Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

The other side

Go down

The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Fre 6 apr 2018 - 19:21

Fredag d. 6 april. Klokken er ca. 13:30.
Slutningen af gågaden, både inde og ude i butikken May Flowers. Vejret er skønt og duften af forår er tydelig. Gaden er, trods tidspunktet og lokationen af butikken, ok fyldt med mennesker.

Tråden er tilegnet @Jay Wu

OUTFIT minus jakken, plus et mørkegrønt forklæde.

Isabella elskede uden tvivl at gå rundt i blomsterbutikken, både når hun passede blomsterne, men ligeledes når hun betjente de alverdens og meget forskellige kunder som kunne komme forbi på en solrig dag som denne - og enhver anden dag for den sags skyld.
Sammen med manden der ejerede butikken, havde hun hjulpet med at åbne butikken denne dag og forberedt diverse buketter som skulle sendes videre til elskede heldige mødre, flirts, kærester, koner, fødselare og så videre, og nu handlede det egentligt bare om at gå og passe blomsterne, og så snart der kom kunder i butikken skulle de selvfølgelig betjenes.
,,I'm going outside Mr. May" informerede hun til ejeren af butikken, en mand i starten af 40'eren, men på ingen måder lignede en i den alder. Han var, pænt sagt, kendt hos damerne, og derfor var det vel heller ikke så underligt at han heller ikke fangede hvad hun sagde da han var i fuld gang med at snakke og grine med en af kunderne. Isabella gik derefter ud, men ikke væk fra butikken, derimod holdte sig til blomsterne som stod ude foran butikken, ergo ud på gågaden. Med et smil på de tyggegummifarvede læber gik hun rundt og betragtede og af og til og pillede en smule ved de friske og farverige blomster, hvis der nu lå et dødt blad eller noget som bare ikke skulle være der. Hun stoppede dog ved en større busk fyldt med roser og der lød hun næsen glide tæt hen til en af de største og mest åbne roser og tog ind mindre indånding igennem næsen.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Fre 6 apr 2018 - 19:48

Det var en fejl. En grum fejl han havde lavet. Han havde været uopmærksom, og havde ikke set, hvem det var han havde listet sin hånd i lommen på. Mennesker blev skubbet til siden, imens han sprang og løb igennem menneskemængden, for at slippe væk fra fire kraftigt byggede mænd. Til hans fordel var han lille og hurtig i forhold til dem. Med et hurtigt blik kastet tilbage imod hans forfølgere for at orientere sig omkring deres positioner, fandt han ud af at de var fanget iblandt en turist mængde. Et skævt grin bredte sig på hans læber, som afslørede en lettere spids tænd i siden, der var en smule skæv i forhold til de andre tænder. Han vendte blikket fremad endnu engang, og var lige ved at hamre sig selv ind i en varevogn.

Jay snublede over sine fødder i det han prøvede på at bremse op og stoppe mødet med varevognens hårde udrustning. Han rullede rundt på jorden i nogle få sekunder, inden han løftede hovedet for at kigge rundt, og se hvor bøllerne var henne. Det havde han dog ikke længe til, før en af dem greb fat omkring hans mørkegrå cowboyjakke og hev ham op fra jorden, med en vrissen mime. Jay kiggede kort ned på jorden, for at tjekke afstanden imellem ham og den, derefter vendte han sin opmærksomhed imod manden, der havde fået nogle tilskuere. Med et hurtigt smil til manden, løftede han armene og gled snildt ud af den lidt for store cowboyjakke, og sprang i al hast hen over bilen, og videre ned igennem strøget hvor han prøvede at komme så helskindet væk fra gorillaerne som muligt. Rundt omkring hjørnet af en blomsterbutik, sprang han nærmest ind i den lille gade for at søge tilflugt eller finde en anden vej ud af den situation han havde plantet sig selv i.

Men hans bøn blev ikke hørt. I stedet var han gået ind i en blindgyde, med en stor solid bygning foran ham, der gjorde det umuligt at komme op. Afstanden imellem de to bygninger som udgjorde gyden, var for bred til at han kunne klatre op ad den. Med tunge skridt slæbte gorillaerne sig ind i den gyde han befandt sig i. Han kiggede sig hen over skulderen, og lod sin hånd glide om i baglommen for at finde pungen han havde stjålet. ”Det er den her, ikke?” Spurgte han kækt, og kastede den tilbage til dem, imens han havde hænderne oppe, og smilede en smule undskyldende. ”Helt ærligt drenge, i har fået pungen, så behøver vi vel ikke alt det andet besvær..” kom det ud af ham, imens hænderne var løftet for at vise at han overgav sig. Men sådan skulle det ikke gå.. De fire gorillaer kom tætter, og med nogle solide spark og næver i hovedet gav de ham tilbage. Jay gjorde ikke noget imod det, han vidste at han højst sandsynligt ikke ville kunne vinde over dem da de var for mange, og han i øvrigt ikke brød sig om at slå på folk uden for ringen. Efter nogle runder, gik de endelig. Jay trak sig op til muren, så han kunne støtte sig til den, hvorefter han med rystende og dirrende hænder mærkede efter hvor store skaderne var.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Fre 6 apr 2018 - 20:14

Et hul i busken fyldt med roser, havde givet Isabella et kort glimt af en fyr der havde passeret forbi i en høj fart. Nysgerrigt havde hun trukket hovedet tilbage og kikket i retningen han havde løbet og dertil tænkt hvad han mon løb væk fra - og at det der nok ville ende galt da der rundt om hjørnet ikke var andet end en blindgyde. Minutter efter fik hun dog besvaret sit spørgsmål, da fire store mænd kom brasende og samtidigt afslørede i både sure og utilfredse mumlen at de ledte efter en høj tynd skævet fætter. Nysgerrigt have hun fulgt med bag busken af roser, og derved også sørget for, at de ikke vidste at der var en ekstra tilskuer; et forkert blink fra hende og på hende kunne nemlig let afsløre, at hun vidste hvor den såkaldte skævøjede abekat var løbet hen.

Hun havde selvfølgelig håbet at de ikke fandt ham, også selvom hun ikke kendte årsagen til hvorfor de jagtede ham - han havde ikke en jordisk chance, havde Isabella tænkt. Men sådan skulle det ikke gå. De var gået ned til enden af gågaden og der havde en af dem kikket ind af blindgyden og fået øje på ham, det havde hun både set og hørt, da en af dem havde råbt og afsløret at han stod dér. De forsvandt derefter derind og Isabella kunne ikke længere følge med.
Fuglesangen tog over, minutterne gik og til sidst havde det også været ligeføre, at hun havde sagt fuck it og gået der hen, men i samme øjeblik var en efter en trådt ud frem, ud og væk fra blindgyden. Hun ventede yderligere nogle minutter, eller det føltes i hvert fald sådan, før hun til sidst endelig tog sig sammen til at forlade den velduftende rosenbusk og gik imod blindgyden.

,,Oh my God" havde Isabella sagt som det første, da hun var drejet om hjørnet og havde set den høje og spinkle fyr foran sig. ,,Wha...Why did they do this to you?" Hun havde ikke tøvet med at gå over til ham. Latexhandskerne havde hun trukket af og proppet ned i lommen på forklædet og selvom hun vidste det ikke var nok, så havde hun også hevet et mindre ubrugt lommetørklæde op fra samme lomme, noget som forhåbentligt kunne stoppe en smule af blødning som var kommet fra de tydeligt hårde slag han havde fået - og sikkert også spark. Isabella stoppede ikke specielt langt fra ham og var klar til at tage imod hvis han havde brug for noget støtte. Han kunne ikke bare stå der, eller gå ud i byen sådan der, han havde brug for et sted at være og selvom Mr. May ikke ville bryde sig om det, så havde hun alligevel i tankerne at hive ham med over til blomsterbutikken. ,,Come with me" kommanderede hun så til sidst.[/i]


Sidst rettet af Isabella Hamilton Lør 7 apr 2018 - 0:23, rettet 1 gang
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Fre 6 apr 2018 - 21:47

Tungen gled langsomt ud fra dets skjul, og kærtegnede læben hvis sarte hud var blevet sprækket. Blodet piblede lige så stille frem, og blandede sig med spyttet fra tungen. Den metalliske smag bredte sig i hans mund, imens han tog en hånd op til ribbenene for at mærke efter om han havde brækket nogle af dem. Han trykkede let på siderne, men så vidt han kunne vurdere var de alle intakte. Det eneste der var galt var at de var en smule trykte og ømme. Lungerne virkede også fint, trods for at han havde lidt svært ved at holde på den efter flere slag imod maven og brystkassen der havde tvunget luften han havde haft i lungerne ud igen. Øjenbrynet var blevet flækket på den venstre side, hvor blodet gled ned over hans øje. Han var nødsaget til at lukke det ene øje for at ikke at få noget i øjet. Øret gjorde også en anelse ondt. Det ville ikke undre ham, hvis ikke også det var flækket.

Manden samlede en spytklat i munden, inden han spyttede den ud til den ene side. Slimet havde en klar dybrød farve, som indikerede at der var blod i hans mund. Han var ikke stolt af det, men den smule som fotografering kunne indtjene, var ikke nok at leve på. En stemme trængte sig pludselig igennem hans tanker, og med et øje kiggede han hen imod dets beholder. En engel trådte frem i hans synsfelt. Eller, det var sådan hun fremstod for ham. Han var faktisk ikke særlig sikker på, hvad hun var. Han var klar over der fandtes forskellige magiske væsner, men havde aldrig rigtig sat sig ind i, hvilke racer der rent faktisk befandt sig i Di Morga. ”Are you an angel?” Gispede han lige så stille, da han med noget besvær kom op på benene igen, ved hjælp af muren som han stødte sig op ad. Han var ved at miste balancen da han prøvede at stødte sig på den ene fod, grundet et jag af smerte. Det skulle sikkert nok vise sig at foden var blevet forstuvet efter at han var faldet tidligere, det var bare gået ubemærket hen grundet adrenalinrusen der var løbet igennem ham.

Med et skub og hurtig bevægelse kastede han den ene arm omkring hendes skulder for at kunne stødte sig op ad hende, velvidende omkring at hun sagtens kunne skubbe ham af sig igen, men tog chancen og håbede på det bedste. I det han fik balanceret sig selv ordentligt ved hjælp af hendes skulder, brød han ud i et hostefald grundet noget støv og sikkert også grundet mangel på luft der ikke kunne fylde lungerne ordentligt ud.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Fre 6 apr 2018 - 22:38

,,Don't be stupid..'' havde Isabella dæmpet kommenteret til hans spørgende gisp om hun var en engel. Måske var hun, nu hvor hun var kommet til undsætning, for ja, hvad der var sket og hvorfor det var sket kunne hun være fløjtende ligeglad med - men sagen var, at det var hun ikke. Det havde været fire imod en, og hvad end han havde gjort så kunne hun ikke se noget som helst fair i det.

Hun var hurtig nok til at stille sig parat så fyren ikke smed sig ud i den tomme luft og derfra fløj direkte ned i jorden med ansigtet først fra skubbet fra muren og hen til hende. Det lovede ikke godt, men det var måske også hurtigt at bedømme efter kun små 10 minutter fra overfaldet, slåskampen eller hvad end man skulle kalde det, var sket. Han ville uden tvivl mærke det i morgen, dertil få nogle ''flotte'' flænger hist og her, samt blå-gule-lillamærker, men indtil videre virkede det heldigvis ikke som om at han havde brækket noget.
Han var både højere og med garanti også tungere end Isabella, hvilket betød at det ville blive lidt af en kamp at få ham over til butikken, men det var en kamp hun var villig til at tage. Og med kroppene tæt op af hinanden og hendes arm på hans ryg og hans arm på hendes så kunne det forhåbentligt lykkes. ,,Easy… No hurry. And try not walking on the bad foot" forklarede hun samtidigt med at de forsøgte sig med de første små baby skridt, ud af blindgaden og med intentionen om at gå over til blomsterbutikken.

De passerede hjørnet, og forsatte atter i forsigtige skridt og et roligt tempo hen imod May Flowers. Med fokusset på at få ham over til butikken, tænkte Isabella slet ikke over muligheden om at smalltalke med ham og forhøre hvad der faktisk var sket, men det passede ham måske også bedst - han lød trods alt selv som en, der havde problemet med vejrtrækning, ikke at hun havde det hårdt, eller jo, det var måske lidt hårde at blive brugt som støtteben. De nåede butikken og til ingens overraskelse lignede Mr. May også et kæmpe spørgsmålstegn ,,I'll explain later" havde hun forklaret inden manden havde noget at spørge om hvad der var sket.
De forsatte om bag ved, der hvor det var muligt for de ansatte at holde fem minutters pause og måske lige for en bid mad. Her fik hun til sidst hjulpet ham med at komme ned at sidde på et stol og noget forpustet selv, fik hun til sidst rettet sig op og taget et bedre kik på ham. Isabella tog en dyb indånding og sukkede derefter tungt ud. ,,I'm… gonna find som ice. Here, take this" hun rakte ham lommetørklædet og uden at stå alt for længe og betragte ham, drejede hun derefter om på hælen og tog tre enkle skridt og stod så ved køleskabet og fryseren og her begyndte hun at lede efter noget brugbart.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Fre 6 apr 2018 - 23:12

Et skævt blodigt smil var at antyde da hun kommenterede på hans bemærkning om hendes redningsaktion. En lille latter kunne endda høres, imellem en smertefuld grimasse da de så småt begyndte at gå. Foden værkede, og de steder han havde flænger dunkede huden voldsomt. Han var næsten forberedt på at han ikke ville kunne se en cm ud ad øjnene den følgende morgen. Med sine omkring 187 cm høje krop, følte han sig som en tumling der var ved at lære at gå. De næsten sorte øjne kiggede dybt fokuseret ned i jorden, for ikke at træde forkert, eller pludselig besvime grundet slagene. Det var vel begyndt at være en hverdags ting der skete på ’arbejdet’ når man var lommetyv, konstaterede han i sine tanker.

Han tog et svagt kig på kvinden han stødte sig op ad. Ikke særlig gammel bemærkede han. Men skindet kunne bedrage. Efterhånden havde han ikke længere styr på, hvilken alder kvinder havde nu om dage. Dem på 14 lignede nogle gange dem på 23, og omvendt. Hendes stemme havde dog en beroligende virkning, selvom han var klar over det ville være dumt at blive i længere tid, grundet sandsynligheden for at de kom tilbage. Han skulle have kigget bedre efter, end som at tage fra den italienske mafiaboss, Jacques Imbert. Han var klar over at han ikke længere havde sine sindssyge mafiadage, manden var trodsalt godt oppe i firserne, men havde stadig godt håndfuld lakajer på sig til en hvilken som helst lejlighed. Han kom til at træde forkert med den dårlige fod, og skar en smertelig grimasse, men holdte smerten i sig imens de langsomt gik ind igennem døren til blomsterforretningen. Aromaen slog ham næsten omkuld da de kom ind i den. Den var så intens at det ikke var til at forstå. Jay registrerede ikke de andre tilstedeværende på nuværende tidspunkt. Alt han koncentrerede sig om, var ikke at besvime, eller falde i søvn i tilfælde af en mulig hjernerystelse.

Det føltes som dage da, han endelig fik støtte under sig, og kunne sidde ned. Det var næsten den samme følelse man havde i kroppen når man havde stået op det meste af dagen, og så endelig lagde sig i sin seng, for at kunne mærke støtten i ryggen der var så behagelig, at det gjorde ondt. Et svagt host kom atter til, og med en beskidt hånd holdte han sig for munden for ikke at sprøjte med muligt blod. ”Why?” spurgte han sagte, i tvivl om kvinden kunne høre ham, eller i det hele taget forstå i hvilken sammenhæng han spurgte indtil. Det ene øje fulgte hendes bevægelser imens hun gik rundt for at finde den is hun nævnte.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Lør 7 apr 2018 - 0:22

De havde ingen is, eller jo, men ikke den slags is som hun ledte efter; nogle sodavandsis var det Isabella kunne finde i fryseren og ellers så var der nogle kolde vand i køleskabet - jovist var det brugbart, men det ville nok næppe have samme effekt hvis det eksempelvis havde været en pose frosset ærter eller noget i den stil. Hun sukkede, ikke direkte opgivende, men så alligevel lidt; det blev til sodavandsisen. Isen blev taget ud, fryseren og køleskabet lukket og dernæst begik hun sig videre i det mindre køkken. Målrettet havnede hun ovre ved et skab, et skab hvor der befandt sig alt fra håndklæder til gæstetoilettet til hviskestykker, karklude og nogle svampe, ja vist ikke mere. Men det hun skulle bruge var et hviskestykke. Hviskestykket blev derefter rullet om isen og endelig vendte hun fokusset om på ham igen.

,,Why what?" havde Isabella spurgt i en dæmpet og lidt mere rolig toneleje end før. Hvad han spurgte om eller ind til vidste hun ærligtalt ikke, men hendes fokus havde jo også lagt et helt andet sted. ,,Hold this" havde hun kommanderet og derefter stukket isen som var blevet rullet rundt i hviskestykket i hånden på ham, for derefter så at havde trukket en stol hen til ham, så hun, så snart hun var færdig, kunne sætte sig ned og tage et bedre kik på ham og vurdere hvor slemt det stod til. Hun drejede om på hælen igen, bevægede sig over til naboskabet hvor hun havde fundet hviskestykket og der fandt hun så endelig den berømte førstehjælpskasse.

Som Isabella stod og rodede i kassen og ledte efter noget rensende, endte hun ganske kort, og noget så diskret, at kikke sig selv bagover skulderen og hen imod ham. ,,…Put it on your eye" havde hun informeret dæmpet og selvfølgelig refereret til isen som var pakket ind i et hviskestykke som hun jo nærmest havde tvunget ind i hans hånd.
Der gik ikke mange minutter efter, før hun vendte tilbage og endelig satte sig ned på stolen, så de endte med at sidde foran hinanden. De krystalklare blå øjne havde ganske kort kikket ham ind i de næsten kuldsorte og i nogle sekunder havde en mærkelig følelse strejfet hendes mave. ,,So…" havde hun brudt stilheden med og samtidigt stoppet sig selv i at stirre lidt for meget på ham. ,,...What did you do to piss them of that much?" spurgte hun direkte. En lille våd klud blev i efterfølgende løftet, og det var tydeligt at hun tilbød at rense såret ved læben, men havde han lyst til selv at gøre det var det også muligt for ham at tage kluden.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Lør 7 apr 2018 - 0:49

Jay fokuserede på at mærke efter omkring kravebenene med sin ene hånd der ikke var så beskadiget om der var noget der skulle være brækket der. Umildbart kunne han ikke identificere at noget skulle være brækket, hvilket var til hans fordel selvfølgelig. Han lagde et ganske kort blik ned af sig selv, og betragtede sin beklædning. De sorte cowboybukser var noget støvede, og havde fået nogle huller på knæet. Sikkert efter han snublede tidligere på flugten. Strømperne havde også fået sig en tur i støvet, sammen med skoene, der også havde fået et par knubs på siderne. Han ville næsten vædde med, at anklen ville være to gange så stor den næste morgen.

Han rettede det gode øje imod hende endnu engang, ”Why did you help me?” spurgte han lettere forvirret over hele situationen. Ikke så meget det at han fik et godt lag tæsk. Men nok mere fordi det var ham uvant at have en til at hjælpe ham. Han rakte den gode hånd frem, og tog fat omkring hviskestykket med isen. Med en tavs mime løftede han den op til øjenbrynet og øjet, så det kunne køle ned, og om muligt stoppe blødningen. Kvinden vimsede frem og tilbage, at man næsten skulle tro at han havde fået et skud sår i panden, og hun på magisk vis ville forhindre ham i at dø. Jay vidste dog godt det ikke var så slemt, og han ville tro at han havde oplevet værre. Men han kunne ikke rigtig pege i retning af, hvornår det skulle have været sket. Det var dog heller ikke noget nyt for hans vedkommende at brudstykker af de ting der var sket ham igennem hans liv, var stort set forsvundet. Ligesom det faktum af at han ikke kunne huske længere tilbage end tre år.

Kvinden satte sig ned foran ham, med en førstehjælpskasse, som mindede ham alt for meget omkring en typisk klimaks scene i en actionfilm, hvor helten var ved at være døden nær, men vedkommendes følgesvende nægtede at opgive kampen mellem liv og død. Han fik et ganske kort skimt af hendes øjne, blå, noterede han i tankerne, inden han vendte blikket ned imod hendes hånd, og nikkede kort til at hun bare kunne gå løs. I den tilstand hans hænder var i, ville de alligevel ikke være til megen nytte.

Med skævt smil, der gjorde noget ond i kinden, svarede han ”The circle of life happend..” jokede han med et let grin, og nægtede at se alvoren alt for meget i øjnene. Han brød sig ikke om den slags. Han kunne bedre lide at tage tingene let på vej, det var nemmere, og man blev ikke væltet omkuld på samme måde følte han. ”But I sure was lucky to find such a sweet girl who could come to my rescue” tilføjede han, med et blink til hende.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 8 apr 2018 - 16:14

Isabella var, selvom det måske ikke virkede sådan, på glatis; hun havde aldrig været i lignende situation, hun havde aldrig haft brug for at finde førstehjælpskassen frem og bruge på et faktisk levende væsen, så det var måske ikke så underligt at hun alligevel gjorde så meget ud af det, at hun tog hele kassen med hen til sig ved stolen og endte med at smide alle de ubrugelige ting ned på gulvet. Men hans spørgsmål havde fået hende til at slå koldt vand i blodet og dermed overveje spørgsmålet og dertil hendes svar. Hvorfor hjalp hun ham? ,,Well.. why not help you?" havde hun til sidst valgt at besvare med et spørgsmål. Hun kunne havde været ligeglad, men det havde hun ikke været. ,,Wouldn't you had done the same?''

Hans kommentar fik Isabella til at trække en anelse på smilebåndet. Selv efter at han havde fået bøllebank af fire store bøller så kunne han sidde der, allerede hævet, sikkert også gul og blå diverse steder og med blod i munden og joke - det var måske ikke første gang, at det var sket? Hun havde i hvert fald tænkt tanken som hun havde ladet de krystalklare øjnene glide over først øjenbrynet og derefter hans læbe. ,,You sure was" havde hun så svaret med et mindre drillende smil, samtidigt med at hun havde løftet hånden og forsigtigt begyndt at lade den rene klud glide over riften. Kluden, eller rettere sagt renseservietten ville selvfølgelig rense såret og samtidigt være med til at stoppe blødningen. Det ville uden tvivl svie, men sådan var det når man led for skønheden.

Fokuseret, både på ikke at gøre mere skade end gavn, men selvfølgelig også i at rense såret så godt som muligt og at få fjernet så meget blod som muligt, endte Isabella med at sidde og bide sig en smule koncentreret underlæben. Og så snart øjenbrynet så fint ud gik hun videre ned til læben, hvor en ny renseserviet skulle i brug. ,,How are you feeling?" Havde hun spurgt da servietten var blevet kastet over skulderen og til hendes hæld var endt i håndvasken, både for at bryde stilheden, men også for at høre om han var svimmel eller noget andet. Derefter havde hun pakket den nye renseserviet frem, men ikke begyndt.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Søn 8 apr 2018 - 17:06

Spørgsmålet blev besvaret med endnu et spørgsmål. Han betragtede hendes hænder gøre deres arbejde, for at behandle hans sår på bedst muligmåde. Han var nu glad for der ikke var nogle spejle i nærheden. Han lignede sikkert en værre udgave af Quasimodo fra klokkeren fra Notredam.  De mørke øjne vendte tilbage til hendes fokuserede ansigtsudtryk og lod sig betragte af de små træk hun lavede. ”Depending on the situation I might…” kom det fra ham med en svag grimasse, da ribbende gjorde en smule ondt når han trak vejret. Han flyttede den mindst beskadiget hånd fra kravebenet og lod det hvile i sit skød.

Det var ikke første gang han havde været ude for denne situation. Bank fra mafiaen. Men det var nok en af de meget få gange han rent faktisk fik hjælp af en tilskuer efter kampen var overstået. Hvis ikke den første gang. Et skævt smil der afslørede den lidt skæve, taggede hjørnetand kom frit frem til syne. Han fjernede sin hånd fra øjenbrynet som holdte isen henover, så hun kunne få plads til at tilse riften han havde fået. Endnu en grimasse da hun duppede renseservietten på hans åbne sår. ”Is this your first time handling this, or are you just naturally gifted?” spurgte han, forsat med sine øjne på hendes ansigt. Der var ikke så meget andet at kigge på, og han syntes ærligtalt det virkede lidt mærkeligt at kigge andre steder hen. Det virkede som noget små børn ville gøre når de skammede sig over de skarnsstreger de havde lavet.

Jay fulgte bevægelsen hun lavede med armen, da hun kastede servietten væk med den ene hånd, og løftede det ene øjenbryn lidt der ikke var beskadiget i forbløffelse og anerkendelse over pletskuddet. Han ville have fløjtet, men kom til den erkendelse af at det ikke var den bedste idé. Hendes spørgsmål fik hans opmærksomhed vendt tilbage til hendes ansigt, og overvejede lidt sit svar, som om han rent faktisk vurderede sin egen tilstand. Men Jay som den spøgefugl han nu engang var, havde svært ved at tage det hele for alvorligt, og lod ofte blot sine jokes tale for sig. ”In the arms of an angel? I feel like I’m in heaven!” små lo han, og kiggede ned på hendes arm, blot for at orientere sig om hun var okay. ”How about you?” kom det en anelse bekymret. Det nyttede ikke noget hvis han var her, og hun pludselig fik et panikanfald. Mest af alt fordi han ikke vidste hvad han skulle gøre hvis det kom så vidt.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 8 apr 2018 - 17:51

,,Well…" havde Isabella startet noget overvejende ud til hans svar, stadigvæk som hun duppede riften og samtidigt så småt begyndte at fjerne det nu allerede indtørrede blod fra øjenbrynet og ned af mod kindbenet. ,,… I feel like you owe me it now" havde hun svaret med et smil og med et mindre drillende glimt i øjnene. Det kunne sagtens være at hun mente det, men sandsynligheden for, at hun ville komme ud for samme situation som ham var usandsynlig - men i værste tilfælde var det vel godt nok, hvis altså hun mente det.

Hun var ingen læge, og havde ej nogen doktorgrad, men selv en person med en IQ på under 10 ville se, når en bevægelse gav ham smerte. Isabella bemærkede det skam, hvordan hvert åndedræt fik ham til at skære en mindre grimasse og hvordan han ligeledes skar en grimasse når han flyttede det mindste. Men fokusset røg en anelse, da han atter begyndte at tale. I starten havde hun hørt hans ord som værende dissende, men som han havde afsluttet sætningen var Isabella blevet i tvivl om hvorvidt han mente det eller ej, om det var dis eller faktisk en kompliment. Det havde dog fået hende til at droppe det koncentrerede udtryk og underlæben var blevet befriet fra det lille bid og en dæmpet latter var sluppet for derefter havde hun rystet svagt på hovedet af ham, ikke som et nej, men mere hans ord; han var en rigtig spøgefugl, og selvom Isabella prøvede at være alvorlig, så virkede det umuligt at holde masken - og det værste af det hele var vel, at det gjorde ham lidt mere charmerende.

Flittigt havde hun pakket servietten ud, og ladet papiret falde til jorden da det kunne ryddes op bagefter. Isabella havde ventet på hans svar før hun ville gå videre med rensningen og så snart han havde åbnet munden havde hun ikke kunne lade med at smile over ham, hvilket til sidst havde blottet tænderne i det denne gang større smil over ham. Dog havde hun ikke noget at svare før han igen havde åbnet munden, men denne gang havde det ikke været i en joke, men faktisk i noget der mindede om bekymrelse. ,,You are something different, aren't you" havde hun sagt med et smil og endelig lænet sig imod ham, så hun kunne begynde at rense riften ved hans læbe. Det var på ingen måder ondt ment og det havde også været tydeligt at høre på hendes toneleje. Men hun havde ikke besvaret hans spørgsmål, og det var ikke fordi hun ikke gad eller så han kunne få en bid af sin egen medicin, det handlede nok mere om at hun ikke helt vidste hvad hun skulle svare til det.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Søn 8 apr 2018 - 18:16

At høre hende sige at han skyldte hende fremgav et svagt smil, imens han prøvede at holde læberne nogenlunde stille så hun kunne rense såret ordentligt. Situationen var ganske vidst uheldig, men lige på nuværende tidspunkt have Jay ikke så meget imod det. Faktisk virkede det lidt som om han fandt det hele en anelse for morsomt. Men det skyldtes nok det plottwist skæbnen havde i vente for ham. Han havde næsten regnet med at han ville ligge bevidstløs i blindgyden grundet smerter, og træthed. Eller et eller andet sted ikke så langt herfra hvis han da kunne have formået at flytte sig mere end en halv meter væk.

Stilheden faldt atter over dem, imens hendes koncentration virkede til at løsne lidt op. Han gik ud fra at skaderne ikke var så slemme igen, som de måske havde virket. Plus han ikke have fået brækket noget, heldigvis. I værste fald, var hans fod forstuvet, hvilket han betragtede som at have sluppet billigt, når man tænker på de slag han blev udsat for. En ustyrlig lyst til at gøre noget ret så frækt og måske også mærkeligt faldt ind over ham, men undlod at lade være. Som altid var impulserne store, og svære at lægge fra sig når de endelige kriblede i fingrene. Men hver bevægelse gjorde ondt, og han var i tvivl omkring hvor godt det ville blive modtaget af denne engel, forklædt som en ung kvinde.

”Now thats a great smile.” Konstanterede han da hun brød ud I et større grin. ”I bet you get tons of guys falling for you, when ever you smile at them!” forsatte han, og kunne næsten ikke lade være med at smile lidt selv. Da hun kom med den sidste kommentar, kunne han ikke andet end at trække let på skuldrene. ”Different is my middle name.. or so am I told.” stadig med det let skæve smil. Det slog ham at han ikke vidste, hvad hun hed og omvendt. I teorien var de vel bekendte på en eller anden måde, men kendte ikke til en personlig detalje omkring hinanden. Lige på nær hvordan de så ud, og hvor hun tilfældigvis arbejde.

Han rømmede sig lidt, ”Now that we’ve been acquainted, how about you tell me your name?” Spurgte han imellem hendes rensning af hans læbe, så han ikke bevægede den alt for meget. Ude i butikken kunne han forsat høre kunderne der små lo og snakkede med butiks ejeren ville han tro. Han havde ikke nået at se hvem der befandt sig i butikken, det eneste han havde haft af koncentration, havde været rettet imod at komme ind i butikken uden at besvime. Nu da han var kommet mere eller mindre oven på igen, nok også grundet svigen og smerten, var han efterhånden vågnet mere op. Trods for at han stadig kunne mærke trætheden lige rundt om hjørnet.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 8 apr 2018 - 20:23

Fredagen havde uden tvivl taget en kæmpe drejning; jovist var den startet ud som enhver anden dag, hvor Isabella var stået tidligt op, havde lavet hendes morgenritualer hvorefter hun var mødt op på arbejdet klokken 7:30. Nu var klokken lidt over 14 og om en lille times tid ville hun have fyraften og kunne holde weekend helt frem til mandag morgen, men hvordan kunne hun dog holde weekend og koble af efter al det der var sket? Det virkede helt åndsvagt, men sådan lå landet altså - hun havde så mange spørgsmål, så mange ubesvarede spørgsmål, men vidste også allerede nu at hun ikke ville få særligt meget ud af det hvis hun spurgte.

Hvem var han? Hvad havde han gjort og hvorfor havde hun ikke set ham før? Spørgsmålene blev ved med at komme og gå som hun sad der, knap som koncerteret som før, men alligevel lidt, dog uden det lette bid i underlæben som havde samme farve som et stykke tyggegummi. Dertil kunne hun selvfølgelig heller ikke undgå at betragte de forskellige, både små og store detaljer i hans ansigt. Ville hun nogensinde se ham igen bagefter? Hvor kom han fra og hvor gammel var han overhovedet?

Hans kommentar gjorde det ikke lettere for hende, ikke at Isabella forsøgte at skjule smilet, men det blev dertil kun større over hans såkaldte kompliment, eller hvad man nu ville kalde det. Hun var den type pige der ikke kunne stå for det, stå for når en fyr kommenterede det ene eller andet og dertil sagde præcis det han sagde efterfølgende, selvfølgelig var hun det. ,,Jeez.. A charmer and a prankster" havde hun sagt forsat med smilet på læberne og derefter, bare ganske kort, havde hun kikket ham i øjnene, for så derefter ladet blikket falde tilbage til hans snakkende mundtøj.

Hans spørgsmål og interesse for at få hendes navn, fik Isabella til at smile, både med læberne men også øjnene. Hun besvarede dog ikke med det samme. Først gjorde hun renseriet færdigt ved læben, og som prikken over i'et lod hun kluden glide under læben og med vilje lod hun derfor også noget af fingerspidsen røre hans læbe. Hun trak sig tilbage ved at læne sig tilbage og atter skabe plads imellem dem. ,,I'll tell you my name… if… you tell me what happened." Hun sendte ham et drillende smil, dertil også blik, og det var vel kun fair, nu hvor han efterspurgte hendes navn, at hun også fik noget som hun ville have at vide? Det syntes Isabella i hvert fald.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Man 9 apr 2018 - 12:13

Et eller andet sted priste han sig vel lykkelig for at klokken var ved at være hen omkring eftermiddag. Men nok også fordi sommermånederne langsomt trængte sig på, så det var lyst i længere tid, for ikke tale om varmere. Han lukkede øjnene i en rum tid. Han var træt, bogstaveligt talt smadret. Alt gjorde ondt, selvom han ikke ville give alt for meget udtryk for det. Men efterhånden som minutterne havde gået havde han mere eller mindre vænnet sig til smerten der konstant gennemborede ham. Jay begyndte så småt at overveje om der var mulighed for om han kunne komme væk fra gaden. Ville han kunne overleve uden de ekstra penge der faldt ind. Hvem ville overhovedet ansætte ham? Det var jo ikke ligefrem fordi hans straffeattest var komplet pletfri.

I et kort sekund var han lige ved at døse hen, men med et lille nik, vågnede han op igen, letter forvirret men fik hurtigt samlet sin fokus og rynkede brynene lidt. Han prøvede at finde en fast detalje han kunne holde sin fokus ved, dertil faldt de på de tyggegummi farvede læber. Det var en lidt spøjsfarve, ikke at den ikke klædte hende. Men den virkede uskyldig. Han lukkede øjnene igen i nogle få sekunder inden de fandt vej op til hendes øjne. Hendes stemme fik ham til at vågne mere op og holde sig mere klar i hovedet. ”Well, I’ve heard that’s what girls like in these areas. So I had to up my game.” jokede han med endnu et skævt, dog træt smil.

Da hun var færdig, havde han vel i tankerne at han ville kunne slippe fri nu, men nej. Hendes finger på hans læbe virkede direkte forførende på ham, og ikke noget han havde regnet med ville ske. Blikket strejfede fra hendes arm til hendes øjne. Hendes noget for noget, fik dog et lettere drilsk smil frem i ham. Ligeglad med smerten lænede han sig frem og stoppede nogle få centimeter fra hendes ansigt. ”Do you think you can handle the truth?” drillede han tilbage med sit nu ret så velkendte skæve smil. Efter nogle sekunders tid, ved blot at se hende i øjnene, lænede han sig tilbage i stolen, og trak ganske kort på skuldrene som om det var ingenting, at alt det der var sket efterhånden var hverdag for ham.

”Just got into the wrong kind of circle…” Kom det fra ham lettere undvigende, klar over at hans fritids aktiviteter ville få de fleste til at droppe ham som bekendtskab. Ikke at han havde nogen forhåbninger vedrørende denne kvinde, men han så egentlig helst at hun ikke fik det samme udtryk som så mange andre. Nu var det jo heller ikke fordi at han havde myrdet nogen, eller begået nogen større forbrydelser. Han var jo bare en lommetyv, der prøvede at overleve denne barske virkelighed de nu engang befandt sig i. I tvivl om hun ville presse emnet mere, brød han øjenkontakten og lod sit gode øje betragte rummet de befandt sig i. Ganske hyggeligt hvis han selv skulle sige det.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Man 9 apr 2018 - 23:21

Det blev til en grimasse ved hans ord. Det er var det hvad pigerne kunne li' i de her områder? Isabella ville da ikke benægte at de fyre der var lidt mere fremme i skoene var det hun fandt langt mere interessante, men det behøvede han da ikke at vide noget om, selvom hun måske allerede havde en lille idé om, at han allerede viste det.

Isabella havde vel selv bedt om det - eller havde hun? Hans pludselig påtrængenhed, noget som egentligt ikke generede hende så meget igen, havde fået hendes hjerte til at pumpe hurtigere på et split sekund, og hans derefter drillende ord havde bestemt heller ikke gjort det bedre. Nysgerrigheden boblede over, og selvfølgelig havde det fået hende til endnu en gang at stille spørgsmålene om hvem mon han egentligt var og hvad han mon havde gjort, og om det havde været fortjent. Han var charmerende, dette måtte hun indrømme og også selvom han så småt begyndte at ligne Quasimodo's fætter, men også en kæmpe spøgefugl. Uden at trække sig tilbage, og forsat med det åbne smil på læberne og drillende glimt i øjnene, havde hun til sidst givet hendes svar; tre små nik, hvilket betød, at hun holde til sandheden. Derefter havde han trukket sig tilbage, og Isabella havde ligeledes også trukket sig tilbage, og hun havde ventet spændt på hans svar.

Svaret havde fået hende til at hæve det ene bryn en anelse; det var ikke et direkte svar, men så alligevel var det vel lidt. Det havde fået Isabella til at nikke nogle enkle men forstående gange. Hun havde derefter rejst sig fra stolen, havde drejet om og gået direkte hen imod vasken for at samle renseservietetten op og derefter smidt den ud i skraldespanden som var gemt i et skab. ,,So.. " havde hun startet ud. ,,..Either you said something stupid to piss them of or you took something which didn't belong to you." Hun havde vendt sig om i samme øjeblik hun var kommet med hendes konstatering, og hun havde lænet sig op af køkkenbordet og holdt de krystalklare blå øjne på ham. Der havde været et mindre træk i den ene mundvige, hvilket betød at hun stadigvæk sendte ham et mindre smil, et smil der hverken dømte hvis han havde gjort det ene eller andet. Fyren havde sikkert sine grunde, og om det var manglende opmærksomhed, penge eller en eller anden aftale der ikke var blevet afholdt betød ikke så meget for Isabella. Og det var vel også derfor at hun atter åbnede munden og derfra ikke nåede at lade ham besvare; ,,You don't have to answer. I'm sure you did have your reasons, and I don't judge you."

''Isabella..?".…''Who is this and what happened?" De var blevet afbrudt sekunder efter af Mr. May. Manden havde stukket hovedet nysgerrigt ind af døren og først havde han kikket på Isabella og så hen på fyren som ganske enkelt lignede en som havde fået tæsk af fire store aber, for derefter tilbage på Isabella hvor han havde lavet store øjne og så mimet om han skulle ringe efter hjælp.

,,He's a friend of mine. And no, you don't have to. I was thinking I would follow him home - is that okay?" Hun havde dog ikke ventet på hans svar; allerede midt i sætningen havde Isabella ladet hænderne glide målrettet om på ryggen og var gået i gang med at binde forklædet op og da det var lykkedes havde hun til sidst trukket resterne snore over hovedet og foldet klædet pænt sammen. Mr. May havde tøvet en smule, skævet sig over skulderen og så endelig til sidst givet sig og sagt ja. Han havde sagt god bedring og så var han ellers forsvundet ud af døren igen.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Fre 13 apr 2018 - 23:04

Ansigtet beholdte sit skæve smil, imens kvinden foran ham så ud til at begive sig ud på en indvendig quizkamp med sig selv omkring, hvorvidt hun troede på ham, og hvad fanden han havde lavet. Eller sådan så det ud fra Jay’s synsvinkel. De sorte øjne betragtede hende alt imens han vurderede for sig selv, om hun var værdi nok til at få sandheden at vide. Mon ikke, hun havde vel trodsalt reddet ham fra den visse ’død’, på sin vis, kommenterede stemmen i hans hoved. Den gode hånd, fandt vej om til hans baghoved og kradsede de let det kort klippede hår, der ville gå under frisurenavnet, karse hår. Følelsen var lidt sjov, men på en måde også rar. Den var svær at beskrive. Det kunne vel sammenlignes med at man havde en kløe i hånden, og når man så endelig fandt noget der var tilpas skarpt og stridt på samme tid, ville det skabe en behagelig følelse.

Kvinden afbrød stilheden efter hendes oprydning af de smidte servietter fra at have fikset ham op. Jay afslørede ikke noget ud fra hans ansigts udtryk. Hendes gæt var dog spot on, og han trak blot på skuldrende med den ene hånd løftet lidt op, som i et måske og måske ikke. Han ville svare, men det virkede til at der ikke havde været noget behov for en yderligere forklaring, hvilket passede ham fint. Selvom han nok måtte indrømme at der nok heller ikke ville komme en særlig nyttig forklaring ud af ham, udover at han blot ville komme med endnu en undvigende bemærkning, måske… Han var trodsalt lidt af en spøgefugl, og kunne ændre beslutning og mening i løbet af 0,5.

Manageren brød ind i deres samtale lige som Jay skulle til at åbne munden, men lukkede den i med det samme. Han fik vist sit ønske serveret på et sølvfad. Isabella. Bella betød smuk på fransk og latinsk, smuk. Han var ikke sikker på andre sprog. Men kunne huske at have læst noget omkring navnets voksende popularitet efter en filmserie kaldet Twilight. Han var ikke helt sikker på det. Da manageren havde kastet et blik hen imod Jay, formåede han med et lille skævt smil, der viste den ene side af hans tandsæt, hånden lavede en svag gestus hvor fingrene svajede let frem og tilbage, ligesom den måde pigerne i teenagesfilm hilste genert på deres forelskelser.

”Thanks” Kom det fra Jay da Manageren udtrykte sin høflighed ved at ønske ham god bedring, og kiggede lidt drilsk på Isabella, ”I must say you live up to your name.” smålo han, idet hans ene hånd tog fat omkring stolens ryglæn og hev sig selv op at stå. Da han atter var kommet på benene igen, havde han beholdt hånden på stolen, som om han havde rejst sig for hurtigt og det hele begyndte at flimre. Dette var dog ikke tilfældet for det flimmer han fik for øjnene, da det havde skyldtes overanstrengelse og ikke mindst træthed. Der gik lidt tid inden han fjernede hånden fra stolens ryg, og kiggede hen imod damen, hvis navn han havde fundet ud af var Isabella. Han skulle lige vænne sig til følelsen af rent faktisk at vide, hvad hun hed.

”So, I guess this should count as our first date, Isabella?” Spøgte han lidt, med en let grin. Han ventede på hun tog styringen, og anviste ham hvilken vej de skulle gå, eller om han skulle finde hjem til sig selv. Den sidste mulighed var dog en han ikke rigtig regnede med, sådan som hun havde plejet ham ville hun nok næppe sende ham afsted uden at være sikker på at han kom godt hjem i god behold.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 15 apr 2018 - 18:49

Isabella var nysgerrig, og det havde egentligt heller ikke været særligt nemt for hende at give op så let som hun havde gjort, men skulle sandheden frem så vidste hun, ligeså godt som alle, at alle havde en svaghed og i dette tilfælde havde hun måske med hendes to gæt allerede ramt korrekt - den eneste som vidste det var ham. Måske fandt ud hun af det måske ikke, men skulle det ske at hun en skønne dag fik det at vide, så vidste hun at hun ikke ville dømme ham, måske ville hun faktisk bare ende med at hjælpe, hvis altså han da ønskede hjælp til et eller andet

Mr. May havde “desværre” afsløret hendes navn, noget Isabella selvfølgelig havde bemærket og derfor havde hun egentligt også bare ventet på, at han ville påpege på den ene eller anden måde at han havde fået det som ham ønskede. Forklædet var blevet pakket væk med et smil over hans kompliment og Isabella havde samtidigt tænkt tanken, at hun havde hørt det et par gange, eller ikke direkte den sætning, men sætninger med samme mening, heriblandt hvordan nogle helt direkte havde fortalt hvad det betød på forskellige sprog. Hun havde dog ikke noget at sige noget til det, da hun ud af øjenkrogen havde set hvordan han pludselig besluttede sig for, at han skulle op og stå. En smule bekymret havde hun fulgt med i hvordan han havde reageret og i værste tilfælde havde hun også været klar til at springe over og forsøge at gribe ham i tilfælde af, at han var faldet sammen af den ene eller anden grund. Men det var heldigvis ikke sket. ,,I think you hurt your head a little too much” havde hun så endelig sagt, med et smil på læberne og en blanding af spøg men også seriøsitet, både til hans kommentar om hendes navn, men også fordi han havde rejst sig og det på ingen måder havde set godt ud. Derefter havde hun vendt sig om og var gået igang med at rydde de sidste ting op, for var der noget hun hadede så var det rod m.

,,Our first date?” Havde Isabella gentaget en smule, i et dæmpet grin blandet med en drillende og spørgende toneleje, samtidigt med at hun havde pakket nogle ting væk. Stående med ryggen til, havde han ikke set hendes smil, men det var der og det var stort, så stort at tænderne atter var blevet blottet i det - noget som hendes stemme sikkert også tydeligt havde afsløret. Til sidst, som hun blev færdig med at rydde op, havde hun dog vendt sig om og kikket på ham; det ene bryn havde været hævet og smilet havde ligeledes haft et tydeligt strejf af drilskhed over sig. Armene var gledet over kors og sådan forblev de lige indtil, at hun besluttede sig for at flytte sig fra køkkenbordet og gå over imod ham, eller rettere sagt imod døren til vejen der ville føre dem ud af lokalet, men for ham ville det ligne at hun gik imod ham. ,,Interesting first date... What should I expect on our second?” Havde hun spurgt drillende, men nysgerrigt og var stoppet et mindre stykke foran ham. Hun havde betragtet ham og ganske enkelt forsøgt sig at forestillle hvordan han faktisk ville se ud uden at have fået bøllebank. Det var ikke ligefrem en første gangs date som man ville kunne blære sig med, men den ville da med garant få nogle til at grine. ,,..Perhaps less of - “ hånden blev løftet og fandt op til hans ansigt og der lod hun endnu en gang fingeren glide forsigtigt over læben, dog denne gang den som havde gået en flænge ,,- this.” Der var ingen tvivl; Isabella havde lange fingre og elskede at pille, ja hun elskede hvor mærkeligt det end lød at teste mennesker finde ud af hvor grænsen gik, og indtil videre havde han jo ikke vist nogen tegn på ubehag over det. Hun trak derefter hånden til sig og med det søde og næsten uskyldige smil på læberne, men tydeligt drillende glimt i øjnene, satte hun igang igen og gik ud af rummet.
Ikke mange minutter efter vendte hun tilbage, med en taske og jakke over armen. ,,So what’s your name and where do you live?” Havde hun spurgt. Nu kendte han hendes, så var det vel kun fair at hun fik hans at vide? Og så var det også rart nok at vide, hvor langt hun skulle ende med at have ham på skulderen. Den korte tur fra blindgyden og til butikken havde været... hård og lidt besværlig på grund af højdeforskellen, hvilket betød at en længere en ville blive et direkte helvede. Boede han langt væk måtte de tage andre midler i brug og være kreative.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Jay Wu on Tors 3 maj 2018 - 9:58

”Probably..” brummede han imens han tog bedre hold omkring de møbler han passerede forbi, inden han vendte blikket imod hende, ”Since I can’t possible be in the same room as such a beauty, it must be a dream”, små grinede den unge mand, imens han kiggede hen på hans heltinde.

Blikket kiggede lidt op i loftet, da hun gentog hans ord, og spurgte indtil den næste date. ”A little like this, just with out brusies, and maybe some law offenses, where we walk over red lights on the road..” Jokede han let, og blinkede kort til hende, med et bredt smil der viste nogle stakit tænder, trods for den skæve hjørnetand, der strittede ud fra det der ellers kunne have været et perfekt tandsæt. Blikket betragtede hendes bevægelser sådan som hun lagde de forskellige ting på plads og ventede ellers ganske tålmodigt på at hun skulle blive færdig med hendes gøremål. Da hun vendte sig om til imod ham og pegede på hans flænge, løftede han blot skuldrende med et kækt smil. ”I thought that was what you liked about me!” kom det lettere fornærmet fra ham, men på en måde hvor det var tydeligt at høre at han lavede grin. Det var som sagt det Jay var allerbedst til. Da rummet var ryddet op til perfektion, kom det afgørende spørgsmål, hvem var han, og hvor boede han.

”If I tell you it’ll ruin the mystery.” Påpegede han med en smule bagklog stemme, inden han sukkede på dramatisk vis som om hun havde plaget ham evigheder, alt sammen skuespil. ”Oh well..” brummede han, ”I’m the Doctor!” himlede han let med øjnene og kiggede den anden vej, som om han var skuffet over sig selv for ikke at kunne holde det i sig. ”And I don’t really have a home.. well if you can call a spaceship a home, then probably.. but yea..” Han rykkede lidt på sig for at gå hen imod døren, I håbet om at det var den rigtige vej ud, men måtte lade sig skuffe da han rykkede i håndtaget og fandt kosteskabet i stedet for.

”But i would be really happy if you took me to my spaceship… oh you could be my companion!!” hans stemme var dybt seriøst, og man ville nok tro at han led af vrangforestillinger hvis man da ellers ikke kendte Jay som person der havde det med at tage pis på folk, lige meget hvem det var. Han havde ikke de egenskaber som andre ville kalde for manér. Selv hvis det havde været dronningen fra England, havde han sikkert også taget fusen på hende, og så ville han nok også med stor sandsynlighed havne i kongefamiliens royale fangekælder. Han lukkede kosteskabet, som om det var meningen at han blot ville tjekke den, uden rent faktisk at regne med at der ville være en udgang.
Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Re: The other side

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum