Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

A shitty situation - [Nightrage]

Side 14 af 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 10 maj 2018 - 21:22

Han holdt hænderne i et greb ved hendes hofter og fulgte hende lystent med øjnene som hun hævede sig over ham. Det brændte af nydelse som hun sænkede sig ned over ham igen og de langsomt blev forenet. Det var ikke en gang særlig længe siden de nød hinanden sidst men det var så utrolig lækkert at mærke det igen. Som hun åbnede øjnene ville hun så hans øjne gløde nærmest rødt med et gyldent skær, en farve der indikerede lyst og begær.
Han knurrede dybt og lidenskabeligt som stødene begyndte og hans smil sad fast med et blik der ikke veg fra hende. Hendes bryster hoppede så smukt som hendes velformede krop bevægede sig. Ved hvert stød, pressede han ned ved hendes hofter for at øge friktionen yderligere. De kunne lige så godt få nydelsen så højt som overhovedet muligt til bidet
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors 10 maj 2018 - 22:50

Han vidste præcist hvordan det skulle gøres, for før hun ville bide ham, måtte de være helt i ekstase af bare nydelse. Hans intense begærlige blik talte sit eget sprog, og hun knurrede dæmpede og lystens som hans hænder greb om hendes hofter og hjalp hende ved hvert stød. Der var ingen tvivl om at de begge nød det, hendes støn sagde vel hun gjorde, og hun gispede dæmpede og pressede sig mod ham ved hvert stød. Snart lænede hun sig atter ind over ham, stoppede ikke sine stød hvor han hjalp hende. Hun lænede sig ned mod ham, og trykkede læberne intenst og krævende mod hans. Hendes duft spredte sig nok engang, lagde sig mod hans hår og hud, og med hensigten om at gøre dets job.. nemlig at drive ham halvt til vanvid af begær.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 10 maj 2018 - 23:21

Det var nyt for ham at blive bidt på den måde og alligevel så var det som om han instinktivt vidste hvor voldsom begæret skulle være før at det skete. Måske var det fordi de spejlede hinanden så godt selvom de ikke satte ord på det. Nu havde hun ligefrem erklæret hvordan hun ville tage ham til mage, selvfølgelig med et vis element af udfordring og leg i det.
Så trykkede han lige så krævende og voldsomt læberne mod hendes men ikke på en måde så stødene ville tabe styrke. Som kysset stoppede, så han utrolig intenst i hendes øjne imens hans hjerte hamrede afsted ved høj fart. For hver gang hun pressede sig mod ham, trykkede han hende ned ved hofterne imens han stødte op i hårde bevægelser
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors 10 maj 2018 - 23:38

De mødte hinanden, og begges begær var i fuld flor! Hun gispede og stønnede af nydelse, sulten var begyndt at få tænderne til at dunke. Hun knurrede dybt, blikket mere rødt end orange nu, og hendes sult trådte tydeligt frem. Læberne trykkede sig mod hans kort, men hårdt, inden hun strøg læberne ned over hans kind, kæbe og hals. Som hun mærkede hans dunkende åre mod hans hud, stønnede hun, og blottede snart tænderne. "I will bite, but don't stop.." advarede hun ham med en dæmpede, men intens stemme. Så strøg de lange skarpe tænder op ad hans hud, og ved hans næste hårde stød, satte hun tænderne i hans hud, og hun sugede sig fast til hans hals. Hendes ene hånd lukkede sig om hans hår, den anden om lagnet, og hun lod tændernes gift blande sig med hans blod.
Effekten var slående, smagen af hans begær i blodet var som flydende honning, og gjorde hans blot så meget mere velsmagende. Samtidigt gik hendes gift i hans system, og fremfor at lamme ham, burde han blive bevidst om hendes egen nydelse og hendes begær. Hendes sult var enorm, men det var ikke kun efter hans blod, men også efter intimiteten der var i deres elskov, og alle følelserne.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 10 maj 2018 - 23:50

Han kunne så udemærket registrere hvordan begge deres begær brændte som en klar ild. Hendes glødende blik sagde lige så meget som den duft der lagde omkring dem begge to og han knurrede lavt over den måde hendes læber kærtegnede ned af ham på. "I won't......"
Han kunne allerede mærke tænderne og da hun så satte tænderne i ham, var det som en voldsom bølge af varme igennem ham. Han elskede allerede når hun bed ham men på denne måde var det noget helt andet. Alt hendes ndelse og begær blev endnu mere klart for ham og han ville slet ikke have det stoppede! Det var tydeligt hvor stor hendes sult var men han kunne mærke på hende at det ikke kun var efter blodet. Men det måtte jo også være mere hvis hun skulle tage ham til mage. Så holdt han hende nede over hans lem imens han stadig stødte voldsomt og knurrede dybt og lidenskabeligt
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre 11 maj 2018 - 0:36

Hun havde ham tydeligvis med sig hele vejen, og at tyde på hans reaktion kunne han lide hendes bid. Hans stød var ikke mindre voldsomme, og hun stønnede mod hans hals mens hun til stadighed havde fat ved tænderne og tog skønne slurke af hans velsmagende blod. Straks gav den hendes krop netop den næring hun behøvede, og varmen strømmede gennem hende, og fik hende som sædvanligt til at føle sig mere levende end død. Nuvel, det var faktisk mere end det sædvanlige, foruden at det gik hurtigere, så føltes alting så langt mere intenst! At drikke sig helt mæt var dog ikke en god ide, slet ikke med tanke om deres planer om tre dage. Gik alting som det skulle, og hvis det lykkedes ham at fange hende og flå tøjet af hende, ville hun være nød til at gennemføre ceremonien og tage ham til mage ganske som lovet.. det krævede hun drak fra ham.. og at han også fik hendes blod at smage. Det.. skulle nok blive intenst!
Netop derfor holdt hun snart op med at drikke fra ham, tænderne trak hun dog ikke ud fra hans hud, så ville nydelsen varer lidt længere trods alt.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre 11 maj 2018 - 0:47

Det var noget af det mest intense han havde prøvet og han var vild med det! Hendes vidunderlige støn var den smukkeste musik, en fantastisk lyd der brændte sig fast i hans indre. Han kunne igennem hendes bid mærke hun fik ikke kun næringen men også nydelse og lidenskab. Selv vidste han at det ville han aldrig nogensinde finde andre steder og han ville heller ikke prøve det. Selve hvad det ville indebære at hun tog ham til mage vidste han ikke noget om men han vidste dog at det ville blive utrolig intenst og kraftfuldt siden hun beskrev det på den måde hun gjorde.
Selvom han godt kunne mærke hun holdt op med at drikke, var han glad nok for hun holdte biddet da det var en utrolig lækker følelse
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre 11 maj 2018 - 19:11

Det der med mage, skulle de nok finde ud af sammen når de nåede dertil. Det ville ske instinktivt, og han ville vide hvad han skulle gøre for at fuldføre det. Om varulve havde specielle ritualer, anede hun ikke, det havde trods alt aldrig rigtigt interesseret hende.
Hun var mæt, men tænderne forlod ikke hans hud og nydelsen var ubeskrivelig. Stødende var præcist som hun ville have dem, og at stønne mod hans hud blv gjort op til flere gange mens hun gentagende gange pressede sig ned mod ham. Snart trak hun dog alligevel tænderne fra hans hud, slikkede sårene så blidt til de hurtigt lukkede sig, og løftede sig op for at se mod ham. Hans blod havde varmede hendes krop op, og hun var ikke længere kold som et lig, hvad fik hendes duft til at sprede sig stærkere.. som sædvanligt. Hendes blik søgte hans, hendes egen begærlig og intens.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre 11 maj 2018 - 20:01

Han havde aldrig tilhørt en flok selv så han vidste egentlig ikke om der var noget specielt man kunne eller skulle gøre. Men det var vel også ligemeget når hun vidste hvad der virkede for hende og instinkterne ville nok alligevel gøre sit.
Både fordi han pressede mere ned imens han stødte op og fordi hun ligeledes pressede sig ned så blev der en utrolig stærk intensitet over stødene. Det var en helt berusende fornemmelse igennem kroppen der kom som en konstant strøm af bølger, og når de så begge to ytrede deres nydelse med knurren og stønnen så var det en ekstase ulig noget lavere arter ville kunne forstå.
Da hendes bid stoppede og deres blikke mødtes endnu en gang, var hans egne tænder også mere markante.
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre 11 maj 2018 - 21:36

Han knurrede, og synet af hans tænder fik hende til at presse læberne mod hans og afkrævede ham et intenst og begærligt kys. Stødende fortsatte dog, om end mere ujævne grundet det hårde kys hvor hun tilmed havde gledet hånden over hans bryst og nærmest lukkede den om hans strube. Hun var lige i sit element, lå øverst, og havde ham begravet dybt i sig.
Kort efter slap hun kysset, for at rette sig op, hænderne mod hans bryst, og hun red ham med hårde, dybe og intense stød. Øjnene strålede gyldent af begær, og tænderne var stadig lange og skarpe.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre 11 maj 2018 - 22:21

Igen var det som om de fik nøjagtigt den samme idé omkring et voldsomt og lidenskabeligt kys. Måske var stødene ujævne men det gjorde nu ikke nydelsen mindre da de delte et meget intenst kys.
Selvom hun havde hånden nærmest ved hans strube, var det ikke noget der generede ham da hans musuklatur gjorde at der ikke kom ubehag ved det. Han havde det helt perfekt hvor han var hvor de begge to kunne nyde begæret og nydelsen uden at være bange for om hvor vidt den anden kunne holde til det. Som hun rettede sig op og satte hænderne mod hans brystkasse, lagde han selv hænderne ved hendes lænd hvor han vendte fingrene en anelse så neglene også prikkede
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 12 maj 2018 - 12:33

Hans negle trykkede sig ind mod hendes bløde hud, og hendes egne negle borerede sig ned i hans hårde muskuløse bryst. Stødende blev hårdere, dybere, voldsomere, og hun knurrede mens en række støn blandede sig ind i mellem.
Nydelsen var enorm, og ubeskrivelig! Hun bed sig snart i underlæben, blikket begærligt mod ham. Kort efter lænede hun sig frem igen, hænderne rykkede sig på hver side af ham, så kunne han hamre op i hende med den fart han nu lystede.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 12 maj 2018 - 18:42

Den måde hendes negle borede sig ned i hans solide brystmuskler, fik ham til at knurre mere over hvor lækkert det føltes i takt med at stødene blev endnu mere voldsomme og dybe. Det var så ubeskrivelig fantastisk og det blik hun sendte ham imens hun både knurrede og stønnede, gav ham kun blod på tanden til mere.
Så da hun placerede hænderne på sengen imens hun lænede sig mere ned, greb han godt fast i hendes bagdel med begge hænder. Derefter tog stødene til i fart men så absolut også i styrke. Hun skulle have det så voldsomt og intenst som hun kunne
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 12 maj 2018 - 23:25

Han vidste præcist hvordan han skulle behandle hende, hvad hun kunne lide. Da han greb godt om hendes bagdel, og stødende tog til i styrke og fart og hun stønnede højt så det overdøvede alt andet omkring dem.
Det var alt sammen så intenst, og med farten og styrken bag de stød, ville der ikke gå særlig lang tid inden hun ville ramme sin klimaks, hvad formentlig også kunne mærkes. Atter lænede hun sig helt ned, læberne ude for hans, de strålende intense øjne ligeledes i hans. "You are ..gonna make me.. cum.. again.." hviskede hun mod hans læber, sætningen afbrudt af hans intense stød.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 12 maj 2018 - 23:41

Måske var det fordi de begge to var højerestående rovdyr der anerkendte hinanden, måske var det fordi de havde udviklet stærke følelser for hinanden, grundene kunne være mange. Men det virkede som om de instinktivt vidste hvad den anden ville have.
Hun stønnede så dejligt højt at hans knurren blev overdøvet men hun ville jo kunne mærke den eller se nydelsen dominere hans blik. Da hun så satte læberne lige ud for hans, smilede han endnu mere og sagde: "Good......"
Imens han havde godt fat i hendes bagdel, holdt han hende lige pludselig nede over hans lem men det forhindrede ikke de hårde og hurtige stød. Hun skulle nå sit klimaks så stærkt som muligt
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 13 maj 2018 - 1:04

Og det gjorde hun også ved hans intense og hårde behandling. Orgasmen rullede ind over hende, hård, tung og gennemrystende hvor hun nærmest skreg og spændte i hver en muskel i underkroppen. Benene dirrede, underlivet trak sig voldsomt sammen om ham, og hendes støn var stadig højt og intenst.
Han var simpelthen fantastisk! Vidste lige hvad hun havde brug for, og hvordan han skulle give hende det, og han nød det tilsyneladende også selv i mens hvad nok var en bonus for alle. At det faktisk betød noget for hende han kunne lide det, havde hun svært ved at erkende overfor sig selv, men... det ville da ikke undre nogen vel.. hun overvejede trods alt at tage ham til mage.. det betød vel hendes følelser for ham, var mere end hvad hun gav udtryk for.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 13 maj 2018 - 1:15

Denne gang var det ikke forløsningen der krævedes af forbandelsen det handlede om men mere forløsningen for nydelsens skyld. Skriget og den måde hele hendes krop dirrede på var et helt fantastisk vidne om hun fik den forløsning hun så gerne ville have. Og når hun strammede så voldsomt kunne man kun blive glad for at man helede så hurtigt. Ellers ville han den efterfølgende dag være så øm han knapt ville kunne gå.
Han havde ikke længere nogen tanker om hun gjorde det for sin egen lindrings skyld, det var for intensiteten og lidenskaben imellem dem. Hun havde rykket sig på mange punkter og så ham mere som en ligemand, ellers ville hun aldrig overveje at tage ham til mage. Ganske vist var det ikke blevet sagt højt endnu men det skulle nok komme hvis det blev nødvendigt.
For at holde hendes orgasme yderligere, holdt han hende nede over hans lem. Det var noget ganske særligt når man kunne mærke følelser overfor hinanden selvom de ikke var blevet sagt som sådan
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 13 maj 2018 - 1:26

Han sørgede for at holde hende fast ned mod sig så hun ikke rykkede sig fra ham, og man kunne roligt sige det forlængede hendes egen forløsning så hun - trods sin udødelighed og manglende puls - gispede efter vejret. Rystelserne tog nu til, og gled fra underliv og ben videre op til resten af hendes krop som dirrede. Hun bed sig i underlæben, og stønnede ud mellem de sammenbidte tænder. Svagt rykkede hun hovedet, panden hvilede mod hans kraveben og hun skælvede. Armene truede med at give efter under hende af anstrengelse og den voldsomme nydelse. "Shit.." det var næsten alt for godt.. og hendes krop dunkede af den skønne følelse der fulgte efter så voldsom en forløsning.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 13 maj 2018 - 1:39

Hans måde at holde hende nede på, havde en helt fantastisk virkning specielt når hun ligefrem gispede efter vejret. Det at hun normalt ikke trak vejret sagde jo hvor intenst det havde været for hende, selv sitrede han over det hele af nydelsen der også bølgede gennem ham. Selvom en forløsning var fantastisk så var det lige så fantastisk ind imellem bare at give hende så stærk en forløsning, bare så hun fik nydelsen.
Han smilede intenst som hun hvilede panden mod hans og slap så hendes bagdel for at lægge den ene arm lavt om hendes ryg. Skulle armene vælge at give efter, ville hun jo lande på hans brystkasse. "That was....." Det var svært at finde et ord der passede på noget så intenst
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 13 maj 2018 - 13:14

"... indescribable" for det kunne virkelig ikke beskrives! Hendes krop var helt ekstatisk, og nydelsen slap hende endnu ikke. Armene gav efter, og hun landede på hans hårde og solide bryst. Den ene hånd strøg ned over ham, og hun pressede neglene mod hans hud. "I don't get it.." sagde hun efter noget tid med et suk. "It is almost like.. I am alive.." lyden af hans solide hjerteslag overdøvede nærmest alt andet, men hun havde sgu ikke lyst til at flytte sig.
Efter noget tid, løftede hun blikket mod ham. "You didn't cum..." konkluderede hun bare. "Want to continue or..?" ville han nå sin forløsning, fik han nu tilladelse til at fortsætte og bruge hendes krop... det var vel i sig selv ret stort.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 13 maj 2018 - 18:10

Han kunne heller ikke selv finde et ord der beskrev hvor intenst det havde været, men der var ingen tvivl om at det havde været så utrolig stærkt. Det var en dejlig fornemmelse hvordan hendes arme gav efter og hun landede på hans solide brystkasse, men det var lige så dejligt da hun strøg hånden over ham og satte neglene i. Det gav en helt fantastisk sitrende fornemmelse.
Da hun så fortalte det nærmest føltes som om hun var levende, smilede han og knurrede så lavt inden hans klare øjne hvilede i hendes. "I feel the same.... You make me feel more alive than ever..." Det gjorde ham absolut intet at hun blev liggende. Da hun så spurgte om han ville fortsætte, kiggede han drilsk på hende og sagde: "Depending on if you want me to.... If you have the energy......." Det bedste overhovedet var jo når de ramte deres forløsning samtidig men der var noget ganske særligt over når han kunne give hende så intens nydelse at hun ligefrem følte sig levende. Det lagde han heller ikke skjul på
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 13 maj 2018 - 22:24

Han svarede da å hendes spørgsmål, og det trak op i hendes mundvig med et glimt i øjnene. "Darling, you do make me feel more alive, but I am still dead.. the energy I got from your blood will make me able to fuck the whole night and day!" slog hun fast for ham. Om hun ville nå klimaks for tredje gang denne nat? Måske, det ville formentlig tage lidt længere tid end de to første, men de havde trods alt gjort det før. "So... how do you prefer we do it..?" spurgte hun. Alle mænd havde scenarier i hovedet, og hun var ret sikker på at han ingen undtagelse var. Hvilke forestillinger og drømme havde han? Det var nok nu han skulle ud med det.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 13 maj 2018 - 22:32

Hans smil voksede som hun fortalte hvordan hun fint kunne blive ved og egentlig så var det en fantastisk følelse at hun kaldte ham det. Det ville ikke være første gang de havde været så aktive og det ville bestemt heller ikke blive sidste gang. "That sounds really good.... I have plenty of energy to go....."
Det var nok fordi de var det de var at det kunne blive ved så længe, de fleste mindre væsner ville være slidt fuldstændig i stykker. Han kiggede lystent på hende og knurrede dybt og intenst ved hendes spørgsmål og sagde: "How i prefer?...... No talking..... Just go for what we feel like.... No regards for anything...." Det var en stor ting at hun gav ham muligheden så hun skulle også mærke at det var noget han virkelig ville. Uden at sige mere skubbede han hende bestemt ned at ligge og holdt hendes ben spredte, og med en hurtig bestemt bevægelse lå han mellem hendes ben og lod tungen danse med hurtige intense bevægelser
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 15 maj 2018 - 1:19

Ja ingen af dem var menneske, og han var trods alt udholden, så hun regnede ikke med at han blev træt så hurtigt trods alt. Så var hun ellers så ben og venlig, og lod ham bestemme hvad der skulle ske uden at være alt for meget på tværs. Til hendes store overraskelse, havde han dog andre planer.
Han skubbede hende af sig, og rykkede sig hurtigt ind mellem hendes ben hvor hun bare lå på ryggen og så op mod ham, blikket udfordrende, og en anelse legesygt. Det var da et svar hun kunne bruge til noget, og det trak op i hendes mundvig. "Well.. go ahead then.." svarede hun stadig udfordrende. Han tøvede da heller ikke, og ventede ikke mere end et sekund inden han var over hende, og brugte munden så effektivt at han hurtigt fik hende tændt igen. Hun klagede langt fra, bed sig i underlæben og gled den ene hånd over hans kraftige mørke hård. "Just like that, yes.." hun vidste godt han havde sagt ingen ord, men hun nød det sgu for meget til at tænke dertil.. og det blev da sagt i et tungt og nydende støn mens hun trak let i hans hår.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 415


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs 15 maj 2018 - 1:25

Han vidste udemærket at det langt fra var nogen lille ting at give styringen fra sig for hende, så derfor skulle hun heller ikke fortryde det. Ja det var hans plan at tænde hende ved at bruge tungen så intenst men det var langt fra det eneste han havde tænkt sig. Alle måder de kunne give hinanden nydelse på var helt fantastisk så de mange måder skulle da også nydes.
Ganske vist havde han sagt ingen ord men når hun nu sagde det mellem nydende støn og havde så dejligt fat i hans hår, sagde han heller ikke noget til det overhovedet. Imens tungen dansede meget intenst mellem hendes ben, lod han hænderne glide op og tage godt ved hendes bryster
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 799


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 14 af 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum