Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

☽ The Raven ☾

Go down

☽ The Raven ☾

Indlæg by Rayna on Ons 21 feb 2018 - 10:32
Tid
03:01 - nær lukketid
Sted
Baren - Le Corbeau
Vejr
Mørke, -2 gr, sner
Outfit

Outfittet-Klik her

Emne tilegnet - AlistairSneen dalede blidt ned fra den mørke natte himmel. Folk gik i deres egne tanker, ned af de hvide sne fyldte gader. Lange blide skridt, blev plantet i det hvide sne, efterlod fodaftryk, fra et par allstars sneakers. Vinden var blid i nat, men kulden bidende. Alt syntes at ånde fred og ro. Der var ikke meget larm ude fra gaden af, skønt det var en lørdag nat, dog klokken var nu også tre om natten, så det var ikke så sært, at folk så småt var ved at gå hjem eller allerede var hjemme, i deres varme og trygge omgivelser. Gyldne honning brune øjne, spejdede rundt de forskellige steder, efter et varmt sted, der stadig havde åbnet. Hun havde intet andet sted at bo, end i skoven, i det telt hun normalt havde slået ud, men denne nat havde simpelthen været alt for kold at sove udenfor i, så hun havde gået rundt hele dagen, indtil nu. Hun stoppede kort op, i det hun hørte en lyd af en dør gå op, før hun så mod gyden, hvor en mand trådte ud fra en bar og gik den anden vej, væk fra hende og den åbne gade. Der var et firkantet, halv småt sort skilt, med hvid skråsskrift hen over sig, samt formen af noget der lignede en ravn optegnet i en grålig hvid. Det var et bar skilt, der hang og vippede en lille smule, når vinden berørte dets ru sort malede træ.

Hun drejede rundt, i det hun gik hen af mod gyden og så kort op mod skiltet igen, da hun kom tættere på. " Le Corbeau?, så the raven ". Hun gav et lille smil fra sig og tog blidt fat i dørhåndtaget og skubbede døren op og trådte indenfor. Da hun trådte ind, tog hun fat i sin oversize hvide trøje og puffede blidt ud i den, for at få sneen af. Hun så en smule rundt, eftersom der hverken havde stået på døren om hvornår de lukkede eller havde åbnet. Det var skam en bar hun trådte indenfor ved og ikke et skummelt hotel sted. Øjnene gled nysgerrigt rundt, i det lys bedæmpet rum, hvor en bar stod et godt styk fremme, samt runde sorte borde, sort stole med mørkegrå læder betrækning, samt spejle bag baren, med alkohol stående på glas hylder. En jukeboks stående i det ene hjørne, henne nær gangen til toiletterne. Hun trådte forbi nogle borde, før hun nåede hen til baren, der var malet i sort glans maling, så den gav en smule genskær. Hun satte sig op på den sorte barstol, før hun så en smule nysgerrigt rundt. Der var ikke andre end hende. Måske havde de lukket?.. det kunne dog også give mening, eftersom der havde været en man der gik, da hun kom ind. Hun så et ur på den ene side, ved siden af en dør, der sikkert gik ud til bagudgangen. Klokken var præcis 03:01.. hun studerede rummet en smule og da gik det op for hende, at kassen bag baren var åbnet og pengene stod fremme. Måske havde bartenderen glemt at låse døren efter sig?, inden han gik ud bagved.

Det gik op for hende, at hun sikkert var kommet lige efter låse tid, hvilket betød at bartenderen snart ville være tilbage, samt hun igen igen ville stå uden nogen former for varme eller tag over hovedet. Hun så sit snit til at stjæle pengene, nu da de stod fremme. Hun skyndte sig bag bardisken. * Sorry, men jeg har mere brug for det, end i har *. Hun begyndte at tage pengene fra kassen, dog kun sedlerne. Hun stoppede dem i bukselommerne, før hun lukkede kassen blidt i, så det ikke kunne ses med det samme, at hun havde taget pengene, dog havde hun tabt en seddel på gulvet, da hun havde stoppet pengene i sine lommer. Hun trådte væk fra kassen og om på den anden side, inden hun hurtigt bevægede sig hen mod indgange, hun var kommet ind fra. Hun skulle skynde sig væk, før hun blev opdaget.
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: ☽ The Raven ☾

Indlæg by Alistair on Ons 21 feb 2018 - 13:25

En aften var gået, gæsterne var så småt ved at være gået, og nu var det kun rengøringen der manglede. Alistair stod i baglokalet og ordnede nogle glas da han hørte nogen komme ind, hvem kunne det være? Alistair havde da ikke regnet nogen for at komme på det her tidspunkt, de fleste var ved at være på vej hjem.

Alistair trådte frem fra baglokalet, og så nogen stå ved baren, og hørte et klik som var fra Kassen, derefter så han en pige på vej ud af baren igen, et var at bartenderen ikke havde lukket kassen før han gik, det kunne gå. Da Alistair stadig var i baren, men at man kunne finde på at tage penge fra kassen, det fik han bekræftet da han så en seddel på gulvet, den lå der ikke da han gik derfra.

Da mærkede han hvordan humøret skiftede fra nogenlunde godt humør til dirkete vrede, og en stemme i ham sagde *dræb hende* hvor Alistair stille sagde for sig selv "Ikke endnu, lad os se hvad hun er for en" inden han løb mod hende, og inden længe stod han bag hende, og lagde en hånd på døren foran hende og sagde "hvem tror du, du er at luske ind her og stjæle?" han slap døren, og lod hånden glide ned på kvinden, ved siden af sig, han ramte hendes hals, og tvang hende tilbage i rummet.

Alistairs øjne blev med det samme rødglødende og han mærkede hans dæmoniske adfær presse på, han var ved at miste grebet. Han stilte sig nu mellem hende og døren og sagde med en rislende stemme "tøm de lommer" og så hende direkte i øjnene.
Alistair
Alistair
Novice (Rank 1)

Bosted : Vil komme på et tidspunkt i opbygningen

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: ☽ The Raven ☾

Indlæg by Rayna on Man 5 mar 2018 - 0:21

// Out //
Rayna
Rayna
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Terre - Lejlighed ved industri området. ( Ombygget fabrik )

Antal indlæg : 182


Tilbage til toppen Go down

Re: ☽ The Raven ☾

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum