Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 532 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Game Master

Vores brugere har i alt skrevet 251452 indlæg in 12723 subjects

Death is only another step (Nessa)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Søn 13 maj 2018 - 17:46

Ved Alains fortsatte forsøg på at komplimentere hende rystede Nessa bare på hovedet, så det sorte hår atter løb ned over hendes skuldre. Hendes mundvige pegede let opad, men hendes øjne kiggede på ham med nysgerrighed. Han havde sandsynligvis haft et par andre kvinder med hjem i denne lejlighed, men hun forstod ikke rigtig hvorfor, hun følte en lille smerte i hjertet ved det. Hvorfor denne reaktion fra hendes side, når hun ingen krav på ham havde og ikke ville lave nogle krav på ham? Han var fri ligeså meget som hun var, hvilket hun lige havde brysket sig af.
Nessas blik fulgte Alain, da han gik hen for at skænke op til sig selv. En knap så underlig følelse af deja-vu kom over hende og hun tog en slurk af sit eget glas i forsøget på at ryste det væk. Nessa havde brug for, at leve i nuet på dette forhold i stedet for det forhold de havde haft sidst de var sammen. De var begge blevet ældre og havde sikkert ændret sig. Desuden var hun ikke ude efter et så gammelt bootycall. Med et stygt smil mod hans ryg overvejede hun dog stadig muligheden - og om det var hans bagtanke med alt dette ståhej. Følelsen, der fulgte med den tanke, var ikke just ubehagelig. De havde haft det sjovt og de skulle nok ikke ses igen efter dette. Alains åbenbart luksuriøse liv lå utrolig langt fra Nessas eget liv, der var fyldt med klamme moteller og ligeså klamme mænd.
Da han vendte sig mod hende, satte Nessa sig ned på stolens armlæn og mærkede varmen skyde op i hendes kinder ved kommentaren. For at skjule det vendte hun ansigtet væk, tog endnu en gang glasset op til munden og krydsede langsomt det ene lange ben over det andet. Måske udsynet ville tage hans fokus væk fra hendes ansigt, der ellers aldrig rødmede. Dette gamle bekendtskab gjorde underlige ting ved hende.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 57


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Søn 13 maj 2018 - 18:19

Et eller andet sted var det måske forståeligt at hun kunne have tanker om han havde været sammen med andre, men det var nok et væsentlig mindre tal end man lige skulle tro. Måske havde han haft mulighederne men han var også en kræsen mand og tog ikke en bare fordi de bød sig til. Den slags var tiden alt for dyrebar til. Den tanke med tiden var dyrebar var mærkelig for ham, han var trods alt virkelig gammel. Han var en fri sjæl men kun til det punkt han tillod sig selv at være.
Måske havde de en vild fortid sammen men samtidig så havde han aldrig set på det som et bootycall. Ganske vist havde de lavet ting sammen men der havde altid været stærke følelser omkring det, selvom de ikke altid havde sat ord på det.
Han kunne godt se at hans kommentar fik hende til at kigge væk, men det var ikke for noget dårligt, så godt kendte han hende trods alt. Så gik han roligt tættere på hende imens han tog en tår mere og stoppede så en lille meter fra hende. "De er også smukke..... Jeg vil ikke skåle for den gang..... Jeg vil hellere skåle for nu"
Så holdt han glasset hen til hende som musikken spillede og hans smil var fastlåst på hende. Det var stadig ikke til at sige hvad aftenen ville bringe men det skulle nok blive en skøn aften. Han tænkte slet ikke på om de skulle se hinanden bagefter eller ej, det var om at leve i nuet
avatar
DuChance
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 138


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Ons 16 maj 2018 - 0:58

Nessa løftede blikket mod Alains løftede glas og rejste sig yndefuldt fra stolen, mens hun trak glasset op mod sit bryst. Hun lukkede hurtigt den meter, der var mellem dem, så der kun lige var nok luft mellem dem til at de kunne have deres glas. Hun havde fået samlet sig selv igen og følte sig praktisk talt normal, da hun kiggede op på ham gennem sine øjenvipper med et drilsk smil. Hun var ikke helt bevidst om hvorfor hun havde lukket mellemrummet mellem dem så hurtigt, men mest af alt havde hun brug for, at han ikke så hende som en lille, sød menneskepige. Dette var nemlig bestemt noget, som hun ikke kunne fordrage og sandsynligvis aldrig ville komme til at elske. En gang i mellem tog menneskepigen dybt inde i Nessa dog over, og så var der ikke så meget andet at gøre end at vente på, at hun fik fniset af. Det intense blik, som Nessa sendte Alain over glasset, viste bestemt, at hun ikke havde i sinde at falde i en million stykker, hvis han rørte ved hende, som en svag menneskepige sandsynligvis ville.
"Det er næsten som om, at du læser min tanker," Nessa slikkede langsomt sin underlæbe før hun lige så langsomt lod sit glas falde mod hans. "For nu..."
Nessa tog glasset op mod læberne og lod væsken fylde hendes mund. Da hun tog det væk, slyngede hun langsom det resterende indhold rundt i glasset og betragtede udsigten over byen fra lejligheden.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 57


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Ons 16 maj 2018 - 1:16

Da hun rejste sig og kom tættere på rimelig hurtigt, var han sandt at sige ikke overrasket. Ikke fordi han mente han nemt kunne få hende til det eller noget, men fordi han vidste så udemærket at hun gjorde som der passede hende og faldt hende naturligt at gøre. Så klagede han selvfølgelig heller ikke over at have hende så tæt på.
Alain var skam fuldt ud klar over hun ikke var en skrøbelig og nærmest uskyldig menneskepige, selvom den del af hende midlertidigt kunne tage over. Når man kendte hende så kunne man læse tydeligt i hendes øjne hvordan hun havde det. Og på samme måde kunne hun altid læse ham som en åben bog. Det var hun den eneste der nogensinde havde kunnet.
"Såvel som du læser mine....." Så lod han ligeledes sit glas møde hendes til en skål inden han smagte på væsken og sukkede lavt. Det var stadig en noget speciel tanke at vende med sig selv hvordan dagen havde gået og nu stod han her sammen med hende. Roligt men varmt lagde han hånden om hendes talje på en måde så han ikke virkede som om han forsigtigt spurgte.
"Skal vi starte med at få noget at spise? Eller hvad kunne du tænke dig?"
avatar
DuChance
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 138


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by Nessa on Tors 17 maj 2018 - 14:33

Nessas mund vendte sig langsomt op i et lille smil ved hans kommentar, og en lille perlende latter kom ud af hende. Da Alain rakte ud efter hende lod han hende lægge armen om hendes talje. Hun var ekstremt bevidst om hvordan han rørte ved hende - hvor, hvor meget tryk der var, hvordan hans varme emmede over i hende og fik hendes blod til at boble. Helt bogstaveligt kogte hendes blod, hvilket gjorde hende lettere springfarlig - igen helt bogstaveligt. Med store evner kommer stort ansvar for ikke at springe folks hoveder af.
Nessa smøg sig op af Alain for derefter at trække væk fra ham og hans varme omfavnelse. Drillede slentrede hun hen til pladespilleren og kiggede ned på den. Med et kast med håret kiggede hun igen op på ham ved hans spørgsmål.
"Det kunne vi da godt," svarede Nessa og tilføjede under sit åndedrag: "Hvis det er det, som du har lyst til...".
Nessa lod de sidste dråber fra hendes glad falde ned i svælget og gik tilbage mod bordet, hvor hun kunne skænke op til sig selv. På vejen derhen lod hun blidt en hofte dumpe drillende ind i Alain.
avatar
Nessa
Beginner (Rank 5)

Antal indlæg : 57


Tilbage til toppen Go down

Re: Death is only another step (Nessa)

Indlæg by DuChance on Tors 17 maj 2018 - 16:34

Ganske vist var han fuldt ud klar over hvad hendes blod kunne, hvor farligt det egentlig kunne være. Men samtidig så havde de kendt hinanden i rigtig lang tid, så han stolede også fuldt ud på at hun kunne styre det så der ikke skete noget uheldigt. Ganske vist var det længe siden de havde set hinanden men det føltes som om det var i går. Der var selvfølgelig sket en masse i den tid men de havde jo muligheden for at 'catch up'.
Hans blik fulgte hende intenst som hun gik hen til pladespilleren, hun vidste udemærket hvordan hun bevægede sig. "Der er meget jeg har lyst til....." Hans toneleje var drilsk og lokkende. Så tømte han sit glas som hun gik forbi ham endnu en gang og han kunne da heller ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet. I stedet for at sætte sig og spise, pakkede han bare maden ud og stillede på bordet så man kunne tage som man havde lyst. Hurtigt stod han ved hende og gav hendes hofte et klem inden han satte sit glas og sagde: "Skal vi ikke sørge for jeg kan skåle med dig igen?....."
avatar
DuChance
Advanced Beginner (Rank 7)

Bosted : Flot stor lejlighed midt i byen

Antal indlæg : 138


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum