Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Elizaveta Gala Nadezhda

Go down

Elizaveta Gala Nadezhda

Indlæg by Gæst on Lør 14 apr 2018 - 23:01

DET GENERELLE
Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Elizaveta Gala Nadezhda


Lady Elizavate, Eliza, Siren


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Aspara


687 år


25 år
MAGIER
Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
HEALINGHIDDINGMAGI LÅSTMAGI LÅST
Elizaveta har evne til kunne heal andre ved kanaliser lys omkring hende, det kan naturligvis ikke være hvilket som helst lys, men sollys som skaber en glød af healende energi under hendes hænder, når hun holder dem i et krys over sår eller en skade. Hun er dog begrænset, til den plan hvor mere omfattende skade, kræver mere kanalisering af sollys, og mere personlig energi fra Elizaveta side. Elizaveta kan heller ikke heale skader som er dødelig, eller hun kan forsøge, men bruger hun selv for meget energi ender hun med hovedpine eller i værste fald, besvimer hun.  


Elizaveta har evne til kunne skjule sin duft fra magiske væsner, hun efterlader derfor ikke duft spor som andre racer kan genkende hende på, hvilket er et praktisk forsvar overfor de racer som der se hende som bytte, blandt andet vampyrer, dæmoner og djævel, lyser racer kan dog stadig fange hendes duft spor, eftersom hun ikke undgår disse racer på samme plan.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER
(husk at for hver magi skal du kunne tilføje én svaghed mere!)
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Klaustrofobi
Post Traumatisk Stress
Blodtab
Kold
Elizaveta er ikke fuldkommen klaustrofobisk, men hun heller ikke glad for befinde sig i byen i længere tid adgangen. Hun søger ofte ud i skoven for finde ro, meditation og indre fred efter uge i det travle byliv. Elizaveta, har tætte rødder til de dybe skove, hvor hendes hjemby lå, og hun elsker at drage væk fra livet i flere timer adgangen.


Det er ikke mange år siden at Elizaveta fik diagnosen, efter at hun mindste sin datter i bil ulykke, har Elizaveta levet med stor skyldfølelse fordi hun ikke havde energi nok til kunne heale hendes datter fra døden, da ambulancen ankom til ulykken var det for sent at redde hendes datter. Efter oplevelsen har Elizaveta levet med mareridt, stemmer fra hendes datter, og generelt har nemt ved for flashback som få hende til ulykken. Hun har tit svært ved gennemfør en hel dag, og ofte kan næsten ikke krybbe ud af sin seng.


Elizaveta har altid lide af blodtab, ikke hun bliver drænet for blod som hvis det var et vampyr bid, men mere i at hendes krop ikke er god til geneskabe tabte blodlemmer og derfor er hun generelt meget bleg i huden. Ofte for det hende til se en smule syg ud, eftersom hud blev en smule vampyr bleg hos hende, et andet symptom er at hun har let ved at få hovedpine eftersom at der mangler blod til transporter ilt rundt i hendes krop.


Elizaveta har kold yder personlighed, hun meget varsom med hvem hun lukker ind hendes liv, eftersom hun flere gange har oplevet ondskaben ved menneskeligheden. Hun holder en meget kold facade, som bruger til bedømme andre med de første par gange, hvor at man møder hende, men lære man hende af kende, er hun ret blød på indersiden.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Viden
Social
Smidighed
Evner
På grunde af sin lange livstid, har Elizaveta mange erfaringer og stor viden indenfor mange emner, men hvad der fanger hende mest er videnskab og sprog. Hun taler flere sprog flydende, og hun elsker at lære viden omkring videnskab. Hun specialer sig meget indenfor naturvidenskab, eftersom naturen altid har et af de steder der kommer først i Elizaveta verden.


Hun er socialt væsen som altid har interesseret sig for andre væsner, der ikke var mennesker. Hun meget åben og nem at drive en samtale med, hvis bare følelser en smule interesseret i person som hun taler med.


Hendes smidighed, er igennem tiden blev trænet til punkt hvor hun let kan gør umulig ting med kroppen, uden af den tager skade af det. Elizaveta var et århundred, vild med dans og det er net derfra at hun har skabet sin smidighed.


Hun ser helt klart sine magier som en styrke, eftersom hun ikke sær begavet i kamp, faktisk er hun ret svag i kamp. Så det at hun har sine magier, gør hende en smule mere selvsikker, selv hvis hendes magier ikke er lavet til kamp.Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Elizaveta Gala Nadezhda

Indlæg by Jay Wu on Søn 15 apr 2018 - 18:43


GODKENDT

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 674


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum