Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 11:50 am by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Søn mar 24, 2019 2:02 am by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Fre mar 22, 2019 6:47 am by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Fre mar 22, 2019 1:46 am by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Fre mar 22, 2019 12:45 am by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Tors mar 21, 2019 10:40 am by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Tors mar 21, 2019 10:24 am by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Ons mar 20, 2019 10:48 am by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Ons mar 20, 2019 10:42 am by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Ons mar 20, 2019 10:28 am by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

A shitty situation - [Nightrage]

Side 5 af 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs feb 20, 2018 10:41 am

Det var som om verden gik i stå da hun sagde hans navn og sådan tiggede, og det lignede hende sgu heller at tigge, men med ham var det ved at blive en vane.. desværre. Det var dog slet ikke det hun tænkte på, for hans blik, og de efterfølgende dybe og hårde stød fortalte hende han var med hende hele vejen. Da han skubbede hende ud over kanten, slap hun et højt og intenst støn. I samme øjeblik skød hendes krop en bølge af hendes duft ud i sine omgivelser, mens underlivet krampede fuldstændig sammen omkring ham. Den brændende fornemmelse tog et øjeblik til og fik hendes støn til at blive højere af den smerte der skyldtes hans manglende forløsning, det varede dog kun et sekund inden han selv kom og fik hendes kramper til at tage til et øjeblik inden lindringen omsider strøg over hende. Hendes krop skælvede og blev stadig gennemrystede af orgasmens efterskælv, og hun var fuldstændig brugt og helt smadret. Ude af stand til at løfte en finger lå hun der bare med et sløret blik og små stønnelyde der nu og da, forlod hendes læber.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs feb 20, 2018 11:01 am

Måske så hun det som en dårlig vane, det kunne han af gode grunde ikke vide. Men det var ikke sådan han så det, for måske tiggede hun eller lød sådan men han så det mere som at de efterkom hinandens begær og lidenskab.
Det eneste det handlede om for ham var at de begge to skulle nå det de hungrede sådan efter. Og han kunne jo godt tyde på hende at der ligeledes var smerte med i det.
Det var også en meget kraftfuld forløsning der kom gennem ham, da hun strammede så voldsomt i sit i forvejen stramme underliv. Som orgasmen stadig sitrede igennem ham, måtte han placere hænderne på bordet og tog nogle dybe indåndinger imens han fik kroppen under kontrol igen. Og så kunne han selvfølgelig ikke lade være med at nyde udsigten der lå så udmattet foran ham
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 22, 2018 10:00 pm

Hun opfattede svagt at han greb om bordkanten, alting var uklart omkring hende og selvom hun ikke havde behov for ilt lå hun nærmest og gispede efter vejret efter de anstrengelser som hendes krop lige havde oplevet. En refleks, mere end det var noget andet.
Omsider blev hendes blik mere klart, og hun så op mod ham med et træt og næsten dovent blik. Hun var så tilfreds som hun kunne være, men rakte alligevel let ud efter ham, og strejfede hans arm med en fraværende bevægelse. Hold da kæft hvor havde hun det godt lige nu, hendes krop føltes bare så tung, og .. hun kunne mærke behovet for hvile efter de seneste dages begivenheder.
Hun kæmpede sig nærmest op at side. "My body is shutting down, I need to rest.." sagde hun. Hun rykkede sig så han gled ud af hende, og kom op at stå på egne ben. Følelsen af ham i sig fik hende et øjeblik til at klemme benene sammen, og slippe et suk. Hun kunne dog ikke blive stående der, og måtte i seng før hun faldt om. Ved soveværelset så hun tilbage mod ham. "Are you coming?" hun ventede ikke på svar, forventede bare at han fulgte efter.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 22, 2018 10:25 pm

Han bemærkede godt hvordan hun rakte stille op og strejfede hans arm, det var rart og man kunne nok ikke forvente sig så meget som hun var så afkræftet lige nu. Men det betød bare hun havde fået hvad hun sådan higede efter. Og måske higede han ikke efter det på samme måde som hun gjorde, men derfor så han det stadig som et behov for ham også. Han vidste heller ikke lige hvordan han skulle sætte ord på det, så det lod han være med indtil han vidste hvordan.
Da hun sukkede lavt over fornemmelsen af ham og måtte samle sine ben, smilede han kort og gik så efter hende. Henne ved hende, lagde han hænderne på hendes skuldre og masserede dem roligt imens de gik helt hen til sengen.
"We better get you into bed then...."
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Fre feb 23, 2018 12:12 pm

At han havde noget på hjertet som han ikke kunne formuler med ord, anede hun af gode grunde ikke. Godt det samme, hun var næppe klar til at høre det, og lige nu ville hun formentlig bare gabe og stirre tomt på ham. Nuvel, måske ville det være bedst at snakke med hende i sådan en situation, reaktionen ville i hvert fald være mindre dramatisk.
Under alle omstændigheder fulgte han med ind på værelset, og gled hænderne over hendes skuldre som han masserede med sine stærke fingre. Per automatik slap hun et dæmpede støn af bare nydelse. Kæft han var god til det der, ja det var lige før benene gav efter under hende så godt det føltes. Heldigvis faldt hun ikke om, men gik de sidste skridt hen til sengen og kravlede derop og under silketæppet. Hun behøvede den jo egentlig ikke, men det var tydeligvis af luksuskvalitet, og hun elskede luksus. Hun lagde sig bare om på siden, så kort mod ham med trætte øjne, inden hendes krop lukkede af og hun forsvandt ind i den dvalelignende tilstand vampyrer nu kom i, eller.. hun gjorde.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Fre feb 23, 2018 12:56 pm

Som hun sukkede over hans korte men faste massage, kunne han ikke lade være med kort at grine inden han sagde: "You need more of this as well don't you?....." Selvfølgelig drilsk men det ville nu ikke genere ham at gøre det for hende. Måske vidste han ikke så meget om hvad han lavede men det var også ligemeget hvis hun fandt det behageligt alligevel.
Så gik han det sidste stykke hen til sengen og lod hende lægge sig inden han så lagde sig ved siden af hende og kiggede på hende. Så tog han en dyb indånding og lagde sig til rette som hun forsvandt ind i vampyrernes svar på dyb søvn. Egentlig kunne Charlie ikke sove men det kom jo nok. Ellers kunne han agere stor pude for hende. Dog lå han lidt og tænkte over hvor meget de egentlig havde udviklet sig. Han var dog stadig ikke sikker på til hvad
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør feb 24, 2018 1:44 am

"Mhm..I do.." mumlede hun retur og kunne besvime af bare træthed og nydelse. Måske var han ikke ekspert i massage, men hun var så spændte i skuldre og nakke, at alt hvad han gjorde føltes rart. At det så også snildt kunne skyldes at hendes krop bare nød enhver af hans berøringer, prøvede hun ikke at tænke på. For nej, der var stadig mane ting hun ikke ville erkende.
Kort efter lå de i sengen og hun lagde sig godt nok på siden, men hun puttede sig ind mod hans varme krop, hvor hendes sind så trak stikket ud og hun faldt til ro. At han ikke var træt eller søvnig, kunne hun ikke gøre så meget ved, i værste fald, kunne han vel smutte hvis han ikke gad være der. Eller hygge sig med noget andet, hun ville formentlig ikke vågne før om nogle timer, dvs. tæt ved solnedgang.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør feb 24, 2018 1:59 am

Som hun døsede helt hen, lå han selv og prøvede på at finde hoved og hale i alle de tanker og alt hvad der var sket for dem begge to på kort tid. Det var jo stadig ikke til at sige om det var oprigtige varme følelser eller om det var et gensidigt behov. Charlie havde dog altid passet rigtig godt på sig selv og han vidste hun gjorde det samme. Måske var det også bedst ikke at gøre med ud af det end nødvendigt før det afsløredes for dem hvordan det kom til at være. De var jo trods alt begge to individer der vidste hvad de ville have.
Der gik dog heller ikke længe inden han selv faldt i søvn, det var nok heller ikke nogen dårlig idé, arbejdet skulle jo passes om aftenen. Dog vågnede han lidt før hende og gik ud for at lave kaffe, tøj havde han ikke taget på endnu, kunne ikke se hvorfor
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør feb 24, 2018 6:07 am

Hun sov - eller hvilede - i timevis. At han var faldet i søvn var kun godt, ellers ville han nok bare havde kedet sig. Da han stod op, vågnede hun ikke lige med det samme, men så snart mørket var faldet på, vågenede det indre ur og fortalte hende det var tid til at stå op. Hun vågnede derfor langsomt og rykkede sig om på maven på den del af sengen hvor han havde ligget. Silketæppet dækkede hendes røv og lidt af hendes balder, men ikke særlig meget andet, og hun indhalerede den vidunderlige dulmende duft som var ubeskriveligt beroligende for hende. I starten fattede hun ikke hvor den duft kom fra, men da lyden af et hamrende hjerte, en puls, og bevægelser ude i køkkenet meldte sig, kom hun i tanke om at hun ikke var alene, og at denne duft var varulvens fært. Hold da kæft mand hvor føltes det dog forkert at hun skulle nyde hans duft sådan. Meget kunne siges om hende, men at falde i svime over en varulv var under hendes værdighed, og hun sukkede dæmpede.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør feb 24, 2018 6:35 am

Som han stod og fik lavet kaffen færdig, reagerede hans stærke sanser på hun begyndte at bevæge sig. Klokken havde også nærmet sig aftenstid. Så fik han hældt en kop op og gik roligt ind til hende igen hvor han så smilede roligt som hans blik vandrede over den vidunderlige udsigt. Der støttede han sig så op af dørkarmen, tydeligt ikke skyggen af blufærdighed og tog så en tår af sin kaffe.
"Slept well?......" Han vidste godt at han nok ikke fik noget sødt svar eller lignende. Hendes stolthed var stadig så stor en del af hende så der var nok meget der forblev usagt. Og derfor sagde han heller ikke mere til det med mindre hun gav ham en grund til det. Og bad hun om hans diskretion omkring de to så var han da også til at snakke med
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør feb 24, 2018 8:38 am

Han vidste straks hun var vågnet, som hun vidste at han vidste det. Kort efter stod han i døren til værelset, hun kunne nærmest fornemme ham. Og nåh ja, så kunne hun også høre hans hamrende hjerte. En stærk og rytmisk dundrende lyd i brystet..slag.. efter slags.. efter slag..
Hun drejede langsomt ansigtet og så mod ham, han stod der, splitterravende nøgen og aldeles lækker. Tydeligvis uden en skid blufærdighed, og med en smuk krop, så hvorfor skulle han også være blufærdig eller gemme sig. Desuden, de havde set hinanden .. rørt hinanden.. og han havde været op i hende flere gange, så hvorfor skulle han være blufærdig. Han virkede ganske afslappet, og det.. anede hun ikke lige hvad hun skulle sige til. "I don't sleep.. I am dead, remember?" svarede hun bare tvært. Ganske som han havde troede og tænkt, var det ikke et sødt svar hun var kommet med. Hendes stolthed ville ikke tillade det.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør feb 24, 2018 9:11 am

Han kom med et kort grin ved hendes ord inden han tog en stor tår kaffe. Det var vel ca hvad han kunne forvente fra hende. Havde hans sanser været stærkere endnu ville han kunne dufte hendes stolthed. I stedet var der en lækker duft af hende. En berusende duft og en udsigt der matchede. "Rest well then?..... Or whatever you call it....."
Så gik han roligt hen til sengen og satte sig ved hendes side inden han med et drilsk smil sagde: "I made you breakfast....."
Med det mente han at han nu rakte op og lagde et ganske fint snit med sin ene klo ved hans hals. Nok vidste han ikke alt der var men han havde dog ikke mødt en vampyr endnu der ikke skulle have blod at vågne på. Og det lod til at styrken i hans var noget hun ville have
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør feb 24, 2018 10:10 am

I det mindste var han underholdt ved hendes svar, og hun hævede da det ene bryn som reaktion. "Yes, it was fine.. and just what I needed.." hun havde egentlig aldrig haft behov for så megen dvale som siden hun mødte ham, deres aktivitet, og det hendes krop krævede af hans samt hans blod kunne virkelig bedøve hendes sanser og gøre hende træt. Ligesom når man følte sig tung efter mad og bare havde brug for en lur.
Han kom nærmere, og hun lå stadig på maven. Hænderne krammede let puden hvor hun nu blev indvaderet af hans duft fra stoffet, og ham selv. Hun bøjede i knæene og underbenene dansede let i luften mens han satte sig ved siden af hende på sengen. Så nævnte han morgenmad, og hun skulle til at kommenter på det, da han elegant og hurtigt fik sat et snit ved sin strube hvor blodet straks tittede frem. Hun havde egentlig ikke tænkt på sin sult, hun havde trods alt drukket rigeligt fra ham den forgående dag, og tænkte at han havde behov for at restaurere. Hun ville trods alt ikke slå ham ihjel. Siden han dog selv tilbød, og var frisk nok til at joke, takkede hun ikke nej. De skarpe hjørnetænder voksede straks i længde, og hun knurrede tilfredst mens hun satte sig op, og kort efter havde kravlede op på skødet af ham. "Oh you know how to charm a girl.." lagde hun drilsk ud med. "I have to warn you.. If you pour coffee over me, I will force you to lick it off.." måske ikke den mest normale trussel, men det var nu engang en trussel når det kom fra hende. Uden at sige mere, satte hun tænderne til hans skrubbe, og hægtede sig fast mens hun drak sig mæt af hans vidunderlige og styrkende blod. Hendes krop blev automatisk varm på grund af hans blod, og hun stønnede af nydelse mens hun flettede fingrene ind i hans hår.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør feb 24, 2018 10:22 am

Han fik da den reaktion han håbede på, den var oprigtig og drilsk på en gang. Så lod han øjnene vandre over hendes perfekte krop som hun satte sig op og kunne heller ikke lade være med at blinke drilsk til hende. "I am quite the charmer when need be..... Lick the coffee off of you? Hmm.... Tempting......"
Som hun satte tænderne i ham, lagde han ubevidst armen om hende og gjorde da også hvad han kunne for ikke at spilde. Da hun så samtidig begyndte at stønne af nydelse, var han virkelig fristet til bare at tage hende hårdt endnu en gang. Men han kunne også lige så godt sidde og nyde hvordan hun drak og samtidig flettede fingrene ind i hans kraftige hår. Men hun var også en dame med en sund appetit så han var virkelig glad for han var varulv og en stærk en af slagsen
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Lør feb 24, 2018 10:38 am

"Behave yourself.." var hendes sidste ord blevet inden hun havde sat tænderne i ham. Hans arm endte da også om hende, og hun kunne mærke han straks reagerede. Han kunne godt lide at give hende sit lod, det tændte! Hun kunne ikke alene mærke det på hans krop og at han blev hård, men det kunne smages i hans blod også hvorfor hun stønnede.
Hun havde ikke lyst til at stoppe, men ville samtidigt gerne mærke ham oppe i sig, så hun gled den ene hånd fra hans hår, løftede rumpen let, og greb om hans lem som hun kort gled hånden over for at stimulere endnu mere, derpå satte hun sig atter ned over ham, langsomt og forsigtigt, og mens hans lem endnu engang begravede sig i hende, stønnede hun høj mod ham og strammede sit greb om hans hår. Hun spurgte ikke, men tog bare hvad hun ville have..
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Lør feb 24, 2018 11:14 am

Det tændte ham helt bestemt at give hende hvad hun ville og havde behov for. Måske var der en latent magtfornemmelse over det men ikke noget han tænkte over. Han sukkede dybt og knurrede som hun begyndte at stimulere hans lem, ikke at det havde behov for det.
Da hun så satte sig, lod hans lem fylde hende ud var det også tydeligt hvor tændt hun selv var blevet. Og hvor det dog føltes fantastisk som hun strammede omkring ham. Måske tog hun bare hvad hun ville have, men han nød det jo selv så hvorfor skulle han dog stoppe hende i det. Som hun kom så langt ned over ham som hun kunne komme, trak han neglene ned af hendes ryg imens han slap en lidt højere knurrende lyd
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn feb 25, 2018 7:25 am

Denne kombination af sex og blod var noget ganske specielt, det hele føltes langt mere intenst sådan. Om han også kunne mærke det, anede hun ikke. Hans negle gled ned over ryggen på hende, og hun slap endnu et nydende støn. Begæret skyllede gennem hende, fik hende til at stramme sit greb om hans hår og sætte tænderne hårdere i ham. Hendes behov for ham var atter helt tydelig, og hun bevægede underlivet mod ham. Hun havde egentlig ikke behov for al den blod hun tog fra ham, men det var svært at stoppe sig selv, om end hun i sidste ende tvang sig selv til det. Hun holdt op med at suge, og trak langsomt tænderne ud af ham og slikkede resterne af blod fra såret som hurtigt lukkede sig. Tungen gled over tænder og læber for at slikke resten af hans blod af sig.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn feb 25, 2018 7:59 am

Han vidste jo af åbenlyse grunde ikke om kombinationen af blod og sex gjorde det hele langt mere intenst, men han kunne i hvertfald tydeligt mærke hvor intenst det var allerede. Ligemeget hvad grund det så end måtte være, så var han fuldt ud overbevist om at det var begæret mellem dem der fik frit løb.
Som hun gik over til at lukke sårene og slikkede sig om munden, holdt han hende lidt mere fast nede og spejlede hendes bevægelser men med mere styrke i. Ikke nok til det var voldsomt men nok til at friktionen blev øget markant.
Hun skulle jo nok selv sige hvornår det ikke var nok, man kunne sige det var en måde for ham at pirre hende lidt på imens de begge nød det
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Søn feb 25, 2018 12:09 pm

Hun fik gjort sig færdig med hans åre, og lukkede såret for at sikre sig det her ikke udviklede sig til et blodbad. Nuvel, han healede jo hurtigt, men hun tog sgu ingen chancer.
Hans greb om hende endte dog fastere, og han pressede hende ned mod sig og øgede styrken bag sine stød. Hun bed sig svagt i underlæben og lagde hovedet tilbage i ren nydelse mens hendes hånd vandrede over hans overarm i nærmest blide strøg der slet ikke passede til hans hårde stød. Hun tænkte dog ikke over de strøg, så væk i nydelsen som hun befandt sig.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Søn feb 25, 2018 12:23 pm

Det at hun strøg ham nærmest blidt, var en ny ting, men ikke en han klagede over. Det var rart på en måde, men det var ikke noget han sagde. Nydelsen var det relevante for dem lige nu så der var ingen grund til at ødelægge det med at lede efter en forklaring. Som han stødte dybt og hun måtte lægge hovedet tilbage af nydelse, slap han også en dyb og lav knurren som et tydeligt tegn på han også nød det til fulde.
Der var nu noget over det når nydelsen blev så fyldestgørende at ord ikke længere var nødvendigt, så som nu.
Roligt trak han en enkelt negl ned langs hendes rygsøjle for at skabe en lækker sitren
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs feb 27, 2018 1:38 am

Hun var slet ikke vant til at røre nogen blødt eller blidt, jo børn.. og dyr.. men det var også der det stoppede. Hvordan hun lige rørte ved ham, var hun slet ikke bevidst om. Taget det de havde gang i i betragtning, var der ikke meget blidhed over situationen trods alt.
Hans knurren til hendes hud til at sitre, og hungled blikket mod ham, grebet blev mere fast og hun hjalp ham ivrigt med stødende, hårde og faste. Begge hænder blev viklede ind i hans hår, og hun pressede læberne mod hans i et intenst og krævende kys. Hendes bryst var ligeledes pressede mod ham, og hans varme krop fik hurtigt skubbede hendes kulde væk. Hun fattede det ikke, fattede ikke hvordan han kunne være i stand til det, men det var han. Kysset blev hårdere, mere ivrigt og krævende, og hun nappede ham i sidste ende i underlæben og så intenst mod ham. Øjnene strålede i et orange skær, og hjørnetænderne var lange og skarpe.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs feb 27, 2018 2:13 am

Det generede ham på ingen måde at hun tog mere ved ham, det tændte ham egentlig bare mere. For hvert stød hun gav fra sig, stødte han tilsvarende imod så der virkelig kom intensitet ved. Dog kunne de sagtens blive mere voldsomme end nu, og det kom sikkert også til at ske.
Da hun tog ved ham mere ivrigt ved håret og kyssede ham så lækkert krævende, tog han godt ved hendes bagdel med den ene hånd og den anden holdt han ved hendes nakke så de nærmest var fastlåst i et voldsomt kys. Hendes bryster pressedes så lækkert mod hans brystkasse og der var nærmest ingen kulde at spore overhovedet. Han knurrede lidt dybere da hun nappede ham i læben og hans egne øjne skinnede også klart af lyst. Med den ene hånd stadig placeret ved hendes bagdel, tog han godt ved hendes hår og hev hende tilbage så hendes bryster kunne få et lige så voldsomt kys som hendes læber tog
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs feb 27, 2018 6:33 am

Hans bestemte, ja nok lettere voldsomme, greb om sit hår generet hende så absolut ikke. Tværtimod, elskede hun at han var så fasthåndet og ikke for blid. Det at man ikke var levende havde sine fordele og ulemper, blidt kunne hurtigt gå hen og blive kedeligt, og voldsomt var så lækkert bekræftende. Han gav hende lige hvad hun havde brug for, både fysisk og mentalt. Udfordrende, frækt.. og hårdt!
Hun endte dog med at nappe ham i underlæben, og det resulteret i en knurren fra ham. Sikke en fræk lyd, den ville hun gerne høre igen. Tanken blev dog afbrudt som han i stedet lukkede hånden om hendes hår, og trak bagud. Et støn af smerte og nydelse forlod hendes læber, og det blev glemt da hans læber gled mod hendes bryst. Hun strammede selv sit greb om hans hår, og pressede sig hårdt og dybt mod ham mens hun rotterede med hofterne. "Oh yes baby.. mhm..." stønnede hun.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tirs feb 27, 2018 6:56 am

Han kunne sagtens være blid hvis det endelig skulle være, men han foretrak det noget mere hårdt. Det var som om man slap lidenskab og begær mere løs på den måde, og heldigvis lod hun også til at have det sådan. De var jo begge to majestætiske væsner og så sig selv som mere end verden omkring dem så selvfølgelig blev det også mere voldsomt og lækkert.
Han gad heller ikke være blid med hende, hun havde alligevel givet kraftigt udtryk for at hun ville have det hårdt. Så han kunne være hård og voldsom samtidig med de begge to opnåede stærk og utrolig intens nydelse. Som hun stønnede så lækkert og roterede med hofterne, knurrede han mod hendes bryster som de fik sig en meget intens behandling der også involverede bid. Det var som om han provokerede hende til at blive mere voldsom. Imens når hun roterede med hofterne, stødte han ind imellem ekstra voldsomt op i hende
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Ons feb 28, 2018 12:00 am

Gik han først hen og blev blid, ville hun hurtigt klage og bede ham tage sig sammen. Skride kunne hun ikke rigtigt, hun havde på nuværende tidspunkt fundet ud af hun havde brug for hans krop på grund af den pokkers forbandelse. Hvad det lige skulle være til for, anede hun ikke, men hvis hun nogensinde mødte den magiker der havde kastede forbandelsen, ville hun torturere ham indtil han fjernede den, og slå ham ihjel bagefter.
Det var dog ikke lige det der fyldte hendes tanker som hun sad der og nød hans hårde behandling, tværtimod, ønskede hun bare mere, og det var lige hvad han gav hende. Hans tænder lev taget i brug, og hun gispede af bare nydelse og begær. "More.." ja, der kom hendes krav, og hun skulle nok komme med flere hvis det ikke var godt nok for hende. Hans ind i mellem ekstra hårde stød fik støn efter støn over hendes læber, og snart knurrede hun også dybt og begærligt. "Fuck.." hendes negle borerede sig ned i hans hud ved nakken, og hun virkelig svært ved at styre sig.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 5 af 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum