Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 11:50 am by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Søn mar 24, 2019 2:02 am by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Fre mar 22, 2019 6:47 am by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Fre mar 22, 2019 1:46 am by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Fre mar 22, 2019 12:45 am by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Tors mar 21, 2019 10:40 am by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Tors mar 21, 2019 10:24 am by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Ons mar 20, 2019 10:48 am by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Ons mar 20, 2019 10:42 am by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Ons mar 20, 2019 10:28 am by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

A shitty situation - [Nightrage]

Side 1 af 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Go down

A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 5:32 am

Tid: 10.35
Sted: Mercy's lejlighed
Omgivelser: Well.. hvad der nu er i en lejlighed
Vejr: Udenfor er det koldt og snedækket
Påklædning: Outfit
Tag: @Nightrage

Det var halvanden uge siden Mercy havde fundet ud af hvordan hun skulle tackle sin seksuelle forbandelse. Og ligesom hun havde troede det var under kontrol, dukkede der noget nyt op. Den her gange var det bare tusind gange værre! Hendes sult efter blod havde meldt sig et par dage efter at hendes hunger efter sex var blevet tilfredsstillet. Hun havde fundet sig et menneske at drikke fra, og havde følt sig mæt. Der var dog ikke gået mere end en halv dag, inden hun igen var blevet sulten. I starten tænkte hun ikke over det, men efter at have kværnet mere end to liter blod fra 6 forskellige mennesker, begyndte hun at indse der var noget galt. At prøve sig med dæmoner, elver, djævle og lignende, virkede ikke.. og hendes sult voksede og voksede, og gjorde hende mindre rationel og mere... ja, dyrisk.

En uge senere var havde hun slået sit første offer ihjel, et menneske. Hans lig blev fundet, og politiet efterforskede nu sagen. Det var dog ikke stoppede der, for jo mere sulten hun blev, jo mere desperat blev hun, og jo flere døde. Politiet bad nu folk om at passe på, en massemorder hærget tydeligvis byen, og det var lige før man var i undtagelsestilstand. Hvad angik Mercy, var hun begyndt at tænke på den pokkers forbandelse, og hun havde en ide om hvad der kunne lindre hendes sult. Alene tanken om varulven kunne få hendes mund til at løbe i vand, og hun måtte have ham! Hendes stolthed og ego var dog alt for stort, og hun nægtede at give efter trods de mord hun havde begået. Hun kunne simpelthen ikke forlig sig med tanken om at være afhængig af en varulv resten af sine dage, og ikke bare med behovet for sex, men også for blodet. Det var, forfærdeligt!

Denne formiddag rendte hun rastløs rundt, sagen var den at hendes to seneste ofre havde holdt hende mæt i sådan cirka to timer, så hun ved at dø af sult nu. Hun var dog samtidigt spærret inde på grund af solen, og mere desperat end nogensinde. Halsen føltes som sandpapir, og hun troede virkelig hun var ved at dø. Adskillige ting i lejligheden var blevet smadret i vrede og frustration. Det havde taget hende cirka fire timer at tage sig sammen til at skrive den SMS til Charlie. 'I need you. NOW!' og havde sendt den af sted med sin adresse i tilfælde af at han havde glemt hvor hun boede, og koden til elevatoren som han bare kunne trykke ind og som ville føre ham helt op til hendes lejlighed. Hendes hænder rystede, øjnene var vilde og hun rendte rastløst rundt. Kæft hvor hadede hun sig selv lige nu!
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 6:12 am

Han havde gået et godt stykke tid og tænkt meget over hvad der var sket mellem ham og Jacintha. Det var jo en virkelig spøjs aftale de havde fået lavet sig men han havde jo selv accepteret det. Men han prøvede ikke at tænke for meget over det, hvilket hurtigt viste sig ikke at være nemt. Arbejdet gjorde det selvfølgelig lidt nemmere, så kunne tankerne komme lidt væk. Men der gik kortere tid end han havde regnet med inden der begyndte at ske ting rundt omkring. En massemorder ligefrem? Han var selvfølgelig vagtsom men havde en lille mistanke om at hendes cravings nok var steget hende til hovedet. Men når folk døde var det vel ikke sexdelen hun manglede? Men hun havde jo ikke nævnt noget om andet ved forbandelsen.

Han var nærmest lige vågnet fra en lur efter en meget lang vagt da hun skrev til ham. Når hendes besked lød så desperat var den vist virkelig gal. Så meget hurtigt hoppede han ud af sengen, i et par jeans og en stram sort t-shirt og nåede kun lige at få sko på inden han løb afsted. På vej der over skrev han også til hende: "Be there in a few"
Han sprang også nærmest ind af døren da han havde fået tastet koden i elevatoren og ventede meget utålmodigt på at komme op
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 6:25 am

Hans svar faldt nogle minutter sener,e og det føltes ikke bare som minutter, men timer før en besked tikkede ind på hendes telefon. Det var et kort svar, men det var ikke let at læse for hende så svært havde hun ved at fokuser. I stedet endte hun med at få lidt sammenhæng og smed mobilen fra sig. Den ramte også gulvet med en hård lyd, som hun slet ikke registreret som hun bare begyndte at gå hvileløst omkring. At kigge ud af vinduet for at tjekke om han var ved at være i nærheden ved at forsøge at spotte ham, var ikke muligt med dagslyset, og hun kunne slet ikke finde ro til overhoved at stå stille.

Nogle minutter senere kunne hun høre en lille klokkelyd der afslørede at nogen var på vej op mod hendes lejlighed, og hun stillede sig i det fjerneste afkrog af stuen i et forsøg på at undgik at overfalde ham og rent faktisk forklare situationen. Hun kunne i bund og grund ikke være mere ligeglad med hvad der skete ham, men sagen var, at den smule rationelle tænkning hun rent faktisk havde tilbage, fortalte hende at hvis han døde, ville det få fatale konsekvenser for hende.

Derfor forsøgte hun at lægge bånd på sig selv, og da han trådte ud af elevatoren og ind i hendes store åbne lejlighed, fandt de intense sorte øjne hans krop og hun knurrede. Kroppen rystede og skælvede, og hun havde svært ved at stå stille. "I need your blood.." så meget for den forklaring hun havde tænkt sig at komme med. Lige nu, måtte hun bare have hans blod.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 6:36 am

Han rykkede nærmest døren op på elevatoren og åbnede døren ind til hendes lejlighed hvorefter han hurtigt fik øje på hende. Det blik hun havde i øjnene mindede om et han havde set før. Det der var sult hun var opslugt af, men hun havde jo rig mulighed for at skaffe sig blod? Det gav lige pludselig mening... Måske var sex ikke det eneste forbandelsen omsluttede, måske var det også blod.
Så vendte han sig mod hende og tog et par skridt der hen imod imens han sagde: "On one condition..... Afterwards.... You tell me what is happening... Or else you won't get any..... Ok?......"
Så¨stillede han sig klar til hvad hun ville gøre. Det var ikke til at sige om hun ville angribe så han ville som minimum være klar på det. Skulle hun så acceptere hans forslag, blottede han halsen og sagde: "Take it......."
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 6:45 am

Han syntes at fatte hvad der foregik, lige nu fattede hun ikke selv særlig meget, og kunne ikke fokuser på andet end sin egen sult. Ikke desto mindre angreb hun ham ikke så snart han trådte ind, men han fik faktisk lov at sige noget. Hun hørte ham dog knap nok, og da hendes svar faldt, havde det intet med hans krav at gøre. "Make sure I don't kill you" sagde hun bare gennem sammenbidte tænder. De lange skarpe hjørnetænder var allerede skudt frem, og i næste øjeblik blottede han halsen for hende og hun satte af som det rovdyr hun var, og overfaldt ham. Om hun væltede ham omkuld, eller om han tog hendes vægt uden at fortrække en mine, anede hun ikke.. for hun satte bare tænderne i hans strube.

Den varme, fyldige krydrede smag af hans blod flød straks ind i hendes mund, og hun slugte med store tørstige slurke og tog for sig. Heldigvis var han en stor mand, og kunne nok klar blodtab bedre end nogen anden af hendes seneste ofre. Han var desuden også fysisk stærkere og kunne hamle op med hendes styrke. Hun håbede et eller andet sted af sin rationelle hjerne, at hun ikke dræbte ham. Skulle det ske.. well. shit happens!

Hun drak lystigt, og hende støn var tydelig af nydelse. Hun havde virkelig været døden nær, sådan føltes det, og lige nu, kunne hun ikke få nok. Hans blod smagte så fantastisk, og hun håbede bare at hendes antagelse var rigtig. For hvis han ikke kunne stille hendes tørst, hvad eller hvem kunne så? Det var dog tydeligt hun var endt så irrationel, at hun ikke bare stoppede, hvis han ikke ville dø, måtte han stoppe hende, for selvom hun nogle minutter senere ikke behøvede hans blod længere, blev hun ved med at drikke. Hendes støn og suttelyde var det eneste der brød stilheden - medmindre han sagde afgav lyde.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 7:09 am

Han kiggede bestemt men også nærmest varmt på hende imens han sagde: "You won't......"
Da hun så sprang på ham og satte tænderne i, knurrede han kort og lagde armene om hende så hun ikke behøvede at holde sig oppe. Så kunne hun koncentrere sig om at få stillet den sult der nærmest drev hende til vanvid. Ja der havde været tryk på da hun sprang på ham men ikke noget han ikke kunne klare.
De fleste ville nok have stoppet hende efter lidt til men ikke Charlie. Hun havde jo virkelig behov for det og der var en underlig rar fornemmelse af han kunne give hende hvad hun behøvede så voldsomt.
Uden at tænke over det, sukkede han lavt og kom med intense lave knurrelyde. Ja underligt nok kunne han faktisk godt lide at hun drak fra ham. Der var noget sensuelt over det.
Havde han ikke været varulv, var han nok død men han helbredte heldigvis virkelig hurtigt så hun kunne sagtens drikke mere. Hendes nydende lyde kun forstyrret af hans lave lidenskabelige knurren
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 7:17 am

Hans stærke greb om hende opfangede hun ikke, og heller ikke hans knurrende lyde, ikke før hendes tørst var stillede nok til at rationel tænkning atter var en del af hendes ordbog.
Først efter noget tid begyndte hun at slappe mere af frem for at være anspændt over hele kroppen. Hun opfangede dermed hans knurren, som ikke var fjendtlig, men nydende? Brynene blev rynkede, og hun tog adskillige slurke til mens hun mærkede sin krop reagere på ham langsomt, men bestemt. Jup, hendes begær var ved at blive tændt og det betød hendes ene sult veg for den anden. Hurtigt rykkede hun tænderne fra ham, og opdagede i et og samme tid at hun havde skabt et kæmpe sår på hans hals af desperation. Hurtigt slikkede hun blodet væk, og hjalp healingen på vej med de healende enzymer i hendes spyt. Hun skubbede sig omsider væk fra ham, og stod kort efter på egne ben igen. "Thank you, are you alright?" spurgte hun. Hun følte sig en anelse døsig, men hendes krop vidste hvad den ville have, og hun var begyndt at blive tændt. Hun ignoreret dog denne nye sult som dog heldigvis var knap så voldsom lige nu.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 7:23 am

Da hun ellers virkede til at være faldet mere til ro og blodet begyndte at virke for hende, virkede hun også mere..... Tændt? Ja hendes krop viste i hvertfald signaler af en art så mon ikke det var i den retning. Så lod han hende ellers ordne hans sår der heldigvis begyndte at lukke sig hurtigt. Dog var hans t-shirt sølet til i hans blod på den ene side hvilket heldigvis ikke var så tydeligt grundet den sorte farve. Da hun så stod på egne ben, tog han sig kort til tindingen og samlede sig inden han sagde: "Yes..... Yes i'm alright.... Healings doing it's job..... Are you alright?......."
Han måtte da tilstå at han godt kunne mærke sit eget begær røre på sig. En effekt hun var den eneste der havde været i stand til at skabe
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 7:27 am

Han var tydeligvis svimmel, og hans t-shirt sølet ind i blodet til trods for farven, den var fugtig, det kunne hun se. At hun så kunne lugte hans begær røre på sig, det måtte vente for nu. "Sit down.." beordrede hun ham mere kontrolleret og skubbet ham ned i sofaen hvor han kunne sidde. Hun gik derefter efter vand og sodavand og stillede sidstnævnte på bordet mens hun rakte ham vandflasken. "Drink.." beordrede hun ham videre. Han måtte have væske, hun havde drukket en del, og det kunne ses at hun havde mere kontrol over sig end hun havde haft for femten minutter siden. "As for me, I am fine.." tilføjede hun nu han selv havde spurgt. Hun slog sig ned ved siden af ham i sofaen og så nærmere på ham. I det mindste havde hun ikke dræbt ham som hun havde gjort med de forgående.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 7:33 am

Da hun skubbede ham ned i sofaen, ville hun mærke hvordan hans solide krop ikke gav sig så hun ville komme nærmere ham i stedet for imens hans intense blik hvilede på hende. Dog valgte han kort efter at sætte sig imens han kiggede efter hende. Da hun kom med vandet, tog han imod den og tømte vandflasken meget hurtigt. Nok helede han vanvittigt hurtigt men væske var stadig en rigtig god idé når hun havde drukket så meget. Med den mængde ville hendes følelser også risikere at blive påvirket af hans. "Thank you......"
Så lod han hjerterytmen falde til ro inden han så satte sig op og fjernede den nærmest våde t-shirt. "Much better..... Blood-covered t-shirt is not my favourite clothing option"
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 7:41 am

At skubbe ham gik ikke efter planen, det var omkring så vellykket som at flytte et bjerg. I stedet endte hun rimelig tæt på ham, og svimmel eller ej, så var hans blik så intenst at hun mærkede det knuge underligt i brystet. Fuck! "Stop looking at me like that. I know you want my body, and that just my bloody body want you too!" knurrede hun irriteret inden hun gik efter vand og sodavand. I det mindste drak han vandet, og da flasken var sat ned og han rykkede sig og fik fjernet t-shirten, gled hun blikket over hans krop. "I don't mind it.." men nu levede hun også af blod, så det gav vel mening. I stedet endte hun også med at række ham sodavandsflasken. "Drink this too.." sagde hun og lænede sig tilbage. Fødderne blev smidt op på sofabordet, og hun så mod ham. "You asked about something when you came.. I am not what it was.." hans krav, hun var dog bare ikke sikker på hvad det var lige nu.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 7:45 am

"You know better how long you can go without..... So go ahead if it gets too much...." Måske var det ikke så slemt endnu men hendes krop var virkelig dårlig til at lyve.
Da hun så rakte ham sodavanden, åbnede han den også og tog en ordentlig slurk så en ganske lille smule endte over hans læbe og led videre ned af hans brystkasse. Ikke noget han tænkte over. Da hun så spurgte ind til hvad han før havde sagt, nikkede han og sagde: "That urge..... Was that a part of that curse thing as well or?...."
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 7:50 am

Han gjorde det virkelig ikke let ved hende, og dråben af sodavand der slap fra ham blev fulgte med blikket så hun registreret dens rejse hen over hans bryst. Derfor hørte hun næsten ikke hans spørgsmål, og reagerede mere på den dråbe. Øjeblikket efter var hun på hans skød, og tungen fangede den dråbe, og gled let op over hans bryst. "I don't know. Never tried something like that before. I just killed more than 7 people over the past three days cause of my thirst.. so I guess I need to dink from you. And listen, befor eyou say anything, I know you don't have to do this, and it was not a part of our deal, but i will give you anything, what ever money you ask for. I don't need to drink from you, putting some of it in a bottle or something is just as fine.." den her samtale var svær at tage når hun sad på skødet af ham, men hendes begær var vendt tilbage og hun begyndte så småt at kunne mærke det i underlivet.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 7:58 am

Han blev lidt overrasket som hun nærmest sprang op på hans skød, men det var lækkert så selvfølgelig lod han hende gøre det. Da hun så kørte tungen op af ham, knurrede han lavt og nydende inden han endnu en gang så hende i øjnene. Ved hendes forklaring om hvad der var sket, var det egentlig tydeligt nok hvorfor nyhederne havde været så fyldt. Da hun så var færdig med at forklare, rystede han lidt på hovedet og sagde: "Give me the bottle..... I want to show you something......" Så rev han sig i hånden og lod lidt blod glide ned i flasken hvorefter han satte den til side. Som såret lukkede sig begyndte han også at forklare: "I know it isn't a part of our agreement.... But i like it when you bite..... And blood from an Alpha is not nearly as powerful if it isn't fresh.... So why not combine the two?.... I don't need money...... Here....." Så rakte han hende flasken og ganske rigtigt så ville det være som om blodet bare ikke helt var det samme. Måske var det hans sanser der snød ham men det var som om hun var blevet mere varm mellem benene som hun sad der
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 8:05 am

Han knurrede da hendes tunge gled over ham, og hun kunne ikke lade være med at smile. Hans overraskelse blev ignoreret. Hun overlod ham den tomme vandflaske, og som han skar sig i huden og lod noget blod sive ned i den, betragtede hun den skønne farve af blod. Selv farven af hans blod var anderledes, smukkere..
Så forklarede han sig, og hun var egentlig ikke overrasket over at han kunne lide når hun bed, hun kunne mærke det. Det var egentlig ikke så underligt, det var effekten af hendes bid, men han så ud til at mene det. Hun tog flasken fra ham og snussede til blodet, inden hun smagte på det. Brynene blev rynkede, han havde ret. Pokkers! Man kunne håbe.
"You are right, it tastes.. weird. But if you don't want money.. what do you want.. just ask for it.." hun kunne skaffe det meste, så han skulle bare sige til. Hun vidste hans blod havde en pris, nu måtte han bare fortælle hvad det var. Hvad angik hendes skød, så ja.. temperaturen steg mere og mere, og hun kunne mærke det.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 8:15 am

Måske med en svag hentydning af at drille, rettede han lidt på sig så han blev presset lidt mere mod hende med et blik der nærmest brændte.
Kort lod han til at tænke over det inden han sagde: "Well i do get something out of it anyways..... But since you ask for a price...... It doesnt have to be when others are around..... But when it's just us.... Don't call me names..... I want you to use my name..... Charlie or Nightrage i don't care.... But if you use my name..... We have an arrangement for both your..... Needs....." De var jo begge stolte og han var ikke klar på at knække nakken på sin stolthed og når det bare var når de var sammen, var det vel heller ikke så slemt
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 8:21 am

Hans krav kom virkelig bag på hende. Han ville have hende til at bruge sit navn? Omsider fik hun hans rigtig navn at vide, og hun betragtede ham forundret inden hun stillede flasken på bordet. "Alright Charlie.. drink some more of your soda, you need it.." det kunne have været værre, så hun var naturligvis ganske tilfreds med hans svar. I stedet endte hun med at rejse sig fra ham, gled hænderne gennem håret og lagde afstand til ham. Kæft mand det her var noget lort! Men hey.. i det mindste var han med på den. Det var bare pisse frustrerende at skulle være afhængig af en anden så meget. Og se nu der, den brændende fornemmelse i underlivet begyndte nu at melde sig. Vidunderligt..! Hendes duft blev med et stærkere, kaldte nærmest på ham, om end hun prøvede at skjule det for nu.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 8:25 am

Det var nærmest helt underligt at høre hende bruge hans navn i stedet for en eller anden nedgørelse eller fornærmelse men han kunne lide det. Der var nu noget over at høre hende sige hans navn på den måde.
Så tog han sin sodavand og tømte den i en stor slurk inden han kiggede efter hende. Det var tydeligt hvordan hendes lyst eller hvad man kunne kalde det, meldte sig. Hendes specielle lokkende duft afslørede det så smukt, specielt når han havde så stærk en næse. Måske prøvede hun at skjule det men det gik ikke særlig godt. Så rejste han sig i en nærmest elegant og adræt bevægelse inden han tog et par skridt tættere på hende
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 8:32 am

Hun opdagede faktisk ikke han kom nærmere, ikke før hendes krop fortalte hende det, for på et tidspunkt begyndte den at dirre og hun vendte sig rundt og så han var på vej hen til hende. Fuck hvor følte hun sig sårbar omkring ham, som hun var levende igen. Hendes krop reagerede også sådan, det var helt underligt. "Shit.." hviskede hun for sig selv. Hendes blik ændrede sig, blev mere dyrisk men ikke ude af kontrol, bare fuld af begær. Hendes underliv begyndte at dunke. "I want you so bad.." sagde hun ligeud men med en hæs tone.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 8:38 am

Han kunne nærmest se hvordan hun dirrede som han kom tættere på, han kunne nærmest se og dufte hvor varm hun var blevet. Der herskede heller ingen tvivl om hvordan hun var ved at blive tændt, og han kunne heller ikke løbe fra at han var ved at blive det også.
Da han så stod foran hende, smilede han dragende ved hendes ord og sagde: "And i want you....... So go ahead......." Så tog han ved hendes top lige ved brysterne og rykkede den i stykker som var den af papir. "I will......"
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 8:48 am

Hvad fanden skulle man sige? Han stod snart foran hende, rev overdelen af hende og bh'en forsvandt med så hun stod blottede for hans blik. Fuck hvor det brændte. Hvis det skulle være på den måde, så..! Hun var over ham på et øjeblik, åbnede hans bukser og forsøgte at trække dem af ham, og han måtte også hjertens gerne flå resten af hendes tøj for hun måtte til kernen og røre ved ham.. men vigtigste af alt, måtte han også bare røre ved hende. Hun havde brug for mindst at mærke noget der kunne køle sig ned, for ja.. som sidst, begyndte det at blive værre og værre.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 8:55 am

Han ville skam også flå resten af hendes tøj af, men nu lod han lige hende komme først. Der udover skulle hun nok finde ud af hvad han ville når det kom der til. Så hjalp han hende med at åbne bukserne så de var meget nemmere at få af ham. Han var jo kommet hurtigt ud af døren så der var ikke nogen boxershort der holdte noget tilbage. Så hans lem hoppede nærmest ud til hende og det var også begyndt at blive solidt.
Så trak han hende bestemt hen til sofaen hvor han vendte hende så hun stod med ryggen til sofaen, derefter åbnede han de små shorts hun havde på og hev dem ned i en hård og bestemt bevægelse
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 8:39 pm

Hun fik på kort tid åbnet hans bukser, og den sande overraskelse viste sig da han ikke havde boksershorts på. Der kunne man bare se, havde han bare sparet det væk? eller var det fordi hun havde tilkaldt ham så pludseligt? Hun anede det ikke, og det var i grunden lige meget. Hun gled fingerspidserne over hans manddom, blev dog afbrudt som han trak hende med hen til sofaen og så var han allerede ved at få hendes små stramme shorts af. Selv havde hun trusser på, men de var nærmest trukket med af. Hun trådte ud af dem, og skubbede dem væk, gled derpå hænderne over hans bryst og pressede sin nøgne krop ind mod hans mens hun gled hænderne om hans skuldre og greb om hans hår. ”Touch me..” krævede hun.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Nightrage on Tors feb 08, 2018 8:58 pm

Det var ikke lige til at placere for ham men et eller andet var i hvertfald anderledes fra sidst. Denne gang strøg hun hans lem og krævede nu at han skulle røre hende? Måske var det hans blod der gjorde det eller også var der nogle ting i sit indre hun var begyndt at acceptere. Det var også ligemeget hvad det var lige nu.
Da hun så krævede hans berøringer var han også meget hurtig til at besvare det. Og damn hvor var det lækkert med hendes krop mod hans! Først tog han rigtig godt ved hendes ene balde, og lagde den anden arm godt omkring hende hvorefter han bestemt og lystent nærmest huggede sin mund ned mod hendes hals hvor han så begyndte at kysse og nappe krævende op af hendes hals
Nightrage
Nightrage
Highly competent (Rank 14)

Bosted : En pæn men beskeden lejlighed

Antal indlæg : 813


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Jacintha Phillips on Tors feb 08, 2018 9:17 pm

Ja hun var knap så tynget af sit behov denne gang som hun havde været sidst. Jo jo, det brændte, men sidst havde det været direkte smerte der bare skulle fjernes. Nu var det hendes lyst det handlede, og så var hun ikke mindre bestemt om hvad hun ville have, det var bare... lidt mindre dyrisk end sidst.
Han tog det nu heller ikke med ro, og gled hænderne over hende. Hun lod ham, og som hans læber ramte hendes hals slap hun et nydende støn. Hun gled hånden ned til hans hånd, og prøvede at rykkede den om så han rørte hende mellem benene. Egentlig skulle han ikke gøre meget, blot lægge hånden mod hende så det lige kunne køle hende af lidt.
Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: A shitty situation - [Nightrage]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum