Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Havets metro - Artair

Go down

Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Ons 17 jan 2018 - 23:33

Tid - 21:32
Sted - Metroen (Ved havnen)
Vejr - Sne / Kulde
Beklædning - Outfit
Overtøj - Jakken
Sangen - Sange hun høre

Toget rystede en lille smule, mens hun sad for sig selv og stirrede ud i luften, med hvide in ear headset, samt en mobil i sin hvide burberry jakkes lomme. Jakken bar små hvide knapper på hver side, samt et bælte til at binde om sig og var helt snehvid. Hun hørte en sang på repeat, kaldt STéLOUSE sociopath. Hun lukkede kort sine øjne og lod musikken flyde, langsomt overdøve hver eneste gren af tanker, der end måtte ha flydt over og forstyrret hende. Hun havde ikke kunnet sove det sidste stykke tid. Toget gav et blidt ryk fra sig da det stoppede ved havnens port. Hun åbnede sine øjne og strakte sig en lille smule, før hun rejste sig og trådte ud af toget. Hun så forsigtigt rundt med sine sølvgrå øjne, før hun gik over vejen og hen til havnen. Hun kom tit her ud når hun havde brug for alene tid.
Der var alt for mange hjemme ved hende selv. Hun havde to stuepiger samt en butler, der arbejdede konstant hjemme ved hende, så hun følte sig aldrig helt alene, ikke andre steder end her. Hun så på sit spejlbillede i isen der havde lagt sig i et tyndt lag hen over havnens vandoverflade, da hun nåede til havnens kant. Der var et godt stykke ned til vandet, fra havnens bred, lavet af beton. Hun knugede sine hænder en smule, i det hun lukkede sine øjne og skreg " Arrgggghhh!!!!!! ".

Hun smækkede den ene fod ned i jorden, mens hun mærkede vreden boble indeni, før hun pustede ud og sukkede tungt og prøvede at fake et smil hen over sine læber, men det eneste der kunne anes var blot et trist udtryk hen over det kønne ansigt. Det lange røde kobber hår, bølgede blidt og frit i vinden, mens kulden skar en smule mod den skrædder syet Balmain kjole, der ikke bar særlig meget varme i sig selv. Hun rettede på de store guld belagte armbånd, før hun trak sin hvide jakke mere om sig, så hun bedre kunne holde på varmen, eftersom hun havde den åbnet.

Der var ikke en sjæl at ane på havnen denne nat, i hvert fald ikke af hvad hun kunne se af. Hun var næsten lige kommet fra et tidligere model job, hvilket også forklarede det elegante outfit. Hun havde blot haft brug for at distancerer sig selv hurtigst muligt fra folk, før hun endte med at gør noget, hun sikkert ville fortryde i det lange løb, som at få en af dem til at gå amok med sin evne og ende med at få en skadet, eller slået ihjel. De sølvgrå øjne, så helt mørke ud, i det blide lys, fra lygtepælen ikke så langt fra hende. Solen var gået ned for længst og blevet erstattet af natte himlens lys, fra halvmånen og dets stjerner, dog var de ikke så tydelige i nat, eftersom sneen dalede i ny og næ, med meget få mellemrum. Jorden var belagt af et hvidt smukt lag sne og glinset så smukt, vis man studerede det tættere på. Hun nød vinteren, skønt hun var en djævle af helved, så var vinteren nu hendes ynglings tid. Få folk, samt smukt langskab og lys blev tændt i gaderne, samt pynten af lyskæder hist og her.

Hun så kort rundt på de forskellige skibe der lå til kajs, før hun fik en ide. Hun behøves ikke at tag hjem, det ville være helt åndssvagt. Hun så kort rundt og kunne ikke lige se nogle nær sig. Hun gik hen af en af gangbroene, før hun nåede et smukt fartøj, dog ikke sådan helt stort, men nok til at der var sove kabine nedenunder, samt at det lå lidt mere i den dyre ende. Enten en der tjente sorte penge og mange, eller en der havde et rigtig godt tjene job. Hun trådte forsigtigt hen til båden og trådte op på bagdækket, før hun så rundt. Hun gik hen til kahytten og tog fat i håndtaget. Låst. Hun så kort rundt. Ingen alarmen, af hvad hun kunne se. Hun tog en hårnål fra sin taske af og stak den, samt en anden ind i låsen og dirkede den en smule rundt, før hun hørte låsen klikke op. Hun åbnede døren og trådte indenfor, før hun så rundt. Hun tog sin jakke af, samt lagde sin mobil på køkkenbordet, før hun gik hen af mod det der lignede senge området. Hun åbnede døren og blev mødt af en stor smuk seng og sprang med det samme op i den. " Yes! ". Hun smilede over hele ansigtet og lagde sig i den og lukkede sine øjne og gabte svagt. * Måske burde jeg købe en båd.. og lære at sejle den.. så kunne jeg være alene for en gang skyld *. Mens hun lå og tænkte, kunne hun mærke søvnen langsomt tage over. Hun rejste og tog stikket ud af sin mobil og satte sin mobil til at spille en indie playliste, før hun blidt lagde sig ned i sengen igen og faldt langsomt i søvn, med døren åben til kahytten, samt døren på klem til soveværelset. Hun lå i alt sit tøj, med dynen trukket godt over sig og forsvandt ind i sin egen drømmeverden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Fre 19 jan 2018 - 22:55

Artair var ud på en af sine mange gå tur på en dag, dog havde den her ikke rigtig noget formål indtil videre, da han pt ikke kender til noget spænde her i by til aften, han var iklædt nogen sort cowboy bukser, en mørke grå t-shirts og en sort læder jakke ude på, en sort hue på hoved, som skjulet det mest af hans hår, dog stikke der lidt ud, hvor man kun ser at hans hår er mørke brun, han stoppe op og kiggede rundt med sine brun øjne, da han kun høre en eller anden skrig, det var ikke så lang væk fra ham, længe ned på havn vil han gæt på, han sat kurs mod havn og fandt en smøg frem fra sin lom i jakke, hvor han tænde smøg og begynde at røg mens han gå.

Det tog ham ikke lang tid at kom ned til havn, hvor han stoppe op og kiggede sig omkring og trække vejret dybt nogen gang, ingenet blod at lugt, så det var nok ikke noget fra en kamp han kun høre, han smide resten af sin smøg på jorden, da han havde røget den færdig, der var nu ikke noget at få øje på, man hov nu synes han at kun høre et eller andet som ikke er vind, han begynde at gå rundt for at ser om han kan finde ud af hvad lyd er, som han synes at kun høre.

Efter noget tid stoppe han op ved en fartøj som lå til ved kaj, han smiler svagt for sig selv, der var en anden djævle ind på det fartøj, ind under dække, han kiggede sig omkring end han gik ombord på fartøj, han gik så stille han nu kun, selvom han gjort det vil man stadig godt kun høre ham svagt under dække, på grund af hans større og vægt, han gik rolig videre og kom ned under dækket, hvor han også kun lige kun stå op rejse, han havde en ide om at fartøj her ikke var djævle som var her et eller andet sted, ude fra dør her ned til ikke var lås og at der heller ikke var varm på, selvom der ikke virke til at være noget på fare, var han stadig klar på kamp eller at undvig hvad der nu kun kom flyve mod ham.

((Håber at det er godt nok ^^))
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Fre 26 jan 2018 - 10:19

Lugten af røg fylde rummet, som var det en invaderende lugt. Hun åbnede langsomt sine øjne, der føltes tunge og en smule puffede, eftersom hun alligevel havde ladt sig døse hen, dog mod hendes vilje, eftersom hun kun havde tænkt sig, at lægge sig for et sekund eller to og slappe af. Hun gned blidt sine øjne en smule og lod et lille gab, undslippe sine fyldige læber.
"mmh... ggrrhhh! ". Hun gabte højlydt og strakte sig en smule, mens hendes øjne var lukket og armene op over hovedet, før hun endelig åbnede sine øjne helt, med små blink. Hun spærrede dog sine øjne op, samt stoppede hver eneste bevægelse, hun havde sat igang.. da hun fik øje på den fremmede der stod foran hende.

" HM?! ". Hun stirrede stift på ham, i det hun hurtigt greb fat i puden ved siden af hende og slyngede den direkte mod fyren, før hun nærmest faldt ned mod jorden, i en hast på at kunne slippe udenom ham, da hun ville løbe forbi ham. * Shit shit shit!.. er det ejeren!? *. Hun prøvede at glide forbi ham, helt uden at tænke over sin mobil eller jakke, som ville være efterladt, men så igen.. man kunne aldrig være for forsigtig, samt hun kunne ikke ha, at personen endte med at melde hende, for at overtræde dens ejendom!.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Søn 28 jan 2018 - 20:33

Han var næste kun lige stoppe op og havde måske kiggede ind på hende i to sek før hun vågnet, han smiler svagt af hende, over den måde hun griber det hele på, hun kan sikkert mærke at han også er en djævle og hun måske ikke har lyst til at lig sig ud med en anden djævle, han grab dog pude som hun kaste imod ham og lod hende løbe forbi sig, han kiggede sig kort over skulder efter hende og gik derefter ind og tog hendes jakke og mobiltelefon, han tjekke kort hendes mobil som hun havde været ulåst, ud fra at den var ulåst telefon, tog det ikke lang tid at finde ud af hvor det er hun bor, hun bor i det fin område kun han ser.

Han forlod farttøj kort tid efter og havde hendes jakke under den en arm og hendes telefon i lommen, så var det bare om han skulle prøve at finde hende eller om han skulle giv hende et uanmeldt besøg, det sidste vil være mest sjov at gør, han begynde at småt løbe mod det fine område i håber om at han når frem før hun gjort det, det tog ham omkring 10min at når frem til ejelejlighed, det næste var bare at kom ind ude at bliv opdaget, man alarm var dog ikke slået til eller det gik han ikke ud fra da han kun ser tjeners folk derinde.

Han kiggede sig rundt og smiler var synes ved et åben vindure, han lad hendes telefon ned i en af lommen i hendes jakke og lad jakke fra sig og forvandle sig derefter til en halv stor ravn, hvor han tog fat i hendes jakke og begynde at flyve op mod vindure, det viser sig til hans held at det er et badeværelse der ligger op til et soveværelse, han lande på gulve og forvandle sig tilbage og gå så stille som han nu kan ind, i soveværelse og ligger jakke op i seng og finde sig derefter et eller andet at sidder på, hvor han sidder sig til at venter på at hun kommer hjem, selvom han ikke ved om det er det rigtig soveværelse han er på, han vil forvandle sig til en mus og gennem sig hvis en af tjeners folk kom ind frem for hende.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 30 jan 2018 - 12:06

Hun næsten gled forbi ham, i en smidig bevægelse, i det hun kom forbi ham og smuttede hurtigt op af trapperne. I stiletter var det dog ikke det nemmeste, men heldigvis havde hun masser af øvelse i at stikke af, så dette var ingen ting. Hun fortsatte med at løbe så hurtigt hun kunne, indtil hun nåede nogle tønder og gemte sig bag disse. Hun sad på hug og ventede i et stykke tid, før hun gav sig til at kigge over dem. " Okay.. kysten ser klar ud ". Hun rejste sig forsigtigt op og så varsomt rundt, før hun begyndte at bevæge sig hjem af. Endnu en mobil mistet og også hendes designer jakke.. * Ugh.. og den var en gave fra Burberry af.. *. Hun sukkede tungt og begyndte så småt at bevæge sig hjem af. Kulden slog en del mod hendes spinkle krop, samt hendes fødder begyndte at blive ømme efter den lange gå tur. Hun kunne hverken ringe til hendes chauffør eller en taxi for den sags skyld, samt hendes pung med kort og nøglerne til lejligheden, lå ligeså også i hendes jakke, dog havde hun ikke tænkt sig at gå tilbage og hente sine ting.. det var for risikabelt. Hun anede ikke hvem personen var eller hvad han var i stand til, samt havde hun lært at hun aldrig skulle undervuderer folk i Di Morga, det kunne være ligefrem døden.

Da hun endelig kom til lejligheds komplekset, trykkede hun på call knappen og ventede indtil hun hørte sin butler i telefonen. Jared, som hendes butler hed, trykkede på knappen oppe i lejligheden med et klik. Han kunne se på overvågnings kameraet, at det var Harleen, så ord var ikke nødvendige i dette tilfælde. " Tak ". Hun trådte indenfor og stod nede ved elevatoren, før den endelig kom ned og Jared stod der med et tæppe over sin ene arm. Han lagde det hvide tæppe over skulderne af Harleen og så kort op og ned af hende, før han spurgte " Hvad er der sket med deres jakke Miss Winter ". Hun sukkede tungt og svarede " Det samme som altid. Jeg smed den væk, den var ikke god nok ": Hun så kort fornærmet ud og så væk fra Jared, i det han trykkede på knappen 6 etage. Hun sukkede tungt. Hvad vis fyren fandt ud af hvem hun var.. samt selfies på hendes mobil og andre vigtige aftaler der stod, samt hendes blog også.. personen havde adgang til ALT. " Og den var ulåst.. ". Jared hævede kort det ene øjenbryn en smule og så mod Harleen, i det han svarede " Hvad var? ". Harleen så kort mod ham og svarede " Intet.. nevermind ". Hun bed sig i underlæben en smule af frustration, før døren endelig gik op og hun stormede ud af elevatoren og ind i lejligheden. Hun gik forbi stuen og derefter op af trappen, op til hvor hendes soveværelse var, dog først skulle hun ha et varmt bad. Hun gik ind på badeværelset og begyndte at tage sit tøj af, før hun åbnede døren og råbte " Jeg vil gerne ha fred idag ". De vidste det betød, at hun ikke ville forstyrres, så de gik fra kammeret af, dog en af hendes tjenestepiger tændte for hendes bærbar inde på værelset, samt lagde en smuk silke hvid kåbe på sengen, klar til Harleen, samt hvide sutsko, før hun gik ud der fra igen.

Harleen tog et langt forfriskende bad, før hun trådte ud af badet og tørte sig selv, inden hun gik ud fra badeværelset iført intet, andet end sit skin. Hun åbnede døren ind til sit soveværelse og gik hen til sengen og iførte sig den hvide silke kåbe, der smøgede sig blidt hen over hendes rene mælkehvide hud, hvor man kunne ane 2 ar på ryggen, fra hendes vinger af. Hun tog fat i det lange bølgende kobber røde hår, i det hun satte det op i en hestehale, med en elastik, hun havde om sit håndled, før hun lukkede kåben foran og tog sine sutsko på. Vinden tog en smule til og hun mærkede en kulde glide igennem sig, før hun gik hen til vinduet og lukkede det. Hun så kort hen mod sin bærbar, men valgte at gå hen og lukke den ned, før hun sukkede tungt. Hun vendte sig rundt, i det hun stoppede brat op, da hun opdagede sin jakke... læggende på sengen, i den ene side. " Hvad...!? ". Hun så hurtigt rundt og gik hurtigt hen til sit walk in closet og åbnede det, men der var ingen. Hun gik hen mod døren, for at ville åbne den og råbe til Jared, at han skulle komme, eftersom hun ikke ville tage dette for let. Enten var manden brudt ind.. eller også gemte han sig måske i lejligheden.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Tirs 30 jan 2018 - 17:47

Der gik ikke lang tid fra han havde sat sig til han rejse sig op og gik over til hendes seng og tog hendes telefon ude af hendes jakke og gik tilbage og sat sig, hvor han så begynde at tjekke hendes mobiltelefon igennem for ting og sager, ham smiler lidt for sig selv over de ting han fandt på hendes telefon, en del at indeholde på telefon her var en del penge vær, men nu må han ser hvad han kun få ude af det end penge, da han ikke selv mangle penge og kom nok heller ikke til det, men det fandt han nok ude af når hun engang kommer hjem.

Det gik noget tid før han hørt dør ude til badeværelse bliv åbent og lukke kort efter, og så åbent igen og der blev råbet noget, så var hun nok kommet hjem og det lyd ikke til hun var i særlig godt humør, han smiler kort af det og forvandle sig til en mus og gemt sig hurtigt ind under seng da en af hendes tjener pige åbent dør ind til soveværelse, som lad noget frem på seng og gik derefter, han løbe hurtig hen til stol han havde, sidder på end han forvandle sig tilbage og sat sig på den igen og sat sig til at venter, på at hun skulle bliv færdig med sit bad, som hun gad sig god tid til fandt han ude af, men lang og længe blev der slukket for vandet ude på badeværelse.

Da hun kom ind i soveværelse blev han sidder på stol og så hende godt kom nøgen ind og lad mærke til hendes to ar på ryggen, men hun lad overrasker ikke mærke til han sad der, første efter lidt tid at hun opdaget hendes jakke på seng, han smiler svagt af hende og var hurtigt på ben og over ved hende, hvor han lad en hånd for hendes mund og skubbe rolig dør i, da hun havde fået åben den lidt, ”prøve at skrig og du vil få helvede at set igen” hviskede han mod hendes øre og kiggede ned på hende, med sin godt to meter i højde, ”jeg fjerner min hånd om lidt og hvis du prøve på noget, kan du sig gæt dig til hvad der sker” hviskede han mod hendes øre og fjerner sin hånd lidt efter men dog klar til at lig den mod hendes mund hvis hun prøver på noget.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 30 jan 2018 - 19:46

Rummet var mørklagt og nattens måne lys, var det eneste lys der oplyste hendes værelse. Hun fandt ro i at der ikke var lys omkring hende hele tiden, andet end nattens lys. Hun var ikke en solskind og varme kinda tøs, men mere en mørke og kulde, samt lange vinter nætter, badet i hvid sne. Hun havde ikke opdaget Artair, eftersom det var så uvandt for hende, at der skulle kunne komme nogen som helst ind, eftersom hun havde tjeneste folk, samt sin butler, samt overvågning ved elevatoren, dog havde hun aldrig forventet at nogen ville ende med at bryde ind via vinduet, eftersom de lå på 6 Etage.

Hun tog fat omkring håndtaget og mærkede sin hånd ryste en smule, i det hun fik åbnet døren lige i tide, til at kunne se lyset fra gangen, glinse ind af sprækken, før hun mærkede en fremmeds hånd mod sine fyldige læber. Hun mærkede sine fugtige læber, blive presset mod hans håndflade, mens hun hørte den mandelig stemme hviske hende i øret. Duften virkede bekendt. Duften af røg. Døren gav et lille klik fra sig, da den blev lukket i igen. Hun så mod den fine franske hvide dør, håndskåret og med et smukt mønster i sig.. samt en høj bred skygge, dansende i nattens lys, hen over dets overflade. Han så høj ud. Hun lagde det sammen til, at denne mand, måtte være selv samme mand, som hun havde set fra båden af. Han passede på beskrivelsen. Skyggen var højere end hende, en del højere.. samt duften af røg, samt hendes jakke havde lagt på sengen. Hvor var han dog kommet fra?. Hun tænkte løs. * Han kan umuligt ha kommet igennem elevatoren, fordi Jared ville ikke ha ladt ham komme indenfor, uden mig.. *. " Mmhhrrrhh!!!... mmrh!! "
Hun hadet at blive fanget off guard. Hun prøvede at sige noget mens han holde hende for munden, men endte dog med at tie stille, i håb om han ville slippe.

Han måtte ha kommet udefra og ind.. igennem vinduet?. Han kunne umuligt ha kravlet ude på vinduet, samt være kommet oppe fra.. folk ville ha set det. Han måtte ha evner så.. være noget overnaturligt, men hvad?. Vampyr?.. nej.. han lignede ikke ligefrem en vampyr.. varulv?.. nej... der var fuldmåne i nat. Hun mærkede ham fjerne sin hånd, i det hun vendte sig rundt og så arrigt på ham. Hun studerede ham en smule.. Hun vidste ikke hvem han var eller hvad han kunne, samt han havde haft adgang til hendes mobil.. han vidste sikkert alt for meget allerede, omkring at hun var en kendt model, samt blogger, vis han havde tjekket hendes mobil ud, samt adgangs koder og alle aftaler hun skulle til og havde haft. Hele hendes liv lå næsten på den mobil. Med undtagelse, af at røbe, at hun var en rigtig djævle. Hun havde ingen specielle evner... samt han var højere og tydeligt stærkere end hende og hun anede intet om hans evner.. vis han havde nogle. Hun adskilte forsigtigt sine læber og nikkede kort, som at hun ikke ville skrige. " Så.. hvad vil du?.. afpres mig? ". Hun så varsomt på ham, fulgte ham med sine sølvgrå øjne.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Tirs 30 jan 2018 - 20:19

Han var sikker rimelig hurtigt over at hun var rystet over at ser sin jakke her i hendes soveværelse, nu hvor hun havde efterladt det i farttøj ned på havet, han smiler kort af hende men klogt af hende at høre efter, så behøver han ikke at tage livet af hende, han lo kort af det hun sagde om at afpres hende, ja det kun men enlig godt kalder det for, ”på en måde vil jeg, hvis du vil have din mobil igen” sagde han lavt og tog hendes mobil op af lom, han gik hen og sat sig på stol og kiggede over på hende, [b]”ny ingen god ideer om at råbe eller at åben den dør” sagde han lavt og kiggede på hende.

Han læner sig tilbage i stol og ligger hendes mobil tilbage i lom, ”jeg kan forstå at frøke lille djævles liv ligger stor set på mobil hen, så hvad er den bær for dig udover penge” spurgte han lavt og kiggede på hende, det kun godt være at han ikke ligner en som var klar til kamp, men det var han og havde en eller anden ide om at hun, ikke rigtig kender til sit rigtig stærke, ellers havde hun nok prøvet at forsvar sig selv, han rejse sig op og tog fat i stol og gik over til et vindure, hvor han sat stol fra sig og sat sig derefter på den, hvor han åben vindure og finde en smøg frem, efter han tænde smøg og begynde at ryge den.

”Hvad finde du ud af lille djævle” spurgte han lavt og ryge videre og puster noget røg ud af vindure, end han rette sit blik over på hende, for bedre at kun holde øje med hende, ser om hun laver nogen udfald eller hvad hun nu har tænke sig at gør.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 30 jan 2018 - 20:31

Hun hævede det ene øjenbryn en smule, da han sagde, at han på en måde ville afpresse hende, vis hun ville have sin mobil. Hun gik hurtigt hen og tog fat i sin jakke og mærkede efter. * FUCK! *. Hun så vredt hen mod fyren, i det hun pressede sine tænder en smule sammen bag sine læber, men undlod at vise, at hun var mere en arig, nærmere morderisk. Hvor vovede han at komme ind i hendes hjem og tro at han kunne vikle hende om sin finger og få hende til at danse efter hans takt og tone. Hun spærrede sine øjne en smule op og studerede mobilen, der forsvandt ned i hans lomme igen. Hun krydsede sine arme over brystet og så kort væk fra ham, i det hun svarede køligt " Afpresning.. HM.. og hvad vis jeg ligeglad? ".

Da hun hørte ordene, at hendes liv nærmest lå på hendes mobil, vidste hun at spillet var kørt for hende. Han havde set indholdet, samt de mærkelige tidspunkter sikkert, som der stod hist og her, fra de forskellige ofre, der havde været en del af hendes ungdommelig blods kar. Hun sukkede svagt og så kort mod ham, før hun så mod døren. " Vent? ". Hun vendte sit blik mod ham, i det hun sagde " Så du vil ikke ha penge? ". Nu gjorde han blot situationen endnu mere besværlig end nødvendig... hvad ville han ha af hende, vis han ikke ville ha penge. " Ide mindste er du ikke barbarisk ". Hun hentydet til at han faktisk, havde manerer nok, til at rykke stolen hen til vinduet og ryge der, så hendes rum ikke blev røg inficeret, eller også prøvede han blot at skjule for andre, at han var her, eller havde været her, til den tid, vis han overhovedet havde i tankerne om at forsvinde, samme vej han kom fra.

Hun satte sig hen på sin seng og krydsede elegant sit højre ben over det venstre, mens hendes arme stadig var krydset hen over hendes bryst. " Hm.. så i stedet for at vi leger gætte leg, hvorfor fortæller du mig så ikke, om hvad du havde i tankerne.. i stedet for penge ". Hun stirrede stift på ham, med de glansfulde sølvgrå øjne, afventende på et svar, hun endnu ikke helt var sikker på, om hun turde høre?.

Udenfor kunne hun høre Jared komme gående hen af gangen, i det han stoppede op foran hendes dør og bankede på. " Miss Winter??.. er de okay ". Han havde hørt noget der lød som to stemmer komme inde fra hendes værelse, dog så hun også nogle gange serier, så det kunne blot ha været fra hendes bærbar af.. men så igen, det virkede.. for højt, til næsten at være det. Han stod afventende og ventede på svar.

Harleen spærrede sine øjne op, i det hun hørte der blev banket på og så kort mod den fremmede, i det hun skulle til at råbe op. Jared ville dog næppe træde indenfor uden hendes tilladelse, ved mindre han var virkelig sikker på, at der var noget galt.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Tirs 30 jan 2018 - 20:57

Han skulle lige til at grine da hun sagde hvad nu hvis hun var ligeglad, det var han så rimelig sikker på at hun ikke var, ikke lige med mobil, måske med jakke men det var nu ikke det de snakke om, han smiler kort af det næste hun sagde, det lyd som at de kom helt bag på hende at han ikke vil havde penge for mobil, ”penge mangle jeg nu ikke og det er samtid heller ikke så personlig en ting, at giv for ens liv næste” sagde han lavt, penge var nemt at tjene og havde ikke samme betyder mere når man har levet så længe som han havde.

”Lille djævle, barbarisk er jeg, men er bare høflig lige nu” sagde han lavt og kiggede over på hende, da hun havde tag plads på hendes seng, han smide resten af smøg ud af vindure og tog en ny frem og tændt den end han begynde at ryge den, han smiler af det hun sagde, han vidste enlig ikke hvad han skulle have for mobil, da han ikke vidste hvad hun kun tilbyd ham, han kiggede over mod dør da han kun høre butler, ”få ham til at gå, ellers slå jeg dem ihjel en efter en mens jeg få dig til at ser på” sagde han lavt så hun kun høre det.

”Hvad har du at tilbyd for din mobil, eller hvad har du lyst til at tilbyd for den” spurgte han lavt efter lidt tid for at være sikker på at butler var gået og var kommet et stykke væk fra dør, han smide resten af smøg ud af vindure men tog dog ikke nogen ny frem, men lod vindure stå åben så hun kun få lufte ud, ”du virker ikke til at vide hvad du rigtig er og måske kan” spurgte han efter noget tid lavt og kiggede over på hende.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 30 jan 2018 - 21:05

Hun stoppede i sin fremgang og nåede ikke at råbe på hjælp, da hun hørte mandens ord. Han ville slå dem ihjel. På en måde var hun ligeglad, men på en måde ikke igen, dog mere fordi, at de vidste så meget samt var rigtig gode til at tie stille. Hun sukkede kort og svarede " Jeg okay Jared.. det blot et skype kald.. jeg vil helst IKKE forstyrres ". Hun lød kølig i sin stemme og Jared stod kort og tøvede et sekund bag døren, men svarede " Okay Miss Winter.. kald endelig, vis de skulle få brug for noget ". Han gik derefter fra døren og ned til stuen. Harleen så kort arrigt mod fyren, i det hun svarede " Såen ". Hun stod kort og betragtede ham en smule, samt lyttede til hans afpresning. Penge manglede han ikke.. men hvad kunne han så ha i tankerne?.

Hun sukkede tungt og svarede " Hør, jeg kan give dig penge eller connections, til at få studset dit forfærdelige skæg, samt få ordnet din ligeså forfærdelige tøjstil. Altså virkelig, det burde være forbudt at gå klædt sådan offentligt ". Hun tog kort hånden op til sit ansigt og gemte sit ansigt bag sin udstrakte hånd kort, før hun fjernede den igen og rystede på hovedet. De sølvgrå øjne så stift på manden, i det hun svarede" Hør, jeg har intet at byde på, ud over det samt penge... så forfæl hvad du ønsker, eller smut ". Hun vendte ham ryggen, i det hun hørte ham sige, at hun ikke virkede til at vide hvad hun var eller kunne. " Aha.. så hvad er det helt præcist du tror jeg er? ". Hun smilede djævelsk med ryggen til ham og vendte sig langsomt om og så afventende på ham. Vis han gættede rigtigt, ville hun klappe af ham.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Man 5 feb 2018 - 21:16

Han sad og kiggede skifte vis mellem hende og dør, men hun fik snakke butler væk fra dør og kun høre han kort efter gå derfra, så behøver han ikke at slå dem ihjel lige nu og her, så længe hun op følge sig pænt, han smiler svagt af hende af det næste hun siger, han havde lyst til at grine ved det næste hun sagde men lod være, han havde sgu ikke behov for rådet om hans tøjstil eller udseende, ”du kan aflever en pakke for mig, og når du har gjort det, kan du få din mobil tilbage men første når du har aflever den” sagde han og smiler kort kold.

”hvad jeg tror at du er, du er en djævle, dog kan jeg ikke finde helt ud af hvilke kronprins du hører under, medmindre du hører under mere end en, det vil så set giv mener” sagde han og kiggede på hende, så virker hun heller ikke til at være særlig gammel, slet ikke i forholdet til ham selv, han rejse sig op og gik lidt rundt ind i soveværelse, end han gik tilbage til vindure, ”møde mig på have om fire time, der få du pakke og adresse på person du skal aflever den til” sagde han, end han hoppe ude af vindure og forvandle sig til en flagemus og flyve væk i mørke.

Han flød hjem til sig selv og pakke den pakke hun skulle have, hvorefter han tog den og gik ned mod have, godt nok var der noget tid i nu end hun skulle være her men han havde ikke så meget andet at tage sig til lige her og nu, nu hvor hun skulle aflever pakke for ham.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 6 feb 2018 - 21:32

Hun bed tænderne sammen og så sammenbidt på ham, før hun svarede " Fint.. ". Hun lyttede til hans forklaring omkring hvad han troede hun var. Hun kunne ikke lade vær med at grine en lille smule, da han nævnte kronprinserne. Hendes forældre tilhørte hver deres, eftersom hendes mor havde været en succabus djævle af Satan. Hun sukkede tungt og svarede " Aha.. så alt det kan du fornemme? fordi ". Hun så undrende på ham. Hun kunne ikke fornemme på ham, om han var noget, men hun havde lidt fornemmelsen af, at vis han kendte til kronprinserne, at han ikke var et menneske så.

Hun fulgte ham med de sølvgrå øjne, før han forsvandt ud af vinduet og forvandlede sig til en flagermus. * Hvad i!?.. er han måske en vampyr!? *. Hun fulgte flagermusen med sit blik og skyndte sig at smække vinduet i, før hun vendte sig om og trampede med den ene fod ned i gulvet med et ordentlig BUMP før hun gav et indre lille skrig fra sig og kastede sig hen i sengen. Hvor vovede han at afpresse hende og nu skulle hun være delivery girl for ham. " HVEM TROR HAN AT HAN ER!. Hvor vover han at befale at JEG skal aflevere pakker for ham, som en eller anden servent! ". Hun bed tænderne hårdt sammen og knurrede en smule, i det hun tog fat i sin pude og kastede mod væggen, før hun begravede hovedet i den anden og skreg. Jared hørte hende, men forstyrrede ikke. Han vidste godt til væsner, eftersom han selv havde oplevet et væsen, dette var dog en vampyr og ikke en djævle.

Han lod hende være det meste af natten, før døren til hendes værelse gik op og en skikkelse iført sorte hullede jeans, samt sort hvide allstars, samt sort hættetrøje med lynlås foran, samt hætte over hovedet, med små hvide blonde lokker, kom gående ned. Jared rejste sig op og spurgte " Er de okay Miss Winter ". Harleen stoppede op og så på Jared med de nu lyse grønne øjne, før hun sukkede tungt og nikkede forsigtigt " Jeg skal blot.. ud en smule ". jared studerede hende en smule og svarede " Med paryk og kontaktlinser.. ". Hun nikkede og kastede sine arme en smule ud til siden. " Så jeg kan være i fred okay?!.. ". Jared nikkede og svarede " Ring vis der er noget ". Hun nikkede kort og trak hætten lidt længere ned over sit ansigt, før hun smuttede hen til elevatoren og trykkede på knappen ned til. Hun stod i sine egne tanker det meste af turen ned.. mest af alt, var hun skamfuld over at ha mistet sin mobil. Hun følte sig utilpas. Hun gik ud og hen til metroen og stod og ventede på toget, før det kom og tog det hen til havnen.

Da hun nåede hen til havnen, gik hun over vejen og kiggede kort rundt. Hun var utiilpas med hele situationen. Hvad vis han kidnappede hende og krævede penge?. Havde hun været for naiv?. Hun bed sig en smule i underlæben og kiggede forvirret rundt. Kunne han overhovedet genkende hende?, nu når hun havde helt hvidt bølgende hår, til brystet, samt lyse grønne øjne?. Hun havde gjort hvad hun kunne for at forklæde sig, så hun ikke lignede sig selv. Vis dette var shady business, så skulle hun være forklædt.. tænk vis nogen så hende eller genkendte hende og tænk vis hun blev snuppet med noget.. det ville være over alt i aviserne. Hvorfor kunne den fyr egentlig ikke blot selv aflevere sin forbandet pakke???!. Hun sukkede tungt og kiggede efter fyren, før hun gik lidt frem og tilbage ved havnen og fik øje på ham. Hun gik langsomt hen af mod ham, før hun trak hætten af og studerede ham med de dådyr grønne øjne. Der var et svagt skær, der lyste hendes fregner hen over næseryggen op, samt de hvide lokker, lå smukt og bølgende ned af skulderne af hende. Det var en paryk lavet ud af rigtig menneske hår, samt det bedste kvalitet på market, samt det så ægte ud, så vis man ikke vidste at hun havde kobber rødt hår, så havde man aldrig gættet, at dette ikke var hendes eget.

" Så hvor er den forbandet pakke.. og hvor skal den leveres... ". Hun så afventende på ham og ventede på at han ville sige hvor og hvornår. " hvorfor afleverer du den egentlig ikke selv? ". Hun vidste ikke helt om han ville genkende hende, men hun havde gået efter et lidt mere innocent look, samt et der ikke lignede hendes hårde ydre så ofte, samt han havde jo også kun set hende de få gange, i rigtig dårlig belysning, så måske genkendte han hende slet ikke, dog vis han IKKE genkendte hende, ville hun sige, at det var hende, dog i form af Winter. Hun ville ikke afslører sit navn for ham, skønt.. han sikkert allerede kendte til det, samt havde set et billede ligene hendes forklædning nu, over mobilen.. vis han havde kigget den igennem.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Fre 9 feb 2018 - 20:14

Han flød fra hendes ejerlejlighed hjem til sig selv, første der forvandle han sig tilbage og gik ind, så bliver det spænde om ser om hun dykke op, eller om hun er ligeglad med sin mobiltelefon, han fandt en lille papkasse frem, der var 40cm lang, 10cm bred og 20cm høj, hvor han så begynde at pakke den med de forskellige stoffer, hvorefter han tape den til og fandt en vip invitationer frem til en fest, godt nok var invitationer til ham, men han skulle nok kom ind alligevel, han vil ikke skifte tøj nu, det kun han altid gør efter han havde aflever pakke til hende.

Han gik kort efter ned til havn, som ikke lå meget længe væk en 5min gå tempo, han ankom til havn kort efter og kiggede kort rundt, han kun ikke ser nogle i nu, der gik dog ikke lang tid før han kun høre noget bag sig, han vende sig om og kiggede på en kvinde, som ikke sagde ham noget til at starte med, men da kvinde kom, tætter på, kun han mærke sammen aura som kom fra Harleen Winter, ”så kom de Harleen, eller er miss Winter bedre” sagde han, det kun måske godt lyder som et spørgsmål, men det var det enlig ikke, han smiler kort af hendes spørgsmål, han tog pakke frem og rakte den frem mod hende.

”du skal til Keisatsu, som ligger under Maison de fous, der skal du finde den gamle store hal, hvor du skal vis den her invitation til dørmand, derefter skal du finde en mand som gå under navnet Green Smith, du finde selv ude af hvorfor, når du har aflever pakke til ham, få du din mobil tilbage” sagde han og rakte hende invitation, han smiler kort kold til hende, ”hvis pakkes indhold kommer i hænder på andre end ham, så kan du ser frem til en masse om dig selv i tv og i avis” sagde han og kiggede kort på hende, end han vende om og begynde at gå.

Han gik hjem til sig selv, men han gik en omvej for at være sikker på at hun ikke gik efter ham, da han kom hjem, gik han hurtigt i bad og tog noget andet tøj efter badet, et pæn jakkesæt og samle håret i en knold, hvorefter han forlod til hjem og tog afsted til fest, selvom han ikke havde invitation mere, kom han ind alligevel som han også havde regnet med, han gik over til en af de mange bar og bestil noget at drik, hvorefter han gik rundt og holdt øje med hvornår hun vil være her og hvornår hun vil få aflever pakke,

Han stykke dog også ind i Green Smith, som var klædt i et helt grøn jakkesæt, hvor navnet kom fra, han snakke kort med ham end han gik rolig videre, han gik mellem den en bar til den næste og den næste, hun skulle snart være her eller havde hun problem med at finde det, det kun godt være at det var den gammel forladt politistation, man lige hallen her, var blevet lavet og nu mangle der ikke noget, fra de mange bar til små rum når noget skulle være privat, bad område, sofagruppe, billard, ja der var noget for en hver smag.

((hans jakkesæt http://stayclassy.dk/wp-content/uploads/2014/02/marinebl%C3%A5-jakkes%C3%A6t.jpg))
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Fre 9 feb 2018 - 21:31

Hun bed sine tænder en smule sammen og kunne mærke hvordan arrigheden steg så småt inden i hende, da han svarede med hendes navn. " Pf!, ubehøvlet LOT ". Hun så kort væk fra ham med krydsede arme og sagde " Du kan tiltale mig MISS WINTER, ligeså vel som alle mine andre tjenestefolk gør ". Hun så kort mod ham og rakte tunge, i det hun så kort mod pakken og sagde " Er det den? ". Da hun fik den rakt mod sig, så hun tøvende på den. Hun havde viiiiiirkelig ikke lyst til at tag imod denne pakke. Hvad vis han optog hende, i mens hun gjorde dette!?, hvad vis han lige nu.. optog hende og ville afpresse hende yderligere, hvad havde han i tankerne omkring hende. " Hvorfor kan du ikke SELV aflevere den!? ". Hun lyttede til hans instruktioner, dog havde hun mest af alt lyst til at kaste pakken efter ham igen, men hun stod dog der med den og opførte sig, så godt hun nu kunne. Hun følte sig virkelig sølle og dum, dette tidspunkt.. eftersom hun var skyld i netop den situation hun stod i nu. Hun så vredt på ham, da han sagde at hun ville ende med at være i tvet og avisen, vis andre fik fat i indholdet.

" Jeg regner ikke ligefrem med at tag på natklub inden, så sandsynligheden for denne pakke ender i hænderne på andre, er meget usandsynlig... men jeg aner dog ikke hvor dette... Maison de fous er? ". Da hun så op mod ham, opdagede hun, at han allerede var væk og hun havde stået og talt med sig selv, siden hun startede sin tale, med at hun ikke regnede med at tag på natklub.

" ARE YOU KIDDING ME!? ". Hun så vredt rundt og stampede i jorden, i det hun udløste et " ARRGH! ". Før hun sukkede tungt og hun havde ikke engang en skide mobil og søge på, efter dette weird sted han havde snakket om. Hun så ned på invitationen og sukkede tungt, før hun stak den i lommen på hættetrøjen, inden hun gik der fra. Hun fandt endelig frem til Maison de fous, men der stod hun så, foran en gammel nedlagt galanstalt. " Hvad... han er ikke for real vel? ". Hun så kort rundt og gik indenfor, før hun kiggede rundt, forsigtigt. Hun hørte noget ved siden af sig bevæge sig og tabte pakken, i det hun gav et skrig fra sig " Igggghhh!!!!! ". Hun gav et spring fra sig til siden og så en rotte løbe forbi hendes fødder, før hun stod der og så lettere arrig ud, inden hun samlede pakken op og sparkede til en brugt ødelagt seng, med et ' Klirr! ' inden hun gik videre og hen af gangen. Hun kom til noget der lignede nogle trapper ned, hvor der stod noget ligene Keisatsu, men rigtig slidt, næsten utydeligt og så noget med paradis. " Ih ja.. helt vildt ".

På sin opdagelse, stødte hun ind i mange forskellige ting. Som trapper der gav efter under hende, samt edderkropper på størrelse med hendes hoved, samt mærkelige lyde og en klam følelse. Hun kom endelig frem til hallen, hvor der stod en mand, der måtte være security. Hun huffede og puffede, før hun fandt den krøllede invitation frem og svarede " Green Smith har sendt bud ". Hun blev lukket indenfor og gik udmattet ind, for at blive mødt af folk der var iklædt smukt attire, samt så ud til at holde en fest. Hun knyttede sine lettere blodige næver, før hun trådte igennem mængden og endelig fandt frem til denne Green Smith, ved at udsmideren gik hen og tog fat i hende og viste hende vej. Da hun så det grønne jakkesæt, himlede hun med sine øjne og rakte ham pakken, i det hun prøvede at beherske sig så godt hun kunne.

" Jeg har en pakke til dig... fra en eller anden weird usorineret fyr, hvis navn jeg ikke kender. Her er hans invitatin ". Hun rakte invitationen, før hun så rundt og fik øje på en der lignede ham fyren fra tidligere. * Vent... *. Hun spærrede sine øjne op, i det hun knyttede sine næver, men pustede blot ud og tænkte * Fint.. jeg skulle blot afleverer den og så kunne jeg få lov til at gå.. og aldrig se ham igen *. Hun gik hen mod Artair og sagde " Wauw, jeg vidste ikke du kunne glow up, så let. Måske gemte der sig alligevel et decent looking væsen bag masken af usorineret tøj samt frizzy hår ". Hun smilede lettere flabet til ham og svarede " Din pakke er leveret, så host op med min mobil, så jeg kan smutte fra denne... helveds fest ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Artair on Man 12 feb 2018 - 19:37

Han svar ikke mere på hvad han måtte kalder hende, han kalde hende for det han nu har lyst til, om hun kan lide det eller ej, var ikke hans problem, ”hvorfor jeg ikke selv gør det, fordi det er sjov at få dig til det, så du kan få din mobil tilbage” sagde han og kiggede ned på hende, han kun nem aflever den men så fik hun ikke sin mobil tilbage, hvis han gjort det, han kun godt regne hun at hun ikke havde den vild lyst til at skulle gør det for ham men nok kun gjort det for at få sin mobil tilbage.

Det kun godt være at han var gået da hun begynde at snakke igen, men han var ikke når så langt at han ikke kun høre hende, han grine kort af det hun sagde og gik bare videre, han gad engang ikke at svar på det og han vil alligevel heller ikke få noget ud af det ved at gør det, og udefra det hun sagde, vil han nok komme før hende, nu hvor hun ikke kender stede, og jo det vis sig at det gjort han da han var ankommet til fest havde Green Smith ikke fået pakke i nu, men nu vidste han at det var en anden som kom med den og ikke ham selv.

Han kun ser efter noget tid at hun var ankommet og var samtid heldig at en af dørmænd vil viser hende vej til Green Smith, hvor hun fik afleveret pakke til ham, Green Smith kort til hende som tak og åben den kort og så om det hele var der, og det var det, han smiler kort til hende og sendt hende så væk samt dørmand, Artair smiler drille da hun kommer over til ham og tog sig ikke rigtig af det hun sagde, ”var det så slem at aflever pakke” halvt spurgte han og kiggede på hende, end han åben sin jakke lidt mere og tog hendes mobil op fra indre lom, han kiggede kort på invitation som hun rakte ham, hvad skulle han bruge den til, han var jo kommet ind.

”Behold bare invitation, det kun være at du vil synes om sted her, om du kan bytte din invitation til noget pæn tøj der her” sagde han og peger en retning.
Artair
Artair
Highly Proficient (Rank 18)

Antal indlæg : 2138


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Gæst on Tirs 13 feb 2018 - 18:27

Hun så lettere utilfredst på Artair, da han spurgte om det havde været så slemt at aflevere pakken. " JA! ". Hun sagde det hårdt og koldt, i det hun prøvede at fjerne noget skidt fra sit smukke snehvide hår, der så lettere uglet ud. " Du sagde ikke, at der hvor jeg skulle afleverer pakken, at det var som en labyrint, samt fyldt med kryb og utrolig farlige veje! ". hun sukkede tungt og tog sig en smule til hovedet, i det hun så afventende på ham. Da han sagde at hun kunne bytte sin invitation til noget pænt tøj, grinte hun blot kort, før hun svarede " Hør, jeg har ikke tænkt mig at blive og feste, jeg vil blot gerne havde min mobil ". Hun så afventende på ham, mens hun havde rakt sin hånd frem, som tegn på at han skulle give hende den. Hun håbede inderligt han ville give den, ellers ville hun blive godt arig. Hun skulle ikke være delivery girl, for sådan en fyr.

Hun så kort op og ned af Artair og så slog det hende. " Hvad hedder du egentlig? ". Hun kendte slet ikke til hans navn, men han kendte nærmest alt til hende samt hendes navn.. dog ikke hendes virkelig navn, men kun det dæk navn hun havde fået, efter at ha kommet til verdenen igen. Hun vidste ikke helt hvordan hun skulle have det med denne mand. Han virkede spændende men samtidig, så trykkede han på alle hendes knapper, sådan virkelig hårdt. Hun måtte dog indrømme, at det var sjældent hun kom så meget rundt og omkring i Di Morga, dog havde hun også flyttet til byen, for blot et år siden, så det var ikke så sært, at hun ikke kendte til dette steds mange kroge.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Havets metro - Artair

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum