Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Show me you are worth it - Nightrage
Tirs 8 jan 2019 - 11:44 by Nightrage

» Death is only another step (Nessa)
Man 7 jan 2019 - 22:07 by DuChance

» Missed you - [Alain]
Man 7 jan 2019 - 20:43 by DuChance

» A pure heart - [Carver]
Lør 5 jan 2019 - 18:13 by Carver Manning

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

» Long time, no see - Zakaroff
Fre 21 dec 2018 - 20:02 by Zakaroff

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 506 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Natalie

Vores brugere har i alt skrevet 253496 indlæg in 12784 subjects

I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Side 12 af 21 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Next

Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 27 mar 2018 - 22:28

"Oh yes it will be..... Very much..... And a rough one..... I promise you that......"
Han tænkte over det og egentlig vidste han godt at det ville ramme ham at hun ikke bare måtte lade ham trænge op i hende for selvfølgelig ville hun bruge det til at pirre ham yderligere. Det generede ham nu ikke men det ville være en utrolig hård test for hans viljestyrke såvel som hendes.
Som den næste ret kom ind, spiste han den også relativt hurtigt imens hans blik hvilede over hende. Da hun så kærtegnede ham under bordet samtidig med sig selv, spiste han det sidste af retten meget hurtigt da koncentrationen blev endnu hurtigere svækket. Hans blik lyste nærmest op efter hun havde leget med sig selv og slikkede fingeren hvorefter han hældte ny vin op til dem og tog en rigtig stor tår. Så satte han glasset roligt imens han sagde: "Being more naughty now?..... Good.... More...... And you know what will happen......"
Under bordet, greb han hendes fod og stak ganske blidt med neglen så hendes hud ville sitre
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 31 mar 2018 - 17:55

"Don't believe it until I see .. or feel it.." svarede hun bare nærmest helt udfordrende. Udfordrende og tirrende. Den næste ret kom, men hendes koncentration var et helt andet sted, så hun rørte den knap mens han selv slugte maden nærmest uden at smage på den på grund af hendes opførsel. Hans bemærkning til det, hun kunne ikke lade være med at smile. Hans negl pressede sig dog mod hendes hud, og det sitrede så lækkert og fik hende til at lukke øjnene nydende i, hvor hun noget nær havde sluppet et støn. "More you say..? Oh...alright.." hun rørte let på sig, løftede en anelse op i rumpen, og det var nærmest ikke til at sige hvad hun havde gang i, og dog, da hun var færdig, greb hun let om hans hånd, vendte den med håndfladen opad, og lagde noget stof i. "A gift.. the smell of it tells what is waiting for you.." det var hendes trusser hun havde stukket i hans hånd, og well.. så kunne han nyde tanken om at hun absolut ingen trusser havde på, og samtidigt, at han havde så let adgang til hende.. men så alligevel ikke. Omsider rørte hun ved sin tallerken, og fik spist op men smagte knap på indholdet.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Lør 31 mar 2018 - 21:27

"Oh you will feel it.... See it..... Taste it...... Every single one of your senses will be tested to its limits...." Hans negl påvirkning fik ham til at trække mere på smilebåndet, hendes sagte støn var helt fantastisk. Hendes næste ord skabte et kort undrende blik men hendes næste handling sagde det hele og hans øjne lyste ganske kort op i en klar orange farve hvilket hun udemærket vidste hvad betød.
Diskret fik han trusserne listet i sin lomme imens han lod lugtesansen anerkende hendes ord hvorefter han sagde: "Entoxicating...... I love it......"
Imens hun spiste så ivrigt, rakte han hånden ind over hendes vin hvor han med en negl fik lavet et lille hul så to dråber af hans blod landte i hendes vin og han dragende sagde: "Cheers........"
Hans blod lod jo til at påvirke hende særdeles meget så hun skulle jo pirres på den bedste mulighed han havde lige der. Dog var det klart at han også var meget glad for at hun spiste hurtigt. Maden var efterhånden ligemeget og det handlede mere om at trække tiden for hinanden. Det var også ved at kunne ses på dem ganske tydeligt og nu kunne de ellers ikke komme hurtigt nok ud i bilen
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Lør 31 mar 2018 - 22:46

Hendes læber skiltes ved disse ord, og de gik lige i kødet på hende hvor hun absolut ikke kunne vente med at mærke det han havde i sinde. En forsmag faldt da også sådan som hans negl pressede sig ned i hendes hud, og det orange skær i hans blik nok engang meldte sig, og fortalte hende præcist i hvilke humør han befandt sig i. Hvor var det svært ikke at slippe et støn, eller suk af nydelse.
Hendes trusser endte ned i hans lomme, og hans kommentar fik hende blot til at trække på smilebåndet. Hans egen handling fik hende dog til at se overrasket mod ham. Hans blod i sit glas, ganske rigtigt var der kun tale om et par dråber, men hun tøvede ikke med at løfte det op til sine læber "Cheers.." svarede hun og tog en stor tår. Nydelsen var tydelig, og det sitrede i hele kroppen som den skønne følelse af varme skød gennem hende og fik hende til at stønne dæmpede. Åh hans kraftfulde blod, det fik hendes hud til at summe, hendes krop til at vågne, og hendes sanser til at skærpes. Maden kunne rende og hoppe, hendes tålmodighed var sat på en spids, hun kunne ikke klare særlig meget mere.. hvornår kunne de komme ud derfra?! "I am full..." lod hun ham vide, et tydeligt signal om at hun ville væk.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Søn 1 apr 2018 - 0:39

Han så meget intenst på hende som hun tog imod vinen der indeholdt lidt af hans blod, og hendes krop og sanser blev vakt på en måde han meget tydeligt kunne læse. Som det skete, kunne han nærmest mærke, se og dufte at hendes tålmodighed virkelig var sat på en prøve. Hvis ikke hendes ord da gjorde det... Lige så snart hun havde sagt hun var mæt, smilede han meget intenst og lagde pengene på bordet for maden og selvfølgelig med en klækkelig gang drikkepenge. "So am i..... Let's go......." Hans toneleje vidnede om hans egen tålmodighed virkelig var sat på en prøve. Hurtigt var han på benene og havde lagt frakken om hende hvorefter hans arm endte bestemt om hende, hvorefter han gik ud til bilen sammen med hende. Uden ved bilen trykkede han hende bestemt op mod bilen så hun stod med ansigtet mod ham. Så trykkede han hånden mod hendes våde underliv imens han nærmest knurrede lystent af hende: "Mmm.... My dessert......"
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Man 2 apr 2018 - 15:31

Pengene blev hurtigt lagt på bordet, og han var på benene før hende. Hun fulgte dog trop, fik sin frakke over skuldrene, og rettede let på kjolen mens de sammen kunne forlade restauranten. Det lød til at han ikke havde det meget bedre end hende, at hans tålmodighed ligeledes var sat på en prøve. Godt!
Så kom de ud i den friske luft, og kursen var sat mod parkeringspladsen og deres ventende bil. Det var dog ikke lang de kom før han havde pressede hende mod bilen, og stod helt tæt op ad hende. Hans hånd havde hurtigt fundet ind under hendes kjole, og et højt gisp forlod hendes læber da han pressede fingrene mod hendes varme skød. Han knurrede, og hun stønnede og pressede sig mod hans fingre mens hun greb om hans jakke og trak ham tættere mod sig. "Mhm... you better behave. or you will be sent to bed without dessert.." svarede hun udfordrende og legesygt mod hans læber, og viklede hun hænderne i hans hår, og krævede hans mund i et intenst og hårdt kys, mens hun bevægede underlivet mod hans fingre .. og nød det. Han ville jo gerne have hun var uartig.. så.. det var hun.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Man 2 apr 2018 - 15:50

Den måde hun pressede sig mod hans fingre var lækker, specielt når det var efterfulgt af hendes vidunderlige stønnen. Det var tydeligt på ham at han absolut havde tænkt sig at gøre det sværere for hende selvom han godt vidste at hun heller ikke ville gøre det nemt for ham. Så knurrede han lavt som hans læber strejfede hendes imens han sagde: "Then i will take my dessert...."
Så gav han sig hen i det voldsomme kys og masserede hendes underliv noget mere intenst og lod spidsen af en finger glide op i hende men fjernede den dog hurtigt inden han nappede hende i øret og sagde: "Let's see if i can behave....."
Så åbnede han døren for hende inden han hurtigt satte sig ind i sin egen side og kiggede meget drilsk ud på hende. "Coming?....... Unless you want to stay here?....." Drilleriet var vist i gang for fuld drøn fra begges side
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Man 2 apr 2018 - 15:58

Oh hvor var han god!!! Han pirrede hende helt vildt og det udfordrede hende ud over alle grænser. Alt for hurtigt slap han hende, og viste hende præcist hvilke behov hun havde for ham. Han åbnede godt nok døren for hende, men var hurtigt bag rettet selv, og drillede videre. Hun satte sig ind med en svag hovedrysten. "Just wait .." svarede hun og satte sig ind i bilen, lukkede døren og trak sikkerhedsselen på. Kæft hvor kunne det her være frustrerende, men også sjovt. De var lige gode om det.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Man 2 apr 2018 - 16:20

Imens hun satte sig ind og trak sikkerhedsselen på, smilede han meget intenst til hende og begyndte så at køre efter hans egen sele var kommet på. Som de var kommet ud på vejen, lagde han hånden mod hendes lår og strejfede endnu en gang hendes våde underliv med fingeren. Hurtigt havde han fingeren oppe ved sin mund hvor han kørte tungen hen over og sukkede nydende imens.
"I will do my very best.... Mmmm......."
Åh ja det kunne være frustrerende men samtidig også en lækker leg. Det ville også gøre at når de så slap tøjlerne så ville det for alvor blive voldsomt. Og hun havde jo spurgt ham efter om han kunne være endnu mere voldsom. Det skulle hun tidsnok finde ud af at det kunne han sagtens. Hun ville ikke komme til noget den næste dag for han havde en lille idé
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Man 2 apr 2018 - 23:20

Det var ikke længe han kørte før hans hånd fandt ned mellem hendes lår og hun klemte et øjeblik benene om hans hånd så han ikke skulle rykke den væk igen, men... han gjorde det nu alligevel og hun skulede af ham. "You just cannot behave yourself, can you now?" svarede hun i noget der skulle være en opgivende tone. Men skulle det være på denne måde, jamen så rakte huns elv ind over, og gled hånden mod hans skridt, det varede dog kun få øjeblikke, inden hun igen åbnede hans bukser. "Hope you can drive with a little distraction..." kommenteret hun. Derpå klikkede hun sikkerhedsselen op, trak op i kjolen og kravlede ind på skødet af ham hvor hendes underliv gned tæt mod hans lem, og hendes læber fandt hans hals. Så kunne han hver så god køre...
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Man 2 apr 2018 - 23:43

Hans lille drilleri lod til at virke helt fint og han kunne da heller ikke lade være med at grine ganske let da hun så spurgte til hans opførsel. "You don't want me to behave.... " Så kiggede han dragende på hende og kunne heller ikke holde en lysten knurren tilbage som hun kørte hånden over hans skridt. Da hun så kommenterede på om hvor vidt han kunne køre når han var distraheret og åbnede hans bukser, blinkede han drilsk til hende men nåede heller ikke rigtig at sige så meget før hun havde flyttet sin kjole og kravlet op på hans skød. Så måtte han dog rykke sædet lidt tilbage men gjorde hvad han kunne for at køre. Det var dog virkelig svært når hendes våde underliv gned mod hans hårde lem. Hvor var det dog fristende at trykke til så han gled op i hende men så nemt skulle hun heller ikke have lov til at vinde. Da hun samtidig kyssede ham op af halsen, knurrede han lavt og sagde: "Something about behaving...... Bad girl......."
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 3 apr 2018 - 12:54

Han skubbede sædet en anelse tilbage, og der var jo kun mere plads at boltre sig på. Om hun var bekymrede for at han skulle køre galt? Ikke rigtigt nej. Hans lem var hård og klar til hende, og hun kunne så let som ingenting forene dem, men nej.. hun ville gerne pirre ham, og drille, så nu .. gav hun jo bare igen. I stedet kyssede hun ham lidenskabeligt på halsen, nappede ham i huden, og stønnede tæt mod hans øre. "I want you so bad, want you inside of me, hard and rough.." stønnede hun mod ham for at pirre ham endnu mere. Man kunne håbe de ikke blev stoppede af politiet, det her ville være svært at forklare.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 3 apr 2018 - 13:17

Ganske rigtigt skulle der meget lidt til for at de blev forenet men han kunne også tydeligt mærke hvordan hun pirrede ham mere og mere. Hendes forførende måde at stønne i hans øre, hendes vidunderlige kropssprog. Ved hendes så klare ord, smilede han og knurrede dybt imens han satte farten lidt op. Det var efterhånden hårdt at holde sig tilbage men et eller andet sagde ham hun nærmest kun lige var kommet i gang med at drille ham. Der var så mange ting hun kunne finde på at gøre, lege med sig selv, bruge sin mund, eller et hav af andre ting. Men det hun gjorde nu pirrede i hvertfald virkelig meget!
"Oh you will...... Somebody needs to be put in their place..... Being so naughty....... You are in for quite a rough night...." Hun skulle nok få hvad hun havde bedt om og mere til
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 3 apr 2018 - 14:49

Der var meget hun kunne gøre for at pirre og drille, og hun gjorde da noget nu og her. "Me? I have done nothing.. it is you who are in for quite a rough night" svarede hun drilsk og nappede ham i øret. Hun havde ikke tænkt sig at gøre det let for ham, og med hans blod i sig, mærkede hun en styrke hun aldrig havde oplevede før. Nu bevægede hun da også underlivet mod hans lem, lod den stryge op ad ham hvor det hver gang var et sekund fra at glide op i hende, men nej. I stedet var hun godt igang med at få klædt ham af, mens han selv kørte som død og helvede for at få dem hjem. Hun havde da også fået jakken op, og gik videre til vest og skjorte mens tungen tittede frem og strøg mod hans hud, og tænderne nappede ham nu og da.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 3 apr 2018 - 15:20

Han tvivlede slet ikke på at han for alvor ville få testet sin viljestyrke. Egentlig var han bare heldig med at hun ikke havde fastsat 'regler' for hvad han måtte men han ville gøre hvad han kunne for at strække viljestyrken.
"Oh yes you have..... You have been very naughty...... But be as bad as you can.... See what happens....." Når hendes lækre våde underliv strejfede hans lem, var det også utrolig svært ikke at sørge for at kunne glide op i hende, men det gik. Og hvor var det frækt at han tydeligt kunne mærke hvor våd og klar hun var! Han drejede af ud mod kvarteret hvor han boede og der var ikke så mange minutter inden de var hjemme igen. Hans knurren fortalte om hvad der var i vente
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tirs 3 apr 2018 - 22:06

Han havde jo forbudt hende at sige han ikke måtte røre ved hende, så havde hun bare valgt slet ikke at sætte regler. Det var egentlig sjovest var det ikke? Denne gang lod hun det være sådan, hvem vidste hvad hun fandt på til næste gang? Det var jo helt sikker ikke sidste gang de pirrerede hinanden på denne måde.
"That's my plan.." lovede hun nærmest, inden hun igen nappede ham i huden, denne gang en anelse hårdere og ved brugen af sine tænder, så det næsten var fare for om hun ville bide igennem huden. Det gjorde hun dog ikke, om end hendes skærpede sanser fik hende til at klæbe sig op ad ham, nyde hans duft, hans vitalitet og styrke.
Hvor langt de var kommet havde hun virkelig ikke styr på, men hun stoppede ikke med at prøve at få tøjet af ham.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tirs 3 apr 2018 - 22:19

Da hun så nappede ham i læben hårdere end hun normalt gjorde, knurrede han dybt og lystent imens han drejede ind. "Good..... More reason to punish you......." Den måde hun klemte sig helt op af ham og gjorde alt hvad hun kunne for at fjerne hans tøj, var frækt og han ville heller ikke have at hun stoppede.
Der gik ikke længe inden han så drejede ind bag ved huset og parkerede voldsomt i carporten, hvorefter bilen meget hurtigt blev slukket. I stedet for at stige ud af bilen, smilede han meget intenst og pressede hendes kjole længere op og gik så i gang med at åbne den. Og det var ikke ikke blide bevægelser fra ham, og han pressede også lidt imod for at give en pirrende og truende fornemmelse af han ville glide op i hende. Men det skulle ikke ske endnu der var meget pirren endnu
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Ons 4 apr 2018 - 12:30

Hans dybe og lystende knurren fik hende til at smile tilfredst, hun ville høre mere af det der.. se ham så sig fuldstændig løs, og krævende hende som.. ja som var hun hans og vise hende hvem der bestemte. Han kunne lide at være dominerende, og hun elskede når han var det.
Snart bremsede han hårdt op ved carporten og hun blev pressede yderligere mod ham. Et svagt støn brød hendes læber, inden hun nappede ham i øreflippen. Hans tøj var i vild uorden, og snart gjaldt det samme for hende. Han pressede sågar imod med underlivet og truede med at glide op i hende hvor hun gispede svagt. "Again.." krævede hun, det havde føltes så pirrerende og fantastisk. Hans forsøg på at få kjolen op og af hende.. nuvel.. det gik nogenlunde, og hun endte med at hjælpe ham. Trusserne havde han i lommen, og bh'en hun havde på matchede i sort, så.. han fik et sæt bryster lige i smaksen så snart kjolen var væk. Underlivet gned hun stadig mod hans, og kæft hvor ville hun gerne mærke ham i sig, men hun holdt stand for nu.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Ons 4 apr 2018 - 12:42

Der var ingen tvivl om at han elskede at være dominerende og når hun gjorde eller udtrykte sig som hun gjorde så var det utroligt lækkert. Der var ikke meget orden i deres tøj længere men det lod heller ikke til at være det de tænkte over alligevel. Da hun så krævede at mærke mere, buede han let i hoften så spidsen af hans lem trykkede faretruende mod hendes våde underliv. Dog stoppede han igen inden han sagde: "Not yet..... But maybe soon....." Da hendes bryster nærmest hoppede frem iklædt den flotte BH tog det ham heller ikke mange sekunder at flå den af hende så de smukke bryster nu var helt blotlagt. Med hænderne på hendes hofter, trak han hende frem og tilbage for at gnide sig mod hendes underliv imens han begyndte lidenskabeligt at kysse og bide hendes bryster
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 5 apr 2018 - 18:39

Han efterkom da hendes ønske, for hun mærkede ham tæt igen men han ville ikke give sig helt endnu. Det gjorde hende ikke noget, for hun vidste han ikke var mindre tændt end hun var.
Han havde hurtigt grebet om hendes hofter, og gned sig mod hende hvor hun skiftevis sukkede og stønnede. Hans læber fandt hendes bryster, nappede og bed, og hun gispede og lukkede hænderne om hans hår og pressede ham nærmere. "Harder.." han måtte hjertens gerne bide hårdere, og nu opfordrede hun ham jo nærmest til det.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tors 5 apr 2018 - 19:01

De pirrede hinanden mere og mere, hvilket gjorde det endnu mere intenst. Og han kunne jo tydeligt mærke på både hvor våd hun var men også hendes lyde og kropssprog hvor tændt hun var. Da hun så holdt ham tættere, smilede han intenst og holdt ganske kort fat i hendes ene brystvorte med læberne hvor hun ville kunne mærke vibrationerne fra hans dybe knurren. Og selvfølgelig ville han gøre hvad hun bad om men ikke helt for det var jo stadig en leg om hvem der brød først. Men han vidste hvor meget hun ellers kunne pirre så han ville da også gøre det ved hende. Han elskede alt hun gjorde og hvor kunne det være frustrerende på en fræk måde når hun brugte sin mund eller andet men stoppede for at pirre.
Så lidt pludselig brugte han sine hugtænder til at holde fast i hendes bryst imens tungen dansede lystent hen over hendes hårde brystvorte
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 5 apr 2018 - 22:10

Hans læber lukkede sig om hendes ene bryst, og ganske rigtigt kunne hun mærker hans knurren så tydeligt at det fik hende til at lægge hovedet tilbage og slippe et tungt støn. Han stoppede dog ikke der, for snart var hans tænder i hendes hud på den skønneste måde, mens hans tunge strøg mod hendes bryst og hun knugede hårdt om hans hår og hud. Hendes negle borede sig ned i hans skulder, og hun stønnede højt og begærligt. "Fuck.." det var nærmest for meget, og hun vuggede sit underliv mod hans for mere friktion, og for at pirre ham og sig selv en anelse mere.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Tors 5 apr 2018 - 22:21

Det støn hun kom med når han bed hende på den måde, var så utrolig smuk en lyd! Og som hans tunge dansede hen over hendes strittende brystvorte, knurrede han stadig dybt af rendyrket lyst efter hende og ingen anden. Han elskede når hun satte neglene i på den måde og om det trak blod var fuldstændig ligemeget.
Da hun stønnede så højt og fik fremstammet et enkelt ord, stoppede han sit bid og så hende meget intenst i øjnene inden han sagde: "Oh we will get to that....I have so many things i want to do to you...." Så lænede han sig lidt ned igen og hviskede mod hendes bryst: "We need more room to play......" Uden advarsel satte han tænderne i hendes andet bryst hvor brystvorten fik samme tur som den anden imens han gned sit lem mod hendes sitrende underliv
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Angelique Dümont on Tors 5 apr 2018 - 23:43

Så stoppede han pludselig, og hun så brat ned mod ham, kun for at høre hans drilleri og besvarede det nærmest med en lysten knurren. Han udtrykte dog at de havde brug for mere plads til at lege, spændte i underlivet og gned sig mod hende og hun gispede svagt og ville bare gerne mærke ham i sig. Han gjorde hende jo nærmest desperat! Og han vidste... hvad der skete når hun blev desperat. Så huggede han til igen, denne gang ved det andet bryst, og hun gispede igen og stønnede højt og begærligt. "Mhm... yes.." stønnede hun mod ham, og nu havde neglene da pressede sig i hans hud og trak blodige streger med sig. Hun blev om muligt mere våd ved hans behandling af hendes bryster, men .. hvis han skule have mere plads, så måtte de hellere komme udenfor.. eller indenfor.. hun var ligeglad hvor de fortsatte! De kunne sågar gøre det med publikum og hun ville være ligeglad lige nu! "Come on.. please.. I need more.." han bad jo selv om det når han pirrerede hende sådan.
avatar
Angelique Dümont
Highly competent (Rank 14)

Bosted : Logement

Antal indlæg : 951


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Zakaroff on Fre 6 apr 2018 - 12:37

Det sitrede nærmest i hende efter mere, det gjorde det nu også ved ham og han var også virkelig fristet til at gøre noget ved det. Men nu havde de jo ligefrem opfordret hinanden til at være så slemme og drilske som de overhovedet kunne. Han havde da også flere ting han ville overraske hende med, ting der forhåbentlig ville sende hende ud over kanten værre end nogensinde før.
Hendes høje stønnen skabte en lysten og dyb knurren fra ham og han spændte i bidet en anelse mere og legede om muligt mere lystent med tungen.
Da hun så kørte neglene ned af ham så det trak blod, stoppede han bidet og knurrede højere imens han så hende meget intenst på hende.
"You will get more.... Alot... I have a few surprises for you..... Run inside..... Let's play a little hide and seek..... And when i find you... prepare to scream of desire..... " Hans blik var et tydeligt løfte om han ville være mere voldsom end hun havde prøvet
avatar
Zakaroff
Proficient (Rank 17)

Bosted : Et beskeden hus ikke så langt fra gågaden

Antal indlæg : 1301


Tilbage til toppen Go down

Re: I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 12 af 21 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 16 ... 21  Next

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum