Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Music to lift the Spirits (Cara)

Side 5 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Ons 28 feb 2018 - 23:52

Han elskede virkelig hvad de havde gang i, hvordan deres lidenskab fik frit løb. Han gentog sine stød men aldrig ret længe af gangen så hendes krop aldrig helt nåede at vænne sig til det. Nærmest som om hvert eneste stød var nyt, og det var tydeligt hvordan han også var helt med.
Hans pause var rent og skær så det ikke ville ende med at gøre ondt på hende selvom han godt vidste hun kunne klare rigtig meget. Som hun holdt fast i dynen, smilede han endnu mere intenst og måtte kort lukke øjnene af den lækre og intense nydelse. Og den måde hun stønnede på, måden der blev højere og højere tændte ham rigtig meget og gav ham lyst til at gøre endnu mere. Og sikke mange ideer der var.

Han smilede dragende og forførende imens han selv stønnede af nydelse, den måde hun stønnede hans navn var helt fantastisk og han elskede det. "Cara..... Mmm.... Du er.... Fantastisk...... Ahh......"
Den måde hendes stønnen bare blev højere og højere var så fræk og virkelig dejlig på en gang, det var som den smukkeste musik. Så gjorde han stødene blidere imens hun holdt om ham og lagde benene ved hans hofter. Han sukkede af nydelse som hun trak neglene blidt ned af hans ryg, det fik det til at sitre rigtig dejligt i hans hud.
Så bed han sig kort i læben og så hende meget intenst i øjnene. "Du må holde fast alt det du overhovedet vil....
Jeg elsker det.... Elsker at have dig så tæt på.....Hvert stød er magisk.... Jeg har heller ikke lyst til at stoppe...."


Måske varede natten ikke evigt men han havde allerede en idé til hvordan de kunne gøre noget ved det. Men han ville ikke dele sin idé før hun nævnte noget om hvor meget tid de havde. Men lige nu handlede det også om de skulle nyde det, og nyde hinanden så meget som muligt. Han sukkede endnu en gang da hun brugte neglene lidt mere hvorefter han så hende i øjnene og sagde: "Det kan jeg heller ikke Cara..... "
Så holdt han sig lidt hævet så hun stadig kunne holde om ham men også så han kunne holde godt ved hendes lår. På den måde løftede han hendes bagdel lidt så hvert stød ville føles dybere og mere intenst. Langsomt lagde han også mere kraft i stødene så hendes bryster ville hoppe let af det.
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Tors 1 mar 2018 - 20:38

Efter at hun havde kigget på ham i noget tid kunne hun godt fornemme der var et eller andet som han tænkte på, det så ud til at han havde en idé, plan af en slags men hun vidste ikke hvad det var, hun kunne bare se at der måtte være noget han tænkte på, hans ansigt og udtryk afslørede det rigtig meget.  Da han havde nævnt at han elskede at have hende tæt på, kunne hun slet ikke lade være med at smile til ham, og hun sendte ham et varmt blik, et der også udstrålede en intenshed, og lidenskab, der fortalte at hun virkelig nød at have hans lem op i sig, og at hun nød at han var så tæt på hende. Da han så løftede hendes bagdel fik hun et nysgerrigt udtryk i øjnene, mest fordi hun havde været spændt på hvad han havde tænkt sig, men det viste sig så at han gjorde hans stød dybere, og det fik hende til at stønne højt, og gribe fat i dynen hårdt, mens hun lukkede øjnene og lagde hovedet tilbage, det var simpelthen så godt at hun slet ikke kunne lade være. Hans stød der blev dybere føltes fantastisk, at hun kunne mærke ham fuldt ud det var rart og det var intens og lækkert"Det...Årh...Er bare så dejligt..Du må ikke stoppe"stønnede hun både frækt, og en smule hæs, mens der kom flere høje støn ud ad hendes bløde læber.

Det var så dejligt, hun elskede det, og havde helt givet slip på hans ryg, og havde fat i dynen igen, det var mest fordi hun bare kunne mærke hvor dejligt han fyldte hende ud, hvor fantastisk det føltes hans stød op i hende, både fra kærligt og blidt, til dybt og hurtigt, det var næsten helt ubeskriveligt. Denne her nat var allerede virkelig dejlig, ja gid den bare kunne blive ved, man plejede at sige man skulle nyde natten mens en var ung, eller nyde det så længe det nu varede. Cara stønnede lidt højere, og efter at have haft hovedet tilbage og lukket øjne, vendte hun blikket hen mod ham, og hun lagde så armene rundt om ham igen, for at kærtegne ned af hans ryg med hendes fingre, og indimellem hendes hænder. Hans hud var virkelig dejlig at røre ved, og hun holdte øjenkontakt med ham"Kaylan"stønnede hun både blidt, og lidenskabeligt, mens hun langsomt kørte neglene lidt hårdt ned ad hans ryg.

Det var svært at stoppe, det svært ikke at nyde det her, det hele var så fantastisk og rart, hun kunne næsten slet ikke beskrive det. Hun stønnede skiftevis fra lavt til højt, det var tit hvergang hun kunne mærke han stødte ind i hende, hvert stød mærkede hun fuldt ud, og det var rart, hun elskede det. Dog kunne hun også godt lide at han lavede lyde, ja lyde der kunne tyde på at han selv nød det rigtig meget, og det gjorde hende glad, og indimellem kunne hun da heller ikke lade være med at sende ham et bredt smil, og et varmt blik, men de fleste af gangene stønnede hun, det kunne hun slet ikke undgå det føltes så dejligt"Du er også fantastisk"sagde hun med blid stemme, og hæs stemme.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 1 mar 2018 - 21:06

Han elskede virkelig hvordan hun lød men bestemt også hvordan hun så ud imens. Det føltes så helt fortryllende dejligt og han kunne ikke lade være med at smile over hvordan hun spændte så lækkert omkring hans lem. Hvert stød lagde han utrolig lidenskab og begær i så hvert stød fortalte hende hvor meget han nød det og specielt nød hende. Imens han holdt hendes bagdel lidt hævet, kørte han også hånden ned af hendes mave og på for at tage blidt fat i hendes bryst. En gang imellem skiftede han over til at støde langsomt men dybt og så lidt pludseligt gjorde han det hurtigt igen imens han stønnede af nydelsen. Han kunne slet ikke lade være med at stønne sådan over hvor vidunderligt det var og hvor særlig natten med hende var. Og ønskede hun at prøve noget andet, ville han gerne høre det og sikkert også gøre det. Der var så mange spændende ideer til dem.
"Det.... Er fantastisk..... Jeg vil ikke... Stoppe..... Du.... er ...... Fantastisk!......"

Han gjorde det blidt men egentlig rimelig hurtigt imens han støttede sig på armene og så så kærligt på hende. Da hun så åbnede øjnene og sendte ham det vidunderlige blik, kunne han heller ikke lade være med at smile intenst og bed sig kort i læben. Hvor lang tid natten var tilbage tænkte han ikke over for han skulle nok finde en måde at ordne det på. Og han havde spændende ideer.
Da hun så kom armene omkring ham og trak neglene ned af hans ryg, lukkede han kort øjnene og sukkede dybt af nydelsen inden han så dybt i hendes smukke øjnene. "Cara..... Jeg kan rigtig godt lide det der...... Og så elsker jeg hvordan du strammer omkring mig..... "

Lidt pludselig stødte han lidt mere dybt inden han slikkede sig om munden og smilede intenst. Det var helt fantastisk de vidunderlige lyde hun kom med. "Og de lyde du kommer med..... De er som sød musik..... Og jeg er langt fra færdig med at høre dem...... "
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Tors 1 mar 2018 - 21:44

Der kunne hun godt nok ikke undgå at rødme da han nævnte at hun var fantastisk, og hun kunne godt mærke at hendes kinder var blevet røde, hun syntes bare ikke hun var så fantastisk, men det gjorde hende meget glad at han syntes det, så hun sendte ham et blidt smil, og da han så stødte dybere og dybere, måtte hun læne hovedet tilbage igen fordi den nydelse bare var alt for dejlig, hun stønnede så højt igen, stønnede hans navn frækt, og lidenskabeligt, og det var tydeligt at hun aldrig havde blevet taget sådan der før, taget så frækt, mærket noget så dejligt, og stort som Kaylan, det var vidunderligt, og hun nød det fuldt ud. Hun tænkte heller ikke over hvor meget tid de havde tilbage, hendes tanker og fokus var på ham, og nogle ideer hun havde haft, men som hun ikke have gjort endnu. Hun ventede lidt mens hun stønnede og bed sig forførende i læben, hun fortsatte dog med at køre hendes negle ned ad hans ryg. Det var rart at mærke hans hud med hendes negle, bare at mærke hans hud tæt mod hendes hud, det var intens og fantastisk.
"Jeg har en god idé du sikkert vil elske"sagde hun så med et drilsk blik, og kiggede så på ham igen.

Der gik lidt tid, før hun fik vendt dem om, så hun sad ovenpå ham, og med vilje havde hun gjort så han var gledet ud af hende, men hun drillede ham så ved at tage blidt, og kærligt fat om hans lem, og pegede hans lem mod hendes underliv som et tegn til at han kunne presse sig op i hende, men det var nu ikke hendes plan, hun ville give ham en særlig følelse og nydelse, så hun kørte hendes underliv hen over toppen af hans lem, mens hun holdte hendes hænder på hans bryst, det kunne til hver en tid se ud som om hun skulle glide ned over hans lem, men det gjorde hun ikke"Er jeg alt for drillende nu"sagde hun og bed sig lidt i læben, hvorefter hun lagde hovedet på skrå en smule. Hendes blik hvilede sig lidt på ham,og hun fortsatte med at glide hendes underliv hen over toppen af hans lem, stadigvæk som skulle hun til at sætte sig ovenpå hans lem men ikke gjorde det.
"Jeg er så vild efter dig...Et vådt og frækt underliv mangler hvist noget syntes du ikke"sagde hun endnu mere drilsk, og med en hentydning til hans lem, der manglede at være oppe i hende. Cara nød at drille ham, hun kunne slet ikke lade være, og hun vidste han godt kunne lide det.

Så fortatte hun lidt igen med at glide hen over toppen af hans lem, og kørte kærtegnende og lidenskabeligt hendes hænder lidt ned af hans bryst, hvorefter hun langsomt kørte neglene ned ad hans bryst, ikke så hårdt at han ville bløde, men sikkert så forførende og frækt at han sikkert ikke kunne lade være med at komme med nogle lyde, og ikke kunne lade være med at nyde det"Dine støn er også dejlig musik for mig...Ja din stemme...Måden du siger mit navn på...Alt er dejligt musik for mig"sagde hun med blid stemme, og stoppede kort med det hun var igang med, for at kigge på ham med et varmt blik.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 1 mar 2018 - 22:31

Han vidste ikke lige hvorfor han tog hende på den måde, han følte et eller andet sted bare for at prøve det og så håbe på hun kunne lide det. Og heldigvis lod det til hun rigtig godt kunne lide det. Han kunne slet ikke få øjnene fra hende som hun kiggede sådan på ham og de vidunderlige lyde hun kom med. Og det gav en rigtig dejlig sitrende fornemmelse igennem ham når hun samtidig med kørte neglene ned af hans ryg.
Da hun så nævnte at hun havde noget hun ville prøve og han sikkert ville elske det, kiggede han nysgerrigt på hende og bed sig i læben. "Se det lyder interessant..... Hvad er det?....." Ganske kort stødte han til nogle gange noget hurtigere inden han så vendte sig sammen med hende.

Han kiggede først lidt undrende men smilede varmt som hun satte sig ind over ham og sukkede stille som hun tog om hans lem. Da hun så bare kørte sit våde underliv over hovedet af hans lem, lagde han kort hovedet tilbage og sukkede inden han endnu en gang så lidenskabeligt på hende. Det føltes helt fantastisk og det gav virkelig lyst til mere. Så da hun så frækt spurgte om hun drillede for meget, smilede han intenst og nikkede imens han kørte hænderne op af hendes lår og sagde: "Ja.... Du driller virkelig meget...... Men jeg elsker det......"
Det lod til hun ville blive ved med at drille ham lidt på den måde og han havde også svært ved at ligge stille. Hendes ord var så dejlige og frække at høre på han slet ikke kunne lade være med at bide sig i læben og kigge drilsk på hende. "Du kan tro jeg også er vild efter dig..... Jo dit lækre, frække og dejligt stramme våde underliv mangler helt bestemt noget....."

Så ventede han lidt imens han lyttede til hende og han kunne ikke undgå at smile af de søde ord. Derefter kørte han hænderne let op af hendes mave og nussede hendes bryster. Det gav en lækker fornemmelse at hun brugte neglene også. "Du er virkelig fantastisk.... Dine lyde..... Din skønhed..... Din lidenskab..... Gad vide....." Så kørte han hænderne ned af hende igen til hendes dejlige hofter hvor han så pressede let ned så hun langsomt blev fyldt ud af hans store hårde lem. "Er jeg for drilsk nu?....."
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Tors 1 mar 2018 - 23:08

Da han så pludselig havde presset hende ned over hans lem kunne hun slet ikke lade være med at stønne højt, og lagde hovedet lidt tilbage mens hun kort havde lukket øjnene, det var en virkelig dejlig følelse, hun kunne rigtig godt lide den, og hun kunne slet ikke lade være med at stønne så godt var det. Han drillede rigtig meget, men hun kunne godt lide det, og hun elskede når han drillede, ligeså meget elskede hun at drille ham. Mens hun havde hovedet lidt tilbage og stønnede højere og højere kunne hun ikke lade være med at køre hendes fingre hen over hans bryst, på en kærlig og forførende måde, han fyldte hende fuldt ud, og det kunne hun tydeligt mærke"Årh!...Kaylan.."stønnede hun frækt og lidenskabeligt, hvorefter hun bed sig i læben.

Det føltes alt for dejligt, og mens hun havde hovedet lidt tilbage pågrund af den dejlige følelse det var, vendte hun blikket tilbage mod ham, hun holdte hendes øjne hvilende på ham, og rykkede så drilsk rundt i cirkler med hendes hofter som hun sad ovenpå hans lem, det var tydeligt at han var helt oppe i hende. Hun elskede det, elskede den følelse, og bed sig lidt mere i læben, før hun ikke fjernede blikket, men fortsatte lidt med at bevæge hendes hofter rundt i cirkler, og op og ned for at pirre ham, give ham nydelse og drille ham. Cara kunne slet ikke lade være med det, hun nød det, og nød at høre hans stønne lyde, og de andre lyde han kom med, det betød kun at hun gjorde det godt, og at han faktisk kunne lide det, det havde også været meget underligt hvis han ikke kunne lide det, eller ikke sagde noget. Hendes blik gled så lidt ned af hans overkrop, og hun bevægede hendes hofter lidt hurtigere rundt i cirkler, og hun bevægede også hendes krop op og ned, så han kunne mærke det og få den dejlige følelse af det"Du er meget drilsk, men jeg kan lide det"sagde hun med et stort smil, og blinkede lidt drilsk til ham.

Efter lidt tid, stoppede hun så med at bevæge sine hofter, og mens hun sad ovenpå hans lem rykkede hun sig lidt tættere ind mod hans ansigt, så hendes bryster ramte hans bryst, og hun holdte øjenkontakt med ham. Derefter slikkede hun ham drilsk hen over læben, og bed frækt i hans læbe efter. Hun kunne godt lide det, og trak sig langsomt tilbage igen, hvorefter hun valgte at hoppe op og ned på hans lem, så hendes bryster hoppede og han sikkert ville få et endnu bedre syn, han måtte enig også ligge meget godt, med udsigt til hende, hendes krop, hendes bryster, alt ved hende. Indimellem at hun både bevægede hendes hofter ovenpå hans lem, og hoppede op og ned, så stønnede hun også forførende og frækt, hun nød det, og han gav hende virkelig meget nydelse, det var vildt og virkelig rart og intens, og oveni i alt det var det også intens"Natten flyver afsted"sagde hun kort med et smil, og blinkede til ham.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 1 mar 2018 - 23:28

Som han pressede hende langsomt ned over hans lem, lukkede han selv øjnene kort og sukkede dybt af den vidunderlige nydelse. Det var så helt ubeskriveligt fantastisk og han kunne slet ikke forstå hvor heldig han var. Som hun lænede hovedet tilbage og stønnede hans navn så lækkert, strøg han hende let op af maven og tog ved hendes bryster og masserede dem lidenskabeligt og kærligt inden han sagde: "Cara..... Du..... Er vidunderlig......."
Så kørte han hænderne langsomt ned af hende og holdt ved hendes hofter igen, han kunne slet ikke stå for den måde hun bed sig i læben eller stønnede hans navn så lækkert.

Da hun så begyndte at køre hofterne rundt i cirkler, kørte han neglene ned af hendes lår imens han sukkede dybt og nydende, det var så utrolig lækkert! Han kiggede så intenst op på hende som hun smilede så lækkert han kunne slet ikke få nok af hende på nogen som helst måde. Han blev mere og mere besluttet på at det ikke måtte ende og nu kunne det jo være hun fandt ud af hvordan. Hendes bevægelser i cirkler og den måde hun bevægede sig op og ned over hans hårde lem kunne han slet ikke beskrive hvor dejligt det var.
Så grinede han ganske kort inden han kørte hænderne op og kærtegnede hendes bryster inden han så drilsk men kærligt nev hende i brystvorterne og sagde: "Selvfølgelig er jeg det..... Jeg kan slet ikke lade være når du er så dejlig...... Mmm......"

Han gav et meget intenst og forførende smil som hun lænede sig ned mod ham, den måde hendes bryster trykkede mod ham var virkelig lækker. Da hun så kørte tungen over hans læber og nappede hans læber, sukkede han nydende og sagde: "Jeg elsker alt du gør....."
Hun overraskede ham egentlig rigtig dejligt da hun så begyndte at hoppe op og ned på hans lem så han stødte så lækkert op i hende. En gang i mellem stødte han selv mod hende så de blev dybere for at give hende endnu mere nydelse. Og udsigten til hendes vidunderlige nydelse og hendes krop var helt fantastisk. Hendes smil, måden hendes bryster hoppede så dejligt på var noget han virkelig nød. Det var virkelig fantastisk og intenst det de lavede og han ønskede heller ikke at stoppe. Hvis hun ellers kunne holde til det, ville han også sørge for hun kom mere end en gang. Og der var jo mange måder det kunne ske på. Så smilede han til hende og sagde: "Det gør den ja.... Men det her er ikke sidste gang...... Det er du alt for dejlig til....."
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Fre 2 mar 2018 - 0:09

Hans stød var virkelige dejlige, og hun kunne rigtig godt lide at han kærtegnede hendes bryster, og hun elskede følelsen af hans lem oppe i hende, og det var ligeså dejligt for hende som det var for ham, det var hun meget sikker på. Da han så indimellem selv stødte dybere op i hende stønnede hun endnu mere, ja hun var sikker på at hun var tæt på at nå klimaks, det vil sige at hun var tæt på at komme, og det var lækkert. Cara var en kvinde der sagtens kunne holde til mere, hun nød alt der måtte være med intense ting og sager, og at være lidenskabelig, og ja så elskede hun selvfølgelig også sex, det kunne hun ikke lade være med ikke at elske, især når det var med en fantastisk person. Der var intet bedre, når de var med en skøn person, og hvor man begge to godt kunne lide at drille, det var virkelig hyggeligt og frækt, og så var der også noget lidenskabeligt over det, noget helt vildt dejligt og intens noget, og hun stønnede flere gange, både lavt og højt, og hun bed sig også en smule i læben over den nydelse han gav hende.

"Det er virkelig alt for dejligt...Jeg er sikker på det ikke bliver sidste gang"sagde hun efterfulgt af et bredt smil, hvorefter hun blinkede lidt til ham. Det var hun rigtig meget sikker på at det ikke ville blive sidste gang, fordi der var bestemt noget hyggeligt over det her, og noget interessant over det, måske var det også det at hun var en vampyr, og han var en fae som gjorde at var lidt mere specielt, det var også første gang hun havde gjort det med en fae, og generelt en elver, det var vildt at tænke på, men det var også meget anderledes fra dem hun havde været sammen med på det punkt, det her var mere frækt, drilsk og forførende, hvilket hun godt kunne lide"Kaylan du er også vidunderligsagde hun med et blidt smil, og holdte hendes øjne hvilende på ham, hvorefter hun så igen bevægede hendes hofter rundt i cirkler på hans lem, og indimellem igen hoppede op og ned, så hendes bryster igen hoppede en smule, men begge dele var fantastiske, og dejligt, både at hendes bryster der hoppede op og ned, men også den følelse af hans lem oppe i hende, det var fantastisk, frækt og lidenskabeligt.

"Du ser ud til du også tænker på noget...Som om der er noget du har tænkt på mens vi er igang"sagde hun og hentydede til den plan, eller idé han måtte have som han vist måske ville vente med at fortælle, til hun havde nævnt noget med hvor meget tid de havde. Hun vidste ikke hvad det var han tænkte på, men hun havde set det på ham, hun havde lagt mærke til det, og undrede sig en smule over det. Dog blev hun ved med at hoppe op og ned, og indimellem også bevægede hendes  hofter rundt i cirkler, og hun stoppede med at køre neglene ned over hans bryst, men holdte øjnene på ham, hvorefter hun stønnede lidt mere. Det føltes bare så dejligt, og ligesom at han havde været over hende, nød hun nu også at sidde ovenpå ham, det var intens og frækt.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Fre 2 mar 2018 - 0:34

Det var virkelig dejligt at se hvordan hun nød det lige så meget som ham og han kunne nærmest mærke hvordan hendes klimaks nærmede sig. Og hvem ved om han ville få hende til at komme på andre måder. Han ville i hvertfald være fristet til for eksempel at bruge sin tunge mellem hendes ben til hun kom og så måske tage hende endnu en gang bagefter. Selv havde han aldrig tænkt over om der var noget bestemt han kunne lide, selvfølgelig kunne han lide sex og alle former hvor han kunne mærke en lidenskab så stærk. Men med hende var det meget mere end god sex og han var sikker på han aldrig ville få nok, specielt fordi hun va så fantastisk på alle måder. Der var så mange ting der skulle prøves eller gentages og kun fordi hun var som hun var.

Han kiggede brændende intenst på hende som hun vuggede så smukt over ham og han smilede varmt som han sagde: "Det er det virkelig..... jeg er helt sikker på det ikke bliver sidste gang..... Jeg er så utrolig glad for jeg gik ned i parken...... Så jeg mødte dig...."
Om hvor vidt der var forskel på om det var med en vampyr eller ej vidste han ikke men det var i hvertfald intenst mellem dem. Måske var det fordi de begge to havde så meget lidenskab at give af, at det simpelthen gjorde det endnu mere fantastisk. Han havde været sammen med andre og det havde da været dejligt men det kunne slet ikke sammenlignes med det han havde med hende nu. Nydelsen var så blid og alligevel så voldsom og intens. Han sukkede mere som hun sikftede mellem at rotere med hofterne og hoppe op og ned, det var så vidunderligt. "Du er så vidundelig Cara..... Jeg bliver helt fortryllet..... Hypnotiseret af hvordan dine bryster hopper så smukt.... Hvordan dine øjne hviler så varmt på mig.... Dine støn giver mig bare lyst til mere...."
Lidt pludselig holdt han ved hendes hofter så hun ikke kunne hoppe på hans lem men han så stødte nogle gange op i hende virkelig hurtigt for at overraske hendes krop med nydelse.

Så sænkede han farten igen og roterede selv lidt med hofterne imens han sagde: "Det gør jeg også.... Jeg har mange ideer..... For eksempel at du tog mig med ud og spise...... Du havde klædt dig rigtig flot på... Med sexet undertøj under..... Eller..... At du ville overnatte hos mig?...."
Begge dele var noget han virkelig ville elske og der kunne sagtens komme flere ideer på. På en måde var han sikker på de heller ikke ville kunne lade være med at pirre hinanden selv når de var ude og spise. Alle stillinger med hende ville garanteret være fantastisk og han nød virkelig også det de havde prøvet indtil nu
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Fre 2 mar 2018 - 21:18

Da han så havde nævnt at han var glad for at han var taget ned i parken, og havde mødt hende, det var hun selv meget glad for at han havde gjort, og hun var selv meget glad for at hun selv var taget ned i parken. Det havde været så hyggeligt, og hun var så glad for at hun havde hørt ham spille på hans violin, hvilket hun også var sikker på ikke ville blive den sidste gang hun ville komme til det, fordi hun var sikker på at hun ville høre ham spille på violin igen. Det var en skøn musik, og skønne toner, det var klart at hun havde elsket det, hun kunne huske hun var kommet til at drømme helt da hun havde hørt ham spille i parken, så dejligt lød det, og så afslappet fik den musik hende til at føle. Hun sendte ham et bredt smil på læben, og fortsatte lidt med det hun var igang med, det vil sige neglene kørte lidt længere ned ad hans bryst, og hun stønnede og stønne. Det føltes dejligt, og det var fantastisk, hvordan kunne hun andet når noget som det her var så lækkert og så dejligt, hun kunne slet ikke holde hendes støn tilbage, og det ville hun heller ikke.

Så holdte hun øjnene på ham, fangede hans øjne så de havde øjenkontakt, og hun stoppede et kort øjeblik med at køre hendes negle ned ad hans bryst, og hendes støn stoppede også kort da han fortalte om det at tage ud at spise, hvor hun var klædt flot på, og frækt undertøj indenover, det fik hende til at tænke lidt, ja det undrede hende ikke at han tænkte på det. Men det fik også et smil frem på hendes læber, og hun lagde hovedet på skrå en smule, hvorefter hun stønnede lidt igen, og kørte så igen hendes negle ned ad hans bryst"Jamen det lyder da hyggeligt..Dog undrer det mig ikke du tænker frækt og sexet undertøj indenunder noget flot tøj"sagde hun med venlig stemme, og et lille drilsk smil. At hendes støn gav ham lyst til mere, var kun godt, det betød også kun at hun stønnede frækt og forførende. Det var svært ikke at ville have mere, sådan havde hun det selv, hun ville også have mere, men det var klart når det hele var så godt.

"Det er også svært ikke at lade være med at ville mere...Jeg kender det alt for godt, og sådan har jeg det også"Sagde hun med nogle korte støn, og holdte blikket hvilende på ham. Efter at have stønnet lidt sendte hun ham et bredt smil, og hun var stoppet med at køre neglene ned ad hans bryst, hun holdte blot hænderne ovenpå hans bryst, det føltes dejligt hvordan hendes hænder rørte hans hud, det var dejligt. Da han så havde nævnt om hun ville overnatte nikkede hun til ham uden at tænke over det, hun behøvede slet ikke tænke over det, fordi hun havde selv haft lyst til at overnatte hos ham. Et stort smil bredte sig over hendes læber, og hun fjernede ikke blikket fra ham"Det vil jeg meget gerne"svarede hun til at hun gerne ville overnatte hos ham.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Fre 2 mar 2018 - 22:04

Når Kaylan spillede på violin, var det også som om han drømte sig væk til en helt anden verden. Han levede sig virkelig ind i musikken og lagde følelserne i tonerne så folk ikke var i tvivl om han spillede fordi han elskede det og ikke for anerkendelsen af det. Nu havde han selvfølgelig ikke regnet med at ville møde en så dejlig som hende men det var kun en rigtig dejligt overraskelse. Han havde jo egentlig i lang tid gået og tænkt på om han overhovedet havde en plads i verden, om han overhovedet ville blive. Dog vidste han jo godt at han ikke kunne komme hjem igen. Men heldigvis var alle negative tanker om den slags forsvundet som dug for solen på grund af hende. Hun havde vist ham at der var ting i verden der kunne være et lyspunkt. Og hun var et virkelig stort lyspunkt for ham.

Han så varmt og dragende op på hende som hun kommenterede på hans forslag hvilket fik ham til kort at grine. "Der er vel ikke noget med at nyde lidt lækker indpakning...... Jeg vil selvfølgelig være pænt klædt på også..... Men du behøver selvfølgelig ikke hvis ikke du vil....."
Hendes støn var så vidunderlig en lyd og han kunne ikke lade være med at bide sig let i læben som hun kørte neglene lidt ned af ham igen, det gav sådan en dejlig følelse på hans hud. Så bølgede han let med hofterne så hun fik nogle blide men dybe stød imens han strøg hænderne let op af hendes ryg. Han havde aldrig nogensinde set noget så smukt som hende blik og hendes smil.

"Du har mig for dig selv alt det du overhovedet vil...... Og med den lidenskab vi har så er der mere end rigeligt til virkelig lang tid....."
Heldigvis virkede hun til at være helt med på at overnatte hos ham, hvilket han helt sikkert ville nyde meget. Selvfølgelig ville han også gøre alt for at hun skulle nyde det. Så kiggede han meget intenst i hendes øjne imens han sagde: "Det håbede jeg du ville sige...... Det bliver fantastisk..... Hmmm......" Så blinkede han intenst til hende og stødte stadig i bølgende bevægelser men gjorde det til gengæld meget hurtigere imens han sukkede nydende
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Fre 2 mar 2018 - 23:04

At han nævnte at hun ikke behøvede klæde sig pænt på fik hende til at blinke en smule til ham, hun kunne nok slet ikke undgå ikke at klæde sig pænt på, hun kunne godt lide at klæde sig fint på. Hun var som alle andre kvinder den type der elskede kjoler, og lækkert tøj, det var tit hun også var iklædt nederdel, og top, eller en kjole, det var meget sjældent at hun havde bukser på. Et stort smil bredte sig over hendes læber, og hendes øjne flyttede sig kort hen mod bakken der stod på natbordet, hun lænede sig så hen imod skålen med jordbærene, hun sad dog stadigvæk ovenpå hans lem, og fik taget et jordbær fra skålen, hun tog en bid af det, og bagefter kørte hun jordbærret ned ad hans bryst, og lidt længere ned mod hans mave. Han havde før rørt hende med et jordbær, så hun tænkte hun ligeså godt kunne gøre det samme ved ham, så det gjorde hun, og kort efter at hun havde kørt jordbærret ned ad hans bryst, spiste hun resten af jordbærret, og sendte ham et drilsk smil, og blik.

"Vi må ikke glemmer jordbærene, jeg havde helt glemt dem"sagde hun og grinte mildt, hvorefter hun så bevægede sine hofter rundt i cirkler mens hans lem var oppe i hende, det var som om han var dybere og dybere op i hende, og hun var allerede kommet en gang, det havde hun mærket. Dog fortsatte hun, hun var nemlig ikke færdig endnu, hun havde stadigvæk nogle ideer, og tricks hun ville afprøve, så hun holdte øjenkontakt med ham, og tog så fat i hendes glas med champagne, men hun tog ikke en tår af det, nej hun hældte en lille smule ud på Kaylan s bryst, hvorefter hun satte glasset, og langsomt nærmede hun sig brystet, hun satte hendes tunge ned mod champagne væsken, og slikkede det af ham, dog imens hun gjorde det rykkede hun en smule med hendes hofter, så hun kunne gøre to ting på en gang"Mmm"lød det tilfreds fra hende, mens hun efter lidt tid fik slikket væsken af hans bryst.

Hun kunne slet ikke lade være, og havde bare haft en lyst til det, det var frækt, og champagnen smagte stadigvæk godt, selvom den var slikket op fra hans bryst. Så rettede hun sig lidt op igen, og kiggede på ham hun sendte ham et smil, og det var virkelig lækkert, og intens deres sex som de havde gang i, hans stød var fantastiske og føltes helt varmt og utrolige"Det bliver rigtig hyggeligt at overnatte, det er jeg sikker på"Sagde hun og nikkede så, hun havde stadigvæk et smil på læben, og stønnede så lidt mere og lidt mere af de bølgende bevægelser han lavede. Efter at hun havde stønnet lidt, lukkede hun kort øjnene og bed sig i læben, hvorefter hun kunne mærke hun var ved at komme meget snart igen, så ville hun komme 2 gange, for hun havde allerede kommet en gang"Jeg vil også nyde at tage ud at spise med dig iført noget lækkert"sagde hun venligt og holdte så hendes blik på ham, men hun bed sig stadigvæk i læben.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Fre 2 mar 2018 - 23:26

Nu kendte han selvfølgelig ikke hendes tøjsmag endnu men han var alligevel god til at tyde folk på selv de mindste detaljer. Og med det hun havde vist sig at have på allerede havde han også en idé om hun var mest til nederdele eller kjoler og lignende. Og det gav da en tanke om at der var noget at glæde sig til hvis hun valgte at acceptere hans bud om en middag.
Da hun så rakte ins for at få fat i et jordbær, holdt han sig lidt mere stille så hun kunne komme til det. Hans blik vandrede lystent over hende og hans smil var ikke til at tørre af på nogen måde. Som hun kørte jordbærret ned af ham, sukkede han stille og smilede endnu mere inden han bed sig let i læben. "Det der er dejligt....."

Så nikkede han blidt af hendes ord og så meget intenst og lidenskabeligt på hende og kiggede så som hun tog champagnen. Der var vist mange ting de to skulle have prøvet endnu og han så frem til dem alle sammen. Han kunne ikke lade være med at smile og strøg hende op af lårene som hun slikkede champagnen af hun havde hældt på ham. "Mmm.... Det var også en dejlig måde at drikke champagne på..... Måske jeg skulle prøve noget lignende...."
Han havde godt mærket hvordan hun var kommet en gang, hun havde spændt ekstra meget omkring hans lem hvilket var virkelig lækkert.

Som hun satte sig op, nussede han hende lidt på lårene imens han stød blev en anelse dybere igen, hans blik fortalte også hvor dejligt det var for ham. "Det gør det helt sikkert..... Det bliver dejlgit at ligge tæt med dig.... Så må vi se om jeg kan opføre mig pænt....." Hans toneleje var meget drilsk men også kærligt. Så kørte han langsomt hænderne op af hendes mave og op på hendes bryster hvor han kærtegnede dem lidenskabeligt og nev ganske let hendes brystvorter en gang imellem. De dybe stød var i en meget flydende bevægelse så hun rigtig blev fyldt ud og havde følelsen hele tiden. Han kunne da også godt mærke han kom inden så lang tid men der gik alligevel lidt endnu. Nok fordi han elskede at mærke hende komme, det var vigtigt hun nød det så meget som muligt
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Søn 4 mar 2018 - 17:05

AT han syntes det var dejligt at hun kørte jordbærret ned ad ham, gjorde at hun havde sendt ham et bredt smil, hun var glad for at han syntes det var dejligt, fordi hun havde haft en lille tanke om at han sikkert godt ville kunne lide det. Ja det var en anderledes måde at drikke champagne på, men hun havde lidt lyst til at drille ham, så hvorfor ikke prøve med at hælde det udover ham, og derefter slikke det af ham, det havde hun gjort, og det så hvist ud til at han godt kunne lide det, hvilket kun var godt. Et drilsk smil bredte sig over hendes læber, og hun holdte hendes øjne hvilende på ham, nærmere sagt var hendes øjne rettet på hans flotte øjne. Hun gad slet ikke kigge væk, han havde virkelig nogle flotte øjne. Følelsen af hans stød der blev dybere og dybere, gjorde at hun stønnede en smule, og lænede hovedet en smule på skrå, det var virkelig dejligt, hun skiftede mellem at stønne lavt, og højt.

"Det er virkelig dejligt, jeg kan virkelig godt lide det, elsker hvert af dine stød"sagde hun med hæs og stønnende stemme, det var tydeligt at hun kunne lide det, og hun var igen ret tæt på at komme, hun var allerede kommet nogle gange hvilket var klart når han var god, og det var så godt. Hun flyttede ikke blikket væk fra ham, hendes øjne hvilede sig stadigvæk på ham, og hun kunne godt lide det. Det var rart, og hyggeligt, og hun nød hvergang han stødte op i hende, ligemeget om det var dybt, kærligt, blidt, hurtigt, så var hvert af hans stød dejlige, og det gav hende en skøn nydelse, ja nydelsen var generelt stor og det var tydeligt at se, og mærke. Pludselig slikkede hun sig rundt om læben, og pludselig var de vendt om, så det var ham der var ovenpå hende igen, og hun havde sendt ham et drilsk smil, og blinkede en smule til ham"Jeg har en god udsigt"sagde hun drilsk, og bed sig forførende og frækt i læben.


Så lagde hun hendes ben rundt om livet på ham, hvorefter hun kørte hendes negle langsomt og frækt ned ad hans ryg, hun var næsten sikker på at han ville kunne lide det, og hun kunne slet ikke lade være, hun drillede ligeså meget som han drillede. Det føltes dejligt bare hvordan hendes negle gled ned ad hans ryg, og hvordan hendes negle rørte hans hud, hun bed sig lidt hårdere i læben, og holdte blikket på ham, hun havde et forførende næsten lokkende blik, og han var jo stadigvæk stødt op i hende, hun havde bare vendt rundt så hun lå nederst med ham ovenpå sig.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Søn 4 mar 2018 - 17:44

Det havde været en rigtig dejlig måde at hun spiste sit jordbær på og det havde været lige så lækkert med hendes drilske måde at slikke champagnen af ham på. Han havde altid selv tænkt over den måde at drikke champagne på men der var også et eller andet frækt over at bruge for eksempel jordbær og champagne på den måde. Stille rakte han op og strøg hende lidt på kinden og ned af hendes fyldige bryster imens han også holdt sit blik mod hende. Hun var så utrolig smuk at han ikke helt vidste hvordan han skulle beskrive det. Men han havde jo heller ikke lyst til at kigge væk på nogen måde og hun smilede også helt fortryllende dejligt.

Han bed sig kort i læben inden han sagde: "Det er helt fantastisk..... Jeg har slet ikke lyst til at stoppe igen.... Det føles så dejligt som du strammer om mig så din vidunderlige krop så tæt på min...." Han kunne så småt godt mærke hun var ved at komme igen, men det var kun en rigtig dejlig ting. Det betød jo han gjorde det godt, hvilket hun også gjorde. Det var helt vidunderligt og han glædede sig nærmest allerede til næste gang.
Da hun så drejede dem rundt, fulgte han med i en elegant bevægelse og holdt sig så over hende med et drilsk smil.
"Tror ikke den udsigt er lige så god som min..... Nu jeg tænker over det...." Så tog han selv lidt champagne og hældte en smule på hendes dejlige bryster inden han sagde: "Næste gang tror jeg måske det bliver længere nede...." Så satte han glasset over igen inden han lænede sig ned og tog sig god tid til at slikke det af hende igen.

Så stødte han lidt hurtigere og kunne ikke selv holde de nydende suk tilbage imens han smilede til hende og sørgede for dybe stød. "Det er vist.... Snart min tur...... Hvor....." Han hentydede selvfølgelig til hvor hun gerne ville have han kom henne
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Ons 7 mar 2018 - 16:55

Det var også utrolig svært for hende at kigge væk fra ham, det var bare som om hendes øjne nød at være på ham, han havde et unikt udseende, og måden han var på var både mystisk på en god måde, men også meget interessant. Hun kunne godt lide det uden tvivl, og havde et bredt smil på læben, hun kunne godt lide det her de havde gang i, og hun nød det rigtig meget. Der var så mange måder man kunne drille på, både med champagne, og jordbær det havde de begge to bevist, så det kunne sagtens lade sig gøre. Men det var hyggeligt, og spændende, det var ikke noget hun havde prøvede på, men det var hyggeligt, og meget nydende. Selvom hun var smuk, så var han ligeså flot, hun gad slet ikke kigge væk fra ham, at se hans nøgne krop så tæt på hendes, bare at føle den det var rart og fantastisk, og bare hvordan han fyldte hende ud, det hele var fantastisk. Da han nævnte det føltes dejligt at hun strammede om ham, og hvor dejligt det var for ham at hendes krop var så tæt på ham, hun var helt enig det var dejligt"Det føltes så dejligt...Så fantastisk...Bare hvor intens det er"sagde hun med et smil på læben, og sendte ham et varmt blik.

Da han så hældte noget champagne udover hendes bryster kunne hun ikke lade være med at bide sig en smule i læben, det var tæt på hun havde bidt hårdt men gjorde det ikke. Væsken føltes en smule kold, men det føltes også dejligt, hun fulgte så ham med øjnene, hvordan hans tunge rørte hendes hud, og hvordan han slikkede champagnen af hendes bryster, de var dejligt"Det føltes så dejligt...Det...Årh...Bare så dejligt"stønnede hun forførende mens hun holdte blikket på ham, det var utrolig så dejligt det kunne føles. Da han så stødte hurtigere kunne hun ikke lade være med at stønne højt, og lænede hovedet tilbage af nydelse, hun lagde armene rundt om hans overkrop, lod hendes hænder kærtegne hans ryg, hvorefter hendes negle langsomt gled ned ad hans ryg"Kaylan"stønnede hun hans navn forførende og frækt, mens hun bed sig lidt hårdere i læben, dog kunne hun stadigvæk ikke undgå at stønne.

Da han nævnte at han snart var ved at komme, og hentydede til hvorhenne han skulle komme, pegede hun på hendes bryst, men også hendes mund, der var nu alligevel  mange muligheder for det. Cara strøg så en hårtot væk fra ansigtet, og stønnede mere og mere, og lagde hovedet en smule til den ene side"Du bestemmer, jeg kommer selv snart"stønnede hun forførende.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Ons 7 mar 2018 - 17:10

Alt ved hende var så utroligt hypnotiserende, hun var smuk og forførende, hun var vidunderligt intens. Han kunne og ville ikke få øjnene fra hende, han følte sig draget af hende. Hendes hud så silkeblød og hendes smil så varmt at han ikke kunne finde ord, samt hendes øjne var så fortryllende at hun kunne få ham til alt. Han kunne mærke at de begge to havde så utrolig meget lidenskab og begær overfor hinanden at denne gang langt fra ville være sidste gang. Der var så mange ideer de kunne prøve, så mange ting de kunne nyde. De havde indtil videre leget med hinanden, med champagne og jordbær hvilket havde været rigtig frækt og så skulle de jo også ud at spise sammen hvor de var rigtig klædt på til lejligheden.
"Det er så.... Utrolig lækkert.... Så lidenskabeligt..... Intenst..... Jeg kan.... Ikke få nok...."

Han tog sig god tid til at fjerne champagnen fra hendes fyldige bryster samt han kunne ikke lade være med at nappe hende i brystvorterne inden han igen mødte hendes blik. Han burde gøre noget lignende med for eksempel isterninger en gang. Hendes lyde var så smukke og frække at han heller ikke kunne lade være med at stønne selv. "Det..... Er den bedste måde jeg nogensinde har fået champagne på..... Måske.... Skulle jeg lade det glide længere ned en gang...." Det ville sikkert også være utrolig frækt, han kunne nærmest se det for sig at hun eller han spildte ned af hende og ville ende mellem hendes ben.

Det føltes så utrolig lækkert den måde hun strammede omkring ham og hun lagde hænderne om på hans ryg og trak neglene ned af ham. Det gav en helt fantastisk lækker sitren igennem ham. Da hun så pegede hvor hun gerne ville have det, smilede han intenst og strøg en finger over hendes læber. "Jeg vil.... Komme der når.... Du bruger din mund så lækkert....." Hans stød blev hurtigere og de stønnede begge to højere, deres kroppe var i smuk harmoni. Så satte han lige pludselig farten på stødene op imens han holdt sit blik mod hendes og stønnede mere og mere. Når han så kunne mærke hun selv kom, trak han sig ud og kom intenst udover hendes mave og op over hendes bryster. Imens lagde han hovedet tilbage og sukkede dybt inden han så på hende igen med et hjerte der hamrede afsted
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Ons 7 mar 2018 - 18:26

Der var alt for mange ideer, og forslag til hvad man kunne lave, og hun var sikker på at de begge to nok skulle finde på noget, de ville ikke kede sig det var helt sikkert. Men det var rart at have så mange ideer, og forslag det betød vel bare at man gerne ville hygge sig, og nød hinandens selskab, hun kunne uden tvivl godt lide hans selskab, og hun kunne godt lide at være sammen med ham, han var en virkelig interessant og sød person. Hun glædede sig også til at lære ham endnu bedre at kende, og mon ikke han også glædede sig til at lære hende bedre at kende. Da hun så mærkede at han kom, kom hun sammen med ham, og da han havde trukket sig ud og ramt hendes bryster og mave kunne hun ikke lade være med at kigge på ham, følelsen af at han kom var faktisk rar nok, og endnu bedre at bare ligge og puste lidt ud og holde øjenkontakt med ham, Cara lagde sig på siden og sendte ham et smil"Det var rart...Jeg har aldrig troet det skulle føltes så dejligt"sagde hun med blid stemme, og derefter lagde hun en hånd på hans kind.

Hun kunne tydeligt høre hans hjerte, og rettede sig op, og ledte efter noget at tørre hendes mave og bryster, men før hun gjorde det satte hun sig op, lænede sig hen mod skålen med jordbær, og kiggede på det jordbær hun havde grebet fat i, så tog hun en bid af det, og i stedenfor at spise resten åbnede hun munden, og lænede sig lidt ind mod Kaylan, så han kunne tage resten af jordbærret fra hendes mund. Det var lidt sjov, og en sjov idé, og hun havde bare lyst til det, hun lagde en hånd ovenpå hans bryst mens hun holdte øjenkontakt med ham, og ventede på at han ville tage imod jordbærret fra hendes læber, aldrig havde hun mærket et hjerte hamre afsted, og det var klart de havde lige haft hed, intens, dyb og fantastisk sex. Hun holdte hendes hånd på hans bryst, og fjernede ikke blikket fra ham, det var et blik der næsten sagde at han skulle mærke hendes læber med hans, og tage imod jordbærret fra hendes læber.

Det var lidt svært for hende at sige noget, men hendes øjne talte næsten for hende i det øjeblik, ja hendes ansigt udstrålede det næsten, generelt den idé hun havde og havde lyst til. Der var næsten ikke noget mere smukt end at kigge ind i hans flotte øjne, de strålede og var så flotte.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Ons 7 mar 2018 - 18:36

Han tvivlede ikke på at det ville blive et rigtig dejligt og meget intenst bekendtskab med hende og deres lidenskab ville uden tvivl få frit løb ofte. Han havde aldrig følt så stærkt begær som han havde med hende og havde en idé om at det ville han aldrig gøre igen. Kun med hende.
Han glædede sig rigtig meget til at lære hende mere at kende og han ville gøre alt hvad han kunne for at hun fik det godt hos ham. Så lagde han sig stille ned ved siden af hende og tog hans skjorte hun kunne bruge til at tørre sig med når det blev nødvendigt. Det var ikke fordi han manglede tøj og den kunne jo bare vaskes bagefter.
Som hun lagde hånden på hans kind, strøg han hende på hoften og sagde med et lokkende smil: "Jeg vidste heller ikke det kunne føles så dejligt... Men det kan det sammen med dig.... "

Så kiggede han efter hende som hun strakte sig for at nå et jordbær og smilede som hun nærmest kælent tog en bid af det. Da hun så holdt det som han skulle tage det, smilede han og lænede sig ind til hende hvor han tog jordbærret med munden. Efter det var væk, trykkede han sine læber mod hendes i et blidt og hedt kys hvorefter han lod blikket hvile i hendes smukke øjne.
Det var også en rigtig dejlig idé hun havde fået der. Da de så kiggede hinanden så varmt i øjnene fik han en pludselig idé. "Hmm.... Hvad siger du til..... At komme med mig og dele et lækkert karbad?..... Sidde sammen og rigtig nyde det?..... Jeg ved selvfølgelig ikke om jeg kan lade være med at drille...."

De kunne nok ikke lade være med at drille hinanden men det ville være rigtig lækkert at dele et karbad med hende. At være tæt på hende og nyde synet. Han nød altid synet af hende. Når hun rørte sig selv, når hun smilede og kiggede på ham, ja generelt set var hun fortryllende
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Ons 7 mar 2018 - 19:14

Det hede og blidt kys fik hende til at rødme, og hun havde fået et glimt af hans flotte øjne, inden hun havde holdt kysset og havde lukket øjnene for at nyde øjeblikket. Hans læber der bare var så bløde, og fantastiske at mærke mod hendes egne læber, det føltes dejligt. Hun havde dog heller ikke noget imod at kysse ham, og at han havde presset hans læber mod hendes, det måtte han gøre til hver sin tid, hvis han havde lyst til det, hun ville aldrig kunne sige nej til det, og hun ville aldrig afbryde sådan noget. Det var tydeligt at der var noget kemi mellem dem, den havde været der fra det øjeblik hun begyndte at snakke med ham, lige fra det øjeblik hvor han havde hjulpet hende i parken, hvor han havde spillet violin, ja tænk at sådan noget ville ske i parken, det var hyggeligt, og hun var meget sikker på at hun ville høre ham spille violin igen. Fra en park til cafe, til hjemme hos ham det var lidt sjovt at tænke på, men hun hyggede sig sammen med ham, det var godt selskab, og det kunne hun kun takke ham for, havde hun ikke mødt og stødt på ham i parken, så var hun sikkert ikke endt hjemme hos ham, og så havde hun sikkert ikke hygget sig så meget som hun havde, og hun nød det virkelig. Ja hun ville ikke have haft sex med ham, hvis de slet ikke havde faldt i snak sammen, så havde hun sikkert ikke set hans hjem, og set det fantastiske vision af hans hjemland.

"Det er sjovt hvordan et møde i parken kan føre til det her"sagde hun og grinte mildt, hvorefter hun holdte blikket på ham lidt, lod blot hendes øjne hvile sig på hans ansigt. Da han så havde rakt skjorten frem mod hende, tog hun imod den og tørrede sig, hvorefter hans spørgsmål om hun ville med i karbad med ham fik hende til at smile, hvorefter hun satte sig på kanten af sengen og rakte ud efter glasset med champagne, hun lod hendes læber strejfe kanten af glasset, og så tog hun en stor slurk, hvorefter hun satte glasset ned på natbordet"Det vil jeg meget gerne"svarede hun og rejste sig så op fra sengen, hvorefter hun drejede sig en smule så hun stod og kiggede på ham. Hans ord om at han ikke troede det ville være så dejligt men det var med hende fik hende til at kigge lidt overrasket på ham, det havde hun slet ikke troet at hun skulle høre, men det gjorde hende glad at høre det"Jeg har oplevet meget indenfor sex...Men med dig...Det var anderledes på en god måde..En fantastisk måde...Og jeg nød det fuldt ud"sagde hun med blid stemme, og sendte ham et forførende blik.


De kunne sikkert ikke undgå at drille hinanden, og de kunne sikkert ikke undgå at mærke den intense, og fantastiske stemning der var imellem dem. Men det var godt selskab, og det var hyggeligt at være sammen med ham"Så karbad tid"sagde hun drilsk og grinede blidt.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Ons 7 mar 2018 - 22:35

Han kunne ikke lade være med at nyde tanken ved den dag og nu nat der havde været. Tænk hvis han havde valgt at blive hjemme, så havde han måske aldrig mødt hende. Og nu var han virkelig glad for at have mødt hende, det var et bekendtskab han virkelig var blevet glad for og han så meget frem til at lære hende endnu mere at kende. Det havde i sig selv været virkelig dejligt at hjælpe manden med at spille violin for ham men Kaylan var endnu mere glad for at have mødt hende. Han havde faktisk allerede udtænkt en plan for når de skulle ud og spise men det var en hemmelighed.
Det havde samtidig været en speciel oplevelse at vise hende hans hjemland, for ikke at nævne det mest vidunderlige sex han nogensinde havde oplevet.

Han grinede sammen med hende og strøg hende op af benet imens han sagde: "Det er det ja....
Jeg er rigtig glad for jeg valgte at gå ned i parken.... Tænk sig at vi endte her....."
Selv satte han sig hen på kanten af sengen og tog selv en stor slurk champagne inden han rejste sig helt. Da hun så havde tørret sin krop, lagde han armen om hende og holdt ved hendes ene balde inden han trak hende ind og kyssede hende lidenskabeligt. "Jeg har prøvet nogle ting.... Men aldrig nogensinde noget der var så intenst som med dig...... Og ja..... Karbad..... Kom...."

Så bakkede han ud mod badeværelset uden at fjerne sit blik fra hendes smukke ansigt og krop imens han bed sig i læben. Heldigvis kendte han sit hjem så godt at han sagtens kunne gå sådan. Som han kom ud på badeværelset rakte han ud efter hende med en lokkende finger og sendte hende et luftkys inden han gik hen og tændte for vandet i karret. Hans badeværelse var lige så smukt og meget lavet i lys marmor
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Ons 7 mar 2018 - 23:40

Den lokkende finger fik hende til at smile, og hun kunne slet ikke lade være med at træde lidt tættere på ham, dog uden at flytte hendes blik. Dog skimmede hun også hurtig omgivelserne der var, sikke et flot og morderne badeværelse det var, det var ligesom resten af de rum hun havde været inde i, og set, der var stadigvæk den der klassisk moderne stil, som bare var så flot, og bare passede ind. Hendes smil bredte sig, og hun kiggede mod karbadet, og det så ud til at han bare ventede på hende, varmen og dampen kunne hun hurtig mærke, det føltes meget rart, det var ikke fordi varmen generede hende, på trods af hun var en vampyr, nej den her varme føltes rar og dejlig. Hun kunne godt lide den, og kiggede på Kaylan hvorefter hun trådte lidt tættere på ham, hun kunne godt lide det lidenskabelige kys han havde givet hende, hans læber var noget hun nød, og hun kunne gode lide de ting han gjorde, og hvor sød han var overfor hende"Det bliver virkelig hyggeligt"sagde hun venligt med et blidt smil. Hun vidste ikke om hun skulle vente på at træde i til han var klar, men det gjorde hun, hun trådte i med det ene ben først, og det andet fulgte efter.

Så satte hun sig ned, og straks nød varmen der var mod hendes nøgne krop, hun nød dampen mod hendes ansigt, og det bare ret hyggeligt. Hendes øjne studerede en smule rundt, bare for at se lidt mere på omgivelserne, her var virkelig flot, og ret hyggeligt. Cara kunne godt lide det uden tvivl, og hun lod så hendes øjne vende hen på Kaylan"Det er virkelig lang tid siden jeg har mærket noget tæt på den her varme, det er næsten underligt...Når man tænker at jeg er en vampyr"sagde hun og kørte en hånd igennem håret der efterhånden var blevet vådt af vandet, hun havde lige hurtigt dukket hovedet under vandet, og havde nu redt håret tilbage med hånden. Så var det ikke i vejen, og hun sad nu op ad en væg i karbadet"Det er virkelig sjovt at tænke at jeg er i selskab med en Fae, ja en elver"sagde hun og hvilede hendes øjne på ham, før hun lod blikket falde ned i vandet. Og da han havde nævnt at han var glad for at være gået ned til parken nikkede hun en smule, hun var selv glad for det, ja tænk at hun havde valgt at gå sig en tur i parken, og stødt ind i ham det var meget sjovt.

Hun fornemmede at de nok skulle lave en helt masse sammen, og opleve en masse sammen, det ville ikke være den sidste gang de ville have sex, eller at han ville male hende eller alle de andre ting der var planer og tanker om. Hun havde et blidt smil på læben, og ventede blot på at han ville komme ned i karbadet til hende"Det er ret kedeligt at sidde her helt nøgen uden dig"drillede hun med en blid stemme, og kunne ikke lade være med at blinke til ham.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Tors 8 mar 2018 - 0:02

Han fjernede ikke sit blik fra hende på noget tidspunkt som hun kom hen til ham, hun gik nærmest forførende. Det var også virkelig lækkert for han kunne rigtig godt lide tanken om at det var ham hun var sådan overfor. Efter deres dejlige kys, strøg han hende op af ryggen en enkelt gang inden han sagde: "Det gør det helt sikkert....." Heldigvis var det et stort badekar så de havde rig mulighed for at lave lidt af hvert og drille hinanden men de kunne også være rigtig tætte. Da hun så satte sig ned i karret, gik han kort hen i et skab og tog en smuk flaske hvor han så gik tilbage til karret og hældte en lækker duftende sæbe i.

"Jeg vil da tage det som et rigtig godt tegn at du nyder badet så meget....." Så kiggede han smilende på hende som hun kom op af vandet igen hvor hendes smukke krop glinsede af det klare vand og hendes hår faldt så smukt. "Det er du nemlig.... Og af hvad jeg ved..... Jeg er den eneste Fae der er.... Og du har mig helt for dig selv......"

Da hun så nævnte hvordan det var kedeligt at sidde der selv, smilede han meget intenst og rakte ned i vandet imens han sagde: "Er det?....." Så strøg han hende op af låret og meget tæt på hendes underliv men han rørte ikke. "Så må jeg hellere komme ned til dig....." Først rettede han sig op så hun kunne nyde synet af ham men han også kunne nyde hvor dejlig hun så ud. Derefter steg han roligt ned i det varme vand imens han smilede dragende til hende. Da han så sad der blinkede han til hende og sagde: "Var det bedre?..... Hmm.... Måske burde jeg dykke ned og få håret gjort vådt også`" Dog var det tydeligt hvordan han ikke bare ville dykke ned
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Cara on Man 12 mar 2018 - 21:08

Den dejlige duft fra sæben han havde puttet ned i karret, duftede fantastisk. Den duft kunne hun rigtig godt lide, det duftede særligt, og meget forfriskende, hun lagde hovedet en smule tilbage for at nyde duften der hurtig var kommet forbi hendes næse, det var en skøn duft. Det var tæt på at hun havde lukket øjnene for at nyde det endnu mere, men det gjorde hun dog ikke, dog var det meget hyggeligt, og det kunne næsten ikke føltes mere hyggeligt og afslappende, dog lå der også lidt romantik over det, de to i hans karbad, med en duftende sæbe i vandet, og tæt på hinanden. Udenfor var det sikkert blevet nat, og mørkt hvilket gjorde det endnu mere hyggeligt. Rigtigt nok var der masser af plads i karret, så hvis de ville drille hinanden, hvilket de sikkert ville, så ville der være rigeligt mulighed for det"Det gør dig endnu mere unik, at der ikke er andre fae end dig"sagde hun med et blidt smil, og blikket på ham.

Følelsen af at han strøg hende op ad låret gjorde at hun bed sig i læben af nydelse, det føltes dejligt, og hun kunne godt mærke på ham at han gjorde det lidt med vilje, bare for at pirre og drille hende. Men hun havde slet ikke noget imod det, det var rart, og der var et eller andet ved at han havde gjort det under vandet, men så igen de var jo under vand, så det gav vel meget god mening"Det er altid hyggeligt i dit selskab Kaylan...Det er virkelig hyggeligt det her"sagde hun venligt, og holdte hendes øjne på ham, hun nød blot at kigge på ham, sad afslappet med blikket på ham, og et smil på de bløde læber. Da han så foreslog at han måske skulle gøre hans eget hår vådt, nikkede hun blot da det lød som en god idé, men dog fik Cara også en idé så hun rykkede sig lidt tættere på ham, satte sig så næsten ovenpå ham i vandet og lagde en hånd på hans kind, hvorefter hun betragtede hans ansigt en smule, han var så tiltrækkende, så flot, og så sød"Du er faktisk den første jeg har været i karbad sammen med"sagde hun efterfulgt af et blidt fnis.

Det var så hyggeligt, Cara nød det meget, og en gang skulle være den første jo, og det var en rigtig god idé han havde fået ved at de skulle tage et karbad sammen, bare at sidde her i karret med ham, og endda tæt på ham, føltes dejligt. Især med den dejlige duft der var omkring dem, det duftede så godt, og det gjorde bare et eller andet ved hele stemningen og den intense stemning der i øjeblikket lå mellem dem"Jeg er på en måde stadigvæk overrasket over at du tør være så tæt på en vampyr som mig"sagde hun og kærtegnede hans kind mens hun holdte øjenkontakt med ham.
Cara
Cara
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Normalt Rusland, men hun flyttede så til Terre, og der bor hun alene i en stor villa

Antal indlæg : 197


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Kaylan Du'Dannan on Man 12 mar 2018 - 21:28

Måske var det fordi Kaylan godt kunne være forfængelig at han havde alt muligt forskelligt til karbad men han kunne jo godt lide at gøre noget ekstra ved det såsom en særlig sæbe. Det lod da også til hun virkelig nød det, bare den måde hun lagde hovedet tilbage og sukkede. Udover det så kunne han jo nyde en helt fantastisk udsigt over hendes skønhed. Et normalt karbad kunne være virkelig lækkert men der kom bare noget endnu mere specielt over det når han kunne dele det med hende. Og når de nu havde nydt hinanden sådan og så på hinanden på den måde, så ville de jo helt sikkert komme til at drille og pirre hinanden. Når han lige kort tænkte over det så var han sikker på det ville blive meget specielt og lidenskabeligt når de skulle ud og spise sammen. Der var også mange gode steder at tage hen. "Måske ja..... Og jeg nyder det virkelig når jeg ser den måde du kigger på mig...."

Han kunne ikke lade være med at bide sig lidt i læben over den måde hun reagerede da han strøg hende op af inderlåret, det var jo et kraftigt tegn på at hun virkelig nød det meget. Det gjorde han nu også det kunne man nemt se på ham. "Du kan tro jeg også nyder dit selskab Cara..... Jeg elsker den måde du driller på..... Den måde du kigger på mig..... Den måde du er....."
Han nåede da heller ikke at få gjort håret vådt inden hun nærmest var kravlet op på skødet af ham hvilket egentlig var rigtig dejligt. Så var de jo endnu mere tætte og deres kroppe presset let sammen. "Er jeg?..... Så føler jeg mig da helt beæret.... Du er også den første jeg har været i karbad med..... Og det føles helt fantastisk.... Hmm gad vide......" Nu havde hun jo nærmest sat sig op på ham for at drille ham så han ville selvfølgelig drille lidt igen. Det gjorde han ved at lægge armen om hende og så lænede han sig hen og begyndte at give hendes bryster nogle små blide kys inden han så kiggede hende i øjnene igen.

Det blev jo endnu mere særligt at det var første gang i karbad for dem begge to og de lod da også til at nyde det rigtig meget begge to. Den nærhed der var mellem dem var lidenskabelig og helt fantastisk, det var noget han aldrig fik nok af. Et lille grin kom fra ham da hun kommenterede på han turde sidde sammen med hende hvorefter han så blinkede til hende og sagde: "Selvfølgelig tør jeg..... Du er jo vidunderlig.... Og hvis du bider, så bider jeg måske igen...." Hans stemme var forførende og drilsk
Kaylan Du'Dannan
Kaylan Du'Dannan
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : En fin men ikke overdrevet stor villa i det fine kvarter

Antal indlæg : 208


Tilbage til toppen Go down

Re: Music to lift the Spirits (Cara)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum