Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Isabella Rose Hamilton

Go down

Isabella Rose Hamilton

Indlæg by Isabella Hamilton on Søn 1 apr 2018 - 15:11


Fulde navn
Kaldenavn
Køn
Isabella Rose Hamilton


Izzy, Isa, Belle, Bella


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Menneske


14/02/1996


22 årPERSONLIGHED
Rebelsk og ønsket om totalt frihed er to af nogle af de rigtigt mange ting som man hurtigt vil opdage når man møder og lærer Isabella at kende. Hun er typen der langt hellere vil gå sin egen vej og ikke følge andres regler, hvilket oftest kan få hende til at virke en smule provokerende i hendes fremtræden. Den udadvendte og sociale side gør, at hun nyder at være i fællesskabet med andre, og så går hun ind for at alle er lige og at de har det godt. Og påtrods af, at man vil opleve at hun sommetider har en tendens til at skabe distance og ikke vil åbne 100% op, så er der ingen tvivl om at man hurtigt vil opdage at hun er en ven for livet som er ufatteligt loyal.
Energisk og fuld at skøre idéer, så bliver hun aldrig slået ud hvis nogen eller noget forsøger at kritisere hende, tværtimod har det dog modsatte effekt og gør bare, at hun forbliver endnu mere vedholdende. Nysgerrig og eventyrlysten gør at hun konstant søger efter spændende ting, og for at undgå kedsomheden skal det helst være så ekstremt og farligt som muligt, noget som sommetider gør, at hun roder sig ud i problemer. Dette har dog også sin bagsider, da hun let kan blive træt af personer som virker kedelige eller uinspirerende, og dertil kan de blive udsat for hendes skarpe tunge og hudløse ærlighed.


UDSEENDE
Langt glat brunt hår, to krystalklare blå øjne, en sød lille næse hvor der sommetider er en sølv næsering i, perfekte formede tyggegummi farvede læber og så har hun en højde på 167 cm og en kampvægt på 50 kg. Hendes hud er ren, glat og bleg og kroppen er slank men med et strejf af kvindelige former både på barmen og bagdelen, ergo ligner Isabella ganske enkelt et helt ordinært menneske.

SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Flabet
Dumdristig
Overfladisk
Stædig
Den skarpe tunge og hudløse ærlighed gør, at Isabella ikke holder sig tilbage med noget som helst, og dette formår også at få hende til at udstråle en flabethed, noget som ifølge andre ikke altid er en god egenskab at have.


Den nysgerrige og eventyrlystige brite har en tendens til at tage nogle dumdristige valg når hun hver dag træder ud af hoveddøren til hendes hjem; jo farlige og jo større risiko gør nemlig det hele langt mere spændende, hvilket ikke ligefrem er det bedste motto får et sølle menneske.


Isabella er en god ven, en ven der sørger for at alle har det godt, men hun er en ven der ikke giver meget af sig selv, derimod holder hun det meget overfladisk når det kommer til hende selv, hvilket betyder at når nogen begynder at komme for tæt begynder hun at skabe distance.


Den stædige vandmand har tendens til at holde fast i sine egne holdninger, meninger og handlinger, og dette er udelukkende fordi hun ikke ønsker at ligne andre og følge andres regler, hun ønsker derimod være speciel og uorginal og alt efter hvilket situation man er i er det ikke en god ting.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Udadvendt
Eventyrlysten
Loyal
Udholdenhed
Isabella kan snakke med alle, om alt og intet, om ting hun finder interessante og knap så interessante. Det er nok en af hendes bedste træk, da hun derfra kan gøre det umuligt for enhver person at føle sig velkommen og tilpas i hvilket som helst fællesskab.


Lysten til at opleve noget gør, at den unge brite har oplevet en del igennem hendes unge liv. Hun er en sandhedssøger, en eventyrer, en tænker, en drømmer, en der stiller spørgsmål og ikke stopper før hun har fået svar. Hun elsker at lære nye ting at kende, at udforske og dette gør, at hun sjældent keder sig og ligeledes keder folk sig sjældent når de er sammen med hende.


Selvom Isabella ikke giver meget af sig selv, så formår hun alligevel at være en god ven, en ven der går op i og også sørger for at alle har det godt. Hun er ufatteligt loyal, og for hende er det ligemeget om det er et venskab som har varet i flere år eller ej. Har nogen gjort noget for hende, vil hun altid stå i gæld til dem.


Med en højde på 167 cm og en kampvægt på 50 skræmmer Isabella ingen, og derfor har hun fra en ung alder af valgt, at træne sin udholdenhed, hvilket betyder at hun er i stand til at holde til langt mere, heriblandt løbe langt længere end det normale menneske.Isabella Hamilton
Isabella Hamilton
Novice (Rank 2)

Bosted : I Terre, i en lille lejlighed med alt det nødvendige.

Antal indlæg : 13


Tilbage til toppen Go down

Re: Isabella Rose Hamilton

Indlæg by Jay Wu on Søn 1 apr 2018 - 15:56


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum