Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» A pure heart - [Carver]
Today at 10:54 by Aphrodite Cypris.

» Death is only another step (Nessa)
Yesterday at 2:12 by DuChance

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Søn 9 dec 2018 - 15:16 by Zakaroff

» Missed you - [Alain]
Søn 9 dec 2018 - 1:51 by DuChance

» What is going on?!
Tors 6 dec 2018 - 2:23 by Khaa

» Show me you are worth it - Nightrage
Man 3 dec 2018 - 10:51 by Nightrage

» How about no?
Fre 30 nov 2018 - 20:59 by Roar

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Ons 21 nov 2018 - 21:02 by Morgan L. Withers

» Silence and Violence
Ons 21 nov 2018 - 13:49 by Cimberlie

» Face Claim
Man 19 nov 2018 - 10:49 by Edward Price

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 504 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Milo Fuchs

Vores brugere har i alt skrevet 253288 indlæg in 12778 subjects

A shitty situation - [Nightrage]

Side 8 af 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Ons 14 mar 2018 - 18:41

Han vidste godt at hun var ligeglad med det faktum at han var på arbejde, men det var han dybest set også selv. Han vidste udemærket at han var blevet hyret på grund af hans kampe i arenaen. Det gjorde også at han tog sig lidt friheder hvis han ville. Så kiggede han meget intenst i hendes øjne efter at have fjernet bloddråben inden han sagde: "You are most welcome Ms. Phillips....." Det var tydeligt hvordan han svarede på den ærbødige måde blot for at drille tilbage men det lod nu heller ikke til at have generet hende på noget tidspunkt.

Da hun så henledte opmærksomheden på mændene, kiggede han selv der hen og hans skarpe sanser kunne høre dem. "Is it even a good idea to have one? I mean doesnt it distract him from the fight tomorrow night? Perhaps i should place my bet otherwise...."
Så kiggede Charlie drilsk på hende og sagde: "Those pathetic humans only see this as a means to more money..... But i like your thinking..... Of course we should"
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Ons 14 mar 2018 - 20:34

De havde gang i en virkelig hyggelig leg, om end hendes veninder nok gerne ville have hende tilbage. Hun lod dem dog vente, nu hyggede hun sig trods alt. Hun blev da også færdig med at rette på hans krave, og kommenteret på den opmærksomhed de fik. ”Humans, they don’t seem to understand they are nothing but food..” svarede hun og fulgte hans blik mod flokken af mænd, som hun sensuelt og smilende vinkede til. ”Let’s have some fun..” tilføjede hun øjeblikket efter. Hun stak armen i hans, og trak af sted med ham hen mod flokken. Knap var de stoppede derhen, før hun sendte dem et hjertesmeltende smil. Hun var trods alt omvandrende charme og sex i et. ”Gentlemen..” lagde hun ud med, brugte sin blide sensuelle og charmerende tone. ”I hope you will be there for the fight tomorrow. My dearest .. wolf here.. is more than ready.. I have made sure he is myself..” fortsatte hun og blinkede op mod varulven. Derpå så hun mod hans manager. ”Didn’t think I will see you around anymore.. not since I took your job..” sagde hun til manden, og understregede rimelig meget at han ikke længere var Nightrages manager, men at hun var.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Ons 14 mar 2018 - 21:53

Han fnyste let, ikke af hendes ord men af flokken af mænd. De så ikke en stolt kriger, de så kilden til endnu flere penge. "Hmpf..... Never been much for junkfood...." Tydeligt en bemærkning om at han ikke ville unde dem at sætte tænderne i dem. Han kunne nærmest se i hendes øjne hvordan hun havde en dejligt ondsindet plan.
Charlie gik med hende og så flabet på mændene imens hun fortalte hvordan hun selv havde 'gjort ham klar'. Og hvis hun så efter kampen valgte at besøge ham i backstage, ville han være den første i meget lang tid.
Manden der længe havde erklæret sig selv for manager kiggede forvirret på ham og hende imens han spurgte: "Nightrage?..... I mean Charlie..... What does she mean?" Charlie fnyste stolt og smilede til hende. "You're not my manager.... In that case you are five matches behind in paying me.... So ask her what she means"
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 20 mar 2018 - 20:29

Hans svar fik hende nu til at smile. "I like playing with my food.. can't help it.." svarede hun bare drilsk igen. Han var jo også lidt hendes mad, men han vidste vel efterhånden at han var mere end bare et måltid, de knaldede trods alt som kaniner så snart de var alene. Hendes krop ville bare konstant have ham, og han syntes heller ikke at klage. Nuvel, for nu var hendes fokus ikke sex - thank God - men flokken af mennesker der troede de var verdens navle. Det var de ikke, for det var trods alt en titel hun selv ejede.
Hans såkaldte manager var også pænt hjernedød, og hun sukkede opgivende da han så hjælpeløst spurgte Charlie hvad i alverden hun dog mente. Varulvens svar sagde vel det hele. "You are pathetic shit who doesn't know how to handle a warrior his kind. I even don't understand how you can be alive.." et kort øjeblik så hun mod varulven med at hævede bryn. Hvorfor fandt han sig i det her i det hele taget? Han havde givet hende så meget modspil og modstand, hvorfor ikke smadre hovederne på idioter som denne? Mændene han havde snakkede med virkede også pludselig ret usikre på situationen. "Gentlmen. Regardless of what this man has told you, my dearest champion here, he will win tomorrow, without any doubt. But if you are making any bet, you should come to me.." hun skulle nok sørge for at varulven blev stinkende rig i løbet af bare.. hm... hvad skulle de sige..? Tre kampe? Det lød sandsynligt i hendes ører.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs 20 mar 2018 - 20:44

Charlie kunne ikke lade være med at grine lidt for sig selv da hun så bestemt satte den sørgelige lille mand på plads hvorefter han selv svarede: "He is alive because there is absolutely no challenge in him...." Samtidig med det så følte han sig stolt over hun kaldte ham kriger på den måde, han vidste hun kun sagde den slags hvis hun virkelig mente det. Og der var jo også noget mellem dem mere end hendes forbandelse.
Deres sex var jo voldsomt og intenst lige så snart de nærmest havde muligheden og det kunne da ikke udelukkes at der ville ske noget når kampene var overstået. Da hun så nævnte hvordan de skulle arrangere væddemålene hos hende, var mændene først lidt skeptiske men nikkede dog. Fuldstændig ligeglad med omgivelserne stod Charlie også tæt ved hende med armen om livet på hende
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 20 mar 2018 - 23:03

Hun hævede brynet af den tidligere manager. "Are you still talking..?" sagde hun tydeligvis forundret over at manden ikke havde mere selvrespekt siden han ikke var skredet endnu. Men et menneske, hvad kunne man ellers forvente sig. I stedet fokuseret hun på det der var vigtigere, pengene.. eller mændende med pengene. Varulven talte hende heldigvis ikke imod, og hun fik ordnet det med de resterende mænd der sjovt nok alle var tilfredse. Immune overfor hendes charme var de sgu da heller ikke, så det var ikke længe det tog hende før hun kunne nikke tilfreds. Hun havde røvpullede dem, og de anede det ikke engang. Om manageren var skredet mens de havde snakkede, havde absolut ingen betydning for hende. I stedet for, vendte hun sig mod varulven og så op mod ham. "When are you off duty?" spurgte hun mens hun gled en hånd over hans bryst.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Ons 21 mar 2018 - 6:30

Den tidligere manager blev nærmest gasblå i hovedet inden han vredt stormere der fra og bandede og svovlede. Noget med en tabt indtægtskilde hvilket kun fik Charlie til at fnyse og sende et vredt blik efter ham. Charlie var ikke højt uddannet eller noget men hvis der var noget han efterhånden forstod sig på så var det netop de kampe. Så han kunne så tydeligt regne ud at han ville få utrolig mange penge hvis han vandt. Det ville hun jo også men det gjorde ham ikke noget. Imens hun fik ordnet væddemålene, fik Charlie kort fat på en af de ansatte og fik diskret bestilt den fineste champagne de havde. Som han fik de to glas, kom han et par dråber af sit eget blod i det til hende.
Da hun kørte hånden over hans solide brystkasse, smilede han intenst og rakte hende det ene glas inden han kiggede op på uret og sagde: "I get off duty in two hours......"
Så lagde han hånden om livet på hende og så brændende intenst på hende
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Ons 21 mar 2018 - 8:09

Der blev bestilt champagne mens hun forhandlede, og som hun fik glasset i hånden, og løftede det til læberne, opdagede hun hurtigt hans blod hvorfor hun ikke kunne kvæle et smil. Ikke så godt som selve kilden, men hun klagede så absolut ikke. Snart gav hun mændene håndtryk og så smuttede de ellers og efterlod de to så alene som man nu kunne være på en natklub. "Delicious, but not as good as when it come right from the source.." kommenteret hun hvorpå hun spurgte om hvornår han havde fri. Hans blik og greb om hende fik hende til at smile. "Alright, I need you to rest and be ready for tomorrow. If you want, you can stay by me when you are done here.. " meget storsindet tilbud af hende, det vidste hun.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Ons 21 mar 2018 - 11:32

Han havde et stolt og stålfast blik i det han hilste på mændene da de gik. Hendes kommentar fik ham til at trække på smilebåndet inden han kortvarigt blottede halsen for hende og sagde: "I'm sure you can have a little later.... "
Da hun så foreslog at han kunne tage med hende, tænkte han kun over det et splitsekund inden han gav hendes side et drilsk klem og sagde: "Believe me i will be ready.... But it sounds like a perfect idea..... Besides... My new manager should arrive with her fighter.... So how bloody do you want the matches?..." Så stod han ganske roligt og smagte selv på champagnen imens hans intense øjne hvilede på hende. Kampene ville under alle omstændigheder blive voldsomme men det hjalp jo altid når man havde et mål
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Ons 21 mar 2018 - 19:09

Han blottede halsen for hende, og hun smilede ved det svar. "Nah, I am fine at the moment. I want you to be ready for tomorrow.. drinking from you could affect that even though you heal pretty fast.." svarede hun. Nu havde hun selv sat penge på ham, så måtte hun hellere sørge for at han vandt. Ikke at hun var bekymrede dog.
Hans efterfølgende ord fik hende til at grine "First, play with him.. then .. knock him out.. the amount of blood is up to you..I have plans for you, and I hope you are ready..." ikke flere småkampe til ham, nu skulle han bryde igennem.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Ons 21 mar 2018 - 19:56

Han så meget intenst på hende da hun konkluderede hun ville vente med hans blod. Det gav jo god mening at han skulle være så klar som overhovedet muligt. "The offer still stands...... But then again your bite is very intense..... I love it....." Han havde en idé om det var meget store beløb der ville blive udvekslet hvilket også ville betyde at han ikke længere behøvede at nøjes med job som dørmand.
Så grinede han let tilbage inden han sagde: "I will.... And there will be blood..... Knowing these people, there is a good chance that they will try and agitate me enough that i change form..... But i know how to handle it.... Maybe you can tell me those plans when i get off duty?....." Han ville komme til at bruge tid sammen med hende inden kampen og hun ville måske være den første til at se ham efter. Det lød slet ikke tosset
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Man 26 mar 2018 - 19:55

At tilbudet stadig stod ved magt, tvivlede hun ikke på, men... tilføjelsen derpå fik hende til at hæve brynet. Han ligefrem elskede når hun bed ham? Det måtte skyldes rovdyret i ham, eller bare en bid fetich. "Well, I like your blood.. and need it, so.. I guess it is good you like my bite.." hans blod var jo bedst friskt, lige fra åren, så hun ville bestemt ikke begynde at ændre på måden hun fik mad på.
"If you can help it, then don't change form.. not yet. As for the plans, I will.. you are a part of it afterall.." blev hendes svar hvorpå hun blinkede drilsk. Så klappede hun ham på røven "Get back to work, and I will see you later at my place.. don't be late.." tilføjede hun, inden hun med et glimt i de gyldne øjne, vendte om på hælen, og smuttede tilbage til sine veninder der naturligvis var helt oppe at ringe over hendes relation til ham. Kommentar som 'Åh my God you are so lucky' og 'Damn gurl how did you get him?!' faldt. En tredje overhørte hun bevidst, den om at de var sådan et sødt par, for nej.. det var de ikke, de var ikke et par, det.. kunne de ikke være.. han var varulv, en alpha endda.. hun en vampyr.. et forhold mellem de to var slet ikke muligt.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Man 26 mar 2018 - 20:05

Han smilede med en brændende intensitet ved hendes ord og knurrede lavt så det ville kræve hendes stærke sanser at høre det. "Good..... I will rip out the throat of anyone else who tries to drink from me but you...."
Hans blik vandrede kort over hende med den glød kun hun fremkaldte hvorefter han nikkede til hende og sagde: "I will do my very best.... Maybe i will catch a glimpse of you when you want it to happen then......" Som hun klappede ham på røven, tog han kort men bestemt om hendes inden han sagde: "I will be there..... Do not worry about that...." Så kiggede han efter hende som hun gik tilbage til hendes veninder hvorefter han vendte tilbage til arbejdet. Dog var han aldrig udn for hendes synsvidde da han jo stod for VIP området. Kun ganske kort var han oppe og bestilte en flaske af den dyreste og lækreste champagne til hendes bord
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Man 26 mar 2018 - 20:36

Åh jo, den lavmælte knurren hørte hun, og det var som en dragende kalden. Han vidste præcist hvad han skulle gøre for at få hendes opmærksomhed, og bringe hende tættere på sig, og det var tydeligt hun måtte lægge bånd på sig for ikke at røre mere ved ham. Svaret fik dog mundvigen til at glide op, det kunne hun lide at høre. "Good, I hate to share.." svarede hun derpå. "Maybe.. but don't focus on me, the fight is the most important.. I will be waiting for you when it is done.." tilføjede hun. Da hun klappede ham på røven, var han ikke sen til at tage godt fat i hendes røv, og hun blev kort trykkede ind mod ham. "Good.." derpå smuttede hun, og ikke længe efter blev der placeret en flaske dyr og vældig kold champagne på hendes bord. Der blev naturligvis spurgt hvem det var fra, og svaret fik hende til at smile. Den blev nydt, mens hun i smug holdt øje med ham, hun kunne ikke lade være. Hendes krop vidste ubevidst hvor han var hele tiden.
En time senere smuttede hun med veninderne, og de skiltes hvor hun tog hjem til sig selv. Det blev til et langt lækkert bad mens hun tænkte over tingene, og en ide faldt hende ind. Måske skulle hun pirre ham lidt, så hun trættede ham godt og grundigt, og så han kunne få en god nats søvn. Hendes ide fik hende til at smile, og hun stod ud af badet, tørrede sig omhyggeligt, og gik på jagt efter noget lækkert i sit skab at klæde sig i.

Lingerie
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Man 26 mar 2018 - 20:47

Kort holdt han hånden meget tæt på hendes kind så hun lige nøjagtigt ville kunne mærke hans kløer stryge over hendes fine hud. "Do not worry..... I will win that fight.... It will be a brutal as you like it..... Come to the champions chambers after i win....." Han vidste godt at kampene absolut ikke var til at spøge med og slet ikke når der var så mange penge på spil. Men hun gav ham også en højnet stolthed, hun anerkendte ham for hvad han var. Og i hendes situation var det absolut ikke nogen lille ting.
Han afsluttede sin vagt uden de helt store problemer andet end et par fulde folk havde spildt på ham inden de så var blevet smidt ud. Så inden han tog hjem til hende, var han lige ude og skifte til et helt kulsort jakkesæt og sorte boxershorts i utroligt lækkert stof. Der gik heller ikke længe inden han kom hjem til hende og bankede på. Egentlig så han meget frem til kampen men lige nu mere til at se hende
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Man 26 mar 2018 - 21:23

Hans kærtegn fortalte hende præcis hvor farlig han var, og hvor heldig over at hun ikke var hans fjende lige nu. "I will.. don't worry.." var hendes svar faldet.

Hun var kun lige blevet færdig da han dukkede op, elevatoren førte ham hele vejen op til hendes lejlighed, og hun gik ud for at lukke ham ind, ikke klædt meget andet end sit undertøj, og så havde hun lige slynget en silkemorgenkåbe hen over som ikke dækkede meget. Som hun åbnede døren for ham, bemærkede hun straks han havde skiftede fra hvidt til sort, og det trak op i hendes mundvig. "Well hello there.." hilste hun så pænt hun nu kunne. "Come in.." tilføjede hun og rykkede sig fra døren, og lod ham om at komme ind og lukke den efter sig. Imens gik hun bare ind mod stuen, ladende ham få en lækker udsigt til sin røv.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Man 26 mar 2018 - 21:35

Som hun åbnede døren, blev han også mødt af et helt fantastisk syn. Hun var helt ufattelig sexet og smuk som altid. Han smilede meget intenst og nikkede langsomt imens hans øjne slugte hver eneste lille detalje med stærkt begær. "Hello there...... I almost seem underdressed......."
Som hun lukkede døren og gik ind mod stuen, stod han kort bare og nød en helt fantastisk udsigt. Ja hun havde virkelig en helt fantastisk røv og hun var fuldt ud klar over hvad hun gjorde ved ham.
Roligt tog han jakken af og hængte den over en stol, hvor man så kunne se at skjorten ikke holdte til specielt meget mere. "Gladly...... Did you have a good night?......"
Både minded på at hun havde ordnet den stakkel der før havde kaldt sig hans manager men også deres intense møde
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 27 mar 2018 - 21:08

Lugten af hans begær kildede i næsen, og det trak op i hendes mundvig. Sikke en skøn duft, det klagede hun ikke over. Hans duft var dog ikke det eneste der indikeret at han var ganske tilfreds ved synet, nej... hans blik talte også sit tydelige sprog, og hun vendte da også om på hælen kort efter for at lade ham få det hele med. "Underdressed? I will say you are too dressed.." han havde trods alt mere tøj på kroppen end hun havde.
Han fulgte da også efter, og som hun slog sig ned i sin sofa og så mod ham, var han ifærd med at få jakken af. Det var ret tydeligt hvordan den skjorte sad tæt, at sømmende truede med at springe. Hun gad da godt se ham spænde lidt i de muskler..
Hans spørgsmål fik dog hendes fokus på andre ting, og hun betragtede ham med hovedet en anelse på skrå og greb om en hårlok hun snoede om sine fingre. "It was fun, I danced, played with the big boys.. again, and.. someone bought me a bottle of champagne.." svarede hun og blinkede drilsk. "What about you...? You seem so..tight up.. want me to help you out..?" endte hun spørgende og hentydeligt tydeligvis til hans tøj, ikke at hun ville klage over udsigten hvis han gav sig til at smide det for hende.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs 27 mar 2018 - 21:52

Han kunne ikke lade være med at trække på smilebåndet da hun mente han var for påklædt. Det kunne han jo hurtigt gøre noget ved. Så kiggede han lumsk på hende og sagde: "I guess i can fix it..... This shirt seems to..." Mere sagde han ikke inden han spændte lidt i musklerne og ganske vist måtte syningerne give efter og revnede voldsomt ved hans brede skuldre. Så blinkede han drilsk til hende og sagde: "Oops..... Guess i can't wear this anymore....."
Så lyttede han til hendes forklaring om hvad hun lavede, imens han trådte tættere på hende imens han åbnede skjorten og sagde: "Good to hear you enjoyed your evening..... A bottle of champagne?.... A nice gesture..... Wonder who that could be"
Som han stod foran hende, tog han skjorten helt af og lod hende først kigge lidt inden han sagde: "A little help could be nice.... Unless you just want to enjoy the view? I am....."
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 27 mar 2018 - 22:03

Så opfyldte han lige hendes drøm om at se ham spænde i musklerne, og ganske rigtigt, kunne skjorten ikke holde til det. Det trak op i hendes mundvig ved synet, og hun bed sig svagt i underlæben. "How sad.. poor shirt.." bemærkede hun næsten helt medfølende, om end det tydeligvis bare var hendes spøg.
"No idea, probably one of my fans.." kunne hun ikke dy sig for at bemærke om hvem denne mystiske person der havde sendt hende champagne mon var. Ja hendes ego havde jo aldrig fejlede noget.
Snart stoppede han foran hende, og skjorten - eller hvad der nu havde været tilbage af den - var helt af og væk. Hun betragtede ham med et nydende blik, han var virkelig noget af et kønt syn. Nuvel, køn var nok ikke det ord man ville bruge på ham, for han var stor, stærk, robust, gigantisk.. ja alt andet end bare 'køn' eller 'kær'. "Oh the view is really good from here as well... hmm.. I wonder what hides under those.." så gled hun hånden over hans skridt - uden på bukserne naturligvis - og strøg hånden bevidst pirrende ned over ham. "Seems as if there is something huge in there. I should check it out, don't you think so..?" hun ventede ikke på svar, før hun havde gledet hånden til hans bælte, åbnede bukserne, og trukket dem af ham. Boksershortsene havde fulgt med. Hendes krop vågnede straks, og varmen der var begyndt at melde sig når han var i nærheden, dukkede nu atter op, langsom .. men hun fornemmede den tydeligt.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs 27 mar 2018 - 22:22

Han trak på smilebåndet af hendes kommentar om skjorten, den betød jo ikke noget men hendes reaktion på den gik i stykker, var lækker. Så blinkede han til hende og sagde: "Maybe..... As long as it was a good champagne..... " Der var jo ingen tvivl om hvem der havde givet hende den flaske men det var nu en dejlig drilsk måde at kommentere det på.
Hendes kommentar om udsigten var lækker selvom hans stærke sanser havde afsløret fint hvordan hun havde det med det. Da hun så strøg hånden over hans lem uden på bukserne, sukkede han meget lavt og sagde: "Better check....."
Da hun så spurgte om hun skulle kigge på det, nåede han ganske rigtigt ikke at svare før hun havde taget bukserne af ham. Hans lem var ganske rigtigt klar til hende og han trådte ud af sine bukser så han nu stod helt nøgen foran hende. Drilsk blinkede han til hende og spurgte lystent: "Found something interesting in there?"
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 27 mar 2018 - 22:33

"It was alright.." svarede hun flabet igen. Den havde været god, men hun ville trods alt ikke have det skulle stige ham til hovedet af han havde gjort noget der havde glædede og tilfredsstillet hende. Han måtte da gerne gøre det igen, eller anstrenge sig for at glæde hende endnu mere. Hun klagede ikke.
Snart havde hun trukket bukser og boksershorts af ham, og han trådte ud af dem og var helt nøgen. Ja nu var han i hvert fald mindre påklædt end hun var. Hans flabede spørgsmål fik hende til at lægge hovedet tilbage og se op mod ham, mens hun lukkede hånden om hans lem. "Mhm.. World's biggest lollipop.." svarede hun flabet, og med de ord, lænede hun sig frem, og gled tungen over ham, nærmest for at smage. "Mhm.. not bad.." bemærkede hun flabet inden hun omsider rejste sig op. Langsomt og sensuelt kom hun ud af morgenkåben, og lod den glide helt af hende så han havde frit udsigt til undertøjet. "Guess it is bedtime for our champion.." at der ville ske helt andre ting i sengen end at sove.. well, det lå vel lidt i kortene. Nåh ja, hendes skød var blevet varmere over de sidste fem sekunder, hendes duft spredte sig kraftigere...
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs 27 mar 2018 - 22:51

Da hun så kiggede sådan op på ham og lukkede munden omkring hans lem, kunne han ikke holde et suk tilbage der dog hurtigt blev erstattet af en dyb, autoritær og lækker knurren. Som hendes tunge kørte over ham, blev den lystne øjenfarve også mere tydelig og han smilede intenst til hende. "Good...... Would hate for it to be wasted......."
Da hun så rejste sig og morgenkåben gled langsomt af hende, nød han meget tydeligt udsigten og havde mest af alt lyst til bare at flå hendes sexede undertøj af. Men ganske rigtigt så lå det i kortene at de nok ikke skulle i seng for at sove med det samme. Hendes specielle duft var ganske markant og han elskede det, det var en duft der kunne fortrylle ham fuldstændig.
Så lagde han armen om hendes talje og trak hende helt op af sig inden han lænede sig ned og kyssede hende på halsen et par gange inden han nappede hende markant med tænderne. Blikket mødte hendes endnu en gang imens han tog hende fast på bagdelen. "I have to win first...... But lead the way....... Manager....." Hans stemme var forførende og drilsk imens han stadig knurrede lavt på en måde han kun gjorde for hende
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors 29 mar 2018 - 14:02

Hun smilede ved hans reaktion, kunne trods alt ikke lade være. Snart rejste hun sig dog op, og han nød tydeligvis udsigten hun gav ham. At hendes duft påvirket ham, ja det var jo ikke nyt, men hun kunne lide den effekt hendes duft havde på ham. Hun var glad for at han ikke var immun, slet ikke når hun var så afhængig af ham. Sekundet efter endte hans stærke arm om hende, og hun blev pressede ind mod hans gigantiske krop. Han var så varm i forhold til hende. Hans læber fandt hendes hals, og hun blottede den underligt nok for ham, inden hun viklede fingrene ind i hans hår. Det var en lækker følelse, hans læber, hans duft, hans lyde. Så nappede han hende med tænderne, og hun knurrede dæmpede, det var både en advarsel, men også et signal om at hun var bevidst om ham. Så mødtes deres blikke, inden han tog fat om hendes røv med hånden og klemte til. "Oh, you will.." hun havde ingen tvivl i sit sind. Alligevel trak hun sig fra ham, og vadede ind mod sit soveværelse hvor hun på mest forførende vis kravlede op i sengen, og ind under silketæppet hvor hun tydeligvis gjorde plads til ham ved siden af sig.
avatar
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 405


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors 29 mar 2018 - 14:18

Den måde hun reagerede på hans greb og små kys op af hendes hals var lækker, men det var det nu også når hun knurrede på den måde. Ja det var en advarsel men samtidig også et bevis på at hun kunne lide det. "Of course.... I can't let you down now can i?...... I will look for you there..... If you want me to change form there, just give me a sign..... I can control my change....." Der var trods alt ikke mange varulve der ude der selv kunne styre deres forvandling men han var selvfølgelig heller ikke som andre varulve, langt fra. Han var Alpha, og selvom deres arter normalt set var fjender så anerkendte hun ham såvel som han anerkendte hende. Hvis vampyrer havde Alpha'er så ville hun så absolut være det. Hun bar hendes udøde natur på et helt andet niveau.
Han stoppede op og lod sig nyde udsigten som hun kravlede så sensuelt op i sengen hvorefter han knurrede dybt imens han selv kravlede op til hende. Hans hånd kærtegnede fast op af hendes ben imens hans øjne fastlåste sig i hendes
avatar
Nightrage
Highly competent (Rank 13)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 788


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 8 af 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum