Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Soon parents - [Khá]

Side 6 af 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 20:34

Hans plan om at sørge for hun kunne se lille Matthew virkede fuldt ud efter hensigten og det gav også en dejlig varme som den lille dreng holdt ved sin lykkelige fars finger. Men da han så stod med lille Matthew i armene og han var helt rolig, var det også som om tiden ganske kort stod stille. Som om kosmos fortalte ham at fortiden var væk, hans straf var for længst slut og fremtiden med hans familie var hans egen. Han kunne heller ikke lade være med at fælde flere tårer ved den lille dreng der lå så trygt.

Ved Charmeine's ord, smilede han kærligt og lagde Matthew ned til sin mor og straks blev det klart han var sulten. Matthew fandt hurtigt sin mors bryst og gik ivrigt til den. Den lille dreng var ivrig men til gengæld også rolig og tryg.
"He is perfect....."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 20:49

At se Khá så lykkelig, det betød alverdens for hende. Han fortjente det virkelig.

"He is" svarede hun bekræftende. Drengen suttede ivrigt, og hun kærtegnede hans bløde kind. Han blinkede dovent, og så op mod sin mor, og derefter sin far.
Charmeine så op mod Khá, og strøg hans kind. "Our little miracle is here.. I can't believe it.." hvad var klokken egentlig? Hun havde mistede tidsfornemmelsen.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 21:05

Der var ingen tvivl om at han var lykkelig på et punkt han slet ikke kunne beskrive. De var lykkelige sammen og det ultimative bevis på deres kærlighed lå nu og spiste hos sin mor.

Khá kunne slet ikke lade være med at smile og nussede Matthew på kinden imens han sagde stille: "Hey there little buddy..... Nice to meet you..." Det var dejligt at se hvordan både mor og barn havde det godt. Så lagde han sin hånd på hendes imens han sagde: "Our beautiful little miracle..... You did so well my Love..... " Snart kom en sygeplejerske ind med en 'hospitalsvugge og stillede ved sengen inden hun sagde: "There you go.... He can be right by your side when you need to eat..... Just ring the bell by pushing that button there.... And congratulations" Klokken havde lige passeret 9 om morgenen
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 21:13

Khá's kærlig tone til deres søn fik hendes hjerte til at smelte. Hun vidste jo han var en skøn far, det havde hun jo set med egne øjne, det var vidunderligt at se lykken i hans smukke øjne igen. Hun var selv utrolig glad, og stolt. Sine to drenge! Begge så perfekte for hende.
"We did this together, I couldn't have done this without you..." slog hun fast. En sygeplejerske dukkede op med en vugge til deres dreng, og forklarede de kunne få bad når de ville. Hun bemærkede uret, og klokken var ni. Nuvel, det havde taget længere tid end hun havde troede alligevel. "Thank you.." fik hun sagt til kvinden, der snart smuttede. "Here.. lay down by us.." hun møffede sig lidt i sengen, og rykkede sig så der kunne være plads til ham hos dem. "You must be tired.." tilføjede hun mens hun så mod Kha.
I det mindste havde sygeplejersken givet barnet ble på, men han havde stadig intet tøj på. Han spiste da også videre. Tænk at være så sulten.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 21:26

Han ville altid gøre hvad han kunne for at være en god far, og sammen med hende så var det bare så naturligt at være forældre. Det var meningen de skulle være det sammen.
"We did it..... Our little miracle..... Our little baby boy....." Sygeplejersken nikkede og smilede til dem inden hun lagde en stofble ved Charmeine og listede af igen. Da Charmeine så rykkede lidt på sig, smilede han varmt og lagde sig på siden ved hende imens han sagde: "Not really tired..... But it was quite the experience..... But this is perfect....." Så kyssede han hende blidt og mærkede så hvordan den lille dreng rakte ud og tog fat i sin fars finger. Khá fik våde øjne igen inden han smilede varmt og sagde: "He is so beautiful...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 21:37

Deres lille dreng, der var så perfekt og sund og rask. Han var kommet til verden lige det tidspunkt han skulle. Ikke for tidligt!
Khá lagde sig hos dem efter at sygeplejersken var smuttede, hun havde bemærkede stofbleen, men drengen var jo ikke færdig endnu. "It was.. I am just happy he is fine.." sagde hun ærligt. Hun havde trods alt været bekymret.
Han kyssede hende, og hun gengældte kysset kærligt og varmt. Khá's hånd var i nærheden, og den lille dreng lukkede hånden om en finger hvad fik hende til at smile. "He is. Do you think he will grow faster than the usual human child?" spurgte hun dæmpede.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 21:44

Et eller andet sted ville man jo nok være nervøs ved en fødsel, det var jo en unik og overvældende situation at stå i. Men han havde gjort sit bedste for at berolige hende når hun blev nervøs, og det lod heldigvis til at have virket.
"So am i..... I was sure he was fine because he has the best mother possible.... And now that he's out here, he has the most loving caring parents ever....." Hun havde jo været rigtig god til at passe på sig selv også under graviditeten.
Da hun så spurgte til hvor hurtigt han måske ville vokse, tænkte Khá lidt over det og sagde: "I suspect he will grow a little faster but not much..."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 21:51

Hun havde haft hjælp fra højere magter, til at passe på sig selv. Så heldigvis var alt gået godt, og nu, måneder efter, sad de med deres lille dreng. Hun kunne stadig ikke fatte det. Så meget var sket på så kort tid. "He has, and I think he know it.. look how he is staring at us.." svarede hun med et smil. Det så ikke ud som om den lille dreng havde tænkt sig at sove lige med det samme.
Hvad angik hendes spørgsmål, blev det besvaret af Khá. "I hope not, he is so cute right now.. I wouldn't want him to grow too fast" selvom hun naturligvis så frem til at se ham som voksen, og se stoltheden i Khá blik over at se sin søn voksen.. så ville hun helst ikke have at det skulle gå for hurtigt. Nuvel, det behøvede de ikke bekymre sig om lige nu.
Så lå drengen a også stille, holdt op med at sutte, og efter noget tid, rykkede Charmeine på sig. "I think he is done.." ja hvad vidste hun om det, men siden han selv var stoppede gik hun udefra han var mæt. Barnet protesteret da heller ikke.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 22:00

Det var ufatteligt men også utrolig dejligt at de endelig lå der sammen med deres lille dreng. Livet kunne ikke blive bedre nu.
Som hun nævnte hvordan Matthew stirrede op på dem, kiggede han ned og ganske rigtigt så kiggede lille Matthew op på dem med varme og nysgerrige øjne. "He know that he is safe...."
Så strøg han den lille dreng på kinden imens han sukkede lykkeligt. "He truly is.... I think he will be a very fast learner" Han ville uden tvivl blive utrolig stolt når deres lille dreng blev stor men som hende så ville han heller ikke have det gik for hurtigt. Da hun så nævnte at Matthew var færdig, smilede Khá til hende og sagde: "And now for the first little bit of nasty...." Det var selvfølgelig kærligt ment. Så tog han stofbleen og lagde hen over skulderen hvorefter han blidt tog Matthew op og holdt den lille dreng mod sin skulder. "Come on little Angel.... Give a good one for daddy and mommy...." Der gik heller ikke længe inden den lille dreng lavede en ordentlig bøvs og gylpede lidt. Så holdt Khá ham på sin arm og tørrede ham om munden. "There you go buddy..."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 22:47

"I think you are right" svarede hun dæmpede.
Da drengen var færdig, rykkede Khá på sig, stofbleen endte over hans skulder, og han løftede forsigtigt drengen op og støttede ham mod skulderen. Charmeine så til med nysgerrighed over Khá's formulering, men et blidt smil om læberne. Kort efter blev der bøvset og gylpede, og hun smilede skævt. "Well.. someone is satisfied.." bemærkede hun med et smil. Hun elskede virkelig at se de to sammen.
"Well.. you can keep each other with company for a little while, and mommy will go and use the bathroom.." hun rykkede på sig, og kom forsigtigt på benene. Hun havde ondt, og var øm når hun gik, men det var vel ikke så underligt. Så fik hun ordnet hvad hun skulle på toilettet, syntes at se rædselsfuld ud i hospitalstøj, men sådan var det, og så fik hun flettede håret ordentligt og vaskede ansigtet også. Hun havde det meget bedre da hun trådte ud i værelset igen.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 23:14

Det var rigtig dejligt at bruge tid sammen omkring Matthew og den lille fyr lod til at nyde det rigtig meget. Han grinede ganske kort som hun påpegede hvordan deres lille dreng var tilfreds. "He does seem like it yes....."
Da hun nævnte at de kunne bruge lidt tid sammen, smilede han varmt og sagde: "We will.... By the way i left a little something in the bag for you...." Han havde pakket en løs hvid men rigtig pæn sommerkjole til hende i tilfælde af hun ikke var så glad for hospitalstøj. Da hun så kom tilbage igen, sad han og vuggede lille Matthew der lå og pludrede imens Khá sang for ham:

"You're a song that the tree sings when the wind blows.... You're a flower.... You're a river... You're a rainbow.... I loved you the first time i saw you..... I'll always... Will love you.... My boy....."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 23:33

"Alright" svarede hun kærligt da han nævnte at have efterladt noget i tasken. Hun fik ordnet det hun skulle på toilettet, og da hun dukkede op igen var han i gang med at synge for den lille dreng der ikke kunne tage sit blik fra sin far. Hun fandt dem ufatteligt søde, og selvom drengen nok var for lille til at forstå eller reagere på det, så virkede det til at han fandt ro hos sin far, og genkendte hans stemme. Hun nød selv lyden af Khá's smukke røst, og afbrød derfor ikke. I stedet gik hun i tasken, og fandt en kjole. Meget bedre! Hun skiftede hurtigt over i den, efter at have taget bh'en på som hun selv havde pakket. Kjolen var praktisk, og man kunne stadig amme fordi den var så åben og nedringet at hun bare kunne trække ned i stoffet. Perfekt!
Så lagde hun sig i sengen igen, og så mod de to. Det var helt underligt at kunne bevæge sig mere frit igen, efter flere måneder med ekstra vægt, så.. var det underligt.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 16 maj 2018 - 23:48

Han sang stille og blidt for den lille dreng der tydeligt lå og hyggede sig imens han pludrede glad. Det virkede dog også til at sangen gjorde Matthew træt, men han var selvfølgelig også lige kommet til verden så der var mange indtryk at bearbejde.
Som hun kom tilbage og lagde sig ned i sengen igen, smilede han kærligt og sagde: "I see you found the dress.... You look enchanting...." Så kiggede han ned på lille Matthew der gabte lidt hvorefter han sagde:
"Think our baby boy is tired...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 16 maj 2018 - 23:53

"I did, and thank you for thinking about that" det havde hun jo ikke gjort. Som han nævne at Matthew var træt, smilede hun ned til den lille dreng. "Of course, especially when his daddy sings like that for him.. your vioce is amazing.." svarede hun. Han havde jo altid kunnet berolige drengen når han sang for hendes mave under graviditeten, så det var vel ikke chokerende.
"I like watching you sit like that... with him in your arms.. it is.. beautiful.." sagde hun dæmpede da det så ud til at drengen var ved at falde i søvn.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 0:26

"Thought you might like a dress instead of hospital clothing.... Did i pick the right one darling?" Han gik lidt ud fra en der ville være nem at amme i og sad tilpas løst så hun ikke ville føle sig for klemt.
Han kunne ikke lade være med at grine lidt inden han smilede kærligt til hende og sagde: "I feel right where i need to be.... With you two....."
Som lille Matthew faldt i en fredelig søvn, puttede Khá ham blidt i vuggen inden han så stille tog hendes hånd og trak hende ind til et kys hvorefter han sagde: "Maybe we should get something to eat too? A birth is tough"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 maj 2018 - 0:47

"You did indeed! I like this one, and it will be easy to feed Matthew when he needs it" svarede hun med et smil.
Hun smilede snart kærligt, og fulgte ham med blikket da han lagde drengen i sin vugge. Da han vendte sig mod hende, og krævede hendes læber, gengælde hun kysset blidt og ømt, inden hun nikkede til ordene. "A good idea, and yes.. it was tough.. I need something good for the milk production.." der var stadig nogle ting hun ikke kunne drikke eller spise fordi det kunne komme i med modermælken, så selvfølgelig skulle hun have ordentligt mad.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 0:55

Han smilede varmt som hun fortalte han havde valgt den rigtige kjole hvorefter han sagde: "Perfect.... And you look very pleasing to the eye...."
Efter deres dejlige kys, strøg han blidt hendes kind inden han sagde: "I will get us some food...." Egentlig kunne han bare ringe med knappen på væggen men han ville heller ikke risikere at vække Matthew der sov så trygt. Så i stedet for gik han hen til døren og stak hovedet ud hvorefter han hviskede et eller andet. Snart kom han tilbage og lagde armen ved hendes talje. "I told them to be quiet when they get in here because he is sleeping.... They will bring food just right for you...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 maj 2018 - 14:53

Hans kommentar på hendes udseende fik hende til at grine. "Very kind of you, but after such a rough night, I am aware of my appreance, and I do not look like an angel.." svarede hun med et drilsk og dog træt smil. Hun kunne egentlig godt bruge lid søvn, men var også sulten.
Efter kysset forsikrede han hende om at han nok skulle sørge for at de fik mad, og hun nikkede og trak tæppet over sine ben mens han gik hen til døren. Hun overvejede kort hvorfor han ikke bare ringede efter personalet, men forklaringen faldt da han vendte tilbage. Hun smilede bredt, og inviteret ham op til sig igen. "Thank you, love.." svarede hun blidt og puttede sig indtil ham. "I still can't believe he is here.." det var som en drøm! Charmeine så hen mod vuggen hvor drengen lå, han var så fredfyldt, og så lille og skrøbelig. Hold da op, de havde et ansvar for det lille væsen der! Hans liv afhang af dem.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 15:50

Han kunne ikke lade være med at grine sammen med hende, det var dejligt hvordan de stadig kunne drille hinanden på forskellige måder. "You always will in my eyes love......"
Det var klart at hun var træt, så det at hun fik lidt søvn efter de havde spist var nok ikke nogen dårlig idé.
Så lagde han sig blidt op til hende igen og sukkede lykkeligt inden hans blik hvilede på Matthew.
"It's amazing..... A child is truly a miracle..... Our wonderful child......" Det var utroligt hvordan de endelig havde deres perfekte lille dreng, en dreng der ville få en tryg opvækst hvor han ville være elsket. Snart gik døren lige så stille op og en sygeplejerske kom ind med en vogn med mad på til dem. Hun var meget stille og listede af igen. På vognen var der salat, frugt, juice og stegt kyllingebryst
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 maj 2018 - 16:12

Han var så kær, og hun smilede blidt. "Thank you, darling" svarede hun blidt.
Som han atter lå hos hende, og de bare lå der og kiggede på lille Matthew, smilede hun skævt ved hans ord og så op mod ham. "We created that little miracle, and he was blessed by God himself. A child, made out of pure love.." det var en historie de uden problemer kunne berette videre til deres søn, og børnebørn en skønne dag.
Så kom sygeplejersken ellers ind, stille og listende, stillede en vogn med mad, og smuttede ud igen efter at have sendt dem et smil. Kyllingen duftede godt, og hun mærkede maven rumle. Okay, hun var mere sulten end hun havde troede.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 16:23

"Indeed we did..... Our beautiful little miracle..... Blessed by not only us but God..... We are so very fortunate...." Stille fik hun et kys inden han sukkede lykkeligt og kiggede over på Matthew der sov trygt imens han suttede på hjørnet af tæppet han lå med.
Han var simpelthen så sød og Khá kunne ganske enkelt ikke blive mere lykkelig end han var med hende og nu lille Matthew.
Efter sygeplejersken var listet af igen, steg Khá ud af sengen og gjorde lidt af hvert klar på en bakke de kunne sidde med i sengen. "Ready for something to eat my Love?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 maj 2018 - 16:40

"We are.." svarede hun dæmpede, og gengældte kysset så blidt og kærligt. Hun kunne ikke lade være med at smile, selvom hun var så træt.
Så forlod han sengen for at ordne mad til dem på en bakke, og ved hans spørgsmål, voksede hendes smil. "Starving!" lod hun ham vide. Da han kom tilbage, og de satte sig for at spise sammen, nød hun maden. "How long are we going to stay here?" spurgte hun. De havde ikke været der længe, men hun anede det jo ikke, så det ville være rart at vide om de kunne gå om nogle timer, eller om de skulle blive nogle dage.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 16:51

Det blide kys, fik ham til at smile endnu mere, hvert eneste kys var noget særligt. Hun havde klaret det så utrolig flot ved fødslen men det var jo hårdt så det var klart hvor træt hun var.
Så satte han sig i sengen og begyndte at spise sammen med hende. Hospitalsmad havde altid været kritiseret men det her var faktisk ret godt.
Ved hendes spørgsmål, tænkte han lidt over det og kom frem til et svar:
"Usually if there is something wrong, you have to stay a couple of days..... But Matthew is healthy so i would think we can go home somewhere around the afternoon today"
Det ville også være ganske særligt at komme hjem med deres lille dreng
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 17 maj 2018 - 17:02

Maden smagte nu godt, og hun spiste med god appetit. Klokken var jo ved at være ti, og over de sidste seks måneder var hun vågnet op om natten og havde været sulten. Nu var der så amningen, og der skulle hun også spise en del for at kunne give Matthew den næring han behøvede.
Hun stillede snart et spørgsmål, og ved svaret, nikkede hun og så mod vuggen. Det var stadig helt underligt at han var blevet født, det var gået så hurtigt. "I bet Bach cannot wait to meet him.." bemærkede hun med et skævt smil. "I still cannot believe it. It is weird.. not carrying him inside of me anymore.." tilføjede hun kort efter.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 17 maj 2018 - 17:09

Det var rigtig dejligt at se hun havde så sund en appetit, det var jo vigtigt at Matthew fik hvad han skulle bruge. Og når hun de andre nætter havde fået noget at spise, så måtte hun også være godt sulten nu.
Roligt kiggede han over mod vuggen hvor lille Matthew stadig sov roligt. Det var underligt at tænke på de sidste måneder egentlig var gået utrolig hurtigt. Eller sådan føltes det i hvertfald nu.
"Bach will be very excited. He may not seem like it when you meet him, but Bach is great with kids....."
Stille rakte han over og strøg hende på maven imens han smilede kærligt. "It is a very special experience but yes..... He is out here..... Ready to meet daddy and mommy...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 6 af 14 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum