Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Margareth Evjen

Go down

Margareth Evjen

Indlæg by Margareth on Søn 8 apr 2018 - 16:29

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Margareth Evjen


Maggie, Maga eller Gareth


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Spirituel Dæmon


109år


17år
MAGIERMagi I
Magi II
Magi III
Magi IV
UkendtUkendtMAGI LÅSTMAGI LÅST

Opdages igennem emne


Opdages igennem emne


MAGI LÅST


MAGI LÅSTSVAGHEDER
Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Naturlig Kedsomhed
Arrogant
Depression
Bas Døv
Margareth har let ved finde kedsomhed, hun er rastløs, og hun virker uinteresseret i den menneskelig verden som hun lever i. Margareth har efter hundred år levet igennem de fleste menneskelig roller, hun tager altid en ny identitet, når hun forlader et land, og ofte laver hun en helt ny personlighed som falder ind med de steder som hun lever ved.


Margareth er en spirituel dæmon, der har let ved se sig selv om højre end de elementalle dæmoner. Hun er derfor meget arrogant overfor andre væsen og dæmoner.


Margareth er blev udsat for mange begivenheder, men under anden verdenskrig, blev Margareth udsat for ondskabsfulde eksperimenter. Hun blev opdaget af en nazistisk forsknings gruppe, som ville bruge hendes dæmon gen, som et våben. Margareth overlevet disse oplevelser, men ikke uden sine ar på psyken. Margareth er har stærke depression som har sine episoder, hvor hun er fuldstændig umulig at komme i kontakt med. Margareth lukker sig meget inde, når hun oplever disse episoder, tit er den eneste kur at hun sover, eller er inaktiv. Hun har igennem mange år forsøgt at arbejde med sin depression, blandet andet med medicin, elektrochok og anden behandlelig.


På grunde af de mange eksperimenter har Margareth miste evne til at kunne høre bas, hun derfor døv overfor visse stemmer og mumlen. Hun skal bruge speciel høreværn, hvis hun skal kunne hører samtaler på optimal level. Men Margareth bliver dog ofte træt af have sine høreværn på i lang tid adgang, eftersom at de svært filtrær så mange lyde og stemmer på en gang.
STYRKER
Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Intelligent
Asocial
Lære Nem
Hukommelsen
Margareth elsker viden, og hun bruger mange timer på emner som der kan fange hendes opmærksomhed, hun elsker sprog, kunst og historie, som hun bruger meget tid på at nørde. Hun er dog ikke så social klog, eftersom hun bruger meget tid på at være alene.


Det kan lyde sært, men Margareth fortrakker helt klar sit eget selskab frem for andres, hun har nemt ved blive socialt træt og har meget lille cirkle af tætte venskaber frem flere bedre venskaber. Hun har i sært bruge for at være alene i flere dage efter et social event, hvor hun har været omgivet af mennesker i flere timer adgangen.


Hun har let ved lære ting, da hun kigger meget efter, hun lære detaljer ved se tingen ske foran hende og hun kan der efter gøre tingen på næsten samme plan.


Hendes hukommelse er utrolig god, og hun kan huske mange detaljer fra hendes liv, hun svært ved glemme oplevelser som er emotionel for hende. Hun er dog ikke så god til med huske navne, men ansigter er en ting som bliver samme med Margareth.avatar
Margareth
Novice (Rank 2)

Bosted : Margarerth har et værelse i et kælder komplex i Abandonné banlieue.

Antal indlæg : 12


Tilbage til toppen Go down

Re: Margareth Evjen

Indlæg by Jay Wu on Søn 8 apr 2018 - 16:41


GODKENDT

avatar
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 674


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum