Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Character sheet: Oscar de Poix

Go down

Character sheet: Oscar de Poix

Indlæg by Oscar de Poix on Fre 23 feb 2018 - 11:38

DET GENERELLE
Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
OSCAR DE POIX


Oscar (af sine børn: Polle)


MAND


Race
Eksistens
Kropsalder
Navajo (Ræv)


59


59PERSONLIGHED
Oscar er en rigtig hyggelig mand. Han ved en pokkers masse om kunst og historie, han er god til at holde en samtale kørende og kender ikke til "akavede" situationer. Han er sådan en mand der taler til én i supermarkedet og ikke finder det mærkeligt at invitere dig op i sin lejlighed for at se på en ny bog han har købt eller et nyt maleri, hans kone har lavet.
Han har voksne børn og har lige fået sit første barnebarn (som han er meget stolt af) og hans kone arbejder fuldtid som billedkunstner med et par eksperimenter inden for keramik.
Oscar giver sin evne til at forvandle sig til ræv mindre betydning, men rævens karaktertræk er bestemt til at se i Oscar. Særligt i måden han løber op ad trapper, meget let på tå, men han er ikke ligefrem "snu" - hvilket er diskrimerende at påstå, alle ræve navajo er!

UDSEENDE
Oscar er omkring 1.85 høj, han har altid været rimelig atletisk af bygning, hvilket har givet ham en udemærket krop i sin sene alder. Rødvinspatterne er væsentlig mindre end de kunne have været. Han er grå over det meste men viser gerne sine sorte hår på benene frem om sommeren. Hvis han ikke har været forvandlet til en ræv i et stykke tid bliver han langsynet og skal bruge briller, men ellers er hans syn skarpt som en ræv og fungerer fremragende i mørke. Hans øjne plejede at være blålige, men er med tiden blevet mudret i farven og nærmest brunlige. Han har et ar på maven efter en blindtarmsoperation, lidt skrammer benene efter en motorcykel ulykke i 80'erne, men ellers er han sluppet meget godt gennem livet. Han har en flamboyant tatovering på skulderen (også fra 80'erne) af en rose, som indrømmet er falmet en del i postur og farve. Han har smilerynker i hele ansigtet og en lodret rynke venstre i panden fra en bekymret tid hvor hans kone lå indlagt.

MAGIER


Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Forvandling til rævIllusionMAGI LÅSTMAGI LÅST
Han har evnen til at forvandle sig til en ræv.


Med ræveslægten tilhører evnen til illusion.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER


Svaghed I
Svaghed II
Han er gammel, så han har ikke rigtig energi til at forvandle sig så ofte, det gør ham meget træt. Han er dog nødt til at forvandle sig af og til, ellers bliver han langsynet og mister sit nattesyn. Ræven inden i ham skal altså holdes lidt i gang, også selvom det sker på bekostning af hans energi.
Igen, alderdommen svækker hans evner - OG hukommelse. Han husker helt vildt dårligt og kan virke ansigtsblind; han kan ikke genkende folk eller placere deres navne korrekt. Hvis han kan huske dig, har du i hvert fald gjort et solidt indtryk. Hans dårlige hukommelse gør ham også til en elendig løgner, da han ikke kan holde styr på sine løgne.


Svaghed III
Hans gammelklogskab kan virke anstrengende for nogle, især fordi han ikke rigtig har et filter, der fortæller ham, at han skal holde sin mund. Hvor det for nogen kan være hyggeligt, at han snakker til dem på gaden, finder andre det yderst irriterende og grænseoverskridende. Hans børn lider især af at være pinligt berørt over hans enorme interesse for alt omkring ham.

STYRKERStyrke I
Styrke II

Taler flere sprog; udover sit modersmål har han en nogenlunde kendskab til elvernes sprog,
men ellers regner han arabisk, russisk, italiensk, de skandinaviske sprog og tysk som en del af sine sprogfærdigheder. Han skriver dog ikke skriftsprogene i russisk og arabisk særlig godt.  
Har en overraskende god kondition; det skyldes hans indre ræv. Hans udholdenhed i fx løb er derfor en smule bedre end et almindeligt menneske i hans alder.


Styrke III

Gammelklog; han har gennem årene tilegnet sig en del viden og erfaring og er så at sige "blevet klog på livet".Sidst rettet af Oscar de Poix Søn 25 feb 2018 - 13:30, rettet i alt 2 gange
Oscar de Poix
Oscar de Poix
Novice (Rank 1)

Bosted : En ældre herskabslejlighed i centrum.

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: Character sheet: Oscar de Poix

Indlæg by Jay Wu on Søn 25 feb 2018 - 16:44


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum