Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

A shitty situation - [Nightrage]

Side 2 af 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 8 feb 2018 - 10:25

Forandringen i hendes opførsel gjorde nu ikke noget, hun vidste stadig hvad hun ville have så det ville ikke blive blidt. Men samtidig tillod hun sig selv at nyde andet end at de bare for på hinanden.
Så da hun flyttede hans hånd, fangede han den godt hurtigt men i stedet for bare at tage hårdt ved som de måske før havde gjort, pressede han hånden mod hendes underliv. Der masserede han nærmest med fingrene i svagt roterende bevægelser. Så holdt han med den anden hånd ved hendes nakke og ledte så de intense kys og nap længere ned af mod hendes bryster
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors 8 feb 2018 - 14:55

Hun tillod sig netop at nyde det, og hun ville det rent faktisk godt. Det var nok effekten af hans blod i sig, og det faktum at hendes krop vidste hvad den gerne ville have. Han forstod tilsyneladende også hvad hun ville have, og som han gled hånden over hende på den måde, lukkede hun hånden om hans hår, og en dirrende udånding forlod hendes let skilte læber. Det var så vidunderligt mod hendes varme underliv, nærmest som ham hans hånd havde en kølende effekt på hende. Så begyndte han dog at køre fingrene i roterende bevægelser, der fik varmen til at tage til igen. Hans anden hånd fandt hendes nakke, og hans læber gled ned over hende. De store velformede bryster var allerede klar til ham. Hun elskede hans iver, at mærke og dufte hans begær, men ikke mindst elskede hun opmærksomheden.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 8 feb 2018 - 15:23

Den dirrende udånding fra hende, var som sød musik og unægteligt et klart vidne på hun kunne lide det. Og det var egentlig overraskende lækkert. Som han så begyndte at kysse ned af hende, blev bevægelserne fra hans fingre knapt så ivrige så det nærmere var en pirrende massage. Dog lagde han stadig lidt tryk på, hun var jo ikke lavet af glas. Da han så nåede hendes vidunderligt velformede bryster var de ganske rigtigt klar. Brystvorterne strittede så lækkert hvilket han også var hurtig til at udnytte. Han begyndte at kysse på dem meget intenst og klemte dem ind imellem hans hjørnetand og tunge nu og da inden de intense kys fortsatte. Hans lem afslørede også så fint at han var lige så tændt som hende
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre 9 feb 2018 - 12:09

Mens han udforskede, pirrede og kærtegnede hendes krop, tog hun sig i at nyde hans behandling. Han vidste hvad han lavede, og han ville tydeligvis gerne have hende. Hans krop afslørede det så fint, måden hans vejrtrækning faldt på, hans hjerteslag som var fastere, lydende der forlod ham, ivrigheden i hans leg, de spændte muskler, og ikke mindst, hans lem der var blevet hård og klar til hende. Hånden ved hans hår greb hårdere fat, og hun gled den anden hånd over hans skulder og ned langs hans side. Han var en flot mand, kroppen så markeret, muskulaturen så fremtræden, der var ingen tvivl om at han kunne gøre meget med den krop, og han skulle da være velkommen til at vise hende præcist hvor meget han ville gøre.
Hans tunge og tænder kærtegnedes hendes bryst så lækkert, og hans pirrende kærtegn af hendes underliv var ikke bare pirrende, men også intense og hårde. "Wait.." hviskede hun snart dæmpede og måtte samle sig. "My bed, now.." sagde hun derpå og forsøgte at trække sig fra ham så hun kunne hive ham med ind på sit værelse. Han skulle have lov at udforske hendes krop præcis som han gerne ville, og hun ville lade ham tilbede sig og pirre sig til hun ikke kunne mere. Stadig selvisk? Formentlig, men tingene kom i små skridt.. og se dog hvor langt de var kommet.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre 9 feb 2018 - 12:57

Han knurrede lidt ekstra som hun tog mere ved hans hår og lod sin hånd vandre over ham, som om hun udforskede hans krop. Måske var hendes motiver selviske, men det var fuldstændig ligemeget for hun lod jo til at kunne lide hvad hun så, rørte, og mærkede. Og der var sket utrolig meget allerede fra deres første møde. Da hun så bad ham om at vente, stoppede han med at kysse hendes bryster og holdt hånden stille imens han rettede sig op i fuld højde.
Så lod han hende trække sig afsted ind til sengen og smilede af lyst og forventning. Inde ved hendes seng samlede han hende op og smed hende nærmest ned i hendes seng så hun lå på ryggen inden han kort tillod sig selv at nyde udsigten. Men hans øjne fortalte der ikke ville gå mang sekunder med kun det
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre 9 feb 2018 - 13:43

Han kunne tydeligvis godt lide at hun rørte ved ham, undersøgte ham, og jo.. hun kunne også vældig godt lide opmærksomheden. Han stoppede dog med at kysse og kærtegne hende da hun bad om det, og rettede sig op i sin fulde højde igen, hvor han bare så mod hende. Hun så intenst mod ham, og trak derpå af sted med ham. På værelset tøvede han ikke med at løfte hende op, og hun nåede kun lige at se overrasket ud et øjeblik, før han smed hende på den bløde seng. Hun så udfordrende mod ham mens hans blik åbenlyst gled over hende, og hun lagde sig tilrette efter at have rykkede håret. "Do you like what you are looking at" svarede hun, mere konkluderende end spørgende. Hans blik sagde det hele.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre 9 feb 2018 - 19:47

Han kiggede meget intenst efter hende som hun lagde sig til rette og der herskede ingen tvivl om han kunne lide det overhovedet. "Like it?...... I love it..... Let me show you how much....."
Så gik han tættere på sengen og smilede med en brændende lidenskab i sine øjne. Med en hurtig og overraskende adræt bevægelse, sad han på knæ foran hende og strøg hænderne op af hendes lår imens han markede let med neglene. Som hænderne gled længere op blev hendes ben mere spredt. Så lod han sig selv nyde udsigten af hendes underliv og hendes vidunderlige krop inden han så lidt pludselig placerede sit ansigt meget tættere på og lod tungen lege meget intenst mellem hendes ben
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 11:50

Hun bed sig svagt i underlæben ved hans svar, og som han satte knæet i madrassen og øjeblikket efter fik hendes ellers store dobbeltseng til at fremstå som en barnseng med sin størrelse, kunne hun ikke lade være med at smile tilfreds. Det brændende blik han havde sendt hende, med en lidenskab hun ikke kunne fatte, forsøgte hun ikke at tænke for meget over. Aldrig havde en mand set på hende sådan som han gjorde. Hun havde set begær, lidenskab, et ønske om at eje, et ønske om at dominer, men ingen mand havde nogensinde kunnet håndter hende.
Hans hænder strøg op ad hendes lår, hans negle pressede sig mod hendes hud og efterlod fine linjer. Hun lukkede øjnene nydende i, og slap et dæmpede og knap hørbart suk. Han spredte hendes ben, og modtog kun en smule modstand før hun lå helt blottet for ham. Hans blik gled over sig. Sekundet efter var han over hende, og hans tunge gled mod hende så tæt og intimt. Hun lagde hovedet let tilbage i puderne og spændte af nydelse. Hendes underliv dunkede af varme, og hans tunge virkede så kølende mod sig. En hånd fandt atter hans halvlange mørke hår, og hun pressede ham instinktivt nærmere. Små dæmpede støn forlod hendes læber, mens han bugte tungen så intenst.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 12:10

Han havde heller aldrig set på en kvinde som han så på hende. De fleste behandlede ham som et vilddyr eller gav ham ganske enkelt ikke nogen modstand. Og når man var Alpha af natur så havde man brug for modstanden. Måske havde hun også set net på ham men hun havde dog vist at kunne udvikle sig når det kom der til.
Og hun var da kommet så langt at hun kunne lade sig selv nyde mere end det de havde startet med. Selvfølgelig trykkede han lidt imod da hun pressede hans ansigt mod sig men ikke desto mindre elskede han det. Dette blev også afsløret med det blik han sendte hende. Så sørgede han for at holde godt fast i hendes ben så de fortsat var spredte og lod tungen arbejde meget intenst. Ind imellem pressede han også sin tungespids mod hende som om den skulle til at glide op i hende. Om hvor vidt hun selv havde tænkt sig at gøre noget vidste han ikke, han tænkte heller ikke over det for hun skulle have alt hun kunne holde til
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 13:47

Mercy var ganske tilfreds over måden han behandlede hende på. Det var ikke fordi hun ikke havde haft mænd før til at give hende det hun ville have, men hvor lidt hun end gad indrømme det, så var det anderledes når det var ham. Hun vidste ikke helt hvad den forbandelse gik ud på, men hans berøringer føltes bare tusind gange bedre end enhver andens.
Hans blik hvilede da også mod hende, og som deres blikke mødtes, var det nærmest som om noget i hende knugede sig sammen. Automatisk strammede hun sit greb om hans hår. En bølge af hendes specielle dufte rullede ud i deres omgivelser, forførende og lokkende, og hun kunne sjovt nok ikke selv styre det. Hans kærtegn med tungen var så intense at hun var sikker på at det ikke ville tage lang tid før hun ville nå klimaks. Om hun havde tænkt sig at gøre noget? Lysten var der, men stoltheden bød hende at blive liggende og lade ham om at tage sig af hende.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 13:56

Måske var det forbandelsen der gjorde det, måske var det fordi han bare gjorde som han følte og havde lyst til. Men grunden var også dybest set lige meget. De var begge to kommet virkelig langt siden deres første møde, så det ville nok stadig være voldsomt men samtidig med også intenst på en helt anden måde.
Han knurrede nærmest ind mod hendes underliv som bølgen af hendes forførende duft kom, han havde så småt lært at det var noget hun ikke altid kunne holde tilbage altid. Måske gjorde hun ikke selv noget men hvorfor også afbryde hvad der var så dejligt? Og måske kom hun til det på et andet tidspunkt. Som hun begyndte at spændte i kroppen og forløsningen nærmede sig, pirrede han hende lidt mere ved at lade kun lige en fingerspids glide op i hende imens tungen fortsatte sit intense arbejde. Så måtte hun jo stoppe ham hvis hun ville nå sin forløsning på en anden måde
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 15:54

Selvfølgelig ville hun gerne komme! For hendes vedkommende var det underordnet hvordan det skete, hun ville bare gerne have forløsningen! Hans tunge gjorde et godt stykke arbejde, og i det mindste brændte hendes underliv ikke længere, om end hendes behov for forløsning steg. Hans fingerspids drillede hende, men han gjorde hendes også mere opmærksom.
Spændingerne tog dog til, og kort tid efter ramte hendes forløsningen hende og fik nok en bølge af hendes duft til at strømme ud mod ham. Hendes krop spændtes, og hendes støn faldt højt og intenst.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 16:01

Man kunne nærmest mærke hvordan hendes krop var lindret fysisk men det lod ikke til at hendes begær var faldet som sådan. Nu havde hun jo også muligheden for at hun kunne prøve de forskellige muligheder for hvad han rent faktisk kunne.
Da hendes forløsning ramte, var han egentlig ikke i tvivl, hendes høje nydende støn var så klart et signal. Så rettede han sig lidt op og lagde sit massive lem mod hendes underliv men ikke så det kunne glide op i hende. Hans blik vandrede over hende som hun spændte så lækkert over kroppen
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 16:09

Han satte sig op som hendes forløsning ramte, og hans lem var tæt mod hendes åbning, det blev hun dog først bevidst om øjeblikke senere. Det der dog skete var ikke helt det hun havde forventet. Forløsningen var skam skøn, men frem for den vidunderlige ro der fulgte, steg begæret, og varmen tog til i underlivet. Så blev hun bevidst om hans lem, og hendes blik blev vendt mod ham. "Fuck me" sagde hun bare. Han vidste trods alt godt hvad hendes krop ville have, og at tilfredsstille hende var tydeligvis ikke nok, hun skulle have ham op i sig, og han skulle ramme sin forløsning samtidig med hende.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 18:06

Han kunne godt fornemme på hende at blive tilfredsstillet sådan var lækkert men det var ikke nok til hendes krop. Hans blik var brændende intenst og han slikkede sig nærmest om munden inden han så svarede hende med et nærmest roligt nik hvorefter han satte sig godt på knæene og gned hans lem lidt mere mod hendes våde underliv. Kun spidsen fik i starten lov til at komme op i hende imens han strøg hende ned af siderne. Lidt pludselig tog han ekstra godt ved hendes hofter og trak hende hårdt og bestemt ned over hans lem i en meget bestemt bevægelse imens han knurrede intenst. Der gik ikke mere end et øjeblik inden han så begyndte at støde frem i en hård rytme og trak hende mod sig hver gang
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 18:20

Ja de havde ikke været sammen nok gange til at han huskede hendes lille problem. Eller også, kunne han bare godt lide at tage hende hårdt. Hun klagede da ikke over hans hårdhed, for hun elskede trods alt når han var hård ved hende. At blive forvandlet som ung og uberørt betød dog for hende hun vil være jomfru i al evighed, og derfor gjorde hans voldsomhed pænt meget ondt. Skriget der forlod hendes læber skyldtes dog i højt grad at ingen mand havde taget hende så hårdt før. Og hendes krop spændtes og rystede af smerten der skød gennem hende. "Fuck.." hun hvæsede og så mod ham med et vildt blik.
Hans stød faldt dog ret hurtigt og hårde, og hun satte sig let op og støttede på albuerne. Det dyriske udtryk og lydende sagde dog at han ikke skulle stoppe. Smerten blev tvunget væk, og hun fokuseret på hans krop, hans enorme lem som fyldte hende helt ud, og sit behov. Hans begær stod også tydeligt malet i hans blik. Han lod ham støde hårdt i hende i noget tid, inden hun samlede benene let og skubbede ham hårdt af sig - eller prøvede - for selv at kunne overfalde ham og lægge sig øverst.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 18:27

Ganske rigtigt var hun mere end bare stram, men hverken hende eller ham var fan af det alt for blidt. Han havde i hvertfald ikke oplevet nogen kunne få ham til det. Selv hendes måde at sige det ene ord på var frækt. Ganske vist skulle det ikke gøre alt for ondt men mon ikke hun nok skulle sige fra når det blev tilfældet.
Både fordi han var overrasket og fordi hun havde styrke fra hans blod, blev han væltet ned så han lp på ryggen hvorefter han kiggede meget intenst på hende og sagde: "Come and get me....."
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør 10 feb 2018 - 19:37

Hans blod gjorde hende ganske rigtigt stærkere, og styrken mellem dem var mere fair, om end han nok sagtens kunne tæmme hende på få øjeblikke hvis han virkelig satte sig for det. En normal varulv ville få tæv, men han var trods alt ikke normal. Det havde hun efterhånden fattet.
Han endte på madrassen, og da hans udfordring faldt, smilede hun med et glimt i øjnene. "Oh, I will.." svarede hun med en tone der var fuld af løfter. På et splitsekund var hun over ham, benene på hver side af ham, og hendes læber pressede sig hårdt mod hans. Hun pressede tungen mellem hans læber, og søgte hans tunge med sin, mens hendes hånd vandrede over ham, undersøgte ham nærmere.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør 10 feb 2018 - 20:38

Han smilede intenst og dragende som hun svarede på hans udfordring og sagde selv: "I was hoping you would say that....."
Hvem ville brokke sig over at være så tætte? Deres kroppes varme og begge deres begær var jo i fuld flamme.
Da hun så krævede et voldsomt kys og pressede mod med tungen, gengældte han og lod sin tunge finde hendes hurtigt i et krævende og begærligt kys. Som hendes hænder nærmest udforskede ham, greb han ved hendes lår og lod den anden gribe om hendes balde
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 11 feb 2018 - 9:44

Han var tydeligvis med hende, og hun tøvede derfor ikke med at søge hans tunge hvad han også gengældte. Nok var hun selvisk, men hun havde nu aldrig mødt en mand der ikke ville have hende.
Hun undersøgte ham nærmere med hænderne, lærte hans enorme krop bedre at kende, og kærtegnende ham hvor hun nu kunne komme til. Hans berøringer pirrende og intense. Hans greb om hendes balder generet hende absolut ikke.
Hendes læber forlod snart hans, gled ned over hans hals hvor hendes tunge strøg mod hans hud, og så fortsatte læberne med over hans bryst, nappede ham i den stramme hud. Kort efter satte hun sig op, greb om hans lem og stimuleret ham ligeså blidt og pirrende i et stykke tid. Derpå så hun mod ham med et legesygt glimt i øjnene."Ready for me?" kunne hun ikke dy sig for at spørge.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 11 feb 2018 - 13:18

Nok var hun selvisk eller sådan kunne det i hvertfald godt virke. Men det ændrede nu ikke på hendes vidunderlige lyde og hvordan hun nærmest nysgerrigt udforskede hans krop. Det var fordi hun oprigtigt ville mærke ham.
Så lagde han hovedet lidt mere tilbage som hun begyndte at kysse ned af hans hals og knurrede da også dybt da hun nappede ham så lækkert. Da hun så satte sig op og tog ved hans lem, stimulerede ham så lækkert, smilede han dragende til hende og svarede: "I am more than ready..... Depends on what you do....." Hans intensitet brændte så klart i hans øjne han nød både hendes legesyge kærtegn og udsigten
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn 11 feb 2018 - 22:27

Det ville hun, og selvom de ikke ligefrem var best of friends, så var det ikke fordi han var så slem. Hun havde bare fordomme, og troede sig selv bedre end andre, og at være afhængig af nogen, og især en varulv, var ikke lige det hun havde håbet på... han var dog ikke slem, og hun var vel heldig på mange punkter. Han havde jo faktisk behandlet hende rimelig godt i betragtning af hendes opførsel. Givet hende næring, beskyttede hende, og taget sig af hendes behov - selvom han så også fik noget ud af det sidste. Hun fattede dog ikke hvorfor han gjorde det, ikke at hun havde tænkt sig at spørge.
Han kunne da også tydeligvis godt lide sin behandling af ham, og hun kunne ikke lade være med at smile. Hun var ret tilfreds med at høre ham knurre, det var.. en lækker lyd. Hun smilede ved hans svar, og gled videre ned over ham "Do you trust me?" det ville rent faktisk undre hende hvis han gjorde. Men nu spurgte hun jo..
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn 11 feb 2018 - 22:43

Måske var det ikke optimalt i manges øjne, deres situation da deres arter jo var dødsfjender. Og ja hun så sig som mere end langt de fleste. Det gjorde hun måske også ved ham men alligevel var der en subtil anerkendelse ved måden hun sagde og gjorde ting på. Selvom det ikke var så direkte som man kunne regne med så havde hun jo faktisk også vist ham taknemmelighed for de ting han gjorde for hende. Måske kunne han være et røvhul og udnytte hendes forbandelse til sin egen vinding men der var noget meget bedre ved at lade hende anerkende ham for hvad han var og kunne gøre for hende hvor langsomt det end måtte tage.
Da hun så rykkede lidt længere ned og spurgte ham om tillid, knurrede han dybt men svarede da: "I trust you....." Måske ikke det smarteste men det tog han hvis det skulle komme der til
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Man 12 feb 2018 - 9:29

Hele den her forbandelsesting var vildt underlig, og hun kunne slet ikke fatte det her virkelig skete. Hvordan var det muligt?! Hun havde sgu aldrig i sit liv været så tæt på en varulv! De gange hun havde haft sat tænderne i dem havde deres blod været modbydeligt, og hun ville aldrig i sit liv have ladet dem røre sig som Charlie nu fik lov til. Hun prøvede godt nok ikke at tænke meget over det, men det var sgu svært. Nu fokuseret hun dog på noget andet, hans skønne krop, og hun havde stillede ham et vigtigt spørgsmål. Hun smilede da også ved svaret, stolede han virkelig på hende? Hun anede ikke om hun skulle være beæret eller ej, men af en eller anden ulogisk grund, så stolede han på hende. Hun lænede sig ned over ham, kyssede ham igen hen over maven og fortsatte længere sydpå. Hånden gled stadig over hans lem, og kort efter ramte hendes læber ham også. Kyssede ham langs hans stive erektion, og gled kort efter tungen over ham som var han hendes helt egen perfekte slikkepind. Bevægelserne ikke mindre sensuelle eller forførende end før.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Man 12 feb 2018 - 9:55

Charlie havde aldrig haft det samme had som så mange andre af hans race men der var selvfølgelig nogen rådne æbler i kurven gennem tiden der virkelig heller ikke gjorde det nemt at holde af vampyrer. Men Jacintha havde vist sig fra en anden side end den man lige først mødte og meget af det var måske på grund af forbandelsen der hvilede på hende. Men det var alligevel som om de havde udviklet et eller andet i stedet for bare en behandling af symptomer fra forbandelsen.
Så kiggede han først ned for at nyde udsigten af hende og hvad hun lavede, men måtte dog kort lægge hovedet lidt tilbage og komme med en lavmælt knurren som svar på hendes handling. Det føltes virkelig lækkert og hun måtte da slet ikke stoppe
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 2 af 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum