Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Bad dream

Go down

Bad dream

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 1 apr 2018 - 16:36

Onsdag d. 28 marts.
Slutningen af gågaden. Det er aften og solen er næsten nede. Vejret er typisk forår.

Tråden er tilegnet @Christian

OUTFIT


Skiltet blev vendt og May Flowers stod som lukket. Klokken var næsten 10 PM, hvilket betød at fyraften var lige om hjørnet. Det havde været en travl dag, men det var vel ikke så mærkeligt nu hvor påsken stod lige om hjørnet. 10 minutter… Isabella havde kikket ned på det rosa guld armbåndsur og tænkt tanken, om hun nu virkelig kunne tillade sig at gå det sølle kvarter før. Hun havde ikke travlt, men gik hun nu kunne hun være hjemme klokken halv 11 og det lød langt bedre end noget andet. Og der havde desuden ikke været nogen kunder i over en time, så det var vel ok? Og med den tanke greb hun fat i skuldertasken, bevægede sig ud af bagdøren og låste derefter døren.
Mørket var ved at falde over Di Morga, men det betød intet da gågadens lamper allerede var blevet tændt. Turen havde Isabella gået de sidste to uger og indtil videre var hun ikke stødt på problemer, og derfor tøvede hun heller ikke med at finde sit headset frem for derefter at proppe højt musik i ørene.
,,The freedom... of falliiing" sang hun dæmpet med, som hun bevægede kroppen fremad blandet med noget der skulle ligne dans. Optaget i alt andet bemærkede hun ikke, at de to mænd hun havde passerede for et stykke tid siden havde valgt at følge med. ,,E-hey!" Råbte hun noget overrasket, da hun mærkede et voldsomt ryk i skulderen og dertil mistede skuldertasken. Det havde fået hende til at vende sig om på et split sekund, og der havde hun mødt synet af mand der var mindst to hoveder højere foran hende. ,,Give me that back!" Der var dog ikke gået meget mere end 3 sekunder før en anden mand var dukket op og havde grebet fat i hendes lange hår. ,,What the fu… Let me go you jerk!" Havde hun forsøgt sig, samtidigt med at hun havde forsøgt at slå ud efter den anden, men i forsøget havde den første mand grebet om hendes hænder og bedt hende om at holde mund. ''What a pretty bird'' Var der blevet hvisket i hendes øre af en af dem.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: Bad dream

Indlæg by Christian on Fre 6 apr 2018 - 0:12

Påklædning
- Tøj + Sko Han har en hvid/grå skjorte på og et par sorte bukser Link. Han har sorte sko på
- Hår + Skæg Han har kort blond-ish krøllet hår, og en smule skæg Link
- Andet Han har en halskæde på Link. Grundet hans incubus gen, er hans udseende blevet det mere attraktivt. Han bær også en unik fært, grundet de mange racegener han har i sig. Hans hybrid ansigt Link

Som natten gled over byen, syntes de unge at begive sig imod barene, hvor de lidt ældre forsøgte, at befinde sig indenfor. Selvom det var meget lig dette, hvor han netop var kommet fra, så var verden i Frankrig en del mere anderledes. For det første var der ikke den konstante trussel fra de levende døde, og det så ud til at politiet, forsøgte at holde sandheden om hvad der skulle være hændt nede, netop fordi der var ikke var mange rapporter om, overnaturlige væsner der rendte rundt og myrdede andre. Det var også på grund af denne sikkerhed, at han kunne rende rundt om aften, uden den mindste smule bekymring, han kunne dræbe hvem han ville, uden den mindste smule bekymring. Selvfølgelig var der også muligheden, at han kunne besøge de mere sikre barer og klubber, eller besøge folk i deres hjem, ogå slagte hele familien. Det gjorde selvfølgelig, det hele det mere spændende, for han skulle trods alt, arbejde for sin føde og det gjorde det hele så meget mere tilfredsstillende, når han myrdede sine ofre. Der var dog den dårlige ting ved, at han havde så stor en sult, at der skulle meget til at tilfredsstille den. Dog med alt den frygt, som løb gennem gaderne, syntes der ikke at skulle meget til, før frygten for at dø, syntes at løbe gennem deres årer, hvilket blot gjorde deres blod så meget sødere. Han havde altid været en fan, af specifikke blodtyper, raceblod, børneblod også selvfølgelig blodet af folk, som var bange.
Som han vandrede ned af gaden, fik han fjernet det blod, der før havde belagt hans mund. Han var blevet bedre, til ikke at svine sit tøj til, når først gan begyndte at indtage føde. Førhen plejede han at ødelægge alt sit tøj, fordi han fik blod ud over det hele, og generelt ikke vidste hvordan man vaskede tøj. Han rettede på sit tøj, og bevægede sig igen ud imod natten. Han lod let sit blik drage imod himlen. Spørgsmålet var nu, om han skulle finde et nyt offer, eller om han skulle drage hjem. Natten var dog endnu ung, og han havde alt den tid i verden, som han nu skulle ønske sig. Han nåede dog ikke langt ned af gaden, før han hørte lyden af en kvindesstemme, og hvad han måtte antage fra nogle idioter, der syntes de skulle spille ekstra dumme. Let hævede han øjenbrynet, som han gav sig selv spørgsmålet, om han virkelig gad hjælpe hende, eller om han hellere ville finde et nyt offer, en ny person at dræbe. Behøvede han virkelig lade som om, at han faktisk var en god person, når alle der kendte til ham, vidste at det nok snarer var det stik modsatte. Skulle han have lyst til det, eller talte situationen for det, så kunne han selvfølgelig være ganske charmerende.
Efter lidt tid, fik han dog overbevidst sig selv om, at han faktisk ikke magtede endnu et one night stand, og at han for engangs skyld, faktisk ville gøre noget lidt anderledes. Så lige så stille begav han sig imod lydende, og det tog ham ikke lang tid, før han kom hen til menneskerne, og han betragtede hvordan de tog hendes taske, og den ene af dem derpå, greb fat om hendes lange hår, blot for at hviske noget, der selv for ham var klamt. Med sin overmenneskelige fart, gik han fra at stå et godt stykke væk, til at stå bag manden, der havde fat omkring hendes hænder. Her fik han med nemhed, grebet hårdt fat om menneskets arm, blot for at tvinge ham til at give slip på tøsen. Der var en del gode, ved at den ene af hans tre racer, var en vampyr, og at han denne vej igennem, besad en god mængde styrke "That is no way to treat a lady" sagde han som fyren vendte sig om, og her slap han grebet om armen, og lod i stedet sine fingre, lukke sig omkring fyrens hals, og takket være det tryk omkring hans hals, der stoppede luften fra at komme nogle steder hen, tog det ikke lang tid, før fyren besvimmede og herpå gav han slip på ham "I have an idea, you leave and I won't kill you" da det ikke virkede som om, at fyrene direkte tog ham seriøst, eller også vidste deres små hjerne, ikke hvad de skulle gøre, begyndte hans hybrid træk at komme frem. Hans øjne skiftede farve, årer pulserede under hans øjne, og der kom hugtænder frem i hans mund. Dette alene syntes at få gang i dem, og de smed hendes taske og stak af. Med dem væk, kom hans menneskelige træk tilbage, og han vendte sin opmærksomhed tilbage til hende. Med en graciøsitet, som man oftest fandt hos rovdyr, og det af en incubus, bevægede han sig hen imod, hvor de havde smidt tasken og her samlede han den op og rakte den til hende "I believe this might be yours?" Han lod sit blik glide ned over hende, før han til sidst mødte hendes blik.
Christian
Christian
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Lejlighed

Antal indlæg : 105


Tilbage til toppen Go down

Re: Bad dream

Indlæg by Isabella Hamilton on Fre 6 apr 2018 - 17:22

Isabella prøvede ihærdigt at komme væk, men måtte også hurtigt indrømme overfor sig selv at hun var langt svagere end dem. Ligeledes gjorde grebet i det lange hår gjorde også, at selv den mindste bevægelse gjorde ondt, både fordi hvert enkelt lille hår rev i hovedbunden men også fordi at manden som der havde fat, konstant rev hendes hoved tilbage så han konstant kunne stå og ånde hende ind i øret og hviske ubehagelige ting.
Manden foran trådte tættere på hende og det var tydeligt hvad hans intentioner var; han sigtede efter at gå efter Isabella's bukser med hænderne, noget som atter fik hende til at kæmpe videre ved at bevæge underdelen af kroppen så meget som muligt i den fangede stilling, til højre, venstre, frem og endda i nogle ivrige og hårde spark. ,,Let m-!" Havde hun atter forsøgt, men hun havde afbrudt, eller rettere sagt var blevet afbrudt af en tredje person. Hun havde mærket lettesten da taget i håret og grebet om armene var forsvundet. For sikkerhedens skyld havde hun trådt to til tre skridt tilbage, dermed væk fra manden som før havde sigtet efter hendes bukser, men dermed også tættere på den anden som var blevet afbrudt i hans perverse hviskeri. Per automatik havde hun kikket sig bag over skulderen da en ukendt stemme havde brudt hele affæreren og til hendes overraskelse havde hun set hvordan den fremmede som åbenbart var gået hen og blevet hendes redningsmand, stod og holdte den perverse gris oppe i luften ved blot et tag om halsen på ham. What the fuck, havde hun tænkt og spærret øjnene op og derefter blikket adskillige gange, for at sikre sig at hun ikke så syner. Ikke mange sekunder efter besvimede manden, eller det antog Isabella, da han blev smidt på jorden og redningsmanden derfra gik videre til den næste; han havde passeret hende, men ikke skænket hende et eneste blik, hvorimod at Isabella havde fulgt ham skridt for skridt, indtil han var havnet ovre ved den anden perverse mand som til at starte med havde taget hendes taske. Han var uden tvivl lige så overrasket som Isabella, men han var åbenbart ikke blevet skræmt nok til ikke at stikke halen mellem benene og løbe efter fyrens advarsel om ikke at slå ham ihjel.
What are you? Havde hun tænkt, da hans ansigt ændrede sig og ligeledes hans øjne. A vampire? Tænkte hun, da hun havde bidt mærke i hugtænderne der også var dukket op, men det lød jo helt absurd da sådan noget ikke fandtes - eller gjorde det? Isabella forblev dog stående og fulgte med, af en eller anden årsag hun ikke helt var sikker på. Manden tog dog ingen chancer efter redningsmandens ændring og drejede hurtigt og temmelig klodset rundt på hælen og begyndte at løbe den anden vej, samtidigt med at han råbte at han ikke ønskede at dø.
Overrasket, og lidt mere end en smule målløs, havde hun kikket efter manden der var løbet sin vej, men til sidst var Isabella blevet afbrudt igen. ,,..?" Hun havde vendt blikket imod ham og først set på ham, eller rettere sagt hans ansigt, som nu var normalt, så skiftet ned til tasken og derefter tilbage, hvor de så endelig havde fået øjenkontakt. Hun havde stået lidt og kikket, nej nok nærmere stirret en anelse, før hun til sidst havde fanget sig selv i det og så blinket et par gange for at fugte øjnene. ,,..Yes.. Thanks" havde hun svaret og samtidigt taget imod den. Hendes redningsmand var cirka et hoved højere end Isabella. Han var tynd, men bygget atletisk og så havde han blå øjne, eller i hvert fald så var de blå på nuværende tidspunkt. Håret var.. Blondt, rødblondt og så var det en smule krøllet i tipperne, men uden at det blev for voldsomt. Hvad hun set syner? Hvad var han? Det var vel ikke så mærkeligt, at hun på nuværende tidspunkt var ramt af en blanding af frygt og forvirrelsen over hele oplevelsen.
Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: Bad dream

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum