Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

meeting an old flame [Nicholas]

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 23 maj 2018 - 17:09

Hun havde aldrig i sit liv oplevet denne form for tiltrækning, sidst hun havde mødt ham havde deres kontakt på ingen måde været nær så hed og fantastisk. Hun var opdraget til at tro at berøring og det mandelige køn var lig med smerte. Hun huskede de mange piskeslag og hendes ar på ryggen begyndte så småt at gøre ondt bare ved tanken. Han var kommet ind i hendes liv for et par år siden, inden hun overhovedet havde lært at kærtegn faktisk ikke gjorde ondt og derfor havde hun holdt ham på afstand den gang. Men det at mærke ham så tæt på nu? Det kunne jo på ingen måde føre til smerte kunne det? Hun bed sig en smule lystent i læben og førte de blide øjne let op på ham.

Hendes blik faldt på hans læber og tanken strejfede hende, hun ville så gerne kysse ham – hun ville gerne mærke hans læber på hendes egen, det havde været noget af den succes første gang. Hun lod kort tanken flyde på hvad pokker hendes søster ville sige hvis hun kom ind lige nu og så dem i gang med… dette. Et lidt legesygt smil faldt over hendes læber og for første gang nogensinde, ville hun faktisk måske endda syntes at det ville være lidt sjovt – men endte de i den situation ville hun nok alligevel nærmest falde om af flovhed. Dette ville dog bestemt ikke være på grund af ham, men hele situationen – der var ikke noget flovt over ham!

Hun overvejede kort hvordan denne fyr faktisk nærmest kunne rive hende halvt over hvis han ville det. Hendes tanker flød så egentlig på hvor længe han havde levet, han kunne jo i princippet være 30 eller 3000 år gammel. Hun ønskede ikke at tænke på ham. Hun var tiltrukket af hans væremåde lige nu, hans ekstremt blide behandling af hende og hele hans måde at håndtering af hende. Han var yderst respektfuld, selv om han stadig viste at han på nogen måde lod sig selv miste kontrollen en smule. Hun vidste godt inderst inde godt at hun en dag skulle blive ældre, hun ville blive gammel og grå og tanken strejfede hende så at han stadig ville være dropdead gorgeous! Hun bed sig en smule i læben, nærmest sulten og lod de brune øjne kort falde ned over ham, før de atter rettede sig mod hans øjne. Hans stemme ramte hende så og hun ville faktisk gerne sige ham imod, men det kunne hun ikke – hun kunne jo ikke lyve for ham og lige nu ville det være en løgn at fortælle ham at hun ikke havde lyst.

”Så jeg kan ikke engang skjule at jeg har lyst til dig, selv om jeg prøver?”

Hendes stemme var en smule legende og der var et snert af sensualitet i, noget som egentlig var nyt for hende. Hun forstod ikke at et rovdyr som ham kunne være så blid overfor hende. Han virkede til at være typen som tog hvad han ville have uden egentlig at tænke over hvem eller hvad det gik udover. Han havde dog fortalt hende at han ønskede at passe på hende og at hun på en eller anden måde havde fået sig sneget ind foran hans instinkter og dette var nok også grunden til at han var så blid.

”Du slår mig ikke som den… tillidsbedende type”

Et blidt smil ramte hendes bløde læber og et legende skær dannede sig i hendes øjne. Hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke brød sig om de ord han sagde, hun var bare på ingen måde vant til at høre dem og derfor vidste hun på ingen måde hvordan hun skulle reagere på dem – han prøvede flere grænser end han måske egentlig selv troede af hendes. En latter forlod ham så, dæmpet, men alligevel så blød og sensuel. Hun fik ham til at føle noget han ikke var vant til og det kunne hun da kun betragte som en god ting – dette måtte dog også betyde at han kunne føle.

”det er vidst os begge som oplever nye ting i dag..”

En blidt latter forlod hende, tænk at han kunne føle ting, tænk at hun kunne få ham til at føle ting han ikke var vant til – det var spændende. Hun lod de brune øjne søge hans da hans vidunderlige øjne nu skiftede, en overraskelse blev malet over dem. Hun nåede kun lige at undre sig over hvad der havde overrasket ham, før hun mærkede hans hånd og derefter hans læber imod hende. Hans hånd blev ført i hendes nakke og hun mærkede det intense, ekstreme og sensuelle kys imod hendes læber. Hun mærkede den intensitet og alle de følelser som egentlig lå i kysset og hun lukkede nydende øjnene og et lille støn forlod hende. Da hans læber slap hendes forblev hun i samme position, hendes øjne lukkede og alt luften var nærmest blevet stjålet fra hende. Hun var lamslået og åbnede stille øjnene og betragtede ham. Hendes øjne viste nu tydeligt den overraskelse og det begær som skød igennem hende. Hans ord faldt i hendes ører, men hun kunne faktisk slet ikke finde ord som kunne beskrive situationen lige nu.

¤waaaauw¤

Et ord, men alligevel beskrev det så meget – hendes krop var let begyndt at skælve under hende og hun bed sig lystent i læben før hans næste ord lød. Han havde nok ret at dette ikke var det bedste sted til den første gang. Men hold nu op hvor var det svært bare at stoppe det her lige nu! Hun mærkede hans hånd mod hendes kind og hun lænede sig let ind i den og lukkede nydende øjnene. Hendes vejrtrækning var ikke helt faldet på plads, da han stadig var tæt på hende. Hun førte let hånden op og hev fast i hans buksekant og klemte let hånden sammen. Årh hvor ville hun altså gerne!
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Ons 23 maj 2018 - 17:42

Hendes lystne opførsel gik stik imod hendes tanker, og eftersom han ikke var tankelæser kunne han ikke vide hun følte så forskelligt. Han vidste af erfaring med hende, at hun havde en del bagage, men det virkede skubbede i baggrunden til fordel for hendes lyster. Han var dog stadig opmærksom på hende, og villig til at stoppe skulle hun give udtryk for det, enten med ord eller kropssprog.

Skulle hun spørge til hans alder, ville han give hende det uden problemer. Han løj ikke så ofte, faktisk skete det overraskende sjældent, og det var primært overfor mennesker der ikke skulle vide hvad han var. Da det ikke var tilfældet her, havde han også været komplet ærlig hele aftenen, og det vikke ikke ændre sig lige med det samme.

Hvad angik hans måde at behandle hende på, nuvel.. han var ikke helt så uciviliseret trods alt, og vidste hvordan man behandlede en kvinde når det lige stak ham. Hun kunne tilsyneladende heller ikke lyve om hvad hun følte, og som han satte ord på det, så hun mod ham. ”Kæreste, dit blik afslører dig mere end din duft..” svarede han med et skævt smil. Hvad hun tænkte om ham var heller ikke helt galt, at han tog hvad han ville have, det havde han gjort mange gange før.. primært for overlevelse. Det var sjældent mennesker bare frivilligt gav ham deres blod trods alt. Tingene omkring ham fulgte bare ikke den normale gang, tilsyneladende ikke med hende omkring.

Ordene fik ham til at hæve et bryn ”Du ved, jeg har også været menneske engang, og man klarer sig ikke i verden hvis man ikke er bare en smule civiliseret.. jeg ved hvordan man behandler en kvinde ordentligt selvom jeg ikke altid har gjort det..” svarede han ligeså hudløst ærligt som han havde været hele aftenen. At hun ikke var vant til at høre mænd sige den slags, var vel ikke underligt. De havde trods alt allerede konkluderede at hun havde sparket folk væk fra hende så længe.. så hvordan skulle nogen nogensinde have haft chancen at sige den slags til hende? Blikket han snart sendte hende som hun mente det var begge der oplevede nye ting denne dag, talte sit eget sprog, for ja.. også i den grad!

Så fangede han hendes læber i et kys, og han vidste han overraskede hende, og potentielt skræmte hende, men det var hendes egen skyld når hun sagde så fjollede ting som hun nu gjorde! Han brød kysset, og hendes reaktion var bedårende, ligesom det havde været under kysset. Hun ville gerne, det var der dog snart ingen tvivl om. Hans ene hånd gled nu længere op ad hendes lår, mens hun selv trak i ham og han rykkede sig nærmere så han stod helt tæt mellem hendes ben. ”Lad mig tilfredsstille dig, Amy..” bad han for tyvende gang. Hun behøvede ikke gøre andet, end at stole på ham, og lade ham tage sig af det. Hans fingre kærtegnede hendes lår så blidt, strøg op ad hendes inderlår, men holdt sig fra hendes underliv for nu. ”Vi kan starte udenpå tøjet..” hvis det kunne give hende mere tryghed, så ville han gerne starte den vej. "Eller hvis du ønsker, kan vi tage hjem til mig.." faldt et nyt forslag.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 23 maj 2018 - 18:47

Hun havde fundet en vis lettelse ved at være så tæt på en fyr som ham, det gjorde at hendes tanker om fortiden faldt i baggrunden – måske hun var nød til at udnytte ham en gang imellem til at glemme hendes baggrund. Hun havde lige nu større tanker på hendes lyster end på hendes grumme minder fra baggrunden. Hun var egentlig ligeglad med hvor gammel han var, hun var i teorien ligeglad lige nu med at han før havde såret hende – lige nu nød hun øjeblikket med ham og ønskede faktisk ikke at de skulle stoppe, selv om det måske lige i situationen ville være det smarteste.

Han ærlighed var kommet bag på hende, han havde ikke til hendes kendskab løjet for hende denne aften og det kom faktisk en smule bag på hende. Hvis hun skulle være ærlig, ville hun faktisk måske have forventet en lille hvid løgn eller to, men sådan var det ikke gået – så var han i hvert fald en fantastisk løgner. Han behandlede hende faktisk med en bestemt og ret tydelig respekt. Hans ord fik hende så til at kigge op på ham en smule undrende og hun havde faktisk slet ikke tænkt over at hendes blik udstrålede bestemte signaler – det havde hun faktisk aldrig tænkt over. Hun følte aldrig at tingene sammen med ham var normale, de ændrede sig hele tiden, men lige for nu var han med til at fjerne hendes tanker for alt det som hun nok ikke ville tænke over.

”Er mit blik så afslørende? Det er jo ikke fordi de skifter farve?”

Hun lagde godt mærke til at hans bryn blev løftet og ikke længe efter kom der en forklaring på det undrende bryn og hun lagde blikket let på ham. Der kunne godt være at han havde været menneske engang og vidste hvordan man skulle behandle en kvinde – men spørgsmålet var nærmest hvor ofte han faktisk gjorde det.

”Jeg siger bestemt ikke at du ikke er civiliseret, det har jeg selv oplevet”’

Da hans så nævnte at han ikke altid havde behandlet kvinder ordentlig, lod hun kort blikket forlade ham og afbrød kort den intensitet der havde været i dem. Hun bed sig dog en smule sultent i læben og lod blikket falde tilbage i hans klare og nærmest kaldende øjne. Hun var ikke god til at lukke folk ind og det resulterede også i at hun bestemt ikke havde en hær af venner lige nu og nok også derfor hun ikke var vant til komplimenter, men hun var blevet bedre, eller det ville hun blive. Hun kiggede på ham og hans blik sagde alt – de havde prøvet mange ting men faktisk på hver sin måde.

Hun mærkede nu hans ene hånd på sit lår og kiggede kort ned på den, hun havde hevet ham tættere på og han fulgte helt frivilligt med – havde han ikke valgt at følge med, havde hun på fornemmelsen at hun kunne have revet i ham længe og der ville intet ske. Men nu stod han helt tæt på hende. Han bad hende for mange gange i streg om han ikke måtte tilfredsstille hende og hun bed sig en smule lystent i læben – hun mærkede dog hans hånd og lagde hovedet en smule nydende tilbage og lukkede øjnene kort – blottede halsen og brystet. Hans ord lød så og hendes blik faldt kort i hans og det nåede nærmest kun lige at ramme hans øjne før hun hev fat i kraven på hans skjorte og hev ham helt tæt på hende. Hun plantede læberne på hans, lidenskabeligt og nærmest næsten sultent. Hun stoppede det så let igen og vidste at hun skulle svare på hans spørgsmål

¤okay… ¤

Et egentlig simpelt ord, men i denne sammenhæng betød det frygtelig meget.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Tors 7 jun 2018 - 21:18

Ja det var da tydeligt at han formåede at jage hendes spøgelser på afstand, og et eller andet sted forstod han ikke hvorfor det lykkedes så let denne gang, hvor den forrige havde været noget nær umulig. Hvad mon der var sket i mellemtiden, hvis der overhoved var sket noget altså. Hans ærlighed syntes da også at overraske hende, hvorfor? Han havde ikke på noget tidspunkt løjet for hende denne aften, så hvorfor skulle mere ærlighed være sådan et chok for hende? spørgsmålet fik et underholdt smil frem over hans læber ”Nej, det gøre de så sandlige ikke, men for en person som mig som kan dufte og fornemme sindsstemning, er dit blik rimelig afslørende. Du er rent ud sagt elendig til at skjule dine følelser fra dit blik” endnu en omgang ærlighed, hvordan mon hun tog det?

Det var nu ikke så ofte han behandlede kvinder ordentligt, det var de færreste der fortjente at blive behandlet med respekt. Snart fangede hun sin underlæbe mellem tænderne, og han løftede sin hånd og forsøgte at frigøre den stakkels underlæbe ved et blidt greb om hendes hage.

Som hans hånd sekunder efter var endt mod hendes lår, trak hun sig nærmere. Han kunne dufte hendes begær og lyst, og det glædede ham ubeskrivelig meget at han kunne vække den slags følelser i hende. Så havde hun et fast greb om hans krave, og hev ham helt tæt, og han lystrede hende og lænede sig nærmere. Hals og bryst var blevet blottede for ham, og han kunne så let som ingenting tage for sig hvis det var hvad han ville. Han gjorde det dog ikke, ventede tålmodigt på den mundtlig tilladelse. Inden det kom, krævede hun dog hans læber i et sultens kys, og han besvarede det dybt, intenst og lidenskabeligt, lod hende få den fulde omfang af hans begær og lyst efter hende mærkes i kysset. Så brat brød hun kysset, sagde fire små bogstaver der udgjorde den tilladelse han havde ventede, og det var som om en energibølge forlod ham, og hans evne automatisk blev aktiveret.

Igen fangede han hendes læber i et blidt kys, imens gled hånden mod hendes inderlår, op mellem hendes ben i en langsom bevægelse, men stoppede og gled hen over hendes lyske. Ligeså stille og roligt fik han åbnede hende hvide bukser, og lynede dem ned. Hans læber forlod hendes, gled langs hendes kind, kæbe og ned over halsen hun havde blottede for ham, og fortsatte ned til hendes kraveben og det øverste af hendes bryst. Han gav sig god tid, forhastede sig ikke, men ved hvert lille kys, strøg hans evne ind og smurte ekstra nydelse, stimuleret hendes hud, gjorde hende mere følsom og mere modtagelig over hans sensuelle berøringer.

Han var opmærksom på hende, enhver reaktion der udstrålede utilpashed fra hende side, og han ville stoppe. Han gav hende tid til at vænne sig til hendes berøringer, og gik langsomt til værks. Han måtte dog løfte hende lidt op, og trække hendes bukser ned. Trusserne lod han forblive på deres plads, og han slap hende et øjeblik for at vippe hendes sko og bukser af hende, og stille dem til side. Derefter var han atter mellem hendes ben, og trak hende helt tæt på sig hvor han gled hånden fra hendes mave og op mod hendes bryst, lod fingerspidserne kærtegne hende udenpå tøjet, og langs den hvide tops kant. Hans øjne strålede intenst af begær og lyst, hvilede intenst i hendes eget smukke blik, og uden at tage blikket fra hende, lænede han sig ned og trykkede et kys mod kanten af hendes trop ved brystet. Ligeså stille og roligt, hægtede han en finger ved kanten, og trak let ned i toppen, og bh’en hun havde på, for derpå at blotte det ene bryst. Hans eget lyst efter hende steg, men han havde lovede at tilfredsstille hende, og det måtte være nok for ham. Ligeså forsigtigt trykkede han nu et kys mod hendes bryst, inden han lod tungen stryge over hendes bryst smukke globe. Den anden hånd havde atter lagt sig mod hendes lår, strøg blidt op ad hendes lår til trussekanten, men han holdt den der for nu.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 7 jun 2018 - 22:03

Hun vidste ikke hvad der var med ham, han formåede at gøre hende tryg igen selv om han var den eneste som havde valgt at gøre hende så usikker ved at forlade hende. Dette var en diskussion som de ikke kunne tage, da de havde forskellige opfattelser af hvordan deres første møde havde været. Men han virkede anderledes, eller det gjorde han ikke, men hun havde åbnet op for muligheden om at lukke nogen lidt tættere på sig og han havde været der. Han var et utrolig ømt punkt hos hende og hun vidste det godt. Hun vidste dog ikke om dette var en god ting eller en dårlig ting, han kunne få hende til mange ting som hun normalt ikke ville gøre og det havde egentlig også rodet hende ud i denne situation hun stod i nu. Hendes hjerte galopperede når han var nær hende og hun lod kort de brune og uskyldsrene øjne søge hans. Da hans stemme så lød og fortalte hvordan han kunne dufte hendes lyst, han kunne fornemme hendes sindsstemning og han tydeligt kunne se i hendes øjne at hun ønskede at have ham tæt på. Hun åbnede kort munden for at svare, men ordene havde svært ved at komme ud og endte med at forlade hende i en blid hvisken.

¤Du .. elsker dine evner ikke?¤

Hun vidste ikke hvordan han normalt var overfor kvinderne, men hun havde kun hørt dårlige ting om ham omkring ham igennem hendes søster. Hun havde flere gange rådet Ames til at holde sig langt væk fra Nicholas, afbryde alt kontakt til ham og ikke se ham igen. Det havde egentlig også lykkedes indtil i aften, det var ikke meningen at de skulle have set hinanden og hun vidste egentlig ikke den virkelig grund til at han var kommet til værkstedet denne aften, havde det været problemer med bilen, hendes søster eller måske hende han var kommet efter. Tanken strejfede hende kort, men hun valgte dog at skyde det en smule væk. Hun mærkede kort hans hånd på hendes hage og han frigjorde hendes læbe, hvordan kunne det være at selv de mindste berøringer fra hans hånd var så berusende? Hun tænkte overhovedet ikke over at hun havde blottet halsen for ham, hun vidste ikke om det måske ville være farligt, men hun stolede faktisk på at han ikke havde tænkt sig at gøre hende ondt. Hvis han ønskede det ville han havde skadet hende for længe siden.
Hun mærkede nu hans krævende kys og besvarede det dybt og lidenskabeligt, hendes krop begyndte kort at ryste under hende.

Hun kunne tydeligt mærke alt den lyst som lå i hans kys og hun gengældte det. Hun mærkede hvordan hendes krop faktisk skreg efter hans. Pludselig mærkede hun en bølge af nydelse skylle ind over hende og et kort støn forlod hende, hun vidste ikke hvad han havde gjort – men det havde virkelig ramte hende. Hun mærkede blidt hans kys, det var blødere end det normalt var fra hans side, men alligevel var der en voldsom intensitet over hende som hun ikke før havde følt. Hun mærkede hans kys ned over hendes kæbe, ned over hendes kraveben og ned over det øverste af hendes bryst – hende krop blev nærmest badet i nydelse, men samtidig stivnede den nærmest helt – Hun lukkede kort øjnene og bed sig i læben, hvordan pokker kunne det være at hendes krop modarbejdede hende lige nu. Måske var dette ikke stedet, tidspunktet? Hans eneste berøringer udgjorde sitrende og brændende begær i hende og hun kunne mærke hvordan hun tydeligt var påvirket. Hendes uskyldige øjne ramte hans og der var en nydelse i, men dog var usikkerheden alligevel dyb at spore i hende. Hun vidste ikke om hun var klar til dette, men hun frygtede måske også en smule at hvis hun valgte at sige fra overfor ham nu – at han så endnu engang ville forsvinde ud af hendes liv. Det ønskede hun på ingen måde.


Hendes bukser faldt af og blottede de sorte hotpants som prydede hendes blide og solbrune hud. Hun mærkede hans berøring og hans berøringer var utrolig berusende. Hun mærkede nu hans stærke arme omkring sig og hun blev trukket helt tæt på ham. Hun mærkede hans krop og bare det at være tæt på ham satte gang i hele hendes krop. Hun dirrede og hev kort fat i hans skjorte. Hendes hjerte hoppede og hendes krop føltes som om den brændte under hans berøring. Hun mærkede hans kys ned af halsen og ned over brystet. Hun buede lystent i ryggen, men mærkede både en tvivl og en lyst i kroppen på hende. Hun lod de uskyldige øjne falde op på ham og nød egentlig at være sammen med ham. Hun elskede hans samvær, hans ærlighed, hans blide side, men bestemt også den side at han kunne sige tingene til hende uden at sårer hende. Han forstod hende og hun følte sig en smule presset for ikke at lade ham forsvinde ud af sit liv igen – hun kunne måske endda lide ham.. åh nej.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Fre 8 jun 2018 - 21:46

Så spurgte hun om han elskede sine evner, det var vel nærmere en konstatering end et reelt spørgsmål, og han smilede skævt. ”It is a part of me, I cannot switch it off..” lod han hende bare vide. Det var sandt, sådan var det bare, og han tænkte ikke specielt meget over det. På den anden side, kunne han godt mærke det tydeligt når hans evner var svækket, knap så rart hvis han selv skulle sige det. Han var en.. Der elskede sine evner, og regnede med at de altid var der til at assistere ham, måske dumt, men sådan var det nu engang. ”Du skal ikke være bekymret for mine evner, jeg bruger dem med kontrol og .. jeg ved hvad jeg laver” det var ikke kun de skærpede sanser han mente, de andre evner som han intet havde nævnt om, havde han trods alt også ret meget kontrol over. Dem skulle han nok demonstrer for hende om ikke så længe, og den bedste del? Hun vil end ikke ane han gjorde det!

Mens hans læber og hænder gled over hende, mærkede han snart en usikkerhed som han af gode grunde ikke brød sig om. Straks reagerede han ved at aktivere den ene af sine evner; sindskontrol. Det var egentlig ikke meget han gjorde, invaderet lydløst og ganske blidt hendes sind, og søgte at berolige hende ved at fokusere på hendes lyst og begær, og det faktum at hun rent faktisk nød hans berøringer. Det var nok ikke pænt af ham, slet ikke i orden, men ærlig talt.. hun ville komme til at elske det han kunne gøre ved hende, og i sidste ende, havde han fokus på hende og hendes tilfredsstillelse, han fik ikke noget fysisk ud af det her, og beholdt trods alt alt sit tøj på! Det var dog næppe etisk korrekt alligevel.

Han indså hun havde hotpants på, og de var ikke ligeså lette at arbejde med som almindelige trusser. Ærgerligt, man kunne have håbet på g-streng, men nej! Nuvel, han lod sig ikke stoppe af denne lille forhindring. Hendes puls var temmelig høj, og han kunne høre hendes hjerte hamre derudaf hvilket var temmelig distraherende, men han fokuseret og gled fortsat tungen over hendes bryst i små stimulerende berøringer. Imens gled han den ene hånd rundt om hende, trak hende nærmere kanten af bordet, og gled fingrene ved hendes lår tættere på kanten af hendes hotpants. Blidt trykkede han små kys mod hendes bryst, fangede hendes nipple mellem sine læber, og sugede let på den. Et behageligt gys strøg gennem ham, og han havde vitterligt ikke lyst til at stoppe. Derpå strøg han forsigtigt hånden ind under hendes hotpants, og strøg langefingeren så blidt og forsigtigt over hendes varme våde underliv.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Fre 8 jun 2018 - 22:08

Hun vidste at han var typen som elskede sine evner, han elskede sin livsstil, han elskede magten, kontrollen, damerne og alt hvad hans vampyr side bragte til ham. Det havde hun altid vidst, hun vidste dog bare ikke at han var en vampyr – det gav dog i bund og grund mening. Hans ord fik et nærmest legende og udfordrende blik i de ellers så uskyldige øjne og hun lagde blidt hovedet på skrå og betragtede ham en smule indgående.

”Cannot or will not?”

Der lå en tydelig udfordring I hendes stemme, hun ville dog ikke regne med at han ville slå den fra og prøve på den gammeldags måde, han havde levet med sine evner langt længere tid end han havde levet uden dem. De var en dyb del af ham. De næste ord var over hans kontrol af netop disse evner, han ønskede ikke at hun bekymrede sig om dem, han havde kontrol over dem? Hun vidste godt at han havde kontrol over både dem og ham selv ellers havde hun vidst for længst været et af hans ofre og ikke.. ja hun vidste faktisk ikke hvad hun var lige nu for ham. Hun mærkede frygten for berøring strømme over hende, tvivlen om dette alligevel ikke var det smarteste, men lige så snart disse havde meldt deres ankomst var de forsvundet igen. Det var en af de ting hun elskede ved at være så tæt på ham, han kunne altid få hende til at falde til ro – føle sig sikker. Det at han faktisk brugte hans evner vidste hun af gode grunde ikke, men selve følelsen og den ro som han bragte frem i hende, var befriende og nærmest berusende.

Hendes puls hamrede derud af og adrenalinet pumpede for hvert eneste hjerteslag ind i hendes blod og da hans tunge så atter faldt over hendes bryst lænede hun sig bagover, buede i ryggen og lagde hovedet helt bagover – blottede nærmest kroppen for ham. Hun kunne ikke svare på hvorfor hun lod ham gøre dette og hvorfor at panikken ikke havde overtaget hende endnu, hun følte en befrielse, en lyst som sjældent før, men hvor var angsten. Hun mærkede så hans hånd omkring hende og hun blev trukket helt tæt på kanten – helt tæt på ham. Et let gisp forlod hende da hans fingre legede op af hendes lår og de brune og uskyldsrene øjne var nu blandet med et let pirren, da hendes blik søgte hans. Et kort støn forlod hende som hans læber let udforskede hendes bryst og hun greb en smule lysten fat i hans buksekant og knyttede hænderne. Da hans finger så forsigtigt førtes ind under hendes hotpant – blev de helt blide bambi øjne uskyldigt ført op på ham og hun bed sig en smule i læben både i lyst, men kortvarig bekymring flød over hendes sind. Hun førte kort den ene hånd ind under hans skjorte og udforskede let maven der var så yderst veltrænet og hun greb fast på indersiden af skjorten og hev ham kort ned og plantede kort og nærmest krævende et kys på hans læber, før hun kort nappede fat i hans underlæbe og et let støn forlod hendes læber i takt med at hun slap hans.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Lør 9 jun 2018 - 16:30

Ved hendes spørgsmål trak det op i hans mundvig, hun var jo heller ikke til at løbe om hjørner med.. sådan altid i hvert fald. ”Cannot..” gentog han. At slå sine sanser fra var slet ikke muligt for ham, han var indbygget sådan. De andre evner derimod kunne han selv bestemme hvornår han skulle bruge, det var bare sjældent han gad stoppe dem når de først slap løs. Så hans svar var ikke en løgn.

Snart endte de rimelige tætte, hun virkede helt overrasket over det han gjorde, men han stoppede ikke af den grund. Tværtimod nød han denne leg, nød at pirre og udfordre hende, og han kunne slet ikke vente med at høre hende sukke og stønne for ham. Han blev da også pænt belønnet sådan som hun så mod ham, trak i ham, og fik rodet i hans tøj og skabt uorden den vej. Hendes fingre strøg over hans muskuløse mave, og han elskede berøringerne men måtte gribe hendes hånd og stoppe hende, for det var både distraherende og pirrende, og han havde jo sagt han ikke ville tage hende, begyndte hun først at røre, ville han næppe hun bevare kontrollen.

Hun havde lænede sig bagover, skudt brystet frem mod ham, og han tog glædeligt imod og bed hende svagt og pirrende i brystet, naturligvis uden at bryde huden eller efter sig mærker, mere et nap end et reelt bid. Hans evner kørte på livet løs, den ene beroligede hende, og den anden søge at tænde hende mere og mere ved hver lille strøg, ved hvert lille kærtegn. Han blev snart belønnet med et støn, og smilede mod hendes bryst mens hun insisterende ville have ham tættere på sig. Brystet blev sluppet, og fingrene strøg op og kærtegnede det i stedet for mens han efterkom hendes ønske og kom nærmere. Hans hånd fandt snart under hendes hotpant, og han mødte hendes blik, med sine egne gyldne der nu havde antaget et orange skær af begær og lyst. Han bemærkede hendes bekymring straks, fornemmede den tydeligt, og strøg hånden fra hendes bryst til hendes kind og kærtegnede hendes kæbe. ”I would never hurt you..” hviskede han dæmpede og indsmigrende, beroligede hende endnu engang med sin evne. Hun krævede hans læber, og han gengældte kysset præcist som hun ville have det, imens gled han langefingeren i blide, sensuelle og pirrende bevægelser mod hendes underliv. Nu begyndte legen, og han ville pirrer hende til hun enten krævede mere… eller gav efter for sin forløsning. Hun var dog ikke ene om at være pirret og tændt, hans egen forræderiske krop var helt med på den, og et ord fra hende, og han ville med glæde tage hende.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Lør 9 jun 2018 - 17:41

Hun vidste godt at han garanteret havde en masse evner eller nærmere hemmeligheder som han ikke havde fortalt hende, men det vigtigste var egentlig at hun følte at hun kunne stole på ham. Det havde været virkelig underligt, inden han trådte ind havde hun egentlig svoret at hun aldrig ville lade ham komme tæt på hende igen. Men der var et eller andet ved ham som hun bare ikke kunne give slip på, han støttede hende selv om han ikke var tvunget til det, han var blid ved hende selv om han egentlig kunne rive hende fra hinanden uden så meget besvær, han var speciel. Hun var nok utrolig godtroende og naiv, men hun valgte at lægge sin tillid til ham.

Hun kunne tydelige mærke når han var tæt på ham, hans krop brændte nærmest imod hendes selv om han egentlig var helt kold. Hendes krop brændte ved hver af hans berøringer og det overraskede hende at det kunne føltes så hedt at være tæt på det andet køn, det var fantastisk og turde hun næsten sige vildt ophidsende. Hun mærkede kort minderne bringe smerte tilbage i de lange ar på ryggen, de kom hver gang hun fik dårlig samvittighed over at være for tæt på en anden. Minderne om piskesmæld ved blot den mindste berøring, fik kort tid hendes tanker lidt fjerne. Han var meget kontrollerende og brød sig faktisk ikke om uorden, da hun så fik rodet lidt op i hans tøj, kunne hun tydeligt se at påvirkede ham lidt, men han valgte at skyde det til siden. Hendes fingre havde nærmest legende udforsket hans ellers så lokkende og fantastiske mave. Hun blev dog afbrudt af hans hånd som greb om hendes håndled – et overrasket gisp fik hende til at dreje de uskyldige øjne op i hans, havde hun gjort noget forkert?

For hvert eneste af hans berøringer føltes det nærmest som bølger af nydelse som skyllede ind over hende. Hans læber som kærtegnede hendes bryst og de små nap, sendte hende nærmest i drømmeland og et kort støn forlod hende. De mange tanker som normalt sendte hende skrigende væk var væk – angsten var nærmest magisk beroliget og hendes lyster havde nærmest taget over. Havde det været normalt ville hun for længst være stukket af med halen imellem benene. Hun bed sig tændt og overrasket i læben og strakte nydende tæerne helt. Denne form for berøring var slet ikke noget hun var vant til, men det var da fantastisk! Hun lod de blide øjne søge hans og der var nu faldet et orange skær over det, hun undrede sig kort over det – hun vidste ikke hvad de mange farver betød, men situationen taget i betragtning havde hun faktisk et rigtig godt bud. Hans kærlige berøring fik hende til at lukke øjnene og hun nød faktisk at der også var få kærlige berøringer, hun hørte godt hans ord og lod de brune dårdyr øjne uskyldigt kigge på ham, imens hun nikkede stille.

”I know…”

Hun stolede på ham, selv om hun faktisk ikke vidste om hun burde, men alt han havde gjort i aften havde vist hende at hun sagtens kunne lade ham komme tæt på. Hans læber ramte hendes og det skød nærmest et lystent suk fra hendes læber. Hun ønskede at være sammen med ham, men som tidligere nævnt, var dette nok ikke stedet til at prøve første gang – men det forhindrede ikke hendes krop nærmest skrigende at få ham tættere på – hvis hun nu ikke kunne stole på sin egen krop, hvad pokker betød det så! Hans berøring var dejlige og hendes vejrtrækning blev tungere og mere stønnende end de før havde været, hendes hænder søgte kort noget de kunne hive fat i og den ene hånd ramte hans buksekant som hun nydende knugede hånden om – årh hvor var det skønt! Hele hendes krop sitrede og de brune øjne søgte nu hans – det var mere end tydeligt at hun nød det.

Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Lør 9 jun 2018 - 18:05

Hendes tanker havde været distræte, og han bragte dem tilbage til nuet med sin evne, hvad syntes at virke ganske fint. Hun stønnede, sukkede og ville have mere. At hun så gispede som han greb om hendes håndfik, det et skævt smil frem over læberne, blikket beroligende. Hun havde ikke gjort noget forkert, men gik hun først i gang med at røre, ville han miste kontrollen, og det havde han ikke specielt lyst til. Det her handlede om hende, hendes nydelse, og det var hvad han koncentreret sig om.

Stadig blev han belønnet, og som kysset blev brudt og hun sådan stønnede og greb om hans buksekant, inviteret hun ham nærmere og til mere. Hans finger kærtegnede hende videre mellem benene, intense og pirrende bevægelser, mens han langsomt øget intensiteten og dermed stimuleret hende mere og mere. Hun var så våd, så klar til ham, og han kunne så let som ingenting glide en finger op i hendes varme inde, men han opførte sig ordentligt for hendes skyld.

Hendes brune øjne veg ikke fra hans, og det gjorde ham så absolut ingenting. Den frie hånd gled han fra hendes kæbe og ned over hendes skulder, kraveben og videre mod hendes bryst, hvor han trak i top og bh og blottede det andet bryst. ”Så beautiful..” hviskede han mod hendes læber mens han lod en finger kærtegne hendes bryst, inden han blidt lukkede hånden om brystet og klemte lidt om brystvorten. Så lænede han sig atter ned, og kyssede hendes bryster på skift, inden han lukkede læberne om dem, mens han fortsat kærtegnede hendes underliv intenst. Det var kun et spørgsmål om tid, inden hendes krop ville give efter for nydelsen.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Lør 9 jun 2018 - 18:24

Hun smed meget hurtigt de distraherende tanker fra sig igen og kunne nærmest ikke være i sin krop af bare nydelse. Hendes krop dirrede, hun vred sig let under hvert af hans brændende berøringer. Hun kunne tydeligt se i hans blik at hun ikke havde gjort noget forkert og det fik hende til at slappe en smule mere af. Hun kunne dog ikke regne ud hvorfor hun ikke måtte røre ham, men hun satsede på at det ikke havde noget med hende at gøre – hun nægtede lige nu at lade tankerne overtage. Han lod til selv at nyde det, selv om han ikke fik noget kropsligt ud af det. Hun slap let hans buksekant med hånden og den strejfede kort hans underliv på vej ned. Hun førte hænderne op over hovedet og hev kort fast i hendes eget hår. Hun kunne ikke holde til denne nydelse.

Hans fingre førtes legende rundt og for nærmest hver eneste millimeter de bevægede sig kom hendes krop med små ryk. Han var den perfekte gentleman og holdte hans ord om at han ikke ville springe på hende og tage hende – selv om det måske inderst inde var det hun ønskede, men dette var måske ikke det rette sted til netop sådan et akt. Hun burde nok tænke over at hendes søster egentlig kunne komme ind hvert eneste øjeblik det skulle være, men det ønskede hun ikke at tænke på. Men hvordan hun skulle forklare hende denne situation anede hun ikke – Jacs hadede Nicholas.. Men hvorfor gjorde hun så ikke? Hvordan kunne man se så forskelligt på den samme person? Hans ord plantede et naivt og uskyldigt smil på hendes læber, den røde farve skyllede atter over hendes kinder – men det nåede hun ikke at fokusere på længe før hun mærkede hendes krop spændtes op og hendes små støn blev tættere og tungere og pludselig mærkede hun en vanvittig følelse i hele hendes krop.

Hun rettede sig hurtigt op og lagde kort armene om ham og plantede kort tænderne i hans skulder for ikke at lade et skrig forlade hende. Hele kroppen dirrede og var spændt på samme tid. Hun blev i den position kort før hun lænede sig tilbage igen og hendes vejrtrækning var bestemt ikke under kontrol – hun kiggede på ham og vidste ikke helt hvad hun skulle sige.

¤Does it always feels like that?¤

Hendes sukkersøde stemme var tilbage og dog kunne man tydeligt spore nydelsen i den – hvordan pokker havde hun ikke vidst det. Nu havde hun en del år undgået netop dette, fordi alle havde sagt til hende at det var forfærdeligt og smertefuldt, men det var slet ikke den beskrivelse hun ville bruge.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Lør 9 jun 2018 - 19:04

Nej han var slet ikke vred på hende og hun havde absolut intet at bekymre sig om. Hvad hun heldigvis forstod og slappede af. Hvad angik hendes såkaldte søster, han skænkede ikke Jacque særlig mange tanker lige nu, hans fokus var på Amy og den nydelse han agtede at give hende. Det syntes da også at fungerer ganske fint. Og dog, hendes hånd ved hans buksekant rykkede sig, og gled kort mod hans skridt, han pressede kort læberne sammen og slap en tung udånding, havde hun haft hånden længe nok, ville hun vide han var tændt!

Han fokuseret hurtigt nok på hendes krop igen, gled tunge og læber over hendes bryster på skift, nappede, bed og pirrerede, og fingeren stod heller ikke stille. Hun var så modtagelig, og så tændt! Lysten til at fjerne al hendes tøj og glide læberne ned over hende, det var ufatteligt hvad han havde lyst til at gøre ved hende. Men nej, det måtte være en anden gang – måske – hvis hun ville have det. Så kunne han vise hende hvor mange måder hans mund kunne bruges på. for nu, holdt han det sådan her, gled ikke fingeren op i hende selvom det var så fristende og det var tæt på at ske et par gange, men han lod være.

Snart var hendes vejrtrækning forandret, hendes hjerte hamrede derudaf, og hun begyndte at spændte i underlivet. Tydelige tegn, og han gav sig til at pirre hende, men holdt små pauser engang i mellem for at sørge for at give hednes krop mulighed for at slappe af et øjeblik, inden han fortsatte. På denne måde trak han hendes forløsning ud så længe som muligt, og da han ikke ville holde hende hen længere, øgede han farten og intensiteten af sine kærtegn og mærkede hende spænde, hørte hende gispe og stønne og så satte hun ellers tænderne i hans skulder som forløsningen gennemrystede hendes slanke spinkle krop. Han havde rettede sig en anelse op, trykkede nu læberne hårdt mod hendes hans og gled tungen mod hendes varme hud. Følelsen af hendes piskende puls fik et støn over hans egne læber, og han stoppede langsomt sine kærtegn af hendes underliv og trak hånden op af hendes hotpants. Hendes puls og vejrtrækning var ikke normale endnu, men han smilede nu skævt. ”No, sometimes it is even better..” svarede han og blinkede drilsk. Han lænede sig kort mod hende, greb blidt om hendes hage og lod læberne være få centimeter fra hendes. ”It would have been thousand times better if I made you cum with me inside of you..” hviskede han mod hende, inden han kyssede hende fløjlsblødt på munden. Han brød dog kysset hurtigt igen, lænede sig ned, og kyssede hver af hendes bryster, inden han trak hendes bh og top på plads. ”You are wonderful” sagde han blidt, øjnene atter som flydende guld, og han rykkede sig og fandt en klud han tørrede fingrene i, inden han rakte hende de hvide bukser han havde trukket af hende.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Lør 9 jun 2018 - 19:48

Hun fandt det faktisk dybt beroligende at hans blik havde forsikret hende om at hun intet havde gjort forkert og det gav hende også den sidste nydelse hun havde brug for. Hun var ikke som mange andre og dette kunne man vel egentlig godt sige var noget af en første gang, aldrig havde hun prøvet at mærke noget som dette. Hun havde tydeligt mærket at det også havde påvirket ham at de havde været så intime. Det havde kort skræmt hende at hun måske ikke gjorde det godt nok til at han ønskede at være sammen med hende – han var sikkert vant til mere erfarne kvinde. Men da hendes hånd havde strejfet hans underliv havde hun tydeligt mærket at han også havde lyst til hende.
Hans havde trukket hendes forløsning og det havde været endnu mere pirrende. Hun havde ønsket at hive tøjet af ham og presse sin krop imod hans, men han havde ikke været meget for at hun havde rørt ham, dette var nok mere for hendes skyld end for hans, men derfor havde hun kort undret sig over at de egentlig var nået så langt uden at hendes bekymrede og uskyldige sind havde blandet sig. Han havde holdt sig utrolig meget på den rene side og atter forstod hun ikke hvorfor nogen ikke brød sig om ham, han var blid, galant og havde altid været så dragende for hende. Hun havde presset sin krop mod ham i sin forløsning og det havde kort medført at hendes negle kort havde sat sig i hans ryg, dog uden at bryde huden – men da hun blev forløst var det som om hele hendes krop kort krampede sig sammen for derefter at slappe af.

Hun mærkede hans læber imod hendes og efter det lækre kys bed hun sig kort i læben og lukkede øjnene som hans tunge som let kærtegnede hende, det var som om alle hendes sanser var helt oppe og køre nu så selv hans kys føltes langt mere intense end før. Hans hånd der langsomt blev ført op af hendes hotpant kildede og fik hende til at give et kort spjæt. Hun lod så de blide brune øjne nærmest vantro falde mod varme blik – kunne det være bedre? Hun åbnede kort og nærmest måbende munden, det kunne da ikke passe. Han lænede sig nu tættere på hende og hendes hjerte hamrede nu blidt afsted igen – han havde en effekt på hende, det var der bestemt ingen tvivl om. De ord der så forlod ham fik nærmest hendes hjerte til at springe et slag over, det kunne vel ikke blive bedre end dette, men på den anden side – ham uden tøj på, hans krop mod hendes… det lød fantastisk. Hun lukkede øjnene og mærkede hans læber imod hendes og et kort og nærmest udkørt støn forlod hende. Det havde taget kræfter selv om hun egentlig ikke havde gjort meget, men hendes krop var blevet stimuleret på måder hun slet ikke var vant til. Hun åbnede først øjnene igen da hans ord lød – hun rystede blidt på hovedet og så imod ham. Den blidhed som lå i hans stemme fik et blidt smil på hendes læber

”No .. you are.. but you did not get anything from this?”

En kort forundring dannede sig i hendes tone, han havde gjort det for hende selv om han egentlig ikke selv havde fået noget ud af det. Et blidt smil ramte hende og hun rejste sig kort og hev sine bukser på, før hun så mod ham med et blide, naive og uskyldige blik. Hun ønskede egentlig slet ikke at dette var en engangsforestilling – men sandheden var at det vidste hun faktisk ikke med ham.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Nicholas Tallon on Søn 10 jun 2018 - 18:54

Det var tydeligt at hendes første forløsning nogensinde var sket for hans hånd, og det var han da yderst tilfreds med. Det plejede hans ego trods alt, også selvom han ikke selv havde fået noget ud af det. Hvad tydeligvis også undrede hende. Ja, han behandlede hende sgu anderledes end han behandlede de fleste mennesker omkring sig, og andre væsner for den sags skyld, men der var noget over hende som han ikke selv kunne sætte fingeren på, der fik ham til det.

Nu kom hun så benene og fik sine bukser på, imens fik han løsnede sit bælte og åbnet bukserne for derefter at stikke skjorten i bukserne hvor de havde været før hun havde skabt uorden i hans påklædning. Da tøjet atter var på plads, så han mod hende, og smilede skævt. ”Jo, jeg fik synet af din nydelse at se, and that my dear.. was with pleasure..” svarede han og blinkede drilsk til hende. Hvorvidt det her var en engangsforestilling eller ej, anede han ikke. Fortalte hun først sin søster om det her, ville tøsen sikkert bede hende holde sig fra ham, og egentlig.. bebrejdede han det ikke. Tiden ville vel vise om hun gad se ham igen, i så fald, havde hun jo hans nummer og hans adresse havde heller ikke været nogen hemmelighed for hende.

”Oh, by the way.. kunne du være sød at holde det mellem os, hvad jeg er altså. Jeg foretrækker at holde det hemmeligt, det er lettere end at skulle forklare verden hvad der sker, og se dem gå i panik…” han gik tættere på hende, og lagde blidt hænderne mod hendes skuldre, søgte hendes blik med sit gyldne. ”Jeg ved godt det ikke er en let sag, men prøv om ikke du kan lade være med at sige det til din søster..” tilføjede han, og kærtegnede blidt hendes kind. Blidt greb han hende om hagen, lænede sig ned, og trykkede et blidt og kysk kys mod hendes læber. Hans berøringer stadig påvirket af hans evne, og ville formentlig føles mere sensuel og lidenskabelig, og stimulere hende som hans berøringer nu havde for vane at gøre når de var påvirket af hans magi.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Søn 10 jun 2018 - 19:25

Det at han havde gjort det ved hende for første gang fik mange forskellige tanker frem i hende, mange følelser som hun ikke helt vidste hvad hun skulle sige til. Men hun var næsten sikker på at han havde været ret glad for at have fået lov til det. Han havde ikke presset hende mere end hun kunne håndtere og han havde været den perfekte gentleman overfor hende. Han havde ikke været så voldsom som hun havde hørt rygter om at mange vampyrer var, han havde været blid og sørget for at hun hele tiden kunne følge med i det tempo de havde imellem sig. Hun kunne på ingen måde se hvorfor hendes søster havde et helt andet syn på hende end hun havde, han kunne da ikke behandle dem så markant anderledes, kunne han?

Hun kom op på benene og fik bukserne på og et blidt, uskyldigt og nærmest undskyldende smil ramte hendes læber, da han begyndte at sætte skjorten ned på plads. Hun vidste at han ikke var meget for uorden og kontroltab – så det at han skjorte ikke sad helt som den skulle, kunne godt have forstyrret ham lidt, men hun havde elsket at røre ved ham og elsket at han havde ladet hende rode lidt op i hans tøj. Hans drillende blik fik den lette og røde farve over hendes kinder og hun bed sig kort i læben.

”I hope it was… a pleasure then”

Hun ønskede ikke at det var en engangsforestilling, hun var lidt betaget af ham og selv om hun vidste at hendes søster på ingen måde ville bifalde det, så ønskede hun ikke at holde sig fra ham. Hun havde hans nummer og hans adresse, så måske en dag hun var i området – men hun vidste jo egentlig ikke om det fra hans side bare var.. en tilfældig aften. Hun løftede det blide, uskyldige blik i hans, de bar stadig præg af den nydelse som kort forinden havde været strømmet igennem dem. Hun nikkede kort til hans ord, hun havde ikke tænkt sig at sige noget til nogen og selv om hun vidste at hun brændende ville fortælle det til hendes søster, vidste hun også at han stolede på hende og hun ville derfor holde mund overfor hende.

”My lips are sealed”

Hun lukkede kort øjne da han blidt kærtegnede hendes kind, han greb blidt fat om hendes hage og plantede et kort og blidt kys på hendes læber. Da hans læber slap hendes stod hun i et øjeblik stadig med lukkede øjne og mærkede hvordan selv de mindste kys påvirkede hende mere end normalt og et nærmest flovt smil faldt over hendes læber, ved tanken om hans lystige berøringer kort strejfede hende igen. Hun førte kort hånden igennem håret og så på ham – hun vidste godt at han måtte gå snart og hun håbede da at støde ind i ham igen. Det var sjovt så meget hendes mening om han havde ændret sig på så kort tid – han fik hendes hjerte til at banke.
Amy Sophia Scott
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: meeting an old flame [Nicholas]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum