Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

So you're my stalker? (Marcella)

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: So you're my stalker? (Marcella)

Indlæg by Marcella on Tors 15 mar 2018 - 23:12

Hun nikkede forstående og så en smule undskyldende på Caleb, da det jo var, at hun ikke rigtig havde givet ham en chance. Hun havde skygget ham, i tide nok til at finde ud af hvem han var, men ikke særlig meget andet end det. Hun havde ikke et eneste sekund, skænket det en tanke, at nogen kunne elske en vampyr og omvendt. Hun tastede hans nummer ned på sin mobil, i det hun kort sendte ham en lille besked, hvor hendes navn stod på, så han vidste det var hendes nummer, der tog kontakt til ham, vis det nogensinde skulle komme til det punkt.

Hun gav ham et fast håndtryk og tog så sin hånd til sig, i det hun lyttede til hans ord og hans præsentation. Caleb DeBayle. Hun grinte en smule, da det var at han sagde, at hun nok allerede kendte til hans navn. " Ja, men det skader aldrig, at være helt på den sikre side ". Hun vidste godt, at nogle folk kunne finde på at have dæk navne, så hvorfor ikke også ham. Hun stoppede en smule op, da det var at Caleb sagde, at denne vampyr var en lejemorder. Hun lyttede opmærksomt med. Han ville finde hende vis det var. Forgiftet klinge.. hun kunne mærke hvordan det løb hende koldt ned af ryggen. " Så han er en der har dræbt mange uskyldige måske? ". Hun fik det pludselig dårligt over tanken. Hvad vis han var den der havde slået hendes forældre ihjel!?.

Hun så tøvende på Caleb, i det hun smilede forsigtigt og sagde" Men uanset hvad Mr Debayle.. så siger jeg tak for deres hjælp og endnu engang.. undskyld for chokket ". Hun havde pludselig fået nogle andre ting på hovedet. DENNE vampyr.. han snakkede om, var en der tændte en ild inde i hende. Selvom de kunne finde kærlighed nu, så ville hun aldrig nogensinde skåne en vampyr eller væsen, der havde dræbt flere tusinder uskyldige.. og en lejemorder, var ikke andet end et dødt kill i hendes øjne. Hun begyndte at få onde tanker igen, og kunne mærke sin krop sitre efter hævn. Hun ville ikke lade denne vampyr slippe, vis først den kom nær sig. Hun begyndte så småt at gå i en anden retning, i det hun vinkede til Caleb. Hun havde travlt. Hun skulle hjem og undersøge og gør sig klar. Vis denne vampyr fandt frem til hende, så skulle hun være forberedt, fordi chancerne for at de begge gik der fra, vis det kom til det punkt, var minimale.

//Out//
Marcella
Marcella
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Terre - Logement - Lille Lejlighed

Antal indlæg : 101


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum