Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 14:28 by Zakaroff

» A new girl in town - Emner og plots
Today at 12:33 by Aleksei

» A pure heart - [Carver]
Yesterday at 14:15 by Carver Manning

» While we wait... [Emnesøgning]
Yesterday at 9:35 by Milo.

» [Sæt en kreativ title her] emnesøgning
Yesterday at 9:33 by Milo.

» Face Claim
Fre 14 dec 2018 - 10:39 by Milo.

» Milo Storm
Fre 14 dec 2018 - 9:46 by Milo.

» Death is only another step (Nessa)
Ons 12 dec 2018 - 2:12 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo.

Vores brugere har i alt skrevet 253327 indlæg in 12780 subjects

Arbejde kalder - Rayna

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Fre 9 mar 2018 - 18:24

Hun grinte en smule og svarede blidt " Ikke klar til at strippe, det var hvad jeg mente, dog er jeg klar på at sælge ". Hun vidste at hun også var nød til at bevise lidt overfor Aleksei, eftersom han var hendes chef. Hun kunne dog godt se, at efter at ha overnattet, så havde hun faktisk fået et helt andet indtryk af ham, end tidligere.. hvor hun så ham som lidt mere skræmmende, eftersom han både var varulv, samt at han virkede ret hård i det, men han kunne nu være meget blid i det. Hun kunne ikke lade vær med at lægge mærke til hvor meget han havde drukket, samt også spist. Hun grinte en smule og sagde " Er det dit indre dyr, der tørster? ". Hun smilede drilsk til ham.

Hun strakte sig en smule, i det hun havde rejst sig, før hun vendte sig om mod ham, da det var han spurgte om hun var på vej ud og hvad hendes planer var for nu." Jeg tænker at tage en tur i svømmehallen og så derefter måske tage ud og købe noget tøj ind, inden vi skal mødes ". Hun smilede sødt til ham og fandt sit tøj frem, før hun gik ud på badeværelset og skiftede om til sit aftens tøj, inden hun trådte ud og så mod Aleksei og spurgte " Hvad med dig? ". Hun afventede et svar og vis han ikke stoppede hende, ville hun derefter gå hen til døren, for at tag afsted.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Fre 9 mar 2018 - 18:45

Han grine kort af det hun sagde og smiler svagt til hende, ”tror nu ellers du vil kun bliv god til at strippe med den rigtig træning” sagde han og smiler til hende, ”man godt du er klar til at sælge noget” sagde han kort efter og smiler til hende, han kiggede på hende da hun spurgte ham, som om hun aldrig havde mødt en varulv før, men det kun da selvfølgelig også være mulig at hun ikke har det, før hun mødt ham, ”vi varulv spise mere ind normal, da vi har en højere forbrænding, derfor vil du nok aldrig rigtig ser en tyk varulv” sagde han og kiggede på hende og små grine lidt, han havde aldrig selv set en tyk varulv.

Han nikke kort til det hun sige og smiler svagt, ”det lyder som en god plan og jeg skal selv træner” sagde han og kiggede på hende, han havde både styrke træning og våben træning og måske lidt løbe træning an på hvad han havde lyst til når han var færdig med både styrke og våben træning, han kiggede kort efter hende da hun gik ude på badeværelse for at skift tøj, han gik med hende ude i lager bygning og vinker kort til hende da hun gik ude af lager bygning og kom ud i den friske havn luft.

Han brugt det mest af dag på at træner det en og det andet og det tre, hvor han så gik i bad og fandt noget rent tøj frem, han fandt en jakkesæt frem som ligner det andet han havde haft på 100% og tog det på sam pistol tog han også med, hvorefter han fandt vare frem og en del af det, da han havde en ide om at de vil få salget meget her til aften, efter det forlod han sit hjem og gik mod strip klub og stille sig til at venter ved dør på hende, da han var i lidt god tid.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Fre 9 mar 2018 - 19:53

Outfittet

Hun havde nær faldet, da det var han nævnte, at hun ville være blevet god til at strippe med den rigtige træning. " Jah, det ville jeg sikkert ". Hun havde da noget rytme i kroppen, men hun var ikke klar på at skulle smide tøjet eller dreje rundt om en pæl, for mænds nydelse, ved mindre det måske kom til en dag, hvor hun fik en kæreste og vis han var til sådan ting. Hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule, mens hun smilede over hele ansigtet. Hun kunne ikke lade vær med at grine yderligere, da det var han nævnte at man aldrig så en tyk varulv, i det hun sagde " Got it. Så vis en person er overvægtig, så det temmelig sikkert ikke en varulv, skønt jeg intet har imod varulve eller folk der vejer lidt hist og her ". Hun smilede blidt til Aleksei, før hun gik ud på badeværelset og tog tøj på.

Hun vinkede farvel, i det hun gik. Hun havde ikke fået skaffet et hjem endnu, men hun havde dog fået lov til at overnatte ved en pige, som hun var blevet ret tætte veninder med, samt som ville hjælpe hende med at komme bedre ind i designer branchen, ved at starte ud hvor hun også gjorde, dog var der først en åben plads der, om nogle uger, så indtil da, så kunne hun måske nå at tjene en del penge ved at sælge. Hun kunne se det gode i at sælge for Aleksei, dog var hun lidt bummed over, at han fik så meget af indtægten, ved ikke at gør andet end at skaffe varene. Hun sukkede en smule ved tanken men lod tankerne lægge for nu. Hun tog ind og svømmede, hvorefter hun handlede ind til aftens mad, samt også noget nyt tøj til aftenen, inden hun valgte at tag forbi og fik afbleget sit hår permanent til den platin blonde farve. Hun iførte sig en smuk rød top, samt pencil nederdel, i mørke rød velvet, samt tog en velvet rød jakke på, der matchede og så sorte stiletter med snøre. Hun lagde en blid makeup, i form af farvede lyse beige læber, samt mascara, for at fremhæve de ravne sorte øjenvipper.

Hun vinkede farvel til Tiffany, før hun gik ud af døren og tog en taxi hen til stedet. Da hun kom der hen, kunne hun se, at Aleksei allerede var der før hende. Hun vinkede til ham og smilede over hele ansigtet, i det hun sagde " Hej ". Præcis det samme som sidst, de havde mødtes ude foran Northman. " Hvad syntes du om mit hår? ". Hun tog blidt fat i det, eftersom det lå hende ned af ryggen, til hofterne, så langt var det og bølgende var det også. " Jeg fik det farvet idag, dog det tog en del timer ".
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Fre 9 mar 2018 - 20:17

Det var altid noget hun selv kun ser det, at hun kun bliv god til at strippe selvom det ikke lyd til at det var noget hun havde lyst til, ”nej det kan du være rimelig sikker på at det ikke er en varulv, hvis person er overvægtig” sagde han og smiler og lod hende gå ude på badeværelse for at skift tøj, mens hun var ude og skifte tøj, sat han opvaskemaskine i gang, da den alligevel næste var fyldt, han vinke kort til hende da hun smutte ud af bygning.

Han skaffe ikke kun varerne men salget også af dem, det havde han gjort på Northman mens hun også havde salget, men det var også svært nok at få varerne ind i landet ude de bliv tager, og det vil han ikke tjen nogen penge på hvis de bliv det, her til aften havde han valgt at lad hår hæng løs, da han vidste hvor varm der kun bliv der ind.

Han smiler da han ser hende, ”hej” sagde han og kiggede på hende, ”det er pæn til dig men hvorfor behold du ikke dit sorte” spurgte han og kiggede på hende og nikke kort til det næste hun sagde og smiler svagt, ja det overrasker ham ikke at det tog nogen timer at få farvet, ”når skal vi kom ind” spurgte han og kiggede kort på hende end han gik over til dør mand og hils kort på ham, hvorefter de bliv lukke ind, han gik over i det ene hjørne, hvor der er lidt mørke, men der var et bord ledig med en form af en sofa halv rundt om bordet.

Aleksei tog plads ved bordet, ”hvad skal du have at drikke” spurgte han og kiggede på hende, han vidste at der vil kom en tjener ned til dem, end der gået alt for lang tid, da tjener kom ned til dem, bestil han en fadøl til sig selv og hvad hun nu skulle have at drikke, efter tjener var gået, fandt han 20 små poser frem til hende og lad dem foran hende, ”jeg har flere med, hvis du løber tør” sagde han og smiler til hende.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Fre 9 mar 2018 - 20:27

Hun så en smule på ham og sagde med en lille tøven i hendes stemme " Jeg havde virkelig brug for en smule forandring i mit liv, så det måtte blive håret der led en smule for nu.. samt det altid nemt at gør det sort igen, i forhold til den anden vej ". Hun skulle virkelig passe på fremover med hendes hår samt pleje det, så det kunne holde sig ved lige og ikke ligne en død mop på hendes hoved. Da han spurgte om de skulle komme ind, nikkede hun og fulgte med ham indenfor. Hun fulgte med ham hen til det ledige bord, der var en smule mørklagt, eftersom det var henne i enden. Hun lagde blidt sin jakke fra sig. Nederdelen havde lommer i hver side, samt nogle snyde lommer der var indbygget ind i dem, så vis man stak hånden ned i lommerne, ville man ikke kunne mærke noget, ved mindre man ravede rundt i dem.

Da det var han spurgte hende hvad hun skulle have, så hun kort tøvende ud. " En Dark'N' Stormy ". Det var for det meste en sommerdrink, med mørk rom, samt friskpresset limesaft og gingerbeer, samt isterninger. Da tjeneren kom og de fik bestilt hvad de skulle have, så tog hun imod glasset og tog en tår, før hun vendte sit blik rundt. Der var nogle stykker der kiggede hen mod dem, men de fleste var dog optaget af stripperne. " Jeg har aldrig helt kunne forstå fascinationen af at se men ikke måtte rør? ". Hun forstod det virkelig ikke.. vis man havde sådan lyst til en, eller blot sex i det hele taget.. hvorfor tog man så ikke ud og fandt en eller kom i et forhold, vis man var så heldig at finde en, man matchede med.

Hun betragtede da han fandt pillerne frem og tog dem hurtigt i lommerne, før hun så mod ham og nikkede. Det var en del, samt hun kunne ikke helt forstille sig, hvordan det ville være at skulle sælge i sådan et miljø, dog jo længere tid hun ventede jo flere penge ville hun muligvis kunne få ud af mændene, samt ligeså ville de heller ikke være ved deres fulde fem, så de var nemmere at sælge til. Hun smilede forsigtigt til Aleksei og tog en tår af sin drink, før hun så sit snit til at gå rundt og sælge. Hun faldte i snak med de forskellige mænd og talte også med nogle oppe ved baren, mens hun sendte en pige i ny og næ hen mod Aleksei, så det virkede som om, at de var kommet som et par, for at prøve lidt forskelligt af, skønt de egentlig solgte.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Fre 9 mar 2018 - 20:49

”Det har mig engang imellem, det er også derfor jeg er her i Terre” sagde han og kiggede på hende og smiler, han kun, kun giv hende ret i at det var nemme at få farvet sit hår sort et hvid/lyser, han åben sin jakke efter han havde sæt sig, da der var varm herinde på grund af så mange der var her og en god del af mænd var ophidset.

Han bestil en Dark'N' Stormy og en fad øl til sig selv, det var ikke lige vodka han havde lyst til når han var her, men måske whisky senere på aften, den var jo kun lidt over 18 om aften, han tog imod deres drikke vare da tjener kom ned med dem og betale for dem med det sammen, hvorefter han fandt de 20 små poser frem til hende, med forskellig i, han tog selv derefter en tår af sin øl og kiggede kort rundt, ”jeg forstå det heller ikke helt rigtig, jeg er her normal for at sælge som vi er i aften” sagde han og smiler svagt til hende og tog en tår mere af sin øl.

Hvis man endelig skulle noget, kun man lige så godt gå til en luder, der måtte man for det mindske rør, han kiggede kort efter hende da hun rejse sig op og bliver selv sidder, der kom nogen få mænd ned til ham som vil købe ellers var det mere de strippe som havde været på eller skulle det som var over hos ham og købe af ham, han smiler svagt af hende da hun sende engang en kvinde ned til ham, hun spiller et farlig spil, for at det virke helt rigtig, skulle hun også selv komme ned til ham og gør lidt mere end bare at sidder ved side af ham og snakke med ham.

Omkring kl 21 bestil han en flaske whisky ned til bordet og to glas, så hun også kun få noget af den, hvis hun vil det og hvis hun havde tid til at kom ned til bordet og samtid om hun fik nogen problemer med nogle af mænd her ind på klubben.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Fre 9 mar 2018 - 21:36

Hun kom lettere udmattet tilbage til Aleksei, da der ikke mere sad nogle kvinder om ham. Hun satte sig ved hans side, dog ikke fuldstændig op af ham, men med en god mellemrum, sådan høflig mellemrum, professionel, kunne man vel kalde det. De gyldne øjne betragtede blidt Aleksei, i det hun sagde " Jeg har 5 poser tilbage ". Hun smilede en smule stolt, i det hun kiggede mod de mange folk, dog kunne hun ikke lade vær med at tænke lidt. Hvad var det dog der fik dem til at tage disse stoffer, samt hvordan føltes det og hvorfor... " Så.. har du egentlig nogensinde prøvet at tag stoffer.. eller andre former for rusmidler? ".

Hun så tøvende på ham og vidste at det var et ret personligt spørgsmål, men hun var oprigtigt nysgerrig efter om han havde og vis han havde, ville hun da også spørge ind til hvordan netop det han havde prøvet, føltes for ham at være på.. fordi hun havde det vel nogle gange lidt skidt over at sælge dette til folk. Hun havde hørt historierne og da også set lidt over tv, med hvordan nogle kunne blive af stoffer, så det var ikke ligefrem det bedste.. job at gøre.

Hun tog fat i whiskey´en og hælde et glas op til sig selv, dog ikke helt op, kun nogle få cm, før hun tog en lille tår. Hun skar en grimasse, eftersom den var ret så stærk, før hun hostede lidt og så mod Aleksei og spurgte " Drikker du aldrig bløde drikke? ". Hun kunne mærke at hendes krop tog lettere hårdt på det og hvordan hun så småt begyndte at få varmen af det.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Fre 9 mar 2018 - 22:03

Han smiler svagt da hun kommer ned til bordet og tog plads, ”vil du have nogle flere poser” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt, han tog en tår af sit glas med whisky, han grine kort af hendes spørgsmål og læner sig derefter tilbage, for at sidder bedre end hvad han gjort, ”ja det har jeg, har både til stoffer og rusmidler, hvorfor da” spurgte han og kiggede på hende og tog en tår mere af sit glad.

Han kun godt ser på hende at hun ikke var så glad for det, at hun havde spurgte ind til det men nu havde han svaret på det og havde det så set heller ikke dårlig med at fortælle hende det, han tog en tår mere at sit glas og hælder noget mere op i sit glas, han grine kort af hendes næste spørgsmål, ”jeg drak da en fad øl på starte af aften men ellers ikke rigtig, hvorfor da” spurgte han og kiggede på hende, man var vel russe og kun klar at drikke alkohol.

Han flytte sig over ved side af hende og lad en hånd på hendes ben, hvis hun starte med at spiller op, så spiller han med på det, og det virke til at hun vil have de andre til at tro, at de er sammen og det krave lidt mere end bare at sidder ved side af hinanden, ”hvis du vil have de andre til at tro at vi er sammen, krave det lidt mere når du er herned ved bordet” sagde han og smiler til hende og tog en tår mere af sit glas.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Lør 10 mar 2018 - 15:39

Hun så kort mod ham, i det hun rystede på hovedet og sagde " Nej det ikke nødvendigt. Desuden så der ikke nok at kunne sælge til her. Jeg har dog fået solgt en del allerede og har taget ekstra pris for nogle af poserne ". hun bed sig en smule tænksom i underlæben, mens hun kiggede diskret rundt. Da det var han svarede på hendes spørgsmål, angående om han havde taget rusmidler af nogen arter, så hun ret overrasket på ham, da det var han sagde, at han havde så casual. " Virkelig?.. wauw ". Da det var at han grinte af hendes næste spørgsmål og kom med et lettere drilsk svar, kunne hun ikke undgå selv at grine, eftersom for hende, så var øl ikke lige altid en soft drink, men så igen..

Hun ville gerne vide mere om Aleksei, men hun var også en smule bange for at virke uprofessionel, han var jo trosandt hendes boss. Hun tøvede en smule, da det var han jo havde spurgt hende hvorfor, før hun betragtede ham en smule og svarede " Jeg har bare lagt mærke til, at du tager dit drikkelse ret hårdt og rent ". Hun grinte og smilede forsigtigt til ham. Hun kunne virkelig ikke følge med i det han drak, det var alt for skrap til hende, samt stærkt. Hun huskede tydeligt de tømmermænd hun havde haft fra morgenen af, hvor hårde de havde været ved hende, selvom hun havde gjort sit bedste for at undgå at få dem.

Da han flyttede sig over ved siden af hende og lagde en hånd på hende lår, rødmede hun svagt hen over sine kinder og så forsigtigt mod Aleksei. Hun kunne ikke fjerne hans hånd, eftersom hun følte de spillede en rolle, dog havde det måske været nemmere, vis hendes boss ikke havde været her.. at spille alene, men så igen. Hun vidste ikke helt hvordan systemet fungerede endnu. Hun havde prøvet lidt før i tiden, men aldrig steder, der var så tætte og svære at sælge ved. Hun tøvede en smule, i det hun hørte hans ord. " Som hvad? ". Hun så tøvende på ham. Hun ville gerne vide hvad det krævede, dog var der ingen garanti for at hun ville gør det.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Søn 11 mar 2018 - 21:18

”Er du sikker på du ikke vil have noget flere poser, der kommer næste ny herinde hele tid, det kun jo være at du kun sælge lidt mere og det lyder godt at du har tage ekstra for nogen af dem” sagde han og smiler svagt til hende, så var hun ved at lærer det men gad bare lidt for hurtigt op men at sælge, der blev meget skifte ud mellem mænd herinde og samtid var der nogle gang også nogle som vil køber mere end de havde gjorte, han smiler bare af hende af hendes svar på om han havde prøvet rusmidler.

Han grine kort af hende og smiler derefter til hende, ”det gør jeg også, man er vel en rigtig russe” sagde han og kiggede på hende, det var noget han havde lært tilbage i rusland og gjorte det stadig at drikke alkohol rent og helst stærk, det var nok også derfor han ikke bliver så hurtig fuld, da han havde gjorte det i så mange år og har varulv virus i kroppen, hjælp nok også en del på det, han havde gættet sig til at hun ikke var særlig glad for stærke drikke, så hun hostede før efter hun havde tage en tår af whisky.

Han lad godt mærke til at hun rødmede da han havde lagt sin hånd på hendes ben, han havde lyst til at grine af hende men holdt det tilbage, over det hun sagde, det lyd som hun ikke havde nogen ide om hvad et par laver når de er sammen, ”et par plejer normal at være lidt mere kærlig overfor hinanden, som af kysse hinanden” hviskede han mod hendes øre og nappe hende derefter drille på øreflip, end han tog en tår mere af sit glas og gad hendes ben et svagt klem, så måtte han ser hvad hun sige til det, det var jo hende selv som havde starte skurspillet med det skulle ligner at de var et par.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Man 12 mar 2018 - 18:07

De gyldne dådyr øjne, betragtede Aleksei med et blid udtryk, da det var hun så hans smil der var efterfulgt, af hans ord omkring om hun ikke ville have flere poser. Hun følte en trang til at sige nej, men hun vidste også, at hun var nød til at gør en indsats overfor Aleksei og bevise sit værd, fordi det ville være let nok at finde en erstatning i sidste ende. " Jeg vil gerne have flere ". Med disse ord, var det sagt. Hun skulle oppe sit game en smule, eftersom hun skulle affinde sig i, at være mere snu og mere effektiv der ude, blandt de forskellige folk.

Da han nævnte at han var en russer, kunne hun ikke undgå at slå sine øjne en smule chokeret op, før hun sagde " Russer?, så du er fra Rusland.. ". Hun havde godt hørt ting om Rusland, samt hvor hårdt et land det var at vokse op i for de fleste, samt folk ikke syntes at være rigtig kloge, dem der nu kom der fra. " Wauw, det må jeg nok sige, det havde jeg ikke gættet, dog har du ikke den der standart franske accent her, såh.. det undre mig nu ikke ". Hun tænkte kort tilbage på da han drak ren Vodka og kunne ikke undgå at smile lidt ved tanken. " Så rygterne om vodka passer altså. Siden du kan drikke det rent uden besvær ". Hun grinte sødt og smilede forsigtigt til Aleksei.

Hun rakte frem mod sit whiskey glas og tog en blid tår af den, skønt smagen var stærk, så kunne hun alligevel smage de forskellige smage, som den bløde runde frsiske smag, samt det lille pift af krydderier. Havsalt og vanilje, med et strejf af citrus og røg. Hun kunne ikke lade vær med at smile en lille smule over tanken, om at hun var igang med at drikke for anden gang.. efter sådan en hård omgang fra dagen før. Hun skulle i hvert fald skifte strategi fremover, det var helt sikkert, dog var hun også ret så sikker på, at hun ville vokse med opgaven.

Da det var han lænede sig hen til hende og hviskede hende i øret, omkring hvad par gjorde, kunne hun ikke undgå at få en svag rødmen hen over sine kindben samt næseryg, da Aleksei nappede til hendes øreflip, inden han tog en tår af sit glas og klemte svagt ved hendes ben. Hun så forsigtigt hen mod ham og følte lidt, at hun selv havde bragt dette skuespil på banen og nu var hun jo egentlig lidt nød til at fuldføre det. Hun så forsigtigt mod Aleksei og rødmede svagt, i det hun tøvede... hun lænede sig frem mod ham og skulle lige til at kysse ham.. vis han gav hende lov, men i det sekund, hendes læber var nær hans, fortrød hun... før hun trak sig tilbage. Rødmen var blevet meget mere kraftig i hendes kinder og hendes vejrtrækning tung og koncentreret, samt hendes hjerte gav hende en følelse, af at det ville springe ud af hendes bryst.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Man 12 mar 2018 - 18:41

Han sad rolig afventer på et svar fra hende om hun vil have flere poser eller ej, da hun endelig gad ham et svar, smiler han svagt og nikke som svar på det hun sagde og tog 10 poser frem og lad dem foran hende, så hun kun gør med dem så hun nu vil, om hun gemt dem væk eller vil rejse sig og prøve at sælger dem, var op til hende, han tog en tår mere at sit glas og hælder derefter noget mere op i det.

Han nikke kort til det med at han var fra rusland og smiler svagt, han grine kort af det næste hun sagde og kiggede derefter på hende, ”nej nogen ting kan overrasker og min russe accent slippe jeg ikke bare lige så” sagde han og kiggede på hende, han grine kort igen af hende og tog en tår af sit glas, ”ja det passer, det er næste billigere end vand” sagde han og smiler til hende, ja om det var vodka eller noget andet stærke alkohol, drak men det rent og glæde meget af det, han læner sig tilbage i sofa og lad sin fri arm op på ryg læner af sofa.

Han kun ser på hende at hun synes mere om smage denne her gang end før og så var den her gang også ude at hun hostede, hun bliv sikker hurtigt fuld af det, nu hvor det er whisky på 40% og der var meget tilbage i flaske, nok omkring ¾ del var der nok tilbage.

Han kiggede rolig på hende da hun begynde at læner sig over imod ham og vil kys ham, kun det tyder på at hun vil og han gad hende også lov til det, han kiggede lidt mærkelig på hende da hun trak sig tilbage og rødmede meget, han lo kort af hende og smiler derefter til hende, ”du er sød når du rødmede” sagde han på russiske og tog derefter en tår af sit glas, hvor han så læner sig ind mod hende og kysser hende, hun skulle ikke snyds nu hvor hun ikke kun selv gør det, han holdt kyssede i lidt tid og havde stadig hånd på hendes ben, da han slap hendes læber, nappe han hende drille på underlæbe og kiggede på hende, ”var det bedre” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Man 12 mar 2018 - 18:59

Hun tog blidt fat i poserne og gemte dem væk, blot for nu. Hun ville også gerne nyde lidt af Aleksei´s selskab, også selvom hun vidste at hun arbejdede. Hun håbede lidt, at i fremtiden, at han måske kunne fylde hende mere ind på de forskellige steder, fordi jo mere magt hun fik i hans kreds, jo flere penge ville hun også få, samt jo stærkere ville deres bånd blive, i form af loyalitet. Hun følte sig lidt ung i forhold til Aleksei og især meget uerfaren. Han virkede så alfa og så mandig, på så mange måder, men han virkede også farlig på så mange punkter. Hun kunne ikke lade vær med at tænke på, hvad der ville ske, vis man måske forråde hans tillid, eller om man kunne sige hans job op?. Hun havde før hørt om folk, hvordan de ikke havde kunnet sige deres job op igen, efter at de havde været under en, netop fordi at bossen normalt ikke ville betale hush penge, men ligeså at personerne altid vidste for meget om branchen.

Hun så tøvende mod Aleksei, da han fortalte om sin accent og at vodka nærmest var billigere end vand. Hun kunne ikke undgå at lade sit melodiske klang af en blid feminin stemme, glide ud i lokalet, i det hun grinte og smilede blidt til ham. " Det lyder meget rigtigt ". Hun kendte ikke forfærdelig meget til Rusland, dets folk eller skikke, men hun havde dog hørt en del om Rusland, i form af vodka og deres mærkelige obsession med dette form for alkohol.

Hun kunne mærke hvordan hun så småt havde fået varmen af whiskey´en og havde for en kort stund glemt, at holde trit med hvor meget der egentlig var i den. Hun tog endnu en tår af sit glas, indtil der ikke var mere tilbage, før hun tog en lille slat og hælde op i sit glas igen. Hun betragtede flovt Aleksei, med et ydmyg blik, da det var hun havde trukket sig væk fra ham, uden at kysse ham. Hun havde virkelig svært ved at give sig hen, også selvom han var hendes første form for rigtige kys. Dog da han lo af hende og sagde noget på russisk, lagde hun hovedet en smule på skrå og så undrende på ham, i det hun spærrede sine øjne op, af bare overraskelse, over da han lænede sig hen mod hende, efter at ha taget en tår af sit glas. Hun mærkede hvordan hans læber berørte hendes, ikke voldeligt, men nok til at hun kunne mærke hele sin krop sitre. Hun lukkede flovt sine øjne og gengælde kysset blidt, men en smule uerfarent, før hun mærkede hvordan han slap hendes læber, med et lille nap, inden han kiggede drilsk på hende og spurgte hende, om det var bedre.

" J-jeg.. ". Hun anede slet ikke hvad hun skulle sige, så i stedet for at sige noget, rejste hun sig op, med en kraftig rødmen hen over sine kinder, inden hun svarede " Jeg er straks tilbage ". Hun smilede forsigtigt og gik derefter væk fra ham og hen af mod toiletterne, før hun gik ind på kvinde toilettet og så sig selv i spejlet. Hun havde brug for at få sin krop til at slappe af og sig selv til at gear en smule ned, før hun kom ud igen og begyndte at sælge så småt. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige eller gør nær Aleksei, så hun valgte blot at gå rundt og sælge, med et smil på læberne.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Man 12 mar 2018 - 20:20

Han lod hende tager poser, da det nu også var mening at hun skulle gør det, så hun havde noget mere at sælger af, så hun kun tjener nogen flere penge og samtid kun lærer noget mere af det, end lige det hun kun i for vej, han kun godt mærke på hende at hun havde prøvet det før men ikke på det her niveau som han kørt det på, klubber var en god ting at kom ude på, da der altid vil være nogle som vil købe noget, lidt var bedre end ingenting.

Han nikke kort til det hun sagde og kun gæt sig til ud fra det hun lige havde sagt, at hun ikke kender særlig meget til rusland, man det overrasker ham enlig heller ikke, nu var de i en by som ligger i franking og de tog selv nok ikke særlig meget af hvad der sker over i rusland, det gjort han nu men det var ikke kun fordi han var der fra men også at hans forbindelse var der over.

Ud fra hendes ansigt udtryk forstod hun ikke russiske da han havde sagt noget til hende på russiske, han kun godt mærke at hun kyssede ham tilbage, dog lidt uerfaren men nu var han også den første hun så rigtig kyssede man eller så havde han forstået det, han holdt kyssede lidt længe end han havde regnet med nu hvor hun kyssede tilbage men nappe hende stadig på underlæbe efter kys, han kiggede rolig på hende og afventer et svar på om det var bedre nu eller hvad det nu var.

Han kiggede på hende da hun sagde noget men ikke rigtig kun få det sagt selvom det virker til hun gerne vil sige noget, han nikke kort til hun sige og smiler til hende og kiggede kort efter hende da hun rejse sig og gå, så fik han ikke noget svar på om det var bedre eller om det var dårlig, som han nu ikke håber at det var, han nikke kort til at hun var tilbage om lidt, han kiggede kort efter hende da hun forsvundet ude på toiletterne, han bliv selv sidder og fik salget lidt mens han venter på hende.

Da han fik øje på hende igen gik hun rundt ud bland mænd og hvad der nu var som så på stripper, han tog en tår mere af sit glas og holdt halvt øje med hende, da det virker lidt som hun holder sig på afsted til ham, han drak resten at indeholde af sit glas og rejse sig op og gå ud bland de andre, for at snige sig ind på hende eller bare at kom tætter på hende.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Man 12 mar 2018 - 20:49

Hun faldt hurtigt i snak med to unge herre, der stod oppe ved baren og hun stod der et godt stykke tid og snakkede, før hun gik lidt til siden med dem og fik dem solgt en del. De tog lidt fra hver pose og gav hende lidt i over pris, før hun smilede forsigtigt til dem og de gik. Hun så kort rundt, før det gik op for hende at Aleksei ikke sad hvor han gjorde mere, indtil hun fik øje på ham og gav et lille forsigtigt smil fra sig, i det hun grinte kort og spurgte " Så, forfølger du mig nu også ". Hun rakte tunge til ham og grinte, dog prøvede hun mest af alt, at gemme over sin flovhed over kysset. Hun var ikke rigtig en der som sådan brød ind i kys, samt med hendes chef, det ville aldrig gå godt. Hun kunne ikke undgå at betragte Aleksei en smule.

Ud af øjenkrogen, kunne hun se en fyr, der havde holdt øje med dem et stykke tid, men hvorfor vidste hun dog ikke. De gyldne honning brune øjne, betragtede Aleksei med et blidt blik, før der var en der nærmede sig hende og hun solgte hende de sidste poser hun havde. Hun havde fået solgt 4 ude på toilettet, dengang hun var der ude, så hun havde ikke særlig mange poser igen. Hun så kort mod Aleksei, før det gik op for hende, da der var en der kom hen til hende, at hun kun havde en pose. Hun solgte den til overpris og vendte sig derefter mod Aleksei og sagde " Det må være nok for iaften ". Hun kunne ikke helt koncentrer sig omkring sit arbejde, samt også det at hun havde kysset med Aleksei igen. Hun havde ikke hadet, at han tog kontrollen, men hun var blot flov og vidste ikke helt hvordan hun skulle reagerer overfor ham nu.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Man 12 mar 2018 - 21:03

Han havde ikke brugt lang tid på at finde hende, for så store var strip klubben heller ikke og samtid havde hun en andreledes duft end mænd som var her til aften, så det gjorte det også nemme for ham at finde hende, da han fandt hende, holdt han selv lidt på afsted så hun kun klare sit arbejde ude at bliv forstyrret, han grine kort af hende og gik, tætter på hende og klemme hende svagt på hendes bagdel, de skulle jo ligner et par, ”nej det gør jeg ikke og ræk tung af mig en gang til, så kyssede jeg dig” sagde han og kiggede på hende, så må han ser hvad hun sige til det.

Han havde godt lagt mærke til fyren der holdt øje med dem, men havde ikke tænke sig at gør noget ved det, fyren havde jo ikke set ham sælger noget, måske havde han slet ikke så nogle af dem sælger noget, men ud over det han havde ikke set fyr før end her til aften, han smiler svagt af det hun sagde end han svar ”det lyder som en god ide, har heller ikke selv mere at sælge af” sagde han og kiggede ned på hende og smiler svagt.

”Tage du så hjem til dig selv eller hvad er din plan” spurgte han kort efter og kiggede på hende, han havde ikke noget problem i at havde hende overnatten en nat mere, det var nu hyggelig nok at havde besøg og så havde han heller ikke så travle for tid, så han ikke havde tid til at ser andre end hvem han nu så på arbejde.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Man 12 mar 2018 - 21:11

Hun rødmede kraftigt, da hun mærkede hans hånd mod sin faste runde bagdel, før hun vendte sig om og betragtede Aleksei. Hans ord fik hende dog til at se en smule overrasket på ham, før hun begyndte så småt at grine og smilede, inden hun sagde " Så det tror du?. Indrøm det, du vil jo bare gerne have en undskyldning for at kysse mig ". Hun grinte og rakte tunge til ham, i det hun trak sig på sikker afstand fra ham, så han ikke bare kunne trække hende hen til sig og kysse hende, sådan uden videre.

Da det var han spurgte om hun havde planer om at tag hjem eller hvad hun skulle, så hun tøvende på Aleksei, i det hun svarede " Jeg har intet hjem.. jeg er dog ved at spare op til et, men jeg bor ude i skoven i et telt ellers.. ". Hun ventede lidt på svar fra Aleksei, før hun svarede " Men hvorfor ikke, vis du laver morgenmad ". Hun grinte og sagde " Forresten.. så har jeg egentlig også noget jeg gerne vil spørge dig om ". Hun gik ned og tog sin jakke, før hun trådte hen til Aleksei, for at signalerer at hun var klar til at gå.

Da de kom undenfor, så hun mod ham med dette blide uskyldige blik og spurgte " Så.. hvor har du egentlig alle disse vare fra?.. du opbevar dem vel ikke blot hjemme ved dig selv? ". Hun havde sørget for at der var god afstand til folk, sådan så de ikke ville kunne høre ind på deres samtale. Hun tog sig en lille smule til sit hoved, i det hun kunne mærke hvordan whiskeyen havde ramt hende en lille smule, dog ikke nok til at hun ikke kunne gå eller holde en samtale, men hun vidste allerede, at hun sikkert ville få det skidt hen af vejen.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Tirs 13 mar 2018 - 20:27

Han smiler kort af hende og række ud efter hende men var ikke hurtig nok til at fange hende end hun flytte sig ud for hans rækkevide, han smiler svagt af hende og smutte efter hende, han tog fat i hende da han fik indhente hende og kyssede hende kort end han slap hendes læber, så havde han fået kyssede hende for at havde række tung af ham, ”jeg behøver ikke nogle undskyldning for at kys dig” sagde han og smiler drille til hende, hvorefter han havde sagt det kyssede han hende igen og holdt kyssede den her gang og lad armene om hende og tog hende let på bagdel, han slap hende lidt tid efter og kiggede på hende og smiler rolig til hende

Han nikke kort til det hun sagde og kendt godt selv til at bor ude i skoven, det gjort han selv under fuldmåne, de tre dag det stod på, ”jeg kan da godt laver morgenmad igen, men hvad få jeg ud af det” spurgte han drille og kiggede på hende og smiler svagt, han nikke kort til det næste hun sagde, så det havde hun, hvad mund det var hun vil spørge om, men det finde han ud af ved at venter lidt i nu, han gik med hende ned og hente hendes jakke hvorefter de forlod klubben.

Han smiler svagt af hende da hun endelig spurgte ham om det hun nu havde snakket om at hun vil gør, ”det holder jeg for mig selv, og kan du enlig ikke være ligeglad med det, så længe jeg har arbejde til dig, er det vel fint nok” sagde han halv spørge, nej selvfølgelig opbevare han det ikke der hjem men at fortælle hvor, fik hun ikke at vide, der gik ikke lang tid før de stod ud foran hans lagerbygning, hvor han scener sin fingen og åben derefter dør og lad hende gå ind første, han klappe hende svagt på hendes bagdel da hun gik forbi ham, end han selv gik ind og lukke dør bag sig.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Tirs 13 mar 2018 - 20:37

Da han indhentede hende, mærkede hun hvordan han tog fat i hende kort, før han kyssede hende og så derefter slap hende, før han sagde, at han ikke behøves nogen former for undskyldning for at kysse hende. Hun kunne ikke undgå at rødme kraftigt og så flovt væk fra Aleksei, i det hun svarede " Du kan ikke bare.. s-sådan kysse en?! ". Hun mærkede hvordan han lagde armene om hende igen og kyssede hende, hvor han holde kysset i længere tid denne gang og tog hende let på bagdelen. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle reager, men trak sig dog bagud, da han slap hende lidt efter og smilede til hende.

Det virkede forkert på så mange måder. Han var hendes chef, samt hun havde ikke kendt ham særlig længe. Hun fulgte med ham fra nat klubben og gik ved siden af ham, mens han fortalte hende, at det var noget hun skulle være ligeglad med, dog ikke lige på den måde, men han kunne ligeså godt ha udtrykket sig på netop den måde. Hun smilede forsigtigt og sagde " Jah, det har du nok ret i ". Hun fulgte med ham tilbage til hans lagerbygning, før hun gik indenfor, dog mærkede hun hans slag mod sin bagdel. Hun kunne mærke, at enten måtte han ha fået lidt for meget og være blevet påvirket, eller også vidste han, at hun et eller andet sted.. ikke helt kunne sige nej til ham. Hun gik indenfor og hen til sofaen, før hun satte sig hen i den og strakte sig en smule. Hun nød egentlig at sove indenfor for en gangs skyld, dog var dette ikke første gang hun havde sovet inde.. hun havde også sovet nær Caine, en hun havde mødt for ikke så lang tid siden, men der var gået lidt ondt blod mellem dem, så nu stod hun alene igen. Hun skulle blot ha penge nok til at finde et sted at bo.. " Så Aleksei.. siden du er en varulv, forvandler du dig så under fuldmånen? ".
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Tirs 13 mar 2018 - 21:02

Han lo kort af det hun sagde og smiler bare derefter, ”det synes jeg nu gå meget godt at gør” sagde han drille til hende og kiggede på hende, han var ikke fuld eller påvirke, han havde bare en ide om at hun ikke kun helt sige nej til ham, han gik rolig videre sammen med hende, han nikke kort til det næste hun sagde om at han nok havde ret i det, ja det havde han om hun kun lide det eller ej.

Han kiggede kort efter hende da hun gik over og sat sig i sofa, han gik selv ind på sit soveværelse og skifte tøj til jogging bukser og en tanktop, da han kom ude fra soveværelse gik han over til køleskabet og tog to øl ud fra det og gik derefter over til sofa og sat sig ned i den, han åben begge øl og stille den en foran hende og tog selv en tår af sig, ”når hvad har du tjen i dag” spurgte han og kiggede på hende, han var enlig lidt spænd på det, nu hvor hun havde sagt tidlig på aften at hun havde tag lidt mere for nogen af poser.

Han lod kort af hendes spørgsmål, ”ja det gør jeg, hvorfor da” spurgte han og kiggede på hende, ja det gjort han og alt andre tidspunkt han har lyst til det, men det sige han ikke hørt at han kan, han havde stadig ikke fortælle det til nogle at han kun forvandle sig til varulv under højlys dag, han tog en tår mere af sin øl og kiggede over på hende, ”sover du hen på sofa eller hvad gør du og skal du i bad” spurgte han og kiggede på hende og smiler svagt til hende, han kun enlig godt finde på at hop ud til hende mens hun er i bad, for også at kom i bad men også samtid ser hvad hun vil gør ved det.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Tirs 13 mar 2018 - 21:37

Hun kunne ikke rigtig afslå hans øl, da han havde åbnet den foran hende og nu sad og drak af sin egen. Hun tog imod øllen og betragtede ham med et blidt blik, før hun gav et smil fra sig og sagde " En del ". Hun ville dog aldrig nogensinde fortælle ham, at hun havde taget en hel del af overskuddet til sig selv.. men ikke så det ville blive opdaget, ved mindre han gennemrodet hendes tøj. Sidst havde hun tjent ca 600 Euro, men denne gang havde hun tjent virrrrkelig godt. Hun havde tjent hele 1.342 Euro, dog havde hun beholdt de 342 til sig selv, hvilket i sig selv, var en enorm slat at beholde!. Men hun var jo ikke tyv for ingenting. Hun gav ham pengene, men undlod de andre, der var i den lille hemmelige lomme, før hun gav ham pengene samt lidt af overskudet, så det ikke virkede mistænksomt. Dette var mere end rigelig for poserne, dog havde hun fået revet ret mange penge til sig, ved også at stå og snakke med mændene, så de havde givet hende mere.

" Det var det ". Hun var rigtig god til at lyve og lige nu, løg hun overfor Aleksei, selvom det kunne være utrolig farligt at gør. " Er det ikke skræmmende at forvandle dig til en varulv bare sådan.. kan du kontrollere det som mig eller? ". Hun så spørgende på ham men oprigtigt nysgerrig omkring det. Da det var han spurgte om hun ville sove på sofaen nikkede hun, før hun satte øllen fra sig. Hun havde drukket ca halvdelen af øllen. Hun strakte sig en smule og sagde" Joh, jeg kunne egentlig godt bruge et bad? ". Hun smilede forsigtigt og sagde " Vil det gør noget? ". Hun gik derefter, efter at ha fået afvide om hun måtte. Aleksei havde været rigtig imødekommende og sådan en gentleman, at hun ikke var bange for ham mere, ikke måske på det plan hun skulle.

Hun gik ud på badeværelset og trak blidt sin nederdel af, efterfulgt af toppen og så sin bh, før hun lagde det blidt foldet sammen. Nederdelen endte der dog med at glide en seddel lidt ud af, så den stak en smule ud, dog ikke særlig meget, men nok til at man ville kunne ane det, vis man så mod hendes tøj. Hun gik hen til bruseren og tændte den forsigtigt, før hun trådte ind under den og mærkede det dejligt lune vand, omfavne hendes nøgne krop, samt fyldig bryst og stramme runde baller. Hun mærkede det lange platin blonde hår, lægge sig op af hendes slanke ryg, helt ind til den, mens hun lukkede øjnene og lod lyden overdæmpe alting.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Tirs 13 mar 2018 - 21:52

”Det lyder godt, lad mig ser” sagde han og tog imod penge da hun række ham dem, han tal dem hurtigt og del dem op, så hun fik sin 40% af dem og resten behold han, han kun enlig ikke vide om hun snyd ham eller hvad hun gjort, da han ikke vidste hvor meget hun havde fået for hver poser, man hun havde tjen godt lige meget hvad hun havde gjort, ”her er din del” sagde han og lad hendes 40% på bordet foran hende og tog en tår mere af sin øl, han havde nok drukket omkring halv del af den nu.

”Det ved jeg nu ikke om det er, kender jo ikke til andet” sagde han og kun enlig ikke husk sin første forvandle, men det var også en del år side at han havde forvandlet sig for første gang nogensinde, ”jo du må godt tag et bad, jeg kommer med en t-shirt til dig” sagde han og kiggede på hende da hun rejse sig og gå ud på badeværelse til hende, han drikke resten af sin øl og rejse sig derefter op og gå ind på sit soveværelse og finde en t-shirt som hun kun låne, dan hun havde låne sidste havde han lad til vaske.

Han gik ud på badeværelse, nu hvor hun ikke havde låset dør, hvor han ligger t-shirt fra sig og smide derefter sit tøj og gik over mod bruseren, da han så en penge seddel stikke ud af hendes nederdel, han tjekke hurtigt hendes lom og kun ser at der var flere penge end hun havde sagt, han smiler kort for sig selv og gå derefter ind under bruseren til hende, han stille sig bag hende og tager sæbe, om hun var i gang med at bruge den eller ej tog han den.

Hvor han begynde at sæbe hende ind på ryggen for at hjælp hende end han begynde at sæbe sig selv ind, nu må han ser hvad hun sige til det her, om hun bliver i badet eller om hun gå, vidste han ikke i nu men fandt nok ud af det om lidt hvis han venter længe nok på det, de penge hun havde beholdt for sig selv vil han venter med at snakke med hende om, han havde ikke noget problem selv i at stå nøgen i badet med en anden.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Tirs 13 mar 2018 - 22:04

Hun nynnede en svag melodi for sig selv, mens hun stod og nød vandet der gled ned af hende, hun skulle til at række ud efter sæben, da hun pludselig hørte noget bag sig, før hun mærkede nogle fingre mod sin hånd. Hun tog hurtigt sin hånd til sig, før hun vendte sig om, med lettere store øjne, da hun så Aleksei. Hun holde sig hurtigt for øjnene, i det hun sagde " Aleksei!?.. h-hvad laver du ". Hun holde den anden arm dækkende hen over de store bryster, der blev presset en smule mere ind mod hende.

Hun fjernede flovt sin hånd og holde den, så hun ikke kunne se mere, andet end fra hans navle og op af. Hun så flovt på ham med en kraftig rødmen hen over sine kinder, mens hun stillede sig en smule bagud og op af hvor bruseren var. Hun stod lidt ude af vandet nu, så hun kunne se på Aleksei, med de smukke brune dådyr øjne, der viste alt andet end selvsikkerhed lige nu. Hun var flov og lettere sky, eftersom hun også var jomfru og aldrig havde stået nøgen med en fyr før. Hun smilede undskyldende til Aleksei, i det hun svarede " J-Jeg tror vist der sket en misforståelse her.. ". Hun vidste ikke om hun ved et uheld, havde måske fået ham til at tro, at hun var interesseret på den måde, men noget sagde hende, at Aleksei var ligeglad, at han var en mand der gjorde som han ville. Hun ville til at gå forbi ham og vis han ikke stoppede hende, ville hun hurtigt gå ud og tag et håndklæde om sig selv.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Aleksei on Ons 14 mar 2018 - 17:40

Han kun godt ser på hende at hun var, overrasker over at ser ham her i badet, ”gå med i bad” sagde han og kiggede kort ned på hende, han havde så set regne ud af hun vil dække for sin krop, derfor kiggede han heller ikke mere end nødvendig ned på hende, hvis hun vil gå ud fra badet vil han lad hende eller selv gå hvis hun bedet ham om det.

Han holdt et smilet tilbage og kiggede heller ikke ned på hende, og hvis han endelig kiggede ned på hende, var det kun til hendes ansigt, som han kun læst nem og kun ser at hun ikke var selvsikkerhed men det overrasker ham enlig ikke, nu hvor hun ikke har kyssede en fyr før, så havde hun nok heller ikke være i seng med en fyr, ”ja, det er der og det er min fejl” sagde han og gik ude fra bruseren og tog et håndklæde, hvor han tørre sig og tog derefter sit tøj på, og gik ude fra badeværelse og gik over i køkken og smøre sig nogen madder og sat sig derefter over i sofa og begynde at spise dem.
avatar
Aleksei
Competent (Rank 9)

Bosted : Rundt omkring

Antal indlæg : 240


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Rayna on Fre 16 mar 2018 - 22:48

Rayna stod et kort sekund med håndklædet om sig og gjorde forsigtigt plads til Aleksei, da det var han gik forbi hende, før hun stod og fik vejret ude i badeværelset. Det var skam ikke fordi at Aleksei ikke så godt ud, samt hans kys havde også været sensuelle.. men hun var bare ikke den type. Hun var lettere chokeret og vidste godt, at han sikkert normalt havde fået bid på den måde, dog Rayna var mere den type tøs, man skulle jagte og holde fanget, vis man ville smage af byttet, ellers ville det stikke af igen. Hun gik ind under bruseren igen, for at skylle sig ordentligt af, før hun slukkede og tog håndklædet om sig igen, efter at ha tørret sig. Hun iførte sig sit gamle tøj, for hun satte sit hår en smule, den smule hun nu kunne mens det var vådt, før hun kiggede ned og stoppede pengesedlen ordentligt ind, inden hun gik ud af badeværelset igen.

Hun fandt sine sko og så forsigtigt mod Aleksei med et undskyldende smil, i det hun sagde en smule nervøst " Jeg tror måske det bedst, at jeg finder et andet sted og sover i nat, boss ". Hun vidste at hun var nød til at virke en del mere professionel overfor Aleksei, så der ikke skete pinlige misforståelser mellem dem begge igen, eftersom hun ikke ville have at det skulle være ubehageligt for ham. Hun havde nærmest kunne fornemme på ham bagefter, at han alligevel måtte ha fået et slag mod sin stolthed, dog sandheden var.. at hun var rigtig kompliceret at finde ud af, samt hun havde aldrig været i forhold eller intim med en mand.. hun ville hellere flygte, end at prøve at vove sig an, med noget som helst, hvor hun mente, at hun ville miste kontrollen eller ikke havde den.
avatar
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: Arbejde kalder - Rayna

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 3 Previous  1, 2, 3  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum