Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Jacque Scott

Go down

Jacque Scott

Indlæg by Jacque Scott on Lør 28 apr 2018 - 16:34

DET GENERELLE


Fulde navn
Kaldenavn
Køn
Jacque Scott


Jacque, Jac, J.


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Menneske


24


24PERSONLIGHED(SELVVALGT MULIGHED)
Jacque er en prominent person. Hun har ganske høj selvtillid, selvværd og hun kan til tider have en rap kæft. Hun er dog ikke den stereotype, frembrusende bitch der slynger om sig med devalueringer og flabede skælsord. Istedet er hun en smule observerende og tænker over tingene, selv om hun ikke er nogen skrøbelig, lille, grå mus. Jacque kan godt lide høj energi og spændende oplevelser. Hun har tendens til at ignorere sin mavefornemmelse og havner derfor ofte i problemer og situationer som hun fortryder. Hendes charme har dog reddet hende i mange situationer. Generelt er hun en laid-back type, der gerne udforsker og opsøger nye ting. Jacques selvsikkerhed og fortrolighed med sig selv og hvem hun er, er meget skudsikker. Hendes svage punkt er dog hendes lillesøster Ames. Jacque har passet på hende siden hun kom til og har fulgt hende tæt hele vejen op gennem deres barndom og frem til nu. Jacque kan ofte blive for overbeskyttende, hvilket eskalerede da Ames udviklede berøringsangst grundet nogle oplevelser på de børnehjem, som de to søstre var opvoksede på. Jacque reagerer straks, når hun kan se at Ames finder en situation for volsom.

UDSEENDE (SELVVALGT MULIGHED)
Jacque er en høj (omtrent 175), men slank person. Hendes mørkebrune hår fremstår næsten sort, men i solen kan man tydeligt se den maghoni farve. Hun har dybtsiddende øjne og let solbrun hud. Jacque holder af simple neutrale farver og tøj og man ser hende derfor sjældent i en pink pocho med frynser. Umiddelbart kunne man tro, ud fra hendes personlighed, at hun havde en mere drenget tomboyish stil. Dette er dog ikke tilfældet. Selvom Jacque finder sig godt tilpas i et par jeans og en t-shirt, så er det slet ikke uhørt for hende at benytte sig af både høje hæle, men også nederdel og kjole.  

MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
MAGIENS NAVN IMAGIENS NAVN IIMAGI LÅSTMAGI LÅST
BESKRIVELSE I


BESKRIVELSE II


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
(husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Dominans
Stædighed
Ekspressiv
Dumdristig
Jacque er ikke en frembrusende type. Hun er laid-back, eftertænksom og har måske en lille tendens til arrogance, da hun heller ikke anser sig selv, som værende uintelligent. Hun vil derfor gerne bestemme - meget gerne endda. Dette hænger nok sammen med hendes selvsikkerhed og tillid til hvem hun er og hvad hun kan og ikke kan - helt simpelt mener hun, at hun selv bedst ved besked. Hun søger derfor altid at indvinde positionen, som den der har det sidste ord at skulle have sagt. Hun mener, at dette vil give hende en større frihed over sig selv, men også muligheden for at beskytte dem som hun holder af.


Jacque er en ubegribeligt stædig person. Hvis hun først sætter sig noget for, eller vælger en bestemt holdning omkring noget - så er hun urokkelig. Hun er selv meget bevidst omkring dette træk, da det mere eller mindre er blevet påpeget overfor hende op gennem hendes liv. Hun kan derfor nemt finde på at bruge den bevidst til at understrege en (for hende) vigtig pointe.. Det er ikke uset at Jacque også har benyttet den til mindre vigtige pointer, hvilket måske kan få hendes statement til at virke barnlig. Det er nok den mere komiske side af dette træk. Hvis man vil fyre lidt op under hende, så skal man blot grine af hende når hun opfører sig åndssvagt - så bliver hun hidsig, hvilket kan være meget underholdene til tider xD


Kropssprog, attitude og ansigtsmimik er let at læse på Jacque. Hun er mere eller mindre en åben bog. Du er ikke ét sekund i tvivl om hvad hun tænker/synes og i hvilken grad. Hun bærer sine følelser på tøjet - både dem der er velkomne, de uvelkomne og dem der er pinlige. Af denne årsag har manipulerende mennesker haft stor fornøjelse af Jacque, da hun giver respons med det samme og reagerer på den mindste påvirkning. Hun er selv bevidst om dette og hader sig selv for det, men hun kan helst simpelt ikke lade være.


Nysgerrigheden og livsmodet går hånd i hånd med søgen efter grænser og lysten til at opleve. Jacque er, trods sin glimrende evne til at tænke og være rationel og logisk, meget eventyrlysten og lader sig ofte forføre af spændende, nye ting eller oplevelser. Det er ikke alle ting hun ender med at synes lige godt om, men det er helt sikkert at hun griber chancen for at prøve det. Hendes mavefornemmelse og instinkter kan holde hende tilbage i et par øjeblikke, men nysgerrigheden vinder altid over hende.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Loyal
Intelligent
Humoristisk
Karismatisk
Jacque er en loyal person. Dem som hun tager ind, bliver derinde så vidt det er i hendes magt. Hun kan have svært ved at miste, men selvom hun bliver såret, så holder hun ikke op med at betragte personen, som en del af hendes liv og som en hun skal værne om. Denne egenskab har dog også gjort, at Jacque er blevet lidt hård. Hun kan fint have en hyggelig samtale eller have et bekendtskab eller overfladisk venskab til en, men kommer de først rigtigt ind på livet af hende, så er det også der man kan ramme hende. Bekendtskaber og svage venskaber kan hun lettere 'børste af' hvis tingene går meget skævt.


Jacque er ingen einstein, men hun er heller ikke blond. Hun kan godt lægge to og to sammen og har da også hjerne nok til både at være blevet mekaniker, men også selvstændig i sit eget autoværksted, som hun medejer med sin søster. Mange kunne nok have en lettere stigmatiserende holdning til kvindelige mekanikere og udover det, have en antagelse om at erhvervet som mekaniker tilhører den del af befolkningen hvor IQ ikke er imponerende. Den holdning går for døve ører, idet Jacque har valgt det af passion for biler.


Da Jacques svage sider nok er dem man ser først, kan det måske være svært at danne sig et billede af, at hun faktisk er en meget humoristisk person. Hun er nem at underholde og deltager gerne i pranks, jokes eller diverse klovnerier. Hun har ingen skrupler til typen af humor og har derfor ingen problemer med hverken lummer humor, morbid humor eller Monty python-type of humour. Spontane sangudbrud (der bestemt ikke åbner himmelens porte), grimasser, parodier og kortere komediespil med overdrevne karaktere, forekommer med jævne intervaller.


Det hænder til tider (oftest når hun er fuld) at Jacque kan være karismatisk. Hun har en underlig form for charme, der fungere som en indbygget ice-breaker eller en lifesaver i slemme situationer. Det er en flygtig egenskab, men den er der engang i mellem.

Sidst rettet af Jacque Scott Tirs 1 maj 2018 - 20:52, rettet 1 gang
Jacque Scott
Jacque Scott
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Stor, lys lejlighed - Delt med hendes søster.

Antal indlæg : 89


Tilbage til toppen Go down

Re: Jacque Scott

Indlæg by Jay Wu on Tirs 1 maj 2018 - 7:37


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum