Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Visit from a friend - [Aleksei]
Søn 12 aug 2018 - 19:00 by Aleksei

» Oh ..f*** - [DuChance]
Søn 12 aug 2018 - 13:48 by DuChance

» What is going on?!
Søn 12 aug 2018 - 13:39 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 12 aug 2018 - 13:32 by Nightrage

» Odd feeling - Amy S. Scott
Søn 12 aug 2018 - 10:03 by Jay Wu

» Try and tame this Demon (Emnesøgning)
Tors 9 aug 2018 - 11:08 by Carver Manning

» Death is only another step (Nessa)
Ons 1 aug 2018 - 23:06 by DuChance

» Long-lasting relationship, complicated history ~ Cain Devereaux
Ons 1 aug 2018 - 20:59 by Nessa

» Soon parents - [Khá]
Fre 27 jul 2018 - 17:11 by Charmeine Love

» Sorry to disturbe Mr. Tallon [Nicholas]
Fre 20 jul 2018 - 21:55 by Nicholas Tallon

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 499 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Es

Vores brugere har i alt skrevet 252492 indlæg in 12756 subjects

Death is only another step (Nessa)

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 11 jul 2018 - 0:52

Hans eget blod brusede endnu mere som deres kys blev indledt og det var tydeligt at det brændte på samme måde hos hende. Han var fuldt ud med på mere så han smilede intenst som hun nærmest hoppede overskrævs på ham og fortsatte så et kys der blev endnu mere intenst. Han slap et nydende suk som hun bed ham i læben og kyssede også hende tilbage med samme lidenskab. Da hun så tog ved hans hår og trak så hun kunne se hans ansigt, blev hun mødt med samme lystne intensitet som hun selv havde. Så førte han hænderne op af hendes lår under kjolen til hendes bagdel hvor han tog ved og kyssede ned af hendes hals.
De kraftige kys bevægede sig ned til hendes kraveben og nærmest ned mod hendes kavalergang inden han kyssede op af den anden side af halsen. Derefter nappede han hende i øret og slap et lavt suk som var det en hvisken om mere
avatar
DuChance
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 221


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Ons 1 aug 2018 - 20:05

Nessa frydede sig over den indflydelse, som hun virkede til at have på Alain og nød at betragte hans reaktion under hende. Da han tog endnu hårdere om hende, gik en gysen igennem hendes krop og fik den til at skælve under hans berøring. Denne skævlen blev kun værre, da hans kys spredte sig udover hendes krop. Grebet, som hun havde om hans hår, blev løsnet en smule, da han påbegyndte sin færden, men da han igen stoppede op, vågnede hun op til dåd ved hans suk. Grebet blev derefter hårdere og hun betragtede hans ansigt, før hun igen tvang hans mund op til hendes.
Nessa kunne tydeligt mærke, at alle de steder, hvor Alains kys havde berørt hende, var hendes hud varm og sandsynligvis også relativt rød.
Som om hun ville være endnu tættere på ham, slap Nessa grebet om hans hår og lod hænderne falde ned over Alains skuldre og bryst, mens hun umærkeligt rykkede tættere på ham i hans skød.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 69


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 1 aug 2018 - 23:06

Der var noget virkelig lækkert over den måde hun nærmest slap hans hår ved den serie af kys han kom med. Det kunne vel egentlig ses på som om hun overgav sig til den stærke nydelse og lidenskab der virkede til at få frit spil mellem dem. Og hvis ikke den havde det, skulle den nok snart få det.
Som hun tog ved hans hår endnu en gang og trykkede sine læber mod hendes, smilede han intenst og var fuldt ud med i det. Selv følte han en lækker varme bølge gennem hele sin krop og ved kort øjesyn kunne han også godt se hvordan hun var svagt rød hvor hans læber havde været.
Som hun lod hænderne udforske hans skuldre og overkrop, lod han kortvarigt sit stærke blik hvile i hendes som om det udfordrede hende yderligere. Men han var heller ikke en mand der bare overgav sig til en andens magt. Så han tog ekstra ved hendes bagdel og trak hende endnu tættere på ham
avatar
DuChance
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 221


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum