Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Amy Sophia Scott

Go down

Amy Sophia Scott

Indlæg by Amy Sophia Scott on Søn 29 apr 2018 - 10:13

DET GENERELLE
[/center]

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Amy Sophia Scott


Ames


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Menneske


21


21PERSONLIGHED(SELVVALGT MULIGHED)
Ames er en eget speciel kvinde, hun har hele hendes kæmpet med hvem hun er og hvordan hun skal forholde sig til andre mennesker. Ames og hendes storesøster har det meste af deres liv levet på forskellige børnehjem hvor der lige har været plads til dem, de flyttede allerede på børnehjem da Ames var 1 år gammel, hun husker ikke meget af sin tid før børnehjemmet, mn hun husker hvordan forholdene var på børnehjemmet, hun husker de forskellige voksne som håndterede dem, nogen meget hårdere end andre. Dette har gjort at hun har en berøringsangst for andre mennesker og hun nærmest kravler ind i sig selv hver gang nogen røre ved hende. Hun ønsker ikke at være alene, men hele hendes krop lukker ned hver gang hun bliver rørt. Hun har aldrig haft en kæreste eller fået et kys fra en dreng, hun har aldrig taget stoffer eller været fuld – så for mange er hun en meget sær ung kvinde. Hun ønsker at prøve alt dette, men hun kan ikke få sig selv til det. Hun bliver dog en helt anden person når hun finde vejen hjem til hendes guitar og hun får lov at sidde med den og spille og rigtig kunne udfolde sig til sine musikalske evner – hun synger og spiller som en drøm, men grundet hendes ekstreme nervøsitet er det udelukkende hendes søster som har hørt hende synge. Hun er en yderst klog ung kvinde, men hun når aldrig at ytre sig så folk forstår det – da mange ikke ønsker at være sammen med hende, lige så snart de hører hendes nervøsitet og hendes måde nærmest at prøve at komme væk fra en samtale hele tiden. Derudover er hun umådeligt klodset, det er næsten en sikkerhed i sig selv at hun går ind i et eller andet, eller at hun på et tidspunkt under en samtale falder eller gør sig selv til grin. Men kommer man først ind på hende og har tålmodigheden til at lære hende at kende, så er hun den mest kærlige og elskværdige person i hele verden. Hun elsker med hele hendes hjerte og hun vil gøre alt for dem som hun elsker!  

UDSEENDE (SELVVALGT MULIGHED)
(indsæt en detaljeret beskrivelse på mindst 200 ord)

MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
MAGIENS NAVN IMAGIENS NAVN IIMAGI LÅSTMAGI LÅST
BESKRIVELSE I


BESKRIVELSE II


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
(husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Berøringsangst
Klodsethed
Charmerende fyre
Selvtillidsproblemer
[iHun er ekstrem berøringsangst og fryser nærmest til is hvis en fyr rører hende, dette er også grunden til at hun ikke er kommet tæt på nogen og derfor stadig er helt uskyldig][/i]


Hun er ekstremt klodset og falder altid eller kommer i problemer på grund af hendes klodsethed - hun har ikke den naturlige elegance som mange kvinder normalt er født ved.


En svaghed for hende er lækre fyre, hun bliver endnu mere nervøs og klodset end hun allerede er. Hun bliver let fanget af de andres charme og forstår måske ikke altid at beskytte sig helt som hun burde.


Hendes evner og hendes tillid. hun tror ikke nok på sig selv til at folk gider at være sammen med hende i længere tid. Hun har ingen tro på sig selv.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Guitarspil
Sangstemme
Uskyldighed
Familie
Hun er ekstremt god til at spille guitar, hun har et talent og det stammer fra hendes mange timer alene på børnehjemmet - hun brugte sin guitar til at holde sig beskæftiget, den var hendes udvej fra hendes verden - den gjorde hende stærkere.


Hun synger som en gudinde! Hendes stemme fejler absolut intet, men ingen har før hørt den, da hun altid kun synger for sig selv og ikke bryder sig om at lade andre hører hende. Hun elsker dog at synge og ofte bruger hun sangene til at udtrykke sig igennem - hun bruger den som ventil til alle de ting hun ikke normalt kan komme ud med!


Den uskyldighed som er en klods om benet på hende og også en fordel og en styrke på andre tidspunkter. Hun kommer ofte ud af problemer ved at være uskyldig og i nogen tilfælde håbløs - hun er uskyldig og har intet prøvet som andre unge på hendes alder måske har prøvet de sidste mange år af deres liv - men hun kan redde sig fra situationer.


Den største styrke hun har er hendes søster! Hun betyder alt for hende, hun hjælper hende på benene når hun falder og hun ville følge hende alle steder hen. Der er intet i denne verden der ville kunne fjerne Ames fra hendes søster og når hun har brug for det, så kan hun altid finde hende.

Sidst rettet af Amy Sophia Scott Tirs 1 maj 2018 - 13:43, rettet 1 gang
avatar
Amy Sophia Scott
Competent (Rank 9)

Bosted : ´Større lejlighed - delt med hendes Søster

Antal indlæg : 266


Tilbage til toppen Go down

Re: Amy Sophia Scott

Indlæg by Jay Wu on Tirs 1 maj 2018 - 20:30


GODKENDT

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum