Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Over the hill - Kate Melora

Go down

Over the hill - Kate Melora

Indlæg by Jay Wu on Tors 3 maj 2018 - 10:27

Skyerne lå i mindre plamager hen over himlen, som tegn på at himlen havde fået eksem som ville gå i udbryd hvert øjeblik det skulle være. Det var ikke til at vide, hvornår den første regndråbe ville falde, men den var vist velkommen på dette tidspunkt, vejret ville stige i graderne senere på dagen, og en forfriskende brise inden hedeslaget ville sikkert blive taget imod med åbne arme. Jays blik havde vendt sig op imod himlen, og betragtede skyernes grå toner, der adskilte sig i forskellige mindre farver, afhængig af hvordan solen ramte dem denne rolige formiddag. Om et par måneder ville folk strømme til Frankrig, og invadere deres turistattraktioner.

Jay hadede og elskede det på samme tid. Turisterne gav ham arbejde som fotograf, oftest dem der tog på bryllupsrejse til udlandet, men også grundet mulige oversøiske bryllupper. Dermed var der flere lommer at tage fra, og mere mad på bordet. Han var gået et godt stykke ind i skoven, på en af de mere kendte stier, som fyldte omtrent to en halv meter i sin bredde. Ned langs siden af stien befandt sig en mindre å, hvor man kunne ane de mindre skovfrøer, skøjteløberne, og andre insekter som summede omkring fugtigheden. Fuglene havde fået lavet deres redder færdige hen over foråret der endnu havde et tag omkring landet, inden den rigtige sommer begyndte for alvor. Omkring disse måneder satte folk vist mest pris på foråret. Der var ikke så mange hektiske distraktioner rundt omkring grundet den sparsomme turisme, men også fordi vejret var mere overkommeligt.

Hans krop var blevet i lang hvid t-shirt som så en anelse for stor ud til ham, på benene havde han nogle mørkegrønne shorts på, med lidt huller hist og her. Enderne var blevet foldet op så man kunne se vrangen på shortsene lige oven over knæet. På hovedet sad der nogle helt runde solbriller, hvor der i siderne var solklapper der beskyttede øjnene fra solen. Om halsen havde han en sølvhaskæde på, hvis vedhæng lignede en fjer, den lå godt beskyttede under t-shirten så man ikke kunne se den. Armene var frie, som afslørede nogle af hans tatoveringer.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Re: Over the hill - Kate Melora

Indlæg by Kate Melora on Søn 13 maj 2018 - 17:28

Udseende

Kate havde besluttet sig for, at en rigtig urmager og selv proklameret opfinder, da måtte kunne finde ud af at tegne, så denne hobby var hun fast besluttet på at tage op. Af denne grund havde Kate fundet sig en lille, fredelig plet i skoven, hvor hun kunne nærstudere naturen. Den lille å, der løb ved siden af hende, ville have været fantastisk at tegne, men da hun ikke mente, at hun var nået så langt med sin selvlæring turde hun slet ikke gå i gang. Hun kunne mærke hendes hånd krible efter at ville forsøge sig med at tegne en af de skøjteløbere, der løb hen over åen. Udover at de var lidt for hurtigt væk til at hun kunne nærstudere dem, så ville hun ikke ødelægge en så dejlig ting i naturen ved at forsøge og fejle i at tegne den. Kate omjusterede sine ben, hvorpå bogen Jane Eyre lå. Den fungerede i det øjeblik, som underlag til hendes lille tegneblok og hun stak blyanten i munden, da hun trak lidt ned i kjolen, der kravlede upassende væk under hende. Med et blik opad mod det tykke loft af grønne blade, trak hun igen blyanten ud af munden og satte spidsen mod papiret. Derpå var en meget grov skitse af det træ, der stod lige foran hende. Det havde ikke skilt sig særlig meget ud fra alle de andre, men det stod alligevel lidt længere mod hende og derfor forsøgte hun sig med det. Skitsen var faktisk ikke helt gal, men det var tydeligt, at den var tegnet af en amatør. En kold brise løb igennem træerne og Kate skuttede sig let. Hun havde lagt jakken op af et træ, så hun kunne side på den, uden at tilsmudse hendes hvide kjole. Kate bemærkede, at det ene ærme havde fået nogle blystreger, og hun forsøgte at gnubbe dem væk. Bogen med blokken begyndte dog at glide ned af hendes lår og hun forsøgte at gribe den. Bogen og blokken ramte dog jordbunden først og med et irriteret suk, tog hun blokken op og børstede den.
Kate Melora
Kate Melora
Beginner (Rank 5)

Bosted : I en treværelses lejlighed i Terre med sin bedstemor

Antal indlæg : 60


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum