Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

Love at first sight - [Khá]

Side 1 af 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 15 feb 2018 - 20:55

Tid: 13.45
Sted: Hospitalet - Obstetrisk Afdeling
Vejr: Koldt og skyet
Omgivelser: Andre par, mænd og kvinder i kitler eller hospitalstøj
Påklædning: Outfit
Tag: @Khaa

Khá havde ringede til den læge han kendte på hospitalet, manden havde dog haft virkelig, virkelig travlt, og havde først kunne klemme dem ind en uge senere. Det gjorde intet for Charmeine, der naturligvis glædede sig, men havde holdt sig beskæftiget med alt mulig andet. Desuden, med Khá specielle evne, kunne de begge være sikre på at barnet var okay og voksede stødt. Hun havde det heller ikke vildt godt, det var dog værst om morgenen, hvor hun de sidste par dage har måtte droppe morgenmaden i det hele taget. Hun kunne simpelthen ikke holde maden i sig, og selvom det var underligt, var der altså også nogle ting der bare gav hende kvalme. Hun lugtede ting de fleste ikke gjorde, og nogle ting kunne bare irritere hende uden grund. Hun havde dog fundet ud af at alkohol ikke var en god ting, og så havde Khá så blidt forklarede hende at alt det han havde sørgede for at de fik serveret, havde været uden alkohol. Kaffe var åbenart heller ikke så godt, dvs. ikke for meget af det, og drak hun mere end to kopper om dagen, fik hun det direkte dårligt og begyndte at kaste op. At være klodset lå ikke til hende, men de gange hun havde været svimmel og tæt på at falde om, havde hendes krop reddet hende og sørgede for enten en blød landing eller at hun ikke slog sig. Ganske enkelt, havde det været en mærkelig uge.

Nu var de kørt ud på sygehuset, de havde en aftale med lægen klokken 14. Hun glædede sig, og var meget spændt. Khá parkeret bilen, og de kunne snart gå indenfor og mod den afdeling hvor lægen befandt sig. Hun trak overtøjet af, og lod frakken hænge over den ene arm. Den anden arm stak hun over Khá, og hun holdt sig tæt til ham. Folk gloede som sædvanligt, men hun smilede blot varmt til dem og tog det ikke så tungt. Omsider nåede de afdelingen, og fik sagt i receptionen at de var ankommet, hvorpå de hang deres overtøj og kunne sætte sig ned. "I cannot wait" sagde hun med et smil.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 15 feb 2018 - 21:32

Den foregående uge havde været meget speciel på mange punkter. Graviditeten havde for alvor ramt Charmeine med spisevaner og ikke. Det var tydeligt hvordan dufte påvirkede hende mere og hvordan morgenkvalmen virkelig havde gjort morgenmad til et problem. Men han havde selvfølgelig gjort alt hvad han kunne for at hjælpe hende og svare på hendes spørgsmål hvilket heldigvis lod til at gøre en forskel for hende. Som ugen havde skredet frem, var han dog rigtig glad for han havde erfaring med gravide plus at han kunne lade hende mærke barnet en gang imellem for at give hende den tryghed trods alt. Hun havde heldigvis klaret ugen rigtig godt til den dag hvor lægen havde en tid til dem.

Han havde iført sig et par pæne bukser og og en skjorte i en farve hun havde valgt til ham, hvilket han egentlig rigtig godt kunne lide. Det var noget særligt når hun havde valgt det da han rigtig gerne ville se godt ud for hende. Som de nåede hospitalet fik han parkeret og tog frakken af imens han lagde armen om hende, hvorefter de kunne gå ind og melde deres ankomst i receptionen. Som de sad og ventede på at komme ind, kunne han mærke hendes entusiasme og den var fuldt ud på niveau med hans egen. Han gengældte hendes smil og kyssede hende på kinden hvorefter han sagde: "Neither can i..... It is so exciting......."
Der gik dog heller ikke mange minutter inden en ældre mand kom hen til dem og gav dem begge hånden hvorefter han sagde: "It is so nice to see you again Mr. McAndrews..... And this must be the future Mrs. McAndrews..... Follow me and let's see your child....."
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Tors 15 feb 2018 - 21:45

Khá havde virkelig taget sig godt af hende over den sidste uges tid, og hun kunne ikke ønske sig en bedre mand ved sin side! Han var kærlig, betænksom, og ikke mindst støttende og tålmodig. Nok havde hun været besværlig på mange punkter, hvilket havde frustreret hende, men en ting var helt sikkert. Hans duft fik hende nærmest til at rende i hælende på ham og kravle op på skødet af ham når muligheden bød sig. Han duftede fantastisk, specielt.. ja nærmest som himlen, og hun havde det derfor med at stikke snuden hen til ham og kysse ham, røre og ved ham. Desuden, virkede hans duft sjovt nok kvalmestillende på hende. Kunne det blive bedre? Næppe!

Nu sad de og ventede, og hun var knap så tålmodig som hun gerne ville udstråle at hun var. Der gik dog ikke lang tid før en ældre venligtudseende herre dukkede op. Han gav dem begge hånden, og hun smilede varmt. Khá´s menneskelige efternavn havde hun af gode grunde ikke hørt før, hun havde set det, men ikke hørt det blive taget i brug. Ringen på hendes finger indikeret dog at de var forlovet, så han havde jo ret. Tanken om at bære Khá´s menneskelige efternavn var faktisk ret behagelig. Nuvel, hun rejste sig pænt op, og fulgte med.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Tors 15 feb 2018 - 22:55

Khá nussede hendes hånd som de gik med lægen ind i et lokale hvor der var forskelligt udstyr og en briks gjort klar til hende. Så vendte lægen sig rundt mod dem og rystede på hovedet inden han sagde: "I am terribly sorry Ms. Forgive an old man for being forgetful.... My name is Dr. Manning..... If you would lie down right there and expose your stomach, we can get around to seeing your child.... Mr. McAndrews have helped us many times so he knows the procedure....."

Så hjalp Khá hende op på briksen imens han nussede hendes hånd og forklarede: "Just so you know what happens....
He will put some gel on your stomach and move this thing around in it and soon you will see our baby on that screen right here... Excited?"
Han kunne ikke selv vente, det var virkelig spændende
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Fre 16 feb 2018 - 9:08

Hun holdt ham i hånden mens de sammen fulgte efter lægen, og kort efter var inde i undersøgelseslokalet. Der var mange udstyr, og det hele var skam spændende, men også nervepirrerende. Lægen tiltrak dog hendes opmærksomhed, og hun vendte blikket mod ham og smilede sit sædvanlige blide og varme smil. "It is alright doctor, and I owe to thank you for squeezing us in your limited schedule" sagde hun pænt. At Khá havde hjulpet dem en del vidste hun jo godt, han havde jo selv sagt det.

Khá hjalp hende op på briksen, og hun fik løsnede bæltet hun havde rundt om livet mens han forklarede hende hvad der kom til at ske. Hun så mod skærmen han nævnte mens hun gled hånden om bag ryggen og fik lynede nederdelen ned, og trak skjorten op ad nederdelen. "Very much" svarede hun med et bredt smil, og lagde sig tilrette med blottet mave. Hun anede ikke hvor meget hun skulle blotte af sin hud, men i så fald, måtte de bede hende gøre det.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Fre 16 feb 2018 - 10:01

Som hun havde blotlagt maven, hjalp Khá hende med at trække nederdelen det sidste stykke imens han med hånden viste hvor det var hun skulle scannes henne imens han sagde: "He will move the scanner from here to here.... You are doing so well....." Så kom lægen hen og tændte for skærmen inden han så begyndte at komme det kolde gelé på hendes mave. Så smilede han til hende og sagde: "Now Ms.... If you look at the screen...."
Så begyndte at trykke scanneren mod hendes mave og kørte den langsomt rundt. Snart kunne man ane en lille skikkelse på skærmen der var begyndt at tage form. Fra skærmen kom der også en lav dunkende lyd hvor Khá fik lidt tårer i øjnene.
"That's our baby..... That sound is it's heartbeat......."
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Fre 16 feb 2018 - 12:11

Hun blev hjulpet med nederdelen og løftede let op i rumpen så han kunne trække den ned. Så lagde hun sig godt tilrette og tog hans hånd. "Alright, I am ready" sagde hun så roligt som hun kunne, og gav hans hånd et klem. Hun var ikke mindre nervøs da lægen sluttede sig til dem og tændte for maskinen, kort regulerede ham på tingene inden den kolde gelé blev spredte hen over den område som Khà havde udpeget, og så greb lægen ellers om transduceren og gled den hen over gelen og maven. Det tog lidt tid, og han pressede mod hendes mave, men kort efter brød hans stemme stilheden og han opfordrede hende til at kigge mod skærmen. Det havde hun gjort i forvejen, men indtil han udpegede hvad hun skulle kigge på, havde hun bare gloede forvirret på den sort/hvide skærm. Synet af den lille plet der var deres baby fik hende til at holde vejret, og sekunder senere kunne man høre hjertelyd. Det lille hjerte i deres lille plet slog stødt og stærkt og hun mærkede ligeledes tårerne vælde op i øjnene. Khà havde det tydeligvis ikke bedre, og ved hans ord nikkede hun blot ivrigt ude af stand til at fremkomme med ord. Hun slog den frie hånd for munden og fældede et par tårer. Hun skulle virkelig være mor, og den lille plet var så..lille! Hun måtte virkelig passe på den! "Our little miracle" hviskede hun dæmpede. Hun prøvede at tage sig sammen, det var ikke let, men det lykkedes. Omsider så hun mod lægen "Is the baby already doctor? When will the birthdate be? Can you see the gender?" mange spørgsmål på en gang, men hun ville selvfølgelig vide det hele.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Fre 16 feb 2018 - 20:39

Khá var selv utrolig følelsesladet over at se det lille barn på skærmen og han krammede hende nærmest inden han sagde: "Our beautiful miracle....." Han nussede hende kærligt og grinede lavt imens tårerne trillede og han så begejstret på lægen der så smilede varmt og sagde: "The baby is perfectly fine Ms..... Remarkably strong.... I cannot say the exact date due to your..... Special nature..... But a strong estimate is that the child will be born in seven months..... It is still too early to determine the gender though.. "
Khá kiggede kærligt på hende og forklarede: "The nice doctor knows what we are.... He is the only one in the hospital that knows....."
Så nikkede lægen til dem og spurgte så med et venlig smil: "Your secret is safe with me Ms....
Would you like a picture of the child? I can also provide a recording of the heartbeat"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Fre 16 feb 2018 - 21:57

Khá's glæde og begejstring smittede af på hende, og hun strøg kærligt hans kind og kyssede ham blidt. Hvor var hun lykkelig over at se hans glæde, og den var så tydelig!
Lægen begyndte dog at besvar hendes spørgsmål, og naturligvis beroligede det hende at høre at barnet havde det godt, og var stærk allerede. Hun smilede, naturligvis var det barn stærkt, se dog på dens far! Han fortsatte dog den afbrydelser fra hende, og som han nævnte deres natur, undrede hun sig naturligvis. Var det hendes franske den var gal med, eller vidste lægen hvad de var? Han estimeret dog en periode på syv måneder, og i hendes verden var det virkelig lang tid at vente. Hvad angik barnets køn, måtte de vel bare vente. Khá forklarede dog i samme øjeblik at lægen vidste hvad de var, og hendes smil voksede. "Yes thank you, if it isn't too much to ask for" svarede hun blidt og smilede op til Khá, kærligheden i hendes blik var tydelig. Kort efter så hun dog mod lægen igen, og hun smilede fortsat. "Is there anything I should do or eat to make sure the baby stay strong and healthy?" spurgte hun. Naturligvis ville hun gøre det ordentligt, og som enhver anden vordende mor, var hun bekymret for fremtiden.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Fre 16 feb 2018 - 23:04

Lægen nikkede til dem og svarede så: "I will have it made then.... You can have it home with you today..." Da hun så spurgte om hvad hun skulle gøre og spise, kiggede han først på Khá og så hende: "It is important to eat healthy but don't rob yourself of sweet things as well... And if you crave food that may seem weird it is important to get that as well to avoid unneeded stress in your body.... You can still be active....
But just no heavy lifting or any of the sorts..... If you will excuse me i will get the picture and recording for you....
Mr. McAndrews would you mind finishing here?"
Khá nikkede til ham og sagde: "Of course Doctor.... And Thank you...."
Så gik lægen roligt og Khá gav sig til at fjerne geleen fra hendes mave med papir imens han så kærligt på hende og sagde: "So.... How was it compared to how you thought?"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 17 feb 2018 - 11:16

Lægen gav hende en udførlig svar på hvad hun skulle og ikke skulle. Hun spidsede ører og lyttede opmærksomt mens han fortalte. "Thank you doctor" sagde hun da han var færdig, og undskyldte sig. Så smuttede han efter at have bedt Khá rydde op og tage sig af resten lige nu. Hendes kære mand gav sig til at tørre geleen af hendes mave. Ved hans spørgsmål smilede hun skævt. "Less painful and very exciting! Cannot wait until next time. I mean, we have to do this again right?" hun anede ikke hvor ofte man skulle lave kontrol eller få barnet tjekket, men de skulle da have kønnet at vide, ikke? Da han havde tørret geleen af hendes mave, satte hun sig langsomt op og trak ned i skjorten. Hun greb blidt om hans hånd og trak ham forsigtigt ind mod sig, og kyssede ham blidt på munden. "I already know the gender, it is a boy.." sagde hun så da kysset blev brudt. Hvordan hun vidste det? Det var en fornemmelse, en stærk en af slagsen. Sekunder efter kom hun på benene og begyndte at få styr på sit tøj.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Lør 17 feb 2018 - 12:03

Som hun spurgte ind til næste undersøgelse, nikkede han varmt og svarede: "It is yes.... We didn't have this technology at the time Matthew was born.... But yes we go in on a regular basis and my guess is that next time we will be able to tell the gender..."
Han smilede varmt som hun trak ham ind og nød det vidunderlige kys inden han så fik en klar glød i øjnene inden han svarede: "It sounds very exciting my Love..... It must be a Mothers Hunch......"
Nærmest lige efter hun havde fået rettet tøjet, kom lægen ind til dem med en tyk kuvert men med et let bekymret ansigtsudtryk. "There you go.... Picture and recording of your child.... I know this is a time to be happy Ms... But Mr. McAndrews have informed me that you might be interested in a position here at the hospital right?"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 17 feb 2018 - 13:32

Hun smilede "Wonderful.." så kunne de netop se om hun havde ret i sine instinkter. "Yeah, it must be that" hans strålende øjne var smukke, men det var jo ikke nyt at hun elskede synet af det flydende guld der var hans smukke og charmerende øjne. Hun fik styr på sit tøj, og bæltet kom på plads rundt om livet, hvorpå lægen dukkede op med en kuvert. Bekymringen i hans ansigt fik hende instinktivt til at glide hånden over maven, var der noget galt? Ved hans spørgsmål var hun et øjeblik forvirret. "That is correct" svarede hun bekræftende og så spørgende mod manden efter kort at have se undrende mod Khá. Hvad det her gik ud på, var hun ikke helt sikker på, men det slog hende at bekymringen ikke handlede om hendes barn, men måske en situation på sygehuset der krævede hendes hjælp?
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Lør 17 feb 2018 - 13:47

Så sukkede lægen en gang inden han sagde: "The position is yours if you want it.... And i know it is a lot to ask.... But we have a patient here right now... A woman and her husband have been trying to get with child for years.... But her body is severely weakened by the years...... I truly hope you can help them......"
Khá kiggede kærligt på hende og sagde nærmest med øjnene hvordan han syntes de skulle hjælpe det par med det samme. Khá og Charmeine havde jo en sund baby der voksede og hvorfor ikke give andre den samme glæde.
"We should help them my Love...... And it would be a good chance to get a feeling for what you can do here at the hospital......"
Både Khá og lægen afventede hendes svar imens Khá nussede hende på ryggen
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 17 feb 2018 - 14:09

Så blev situationen forklarede, og hun forstod hurtigt hvad lægen ville have fra hende. Hun stod og tænkte over det da Khá med et blidt kærtegn af hendes ryg mente at hun skulle prøve at hjælpe det par lægen havde omtalt. "Of course, I will do my very best to help them. Should we go talk to them first?" svarede hun blidt og det sidste spørgende. Hendes evne havde trods alt mere eller mindre si eget liv. Hun kunne hjælpe infertile kvinder, men i syvende og sidste, afhang det af Guds vilje. Naturligvis ville hun dog gøre sit, og det betød hun måtte møde parret. Hvordan mændene havde tænkt sig det her skulle foregå, anede hun ikke, hun tænkte bare det kunne være et almindeligt møde.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Lør 17 feb 2018 - 15:08

Lægen nikkede til dem og sagde: "Oh i am so happy..... Please.... Follow me and i will lead you to the couple....." Så holdt Khá om hendes hånd som de fulgte efter lægen til den fjerne del af afdelingen. Der var ikke så meget plads men de ville heller ikke trække kvinder ned fordi fødegangen hvis ikke de kunne få børn.
Snart kiggede lægen ind på en stue hvor der sad et par i slut 20'erne og så meget triste ud. "Excuse me?... Mr and Mrs Cole? I have brought some people that can help you...."
Så fortrak lægen så Khá og Charmeine kunne komme til. "Nice to meet you.... My name is Khá McAndrews and this is my future wife Charmeine.... I believe she can help you with your issue....." Så kiggede han på hende og sagde: "Love?.... Would you?"
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 17 feb 2018 - 17:29

Charmeine fulgte med, og hun slap ikke Khá's hånd et eneste øjeblik. Ikke lang tid efter trådte de ind i et rum, og der sad et tydeligt ulykkeligt par. Hun havde straks medfølelse med dem. Parret så da også mod dem, og ganske naturligt faldt de til ro. Der var trods alt to engle tilstede i rummet, hvoraf den ene var en Seraphim, og den anden havde en evne der kunne berolige selv djævlen.
Khá præsenteret dem, og Charmeine smilede kærligt som hun gik tættere på dem, og rakte først manden hånden, og derefter dennes hustru eller kæreste. Hun slap ikke sidstnævnte, men søgte blidt hendes blik. "Nice to meet both of you.." sagde hun blidt. Berøringen ville sende bølger af ro gennem kvinden, men i al tavshed, søgte hun efter problemet i kvindens krop. "Tell me a little bit about your problem.." bad hun blidt.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Lør 17 feb 2018 - 19:22

Begge to hvor bedrøvede de end var, hilste høfligt på dem begge to hvorefter kvinden der havde Charmeine's hånd sagde: "N...... Nice to me you...... Me and my husband have been trying for several years to get a child.... We have talked about getting an adoption but.... Nothing would make us more happy than me giving birth to our own child..... But it seems the Lords ways are cruel...... Forgive me......" Manden nikkede så til dem inden han lidt tog over og sagde: "We would never use the Lords name in such manner..... But it is very hard to not loose faith when we feel robbed of a child....."
Charmeine ville snart kunne mærke hvordan kvindens krop ganske enkelt ikke tillod æg at sætte sig i livmoderen eller for den sags skyld at blive befrugtet.
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Lør 17 feb 2018 - 23:14

Charmeine fik en forklaring på hvordan situationen var, og der var vidst ingen tvivl om at disse to stakkels menneskers tro var sat på en prøve. Blidt lagde Charmeine begge sine hænder over kvindens, og smilede omsorgsfuldt. "Nothing comes easy, dearest. Never doubt Gods will in things around you, I know it is easy to say, and hard to be in, but good things comes to those who wait. Both of you seems to be very nice persons, and I am sure your love for each other is close, I can feel it.." hun havde sporet sig ind på problemet, og gik tavst igang med at brug sin evne. Det gik uden problemer, og sekunder senere var problemet løst. "Now, do exactly as I ask from you.." derpå lænede hun sig frem mod kvinden, og hviskede hende i øret. Bad hende om at tage hjem, vaske sig, og knæle samt bede. Derefter skulle hun opsøge sin mand, og de skulle elske natten lang. "But before you leave the hospital, then make an appointment in about a month.." fik hun sagt højt så begge hørte det. Derpå slap hun kvindens hånd omsider, og smilede op til Khá.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Søn 18 feb 2018 - 0:01

De to bedrøvede mennesker fandt naturligvis en ro ved at snakke med hende, hvilket nok også var grunden til at de troede på hende. For når man havde prøvet så længe så virkede det helt hen i vejret at nogen sådan bare kunne ordne problemet. Men de virkede dog til at tro på hende hvilket tydeligt kunne ses på dem begge to.
Kvinden nikkede ivrigt til Charmeines ord og smilede så lidt forlegent til hendes mand inden hun sagde: "I.... Hope you are right Ms..... Come darling..... We have something to do....."
Da de så rejste sig, smilede Khá til Charmeine og stoppede kort de to. "Before you leave...... I know these treatments you have gotten are very expensive....." De to nikkede så lidt opgivende imens Khá fandt et lille hæfte frem og skrev noget i det imens han sagde: "I do not want you to worry about your immediate future.... But i cannot help you in the same way as my beloved here can..... But i can do this....." Så gav ham dem en check på 20000 Euro
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Søn 18 feb 2018 - 0:29

Kvinden var måske forlegen, men Charmeine smilede bare blidt og beroligende til hende. Det her var måske skørt for de fleste, det var bare ikke helt tilfældet for Charmeine der naturligvis ikke var et øjeblik i tvivl om at det her nok skulle virke. Hendes evne havde ordnet det, og nu måtte disse to mennesker bare have tiltro til hende, selvom de egentlig ikke havde nogen grund.
De rejste sig op, men Khá stoppede dem. Charmeine så spørgende mod ham, men forstod hurtigt hans plan og smilede kærligt. Han var altid så betænksom og kærlig. Hun lod ham skrive den check færdig, og da han havde overrakt den til parret, slog hun kærligt armen om ham og så tilbedende mod ham med sine klare grønne øjne.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Søn 18 feb 2018 - 1:14

Khá smilede varmt og elskede det blik hun sendte ham, det føltes vidunderligt. Så kiggede manden på dem imens kvinden græd ind mod sin mands brystkasse. "How can we ever repay you?"
Først kiggede Khá kærligt på Charmeine og så tilbage på de to inden han sagde: "You don't.... Use them well..... Go home and start your little family..... Love the child unconditionally......"
De to nikkede og tørrede deres øjne inden de takkede af og gik igen. Da de så var helt væk, kyssede Khá hende varmt og strøg hendes kind.
"So my love..... Do you still want the position here?... You can help alot of people....." Han vidste hvor meget det betød for hende at kunne hjælpe folk, specielt når de var i sådan en situation
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Søn 18 feb 2018 - 23:24

Mandens taknemlighed fik varmen og stoltheden til at boble i hende, og hun holdt tættere om sin kære forlovede. Kort efter var parret ude, og hun så op mod englen ved sin side, og smilede kærligt. Han kyssede hende, og hun gengældte kærligt kysset. "Of course I do, their happiness was so true and pure.. I would like to help more humans" svarede hun varmt og kærligt. Hun havde naturligvis nydt hans kærtegn af sit kind, og kyssede ham igen, denne gang mod hans mundvig. "I love you" hviskede hun kærligt og strøg derpå hans kind.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Khaa on Man 19 feb 2018 - 1:09

Han smilede varmt og kærligt inden han så strøg hende ned af ryggen og kyssede hendes kind endnu en gang og sagde: "I love you to..... What do you say about getting a little something to eat and then go baby clothes shopping? We're in the city anyway" Det var jo også en af de mange charmer der var ved at være forældre. "Then we can cuddle really nice tonight and watch pictures and recording" Kort passerede de lægen endnu en gang og Khá stoppede ham. "Dr? I think my fiancé wants to tell you something" Så stod han stolt og kiggede på den vidunderlige kvinde ved siden af sig. Nu var hun jo så glad for at få muligheden for at hjælpe så skulle hun jo også selv have lov at fortælle hun ville have den stilling
avatar
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3130


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Charmeine Love on Man 19 feb 2018 - 17:14

"A very good idea" svarede hun med et varmt smil. Som om hun ville sige nej til det, selvom der var syv måneder til termin - sådan cirka - ville hun da ikke have noget imod at tage på børnetøjsindkøb allerede nu. Desuden var det noget helt andet at købe tøj fra fysiske butikker end det man bestilte via internettet. "I like that" tilføjede han som han fortsatte sine tanker. At putte og bare lytte til optagelser og se på de billeder de havde fået, lød ret afslappende og rart.
De passerede lægen hvor Khá stoppede op, det var nok en god ide at fortælle ham hvad de var kommet frem til. Hun smilede naturligvis ved Khá's formulering, og sendte ligeledes den ældre læge et venligt smil. "I would very much like to be a part of your team, doctor. I cannot promise to be able to help everybody, but I will definitely do my very best to be at any help" sagde hun høfligt og med et varmt smil om læberne.
avatar
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1470


Tilbage til toppen Go down

Re: Love at first sight - [Khá]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 7 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum