Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 565 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Willow

Vores brugere har i alt skrevet 246529 indlæg in 12241 subjects

Emne Regler

Go down

Emne Regler

Indlæg by Thomas Darwill on Ons 31 jan 2018 - 13:20


{| opstarten. |}

På Nionevrien behøver du ikke at lave den klassiske: Tid, Sted, Vejr, Omgivelser, og hvad man nu ellers har på. Her er det iorden bare at skrive direkte ud på landevejen omkring hvad der sker, og omkring dine omgivelser i selve teksten. På den måde, presser du dig selv til at være mere kreativ, og bedre til at håndterer de omgivelser der er omkring din karakter.

Det er selvfølgelig kun et valg, og  hvis man finder det lettere på den anden måde, skal man selvfølgelig bare gøre som man finder det lettest.

{| datid, nutid, 3.pers. osv. |}

Vi forlanger ikke du skal skrive på en bestemt måde. Du skriver lige som du har lyst til. Hvis du føler du bedst kan lide at skrive i første person datid, så gør du det. Men nævn det lige inden du begynder at emne, og aftal med dem du skal emne med om der er en bestemt måde i skal skrive på.

På den måde kommer der ingen overraskelser udfra det blå. Når man måske forventer tredje person datid, og pludselig ser man anden person nutid.

{| realisme. |}

Godt nok, befinder vi os på et fantasy board, hvor overnaturlige kræfter er til, og vi befinder os i et andet solsystem. Men trods det er der stadig en form for realistisk perspektiv til tingene.

Med et realistisk perspektiv til tingene, vil det anbefales at man gennemlæste "Realisme" på den race man nu har, for at få et indblik i hvad der måske ikke vil kunne lade sig gøre.

Så hold altid i tankerne omkring hvor vidt det du har i tankerne er realistisk, når du begiver dig ud i verdenen på Nionevrien, og om det nu også er realistisk i forhold til din karakter.

{| powerplay. |}

Powerplay er når du bruger "urealistisk" styrke, i den forstand af at du kan lave kanon kugler, uden du selv føler udmattelse. At du har evner, kræfter, styrker, svagheder som ikke står nogen steder i dit karakterskema. At du kan gøre tingene ved bare at knipse med fingrene også sker det.

Eller at du konstant undviger, uden at tage imod skader fra din modstander. Det vil nemlig blive kedeligt hvis ikke begge partere lider lidt i ny og næ. Der er selvfølgelig ingen der siger at du konstant skal tage imod, men hvis du har en fordel i hurtighed, så prøv at gøre det realistisk, og lav en iscenesættelse inde i dit hoved, hvor du ser forestillingen omkring dine karakteres slagsmål, møde, samtale, osv.


{| godmode. |}

God mode, er en anden form for at spille en 'Gud'. Det vil sige, at du siger/skriver, hvad din modstander gør i din tekst, f.eks:    ➟ Jeg klapper dig på ryggen, så du begynder at smile.
    ➟ Han klappede hende på ryggen, så hun begyndte at smile.
    ➟ Han klapper hende på ryggen, så hun begynder at smile.

Støder man på den slags, så prik til vedkommende, og hvis dette gentager sig konstant, selvom man har sagt det, så gå til admin.

{| meta gaming. |}

Er når du tager viden som du måske, har fået uden for emnet, f.eks. over pm, skype, msn, facebook, osv. og tager det ind i emnet.
For eksempel hvis dig og din emnepartner, snakkede om at hans eller hendes karakter har en svaghed for store mænd, og finder dem yderst tiltrækkende, eller at vedkommendes karakter har en svaghed over for violer, pågrund af allergi, så pludselig står du med dem og vifter dem op i snuden på dem.

Det kaldes for Meta Gaming, når du får noget at vide off-game, og pludselig bruger det i et emne.avatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 635


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum