne han nærmest se hvordan Jacs egentlig var glad på sin søsters vejne. Selvfølgelig var det en meget anspændt situation for Amy da de jo havde nogle stærke følelser for hinanden men alt sammen var stadig meget nyt og hun havde måske ikke lige fundet ud af med sig selv hvor det skulle gå hen endnu.
Så gav han Jacs et håndtryk og smilede inden blikket faldt på Amy igen.

"Det var da fantastisk at i så kunne redde motoren.... Jeg må hellere gøre det her til mit faste værksted hvis noget med en motor driller.... Amy roser det så meget og i er jo virkelig dygtige...."

Selv kunne han godt mærke hvordan hans hjerte hoppede ved at se hende igen, men han var stadig fast besluttet på at vise han var der for at blive. Selvfølgelig i et tempo hun kunne håndtere. Et eller andet i ham sagde at hun måske helst ville mødes med ham alene efter den aften så han kom da på en idé der måske kunne bruges. Roligt kørte han hånden gennem håret inden han så smilede til dem begge.

"Nu var det jo Amy jeg snakkede med først..... Og det var virkelig hyggeligt.... Men er jeg for direkte hvis du vil tage med ud på en køretur Amy? Så kan jeg få fornemmelsen af bilen virker fuldt ud som den skal?"

Så havde de da muligheden for at være lidt alene uden søsteren ville være alt for meget efter hende. Ganske vist dristigt spurgt af ham men Amy's farve fik ham til at tro Jacs måske ville sende Amy med ham
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Jacque Scott on Man 14 maj 2018 - 19:37

Jacque, der havde lagt hævn-øksen på hylden, for nu. Smilte blot venligt til Caine da han roste deres arbejde og forslog at komme til dem fremadrettet, hvis bilen drillede.

"Det ville være fantastisk, Caine!"

Svarede hun muntert. Jacque skævede dog over på Ames, da spurgte om hun ville med ud at køre. Well.. by all means! Imellemtiden kunne Jacque gå hjem og få noget tørt tøj på, inden hun ville fortsætte.

"God ide!"

Sagde hun og vendte sig for at gå mod udgangen.

"Hvis Bambi bliver roadkill, så vil jeg bare lige påpege at jeg har jagttegn og kan nedlægge en puma på op til 100 meters afstand."

Caine forstod nok ikke meget af det, med god grund, det var jo det rene volapyk. Men Amy ville forstå hvert et ord.
avatar
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tirs 15 maj 2018 - 7:28

Hele situationen var for hende egentlig en smule, hvis ikke meget akavet og hun ville egentlig bare gerne væk. Hun stod stadig i et stort dilemma og hun vidste ikke hvad hun skulle gøre eller sige. Hun lod blikket falde til jorden i mens de voksne snakkede og førte blot blidt fingrende over hans yderst lækre bil – den passede nu meget godt til manden som kørte rundt i det. Et blidt faldt over hendes læber bare ved tanken. Hun lyttede egentlig ikke med da de valgte at snakke om at han ville komme fast med sin bil her og det ville da være superfedt!

Hendes hoved blev dog let drejet imod dem, da de pludselig var ved at aftale at hende og Caine skulle ud og køre en tur og lige pludselig mærkede hun nervøsiteten skylle over hendes krop – hun var ikke nervøs for at være alene med ham, men så alligevel – han var super sød, han var utrolig tiltrækkende og han ramte noget i hende. Hendes tanker var dog ikke helt på plads omkring hele det dilemma hun åbenbart havde sat sig selv i. Det havde bestemt ikke været meningen at hun skulle kunne lide Caine, når hun stadig havde uforklarelige følelser for en anden. Hun kiggede på ham og nikkede blidt – nu hvor han og hendes søster så pænt havde arrangeret det.

Da hun så trådte let hen imod bilen hørte hun nogen ord som fik et smil på hendes læber – hun vendte sig mod hendes søster, da hun kom med puma kommentaren og hendes blik var sigende. Hendes søster var altid utrolig flabet og drillende og lige med den sætning vidste hun tydeligt at hun ville kunne få Ames i omdrejninger – møgunge.

”Tak Jacs – det sætter jeg pris på!”

Et lille grin forlod hende, mest fordi hun ikke kunne lade være med at grine af sin søster ukuelige måde at være på – det var jo derfor hun elskede hendes søster, hun passede altid på hende og selv i tilfælde som denne hvor hendes søster var utrolig sårbar og faktisk på grænsen til forvirret, hun vidste at hun altid kunne løbe til Jacs og få råd og et kram!
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 15 maj 2018 - 7:41

Den måde hvorpå hun vendte blikket ned og nærmest kærtegnede hans bil, så havde han en klar idé om at hun prøvede at holde fokus på noget der ikke ville få hendes følelser til at løbe for meget af med hende. Men han kunne samtidig se at hendes smil fortalte lidt om hvor hendes tanker egentlig var. Og taget i betragtning af hun var kommet til at betyde meget for ham så ville han absolut heller ikke klage over det.

"Det lader jo til at bilen er i gode hænder alligevel så hvorfor ikke vælge et fast autoværksted? Nu regner jeg selvfølgelig ikke med at folk gør det til en vane at køre ind i mig men derfor vil der vel være en eller anden form for vedligehold alligevel"

Det var ikke helt til at sige om Jacs bevilligede ideen om at Amy skulle med ham ud at køre for at drille sin søster, eller om det var oprigtigt. Så godt kendte han jo ikke søsteren.
Caine forstod skam udemærket hendes sætning om at han skulle passe på hende, hvilket også var derfor han svarede drilsk:

"Hvis en puma kommer inden for 100 meter så har du ladet den komme for tæt på..... Men bare rolig jeg skal nok passe rigtig godt på hende"

Han ville jo aldrig nogensinde lade noget ske med Amy hvis han på nogen måde kunne forhindre det
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Jacque Scott on Lør 19 maj 2018 - 20:36

Jacque grinte lidt af Caines svar og så sig over skulderen med et bredt smil.

"Godt ord igen!"

Svarede hun og rettede blikket frem igen. Hun hævede en hånd i vejret, som hilsen til de to.

"God tur!"

Og med det, var Jacque ude af værkstedet og på vej hjem.//out :D
avatar
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Upcoming heartattack! [Jacs og Caine]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum