Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Arbejde kalder - Rayna

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Lør 17 mar 2018 - 15:09

Han sad rolig i sofa og spise sine madder han lige havde lavet, nu kun hun ikke kom og sige at hun ikke havde fået chancer nu, efter han havde spist færdig, rejse han sig op og gik kort ind på sit soveværelse og sat sig i sofa da han kom tilbage der fra, han havde hentet smøger og hash og papir til at rulle med, hvor han begynde at laver sig en joint, han nåh lige at blev færdig med den da hun kom ud fra badeværelse.

Han smiler svagt af det hun sagde og holdt et grine tilbage, det lyd næste som hun var bange for at han vil gå amok eller havde fået et slag mod hans stolthed, jo det havde han da også men ikke noget han ikke havde prøvet før, derfor tog han det heller ikke så tung, ”du må stadig godt bliv og sove, hvis det er” sagde han og kiggede over på hende og smiler svagt, han tog joint i mund og tænder den og begynde rolig af ryge.

”Ingen du gå, hvis du gå, synes jeg lige at du skal prøve, du kan ikke gå rundt og sælge ude selv at havde prøvet noget” sagde han og kiggede på hende og rakte derefter joint, den var ikke stærke eller noget da han nu havde tænke at hun skulle prøve at ryge med, da han har en ide om at hun vil gå i gulvet hvis hun røg med på dem han plejer at laver, han tog en tår af sin øl og kiggede over på hende, hvis hun røg med, vil han tage joint tilbage og ryge selv lidt videre end han vil rakte den tilbage til hende.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Lør 17 mar 2018 - 16:46

Hun så lettere tøvende på Aleksei, da det var han sagde at hun godt måtte blive og sove. Hun anede ikke helt om det var det rigtige valg at gøre, når hendes chef havde vist interesse i hende på den måde. Hun så flovt på Aleksei, før hun bed sig en smule i den fyldige underlæbe, før hun tøvende svarede " Det ved jeg nu ikke helt, om er så god en ide ". Da det var hun skulle til at vende ryggen til Aleksei, blev hun stoppet af hans ord, før hun vendte sig om og så lettere overrasket på ham.

Hun så tøvende på ham, da han sagde, at hun ikke kunne sælge uden selv at ha prøvet. Kunne hun tillade sig ikke at prøve det. Hun stod en smule, før hun forsigtigt gik hen til ham og satte sig ved siden af ham, dog med et lille afstand mellem dem, eftersom hun ikke helt vidste hvordan pokker hun skulle reager overfor ham. Hun så flovt på ham, før hun forsigtigt.. tog imod hans smøg, inden hun kiggede en smule på den, inden hun tog den i munden og tog et hiv. Hun hostede dog kraftigt bagefter og sagde " H-Hvordan gør man overhovedet? ".
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Lør 17 mar 2018 - 17:36

Han kun godt ser på hende at hun ikke var helt sikker på om hun vil bliv eller ej, ”det styre du selv, om du bliver og sover eller om du gå og finde et andet sted og sover” sagde han og kiggede på hende, han tog en tår mere af sin øl og kiggede over på hende og afventer rolig et svar fra hende, om hun bliver eller ikke gør.

Han kun godt ser at hun tøvende med om hun skulle prøve at ryge eller ikke skulle, han smiler rolig til hende da hun valgt at tag plads i sofa, han lod hende tag joint fra ham, han smiler svagt af hende efter hun havde tage et hiv fra den og hostede, han tog joint tilbage og tog selv et hiv af den, så hun kun ser hvordan man gør, ”du tage et hiv af den, så skal du have det ned og vende end du puster det ud” sagde han og tog et hiv mere, så hun kun ser det igen til end han rakte joint til hende, så hun kun prøve det igen.

Han rejse sig op og gå over til køleskab og tag to ny øl ud og gå tilbage til sofa og tag plads, han stille den en øl foran hende og åben sig eje, han var ikke sikker på at hun havde fået tøm den anden øl i nu, han tog joint tilbage da hun rakte den til ham og to et hiv af den, lidt efter tog han et mere og rakte derefter joint tilbage til hende, han skulle enlig også havde snakke med hende om de pengesedler hun har i lomme, som han ikke kender noget til.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Lør 17 mar 2018 - 17:56

Normalt ville der være alarm klokker der gik af i enhver, vis det var at de lige havde været ude og drikke, samt stadig var så påvirket af alkohol.. men Rayna var desperat og følte ikke, at hun kunne afvise Aleksei. Hun kunne mærke hun stadig var påvirket af alkoholen, og det hjalp skam ikke, at han nu kom med en helt ny øl til hende. Hun turde ikke rigtig afvise ham. Hun studerede hvordan han røg og lyttede til hans forklaring, før hun forsigtigt tog imod smøgen og betragtede den en smule. Det lugtede ikke særlig godt, samt smagte forfærdeligt efter hendes mening og den kradsende følelse i halsen, var virkelig slem. Hun tog et hiv som han havde instrueret i, før hun lukkede øjnene en smule og holde det, før hun pustede ud og endte med at hoste endnu engang.

Hun så på øllen foran sig og rakte forsigtigt ud efter den, før hun smilede nervøst til Aleksei, før hun fik åbnet den og tog en ordentligt tår. Vis hun kunne få det hurtigt ned, kunne det være, at hun ikke blev alt for påvirket. Da hun havde drukket øllen og taget nogle hiv til af smøgen, kunne hun mærke hvordan alt syntes at gå ud i en stor blurr. Hun ville til at rejse sig op, men endte med at falde tilbage i sofaen, før hun så mod Aleksei. Fra hans syn af, ville man kunne se, at hun begyndte at grine en smule, før hun slingrede lidt, mens hun prøvede at komme op af sofaen, før hun opgav. Måske hendes panther side, havde holdt det på afstand længe nok? men nu.. nu følte hun alt. Hun kunne mærke hvor påvirket hun var. Alt syntes at begynde at snurre en smule rundt, samt hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule i ny og næ. " J-Je..g aner i-ikke hvad d-der sker ". Hun prøvede at snakke, men det var nærmest umuligt, at få et eneste ord ud ordentligt. Hun tog sig en smule til hovedet, før hun så mod Aleksei, inden hun prøvede at rejse sig op igen. " J-Jeg tror, a-at det go-go... go-dt med nog-et vand ". Hun ville hen til badeværelset for at få noget vand i ansigtet, samt køle en smule ned. Hendes krop havde nået et højt koge punkt og hun følte, at hun var ved at blive kvalt i varme og sit tøj. Hun gik usikkert hen mod badeværelset og endte med at falde ned på sine ben. Hun kunne ha været død af pinlighed normalt, vis det ikke var fordi hun var så påvirket.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Lør 17 mar 2018 - 18:21

”Det så rigtig nok ud og bare rolig, de flest hoster i starte” sagde han og kiggede på hende og tog en tår mere af sin øl, han vidste ikke om det var nogen trøste for hende at få af vide, at de vidste hostede i starte, det så ude til at hun havde fået drukket den første øl, da hun åben den ny han lige havde stille foran hende, han havde selv fået drukket sin øl lidt hurtigere end hun havde få sin drukket på, hun hostede heller ikke lige så meget mere efter hun havde tage nogen hiv mere af joint.

Han smiler svagt af hende og lod være med at grine af hende, da hun prøve at rejse sig op fra sofa, han grine kort af hende efter det hun sagde med at hun ikke har nogen ide om hvad der sker, ”du er skæv på grund af joint” sagde han og kiggede på hende og smiler svagt af hende, han skulle til at rejse sig men bliv sidder da hun fik rejse sig op, ”det lyder som en god ide men er det ikke bedre at jeg hente noget vand til dig” spurgte han og kiggede efter hende, da hun gik mod badeværelse.

Han rejse sig op og gik over til hende, ”skal du have en hjælp hånd” spurgte han og kiggede ned på hende, t-shirt han havde lad frem til hende, til efter badet lå stadig derude, hvis hun sagde ja til han skulle hjælp hende, vil han hjælp hende op af stå og hjælp hende helt ude på badeværelse, så hun kun få noget vand at drikke, hvis hun ikke skulle have hjælp, vil han gå over til køleskab og hente to øl og derefter tage plads i sofa.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Lør 17 mar 2018 - 18:40

Rayna så forsigtigt på Aleksei, da det var han kom hen for at give hende en hjælpende hånd. Hun rakte ud efter hans hånd, men ramte den slet ikke til at begynde med, hvilket fik hende til at grine endnu mere, til det punkt hvor hun næsten ikke kunne komme op. Da hun endelig fik sig op, ved hjælp af ham, klamrede hun sig tæt ind til Aleksei. Hun kæmpede en indre kamp mod sig selv, for at prøve at beholde en form for værdighed, men hendes tanker lå i ruiner. Hun kunne hverken fokuser eller holde sig til et normalt punkt. Da hun kom ud på badeværelset, så hun flovt mod Aleksei, i det hun lænede sig mod vasken og fik sprøjtet lidt vand i hovedet, der resulterede i, at vandet gled ned af hendes krop og gjorde hendes tøj vådt foran.

Hun pustede en smule ud og så forsigtigt mod Aleksei, før hun rakte ud efter ham og mærkede hvordan alt drejede " Seng.. ". Hun kunne ikke rigtig fremstamme mere. Hun ville ikke sove på en sofa på dette punkt, samt hun havde brug for at lægge ned. Hun kunne mærke hvordan hendes hoved bankede og normalt, var hun ikke en der fik det skidt, men hun havde det dog alligevel en lille smule skidt lige nu.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Lør 17 mar 2018 - 18:54

Han smiler svagt af hende da hun prøvet at tag imod hans hånd men ramt den ikke, det kun godt være at hun selv grine af det men han holdt det tilbage for at være høflighed overfor hende, det kun godt være at det var han skyld at hun var skæv lige nu men hun havde selv sagde ja til at røg med, han fik hjulpet hende ud på badeværelse og stod ved side af hende mens hun fik sprøjtet noget vand i ansigt, han sagde ikke noget om at hendes tøj var vådtet foran.

Han tog imod hendes hånd da hun rakte ud efter ham, han nikke kort til det hun sagde og tog den en arm om hende og den anden arm under hendes ben, hvorefter han løfte hende op, så han bærer hende, hvor han gå ind på sit soveværelse og ligger hende i seng, hans soveværelse bestod af en dobbelt seng, nogen skabe og et arbejdsbord og en stol til, ”jeg tager sofa og sover på” sagde han og kiggede på hende, han vil alligevel også ryge joine færdig, ”skal du have hjælp med noget end jeg gå ind i stue” spurgte han og kiggede på hende, kun han også lige tage en øl mere til resten af joine.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Lør 17 mar 2018 - 19:55

Rayna gav et lille smil fra sig, da hun mærkede Aleksei tage om hende, hvorefter han løftede hende op i sine stærke arme og førte hende ind i soveværelset. Hun tog sig en smule til panden og nikkede, da det var at han sagde at han ville sove inde på sofaen. Hun betragtede Aleksei en smule, før hun tænkte om hun skulle have hjælp til noget, inden hun endte med at ryste på hovedet. " N-Nej, det går ". Hun gav et forsigtigt lille smil fra sig, før hun begyndte at afklæde sig, inden hun så mod Aleksei og lagde sig til rette i hans seng, kun iført undertøj. Hun var udmattet og en smule rundt på gulvet, samt hun kunne mærke at sin krop var begyndt at få det varmere.

Inden Aleksei var nået ud af rummet, ville hun dog sige " Må-måske et glas.. vand ". Hun anstrengte sig virkelig for at tale ordentligt, samt bare i det hele taget, for at kunne få ordene over gled. Hun tog dynen halvt over sine ben og lagde sig udmattet på ryggen, mens hun blidt strøg noget sved væk fra sin pande. hvorfor havde hun ikke blot sagt nej til at drikke mere og ryge?. Hun sukkede over sin egen dumhed og følte sig en smule til grin, som hun lå der, helt fortumlet.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Lør 17 mar 2018 - 20:52

han smiler svagt til hende, mens han bære hende ind i soveværelse for at lig i hende, "er du sikker på at du klar den, kan godt bliv hvis det er" sagde han og kiggede på hende og smiler, han begynde at gå mod dør da hun begynde at klæde sig af, det var ikke fordi hun ikke var køn at ser på men det var af høflighed at han ikke gjorte det, han stoppe op ved dør og vende sig halv om mod hende da hun snakke til ham, "jeg kommer ind med et om lidt" sagde han og kiggede på hende og smiler svagt, end han gik ind i stue og røg joint færdig og gik derefter over i køkken og fandt et glas og fylde det med kold vand.

han gik ind i soveværelse og stille glasset med vand på seng bordet ved side af seng, "skal jeg finde en spand til dig og er du sikker på at jeg ikke skal sove herinde" spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, han kun godt gæt sig til at hun vil havde det dårlig imorgen og i løbe af natten hvis hun vågner, om han så skulle sove på gulvet gjorte han det men det bedst vil nu være at sove i seng, som han vil bliv overrasker over, hvis han få lov til det.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Ons 21 mar 2018 - 20:27

Rayna gav et blid suk fra sig, i det hun holde sin hånd mod panden, før hun forsigtigt så mod Aleksei, da det var han spurgte om hun ville klare den og at han godt kunne blive. " Det okay.. ". Da det var hun havde spurgt om et glas, lå hun blot og stirrede op mod loftet, før hun lukkede sine øjne og mærkede hvordan varmen steg mere og mere. Hun dækkede sin krop forsigtigt til, før hun hørte Aleksei komme tilbage, efter et lille stykke tid. Da han kom tilbage, tog hun vandet fra sengebordet og satte sig forsigtigt op, før hun tog en slurk og betragtede Aleksei med et lille smil, inden hun svarede, efter at ha sat glasset tilbage på sengebordet. " Du må godt blive vis det er.. og du kan bare bruge den anden del af sengen ".

Hun ville indrømme, at det var lidt mærkeligt, vis han skulle være ved siden af hende, dog var det også sådan, at hun ikke havde noget imod det. Hun havde været udsat for lidt af vært i Aleksei´s selskab, dog vidste hun, at vis han gjorde noget hun ikke ville ha, så skulle hun blot sige fra, ellers ville hun ende med at bide fra sig, i sin panther form, vis det da kom så langt, men det regnede hun nu ikke med. Hun gav et blid smil fra sig til Aleksei, før hun forsigtigt lagde sig tilbage igen og lukkede sine øjne, mens hun gav små dybe vejrtrækninger fra sig. " jeg forstår ikke hvordan du kan holde til at drikke.. OG ryge ".
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Tors 22 mar 2018 - 18:56

Han nikke kort til det hun sagde end han forsvandt ud fra soveværelse, der gik lidt tid end han kom tilbage med det, han skulle jo lige havde røget joint færdig, han kiggede rolig på hende da hun sat sig op i seng for at drikke noget af vandet, han lige var kommet med, han havde lige noget at vende sig halvt om for at gå ud igen, så hun kun kom til at sove alene, han nikke kort til det hun sagde og smiler svagt, ”det vil jeg gerne” sagde han og smiler rolig til hende, end han tog sin tanktop af og lad den over en stol, end han lad sig på seng ved side af hende, dog på den anden halve del af seng.

Han lad sig til rette i seng og lad den en hånd bag hovedet og tog dyne halv over sig, han brugt så set ikke så meget dyne, da han var naturlig varme som varulv nu er, han kiggede kort på hende, da hun lad sig tilbage i seng og smiler svagt af det hun spurgte om, ”det er noget man vende sig til og nu er det heller ikke første gang jeg prøve det” sagde han og kiggede kort på hende, end han rejse sig fra seng og gik ud fra soveværelse og kom tilbage kort efter, med en spand som han stille ved side af seng ved hendes seng, end han lad sig tilbage i seng, ”nu hvis du fik bruge for den” sagde han og kiggede kort på hende.
Aleksei
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 3 Previous  1, 2, 3

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum