Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Death is only another step (Nessa)

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 11 jul 2018 - 0:52

Hans eget blod brusede endnu mere som deres kys blev indledt og det var tydeligt at det brændte på samme måde hos hende. Han var fuldt ud med på mere så han smilede intenst som hun nærmest hoppede overskrævs på ham og fortsatte så et kys der blev endnu mere intenst. Han slap et nydende suk som hun bed ham i læben og kyssede også hende tilbage med samme lidenskab. Da hun så tog ved hans hår og trak så hun kunne se hans ansigt, blev hun mødt med samme lystne intensitet som hun selv havde. Så førte han hænderne op af hendes lår under kjolen til hendes bagdel hvor han tog ved og kyssede ned af hendes hals.
De kraftige kys bevægede sig ned til hendes kraveben og nærmest ned mod hendes kavalergang inden han kyssede op af den anden side af halsen. Derefter nappede han hende i øret og slap et lavt suk som var det en hvisken om mere
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Ons 1 aug 2018 - 20:05

Nessa frydede sig over den indflydelse, som hun virkede til at have på Alain og nød at betragte hans reaktion under hende. Da han tog endnu hårdere om hende, gik en gysen igennem hendes krop og fik den til at skælve under hans berøring. Denne skævlen blev kun værre, da hans kys spredte sig udover hendes krop. Grebet, som hun havde om hans hår, blev løsnet en smule, da han påbegyndte sin færden, men da han igen stoppede op, vågnede hun op til dåd ved hans suk. Grebet blev derefter hårdere og hun betragtede hans ansigt, før hun igen tvang hans mund op til hendes.
Nessa kunne tydeligt mærke, at alle de steder, hvor Alains kys havde berørt hende, var hendes hud varm og sandsynligvis også relativt rød.
Som om hun ville være endnu tættere på ham, slap Nessa grebet om hans hår og lod hænderne falde ned over Alains skuldre og bryst, mens hun umærkeligt rykkede tættere på ham i hans skød.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 1 aug 2018 - 23:06

Der var noget virkelig lækkert over den måde hun nærmest slap hans hår ved den serie af kys han kom med. Det kunne vel egentlig ses på som om hun overgav sig til den stærke nydelse og lidenskab der virkede til at få frit spil mellem dem. Og hvis ikke den havde det, skulle den nok snart få det.
Som hun tog ved hans hår endnu en gang og trykkede sine læber mod hendes, smilede han intenst og var fuldt ud med i det. Selv følte han en lækker varme bølge gennem hele sin krop og ved kort øjesyn kunne han også godt se hvordan hun var svagt rød hvor hans læber havde været.
Som hun lod hænderne udforske hans skuldre og overkrop, lod han kortvarigt sit stærke blik hvile i hendes som om det udfordrede hende yderligere. Men han var heller ikke en mand der bare overgav sig til en andens magt. Så han tog ekstra ved hendes bagdel og trak hende endnu tættere på ham
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Søn 19 aug 2018 - 5:00

Ved Alains hårde greb om hende og det ryk, hvor han fik hende til at komme endnu tættere på ham, udstødte Nessa et lille hvin og hendes hænder stoppede deres færden nedad ham. Hun kiggede lettere overrasket på ham, hvis blik kun opfordrede hende til at følge sin færd, og slikkede sig om læberne, før hendes hænder atter begyndte at udforske hans krop. Med en enkelt finger berørte Nessa Alain ned over brystet før hun nåede kanten af hans bukser. Blikket, der havde fulgt fingerens færden nedover hans krop, fæstede sig pludseligt og hårdt på Alain ansigt, da hun hægtede sin finger om hans buksekant. Nessas hånd var lige nok indenfor bukserne til at kunne mærke et lille stykke ualmindeligt blød hud, som hun næsten umærkeligt kærtegnede.
Nessa vidste ikke om hun brød sig om det smil, der dukkede op på Alains læber - intenst og nærmest selvtilfreds. I stedet for at sige noget flabet, som Nessa næsten følte, at hun burde gøre, kyssede hun Alain hårdt og hev i hans trøje, så han forstod, at han skulle komme til hende. Selvom Nessa følte, at hun var helt i Alains vold, så behøvede han ikke at vide det. Det svage rødlige skær, der var over hendes krop, og det begær, der løb igennem hende som ild, var dog muligvis nok til at bevise noget andet for ham. Dette betød dog ikke, at hun behøvede vise ham det i handling.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 19 aug 2018 - 5:36

Ganske vist trak Alain en anelse på smilebåndet som hun kom med et lille hvin men det var ikke noget selvtilfreds smil. Kendte man Alain, så var han overraskende nem at læse. Måske var der ikke sat ord på det, men hun kendte alligevel Alain langt bedre end nogen anden. På mange punkter så holdt Alain meget for sig selv, for hvem ville alligevel tro på han var som gammel som han egentlig var? Men ind imellem mødte man et individ som så igennem det hele og det havde hun altid formået. Det var ikke helt til at sige om det var evner der gjorde det eller om det var noget der stak dybere, men det var egentlig heller ikke så relevant for Alain nød det faktisk. At kunne vise sig som den man rent faktisk var.
Hans øjne mødtes med hendes i et blik der ville kunne starte flammer af den blotte intensitet, han var heller ikke langsom til at møde hende i det så hede kys. Hendes hænders vandring viste så meget og efterlod intet til tilfældigheder men hans egne hænders færd gav samme resultat. Som hun havde ved hans buksekant og strøg hans bløde hud let, sukkede han roligt og lukkede øjnene en ganske kort stund. Men som han åbnede øjnene, var det heller ikke til at tage fejl af hvilken fortælling der hvilede i hans øjne.
Som kysset blev mere intenst, tog han ganske kort mere ved hendes bagdel inden hans hænder begyndte en vandring op af hendes ryg hvor han så begyndte at åbne resten af hendes kjole. Ikke fordi han var selvtilfrids, men fordi han var oprigtig. De intense kys, bevægede sig langsomt op af hendes hals
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Man 27 aug 2018 - 23:35

Nessa granskede Alains øjne som om hun ledte efter noget af det, der stadig lå usagt imellem dem. Det der mødte hende, gjorde hende næsten overrasket, men blikket gjorde hende hurtigt komfortabel. Derved kunne hun også se, at alt var ved "det normale" i mellem dem. Med hendes frie hånd lod hun et par fingre løbe op fra brystet til hans nakke, hvor hun begravede fingrene i hans hår. I et øjeblik, hvor de ikke hang sammen ved læberne, kærtegnede Nessa hans kind med fingerspidserne. Mentalt ruskede hun i sig selv et øjeblik og et lille, drillende glimt dukkede op i hendes øjne.
"Så må vi se om du har lært noget nyt de sidste hundrede år," sagde Nessa ligeså drillende med et smil, der indbød til meget mere end bare nogle få kys. Nu var de kommet så langt og Alain vidste hvad hun ville have - meget seksuelt, meget lidt emotionelt. De var venner og hun satte pris på deres venskab. Tydeligvis.
Et gys gik op igennem Nessas ryg, da Alain atter greb fat om hende og hun forsøgte at flytte kjolen med ryggen, så han ville have nemmere ved at åbne den. Selv greb hun hårdere fat om hans bukseligning og hev lidt i ham, mens hun ivrigt kyssede ham tilbage.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tirs 28 aug 2018 - 0:13

Selvfølgelig ville man stille spørgsmål om alt var ved det gamle når det nu var så længe siden de havde set hinanden. Men på trods af Alain altid havde fulgt med tiden, så var han stadig den samme mand som hun kendte fra den gang. Som hendes fingre viklede sig ind i hans hår, sukkede han lavt, nærmest som om det var en sensuel knurren imens hans øjne nærmest trak i hende.
"Det vil tiden vise.... "
Han var godt klar over det var meget seksuelt mellem dem men sådan havde det jo altid været selvom de satte utrolig meget pris på hinanden.
Det var en fantastisk fornemmelse at mærke det gys der gik gennem hende ved hans greb, de vidste jo også begge to hvor det var på vej hen. I stedet for at åbne hendes kjole som den egentlig burde, ville hun snart mærke en varm fornemmelse hvor hans finger gled ned og åbningen til hendes kjole forsvandt helt. Ikke noget han ikke kunne lave igen. Hans evne til at få ting til at forsvinde var jo praktisk selvom han meget sjældent viste den. Derefter lagde han den ene hånd fast ved hendes nakke og kyssede meget lidenskabeligt tilbage imens hans hånd tog ved hendes lår
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Lør 1 sep 2018 - 23:32

Det dyriske suk der kom fra Alain, var Nessa helt vildt med og hun smilede, før hun midt i et kys bed ham i underlæben. Ved den varme følelse nedad hendes ryg, undslap et dybt suk dog fra Nessa - halvt overraskende, halvt i behag. Undrende trak hun sig væk fra ham og kiggede på ham, da hun ikke kunne finde ud af hvad der lige var sket med hende samt hendes kjole, der langsomt var ved at glide nedover hendes skuldre og blottede hele hendes ryg. En pust af kulde løb over hendes ryg, da den pludselig var bar og fik hende til at rette ryggen og skyde brystet ud.
Nessa kunne ikke mærke lynlåsen, der normaltvis ville gnide henover hendes hud, og hun indså, hvad Alain havde gjort. Med en perlende latter lod hun sig atter komme tilbage til ham og hans intense kys.
"Effektivt..." mumlede Nessa mod hans læber med et umærkeligt smil.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 2 sep 2018 - 0:02

Som hun bed ham i underlæben, kunne han ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet og havde et stærkt intenst blik som han igen åbnede øjnene.
Da hun så rejste sig med en tydelig undren, lod han ikke blikket vige fra hende på noget tidspunkt. Det var en evne han ikke rigtig havde vist hende men nu var der en oplagt mulighed for at bruge den praktisk. "Det lader det til...... der er skam mere....."
Nærmest samtidig med hun kom tilbage til ham, smilede han endnu en gang intenst og trak hende ned på sit skød med en bestemt og alligevel overraskende elegant bevægelse med hånden ved hendes lænd. Her fik hun så et lidenskabeligt kys der langsomt vandrede ned over hendes hals som en usagt udfordring om endnu mere. Hun var jo en kvinde der vidste hvad hun ville have så der skete ikke noget ved at udfordre hende lidt. Hænderne kørte fast op af hendes lår og endnu en gang om til hendes bagdel
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Søn 2 sep 2018 - 0:51

Da hun nærmest blev hevet imod ham, udstødte Nessa et lille fnys. Dette var især, da hun fortsat ikke ville have Alain til at vide, at hun var fuldstændig i hans vold, selvom hun tydeligvis var det. Da han begyndte at kysse hende nedad nakken, kunne hun dog ikke lade være med at kaste hovedet tilbage, så han fik mere plads og et bedre udsyn.
"Det ser jeg frem til at se mere af," skød Nessa tilbage med en drillende tone i stemmen og hun lukkede øjnene på klem.
Ved bevægelserne begyndte overdelen af hendes kjole at falde længere ned og det øverste af Nessas bryster blev blottet. Hænderne, der løb op af hende talte desuden deres eget sprog, så Nessa fik på ingen måde travlt med at ordne det rod, som hun nu var kommet i med hendes kjole, der udover at være ved at falde af, var relativt lille i forvejen. Kjolen kildede hende over brysterne og et lille smil brød frem på hendes læber.
Nessa lagde hovedet på skrå i et forsøg på at kontrollere det rodede, hår uden at give slip på Alain. Bevægelsen rykkede kjolen yderligere og hun åbnede øjnene helt for at betragte Alains reaktion.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 2 sep 2018 - 1:16

Måske var det ikke vist så tydeligt men hun havde fuldt ud lige så meget kontrol over ham som han havde over hende. Men tiden ville jo vise hvem af dem der endte med at tage kontrollen.
Han trak let på smilebåndet som hun lænede hovedet tilbage og hvilken vidunderlig udsigt det dog var. Den ekstra plads gjorde blot at hans kys blev mere lidenskabelige. "Det håbede jeg du ville sige...."
Ganske rigtigt så var hans øjne fuldt ud fastlåst på hende som hun sad der med bryster der langsomt blev mere og mere blotlagte. Da hun igen åbnede øjnene blev hun mødt af Alains blik der brændte af lidenskab. Nuvel hun så jo frem til mere af hans evner så det skulle hun selvfølgelig have lov til. Meget stille strøg han en finger over hendes kavalergang hvorefter hendes venstre bryst fik et blidt men langsomt kys. "Mere ikke sandt?....."
Med den ene hånd ved hendes ryg, lænede han hende lidt mere bagud så han kunne se hende bedre. Derefter begyndte han at puste ganske blidt mod hendes kjole der stille forsvandt helt med en nærmest lokkende varme. Måske var der undertøj men kjolen var væk som havde den aldrig været der. "Smukt....."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Man 3 sep 2018 - 22:03

Med Alains fingre glidende over hendes krop, sukkede Nessa og et lille smil dukkede op på hendes læber. Kyssene kildede en smule og hun kiggede på ham, der ligesom hende smilede. Blikket i hans øjne fik en varm følelse til at gå igennem hende, der nærmest fik hende til at sitre. Med blodet brusende i hendes øre, begyndte hun igen at grine med hendes perlende, lette latter ved hans ord. Dog endte det, da hun imponeret sugede luften ind mellem sine let adskilte læber, da kjolen forsvandt omkring hende.
"Jeg var faktisk ret glad for den kjole," anklagede Nessa med en alvorlig mine, der hurtigt blev afløst af et grin, der undslap hendes læber.
Nessa bed sig selv i læben, mens hun sad der i Alains skød kun iført en sort g-streng. Dog bar hun sig selv med en selvsikkerhed, der ikke var til at gå glip af. Den selvsikkerhed, som hun almindeligt iførte sig, blev ikke mindre, når hun praktisk talt var nøgen. Den blev nærmest større og mere synlig.
Nessa udstødte et lille teatralsk suk og hev let i hans trøje. "Den evne er da meget praktisk..." sagde hun ledende og betragtede Alains krop, der var meget påklædt. Hans bukser var rug imod hendes inderlår, der gned sig op af ham.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Man 3 sep 2018 - 22:46

Den brusen der gik igennem hende, var ikke ulig den brusen han kunne mærke i sig selv. Det havde aldrig været forklaret hvad der gjorde det men der var altid en særlig sensuel og intens kemi imellem de to. De havde aldrig været gode til at knytte sig til nogen men ikke desto mindre kunne der gå hundreder af år hvor de ikke så hinanden, men når de så gjorde, var den velkendte fornemmelse tilbage igen.
Han grinede ganske kort inden hans øjne lyste imens han lagde den ene hånd på sofaen. Nede under hans hånd, dukkede kjolen langsomt frem igen. Når det var ting som tøj han gjorde det ved, tog det nærmest ikke noget energi. "Sådan...."
Han kunne mærke hendes selvsikkerhed med alle sine sanser og med rette. Hun var utrolig smuk og havde en stærk sensualitet. Som hun hev i hans trøje, bed han sig ganske kort i læben inden han tog ved hendes nakke og kyssede hende lidenskabeligt. Derefter så han dragende på hende og spurgte udfordrende: "Er det din tur til at fjerne mit?....."
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Søn 9 sep 2018 - 1:08

Da Nessas kjole pludselig manifesterede sig under Alains hånd, vendte hendes mundvige sig atter op igen. Hun kiggede fra kjolen til hans ansigt, hvor øjnene lyste og hun kunne ikke lade være med at dække hans ansigt og hals med små kys, mens hun grinede af hans ord samt tonen i hans stemme. Han kunne nemt få sin evne til at virke som ingenting, hvilket morede hende, når hun overvejede hvor ekstraordinær den var.
Kysset overrumplede Nessa, men i stedet for at frastøde hende klemte hun sig nærmere Alain og kyssede med iver tilbage. Hele hendes krop længtes efter ham og den tråd af modstand, som hendes hjerne havde iværksat, var forsvundet lige så meget som tøjet på hendes krop.
Hånden, der ikke lå om hendes nakke, tog hun kort mellem begge sine. Alains hænder var en del større end Nessas, hvilket fik hende til at se meget petite ud. Hun lagde hånden over sit bryst, der strittende tog imod den varme berøring. Hendes egne hænder lagde hun om kanten på hans trøje.
"Jeg håber ikke, at du er så glad for denne trøje, som jeg er for kjolen," sagde hun kort inden hun rev den midt over, så konturen på hans krop kom til syne. Et lettere ondskabsfuldt blik dukkede op i hendes øjne. "For mine evner dur ikke til dette formål."
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 9 sep 2018 - 1:23

Som hun gav en serie af små kys, trak han på smilebåndet og sukkede meget lavt. Det var jo lækkert og føltes skønt så han så heller ingen grund til at gemme det.
Da hans kys så blev endnu mere intenst, havde det også en helt fantastisk effekt. Han kunne jo mærke hvordan hun virkelig ville have ham, såvel som han ville have hende. Hans smil voksede som hun tog hans ene hånd og placerede på hendes skønne bryst. Samtidig trak han hende nærmest tættere ved lænden imens han kærtegnede fast men lidenskabeligt.
Som hun rev hans trøje midt over, sad han roligt med et blik der trak i hende. "Du kan flå det hele af hvis du vil.... " Hendes ondskabsfulde blik blev mødt af hans intense øjne. "Måske ikke..... Men det forhindrer ikke noget.... " Hans hænder kærtegnede hende med en kærlig iver og erfaring
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Fre 14 sep 2018 - 20:30

Ved Alains ord vedrørende tøjet, grinede Nessa varmt.
"Det skal du ikke sige to gange," nærmest hviskede hun mod hans kind, da hun lænede sig længere ind mod ham.
Da hun pludselig var endnu tættere på ham grundet hans hånd på hendes lænd. Hun elskede at blive kærtegnet der og hun sukkede stille, da hun lænede panden mod hans. Hun lukkede kortvarigt øjnene og da hun åbnede dem igen, kiggede han stadig intenst på hende. Trukket mod hans krop - både fysisk og psykisk - besvarede hun blikket med et kys ligeså intenst som hans blik.
Nessa rykkede sig umærkeligt i hans skød og mærkede hans begejstring. Med et lille smil hævede hun sig fra hans ben og hev fat i hans bukser, som hun, ligesom trøjen, formåede at rive ret lige over for at gøre brug af sin trussel.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Fre 14 sep 2018 - 20:47

Han trak lokkende på smilebåndet ved hendes ord og afventede nærmest hvad hun gjorde. Dog vidste han så udemærket hvad hun havde i tankerne og det var jo ikke at klage over.
Hans blik bevarede sin intensitet som hun åbnede sine øjne, og de blev kun lukket som hun svarede med et intenst kys.
Da hun så rykkede sig og tog ved hans bukser, hvilket resulterede i en lavmælt men lysten knurrende lyd fra ham. Han rykkede sig ikke det mindste som hun rykkede hans bukser af men det var ikke første gang hun havde prøvet det så de røg stadig af uden problemer. Det efterlod kun et par sorte boxershorts der mildest talt ikke efterlod ret meget til tilfældighederne. Som modsvar rejste han sig i en overraskende elegant bevægelse og strøg hånden over boxershorts'ene der blev væk som dug for solen.
"Var det ikke meget bedre?......" Hans hånd strøg op af hendes bryst og videre langs hendes nakke imens hans blik var fastlåst på hende
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Tirs 30 okt 2018 - 16:17

På trods af hans elegance overrumplede det stadig Nessa, da Alain rejste sig. Hendes overraskede ansigtsudtryk blev dog meget erstattet af et lille sukkersødt smil, da det nu var hende, der havde mest tøj på kroppen og hun ikke kunne lade være med at fryde sig over hans... tilstand.
"Mmh meget bedre..." mumlede Nessa da hans hånd lagde sig om hendes nakke.
Nessa lænede sig tilbage mod hånden og lod varmen fra den glide gennem hendes krop. Hun kunne stadig mærke, at hans hånd havde kravlet op af hende på grund af varmen og reaktionen fra hende selv. Hun gøs og gled langsomt tættere på ham. Hendes blik mødte atter hans og hun lagde hænderne på hans bryst. Mens den højre kærtegnede hans bryst, begyndte den venstre sin vandring opad indtil den lå om hans skulder. Blidt men bestemt trak Nessa Alain ned over sig og låste sine læber mod hans. I samme bevægelse lod hun sig falde bagover tilbage i sofaen med ham ovenpå hende. Hun grinede mod hans læber.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tirs 30 okt 2018 - 16:37

"Det var godt......."
Det var som om det ikke var nødvendigt med flere ord, deres kroppe talte så tydeligt deres eget og dog venkendte sprog lige nu. Hans øjne vandrede ned over hendes perfekte skønhed med en intensitet der ville kunne smelte facader som var de intet. Ganske let spændte han i fingrene for at vise han virkelig ville have hende som hun lænede sig mod hans hånd, dette blev også brugt til at trække hende tættere på sig hvilket hun lod til at ville alligevel.
Han trak vejret langsomt og roligt som et tydeligt tegn på han nød hvad hun gjorde og han fulgte hende da også som hun trak i ham og forenede deres læber.
Som de væltede tilbage i sofaen, lod han sig falde med men stoppede sig selv så de var så tæt på hinanden som overhovedet muligt uden at mase hende. Selv grinede han også mod hendes læber men tog samtidig ved hende ved hendes nakke og hendes bagdel
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Tirs 6 nov 2018 - 11:53

Nessa satte pris på, at Alain ikke blot lod tyngdekraften tage ham, da han tydeligvis vejede en del mere end hende. Dog ville hun stadig være endnu tættere på ham, og hun rejste sig en smule fra sofaen, så hendes overkrop berørte hans. Et gys løb igennem hende, og hun nød følelsen af hans hænder mod hendes krop. Hun smøg sig omkring dem, som for at fortælle ham det og opmuntre det til mere. Hendes egne hænder lå på hans bryst og ryg. På ryggen kunne hun ikke lade være med at sætte neglene let i ham, som om hun umærkeligt ville have mere. Det ville hun dog også, hvilket hendes hånd på hans bryst viste, ved stille at løbe ned over hans mave.
Ivrigt kyssede Nessa Alain og lod munden løbe ned af hans hals, så langt ned som muligt, da hun trods alt lå fastlåst under ham.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tirs 6 nov 2018 - 12:07

Det var overraskende nemt for ham at holde sig oppe så han ikke maste hende men man behøvede heller ikke have forstand på træning for at se han var en mand der tog sig rigtig godt af sin krop.
Hendes krop fortalte så vidunderligt om hvordan hun var lige så meget med, selv den mindste ting vidste hun udemærket godt hvad gjorde ved ham. Den måde hendes krop trykkedes let mod hans, hendes helt fantastiske kys eller for den sags skyld hvordan hun satte neglene i. Det gav en lækker sitren.
Efter hun havde kysset hans hals lidt, trak han hendes hoved lidt til siden og havde stadig sit faste greb ved hendes bagdel imens han gav sig til at kysse hendes hals. Når han ind imellem kom tæt på, nappede han hendes øre. Som hans mund var godt i gang, gik hans hænder lidenskabeligt i gang med udforske hendes krop i takt med han lænede sig lidt mere ned
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Søn 11 nov 2018 - 22:29

Nessa mærkede tydeligt, hvordan Alains krop gav efter under hendes berøringer og frydedes ved tanken om hvad hun kunne gøre ved ham. Da han nappede ud efter hendes øre, gyste hele hendes krop og hun udstødte en dyrisk lyd - halvt fryd, halvt skræk over hvor meget det kildede.
Tanken om hvordan hun havde kontrol over ham, flød dog lige så stille og roligt fra hendes bevidsthed, da han begyndte at kæmpe sig nedad hendes krop. Hun kunne ikke lade være med at bevæge den mod hans berøringer, så hun var sikker på, at han ikke missede et eneste sted. Hun var ved at gå i spåner over den leg, som de legede med hinanden - afventende og med bløde berøringer.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 11 nov 2018 - 22:43

Den lyd hun kom med var endnu en gang som den sødeste musik, da han jo så udemærket vidste hvad det betød. Selvom de skiftedes lidt til at have kontrollen så var der noget ganske særligt over den måde de havde den harmoni.
Som hans kys begyndte at vandre ned igen, kunne han godt mærke hvordan hun bevægede sig så han besluttede sig hurtigt for at sætte lidt mere gang i deres leg. Så han stoppede de små kys og lod tungen kærtegne ned af hende til han nåede under hende navle. Hurtigt lagde han sig til rette og smilede meget intenst til hende inden han tog godt ved hendes hofter så det blev sværere at bevæge sig. Så startede han ud med et langsomt blidt kys mellem hendes ben men lod tungen strejfe mellem hendes ben. For en stund holdte han sig stille men med et blik der lovede at det absolut ikke var det sidste han gjorde
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Tors 29 nov 2018 - 21:39

Da Alain pludselig holdt op med at kysse hende, gispede Nessa og strakte sig lystent, så der var endnu mere krop at røre ved. Dog satte hun pris på, at han satte tempoet op, da hun havde svært ved forspillet. Hun havde med vilje ikke været sammen med nogen i et stykke tid og havde forsøgt at glemme den rus og nydelsen, som hun oplevede. Sex var begyndt at blive en underligt distanceret handling for hende og dette var første gang hun faldt i efter sit lille forsøg på at leve cølibat. Da hans tunge strejfede hende, kunne hun ikke være mere ligeglad med sit forsøg, da det åbenlyst havde virket: Hun var ude af stand til at tænke på andet end manden mellem sine ben.
Hænderne om hendes hofter gjorde sit arbejde, så selvom hun vred sig lystent forblev hun liggende relativt stille på sofaen.
Da hendes øjne mødte hans, bed hun sig i læben hvorefter hun sendte ham et uskyldigt smil. Med et suk, som var hun træt, lod hun hoved falde tilbage på sofaen og smøg sig mellem hans hænder.
Nessa
Nessa
Advanced Beginner (Rank 6)

Antal indlæg : 83


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tors 29 nov 2018 - 22:35

Alain havde selv et underligt forhold til intimitet på den måde, mest af alt fordi der ganske enkelt gik utrolig lang tid mellem at der var noget der virkelig kunne vække hans interesse for alvor. Men de to havde unægtelig deres fortid, en fortid der viste sig meget intenst når det var.
Som deres blikke mødtes og hun bed sig i læben, smilede han selv meget intenst, nærmest som en advarsel om at der snart ville ske meget mere.
Ganske kort efter blev tungens dans mellem hendes ben meget mere intens og lidenskabelig og han slap hende kun lige nøjagtigt nok til at hun kunne bevæge sig en anelse.
Sådan fortsatte han til hun blev mere og mere urolig inden han så stoppede brugen af sin tunge og i en hurtig bevægelse var over hende. Hans lem blev presset mod hendes varme underliv men ikke nok til at trænge op i hende, men hans øjne fortalte at det kunne ske hvornår det skulle være hvis ikke hun selv gjorde noget.
Hans vuggede drilsk med hofterne og holdt sig lige nøjagtigt hævet over hende til hun ville kunne mærke hans varme
DuChance
DuChance
Competent (Rank 9)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 271


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum