Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Willow Daphne

Go down

Willow Daphne

Indlæg by Willow on Lør 17 feb 2018 - 21:27

DET GENERELLEFulde Navn
Kaldenavn
Køn
Willow Daphne


Will


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Navajo - Ræv


22 år


22 årPERSONLIGHED
Udefra set er Willow nok det man ville kalde "en pæn pige". hun går op i sin uddannelse, læser mange bøger og betaler sine regninger til tiden. Et rigtigt englebarn. Og det er da også sandt, at hun godt kan lide at have tingene i orden. Desuden er hun generelt venlig og prøver så vidt muligt at gøre folk omkring hende tilpasse. Dette er dog ikke udelukkende en god ting. Gennem årene har Willow været ude for en del oplevelser, hun hellere ville have været foruden (stoffer, vold, seksuelle krænkelser), fordi hun ikke har kunnet sige fra. Hun har svært ved at finde ud af, hvor hendes egne grænser går og opdager først for sent, at de er blevet overskredet. Dette har dog ikke lært hende den fornødne lektie, og hun er stadig lidt for nem at udnytte.

UDSEENDE
Willow er en relativt spinkel pige. Hun er 170 cm høj og vejer lige omkring 55 kg. Hun er slank og hendes former er som følge heraf heller ikke til den voldsomme side. Dog er hun ikke på nogen måde flad. Hendes hud er medium-tan og fri for urenheder. Hun har langt, mørkebrunt, krøllet hår og mandelformede brune øjne. Hun har ingen ar eller tydelige mærker. I nakken har hun en lille, sort tatovering af et piletræ (fra hendes navn, "Willow"). Desuden har hun almindelige huller i ørerne, samt et ekstra hul højere oppe i venstre øre. Hun går generelt med makeup i naturlige, brunlige og gyldne nuancer. Hendes negle er lange og let spidse (et levn fra hendes rævekløer).

MAGIER


Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
RæveformNattesynMAGI LÅSTMAGI LÅST
På grund af sin Navajo-race kan hun forvandle sig til en ræv.


Ræve har nattesyn og dette har smittet af på Willows menneskelige form. Hun er dog stadig ved at lære at mestre det, så det virker ikke altid perfekt.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER


Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Kan ikke sige fra
Fysisk svag
Manglende kontrol
Højdeskræk
Som sagt under personlighed har Willow svært ved at sætte grænser og sige fra og dette bringer hende ofte i situationer, hun ikke har lyst til at være i.


Willow er spinkel og har ingen magiske kampkræfter, hvilket gør hende svag i stort set alle former for kamp.


På grund af flere uheldige episoder i fortiden er Willow efterhånden blevet bange for mange ting og har svært ved at holde hovedet koldt i farlige situationer. Dette gør det svært for hende at handle under pres, specielt hvis hun er direkte i fare.


Hun har fra barnsben af frygtet højder og vil til enhver tid undgå hustage, høje træer eller flyvemaskiner.
STYRKER


Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Menneskekender
People pleaser
Intelligent
Fysisk tiltrækning
Willow er dygtig til at læse folk og deres følelser, og hun kan derfor være både charmerende og overbevisende over for de fleste. Dette gør det lettere for hende at få, hvad hun vil have.


Hun vil for det meste gøre alt i sin magt for at gøre folk omkring sig tilpasse, hvilket ofte får folk til at kunne lide hendes selskab.


Willow er en belæst pige og hun gør, hvad hun kan for at holde sin intelligens ved lige ved at læse, skrive og være kulturel. dette har givet hende en stor viden på mange forskellige områder, som hun ynder at udnytte til sin fordel.


Når charmen ikke slår til, må lysten tage over. Willow er en køn pige, både i ansigt og krop og hun har gennem tiden lært at udnytte dette til sin fordel. Både privat og i forbindelse med studie og arbejde forstår hun at udnytte de fordele, et smukt ansigt kan føre med sig.
Willow
Novice (Rank 1)

Bosted : En halvsnusket et-værelses lejlighed i Terre

Antal indlæg : 2


Tilbage til toppen Go down

Re: Willow Daphne

Indlæg by Jay Wu on Søn 18 feb 2018 - 22:29


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum