Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Soon parents - [Khá]

Side 1 af 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Go down

Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 15:27

Tid: 19.40
Sted: Slottet - aka home!
Omgivelser: Ingen mennesker, smuk natur omkring slottet og selve det store smukke slot.
Vejr: Lun forårs aften
Påklædning: Outfit
Tag: @Khaa

Det var aften, og Khá havde været væk i nogle dage efterhånden. Hun savnede ham forfærdeligt, og allerede nogle timer efter hans afrejse, var hun begyndt at føle sig godt træt, sløv, uoplagt, pirrerlig, og barnet var begyndt at blive urolig. Hun havde sunget for det, hvilket havde gjort det mere roligt, men denne aften var babien i konstant bevægelse, og sparkede løs. Hun var træt, og havde ondt, men klagede ikke, som hun i stedet bare gik ud i haven og havde brugt det meste af dagen derud.

Meget var sket over de sidste måneder, i hvert fald rent fysisk. Maven var vokset en del, og tittede nu godt frem uanset hvad hun tog på. Hun kunne ikke passe sit normale tøj, og havde købt en del nyt. Brysterne var blevet større, varme og ømme, og.. nuvel. Charmeine havde opdagede at hun var ved at miste sine vinger, og undgik derfor at forvandle sig til sin engleform, for ikke at blive ked af det over synet. Hun holdt sig derfor til sin menneskelig form, og det passede hende nu også fint. Hun fortrød ikke et øjeblik sit valg, men var allerede forelsket i barnet og glædede sig til fødslen.

Efter at have plukket en del blomster, havde hun brugt god tid på at arrangerer dem rundt omkring på slottet, og de overskydende havde hun brugt til at lave en blomsterkrans, som hun nu satte på hovedet. Hun gik rundt i haven og nynnede for sig selv, den ene hånd over maven hvor barnet til stadighed sparkede. Hun var i syvende måned af graviditeten, på vej ind i den ottende, og barnet var stærkere end hun nogensinde havde troede muligt. Sparkende kunne gøre ondt, og netop derfor rynkede hun svagt på sine bryn. "Easy now my child, your father will soon be home again.." hviskede hun stille. Hvor hun dog savnede ham.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 15:39

Outfit

Khá havde været ude og rejse nogle dage og havde forklaret hende at det var for forretning. Men det havde dog ikke været tilfældet. Han havde nemlig fundet frem til en ganske særlig vugge og var fast besluttet på at de skulle have den.
Det havde taget noget at finde den men det var alligevel lykkedes så han kunne rejse hjem igen. Selvom han havde været meget målrettet på sin færd så havde han savnet hende så frygteligt meget. Han havde stort set ikke sovet da han ikke rigtig kunne uden hende ved sin side.

Så var aftenen endelig kommet hvor han kunne komme hjem til hende og deres stadig ufødte barn. Fra lufthavnen havde han taget 4-hjulstrækkeren for at kunne få gaven med hjem til slottet igen. Måske kørte han også lidt hurtigere end han burde men han savnede hende bare så frygtelig meget!
Han kunne mærke hvordan hjertet hamrede afsted som han trillede ind i slotsgården igen og parkerede. Som han kiggede rundt, behøvede han ikke en gang at kalde på hende for han vidste udemærket godt hvor hun var henne, det kunne han mærke. Bagagen blev stående i bilen som han gik om i haven med lydløse skridt og fik øje på hende.

Der var hun.... Hans livs udkårne.... Roligt gik han hen mod hende med et kærligt smil og sagde roligt: "I'm home my love....."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 15:45

Hun fortsatte gennem haven, rolige flydende skridt, og nynnede videre mens hun kærtegnede maven og prøvede at finde ro. Hverken hun eller barnet gjorde dog, og det blev hurtigt tydeligt hvorfor. Hun fornemmede hans nærhed, og vidste han snart ville være hjemme. Allerede der steg pulsen, og hun skiftede kurs fra den ene ende af haven til den anden der førte mod gårdspladsen. Minutter senere hørte hun lyden af en motor, og den blev slukket. Det trak op i hendes mundvig, og hun vendte sig snart rundt ved lyden af hans behagelige og varme stemme. Så dukkede han op. Synet fik hende til at lyse op i et stort og varmt smil, og hun gik ham i møde, bevægelserne langsomme og hæmmede af den ekstra vægt hun bar på.

"Darling.. we have missed you.." sagde hun varmt som hun gled hånden over hans underarm og lod den anden finde hans kind i en kærlig berøring.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 15:49

Som hun lagde hånden på hans arm og den anden på hans kind, kiggede han smilende på hende og sagde: "I have missed you both so much....." Først trak han hende blidt ind til et varmt kram inden han så gav hende et lidenskabeligt og blidt kys. Derefter knælede han foran hende og kyssede hende på maven inden han hviskede: "Hi there my little Angel..... Have you been taking good care of your mother?...."
Efter endnu et kys på hendes mave rejste han sig op og kyssede hende et par gange mere inden han sagde: "You are beautiful as ever..... This must have been the toughest trip i have ever taken.... But now i'm back right where i need to be....."
Så strøg han hendes kind ganske blidt og smilede så kærligt
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 15:59

Han havde været væk på forretningsrejse, det havde han fortalt hende, og hun vidste arbejdet var vigtigt for at sikre dem en ordentlig fremtid. Ikke at de ville komme til at mangle noget, men man kunne aldrig være for sikker! Hun havde dog savnet ham, virkelig meget, og var sikker på at næste gang han tog afsted, så skulle hun være med. Hun kunne simpelthen ikke klare andet.
Nu trak han hende dog indtil sin favn, hendes mave kom dog i vejen for et ordentligt kram, men de var efterhånden vant til det. Deres læber mødtes i vidunderlige blide kys, og hun havde savnet denne følelse af hans læber mod sine. Da kyssene var brudt, satte han sig på hug og snakkede til barnet, noget der fik hende til at smile så kærligt. Hun kærtegnede ham blidt på toppen af hovedet. Mens han kyssede hendes mave. Barnet reagerede ved at falde lidt til ro, og hun sukkede. "No, your angel has been acting very badly since you left, I think he missed you.." svarede hun oprigtigt, men kærligt.
Han kom snart på benene og hendes arme gled om ham igen og hun gengældte kyssene. "It was indeed tough, for all of us.. let us get inside, you must be tired.." sagde hun blidt.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 16:06

Næste gang han skulle rejse, blev det sammen med hende, han ville simpelthen ikke undvære hende så lang tid igen.
Han kunne ikke lade være med at grine lidt ved hendes kommentar omkring deres barn havde været noget urolig. Men hun lod til gengæld til at klare det rigtig flot. "He's growing very strong in there...."
Da hun foreslog de kunne gå indenfor, kiggede han kærligt på hende og sagde: "I am just happy to be home..... But i have not been entirely honest.... Besides business... I was getting a very special item for our baby boy...... It took some time but i got it...... Want to see?"
Roligt lagde han armen om hendes talje og gik om foran sammen med hende. Men ganske kort for bare at drille lidt, lænede han sig ned og kyssede begge hendes bryster inden han sagde: "Missed you to....." Med en varm latter gik han om foran til bilen sammen med hende
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 22:14

"Oh he is indeed! I am sure he will be a good soccerplayer, or.. a very good soldier of a kind.. he keeps kicking" svarede hun med et bredt smil. Som for at understrege det, sparkede barnet, og hun lagde atter en hånd mod maven for at tage nogle af de hårde slag.
Kort efter fortalte han hende at han ikke havde været helt ærlig, og hun så et øjeblik bekymrede mod ham. Forklaringen faldt dog, og hun smilede bredt. Hvad mon han nu havde fundet på?! De havde trods alt brugt en del tid på at gøre børneværelset klar. "Of course I want to see it!" svarede hun hastigt og fulgte da også med. Han drillede hende dog kort ved at kysse brysterne, og hans kommentar fik hende til at grine. "Believe me, they missed you to.. I need massage.." svarede hun og drillede kærligt. Nuvel, de ømme bryster kunne nu godt bruge hans kyndige hænders blide massage, og dog.. nogle gange kunne det gøre så ondt hun ikke engang kunne klare at have tøj på, selvom det bare var en simpel kjole.
De fortsatte hen til bilen, og hun så forventningsfuldt mod den.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 22:27

Han kunne heller ikke lade være med at grine over hendes kommentar og strøg ganske kort hendes bryster inden han kyssede hendes kind og sagde: "You will get all the massage you want my love.... And those too....." Selvfølgelig var det med et drilsk toneleje men stadig meget kærligt. Som de gik om mod bilen, sukkede han lykkeligt over endelig at være hjemme hvor han hørte til igen. Sådan en rejse selvom den kun varede ganske få dage, afslørede tydeligt hvor hans plads i verden var.
Som de kom om til bilen, kyssede han endnu en gang hendes kind og gik så over hvor han åbnede bagsmækken på bilen så hun kunne se hvad det var. Det var en smuk udskåret vugge i lys træ med udskæringer af blade og fjer. Ind imellem var der små motiver af dyr lavet i elfenben og så var den blevet gjort mere moderne i den forstand at der var kommet hjul på.
"This is the very crib i was laid in as a baby...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 22:36

"Can't wait!" lod hun ham vide. Så gik de om til bilen, og han åbnede bagsmækken og viste hende hvad han havde taget med hjem. Det var en virkelig smuk vugge, detaljerne virkelig flotte og fascinerende, og passede virkelig til deres lille familie og barneværelset. Det var dog ikke det der var bedst ved det, for snart fortalte han hende hvorfor denne vugge var så speciel, og blikket var hurtigt blevet vendt mod ham i overraskelse. "What? Oh God this is so perfect! I love it!" udbrød hun med et stort smil og gav hans arm et blidt klem.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 22:50

Først stod han tavs men tydeligt spændt på hvad hun sagde til det, og hendes reaktion kunne ikke have været bedre! Han åndede nærmest lettet op ved hendes ord og lagde sin hånd ovenpå hendes imens han sagde: "You think?.... I am so happy to hear that..... I just felt like it would match our little family really good... "
Så lagde han endnu en gang armen om hende og kyssede hende blidt inden han kiggede lidt drilsk på hende og spurgte: "What do you say to this idea?.... I carry this inside and we get something to eat in bed and i get to take really good care of my wonderful wife?..... I have missed it so very much...."
Hvis hun accepterede, smilede han og tog vuggen ud hvilket han løftede overraskende let med den ene arm og op på skulderen hvorefter de kunne gå ind.
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 23:04

"Oh it is perfect for the room, our baby and our family.." svarede hun kærligt og strakte sig for at kysse ham kort på kinden. Hans arm endte om hende, deres læber mødtes, og hun gengældte kærligt og ømt kysset. Hun havde savnede ham, savnede de læber.
"I like that idea, and you have to talk to your son.. he is kicking his way out of my stomach.. I think he misses you.. your voice could probably calm him down.." svarede hun. Han løftede ubesværet vuggen ud af bilen og over skulderen, og hun smilede og fulgte med ind.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 23:11

Hendes læbers kærtegn var utrolig savnet og ja alt ved hende var utrolig savnet. Selvom turen havde gået godt så havde han stadig haft det frygteligt uden hende ved sin side. Men nu var han hjemme og de kunne nyde hinanden igen.
Så grinede han ganske kort inden han sagde: "I will talk to the young man.... Let us get this in to the bedroom and i think i have something that might work.... Should we order food and in that case, what do you want?" De havde jo selvfølgelig et baby værelse klar men babyen skulle jo sove inde ved dem det første stykke tid alligevel. Som de kom op til soveværelset, satte han vuggen ned ved sengen og sukkede tilfreds over at være hjemme igen. Så satte han sig på sengen og trak hende blidt hen til sig hvor han så lagde kinden mod hendes mave. Ganske stille begyndte han at synge en lille vuggevise på Englenes Sprog: "You're the soing that the trees sing, when the wind blows..... You're a flower.... You're a river..... You're a rainbow..... I loved you the first time i saw you..... I'll always.. Will love you.... My boy....."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 23 apr 2018 - 23:33

"Can't wait to see what you have in mind" svarede hun med et glimt i øjnene. Så kom de indenfor, og han spurgte til hvad de skulle have at spise. "What about some chinese?" foreslog hun. Det var det hun havde lyst til lige nu, men hun var da frisk på andre ideer hvis han skulle have nogen.
Snart var de nåede deres værelse, og han satte vuggen ned ved sengen, den passede så fint derinde, og hun skubbede blidt til den så den ikke stod i vejen. Så manglede de vidst også bare at barnet kom til verden. Ikke lige nu, han skule helst vente til han var klar.
Khá satte sig på sengen og trak hende til sig, og snart havde han øret ved hendes mave. Hun smilede og lagde hånden mod hans skulder og nussede blidt hans nakke mens han sang for deres søn på englenes sprog. Barnet var ret aktiv indtil Khás stemme blød så smukt ud, og så faldt der omsider ro på. Hun smilede, og sukkede, det havde været tiltrængt. "Thank you... well, he missed you as much as I did.." eller også havde det været hendes utilpashed over at mangle sin mand, der havde gjort barnet uroligt.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 23 apr 2018 - 23:49

Han nikkede varmt til hendes forslag til mad og nussede hende blidt på ryggen inden han sagde: "Chinese sounds perfectly fine..... As long as i can eat with you....." Som han sang for deres søn og hun begyndte at nusse ham i nakken, lukkede han blidt øjnene og sang videre. Det var altid virkelig lækkert når hun kærtegnede ham. Sangen virkede til at gøre det de håbede op og han smielde varmt ved hendes suk. Så smed han jakken og trak hende blidt ned at sidde på sit knæ. "I missed you both very much.... And sleeping without my wonderful wife in my arms have been terrible......"
Roligt tog han sin mobil og ringede: "Hello this is Mr. and Mrs. McAndrews..... Yes that is me..... I would like to order a small chinese buffet for two.... Can you deliver? Perfect, It's the castle in the mountains... Half an hour? Perfect" Så lagde han på og lagde mobilen på bordet hvorefter han nussede hende på låret og spurgte: "Now.... What can i do to spoil you my love?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 24 apr 2018 - 19:28

"I haven't closed an eye since you left..your son wouldn't allow me.. and .. let us just say I cannot wait til he is born.." at være gravid var skam dejligt, men hun var træt af det og ville nu bare have tiden skulle gå hurtigt så barnet kunne komme til verden.
Hun smilede ved hans svar, og sekunder senere havde han fundet sin mobil og havde ringede efter mad til dem. Hun blev sulten bare ved tanken, og kunne slet ikke vente med at få mad. Han lagde på, og hun smilede ved hans spørgsmål. "Not sure Mr. McAndrew... your wife has missed you, so you can start by showing her how much you have missed her.." svarede hun kærligt og drilsk.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tirs 24 apr 2018 - 19:43

Khá smilede varmt og slap et kort grin inden han sagde: "I won't leave you two again so let's hope he can behave until he is born...." Selvom det var træls for hende at deres lille søn var urolig så var der selvfølgelig det søde i det at drengen fandt ro ved begge sine forældre.
Da hun så lidt drilsk men kærligt sagde at han kunne vise hvor meget han havde savnet hende, smilede han meget intenst til hende og sagde: "If she has missed me so much, i better show her how much i have missed her..... For i have missed her so very much......."
Stille strøg han hende op af låret og kyssede hende nogle gange meget blidt op af halsen. "She can get all the kisses she wants.... Think i will start here......."
Så lod han kyssene bevæge sig ned af hendes hals og langs hendes kæbe
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 24 apr 2018 - 21:33

"Let us hope that, and when he is.. he will be all your problem the next nine months.." det var en spøg, hun ville ikke kunne undvære nogen af dem, og glædede sig virkelig til at kunne holde deres lille barn i armene.
Hendes drilleri virkede, og hans læber fandt hurtigt hendes hud og hun blev kyssede på den skønneste måde. Hans hånd gled over hendes lår, og det tynde stof gjorde det muligt at mærke varmen fra hans hånd. "She likes it very much.." sagde hun dæmpede, og bed sig svagt i underlæben.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tirs 24 apr 2018 - 21:58

Han kunne ikke lade være med at grine af hendes drilleri hvorefter han sagde: "A task i will gladly accept......" Han vidste jo udemærket godt at hun ikke mente det på den måde men det bare var for at drille.
Hendes blide ord ved hans kærtegn og hans kys var ligeledes noget han havde savnet rigtig meget og det varmede så dejligt indeni. "I am glad she does..... I missed it so very much......"
Snart drejde han hendes krop en anelse mere over mod ham hvorefter han begyndte at kysse længere ned til hendes perfekte kavalergang. Der lagde han så et enkelt kys på hvert bryst inden han kiggede drilsk på hende og spurgte: "Was that enough for Mrs. McAndrews?...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 28 apr 2018 - 21:58

De skulle nok skiftes til at tage sig af den lille, og selvom barnet måske var meget afhængig af hende i starten, så tvivlede hun slet ikke på at Khá ville blive den mest støttende mand i verden, og den bedste far også. Det var han jo allerede. Netop derfor smilede hun kærligt ved hans skønne svar, han vidste lige præcist hvad han skulle sige.
Hun kærtegnede hans kind, og snart drejede han hende lidt mere mod sig hvor hans læber kærtegnede hendes bryster med blide kys. "Do you really want me to answer that...?" de var så ømme, og varme ... men i det mindste var det ikke så slemt hun ikke kunne have tøj på, eller at hun ikke kunne have man rørte ved dem. Der havde været perioder hvor det havde været så slemt hun knap kunne være i sin egen krop, og hvor et lille prik kunne gøre så ondt.

Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 30 apr 2018 - 18:18

Han smilede blidt ved hendes svar inden han kyssede hendes bryster endnu en gang og sagde: "Do not worry love i will be careful.... But of course i want you to answer..... Just hearing your voice again is wonderful...."
Han kunne jo godt mærke på hende at hendes bryster var virkelig ømme, hvilket også var grunden til at han var meget forsigtig ind til hun selv gjorde opmærksom på der skulle mere til.
Så kørte han hænderne op under hendes kjole og om på hendes ryg hvor han nussede hende stille og blidt. "I cannot say enough how wonderful it is being back with you again my Love..... Being right by you is where i should be...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 1 maj 2018 - 20:52

Hans svar var temmelig kært, og hun smilede kærligt og hengivent til ham. "Is that so? Then I will keep talking.." svarede hun drilsk og slog over til engles sprog med et kærligt glimt i øjnene "I could talk in a way that makes you warm.." drillede hun kærligt.
Hans hånd fandt snart under hendes skørt og mod hendes ryg som blev strøget så blidt og kærligt. "I know how you feel, I have been feeling the same way.." forsikrede hun ham.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tirs 1 maj 2018 - 20:57

Han kiggede smilende på hende og sagde drilsk: "Please do.... I love it...."
Som hun slog over i Englenes Sprog, smilede han kærligt og hans øjne lyste gyldent som kun hun kunne få ham til. "You make me warm with every word.... Every kiss..... Every touch...... As only true love can...."
Hendes vidunderlige hud under hans fingre var fantastisk og så perfekt. "Do not worry my Love.... We will never be apart again..... We have our wonderful little family.... We have each other and our perfect little baby..... Our healthy baby boy....."
Ganske kort kyssede han hende ved brystet igen inden hendes læber fik et lidenskabeligt men kærligt kys
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 1 maj 2018 - 23:59

Hans øjne lyste gyldent, og hendes krop reagerede ved at gengælde gestussen, og hendes indre lys mødte ham hvorved hendes øjne strålede grønt. Barnet gjorde da også lige opmærksom på sig med et hårdt spark, og hun lagde en hånd mod maven for at berolige barnet. "Our family.. and your healthy little boy is kicking his way out again.. easy my boy.." det første var sagt til Khá, det sidste tydeligvis til barnet mens hun strøg maven. "Let us lay down, my back is killing me.." hun havde de gængse smerter som man nu fik under en graviditet, og at heale dem hjalp ikke, barnet og væsken vejede bare en del, så hendes ryg blev træt i løbet af dagen.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Khaa on Ons 2 maj 2018 - 1:16

Han nikkede roligt til hende men inden han lagde hende ned, tog han blidt hendes kjole af. Så kiggede han kærligt på hende inden han sagde: "Let's see if we can calm our baby boy a little...." Så kyssede han hende blidt på maven og lagde sig ved hendes side hvorefter han begyndte at synge en blid vuggevise på Englenes Sprog. Det var en sang han havde sunget for Matthew så det var en sang der betød meget for ham og forhåbentlig også for deres lille søn.
Da drengen så var faldet til ro, lænede han sig hen og kyssede hende blidt inden han sagde: "You are the most wonderful mother...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Ons 2 maj 2018 - 14:23

Han gik med til at de kunne lægge sig, men hjalp hende af med kjolen inden de så lagde sig sammen. Hendes krop havde forandret sig en del, men Khá havde en fantastisk måde til at få hende til at føle sig smuk alligevel.
De lagde sig sammen, og ved hans ord, smilede hun kærligt og lod ham berolige deres barn. Det var han ret god til trods alt, og hun elskede at høre ham synge. Det var så beroligende. Da barnet atter faldt til ro, rykkede hun sig forsigtigt om på siden så mavens vægt blev taget af sengen og ikke maste hendes indvolde. Hun gengældte kysset, og smilede kærligt. "I am trying to be.." svarede hun blidt. "And you are an amazing father, but we already know that" tilføjede hun smilende.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Soon parents - [Khá]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 14 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum