Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Starlight Night ☾ Nicholas Tallon

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Starlight Night ☾ Nicholas Tallon

Indlæg by Nicholas Tallon on Tirs 13 mar 2018 - 18:45

Noget gik tydeligvis op for hende, og han lyttede mens hun gav udtryk for sin utilfredshed med medierne. Se, man skulle have troede at hun ville elske det, men hun overraskede ham ved at lyde helt forfærdet. ”Formentlig ikke nej.. det er vel det mindste du kan gøre som betaling for min lygte..” kunne han ikke dy sig for at svare en kende flabet. Han vidste godt at han udnyttede det faktum at hun ikke kunne betale for hans lygte, men hun havde ikke sagt fra endnu, og selv hvis hun gjorde, skulle han nok minde hende om det alligevel. ”Kan du forestille dig overskriften i aviserne i morgen? ’Mangemilliardær i vildt forhold. Kæresten smadrede forlygte på bilen’ drillede han videre.

”Ikke rigtigt. Hvorfor skulle du dog ville stikke af, når det her er det mest spændende der er sket for dig i lang tid?” svarede han med et selvsikkert smil og et glimt i de gyldne øjne. Han gad bare ikke sætte farten ned for igen at skulle sætte den op. Hans hånd mod hende resulteret i et noget chokeret udtryk, og han var ved at grine med holdt det til et smil. Hendes uskyldig udtryk var så kært. Han bad hende dog smide skoene, og havde hans tone været hård, havde det ikke været hensigten. Det gik dog, og hun kravlede snart over til ham. Han holdt køretøjet i kurs, og havde tydeligvis ingen problemer med at naviger hende over sit skød, og køre samtidigt. Så satte hun sig, rykkede på sig for at sætte sig bedre tilrette, men sad så roligt. Hendes duft invaderet hans sanser, og så blottede hun ellers sin delikate hals for ham. Bød hun ham direkte sin åre? Det var næsten for meget! Han vidste dog det ikke helt var tilfældet. Hendes puls og hamrende hjerte gjorde det dog svært at abstrahere fra lyden eller følelsen af hende.

Farven dukkede atter op og prydede hendes kinder så smukt, og han fornemmede tydeligt hendes varme mod sig. Det trak op i hans mundvig, mens han ventede på ændringen i hendes vejrtrækning, og øjeblikke efter, skete det. Bingo. ”Her.. læg din hånd på rettet.. sådan ja.. også den anden.. flot. Og nu, drejer jeg lidt på rettet og skifter vognbane så du kan få en fornemmelse for hvor meget der skal til for at dreje..” han gjorde netop det han havde sagt han ville, orienteret sig hurtigt, blinkede og kørte ind på vognbanen ved siden af. ”Så.. vi gøre det lige igen..” han satte farten op, overhalede den næste bil, og drejede ind igen efter både orientering og blink. ”Så.. nu tager du rettet..” han slap langsomt, og lod hende styre showet for nu. Kort tid efter lagde han hænderne over hendes på rettet. ”Nu køre vi udenfor byen..” lod han hende vide. Han rykkede forsigtigt hendes ene hånd fra rettet, lod den glide over gearstangen så blidt og nærmest som om det var noget andet end en gearstang, og skiftede gear til fjerde. Farten blev sat op, og så sussede de gennem byen. Igen skiftede han gear til femte, og så trykkede han ellers på speederen så man kunne mærke farten. Han rykkede langsomt hendes hånd over på rettet igen mens han var bevidst om enhver af hendes reaktioner.
Nicholas Tallon
Nicholas Tallon
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Penthouse lejlighed

Antal indlæg : 223


Tilbage til toppen Go down

Re: Starlight Night ☾ Nicholas Tallon

Indlæg by Rayna on Tirs 13 mar 2018 - 19:57

Hun kunne ikke lade vær med at ryste en smule på hovedet, af Nicholas udtalelse, omkring medierne og deres overskrift. " Nærmere HELT redder killing, fra blind mangemilliardær og uddeler justice ". Hun kunne ikke lade vær med at føle, at Nicholas var en smule fuld af sig selv. Der var dog intet i vejen med selvtillid, men hans lå langt over skyerne, på det punkt, hvor det måske var en tand for meget og det værste.. var nok at han vidste at det var for meget, men var ligeglad. Det var i hvertfald det indtryk han gav hende. Da han sagde, at dette var det mest spændende der var sket for hende i lang tid, gav hun et hånligt fnøs fra sig, i det hun sagde " Ih ja, fordi det så utrolig spændende at sidde på skøddet af en mand der lidt fuld af sig selv ". Hun kunne dog ikke undgå at grine og hendes grin var hverken flabet eller hånligt, blot blid og mild.

" Dette er vist ikke din første gang, du har ført en kvinde hen over dit skød, i en kørende bil. Hva Nicholas? ". Hun grinte sødt og smilede en smule, mens hun sad bagud, i det hun vendte sin fokus mod vejen endnu engang. De dådyr brune øjne, betragtede bilerne der var et stykke foran, mens hun ventede på hans instrukser. Da han bad hende lægge sit hånd på rettet, tog hun højre hånd og lagde blidt på det og rettede det en smule. Hun havde observeret hvordan han havde holdt sine hænder, fra før.. så hun fulgte blot trop og lagde dem samme sted. " Såen? ". Da han sagde ja, tog hun den anden op mod rettet og lyttede til ham rose hende, før han sagde, at han ville dreje lidt på det og skifte vognbane. Hun studerede hvordan han fik bilen til at blinke, hvilke ting han trak i eller trykkede på, før de skiftede og kørte ind på vognbanen ved siden af.

Hun kunne mærke sin varme i kroppen og da hans ben bevægede sig en smule, kunne hun ikke undgå at give en næsten ikke eksisterende lyd fra sig, da hun ikke havde været forberedt på at mærke ham bevæge sine ben. " mh..! ". Hun bed sig forsigtigt i den fyldige underlæbe og prøvede at få sin krop til at slappe mere af, dog havde hun automatisk klemt mere fast om rettet. Da det var at han sagde, at hun skulle overtage det, tog hun en dyb indånding, før hun fokuserede på bilerne et stykke foran dem. Hun holde en god balance og brugte sin selvsikkerhed, til at bevar fokus og kontrol. Hun begyndte ligeså småt at smile og kunne mærke hvordan bilen drønede der ud af. Hun havde lyst til at lukke sine øjne, men gjorde det dog ikke. " Wauw ". Hun kunne bedre forstå nu, hvordan folk kunne blive afhængig af hurtige biler. Følelsen når der var den mindste forhøjning eller bakke, kunne mærkes, samt det kildede blidt i hendes mave.

Adrenalinen var begyndt at kicke ind, dog blev det blot endnu værre for hende, da det var at han placerede sine hænder over hendes. Hun så kort til højre, mod hans hånd, før hun mærkede sine kinder varme op en smule. Hun kunne føle en mærkelig følelse sprede sig i sin krop. Hun havde aldrig rigtig mærket en mands hånd.. mod sin.. eller bare generelt.. ikke i flere år i hvert fald. Hun kunne mærke hvordan hans hånd føltes en smule kold.. og spurgte forsigtigt " Fryser du? ". Da han sagde at de kørte udenfor byen, så hun en smule nervøs ud igen.

Da han tog styringen, ved at føre hendes hånd ned til gearstangen, kunne hun mærke hvor blid og nænsom han var. Hvordan hendes slanke fingre, gled blidt om den runde glatte gearstang.. samt en smule ned af skaftet, inden der blev trukket, indtil den var i fjerde gear. Farten blev sat op og hun kunne mærke suset i sin mave igen. Igen rykkede han i gearstangen og skiftede til femte gear, før han trykkede speederen en smule merei bund, så man rigtig kunne mærke følelsen i hele kroppen. Hun kunne genkende denne følelse. Det var samme følelse hun havde haft, når hun løb aller hurtigst i sin panther form.. når hun nærmest fløj afsted igennem skoven. Hun kunne mærke bilens kræfter, hvordan den trak hen over asfalten.. førte dem med en utrolig fart. Hun glemte alt om sin nervøsitet. Et smil dannede sig over hendes læber. Hun glemte alt om Nicholas for et sekund og nød blot den hurtige fart, samt lyden af bilen, hvordan de susede forbi alting. Det var vidunderligt!.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 2 Previous  1, 2

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum