Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Marcella Faye

Go down

Marcella Faye

Indlæg by Marcella on Søn 11 mar 2018 - 3:13Marcella Faye


Fulde Navn
Marcella Faye

Kaldenavn
Ella, Fay

Køn
Kvinde

Race
Halv Engel / Halv Menneske

Eksistens
20 år

Kropsalder
Ligner en på de 18-19 år


____________________________________________

Stammer fra
Rusland / Frankrig
Opvokset
Di Morga
Origin
Di Morga
Religion
Atheist
Nuværende bosted
Terre - Logement
Nuværende job
Arbejder i et vikar beru,
så hun bliver sendt ud i forskellige jobs,
hvor der mangles folk.________________________________Personligheden______________________________

Marcella er kendt for at være lidt af en bad girl. Hun går op i kunst og især grafitti. Hun elsker at leve livet og prøve ting og grænser af. Hun kan være noget kold og holde en høj front op foran sig, samt virke bitchy overfor fremmede, samt forkælet og alt for højt oppe i skyerne med sin egen næse, men vis man først kommer ind på hende, vil man opdage en kærlig samt omsorgsfuld og loyal ven, samt en pige der er alt for let til at få følelser, eftersom hun er en håbløs romantiker, når det kommer til mænd. Hun har aldrig været meget for fyre på sin egen alder og er ikke bange for hverken at sige sin mening, eller slå fra sig. Hun elsker modne mænd, der ved hvad de vil i livet, dog har hun en tendens med at kede sig hurtigt, så vis man ikke er spændene nok, vil hun sikkert efterlade en i støvet og fortsætte til den næste. Hun har en forkærlighed for små dyr, især kryb som snegle og larver. Hun er en lidt spøjs pige, hvor man ville tro at hun elskede romantiske film, men faktisk er hendes ynglings gysere. Hun er rigtig svær at gør bange, men er dog let at skræmme. Hun er stædig og meget selvstændig af natur og mener at hun kan gør alting selv.


____________________Udseendet____________________


Hårfarve
Gylden Blonde/Platinum Blonde
Hårlængde
Midt på ryggen/Under brystet
Øjenfarve
Blågrå
Hudfarve
Beige, mild solbrun kulør
Højde
1,64
Læbeform
Fyldige
Kropsform/Bygning
Slank og spinkle form, med smal hvepse talje

______________________________Magierne______________________________

Magi I
INGEN

Magi II
INGEN

Magi III
LÅST

Magi IV
LÅST

Svagheder
Hun er meget stædig og har svært ved at lukke folk ind.
Hun er ikke fysisk stærk og er meget let at overmande.
Hun er rigtig god til at overbelaste sig selv og ikke så god til at sige nej.
Navigation/At Navigerer, er ikke hendes stærkeste side, så hun fare let vildt.
Hun er kendt blandt det lokale politi.
Meget impulsiv.

Styrker
Hun er smidig/Fleksibel
Hurtig reaktions evne, i form af vis man kaster noget mod hende
God til at balancerer, samt bevar roen i pressede situationer
______________________________________________________________________
______________________________Baggrunds Historien__________________________________

Familien Faye, også kendt som rigmands familien. Begge Marcella´s forældre, er begge kendt inde for de rigere kredse, eftersom hendes mor var topmodel, samt hendes far en verdens kendt racerløbs køre. Hendes forældre mødtes under festlige forhold, i form af en afterparty, efter hendes fars løb, som han havde vundet. Her mødtes de igennem to af deres venner, der præsenterede dem for hinanden. De fandt hurtigt ud af, at de bar mange af de samme interesser, samt holdninger til livet og der gik ikke lang tid efter, før de begyndte at date, indtil de kom sammen. Alyssa boede dog i New York på dette tidspunkt, skønt hun var fra Rusland, hvor hendes familie havde adopteret hende.. og Avian boede i Frankrig, så de så ikke så meget til hinanden, eftersom deres karriere krævede alt for meget af deres tid, indtil Alyssa fandt ud af en dag, at hun var gravid. Alyssa endte med at flytte til Frankrig til Avian, hvor de inden de fik Marcella, flyttede til Di Morga og bosatte sig. Her voksede Marcella op blandt de bedste og mest forkælede vilkår, en ung pige kunne ønske sig. Hendes forældre havde rigelig med penge, samt hun var ene barn, fordi efter Marcella, fandt Alyssa ud af, at hun ikke kunne få flere børn, skønt hende og Avian aldrig stoppede med at prøve i løbet af årene. Marcella var dog ikke ensom, hun nød at hun var den eneste i familien. Hun havde sin mor og far, som hun var åh så tæt med, samt de elskede hende og overøsede hende med alt deres kærlighed.

Nu da de havde fået Marcella, så var det blot et spørgsmål om tid, før de satte deres karriere på hold og fandt ro i det de havde optjent, men som årene gik, begyndte pengene også at rande op.. og før de vidste af det, havde de også skabt nogle fjender i deres ellers så idylle by. Disse fjender blev stærkere og voldligere med alderen og Marcella hørte ofte hendes forældre skændes, i de sidste år... omkring regninger, samt folk hvis navne hun ikke helt kendte til. De havde lånt penge og nu kunne de ikke betale, dog vidste Marcella ikke hvor alvorligt netop dette problem var, ikke før en nat, hvor de fik besøg.

Marcella var kun 14 år, den nat de fik indbrud i deres elskede hjem. Hendes far havde gået ned for at tjekke hvor lyden af en knust vase kom fra, før noget havde fået fat i ham og dræbt ham. Hendes mor havde skyndt sig ind til hende og gemt hende væk i klædeskabet, inden en mand var trådt ind i det mørke børneværelse. Han havde taget fat i hendes mor og bidt hende i halsen.. før hendes mor faldt livløst til jorden, tiggende og bedende.. om at han skånede hendes datter.

Manden havde blod om munden og det hvide gulvtæppe, bar røde blod spor, fra hendes mors blod. Manden gik hen til skabet, med et ondskabsfuldt smil over sine læber.. og åbnede skabet. Normalt ville de fleste børn skrige eller græde, men det forfærdelig syn foran hende, havde fået hende til at fryse fast, som var hun blevet paralyseret. Manden berørte hendes kind og efterlod blod fra begge hendes forældre, malet hen over hendes hud.. før han hviskede i hendes øre, med hans maskuline.. hårde men dog forførende stemme, at når hun engang blev myndig, så ville han komme efter hende. Politiet kom kort efter dette. De fandt to næsten blods tømte lig, samt en ung pige på 14 år.. der så ud til at være traumatiseret.

Marcella endte med at blive indlagt den første uge på hospitalet, før hun endte på en psykiatrisk afdeling, dog børne afdelingen. Her var hun uregerlig, samt græd hver nat efter sine forældre. Hun kunne ikke helt forstå at de var væk og spurgte mange gange efter dem. Hun blev udskrevet efter et år, hvor en pleje familie valgte at tag den 15 årig pige ind, der havde været væk fra Junior High, i et helt år og nu var stoppet der. Her stak hun af flere gange, samt opsøgte altid det samme sted. Huset hun før havde boet i, indeholde nu en ny familie og alle spor af hendes forældre samt liv, var blevet slettet. Dette fik Marcella til at bryde ud i selv destruktiv adfærd, i form af alkohol, samt at prøve hash af, før hun endte med at blive flyttet til en anden plejefamilie, efter at ha blevet arresteret op til hele 3 gange, første gang for gade orden, anden gang for vold, 3 gang for hærværk mod en bygning. Hun var kendt blandt det lokale politi, samt hospitalet, fra de gange hun var kommet ind på skadestuen.

Den nye plejefamilie hun fik endte dog med at vende en smule om på hende og hun endte med at falde en smule til ro ved dem, dog holde hun sig stadig til at gør grafitti i nattens mørke, samt de forskellige slagsmål her og der, men hun rørte ikke stoffer mere, samt hun holde sig fra at drikke. Her endte hun med at starte på College, efter at ha fået taget sin afgangs eksamen privat, hvorefter hun kom på College, dog på grund af dårlig opførsel, overfor lære, samt vikar og skolens bygning, endte hun med at blive smidt ud.

Hun endte med at flytte ud kort efter, fra sin plejefamilie, til en bolig i Logement, hvor hun tog imod de jobs hun kunne, som arbejde ved pizzaria, med at tag telefonen eller cykle ud med pizzaer til de nærmeste, eller at blive ringet op af et vikar beru, som hun var skrevet op ved, hvor de fylde hende ind, på pladser hvor der mangles, som vis der manglede en assistent, eller en til lager et sted eller andet i den stil.

Dog en ting hun aldrig nogensinde ville stoppe med at hungre efter, var at finde morderen af sine forældre.. finde ham og dræbe ham. Hun udviklede fra den dag af, et had til alt der hed blodsugende væsner, nemlig vampyr og var også sikker på, at de fandtes. Grundet hendes forældre aldrig fortalte om hendes angelic side, så ved hun stadig ikke til den dag idag, at hun er halv engel. Hun bær udseendet af en, men har desværre ikke fået evner fra en engel, eftersom hendes mor var menneske og hendes far engel.____________________Forældrene____________________

Mors Navn
Alyssa Faye
Alder
36 år - Myrdet
Race
Menneske
Oprindelse
Rusland.
Men adopteret af
en Amerikansk familie.

Fars Navn
Aivan Faye
Alder
38 år - Myrdet
Race
Engel
Oprindelse
Frankrig.
Født og opvokset i Frankrig
__________________________________


Sidst rettet af Marcella Man 12 mar 2018 - 10:19, rettet 1 gang
Marcella
Marcella
Advanced Beginner (Rank 6)

Bosted : Terre - Logement - Lille Lejlighed

Antal indlæg : 101


Tilbage til toppen Go down

Re: Marcella Faye

Indlæg by Jay Wu on Man 12 mar 2018 - 10:23


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum