Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Jacintha Phillips

Go down

Jacintha Phillips

Indlæg by Jacintha Phillips on Tirs 23 jan 2018 - 15:24

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Jacintha Phillips


Mercy


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Vampyr


Hun husker ikke sin alder


Ansigt ligner en på 21PERSONLIGHED
denne kvinde er definitionen af sensualitet og sex på to ben. Hun lever og ånder for at fordærve, knuse hjerter, og vække folks lyst og begær. På mange punkter er hun meget primitiv og dyrisk, følger sine instinkter og sniger sig ind på byttet. Hun har flere ansigter, og spiller gerne skuespil for at få folk i sit net. Når hun er færdig med at lege med sit bytte, fodre hun sig enten på det, eller kasser det som var der ingenting af betydning. Hun er ret koldhjertet, og kynisk. Penge, udseende og magt er det vigtigste for hende. Hun elsker luksus og forkælelse, og er overbevist om at hun er hævet over alle andre omkring sig. Hun mener at vampyrracen er den ideelle race, og alle andre er under hende i værd. Hun elsker musik, sang og dans, og nyder i hvert fald at meget af nutidens musik skyldes hende. Hun er opmærksomhedskrævende, og hvor har hun dog også let ved at få opmærksomhed.

FORTID
For mere end tusind år siden blev unge Mercy valgt blandt sit folk. Hun skulle ofres til det man troede var djævlen, for at de alle kunne overleve og undgå hans vrede. Byen var overbevist om at det djævlen krævede, var en ung smuk jomfru, og det skulle han selvfølgelig have. Hendes forældre gav alt for let afkald på hende, og hun blev sendt mod bjerget hvor djævlen boede. Ung og bange måtte hun gå derop, velvidne at hendes folk stod for neden af bjerget med fakler og ild, klar til at dræbe hende hvis hun vendte om. Hun havde ingen flugtruter, og håbede at hun kunne flygte når mørket faldt på. Det skulle i mellemtiden ikke gå sådan for sig, for så snart solen var forsvundet bag horisonten, forandret hendes liv sig for altid. Djævlen viste sig at være andet end en djævel, om end det ikke havde særlig stor betydning for hende hvad han var dengang. Han lignede en Gud, smuk.. tiltrækkende og dog fik han hendes spæde hjerte til at slå et ekstra slag over. Uden videre havde han trukket hende med sig ind, og det næste hun mærkede var et par sylskarpe tænder ved sin strube. Han holdt hende i live i flere dage, drak lystigt af hende når han følte for det, og da hun var tæt på at dø, forvandlede han hende. Snart, delte de samme tørst efter blot.. og hendes liv var forandret for evigt.      

MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Metamorphmagus Seductive scentMAGI LÅSTMAGI LÅST
Denne evne gøre hende i stand til at skifte udseende. Hun kan forvandle sit udseende fra den hun er skabt som, dette gælder ansigtstræk, kropsfacon, højde, vægt, hårfarve, øjenfarve osv. Denne evne kan bruges så længe hun er ved bevidsthed. Dette betyder at når hun falder i søvn, så ændres hendes udseende tilbage til hendes oprindelige form. Kroppen er sværere at holde formen på end farverne. Dvs at bevare hårfarve og lignende. Som regel skal hun holde et par dages pause hvis hun har skiftet form i 24 timer.


Mercy udsender en specielt tiltrækkende duft. Det er ikke en duft som man tænker 'åh det er for meget parfume' men en duft der automatisk får folk til at søge hendes nærhed. I mere eller mindre grad, føler folk sig seksuelt opstemt af duften. Evnen er ikke et hun kan styre, den er konstant aktiveret, i varmere omgivelser bliver den bare tydeligere så den kan påvirke selv menneskers normale sanser.


MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Magt
Penge
Sex
Solen
Hun elsker magt, og det stiger hende ofte til hovedet. Det kan gøre hende direkte aggressiv hvis tingene ikke fungere som hun gerne vil have dem til.  


Ingen penge, ingen magt. De to ting går hånd i hånd, netop derfor betyder penge så meget for hende.


Hun er generelt en sensuel og seksuel kvinde, og hun forstår at tilfredsstille og er vældig dygtig i sengen. Desværre kan det betyde hun er uopmærksom. Samtidigt har hun behov for fysisk kontakt regelmæssigt, hvilket hun ikke altid er så begejstret for.  


Eftersom hun er vampyr, er solen blandt hendes fjender og nok den der står øverst på listen over ting hun ikke bryder sig om. Dette betyder at sommerdagene føles forfærdelig fordi hun ikke kan komme ud.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Selvsikkerhed
Evner
Fysisk styrke
Charmør
Hun er en selvsikker kvinde der ved hvad hun vil og ingen man kan rokke ved hende eller gøre hende usikker.


Hendes evner kan være en fordel, en stor en. Hendes udseende kan tilpasse sig folks behov, og det er klart en fordel hvis man vil charmer dem.


Hun er fysisk stærkere end de fleste racer, og derfor har hun en fordel på den front.


Hun er charmerende, eller kan være det når det stikker hende. at være en god skuespiller betyder at hun kan få tingene som hun vil have dem.Jacintha Phillips
Jacintha Phillips
Competent (Rank 11)

Bosted : En fin lejlighed i centrum

Antal indlæg : 423


Tilbage til toppen Go down

Re: Jacintha Phillips

Indlæg by Jay Wu on Tirs 23 jan 2018 - 20:12


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum