Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

A new friend or a new foe? [Caine]

Side 4 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 8:42

Ganske rigtigt så blev man sårbar når man lukkede en anden ind i sit liv. Caine havde dog valgt stadig at gøre det da man hurtigt kunne blive alt for alene hvis ikke man tog den chance en gang imellem. Hun skulle også nok finde ud af at når han sagde han blev så passede det lige som han havde vist indtil nu. Selvfølgelig var der mange ting der ikke lige kunne accepteres bare sådan, det skulle jo have tid. Og hun skulle få alt den tid hun overhovedet skulle bruge

"Det lyder sådan.... Så er jeg endnu mere glad for du kom væk...."

Hun viste egentlig tydeligt hvordan hun slappede mere af og hun lod da også til at nyde hans berøringer. Den nydende lyd hun kom med da han strøg hendes hår var nu heller ikke til at tage fejl af så han kunne ikke lade være med at trække lidt mere på smilebåndet.
Han sukkede lavt som hun tog hans arm og så lagde hovedet mod hans skulder, dog var han lidt overrasket over hendes lavmælte svar men ikke på nogen dårlig måde. Som svar hviskede han: "I lige måde....." Han blev jo også påvirket af deres tid sammen, og der var ingen tvivl om han sagde det fordi han mente det og ikke fordi han følte han skulle.

Da hun så nævnte at de kunne male, kiggede han ned på hende med et ddragende og eftertænksomt blik indne han sagde: "Jeg kan male dig..... Så kan vi se hvad der sker?... Det kan være en intim oplevelse.... Hvordan vil du så gerne males?"
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 16:50

Hvorfor hun havde åbnet sig overfor ham vidste hun ikke, han fik en reaktion frem i hende som hun ikke ligefrem havde fået hos andre en Nicholas og han havde såret hende. Men det var den selv samme person, som havde prøvet at hele hende, han ønskede at se hende nyde livet – ønskede at se hende knytte sig til folk og nu havde hun åbenbart valgt at knytte sig til Caine. Han varm blid, varm og inspirerende. Han sagde at han var glad for at hun var kommet væk og det var på sin vis rigtig – men mentalt var hun på ingen måde kommet væk.

”Jeg er i hvert fald kommet væk fysisk – minderne hjemsøger mig som du kan se stadig”

Hendes stemme var blid, klar og for første gang kunne man spore en anden følelse, hun kunne dog ikke selv sætte ord på den – skam var måske det ord som passede bedst til denne følelse. Hun skammede sig over at være sig selv, hun skammede sig over at være et offer, hun skammede sig over ikke at kunne komme videre i livet. Han var her stadig og det var klart et skridt i den rigtige retning, men mon han ville blive ved med at være her? Han suk fik en undrende mine over hendes øjne – var han okay? Hans svar fik så et let smil på hendes læber og det føltes egentlig rigtig at han også ønskede at være sammen med hende og så alligevel ikke – han burde ikke have lyst.

Han var med på ideen om at male hende og det fik hende til at få en ide. Hun kiggede kort på ham med et lidt legesygt smil og hun vile gerne gøre det godt igen efter hendes udbrud, men hun vidste også at hun måske ikke var helt klar til at smide alt tøjet for ham – det ville nok komme med tiden. Hun vendte fronten til ham og sendte ham et lettere lokkende smil.

”Luk øjnene og hold dem lukket i 3 minutter og så kom op i dit kontor – husk at tage din jakke af”

Hun ventede til han lukkede øjnene og plantede så en smule overraskende sine læber på hans – lidenskabeligt. Hun trak sig så væk fra ham med et nydende brum. Hun løb op på hans kontor og så lidt rundt og valgte så stolen, den store lænestol. Hun knappede skjorten op, så den var åben. Hun satte sig i stolen med et ben over kanten og uglede håret en smule. Skjorten var stadig på, men helt åben – den dækkede kun lige hans bryster og hendes nedre dele. Men blottede hendes mave i et dybt nedringet V og hendes solbrune mave – mon han ville kunne lide det?
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 17:22

Det var rigtig dejligt at se hvordan hun havde åbnet sig mere og knyttet sig til Caine. Selv havde han aldrig rigtig haft nogle tæt på og havde været forsigtig med det da folk havde en tendens til at forsvinde igen. Men hun var anderledes og han kunne mærke at alle hendes reaktioner og kropssprog var oprigtigt.
Så lyttede han til hendes ord og det var tydeligt hvordan minderne stadig hjemsøgte hende.

"Jeg er glad for du er kommet dig fysisk.... Og hvem ved måske kan jeg gøre noget for dig så minderne med tiden ikke fylder helt så meget...."

Hans egen stemme var dragende varm og rolig hvilket han fastholdte så hun kunne mærke at han stadig så på hende på samme måde. Selvfølgelig var det forståeligt at hun følte skam men samtidig så var hun stadig fantastisk i hans øjne. Og måske kunne han med tiden hjælpe hende så minderne ikke var så voldsomme.

Så kunne han lidt pludselig se på hendes legesyge smil at hun havde fået en eller anden idé. Han kiggede dybt i hendes øjne som hun drejede sig mod ham og kom med et smil der nærmest trak i ham.

"Nu bliver jeg nysgerrig....."

Så lukkede han øjnene roligt og blev ganske rigtigt glædeligt overrasket over et dejligt lidenskabeligt kys. Da hun kom med den nydende lyd, kunne han heller ikke lade være med at komme med et tilfreds suk. Lige pludselig blev det de tre længste minutter han nogensinde havde gået igennem. Da tiden så var gået tog han hurtigt jakken af og gik så op til kontoret som hun havde bedt om. Og hvilket syn der mødte ham. Han fik store øjne og et smil der ikke var til at fjerne overhovedet. Med langsomme skridt gik han hen mod skrivebordet og sagde meget lokkende:

"Hvor er du så utroligt sexet og smuk på en gang..... Skønhed uden lige.... Jeg er jo nærmest for påklædt.... Den bedste overraskelse nogensinde...."

Han kunne slet ikke få øjnene fra hende igen
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 17:34

Hendes tanker kræsede om den lyd han havde lavet da hun kyssede ham og han nød det lige så meget om hun selv gjorde – hvilket altid var ufatteligt berigende. Hun sad i hvad der føltes som evigheder og ventede på ham, men da han så trådte ind havde han gjort som hun sagde og taget sin jakke af – han havde blottet den flotte og veltrænede krop og det fik et lidt lokkende og nærmest sultent blik i de brune øjne, hold nu op hvor så han altså godt ud. Hun prøvede at blive i rollen og blive siddende stille og lokkende.

Han skridt var stille og han kiggede sig vidst ikke rigtig for, hvilket var utrolig charmerende og fantastisk at hun havde den indflydelse på ham. Hun lod de lokkende blik følge ham og bed sig en smule lystent i læben – hun ville bestemt lyve hvis hun sagde at hun ikke havde lyst til at gå over og kysse ham og mærke hans varme krop imod hendes, men for nu skulle han have lov til at udføre hans ønske – eller til dels, hun havde stadig en smule tøj på. Et blidt grin forlod hende da hans stemme lød. Hun var bestemt ikke vant til at gå den slags af vide og det skabte også en varme og en rød farve over hendes kinder. Da han så nævnte at han næsten var for påklædt nikkede hun blidt.

”ja det kan der vidst være noget om”

Hun elskede hans krop, hun elskede at se ham sådan og hvis han smed endnu mere tøj ville det bestemt ikke gøre hende noget, men hun vidste også at han skulle til at male og at der så ville være en sandsynlighed for at han måske ville spilde… hun nåede ikke at tænke den tanke færdig før hun nærmest nydende himlede lidt med øjnene … ham… bar overkrop.. dækket i maling.. waaauw.

Hun så, så over imod ham og hendes blik sagde næsten mere end hun selv ville kunne sige, hun havde lyst til ham – men hun vidste også at hun ikke kunne styre sine minder og hun vidste at det måske ikke ville gå som han gerne ønskede det. Det var dog første gang i hendes liv at hun havde mærket disse lyster, og wauw hvor var de fantastiske. Billederne fortsatte lidt i hendes hoved før hun rømmede sig kort og rodede lidt i håret. Hun måtte koncentrer sig for at gå ham ud af hovedet. Hun måtte være lidt professionel nu hvor han skulle male hende og så længe han var professionel og ikke lokkede for meget, så kunne hun vel godt holde sig i skinnet.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 18:36

Han kiggede dragende mod hende og holdt synet fastlåst på hende, hvor så hun dog fantastisk ud! Hendes krop var så velformet og smuk, hendes øjne trak nærmest i ham og han elskede det! Og når hun så sad sådan og nærmest afventede hvad han gjorde, så blev han da helt varm indeni.

Den måde hun bed sig i læben på med en lysten glød over ansigtet gjorde det hele endnu mere fantastisk og han ville slet ikke have aftenen stoppede. Han tænkte for sig selv at hvor ville det være fantastisk at mærke hendes varme krop mod hans og endnu en gang mærke hendes læber mod hans.
Så slap han et kort grin inden han så intenst på hende og svarede: "Hvem ved?....."

Han fik også en idé til hvordan de måske begge to fik det endnu bedre. Roligt stod han henne ved hende og knælede let hvorefter han strøg hendes kind og så hende i øjnene. "Måske burde jeg male dig inden jeg ikke kan holde fingrene..... Amy...... Når jeg begynder at male..... Hvis der er noget du gerne vil have.... Noget du gerne vil have jeg gør.... Eller noget du gerne vil gøre..... Så gør du det..... Jeg fanger din skønhed så godt jeg overhovedet kan......"
Inden han så rejste sig, strøg han hendes knæ og lænede sig ind for at kysse hende lidenskabeligt. Derefter holdt han sit ansigt meget få centimeter fra hendes og sagde: "Du er fantastisk....."

Så gik han hen i skabet og satte lærred og farver klar hvorefter hans blik vandrede over hende. "Sig til hvis jeg har for meget på....."
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 18:50

Hun nød hans blik og for en gangs skyld nød hun faktisk opmærksom fra en fyr, hvilket aldrig kom let til hende, hun var normalt den som gemte sig langt væk og prøvede ikke at være til stede. Dette var dog anderledes, luften var intens, deres samspil var yderst intens og han forvirrede hende uafbrudt og fik hele hendes hoved og hele hendes krop til at snurre. Hvem var denne mand og hvor havde han været.

Han kom nu nærmede hende og knælede foran hende, hans hånd førtes op af hendes kind og hun lagde blidt hovedet imod hans hånd. Han sagde så at han hellere måtte begynde at male inden han ikke ville kunne holde hænderne væk mere og det fik et lokkende smil til at ramme hendes fyldige læber – årh han var altså lokkende. Han ville fange hendes skønhed så godt han kunne og hun tvang trangen til at tænke nedgørende om sig selv ned og valgte i stedet blot at føre hånden let hen over hans mave og sommerfugle føltes som om de fløj i maven på hende – hun elskede at røre ved ham, hun nød at han rørte hende. Hans kys dannede en varme i hende og hun lukkede nærmest kælent øjnene i og åbnede dem først da hans stemme lød..

”Det er vidst ikke mig der er det.. ”

Et kækt smil ramte hende og det forblev på selv da han gik op til lærredet. Den stemme han så kom med, blandet med de ord han sagde gjorde at hun kiggede kort ned af sig selv og let førte en hånd op af låret – førte skjorten op så hun blottede lidt mere af sit lår, får hun så på ham med et sultent smil – lokkende, dragende og denne gang uden tvivl lystent.

”her er godt nok lidt varmt herinde ikke?”

Det var en helt ren hentydning til at han havde meget tøj på og at han dog måtte have det varmt i alt det tøj. Hun sagde det jo ikke for hendes skyld, men mere for at han ikke skulle få det for varmt… og jo så var det måske mest for hendes egen skyld. Hun vidste at hun ikke helt ville kunne holde til at se ham uden mere tøj – men hun havde lyst til det! Hun forblev i samme position, hun vidste at hvis han skulle male hende, så skulle hun sidde stille længe – mon hun kunne det?
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 19:07

Luften var fyldt af varme og intensitet mellem dem og man kunne nærmest mærke lidenskaben der så småt meldte sig hos dem begge to. Hans krop var varm og han ville da håbe på hun enten ville se mere eller røre ham endnu en gang. Selvom hendes berøring var så blid så var den stadig helt fantastisk og han blev aldrig træt af den.

Han ville gøre sit allerbedste med hendes billede men det var ikke der hans primære fokus var lige nu. Det var en helt fantastisk fornemmelse at mærke hendes silkebløde hud og lige så meget hvordan hun strøg hånden op af hans mave. Hun havde vist fundet ud af det var en af hans svagheder, så selvfølgelig nød han det virkelig meget.
Selv den måde hun lukkede øjnene på var så indbydende!

"I mine øjne er det..... "

Det sultne og lystne smil hun kom med samtidig med hun førte skjorten lidt længere op af hendes lår, fangede hans opmærksomhed fuldstændig. Hun var vist fuldt ud klar over hvad det gjorde ved ham og han gjorde heller ikke noget for at skjule han virkelig nød hvad hun gjorde.

"Her er virkelig varmt jo..... Mørke bukser var vist ikke den bedste idé jeg har fået...."

Det var selvfølgelig lidt dristigt sagt men han håbede jo på at hun ville se mere. Han havde jo boxershorts på nedenunder bukserne. Så ville det også være virkelig fristende hvis hun så enten direkte spurgte eller måske anmodede om det lidt diskret. Roligt gik han i gang med de første penselstrøg. Hans hånd førte penslen nærmest sensuelt og hans øjne veg kun direkte fra hende.
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 19:24

Hun kunne nærmest se lidenskaben i hans øjne når han stod og malede og hun vidste faktisk ikke om hun ønskede at forstyrre ham, men hun ønskede at være tæt på ham, hun ønskede at mærke ham, hun ønskede at kysse ham – men hun vidste også hvor vigtig disse ting var for ham, hun kunne fornemme hans passion og det var tydeligt at han elskede det. Han mindede hende om hende selv når hun satte sig med sin guitar og lod hendes fingre og hendes stemme fortælle de ord som hun havde brug for at sige – denne passion var vigtig at have. Hun lagde blidt hovedet tilbage og lukkede nydende øjnene og førte hånden ned over halsen, som om hun havde det frygteligt varmt, men det var nok mest for at drille ham lidt. Hun så, så let op på ham og en ide faldt over hende.

”Caine .. vent lige, stå helt stille”

Hun rejste sig og gik mod ham med milde og nærmest sensuelle skridt hen mod ham – noget som bestemt ikke lignede hende. Hun lagde blidt hånden på hans mave da hun nåede op til ham – årh hun kunne da ikke holde fingrene fra ham. Hun førte den hen af siden på ham og stillede sig bag ved ham. Hun kyssede ham kort i nakken, lagde begge hænder på hans hofter inden hun førte hånden om til hans mave, derefter til hans buksekant. Hu åbnede dem stille og lod dem falde til jorden. Hendes hjerte bankede, af nervøsitet, af ophidselse og af spænding. Hun kyssede ham endnu engang i nakken og lod hænderne nærmest falde omfavnende omkring ham bagfra

¤det var bedre¤

Hun hviskede det nærmest kærligt i hans øre, inden hun blidt nappede i det. Årh hvor var han altså indbydende. Hun trak sig derefter væk fra ham og gik tilbage mod stolen, hun stoppede halvvejs og så tilbage på ham med et nydende blik – det var meget bedre! Derefter satte hun sig i stolen, sørgede for at sætte sig på samme måde – næsten præcist, hun tjekkede at skjorten lå som før og derefter lod hun drillende blikket falde over ham. Jeps.. hun nød det utrolig meget lige nu.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 19:35

Der herskede ikke nogen tvivl om han var meget passioneret omkring at male, specielt når det var en som hende. Hun var kommet tæt på ham overraskende hurtigt og egentlig så nød han det virkelig meget. Da hun så lukkede øjnene så nydende og strøg sig selv på halsen, måtte han også bide sig selv i læben over synet. Hans elskede virkelig hvordan hun gjorde og hvad det lod til at gøre ved dem begge to. Lidenskaben var virkelig tydelig og lige så tydeligt ikke kun om maleriet.

"Okay?...."

Så kiggede han i første omgang undrende på hende men det blev meget hurtigt erstattet med et meget dragende og intenst blik og smil. De isblå øjne skinnede af lidenskab og varme og nok også lyst. Roligt drejede han hovedet lidt efter hende som hun gik om bag ham imens han sukkede nydende. Hans eget hjerte bankede også som hun åbnede hans bukser og de faldt til jorden. De fantastiske kys i nakken var ligeledes noget der gav endnu mere varme igennem kroppen.

"Mmmm.... Det synes jeg bestemt..... Selvom der stadig er varmt....."

Han trak endnu mere på smilebåndet som hun også nappede ham i øret. Det var jo som om hun kunne løse hans svagheder! Som hun vendte sig om, kiggede han lokkende på hende og ja. Det var meget bedre! Aldrig nogensinde havde hans skjorte siddet bedre. Som han nu stod i kun boxershorts var det også klart at han ikke ligefrem var blandt de mindste mænd. På det punkt var han nok velsignet.
Roligt gik han i gang med at male igen selvom han måtte indrømme det var virkelig svært at fjerne sit blik fra hende. Og den måde hun sad på, skulle der nærmest kun komme et lulle vindpust inden hun blev mere blottet. Men mon ikke hun godt vidste det
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 19:52

Han havde gjort som hun havde sagt, han havde stået stille og faktisk overraskende nok taget imod ordre fra hende. Han havde brummet nydende og det havde helt klart også gjort noget for hende. Han var så dragende, så spændende og så anderledes. Der var indtil videre intet ved ham som skræmte hende væk – han dragede hende tættere og tættere og hun havde overskredet nærmest alle de grænser hun egentlig følte hun kunne og alligevel stod han stadig foran hende – nærmest uimodståelig og det føltes næsten som en slags tortur at sidde så langt væk. Men hvem ved hvilke minder hun ville få hvis han atter kom for tæt på? Hun ville ikke skubbe ham væk, hun ville ikke risikere at hun overskred hans grænser.

Han stemme lød og han snakkede om at det stadig var varmt og det måtte hun bestemt give ham ret i, i takt med at han malede blev det bestemt ikke mindre varmt, han stod så langt væk og alligevel var det så intenst at det føltes som om han stod lige foran hende. Hun trak vejret dybt og løftede let op i brystkassen og flyttede skjorten en lille smule og blottende en smule mere hud. Hun sad i hans skjorte, i hans hus og i hans nærvær – dette var på ingen måde det hun havde forestillet sig da han var ankommet til deres værksted og siden var tiden nærmest bare fløjet afsted. Hvor den var blevet af? Det havde hun faktisk ikke den fjerneste ide om, men hun nød det faktisk helt vildt også mere end hun faktisk havde håbet.

¤Caine..¤

Hendes stemme var nærmest lysten og indbydende, hvad hun ville sige, var hun faktisk ikke klar over – men det var ren tortur at sidde her, så tæt på ham og alligevel så langt fra som man nærmest kunne. Hun bed sig i læben og lagde hovedet blidt på skrå – årh hvor ville hun gerne hen til ham, men hun skulle sidde stille, det var en ting hun vidste om at blive malet.. det var vigtigt at man holdte samme position.

¤du… ¤

Hun kiggede kort væk og rødmen skyllede over hende.. årh hvor var han dog egentlig en frustrerende person!
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 20:04

Han havde malet utallige mennesker i sin tid, og for ham havde det egentlig bare været arbejde. Men med hende var det noget ganske andet, han oplevede en lidenskab ulig noget han nogensinde havde prøvet før. Hun dragede ham til sig på en måde han egentlig ikke troede muligt og hvor han dog nød det!
Egentlig ville han gerne tættere på hende for det var egentlig hårdt at være så tæt på og alligevel være så langt fra hende.

Intensiteten fik det til at virke meget varmere og han sitrede nærmest i hele kroppen. Så småt havde han fået selve kropsformen på plads så han kunne gå i gang med detaljer. Dog kiggede han over på hende netop som hun rykkede lidt på sig og blottede lidt mere hud og han kunne da heller ikke lade være med at bide sig i læben. Gad vide om hun vidste hvad hun rent faktisk gjorde ved ham? Tiden var fløjet afsted men han havde nydt hvert sekund. Ganske vist havde minderne overvældet hende men her var de alligevel.

Kort kørte han hånden gennem sit hår og spurgte: "Ja?....." En smule maling gled af penslen og landede på hans brystkasse.
Det toneleje hun havde i stemmen var absolut ikke til at tage fejl af og han smilede meget intenst til hende som han lagde penslen fra sig.
"Jeg hvad?....."

Ganske langsomt gik han hen til hende og støttede sig let til bordet imens hans øjne så fandt hendes
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 20:16

Hun vidste ikke hvor mange han havde malet, hun vidste dog det var hans arbejde, så det var nok en hel del mennesker han havde malet og bestemt kvinder – hun vidste ikke hvor mange af hans malede kvinder som havde haft same oplevelse som hende og hun ønskede næsten ikke at tænke over det. Hun lagde hovedet let på skrå og kiggede intenst på ham. Da hans pensel dryppede og maling ramte hans brystkasse gav det et lille gip i hende – hold nu op, det var næsten ikke muligt at denne fyr kunne blive mere tiltrækkende, men hold da op han havde en intens virkning på hende. Hun bed sig nærmest hårdt i læben for at holde på sig selv.

Han hørte nu en hånd igennem håret og hendes krop gav et ryk, hun ville gerne op til ham – men hun var nød til at holde igen, hun var nød til at lade ham gøre hans arbejde. Hans stemme lød så og han nærmest spørgende så på hende og hun vidste faktisk slet ikke hvad hun gerne ville sige til ham. Hendes intense blik fulgte ham da han nu begyndte at bevæge sig frem mod hende – deres blikket mødtes og hun smeltede. Nej han skulle også lide lidt, lige som han havde ladet hende lide ved bare at sidde og se på ham. Da han havde lagt penslen og var begyndt at rejse sig, rejste hun sig også og i takt med at han trådte tættere på hende – trådte hun væk fra ham, hun havde dog fronten imod ham og bakkede så let og elegant væk fra ham.

Hendes øjne sagde dog på ingen måde nej til ham, de trak i ham, ønskede ham tæt på – men han måtte kæmpe for det, nu havde hun siddet så langt væk fra ham og ønsket at røre ved ham, ønsket at kysse ham. Han havde hevet denne følelse frem i hende, som hun aldrig nogensinde havde oplevet før – det var skønt. Hendes forsigtige natur havde lagt sig lidt i dvale og nu havde hun bare lyst til at se ham..

”Du er anderledes.. du er.. ”

Hun trak lidt lokkende på skuldrende og sendte ham et klart og lystent blik – ville han lege med hende? Havde han lyst til at lege lidt med hende? Kunne hun på nogen måde påvirke ham en smule? Lade ham smage lidt af den tortur han havde givet hende ved at stå og se så uimodståelig ud foran hende.
”hvad skal du bruge billedet til egentlig?”
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 20:29

Han kunne heller ikke lade være med at trække ldit ekstra på smilebåndet ved det gip hendes krop gav som malingen ramte ham. Nærmere tvært imod. Det betød jo bare hun virkelig nød udsigten lige såvel som han gjorde. Hans øjne brændte med en lidenskabelig intensitet som hans blik vandrede over hende og hvilket syn hun dog var. Hun havde utvivlsomt en meget stærk effekt på ham og han nød det mere end han troede man kunne. Den måde hun påvirkede ham på, kunne han nærmest ikke sætte ord på.

Som deres blikke mødtes mærkede han også sit hjerte hamre endnu mere og han kunne mærke hvordan hun nærmest trak i ham. Som hun rejste sig og bakkede lidt, smilede han endnu mere intenst og var endnu mere glad for at have givet hende den skjorte. Den lagde sig så helt utrolig perfekt på hende og pirrede uden at afsløre alt. Han ville da gerne se mere af hende men det var stadig en rigtig dejlig udsigt.
Som hun bakkede, kunne han godt mærke hun gjorde det for at give lidt igen og det virkede helt bestemt også. Han ville så gerne have hende helt tæt på men der var også en intens leg i den måde hun bevægede sig væk på.

"Jeg håber det er en god ting..... Du er ulig nogen jeg har mødt.... Du er så meget mere...."

Han var fuldt ud klar på at lege med hende og det ville helt sikkert blive specielt. Hun kunne sagtens påvirke ham hvilket hun allerede gjorde. Roligt og nærmest sensuelt gik han tættere på hende og sagde: "Nyde synet af den perfekte kvinde..... Kvinden der tryllebinder mig....."
Gad vide hvad hun havde tænkt sig?
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 21:03

Det var vidst ikke et spørgsmål om hun var tiltrukket af ham længere – han var helt vildt uimodståelig, luften imellem dem kunne nærmest skæres i med en kniv, spændingen var tyk og de var vidst begge to mere eller mindre oppe og køre. Hun lod de brune bambi øjne falde på ham, han havde tryllebundet hende – han var kommet tættere på hende end nogen andre og hun ville lyve hvis hun sagde at hun ikke var fristet til at springe i armene på ham. Hun forlod rummet – hvor hun ville hen vidste hun faktisk ikke, hvad hun prøvede på, havde hun faktisk heller ingen ide om. Hun ville bare være lige så ond ved ham, som han havde været ved hende.

Hans stemme lød og det førte et smil på hendes læber, det fik hende til at stoppe en smule op og lade ham komme tættere på. Hun var ulig andre han havde mødt, hun var så meget mere. Det valgte hun bestemt at tage positivt – hun mærkede hjertet hoppe engang og ellers galopperede det for fulde gardiner. Hans ord havde ladet ham komme tættere på, tæt nok på til at han næsten kunne røre hende – før hun så atter begyndte at gå. Hun huskede på den voldsomme lyst hun havde haft og som hun stadig havde, han skulle mærke lige som hende hvordan det var bare at se noget så lækkert som ham, være så tæt på og alligevel udenfor rækkevidde.

Hans næste ord fik hende til at søge de ufattelige lækre og isblå øjne – han var uimodståelig og hun havde lyst til at springe frem mod ham og pakke sig ind i ham, mærke hans læber imod hendes og bare være ham og hende – men han måtte arbejde lidt for det. Hun kiggede rundt og valgte så at gå ind i et rum som hun ikke vidste hvad var før hun kom ind. Hendes blik førtes en smule rundt og endnu et storslået rum, hun rystede lidt på hovedet og så over mod ham med et legende smil.

Hun lod blikket falde lidt legende mod ham, hans smukke øjne var intense og lokkende – men han skulle ikke komme så nemt til det som han måske var vant til. Hun kunne nok ikke styre sig hvis han først kom tæt på. Hun stod lænet op af dørkarmen og bed kort fast i kraven på skjorten imens de brune øjne spejdede på ham. Havde han nogen sjove forslag til at prøve at lokke hende tæt på igen ?
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 21:25

Der var ikke rigtig noget der betvivlede det længere, tiltrækningen mellem dem var på ingen måde til at tage fejl af. Måske havde han tryllebundet hende men hun havde alligevel tryllebundet ham. Han var stadig en sikker mand der bar sig selv utrolig flot men hun havde mildest talt en hypnotiserende effekt på ham. Egentlig så var han fristet til bare at tage hende i sine arme og give hende et intenst og lidenskabeligt kys. Men hun var lige så drilsk og legede med ham hvilket var fantastisk.

Som hun lod ham komme så tæt på, rakte han også ud efter hende men igen flyttede hun sig. det gjorde hans smil endnu mere intenst og hans øjne var fuldstændig fastlåst på hende. Roligt men målrettet gik han efter hende ind i hvad der var hans pejsestue. Hendes legende smil trak klart i ham og han nød hvordan hun gav sig selv muligheden for at nyde situationen endnu mere.

Han vidste godt at hun ikke bare ville lade ham komme til hvad han håbede så nemt og han måtte bide sig selv ganske kort i læben som hun bed i skjortekraven. Egentlig overraskende frækt.
Roligt lagde han hånden på sin brystkasse og førte den hen over sin overarm og videre op til nakken. "Det var vist uretfærdigt af mig at stå så langt fra dig at male..... Åh det var heller ikke nemt for mig..... At mærke din varme igen....."
Han strøg ganske let sin læbe med en finger og gik tættere på hende i en bue og langsomt tempo
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 21:39

Kemien var der bestemt, de kunne nærmest ikke holde sig fra hinanden, men noget i hende skreg at hun var nød til at lade hm kæmpe lidt for det, trods det faktum at hun ufattelig gerne ville løbe hen til ham. Hun trak vejret forholdsvis roligt – hun kæmpede for at prøve at holde den under kontrol og han gjorde det bestemt ikke nemt for hende at prøve at være kostbar – dumme mand. Hun bed sig en smule hårdere i læben for ikke at overgive sig til hende inderste lyster.

Hun kiggede kort rundt, hendes hoved kunne ikke helt finde ud af situationen, hun havde lige mødt denne fyr i dag og alligevel føltes han som om han havde været i hendes liv i evigheder – hendes blidt faldt let rundt, men opmærksomheden søgte ham lige med det samme, hun opfangede bevægelse, hun fulgte intenst hans hånd. Den kærtegnede nærmest hans bryst, hans veltrænede overarme og derefter op i hans kraftige hår. Hun havde munden let åbnet imens hun betragtede ham – han legede bestemt ikke fair. Men hun ville ikke give op, hun ville ikke være den som ´tabte´ denne leg. Han måtte knække på et tidspunkt – eller?

”ville nok hellere bruge ord som tortur – din dejlige krop, din malingsfyldte … ”

Hun kunne næsten ikke gennemføre sætningen uden at bide sig en smule lystigt i læben – årh men hvor var han dog vanvittigt tiltrækkende. Hans læbe blev let strøget med hans finger og det fik blot hendes brune øjne til at falde i hans – han havde en enorm effekt på hende og hun havde svært ved at holde sig i skindet. Han kom tættere på hende, i en bue og langsomt. Hun måtte sige at han prøvede i hvert fald en hel del.. Han har fængslende… Hun lod ham komme helt tæt på og havde faktisk overgivet sig lidt til at lade ham komme helt tæt på – hun lod sine læber føres kort imod hans og kun lige strejfe dem, inden hun atter nærmest dansende elegant væk fra ham.
Årh det krævede dælme styrke!

Hun gik let over mod pejsen, stoppede let foran den med ryggen til ham – det var så smukt, hun lod kort en tvivl om hun var god nok komme igennem hendes krop – men den skubbede hun utrolig hurtigt til siden. Hun lod det lokkende blik glide om på ham, mon ikke hun havde straffet dem begge længe nok nu?
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 21:52

Hun var helt fantastisk og fængslende på en måde han ikke ville kunne beskrive godt nok med ord. Det var tydeligt hvordan hun ikke bare ville give efter hvilket han selvfølgelig heller ikke ville. Men hun gjorde det godt nok ikke nemt for ham, men det var stadig berusende dejligt. Hans hjerte var så udemærket et tegn på at hun havde præget ham stærkt og hvert et sekund var perfekt.

Hun legede ikke fair efter hans hoved, hun var så helt fantastisk lokkende og vidunderlig. Så selvfølgelig legede han heller ikke fair, hun skulle jo mærke at han virkelig gerne ville hende. Lige nu var tiden og verden omkring dem fuldstændig ligemeget, hans udelte opmærksomhed var rettet mod hende. Som hun lod ham komme tæt på, smilede han endnu mere dragende imens han strøg hende meget blidt på kinden. Endnu en gang drillede hun ham ved kun lige at lade deres læber mødes inden hun forførende dansede væk fra ham.

Først stod han bare og betragtede den perfekte skønhed foran ham og kunne da heller ikke lade være med at bide sig i læben. Det var virkelig svært at holde sig i skindet når hun gjorde som hun gjorde. Da hun så drejede hovedet for at sende ham et lokkende blik, stillede han sig også lige bag ved hende hvor han så placerede hænderne på hendes hofter, dog uden på skjorten. Men det var ikke nemt. Så lænede han ansigtet helt hen til hendes øre så tæt at når han sagde noget, ville hun kunne mærke hans læber strejfe øret.

"Du hypnotiserer mig...... Drager mig....."
Ganske forsigtigt nappede han hende i øret inden han lagde et enkelt blidt kys under hendes øre
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 22:11

Hun havde trukket den længe, leget med ham og nydt hvert et øjeblik, han gav ikke op og han ville bestemt heller ikke lade hende vinde – hvem af dem der først ville give efter vidste hun ikke, men lige nu legede han med hende. Han var kommet tæt på hende, han lagde hænderne på hendes hofter og hun kunne mærke samtlige små, nærmest minimale bevægelser hans fingre lavede. Det føltes som lyn der gik igennem hende, hele hendes krop sitrede ved hver af hans berøringer.

Hun mærkede varmen fra hans krop selv igennem skjorten, hendes hjerte tordnede af sted og et kort øjeblik overvejede hun om hun måske ville få hjerteanfald – han påvirkede hende voldsomt, voldsommere end hun overhovedet havde troet muligt. Hvis dette var sådan det føltes at være tæt på folk – så ville hun garanteret blive fan af det. Hun mærkede nu hans hoved helt op til hendes øre, hun kunne mærke hans læber imod øre og hun lænede nydende hovedet til siden – blottede halsen for ham. Hans ord fik et smil på hendes læber.

”Du spiller ikke fair gør du?”

Han nappede i hendes øre og det gav nærmest et helt ryk i hendes krop, hendes mund åbnede sig og et nydende suk forlod hende. Hun ville så gerne bare give efter og lade sig forføre af ham, men hun ville have ham ud til et punkt hvor han tabte kontrollen – han lod til at være en person som elskede kontrol og ikke var meget for at slippe den, mon hun kunne få ham til det? Hun vendte sig om og lod de brune øjne kort forsvinde væk i hans øjne, hun lukkede dog kort sine – han skulle ikke have lov at vinde.

Hun trådte helt hen til ham, helt tæt på, uden at røre. Hun lagde let hånden på hans bryst – hun rørte let ved malingen og plantede blidt og forførende et kys på hans kæbe, før hun let bakkede og så lidt lokkende på ham, hun tog så hånden med malingen og førte den let op til hendes kraveben og hev lidt ud i skjorten og blottede hele kravebenet og det øverste af brystet – hendes blik søgte nærmest sultent hans.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 22:38

Det var vist ikke kun ham der legede med hende, hun legede lige så meget med ham. Og det var en helt fantastisk leg fyldt med lidenskab og en intensitet ulig noget andet. Som hans hænder hvilede på hendes hofter, strøg han også ganske blidt med fingrene og måtte indrømme at det langt fra ville genere ham at mærke under skjorten også. Hendes krop viste så smukt hvordan hun kunne lide det og varmen fra ham viste ligeledes hvordan han også var fuldt ud med hende.

En ting var at være så tæt på en kvinde, men det her var noget helt andet. Hun påvirkede ham på en måde der fuldstændig tryllebandt ham. Og når de stod sådan så var han også kommet i tvivl om hvor vidt han ville 'vinde' deres leg. Og lige nu var han egentlig også ligeglad. Han nød bare situationen til fulde og hun gjorde det absolut heller ikke nemt at holde sig tilbage.

"Nej.... Men noget fortæller mig at du ikke vil have jeg spiller fair... Og jeg vil heller ikke kalde dig fair.... Og jeg kan lide det....."

Ganske rigtigt elskede han at have kontrollen men samtidig så var det faktisk lidt spændende at se om hun kunne få ham til at tabe den. Det havde han aldrig prøvet før men for første gang troede han også han kunne tabe kontrollen.
Hans blik fortabte sig i hendes med et smil der ville brænde så klart.

Han slap et nydende suk ved hendes kys på hans kæbe og lod så blikket vandre efter hende. Den måde hun nærmest kærtegnede sit kraveben var i sig selv lækkert men det blev endnu stærkere af hvordan hun trak ud i skjorten så lidt mere af hendes bryst var blotlagt.
Med et lidenskabeligt blik der lystede efter hende, rakte han ganske blidt hen og strøg hendes mave. Han kunne slet ikke få øjnene fra hende
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Ons 9 maj 2018 - 22:52

Hun kunne snart ikke mere, hun ville snart ikke mere – han var ufattelig lokkende, charmerende og tryllebindende. Samtlige celler i hendes krop skreg, hev efter at få ham tættere på. Hun var nød til at lukke øjnene og prøve at koncentrere sig lidt, hun kunne ikke længere. Hun åbnede øjnene og trådte et skridt tættere på ham – hendes øjne strålede på en helt anden måde end hun ellers normalt aldrig havde gjort, helt igennem kontrolleret, selvsikkert og forførende. Han skulle knækkes nu, ellers ville hun ikke kunne holde til det længere.

Hans hånd førtes over hendes mave og hun lod et blidt og nydende stød forlade de let åbnede læber. Hun valgte så at stille sig helt tæt på ham, føre hånden over på hans mave, lade den finde vej til hans ryg og så hive ham helt tæt på. Hun lod læberne finde hans kraveben, som let fik små kys, de fortsatte kælent op af halsen på ham og stoppede ved hans øre.

¤jeg elsker at du ikke spiller fair.. men kan du blive ved?¤

Hun fortsatte kyssende over hans kæbe og afgav et sidste ved hans mundvig og lod sig derefter trække få centimeter væk fra ham og lod de brune øjne udfordrende falde i hans smukke isklare blå øjne. Hun bakkede så lidt og lod blikket tydeligt og nærmest sultent falde ned over ham, hun trak lidt på skulderen og lod skjorten falde ned over den med et pludseligt meget uskyldigt blik i hendes øjne. Hun var nød til at vende sig for ikke at flyve på ham, han fik hende fyret helt op – han tændte noget dybt i hende, han tryllebandt hende og hun ønskede at han gav op..

Da hun vendte sig om, kiggede hun sig over den blottede skulder og lod nu skjorten falde helt til jorden – blottede hendes veltrænede og solbrune krop. Hun stod kun stille et sekund inden hun gik mod den nærmeste dør – hele tiden med ryggen mod ham, han havde set hendes ar så det gjorde hende ikke forlegen. Hun vidste hvor hun skulle hen og hun skyndte sig. Hun gik ud på teressen og skyndte sig at hoppe i poolen uden at naboerne forhåbentlig så noget. Hun blev stående med ryggen til ham og ventede på om hun hørte et plask eller ej.
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 9 maj 2018 - 23:13

Hele hans system brændte efter hende og ingen anden, hun havde tændt en indre ild hos ham han aldrig havde mærket før. Det blik hun så sendte ham fik hans hjerte til at hamre endnu mere, den selvsikkerhed var ny men samtidig kunne han mærke hvordan hun havde helt styr på ham. Og mærkeligt nok havde han det helt fint med det. Det lignede ham på ingen måde at miste kontrollen men lige nu var det underligt tiltalende.

Hendes nydende støn ved hans kærtegn fik ham til at smile endnu mere, og hvilken lækker lyd det var. Han gjorde heller ikke noget for at kæmpe imod som hun trak ham tættere på. Hendes serie af små kys fik ham til at sukke nydende med saligt lukkede øjne.
Langsomt åbnede han øjnene ved hendes hvisken.

"Det er langt fra nemt.... Men tro mig jeg vil prøve...."

Hans blik var fuldstændig fastlåst på hende som hun lod skjorten glide ned af hendes skulder og det var virkelig svært at stoppe sig selv. Selvom hun vendte sig om så kune han nærmest mærke hendes blik og han var lige så væk i deres leg som hende.
Han var endnu en gang tryllebundet af det blik hun gav ham som hun kiggede hen over sin skulder og skjorten gled helt af hende. Hun var fuldt ud så smuk som han hele tiden havde ment.
Han ventede ikke denne gang med at følge efter hende og var kun et par skridt efter hende. Som hun hoppede ned i poolen, var han hurtigt efter hende og sprang i. Han stod lige bag ved hende og strøg hende på skuldrene. "Kan du blive ved med at spille unfair?...."
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Tors 10 maj 2018 - 12:50

Hun stod i vandet og lod bølgerne kærtegne hende lidt – det var underligt, hun havde aldrig gjort noget der bare mindede lidt om det her og det var på en eller anden måde ufattelig pirrende. Hun hørte nu et plask efter sig, næsten efter hun selv var hoppet i, han tænkte ikke længe over det og det sendte hende et smil på hendes læber. Han virkede dog langt mere i kontrol end hun selv var, hvorfor pokker kunne han blive ved at holde til det? Hun mærkede hans fingre kærtegne hendes skuldre og træk vejret dybt og nydende.

Hun vendte sig om, hurtigt for ikke at blotte sig for meget for ham, hun stillede sig helt op af ham – hendes nøgne krop imod hans næsten nøgne krop og lod blikket op i hans – hun stod så tæt på at han ikke kunne se mere end før, men nu kunne han i det mindste mærke varmen som brussede igennem hende. Hun ville være tæt på ham. Hun plantede blidt kyssende på hans kraveben og lod så et helt uskyldigt smil glide over de røde læber.

¤hvad hvis jeg ikke har lyst til at spille unfair mere?¤

Hun vidste faktisk ikke om hun kunne blive ved at holde til den her leg, hun vidste ikke om hun ønskede at fortsætte denne leg og hun vidste ikke om hun egentlig kunne klare afslutningen på denne leg. Hendes tanker var mange og forvirrende, men hun ønskede egentlig kun en ting – at være så tæt på ham som overhovedet muligt! Hun kyssede ham blidt på kæben og førte hendes hænder om på hans lænd og hev ham lidt tættere på hende. Årh den fantastiske krop..

¤Måske skulle vi stoppe med at lege og gå op og sove?¤

Et uskyldigt og drillende blik gled over hendes øjne – hun ønskede bestemt ikke at sove, men hun kunne ikke holde til at lege med ham og hvad hvis han forventede noget som hendes krop måske ikke kunne – selv om hun utrolig gerne ville. Hun trak så den ene hånd om i hans nakke og nussede ham lidtm hun førte hånden længere og tog kort fat i hans hår – lidenskabeligt og slap så igen. Hun kunne ikke lade ham være!
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Tors 10 maj 2018 - 13:55

Ganske rigtigt så var tankerne ikke det der fyldte hos ham lige nu, det var mere et spørgsmål om følelser og den intensitet der boblede mellem dem. Han kunne stadig holde til deres leg til en vis grad men det var lige så meget et spørgsmål om at han ville lade dem begge to nyde det så meget som det nu var muligt uden at smutte over hendes grænser. Han var jo fuldt ud klar over at det på ingen måde var nemt for hende og det var meget nyt, hendes grænser havde allerede flyttet sig utrolig meget.

Måske kunne han ikke se alt af hende men bare det at mærke hendes varme krop mod hans var berusende dejligt! Hans smil var heller ikke til at tage fejl af sammen med de lave suk der kom som hun kyssede langs hans kraveben. Tænk sig hvor stærkt det kunne føles, han måtte da også indrømme at det var ikke nemt at holde kontrollen.

"Du skal gøre som du føler for.... Lad krop og hjerte fortælle dig hvad der er rigtigt..... "

Han kunne godt mærke at hun stadig var nervøs og havde tanker omkring deres leg og følelser, det var også derfor han var så rolig så hun kunne mærke at der ikke var noget der hastede. Dog var der ingen tvivl om at han sammen med hende nød det virkelig meget. Hans blik låste sig fast i hendes og han blottede så halsen så hun nemmere kunne komme til.

"Hvis du føler for det.... Hvis vi da kan sove..."

Åh det blik.... Han havde heller ikke lyst til at sove overhovedet og mon ikke hendes krop nok skulle fortælle hende hvornår grænsen var nået. Om ikke andet kunne de jo nok lægge sig sammen og så tage den der fra. Selv strøg han hende blidt på ryggen og ned til lænden. Han elskede den måde hun nussede ham i nakken på og kunne slet ikke lade være med at smile over hvordan det føltes.
Da hun så greb fat i hans hår på den måde, lod han kort efter sit blik finde hendes endnu en gang og kørte fingrene lidenskabeligt og overraskende let igennem hendes hår
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Amy Sophia Scott on Lør 12 maj 2018 - 13:01

Hun havde virkelig svært ved at kontrollere alle de følelser han vækkede i hende, hvordan var det overhovedet muligt at kunne være så tæt på en som man nærmest intet vidste om og så alligevel – hun vidste mere om ham end så mange andre. Hendes blik gled let ned over ham, han var så dragende og blot ved at kigge på ham kunne hun mærke hendes hjerte galopere afsted og det bragte et smil på hendes læber og en lidt forundret glæde lyste i de brune øjne.

Han små suk var berusende, han nød at have hende tæt på og det gav hendes selvtillid et nøk i den rigtige retning. Adrenalinet pumpede rundt i hendes krop, den skreg ås ufatteligt mange ting i hendes retning – den nærmest rystede af alle de følelser som brusede igennem kroppen på hende. Hans stemme faldt let hos hende og hun vidste udmærket godt hvad hun følte for, men hun vidste ikke om hun kunne styre sin krop og de minder den bar på. Hans blottede hals var indbydende og hun kunne ikke dy sig for at plante et par kys langs den – hun ville virkelig gerne være tæt på ham.

En snert af skuffelse gled over ham da han hørte hendes forslag om at de skulle op og sove, han var dog sådan en gentleman at han valgte at sige at de godt kunne – hvis det var hvad hun ønskede og hvor var han dog bedårende! Hun mærkede hans blide kærtegn op af hendes ryg og hun lukkede nydende de brune øjne. Øjeblikket som de stod her, ham og hende, så vidste hun godt hvad hun havde mest lyst til. Hun åbnede stille øjnene og kiggede nærmest beslutsomt i hans øjne.

¤jeg vil ikke lege mere¤

Hans hænder havde lidenskabeligt nusset rundt i hendes hår og hun havde nydt det – ekstremt meget!. Hun smed nu hænder om hans nakke og placerede lidenskabeligt hænder omkring hans nakke og hev ham tættere på. Hendes læber blev nu placeret på hans og holdte hun nærmest bare vejret og forblev i kysset – vidunderligt og længe under vejs. Hun havde tabt, men sikke en fantastisk præmie taberen havde fået.. Ham.. hans kys, hans berøring!
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Caine Blackwell on Lør 12 maj 2018 - 18:54

Han havde aldrig åbnet sig så meget op omkring hans familie før, egentlig et rimelig følsomt emne for ham. Men selvom det ikke helt var til at beskrive hvad der skete mellem dem, så var det stærkt og intenst, det føltes bare naturligt at dele det med hende.
Den måde hendes blik vandrede over ham på, gjorde ham helt varm indeni og han elskede hvert et sekund af det. Hendes smil og den glæde hun havde i sine øjne var så utrolig smukt, og hendes hamrende hjerte var som den sødeste musik.

Det var tydeligt at de små suk der kom fra ham, var oprigtige og ikke bare for at se hvad hun gjorde. Hvor små kyssene end var så føltes de helt fantastisk og han kunne da heller ikke lade være med at smile klart. Selvfølgelig kunne det være overvældende når man tog i betragtning af hvordan deres fortid havde været og det var sket hurtigt, men samtidig så virkede det bare så naturligt at de begge to bare nød det. Hendes grænser blev respekteret fuldt ud, hun skulle jo ikke skræmmes væk.

Hvis hun gerne ville op og sove, så var det også det de skulle. Han var jo en sand gentleman og tingene skete jo når hun var klar til at de skete og ikke et sekund før. Hun skulle ikke mærke hvordan mænd var men hvordan han var, hun var jo noget ganske særligt.
Det var en helt tydelig beslutsomhed der skinnede i hendes øjne som de blev slået op igen og fandt hans blik. Hendes ord var også ganske klare og han vidste hun gjorde hvad hun følte sig klar til at gøre. "Gør hvad dit hjerte fortæller dig...."

Han slap endnu et lavmælt suk som hun lagde hænderne så lidenskabeligt omkring hans nakke og han fulgte da også med som hun trak ham tættere på. Imens hun placerede hendes vidunderlige læber på hans, lagde han hænderne på hendes lænd og gav sig ligeledes hen i et ventet og utroligt dejligt kys. Hvis han tænkte over det så var han egentlig ikke sikker på hvem der havde 'tabt' deres leg men en ting var sikkert. Det var vidunderligt at mærke den så tætte kontakt mellem der var lige nu. Deres kroppe så tæt og læberne forenet i et lidenskabeligt varmt kys
avatar
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 364


Tilbage til toppen Go down

Re: A new friend or a new foe? [Caine]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum