Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Side 1 af 2 1, 2  Next

Go down

Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 18:59

Tid: 00:00
Sted: Caine's villa
Omgivelser: Roligt kvarter indhyllet i en kølig stille aften.

Dagene Op til nu

Egentlig var Caine's dage efterhånden vendt tilbage til sit normale efter hendes forsvinden på trods af hendes forsvinden. Arbejdet blev passet, flere indgik aftaler til hans fordel. Så egentlig kørte hans liv lidt på autopilot. Det var lige ind til en sen aften hvor han kom hjem fra et forretningsmøde og så en dør der ikke var låst. Hans alarmsystem var slået fra så han gik selvfølgelig i gang med at gennemsøge huset efter hvad der manglede efter alarmen var slået til igen. Ved første øjekast virkede det ikke til der var noget væk indtil han nåede ind til sin private samling. Der var en statuette fra Qin-dynastiet der manglede. Vreden vældede op i ham, øjnene begyndte at gløde og han udstødte et brøl inden han sendte en trykbølge over og splintrede en dør fuldstændig. Der skulle handles hurtigt så han gik på computeren og undersøgte alt han kunne komme i tanke om imens han ringede til alle de kontakter han kunne komme i nærheden af. Efter et par dage på denne måde blev der bid. En lokal undergrundshandler havde fået statuetten ind for at skulle sælge den videre til den rette køber åbenbart. Ved hjælp af de lyssky kontakter han nu havde fandt han frem til hvor denne 'mellemmand' var henne. Han var hurtigt ude i bilen og kørte ind til byen og parkerede så roligt ved pantelåneren der var dække for det hele.

Caine gik roligt ind med et farligt smil og kiggede lidt rundt på de mange ting inden en ansat kom hen til ham. "Velkommen..... Kan jeg gøre noget?......" Caine smilede roligt med øjne der skiftede kortvarigt over i rødt hvilket forskrækkede den ansatte meget. "Ja det kan du..... Jeg søger din chef..... Ratking kalder han sig vist......" Den ansatte rystede nærmest og pegede hen mod en dør og sagde: "Dd...... Der inde..... Kk.... Kodeordet er Goldnugget......." Caine nikkede bare og gik meget målrettet hen mod døren og bankede. Som der blev svaret udleverede Caine kodeordet og blev lukket ind i et svag belyst baglokale hvor en kliché på en italiensk mafia mand sad. Han kiggede op og sagde: ""Velkommen til Ratkings Emporium..... Hvordan kan jeg hjælpe en så nobel herre?" Hurtigere end øjet kunne opfange stod Caine foran ham med en hals omkring halsen på ham og knurrede dybt med øjne der glødede rødt. "Først og fremmest min jade-statuette.... Hvis dine vagter så meget som prøver på noget så dør i alle sammen langsomt......" Vagterne sænkede våbnene igen imens Caine sagde med en stemme der kunne få blodet til at fryse til is: "Hvem skaffede dig den?....... SVAR!" Caine strammede grebet indtil Ratking gjorde tegn til at svare. Med en stemme så bævrende svarede han: "Det....... Jeg..... Hun kalder sig Night....." Caine tvang manden op af væggen men slap ikke grebet om halsen inden han spurgte: "Hvor finder jeg hende?" Ratking rystede lidt på hovedet og havde efterhånden også udviklet en våd plet på sine bukser af de ildevarslende røde øjne. "Jeg kan..... Ikke...." Da Ratking ikke svarede, slyngede Caine en næve ud i luften hvorefter en af vagterne blev slynget op af væggen og sank død sammen på gulvet. I panik nikkede Ratking og sagde febrilsk: "Ok, OK! Hun..... Jeg ved hun skal sælge på diskoteket i overmorgen....... Mere ved jeg ikke!" Caine klemte så neglene efterlod mærker og knurrede dybt med en stemme der ville sende frygt i de fleste: "Det var godt..... Og hvis hun ved jeg kommer..... Så garanterer jeg for at du ville ønske en hurtigere død..... Det er svært at se værdi i ting uden sine øjne......." Ratking nikkede febrilsk som Caine slap ham. Caine smed 5000 Euro på bordet og sagde: "Her.... Jeg har aldrig været her.... Du ved hvad der sker hvis nogen finder ud af det....." Så tog Caine statuetten med sig og gik.

Så blev det aftenen hvor han skulle på diskotek. Måske ikke det sted man normalt set ville se ham, men nu var der jo et formål. Han klædte sig pænt på i helt sort jakkesæt der sad som var det malet på hans atletiske krop. Bilen blev dog parkeret et stykke derfra så den ikke ville vække opsigt. Så havde han smidt tilpas mange penge til at han ville blive lukket ind af bagindgangen og hen til hvad der blev betragtet som et VIP område så hun ikke bare opdagede ham.
Der blev bestilt en dyr Whiskey og nu var det bare at vente
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 19:51

Outfittet

Rayna kom gående indenfor, fra indgangen og smilede blidt til dørmanden, i det hun gik hen til gardaroben og afleverede sin jakke. Hun bar en lille sort skuldertaske hen over sin højre skulder, mens hun bar en platinblonde paryk, der gik hende smukt ned over skulderne og lignede hendes eget hår, der blot var blevet bleget, skønt det ikke var. Hun var rose gold nederdel samt matchende top til, og et rigtig diamant choker/halsbånd. Hun var begyndt at arbejde de forskellige steder, hvad angik at sælge stoffer, især efter skud episoden, der havde forgået nogle måneder siden. Hun tænkte i ny og næ på Caine, især efter at ha taget imod en opgave, hun slet ikke var glad for, men som gav hende virkelig gode penge, så gode, at hun næsten havde råd til sin lejlighed... dog kun for et år desværre og ikke 3.. så der var lang vej endnu.

Hun gik indenfor og bestilte en smuk rød pink drink, kaldt en Cosmopolitan. Der kom nogle få folk hen til hende i ny og næ, snakkede med hende, sad tæt.. berørte hendes hår, hviskede hende ting i øret. Hun smilede falskt til dem og rørte nogle gange hen af deres lår, eller berørte deres jakkesæt, eller rettede på en kjole i ny og næ.. det var der hvor pillerne blev givet videre. Hun tog dog lidt af pengene til sin egen personlig samling. Hun havde drukket en Cosmopolitan, en White russian, samt 2 shots af tequila, før hun bevægede sig ud på danse gulvet. Hun skulle heller ikke blot sidde i baren og gør sig for bemærket. Da hun stod der ude, lagde hun pludselig mærke til noget. En der lignede Caine. " Caine.. " Pludselig gik det op for hende, at det var Caine hun så på. Iført et smukt tæt siddende sort jakkesæt. Hun rødmede svagt over sine kinder, mens hun stod stille blandt alle folkene der dansede.. som var hun blevet forstenet af hans skønhed... Hun vendte sig hurtigt om, i det hun prøvede at komme ud af mængden af de dansende folk.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 20:54

Det tog ham meget kort tid at finde hende som hun kom der ind men han ville ikke helt afsløre sig endnu. Først tog han sig tid og lod hende gøre det hun åbenbart var kommet for, og han kunne da heller ikke lade være med at smile. Hun var utrolig smuk og han kunne da godt mærke han havde savnet synet. Whiskeyen forsvandt stille og roligt som hans øjne fulgte hende, smilet sad nærmest fast.

Da hun så gik ud på dansegulvet, fandt hun åbenbart ud af han sad der. Så han rejste sig og tømte glasset inden han gik meget målrettet mod hende. Hendes rødmen var ikke til at tage fejl af så han gjorde heller ikke noget ud af at kigge væk fra hende. Da hun prøvede at komme væk, bevægede han sig meget hurtigt langs kanten af gulvet over til den anden side så hun ville ende med at gå ind i ham. Der stod han så og ventede som hendes blik ville blive rettet op. Hans smil var forførende og intenst men hans øjne var røde selvom det kunne være svært at se i den belysning
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 21:15

Hun så sig kort over skulderen, i det hun ville holde et vågent øje med hvor Caine var, dog da hun så sig om, kunne hun ikke se andet end folk der stød tæt sammen og dansede og sang med på sangen, der spillede på fuld knald fra højtalerne. Hun så undrende rundt, søgende, mens hun gik bagud, før hun vendte sig rundt og gik direkte ind i en person. " Uff! ". Hun tog sig kort til hovedet og så op, i det hun sagde med en blid stemme " Undskyld, jeg.. omg!.. Caine! ". Det gik pludselig op for hende, hvem hun var stødt ind i.

Hun så direkte ind i Caine´s rødlige øjne, der så intenst på hende, med sådan en glød over sig.. samt han smilede. Hun anede ikke helt om han var rasende på dette punkt, eller om han var glad for at se hende. Hun vidste ikke hvad hun skulle gør, men hun vendte sig hurtigt om, i det hun ville prøve at slippe væk fra ham, skønt hun næsten allerede vidste at han ikke ville lade hende, men det var jo heller ikke såen, at han blot kunne tag hende over skulderne og bære hende ud af natklubben, som en eller anden kidnapper.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 21:25

Han kunne næsten mærke hende gå ind i sig som han så hun nærmede sig, et nærmest afventende smil fyldte hans smukke ansigt. Da hun så rent faktisk gik ind i ham, smilede han dragende til hende og ganske rigtigt med røde øjne. Røde øjne der viste sig når følelserne kørte højt, specielt vrede.
"Alt forladt...... Godaften Rayna..... Længe siden...... "
Så grinede han kort for sig selv som hun skyndte sig væk fra ham og havde egentlig tænkt sig at følge efter hende. Men det lod til at virke med at overraske hende så han bevægede sig udenom dansegulvet for hurtigt at komme hen foran hende igen.

Som hun kom nærmere, sørgede han for at smile og stå nærmest ildevarslende roligt. Derefter kiggede han på hende og sagde med en stemme der virkede til at være rolig: "Jeg synes vi to skal snakke..... Skal vi ikke finde et sted?....." Egentlig regnede han ikke med at hun ville acceptere det men nu fik hun muligheden. Og når hun alligevel forsøgte at komme væk, kunne han lige så godt more sig lidt. Men hans blik vidnede dog om han ikke var i godt humør
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 21:38

Hun stoppede brat op, i det hun så mod Caine og mærkede hvordan hendes krop sitrede under hans dragende øjne, samt hans smil. Der virkede til at være noget forandret over ham, hans... væremåde?.. han virkede pludselig meget stærkere.. mere mandig.. dominerende næsten. Hun så kort rundt, efter en udgang, men kunne ikke rigtig se nogle andre veje, i det Caine var så hurtig til at bevæge sig, dog kunne han ikke bruge sine evner her.. det ville simpelthen være for dumt, dog kunne han stadig gå hurtigere end hun kunne, eftersom hun altid var fanget midt i kaoset. Hun trådte tættere på ham med faste skridt, som ville hun give op. Da hun hørte hans stemme, kunne hun ikke lade vær med at mærke sine nakke hår rejse sig, om det var på grund af hans stemme var anderledes.. varslende eller om det var fordi det blot var hans stemme. * Hvad er det han gør ved mig!? *. Hun var helt sikker på, at han havde en eller anden skjult evne.. hvordan kunne han ellers påvirke hende så let. Hun så tøvende på ham, i det hun ikke rigtig havde lyst til at give sig ind til ham, eftersom hun kunne mærke at han virkede pist. Den statue måtte ha været en del værd samt værdifuld.. eller også var han måske vred over hendes forræderi.. uanset hvad det var, så var hun sikker på, at hans røde glød i øjnene, varslede vrede og ikke nydelse i nogen form.

Hun så mod en fyr, der kom til ved et uheld at pumpede ind i hende, før hun tog fat i ham og pegede mod Caine. " please hjælp mig, min eks kæreste vil ikke lade mig være ". Fyren stoppede op og så kort på Rayna, der var lav og lignede et uskyldigt dådyr. Han så derefter vredt mod Caine, i det han gjorde tegn til sine venner, 3 andre fyre kom hen og han pegede på Caine, i det han sagde " Hva?, kan du ikke lade damen få fred hva!. Fyre som dig er fucked up! ". Rayna smilede lettere triumferende, i det hun råbte " Farvel Caine! " mens hun smilede flabet bagud, i det 2 af fyrene gik med hende, for at beskytte hende, vis Caine skulle komme efter hende igen. Da det var hun kom til den anden side af dansegulvet, var de andre fyre gået hen til Caine for at starte noget. Hun havde ikke tænkt sig at blive hængende!. Hun gik hurtigt hen til gardaroben og tog sin jakke, før hun kastede nummert fra sig og løb ud fra natklubben. Hun smilede til dørmænndene og vinkede farvel, i det hun løb alt hvad hun kunne hen af gaden, forbi de mange biler der holde parkeret. Hun gemte sig bag en bil, eftersom hun vidste at Caine var hurtig når først han var kommet ud, men vis han ikke kunne se hende. Hun tog sig kort til hjertet og mærkede hvordan det bankede der ud af. Hun havde varme røde kinder og hun følte en sitren igennem sin krop. * Hvad sker der med mig *. Hun kiggede forsigtigt efter et lille stykke tid, op fra bilen af, igennem dens rode, før det gik op for hende.... " Vent!? ". Det var CAINE`S BIL!.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 21:57

Han smilede bare roligt som hun fik en stak fyre til at hjælpe sig. "Rayna Rayna Rayna...... Du svarede aldrig på mit spørgsmål......" Hans blik var fast rettet mod hende for i hans øjne var de fyre ingenting. Da de så alligevel valgte at gøre klar til noget smilede han roligt til dem og sagde: "Jeg vil håbe for jer at i bare lader det her glide.... Ingen af jer vil komme fra det her på en god måde..."
Den ene af dem slog ud efter ham men han trådte en tur til siden så manden faldte. Så slog den første mand ud efter Caine og ramte ham lige på kæben så der kom lidt blod fra hans læbe. Caine låste nærmest blikket fast på ham og sagde: "Min tur......" Caine tog fat ved hans hals og holdt så den anden hånd mod mandens mave. "Hva fuck laver du?" Caine smilede og sendte en trykbølge fra sin hånd så alt luften blev slået ud af ham og han spyttede blod ud. Så vendte Caine blikket mod de andre to og sagde: "En..... To......." De valgte dog ikke at blive og stak af.

Så vendte Caine blikket mod døren og gik udenfor med hastige og dog målrettede skridt. De fleste havde set hvad der skete så de betragtede det som en god idé at give ham plads. Ca samtidig med han kom udenfor, kunne han se hen på sin bil og hende der kiggede ind i den med et nærmest forskrækket ansigtsudtryk.
Hun ville mærke et vindpust og Caine stod lige bag ved hende med glødende røde øjne og en stemme der var ildevarslende rolig: "Bøh......"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 22:27

" Arh!?! ". Hun vendte sig skrækslagen om og stod tæt op af hans bil, ved siden af passagersædet. Gadelygtens lys, ramte hende perfekt, så chokeren om hendes hals, glinsede smukt, mens hendes gyldne øjne, lignede guld. Hun så forskrækket på ham, mens hun holde en hånd mod sit bryst, der langsomt gled ned, i det hun sagde" C-Caine, sikke en overraskelse ". Hun smilede uskyldigt og prøvede forsigtigt at træde til siden, for at gå væk fra ham, eftersom hun ikke var villig til at give op for at slippe væk. Hun lagde dog mærke til at der var blod fra hans læber af, sikkert fra et slag. Hun havde det lidt skidt over at ha fået folk pusset på ham, men hans blik varslede, at han ikke var villig til at lade dette lægge, især ikke efter det hun lige havde gjort. Det lange blonde hår, lå smukt ned over de næsten nøgne skulder, samt hendes hud bevarede en svag glans over sig, fra det lette fugt af sved, hun havde.. fra alkohol og dans. Hun følte sig fanget i løvens gab. Hun kunne ikke klare sig mod Caine og hun havde heller ikke lyst til at skade ham.. det ville hun aldrig selv kunne gør, i hvertfald. " C-Caine.. kan vi ikke.. se igennem dette her ". Hun smilede lettere nervøst og så tøvende på ham.. dog kendte hun næsten allerede svaret.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 22:57

Hans blik vandrede tydeligt over hende og hans smil var ildevarslende. Hun var nu et smukt syn men det kunne han stadig godt distancere sig fra. Hun havde ikke rigtig gjort noget for at svække hans viljestyrke. Som hun prøvede at træde til siden, stoppede han med en arm mod bilen imens han smilede til hende. "En overraskelse?..... Ved min egen bil?..... Eller ved de stakler der forsøgte at banke din 'ekskæreste'?" Han vidste udemærket godt at det var han ikke så derfor understregede han det også med det tonefald.
Da hun så spurgte om de ikke bare kunne se igennem hele miseren, var det som om hans øjne blev mørkere samtidig med den røde farve blussede op i hans øjne. Det var nok mest hans boblende vrede der dominerede hans væremåde på det tidspunkt. "Se igennem det?...... Da du forsvandt?....... Da du valgte at bryde ind og stjæle fra mig?..... Eller da du hånligt sagde farvel som de tåber gik på mig?........"
Den anden hånd blev hamret mod bilen på den anden side af bilen imens han hævede stemmen: "Fortæl mig..... Hvad for en af de ting synes du jeg skal se gennem fingre med?.......HVILKEN?!"
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 23:12

Hun følte sig lettere dum, eftersom hun stod direkte ved hans bil. Det havde ikke været meningen, at hun skulle ende ved hans bil, men med hendes held for tiden, så undrede det hende dog ikke, at det netop var der hun var endt, i alt forvirringen. Da han satte hånden foran hende, så hun chokeret mod den og derefter op mod ham, med let adskilte læber, i det hun ikke rigtig turde at rør sig. Så dette var en side af Caine hun aldrig havde set, dog kunne hun ikke lade vær med både at være en smule skrækslagen, men ligeså betaget af ham, samt den måde han var, han virkede så fascinerende lige nu. Hun smilede undskyldende, i det hun gav et let træk i sine skuldre, da hun svarede " Jeg skulle finde på noget hurtigt og der intet fyre hader mere, end en fyr der ikke vil lade en tøs være ". Hun smilede undskyldende og så tøvende på ham, lettere nervøst, for hvad han kunne finde på nu.

Da den anden hånd pludselig ramte bilen og hun nu var fanget mellem hans arme, kunne hun pludselig fornemme, at situationen ikke mere var sjov. Han var rasende, så rasende at det strålede ud af ham, samt hans tonefald var ikke mere til at tag fejl af. De var ikke venner, men heller ikke bekendte. Hvad havde de egentlig været?. Hun så tøvende på ham og prøvede at tænke lidt, men hun havde ikke rigtig noget at sige, fordi hun var lettere nervøs for, at uanset hvad hun sagde, så ville hun blot smide flere brænde på bålet, der allerede var ude af kontrol. Hun så uskyldigt på Caine, så meget hun nu kunne. " M-Men Caine.. j-jeg mente intet ondt med noget af det ". Hun smilede forsigtigt og sagde " Desuden, så kan du ikke rigtig gør mig noget ". Han kunne ikke bare... han ville vel ikke gør hende noget i sidste ende?. Hun så afventende på ham.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Tirs 6 mar 2018 - 23:30

Han fnyste let ved hendes nærmest undskyldende kommentar. Det var rigtig nok at det havde været en smart løsning til at komme ud af en situation på, havde det bare ikke været en som Caine.
"Det er sandt.... Og nu skal han snart på hospitalet..... Man slår ikke mig ustraffet..... Men måske håbede du på de kunne banke mig nok til du slap væk?......"

Ganske rigtigt så var han rasende, det brændte nærmest klart i hans øjne. Han kunne dog ikke benægte at han havde noget for hende men når han var så rasende, kunne det være svært at se hvad det skulle være. Hun havde lige pudset en stak mænd på ham så det uskyldsrene blik hun sendte ville måske normalt have virket. Men ikke nu... "Mente ikke noget ondt med det?.... Mente ikke noget ondt med det?! Hvad mente du så med det?......."
Lidt pludselig flyttede han sin ene hånd fra bilen og tog et godt greb ved hendes kæbe imens de ildrøde øjne så på hende. Dog smilede han underligt forførende samtidig. "Det skal du ikke være så sikker på..... Træder man mig tilpas meget over tæerne skal det virkelig meget til før at det ikke sker..... Bare spørg dem jeg har haft fat i for at finde dig....."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Tirs 6 mar 2018 - 23:38

Hun spærrede sine øjne en smule op, da det var han sagde, at manden var på vej til hospitalet. Dog skar det i hendes hjerte, da hun hørte hans ord. " J-jeg ønskede ikke du fik tæsk, jeg ønskede blot.. at de holde dig en smule hen, indtil jeg kunne stikke af ". Hun så kort ned, som skammede hun sig, hvilket hun egentlig gjorde. Det var derfor der var en smule blod ved hans mundvig. De havde ramt ham, dog lød det til, at han var kommet on top, i stedet for dem, eftersom det var tydeligt, at Caine var den der stod op her og ikke dem, fra hans kommentar, angående hospitalet. Hun så skrækslagen på ham, da han tog fat i hendes kæbe og rettet hendes blik direkte mod ham, så hun ikke kunne fjerne det fra ham. Hun mærkede frygten indeni hende stige. Hun vidste ikke om hun skulle prøve at flygte eller prøve at gør det godt igen, men hun vidste at Caine var pist. Ja han havde fundet sig i en del, måske for meget.. hvad ville han gør ved hende?!. " Vis du vil gør mig noget, så mand dig op og GØR DET!, i stedet for alle de tomme trusler! ".

Hun så på ham og sagde " Jeg ønskede ikke at de skulle tæske dig!, de skulle blot holde dig hen! ". Hun så en smule til siden, da hun syntes at høre skridt fra nogle folk, før hun adskilte sine læber og begyndte at råbe " HJÆLP! EN ELLER ANDEN! HJÆLP!!!! ". Hun prøvede at vride sig fri fra Caine´s greb og nogle folk længere oppe af vejen, begyndte at se hen mod deres lokation, eftersom det var at de syntes at høre en der råbte på hjælp. Der var mange vandrende øjne om natten, især nær natklubben. Så det var et oplagt sted for hende at kunne stikke af.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 0:03

Han løftede det ene øjenbryn og svarede på hendes ord med: "Ønskede ikke jeg fik tæsk?.... Hmpf.... Hvad havde du regnet med når du sagde sådan inden på et diskotek? At de bare ville stille sig i vejen? Så naiv håber jeg ikke du er......" Om hvor vidt den anden kom på hospitalet eller ej var han egentlig ligeglad med, i Caine's øjne slog han først så han havde jo bare forsvaret sig selv.
Da hun så smukt ville have ham til at holde med trudslerne grinede han ildevarslende imens han strøg hende på kinden med den ene finger på hånden der holdt hende. "Frygten i dine øjne..... Den er nærmest tiltalende....."

Da hun så begyndte at råbe på hjælp, måtte han også handle hurtigt for at få hende til at holde mund. Så uden tøven slap han hendes kæbe og gav hende en hård baghånd hen over den ene kind så hun ville vælte om. Det at folk kiggede, generede ham ikke. I stedet knælede han ned til hende og tog hårdt fat i hendes hår imens han knurrede med lokkende og dog frygtindgydende tone.
"SSsshhh...... Du er rigtig svær at tale med når du råber sådan..... Hvad vil du helst?.... At vi finder ud af det..... Eller politiet kommer?.... De vil blive mødt af en af byens mest velrenomerede kunsthandlere der har gjort sin borgerlige pligt og doneret penge til dem samtidig med han har tilbageholdt en kriminel der har solgt stoffer hele aftenen?..... Hvad vil du helst?..... Min bil?.... Eller en patruljevogn?... Jeg kan sagtens få fat i dig der inde alligevel....." Meget bestemt drejede han hendes hoved så hun kunne se på ham
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 0:12

Hun gøs svagt under hans berøring, dog ikke af frygt. Det var som om noget var sket med hendes krop. Var det hendes indre dyr, der havde knyttet sig til Caine?, fundet ejerskab i ham. Hun ville slet ikke tænke på konsekvenserne angående dette bånd, der tydeligt var imellem dem, hvilket hun også var ude af stand til at styre. Hun havde dog slet ikke regnet med det næste der skete. Hun mærkede hvordan hans hånd ramte hendes kind, dog hårdere end normalt, eftersom han brugte baghånden mod hende. Selvfølgelig gjorde han det.. en rigmands dreng som ham, var oplært i pli og forskellige ting, selvfølgelig gav han aldrig en lussing som en normal person, eller måske ville han blot ha hende til at føle sin vrede. Hun så vredt på ham, men ligeså også chokeret. Hun havde aldrig regnet med, at han ville lægge en hånd på hende. Hun faldt til jorden, fra slaget, eftersom hun kun havde stiletter på, samt allerede var en lille smule påvirket, så hendes sanser var ikke de stærkeste, samt han havde kraft bag hans slag, samt overraskelses elementet bag sig.

"uff! ". Hun ramte jorden og så såret op mod ham, med en skjult vrede i sine øjne, før hun mærkede hans greb om hendes hår. " Arhh! ". Hun bed tænderne sammen og lukkede kort sine øjne, i det hun hørte hans frygtindgydende tone. Hun havde ingen steder at stikke af til, samt hun turde heller ikke. Hans ord skræmte hende og hun følte, at der intet valg var. Hun nikkede forsigtigt og svarede med en lav frygtsom stemme " O-okay, jeg skal nok.. ". Hun turde ikke andet. Hun så på ham med de honning gyldne øjne, i det man kunne skimte frygten i dem, men ligeså også det stædige. Hun ville ikke blot lægge sig, men hun var ligesom et dyr.. hun turde ikke modsige sig en alfa, når først den stod og åndede hende ned i nakken. Hun satte sig ind i hans bil, da han gjorde så hun kunne, hvorefter hun sad og tænkte tusinder tanker, men der var ingen måder hun kunne stikke af nu. Hendes chance var spildt. Hun anede ikke hvad der ventede hende.. men vis hun nu ikke sagde ham imod, så kunne det være han ville give lidt ned igen?. " C-Caine j-jeg virkelig ked af at du kom tilskade.. U-undskyld ". Hendes stemme hakkede og hun kunne ikke rigtig få ordene ud. Frygten var for overvældende, men også blandet af fysisk og følelsesmæssig tiltrækning til ham stadig.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 0:34

Hun tirrede ham langt mere end hvad der var smart, hvilket også tydeligt kunne mærkes i hans slag. Nok var Caine en gentleman og forførende af natur, men der var også grænser for hvad han ville finde sig i. Han kunne godt have slået hende ihjel men han følte alligevel en eller anden form for tiltrækning til hende så han sørgede bare for at hun virkelig vidste at han mente det. Hun havde nogle gange nu gjort ham vred selvom han havde ofret rigtig meget for hende, så selvfølgelig ville hendes handlinger få konsekvenser.

Da hun gav tegn på at hun forstod alvoren og ville tage med ham, nikkede han en gang men fjernede ikke det brændende intense blik fra hende på noget tidspunkt. Inden han selv satte sig ind, hævede han hånden og sagde højt til tilskuerne: "Det er okay jeg tager hende selv på stationen"
Derefter satte han sig ind og startede bilen. Dog var de voldsomme følelser i hans øjne ikke blevet mindre nærmere tvært imod. Han var alligevel indrettet sådan at hvis ikke han havde kontrol over situationen så tog han kontrollen. Noget der sagtens kunne ende voldsomt. Som han begyndte at køre, knurrede han og vendte kort blikket over på hende imens han lyttede til hendes undskyldning. "Undskyld?..... Hvad mener du selv du har at undskylde for?..... Det hånende grin da du løb? Eller de prøvede at tæske mig? Eller nogen af de andre ting?!" Det var ikke utænkeligt at han ville køle ned hvis hun viste ham en eller anden form for velvilje men det tænkte han overhovedet ikke på et sekund. "Hvad vil du sige undskyld for?... Tænk rigtig godt over det..... Og se på mig når du svarer!"
Han havde ikke nogen fast idé om hvad konsekvens det skulle have endnu men en konsekvens ville der helt sikkert komme
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 0:43

Hun vidste ikke hvad hun ellers skulle gør. På en måde, følte hun næsten, at det var som om de havde et kæreste skænderi, blot mere voldeligt end normalt, men han var også en af Lucifers egne djævle, så det var ikke så sært, at han var sådan en fandens djævle at snakke med. Hun knurrede tilbage, i det hendes øre tittede frem, fra de special lavede huller, i hendes paryk, mens hendes tænder blev en smule skarpere, før hun så vredt mod ham og sagde " JEG SER PÅ DIG! OG JEG SAGDE UNDSKYLD! ". Hun vrissede af ham og kiggede væk, i det hun krydsede sine arme og svarede " Jeg aner ikke hvad du ELLERS vil ha fra mig! ". Hun så vredt mod ham og satte sig tilbage i sædet, i det hun trykkede på radioen, så højt musik begyndte at fylde bilen. Hun følte sig rebelsk, så meget, at stædigheden og hendes indre dyr, havde taget over for den frygt der havde været der før. Hun kæmpede lige nu om dominancen mellem dem. Hun kunne ikke lade værd. " Hvad vil du gør mig hva!?. Du kan ikke bare HOLDE på mig!, jeg ikke en ejendom!, jeg skal ikke opføre mig på nogen som helst måde! ".

Hun vidste ikke hvad han havde i tankerne... men hun følte sig pludselig taknemmelig, for at de ikke levede i en tidsalder med dungeons med kæder, eller andre former for tortur. Hun havde aldrig set denne side af Caine og uanset hvor tiltrækkende han var, så var hun ligeså blevet rasende!. " Du så bange for at få såret din stolthed!. HVAD HAVDE DU REGNET MED!, jeg en TYV! ". Hun vrissede endnu engang af ham og sagde " Jeg STJÆLER fra GODTROENDE idioter! ". Hun kunne ikke holde sig tilbage fra at sige nogle hårde ord, skønt hun ikke mente dem.. hun mente ikke at Caine var godtroende eller en idiot... Hun blev pludselig i tvivl om han ville køre hende til stationen.. eller hjem til ham selv. Hun vidste faktisk ikke på dette punkt, hvad der ville være værst. I hans hjem.. ville der ikke være nogle til at redde hende fra hans vrede, samt forhindre ham i ting.. dog på stationen.. der kunne hun ende med at tilbringe dage.. uger.. måske måneder.. vis han ville ha det, eftersom han havde så stor indflydelse.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 1:12

Heldigvis var Caine så sikker på vejen hjem til sig selv at holde øjnene på vejen var noget han kun behøvede at gøre halvt. Det var også nødvendigt for selvom hun var enormt tiltrækkende så vidste hun også lige hvordan hun skulle trykke på hans knapper. Om hvor vidt det var en god idé ville hun finde ud af hvis hun blev ved på den måde.
Først sad han og tog nogle dybe indåndinger i et nærmest desperat forsøg på at holde sig i ro, der gik heller ikke særlig mange sekunder fra hun tændte radioen til han slukkede den igen. "Det jeg vil have er en forklaring! En ordentlig forklaring på hvorfor du synes det er en rigtig god idé at tirre mig!
Og hvad jeg vil gøre dig......"
Der kom endnu et øjeblik hvor han måtte kontrollere sig selv for ikke at gøre noget dumt.

Dog gik der ikke lang tid fra han gjorde det til hun fprsøgte med hårde ord endnu en gang. Ganske vist havde han en klar idé om hun ikke mente dem, men derfor var der også grænser i hvad han ville finde sig i at høre på. Efter endnu en dyb indånding så han på hende med øjne der var mærkeligt forførende men havde også et ildevarslende mørke. Den forførende varme i hans stemme var der stadigvæk men der var også kommet en overjordisk og frygtindgydende rungen i hans stemme: "SÅ MIN STOLTHED ER PROBLEMET?! SIGER DET SÅREDE PIGEBARN DER STIKKER AF HVER GANG VERDEN IKKE LIGE PASSER HENDE! OG HVIS DU ENDELIG SKAL STJÆLE SÅ SØRG FOR AT BLIVE GOD TIL DET! NU FÅR DU RESTEN AF TUREN HJEM TIL MIG TIL AT TÆNKE OVER HVORDAN DU VIL VÆRE NÅR VI SKAL SNAKKE! OG INDTIL DA BØR DU OVERVEJE MEGET NØJE HVAD DU SIGER HVIS DET IKKE SKAL KOMME TIL MERE END DET ENE SLAG! ELLER SKAL DU HAVE EN SMAGSPRØVE FOR AT FORSTÅ DET?!" Så tog han et par dybe indåndinger inden hans øjne blev mere normale på trods af den klare røde farve stadig dominerede hans blik.
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 1:19

Hun så vredt på ham og klemte sine tænder sammen, i det hun krydsede sine arme og så væk fra ham hele turen hjem til ham. Hun kunne genkende vejen, da de kørte ned af den og hun vidste, at det var ham de var på vej hjem til. Hvad troede han, at en snak ville gør godt for. Hun kunne mærke vreden boble endnu mere og endnu mere op i hende, før hun følte at hun ville eksploderer. Da de endelig holde ind, flåede hun sin sele af, før hun skubbede døren hårdt op og trådte ud, inden hun tog en sten op fra indkørslen og kastede mod hans hus, dog havde hun tænkt sig blot at ramme huset, men i stedet, ramte stenen direkte hans køkken vindue. Et ordentligt klirr kunne høres, i det hun tog hænderne op til sin mund og udstødte et " Shit! ". Før hun hurtigt gik der hen og så på det. Hun havde ikke regnet med, at det faktisk ville ramme vinduerne, men blot foran huset eller måske murstene. Hun havde været så vred men pludselig var det som om, at alt vreden var gledet ud af hendes krop. Hun så skræmt mod Caine og sagde" Det var et uheld! ". Hun skyndte sig at sige disse ord, før hun sagde " Desuden, så det DIN EGEN SKYLD!, for at tag mig med her og gør mig så pist off! ". Hun pegede vredt på ham og fulgte med indenfor, før hun nærmest løb op af mod gæsteværelset, eftersom hun vidste der var en nøgle i døren. Hun ville helst ikke stå midt i det hele og snakke med Caine, det var hun for bange for, især efter episoden. Hendes kind dunkede stadig og hun følte sig en smule ør i hovedet, efter han havde hevet fat i hendes hår.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 1:38

Han tog selv hurtigt selen af og steg ud af bilen lige i det stenen ramte igennem hans rude. Dog virkede det ikke til han var specielt påvirket af det, mere hende. Og han havde stadig svært ved at finde ud af hvordan hun påvirkede ham. "Det er bare et vindue! Og den eneste grund til jeg er sådan er fordi du ikke tænker før du taler!"
Så gik han ellers med hende indenfor men han var på ingen måde klar til bare at lade hende låse sig selv inde. Så lige inden de kom til gæsteværelset forsvandt han med et vindpust og stod med nøglen til døren hvorefter han ventede på hun gik der ind. Hans krop sitrede nærmest af vrede og vreden var så absolut tydelig i hans øjne. Dog var der et subtil violet skær i hans øjne. Som om vrede ikke var det eneste der dominerede ham lige nu. Som hun gik der ind, smækkede han døren voldsomt bag dem og så på hende med et blik der var lokkende og ildevarslende på en gang.
"Forklaring..... Forklaring på hvorfor du synes det er sådan en god idé at forsøge at ramme mig.... Stikke af.... Stjæle fra mig.... Ramme mig.... Og jeg vil råde dig til at forklaringen bliver god....."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 1:45

Hun trådte hurtigt ind, dog nåede hun ikke i tide, at se at nøglen var væk, før det var forsent og Caine havde smækket døren bag dem. Hun stod nu der, iført sit skimty rose gold nederdel, samt matchende top.. diamant choker og håret en smule uglet, fra hans hårde behandling mod hende tidligere. Hendes kind var en smule rød, hvor han havde ramt hende, samt hun havde ved et uheld, bidt sig selv i den fyldige underlæbe, lidt i siden, men ikke nok til at blodet havde dryppet fra den, men man kunne se en begyndende flænge. Hun så nervøst på Caine og lyttede til hans ord. Hun vidste ikke rigtig hvad hun skulle sige. Hun havde netop forladt ham, fordi hun ikke ville ramme ham, samt tvinge ham igennem hendes dramatiske liv. Hun kunne mærke sin krop sitre af bare spænding, under hans dominerende og ildevarslende blik. Hun kunne se det violette skær i hans øjne, måske var hans vrede ved at aftage?. Hun så tøvende på ham og adskilte kort sine læber, men lukkede dem dog hurtigt igen.

Hun anede ikke hvad hun skulle sige. Hun tog sig forsigtigt til sin kind og vreden begyndte at boble op i hende igen, da hun tænkte på da han slog hende. Hendes sorte fluffede øre, var stadig tydelige at se, samt de sensuelle katte agtige træk, hendes øjne havde fået. Hun så flovt væk fra Caine og krydsede sine arme, som mente hun, at hun IKKE ville sige et eneste ord til ham. " Hmph! ". Hun gav en kort lyd fra sig og vendte ham ryggen i vrede, før hun begyndte at trække sine øre ind, for at få mere kontrol over sig selv. Han ville være godt dum, vis han troede at hun ville komme med nogen former for forklaring. Læberne havde formet et lille flabet smil over sig, dog kun diskret, eftersom hun ikke rigtig kunne styre det. Noget i hende.. gjorde hende legesyg nær Caine..
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 1:54

Han smed jakken på stolen og kunne ikke lade være med at trække lidt på smilebåndet som hun trodsigt vendte ham ryggen. Han havde ikke sagt det men han kunne godt lide når hun var legesyg. Total underkastelse var simpelthen ikke det værd, og hun udfordrede ham på en lækker måde. Men det ændrede ikke på at han stadig var mere end bare gal og en konsekvens ville der komme. Hendes handlinger ville afgøre hvad det ville være for nogle konsekvenser. Og han havde før nævnt en ting han kunne finde på men det forblev usagt lige nu.
Så tog han et par rolige skridt hen mod hende imens han sagde: "Fint..... Hvis det skal være på den måde...... Husk du har selv valgt det......"

Så stod han pludselig lige bag ved hende og havde taget hårdt ved hendes nakke og tvang hende rundt så hun kunne se på ham. Hans stemme var dragende og forførende som den blev ledsaget af et smil. Hun var jo smuk og hendes outfit sexet. Men hans blik fortalte at han langt fra var faldet ned endnu. "Jeg mangler en forklaring.... Og jeg skal nok få den på den ene eller den anden måde.... Du vælger selv hvordan..... Må jeg så høre.... Nogen særlig grund til jeg skal rammes eller du stikker af Rayna?..... Tænk dig rigtig rigtig godt om......." Der var løbet blod ned af hans hage fra slaget men det var begyndt at hele
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 2:01

Hun gjorde et kort kast med hovedet og stod stadig med ryggen til ham, mens hun følte sig mere end overlegen. Hun ville ikke bare knække eller give efter så let. Hvem troede han lige at han egentlig var!?. Hun kunne dog godt forstå at han ville have en forklaring, men der var ikke rigtig meget andet end det hun allerede havde sagt og det virkede desværre ikke til at være en god nok forklaring for ham. Hun mærkede et kort vindpust, et blidt et, næsten ikke eksisterende, før hun pludselig mærkede en hånd der tog hårdt fat i hendes nakke og tvang hende rundt, så hun stod ansigt til ansigt med ham. I det hun stod der, kunne hun mærke sin choker, hvordan den blidt gled ned af hendes bryst og ned på gulvet, eftersom der hvor han havde taget fat, havde resulteret i, at den skrøbelige kæde, knækkede af. Hun forstod ikke hvordan han kunne smile i denne situation, dog kunne hun ikke lade vær med at lade sit blik vandre op af ham, eftersom han så forfærdelig forførende ud, iført hans sorte skræddersyet jakkesæt.

Hun lagde mærke til blodet ved hans læber og stod for en kort stund og stirrede på det, før hun så ham i øjnene og bed sig en lille smule i underlæben, inden hun spyttede direkte på ham og blottede sine tænder, som for at vise, at hun ikke var bange for ham. " JEG HAR ALLEREDE FORKLARET DIG DET!. JEG EN TYV; DET ER HVAD JEG GØR. JEG LEVER AF GODTROENDE MÆND! ". Hendes stemme lød dog en smule rystende, som kunne hun ikke rigtig sige ordene. Det var hårdt for hende, at se ham i øjnene og sige disse ting. Hun følte dog, at han havde tvunget hende op i et hjørne og at hun ikke kunne stikke af. Hun mærkede sengens kant mod sine ben, i det han stod så tæt op af hende, at hun var nød til at træde en smule bagud, hvilket der ikke var plads til.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 2:19

Som han drejede hende rundt, gjorde han heller ikke noget for at skjule at han nød synet. Egentlig havde han lyst til bare at flå det lille outfit af hende og tage for sig, og havde situationen set anderledes ud så havde han nok også gjort det. Men nu måtte de jo se hvordan situationen udartede sig. Og nok prøvede hun at være hård i munden men en af hans stærkeste talenter var at tyde folk.
Det at chokerens kæde knækkede af kiggede han kun på fordi kæden gled ned af hendes bryster.

Da hun så spyttede på ham, grinede han kort imens han tørrede det væk med den ledige hånd samtidig med han fastholdt sit greb ved hendes nakke. Så vendte han endnu en gang et meget intenst blik mod hende, han smilede utroligt forførende men den røde farve i øjnene var ikke til at tage fejl af. "Godt forsøgt..... Hvis du havde sagt det uden at ryste i stemmen havde jeg måske troet dig....." Så lidt pludselig trak han hende ind og kyssede hende fast og intenst inden han så trak i hende men slap hende på halvvejen så hun bagefter faldt ned i sengen.
"Prøv igen.... Hvorfor stikker du af?...."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Rayna on Ons 7 mar 2018 - 12:10

Hun klemte sine øjne en smule sammen, før hun åbnede dem igen, eftersom det gjorde ondt i hendes nakke, da Caine stadig fastholde sit greb i hende. Den røde farve i hans øjne, fik hende til at mærke frygten stige ligeså småt igen. Han var vred.. dog kunne hun ikke rigtig bebrejde ham denne gang, for at være det. Hun spærrede sine øjne op i chok, da han sagde ordene, at han ville ha troet hende, vis hun ikke havde ryst i sin stemme.. før hun mærkede hvordan han trak hende ind mod sig, med sådan en kraft, at hun kort lukkede sine øjne af smerte, dog før hun vidste af det, mærkede hun noget blødt og varmt mod sine læber. Hun spærrede sine øjne op af chok og så flovt på Caine. Smagen af hans blod, lingerede stadig i hans mund og hans læber var bløde. De rosa silke bløde læber af hendes, strøg hen over hans, i det hede kys, der fik hendes krop til at sitre indeni.. og hun kunne mærke hvordan varmen indeni hende steg. Hun havde slet ikke lagt mærke til, at hun kyssede ham tilbage.. før hun blev trukket voldsomt væk, i den stik modsatte retning, inden han slap hende.. så hun mistede overbalance og landede med et plask, direkte midt på den bløde store konge seng.

Hun klemte kort sine øjne sammen og åbnede dem igen, i det hun fandt sig selv læggende midt i sengen, med benene let spredt, så man ville kunne ane de hvide trusser. Hun trak sig bagud, som var hun en smule bange for Caine. Hun var stadig iført sine sorte stiletter med lange snørre op til under knæene af sig selv, samt det rosa guld farvede outfit. De gyldne honning brune dådyr øjne, så forvirret på Caine, i det han sagde hun skulle prøve igen. Hvorfor hun stak af. " Fordi det er.. hvad jeg gør.. ". Hun anede ikke helt hvad hun skulle sige. Smagen af Caine.. var stadig tilstede ved hendes læber. Hun bed sig en lille smule i den fyldige underlæbe og så flovt væk fra Caine, med en kraftig rødmen hen over kinder og næseryggen. Hun anede ikke helt hvad hun skulle gør af sig selv i sådan en situation.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Caine Blackwell on Ons 7 mar 2018 - 12:53

Ganske vist havde hun skubbet ham længere ud i vreden men der var alligevel en undertone af det ikke kun var vreden der fyldte ham. Han vidste jo dybest set godt at hun ikke brød sig om at sige den slags, hun mente det jo ikke så hårdt som hun sagde det. Meget af det bundede jo ud i en eller anden form for afmagt eller frustration. Men hun ramte ham stadigvæk så han accepterede heller ikke at blive kaldt den slags. Han havde nok også været endnu mere vred hvis ikke det var fordi hun blev overrasket over hans observation.
I Caine's eget hoved havde hun jo haft lyst til kysset også, og der måtte jo være noget om det siden hun kyssede igen og varmen steg i hende.

Som hun faldt tilbage på sengen var Caine skam fuldt ud klar over hvad man kunne se. Hun vidste jo godt hvordan man skulle klæde sig så det var lækkert og tiltalende. Dog vidste han godt der var mere end de få ord hun kom med, men det virkede også til hun skulle have hjælp til at få det sagt. "Ja det gør du....." Med en hurtig og nærmest flydende bevægelse var han lige hen over hende med sit ansigt få centimeter fra hendes. "Men hvorfor..... Og 'Det er det du gør'.... Der er mere i det end det."
Caine Blackwell
Caine Blackwell
Competent (Rank 10)

Bosted : Quartier de Saint-Jean i mellemstor villa

Antal indlæg : 378


Tilbage til toppen Go down

Re: Trying to outrun the Devil? (Rayna)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 2 1, 2  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum