Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Desire Destiny Murdoch

Go down

Desire Destiny Murdoch

Indlæg by Desire Murdoch on Man 19 feb 2018 - 15:04

DET GENERELLEFulde Navn
Kaldenavn
Køn
Desire Destiny Murdoch


Destiny


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Blanding mellem Natur Alba og Djævel (Lucifer)


22 år


22PERSONLIGHED
Desire er en ung kvinde på blot 22 år der er meget åben og nysgerrig på livet. Spørger man omgangskredsen, har hun ikke en flig af ondskab i sig, og hun er da også ganske sød og venlig. Hun er en utrolig klog ung kvinde, der på trods af sin unge alder, har fået sig en uddannelse og er mere eller mindre rejser verden rundt og lære om livet. Hun elsker god mad, godt selskab og kan både være for søg og for kærlig. Hun er typen der uddeler mange omfavnelser, og som elsker et godt grin, ikke er bange for oplevelser og som elsker musik, kunst, litteratur og dans. Hun spiller guitar, og synger en smule, men hendes store passion er skuespil. Hun elsker sin far højere end noget andet, og forguder ham. Ja, hun er fars lille pige på mange punkter, og han er den første hun ringer til når hun oplever noget nyt og spændende. Forhold har hun ikke haft mange af, til farens store glæde, men hun er også typen der forelsker sig i personlighed og ikke udseende. Det ukendte og fremmede gøre hende nysgerrig, og nogle gange kan hun godt komme ud hvor hun ikke kan bunde.

Historie
Desire er resultatet af farens eneste forelskelse nogensinde. Murdoch – en djævel af Lucifer – har altid været en målrettet mand der ikke har været et af Guds bedste børn. Han var hård, kold, kynisk, trolig intelligent og skarp, og vidste hvad han ville have af verden og livet. I mange århundreder gik han derfor rundt og erobrede verden, for så at forelske sig i en Alba. Forholdet var ikke helt gensidigt, hvad fik manden til at spærre kvinden inde, og et barn blev undfanget. Han var naturligvis lykkelig, moren knap så meget, og der gik heller ikke længe inden Desire kom til verden, moren måtte desværre lade livet under den brutale fødsel.

Desires opvækst har været præget af en overbeskyttende far, der har givet sin datter alt hvad hun kunne ønske sig. Som en kendt mange millionær i Frankrig, har han haft en del indflydelse. Intet var for godt til hans øjesten, og den hårde mand er altid så blød og blid overfor sin datter der kan sno ham om sin lillefinger. Men veg den der gøre hende fortræd, eller sårer hende.

MAGIERMagi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Air controlAnimal speakMAGI LÅSTMAGI LÅST
med denne evne kan hun styre luften, skabe en brise, vind, blæst, eller fjernet luften fuldstændig for så at kvæle folk på denne måde. Det er en evne hun ikke bruger så ofte til andet end at skabe briser.


Hun kan tale til dyr, det er nok mere primært at de taler til hende end at hun taler til dem. Hun kan dog ganske enkelt forstå dyr når de prøver at kommuniker med mennesker.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDERSvaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Djævle svagheder
Alba svagheder
klodset
Solen
Hun har naturligvis samme svagheder som djævle af Lucifer har. Dette betyder hun ikke kan klare at være i nærheden af hellige objekter. Moderens Albablod, gøre det knap så voldsomt som hvis hun havde været fuldblods, men hun holder sig fra det.


Hun har naturligvis samme svagheder som alba’er har. Hendes nervesystem er overfølsom og hvis hun ikke bruger sine evner jævnligt så betyder det at hun får voldsomme smerter som i sidste ende kan lede til hendes død. Hun er desuden ikke i stand til at gøre skade på folk, morens gener er meget dominante på den front.


Hun har det med at snuble over sine egne fødder, pinligt, men det sker oftere end hun er stolt af!


Solen kan virkelig gener hendes øjne og hud, men især øjne. Om sommeren bruger hun en del solcreme og virke mørke solbriller. Ved solskinsdage, er hun næsten blind uden sine solbriller. Generelt har hun nedsat syn og bruger desuden også kontaktlinser.  
STYRKERStyrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Intelligent
Camoflage
Fart
Fleksibel
Selvom det ikke umiddelbart er det første man tænker om hende, så er hun altså utrolig intelligent.  


Fra naturens side er hun bare god til at skjule sig, og engang i mellem er det rart at kunne falde i et med tapetet.  


Hun er hurtigere end så mange andre, og dette skyldes morens Albablod.  


Ligeledes er hun meget fleksibel i krop, og derfor er hun meget akrobatisk.  Desire Murdoch
Desire Murdoch
Competent (Rank 9)

Bosted : En fin lille lejlighed i byen som hun egentlig ikke bruger, og ellers bor hun hos sin far når hun er i byen.

Antal indlæg : 249


Tilbage til toppen Go down

Re: Desire Destiny Murdoch

Indlæg by Jay Wu on Man 19 feb 2018 - 23:45


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum