Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Death is only another step (Nessa)

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Ons 12 dec 2018 - 1:23

Smilet, som Alain sendte hende, fik det til at løbe koldt ned af Nessas ryg, så den ufrivilligt begyndte at svaje opad mod ham. Et lille, hemmeligt smil dukkede frem på hendes læber - gyset blev næsten ubehageligt, så rart det var.
Som Alain bevægede sig længere opad udstødte Nessa en række opmuntrende lyde, som for at fortælle ham, at hun billigede hans handlinger. Dog var hun ikke så vild med, at han stoppede der og hun lavede en lille nærmest uhørlig dyrisk lyd nederst i hendes hals. Da han begyndte at bevæge hofterne, blev hun irriteret og væltede ham af sofaen og ned på gulvet. Med et tilfreds smil om munden satte hun sig på ham, og hun udstødte en veltilfreds lyd, da hun kunne mærke ham inde i sig.
"Du ved udmærket godt, at jeg ikke er tålmodig."
avatar
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 82


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 12 dec 2018 - 2:12

Selvom der var gået utrolig lang tid siden de havde set hinanden sidst, ja godt hundrede år, så var intensiteten og lidenskaben ikke blevet mindre af den grund. Men det stod også klart at den måde de legede med hinanden på heller ikke havde forandret sig specielt meget. De havde en vane med at pirre og lege med hinanden indtil deres utålmodighed havde fået fat i dem.
Det var også en del af det han gjorde i den situation de nu en gang befandt sig i. Måske var lyden nærmest ikke til at høre, men for ham var den, plus at han vidste så udemærket hvad det betød. Det at hun blev utålmodig var jo en del af hvad han havde tænkt sig så det var kun lækkert at hun tog kontrollen og de lige pludselig var nede på gulvet.
Hendes ord fik ham til at trække på smilebåndet imens han sukkede lavt af nydelsen fra hende der strammede omkring ham. Derefter sagde han: "Ja det ved jeg.... Det er noget af det sjove....."
Uden advarsel af nogen art, tog han ved hendes hofter og pressede sit lem mere op i hende
avatar
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 269


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Man 7 jan 2019 - 21:38

Smilet om Alains mund irriterede næsten Nessa, da hun indså, at hun spillede lige efter hans pibe, men hun kunne ikke lade være med selv at smile en smule. Dog rullede hun også øjne af ham i samme bevægelse, hvilket dog ændrede sig til et overrasket udtryk i hendes øjne, da han pludselig bevægede sig i hende. En lille overrasket lyd undslap hende og Nessa tog fat om de hænder, der lå om hendes hofter, så hun selv kunne styre hvordan hendes hofter bevægede sig. Hendes negle kradsede på overfladen af hans hænder, der nærmest omslugte hele hendes mave, og hun lænede hovedet en smule på skrå, da bevægelsen i hendes hofter blev mere regelmæssige.
Pludselig indså Nessa Alains ord og slog ham på brystet med en flad hånd. "Det var da ubehøvlet..." mumlede hun ud gennem tænderne. Bevægelserne fra hendes hofter blev pludseligt meget hurtigere, og hun kiggede på ham gennem halvtlukkede øjne.
avatar
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 82


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Man 7 jan 2019 - 22:07

Hun dansede efter hans pibe ganske rigtigt men når alt kom til alt, dansede han nok også efter hendes. Det overraskede ansigtsudtryk sagde det hele men han kunne ligeledes genkende nydelse i hendes blik når først det var der.
Han sukkede selv af nydelsen og lidt dybere som hun kradsede hans hænder, hvilket ikke generede ham på nogen måde. Han vidste jo hvorfor hun gjorde det.
"Jeg ved det...... Men lige som jeg..... Så nyder du det......" Kort lukkede han øjnene grundet intensiteten steg, da hendes hofter begyndte at øge deres hastighed. Da han åbnede dem igen, skinnede de nærmest inden han hævede sig lidt og lagde den ene hånd ved hendes nakke. Ikke nok til at trække hende tilbage men nok til at skabe fornemmelsen af han trængte dybere op. Der var jo ingen grund til at fornægte hinanden
avatar
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 269


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 4 af 4 Previous  1, 2, 3, 4

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum