Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Death is only another step (Nessa)

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Ons 12 dec 2018 - 1:23

Smilet, som Alain sendte hende, fik det til at løbe koldt ned af Nessas ryg, så den ufrivilligt begyndte at svaje opad mod ham. Et lille, hemmeligt smil dukkede frem på hendes læber - gyset blev næsten ubehageligt, så rart det var.
Som Alain bevægede sig længere opad udstødte Nessa en række opmuntrende lyde, som for at fortælle ham, at hun billigede hans handlinger. Dog var hun ikke så vild med, at han stoppede der og hun lavede en lille nærmest uhørlig dyrisk lyd nederst i hendes hals. Da han begyndte at bevæge hofterne, blev hun irriteret og væltede ham af sofaen og ned på gulvet. Med et tilfreds smil om munden satte hun sig på ham, og hun udstødte en veltilfreds lyd, da hun kunne mærke ham inde i sig.
"Du ved udmærket godt, at jeg ikke er tålmodig."
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 12 dec 2018 - 2:12

Selvom der var gået utrolig lang tid siden de havde set hinanden sidst, ja godt hundrede år, så var intensiteten og lidenskaben ikke blevet mindre af den grund. Men det stod også klart at den måde de legede med hinanden på heller ikke havde forandret sig specielt meget. De havde en vane med at pirre og lege med hinanden indtil deres utålmodighed havde fået fat i dem.
Det var også en del af det han gjorde i den situation de nu en gang befandt sig i. Måske var lyden nærmest ikke til at høre, men for ham var den, plus at han vidste så udemærket hvad det betød. Det at hun blev utålmodig var jo en del af hvad han havde tænkt sig så det var kun lækkert at hun tog kontrollen og de lige pludselig var nede på gulvet.
Hendes ord fik ham til at trække på smilebåndet imens han sukkede lavt af nydelsen fra hende der strammede omkring ham. Derefter sagde han: "Ja det ved jeg.... Det er noget af det sjove....."
Uden advarsel af nogen art, tog han ved hendes hofter og pressede sit lem mere op i hende
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 277


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Man 7 jan 2019 - 21:38

Smilet om Alains mund irriterede næsten Nessa, da hun indså, at hun spillede lige efter hans pibe, men hun kunne ikke lade være med selv at smile en smule. Dog rullede hun også øjne af ham i samme bevægelse, hvilket dog ændrede sig til et overrasket udtryk i hendes øjne, da han pludselig bevægede sig i hende. En lille overrasket lyd undslap hende og Nessa tog fat om de hænder, der lå om hendes hofter, så hun selv kunne styre hvordan hendes hofter bevægede sig. Hendes negle kradsede på overfladen af hans hænder, der nærmest omslugte hele hendes mave, og hun lænede hovedet en smule på skrå, da bevægelsen i hendes hofter blev mere regelmæssige.
Pludselig indså Nessa Alains ord og slog ham på brystet med en flad hånd. "Det var da ubehøvlet..." mumlede hun ud gennem tænderne. Bevægelserne fra hendes hofter blev pludseligt meget hurtigere, og hun kiggede på ham gennem halvtlukkede øjne.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Man 7 jan 2019 - 22:07

Hun dansede efter hans pibe ganske rigtigt men når alt kom til alt, dansede han nok også efter hendes. Det overraskede ansigtsudtryk sagde det hele men han kunne ligeledes genkende nydelse i hendes blik når først det var der.
Han sukkede selv af nydelsen og lidt dybere som hun kradsede hans hænder, hvilket ikke generede ham på nogen måde. Han vidste jo hvorfor hun gjorde det.
"Jeg ved det...... Men lige som jeg..... Så nyder du det......" Kort lukkede han øjnene grundet intensiteten steg, da hendes hofter begyndte at øge deres hastighed. Da han åbnede dem igen, skinnede de nærmest inden han hævede sig lidt og lagde den ene hånd ved hendes nakke. Ikke nok til at trække hende tilbage men nok til at skabe fornemmelsen af han trængte dybere op. Der var jo ingen grund til at fornægte hinanden
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 277


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Tirs 29 jan 2019 - 16:34

Ja hun nød det, så Nessa kunne ikke gøre andet end at smile lidt drømmende til ham. Hendes hoved var begyndt at blive lidt omtåget, hvilket altid var et godt tegn på, at hun ikke havde lyst til at være andre steder end i nuet. Det var slet ikke dårligt at sidde lige der, da Alain rykkede lidt på sig eller da hans hænder fandt hendes nakke. Nessas hænder gled fra hans hænder om hendes hofter til hans mave, hvor hun kunne bevæge sig lidt nemmere ved at trykke af i hans mave. Utålmodigt gled hendes hænder dog længere op indtil de ramte hans ansigt, som hun lænede sig ned for at kysse. Da deres læber mødtes, trak hun ham op imod sig.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tirs 29 jan 2019 - 17:23

Selv blev Alain ikke omtåget på nogen måde men der var ingen mulig tvivl om at han elskede øjeblikket og nød den intense rus de kunne give hinanden. Og når man nu havde kendt hinanden i så lang tid så vidste man også hvad der virkede for at tænde og pirre den anden endnu mere.
Han smilede brændende intenst op til hende som hun satte sig op og støttede mod hans mave og smilet blev absolut ikke mindre af hun lænede sig ned for at kysse ham.
I samme bevægelse hun trak i ham, satte han sig op sammen med hende uden at bryde det kys der langsomt blev mere og mere intenst. Samtidig med gav han nogle dybe bølgende bevægelser fra hofterne så hvert stød blev dybt men aldrig kom til at føles på samme måde. Dette var fuldt ud meningen så hun ikke kunne vænne sig til det og blev holdt høj på nydelse sammen med ham
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 277


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum