Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Yesterday at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

She's Just gone (Harleen)

Go down

She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Dean on Lør 13 jan 2018 - 19:37

Sted: en kro i en lille landsby ved bjergene
Tid: 5.30
Omgivelser: Få mennesker
Vejr: Mørkt, solen står snart op

Dean sad alene ved et af de små borde, for en gangs skyld var det faktisk ikke fordi at han havde været i byen hele natten at han var oppe på dette tidspunkt, men fordi at han lige var vågnet og klar til at gå ud til det næste bjerg. For omkring et halvt år siden havde Dean mistet kontakten til sin datter Nicole. Hun var det eneste han rigtigt levede for, ihvertfald helt inde i hans sjæl og ikke bare i hans hårde ydre. Et rygte i Terre havde fortalt at en djævel havde fanget hende og spærret hende inde i et bjerg, og det var derfor at Dean nu var ude af lede.

Han ville hellere vide at hn var fanget og at han kunne redde hende, end tænke på idéen om at Nicole måske ikke mente han var en god far og derfor bare havde forladt ham. Dean sad med en kop kaffe foran sig, hvilket måske heller ikke var helt unormalt for ham. Det var ti år siden han havde mistet Kajika og selvom han tænkte på hende, så va rhan kommer videre. Han havde haft mange sjove stunder senere og nu hvor han endeligt også var kommet ud af mafiaen så følte han sig fri som fuglen. Dean va rnok også blevet mere rolig end han havde været for nogen år siden, men han ønskde ikke at bruge de næste tusinde år på at være et røvhul hvis han kunne være noget bedre.

Han kiggede rundt i stuen, han kendte ikke området særligt godt og ønskede egentligt at snakke med en der kunne fortælle ham hvor han skulle lede næste gang.
Dean var vred på sig selv over at han ikke havde haft et bedre forhold med Nicole, det havd ehan jo også haft i starten, men han havde skubbet hende væk. Hun var en klog og god pige, og han ønskede ikke at hun endte ned af samme dårlige sti som han havde gået. Hun var bedre end detz, og Dean vidste at hun kunne blive til noget.
Dean
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Gæst on Lør 13 jan 2018 - 21:05

Brrrr..... Brrr.... Brrrrr... Brrr.... Brrrr... CLICK.

" Ughhh... er den allerede fire ". Langsomt trak hun sin arm til sig, så den gemte sig inde under den puffede dyne betrukket i LeKing dynebetræk, til 1999 kr, før hun gav et lille gab fra sig " Urrhhh ". Blidt trak hun sine ben til sig, i mens hun lagde og gemte sig under dynen og så småt prøvede at snige sig til mere søvn. KNOCK KNOCK. " Miss Winter? - Deres helikopter kommer om en time ca". Langsomt trak hun dynen væk fra sin overkrop, i det hun satte sig langsomt op og gned sig mod tindingerne, mens hun svarede " Ugh i know!.. bloody hell, giv mig lidt tid til at vågne først ". Hun sukkede kort og åbnede langsomt sine øjne. Gardinerne var trukket for de store åbne vinduer, der fyldte 2 vægge helt. Hun trak dynen det sidste stykke af og gav et gys fra sig, i det hun mærkede kulden blidt kysse hendes nøgne ben, før hun trak dem ud over sengekanten og lod blidt tå spidserne berør det bløde tæppe over det hvide gulv. Tæppet dækkede 20 cm fra hendes sengs kant rundt om, klippet til. Hun strakte armeme over hovedet, mens hun løftede sin faste bagdel fra den bløde seng. Hun trådte nøgen hen til vinduerne og trykkede på en knap der var på væggen ved siden af. De store sorte gardiner, gled langsomt til side og lod mørket glide indenfor. Hun så sig kort rundt, før hun gik hen til spejlet overfor sengen og satte sig på den fine hvide skammel der var. Hun tog børsten foran sig og gled den igennem det kobber røde hår, der lagde sig bølgende ned af hendes ryg samt bryst. Hun betragtede sit spejlbillede og mælke hvide kulør, før hun blottede de perle hvide tænder og  sagde " Alexa play Taylor Swift Gorgeous ". En Echo fra Amazon begyndte så småt at spille. Hun rejste sig langsomt op, i det hun gik hen til døren og åbnede den, før hun trådte udenfor. Butleren kaldt Jared, havde vendt sig til, at hun ikke var påklædt, før efter hendes morgen bad. " Godmorgen Miss Winter ". Harleen sendte ham et kort blik og tog fat i hans slips og tog det ud af dens holde klips, før hun puffede den over hans ene skulder med hånden. " Se ikke så stram ud i betrækket Jared ". Hun gav et drilsk smil fra sig og gik derefter hen til døren overfor sit værelse og åbnede den. Et kar fyldt med smukt rødt blod var fyldt op. Hun trådte hen over de fine lune marmor klinker i hvid/sølvgrå.

" Alexa play Lui Hill 5000 Miles ". Alexa begyndte at spille musik ude i badeværelset. Langsomt trådte Harleen hen til badet og strak blidt sin hånd ned i det tykke blod. Hun mærkede varmen i det, der var installeret i karet, special bygget, til at der kunne lægge 4 mennesker, horizontalt og verticalt. Hun trak sin hånd til sig og strøg den igennem det kobber røde hår, der fik små dråber til falde ned på det glansfulde marmor gulv. Hun trådte ned i blodet og lod sig langsomt synke helt ned under det. Hun kom kort efter op med hovedet og satte sig op, før hun placerede armene mod kanten af sten karret, bygget i en form af  6 kant figur. Hun åbnede sine øjne og trak dybt vejret. Her sad hun i 10 minutter, mens hun mærkede blodet omhylde sig, samt varmen, fra stenene, der holde karret varmt og blodet ligeså, så det ikke størknede. Dette kar var ikke et badekar, men blod et blods kar, så det havde ikke riste i sig, eftersom blodet ville stoppe afløbet. Hun trådte op fra karret og gik hen til bruseren og lukkede døren efter sig inde fra. Hun trykkede knappen ind og lukkede sine øjne, i det hun blev spulet foran, hvorefter hun drejede rundt om sig selv, så hun havde fået det værste af, før bruseren stoppede, da timeren var gået. Hun trykkede derefter på en anden knap, der gjorde at vandet blidt faldt fra oven. Det fylde det meste fra loftet af. Hun tog noget sæbe der stod henne i hjørnet, ved siden af varmestenen, man kunne sætte eller lægge på, hvor vandet ikke rørte. Hun sæbede sig ind og derefter sit hår, med et andet produkt. Hun skyllede sig og gik derefter ud fra bruseren. Døren ind til badeværelset blev åbnet, i det hendes tjeneste folk hørte at vandet var stoppet. 2 Kvinder trådte indenfor, i det de havde håndklæder med i sort. De begyndte at tørre hende. Da de var færdig, satte Harleen sig hen på en hvid skammel, som der lå et håndklæde hen over. Hun fik renset sine øre, så der ikke var spor af blod, samt redt sit hår og føntørret det og sat. " Hmm.. ". Hun så sig selv i spejlet foran de 2 håndvaske, før hun nikkede anerkendende. Hun havde fået lavet en fletning i den ene side, samt glattet det kobber røde hår. Hun strakte sine arme ud og de puttede en sort morgen kåbe, i egyptisk silke, på hende. Hun bandt den foran og trådte hen til døren og iførte sig i nogle sorte sutsko. Hendes tøj var lagt klar inde på værelset, samt kufferterne var sendt afsted, til den nærmeste kro.

5:12
Harleen trådte ud af elevatoren, der førte ud fra lejligheds komplekset, til tagets helikopter plads. Hun så kort mod Jared, der så lettere bekymret ud, før hun svarede " Det fint, jeg hjemme om en uge ca ". Hun gik derefter hen til Helikopteren hvor piloten stod klar. Han bukkede kort og svarede " Dejlig morgen, ikke sandt Miss Winter " og åbnede sidedøren til helikopteren. Harleen gav et smil fra sig og svarede " Meget " før hun satte sig ind bagved og fik klikket sin sele på, før døren blev lukket og piloten satte sig ind og startede den sorte helikopter op, med hvid skrift hen af siden. Dynasty.
Den satte igang og lettede derefter fra taget og tog afsted. Harleen var iført ski tøj og samlede nogle støvler op der lå på sædet ved siden af hende. Hun iførte sig hvide skistøvler, efterfulgt af snowboardet i helt hvid med sølv striber her og der hen over det. Hun tog sine briller på, der havde et lysblå skær over sig, med sort rim og hvid skrift bagpå. Hun tog headset på og sagde " Hvor langt er der endnu ". Piloten svarede " Snart Miss Winter ". Hun tog en sort hætte på og lænede sig tilbage og lukkede kort sine øjne, før hun mærkede helikopteren sænke sin fart. Klokken var nu 5:49. Solen var så småt begyndt at vise et lille tegn på sig. Hun løsnede sin sele og åbnede side døren og så ned på det hvidt bjerg, der bragte et smil hen over hendes læber. Hun sagde " Ses engang Tim ". Hun tog headsettet af, dog ikke før hun hørte ham sige. " God Ferie Miss Winter! ". Hun tog fat i siderne på helikopteren, i det hun lod sig falde ud af flyet, med snowboardet ned mod bjerget og fanget det perfekt. Hun landede og fik rigtig fart under bordet, i det hun ikke faldt forfærdeligt langt fra helikopteren. Dette havde hun gjort 7 gange, men følelsen i maven, forandrede sig dog aldrig. Hun surfede ned af bjergets ene side, hvor det var beregnet til at man kunne free surf. Hun kunne se ned til kroen, der lå et godt stykke væk fra hende. Hun friheden og at se solen langsomt stå op, mens hun gled ned.5:30
En ung herre kom gående indenfor med to sort kuffert. Han gik hen til kro ejeren, som så kort mod ham. " Winter ". Kroejeren rakte ham et værelses nummer og nikkede. Manden gik oven på og fandt værelset Nr 6, helt nede for enden af gangen, med udsigt til ud over bjergsiden, fra det lille vindue. Det var ikke den største kro der var, samt heller ikke den mest fancy, men den var god og privat, med mad og drikkelse. Manden placerede kufferten henne ved skabet og begyndte at pakke ud og placerede tingene på deres pladser. Han trak en dyne samt lagn på fra den ene kuffert. Han lagde sengens betræk samt lagn om, til et smukt sort et, i silke, før han lagde kufferterne under sengen og gik ud fra værelset og låste efter sig. Han gik derefter ned og gav kro ejeren nøglen igen, før han gik ud der fra. Bilen han kom i, kørte langsomt væk, før den forsvandt der fra.

5:54
Hun stoppede elegant foran kroen og lod sig bukke ned og løsne for skistøvlerne, før hun tog sit board op og gik hen af mod kroen. Hun åbnede døren ind til kroen og fjernede brillerne, i det hun trådte hen til skranken. " Værelse 6 ". Han rakte hende nøglen og pegede op mod trappen, i det han spurgte " Kunne de tænke dem noget? ". Hun stoppede kort op, da hun var nået halvvejs op af trapperne og bukkede sig kort ned og så mod ham, i det hun svarede " Blot vand med is ". Han nikkede og hun fortsatte op. Hun gik op og skiftede tøj til sort langærmet tæt siddende trøje, samt sorte varme tights, der sad tæt til hendes krop også og så nogle sorte støvler, der gik til over anklen af hende med hvid faux fur inde i sig. Hun tog hætten af og lod sit hår falde ned og børstede det kort igennem dog undgik den ene fletning der var i det, før hun kom ned for at få noget vand. Hun så sig kort om, før hun fik øje på Dean. De mørkegrå øjne bar grønne kontakt linser. Hun betragtede ham i et godt stykke tid, før kroejeren svarede " Dit vand er her Miss Winter, samt jeg varmede et stykke brød til dem ". Hun så stadig på Dean lidt, før hun vendte sit blik væk og så mod kro ejeren og nikkede, med et lille smil over sine rosa læber. Hun tog vandet og brødet, før hun fandt et sted at sidde, dog i den anden ende af Dean. Så et godt stykke fra ham. Hun tog en tår af sit vand og derefter en bid af brødet.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Dean on Lør 13 jan 2018 - 21:19

Dean ville ikke ligefrem sige at han var heldig for tiden, men på en ellerr anden måde havde han fundet en ro i sig selv som han ikke havde haft i lang tid. Dean havde været clean fra stofferne siden han havde fået Nicole tæt på sig og selvom han stadig kunne gå i byen for at drikke, så holde han virkeligt fokus fra alt det andet. Han ville ikke ned og være dét menneske igen, en som løj, bedragede og brugte vold som magtmiddel. Han viste trods alt at han inderst inde var et godt menneske, og det var han nødt til at udnytte. Især nu hvor han havde en datter han virkelgit gerne ville skabe et godt liv for.

Dean lod en hånd løbe igennem det mørke hår for at sikre sig at det ikke strittede ud til alle sider, han vidste godt at han måske ikke så super frisk ud, men han skulle lige vågne med sin kaffe, så var han klar til sin næste vandring. Dean mente selv at han havde søgt alle steder og han begyndte at tro at rygtet han havde hørt var løgn, måske var Nicole bare rejst ud i verden og ønskede at være langt væk fra ham, hvis det var sandt så håbede han bare hun havde et godt liv, det fortjente hun virkeligt. Hun fortjente ikek at være lige så forvirret og ensom som han var endt med at være.

"Kan jeg hjælpe med noget?" spurgte han højt i mod kvinden, han kunne fornemme hvordan hendes blik brændte i hans nakke og han anede ikke hvorfor. Dean sagde det trods alt i en pæn og alligevle alvorlig stemme, nok mest fordi han ikke ville lade sig selv distraherer, selv den smukkeste kvinde kunne ikke stoppe ham fra at finde sin datter, hun var trods alt den vigtigste kvinde i hans liv. Dean følte sig da heller ikke helt på hjemmebane, det var jo Terre han kendte, måske folk derude var helt anderledes.
Dean
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Gæst on Lør 13 jan 2018 - 22:13

Hun havde valgt at ignorer ham, den første gang hun så mod ham og han havde spurgt hende. Han kunne ikke hjælpe hende med noget, ved mindre han kunne finde ud af at give en fantastisk ryg massage, men det kunne han næppe. Han virkede ikke ligefrem til at være typen, der ville uddanne sig som massør, men måske var det blot hende der havde et forkert syn på folk?.. måske lidt for dømmende. Hun kunne ikke rigtig forstå sin fascination af ham, men der var noget over ham, noget spændende.

Hun rejste sig forsigtigt op og skubbede blidt stolen på plads, før hun lod sine slanke fingre, blidt tage om det fugtige glas, med det iskolde vand og de klikkende isterninger, der lå i dets overflade. Hun trådte hen til stolen overfor ham og vendte den om, så hun sad overskrævs på  stolen. Hun så nysgerrigt på ham, med et lille skævt smil over sine fyldige læber, før hun tog en tår af sit vand og slikkede sig om munden og satte det fra sig. " Er du kommet her alene? ". Det var ret så tidligt at han var oppe og hun havde ikke rigtig andet at lave eller underholde sig med, end at finde lidt ud af den fremmede der var her.

Hun rakte ud efter sit glas endnu engang for at tag en tår, hvorefter hun studerede Dean en smule, i mens hun lod stilheden tage over. Hun vidste ikke helt hvad hun skulle sige, men samtidig, så skulle hun jo få tiden til at gå, før solen ville stå op og hun kunne komme ud og stå lidt på snowboard igen, samt tjekke bjergene igennem. Hun strøg blidt det lange kobber røde hår til den ene side og over sin højre skulder, før hun så kort mod ham og sagde " Angående dit spørgsmål tidligere, så tror jeg nærmere spørgsmålet er.. om jeg kan hjælpe dig ".

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

r

Indlæg by Dean on Man 15 jan 2018 - 19:50

Dean måtte sige han var overrasket over hendes meget direkte måde at tale til ham på, nok mest fordi hun ellers lignede en ganske pæn kvinde, og at hun så samtidig var så offensiv det kom bag på ham, men det var vel en form for positiv overraskelse. Desuden var der vel ikke noget galt i at kigge lidt på en smuk kvinde, det va rjo lidt som at nogen tog på museum for at se på et smukt maleri, og Dean valgte så bare at betragte kvindelige skønheder. Han havde aldrig været sådan rigtigt forelsket i en mand, men i kvinder? Kajika var stadig hans største kærlighed, men han var generelt mere facineret af det kvindelige køn.

"Ja, jeg er rejst her alene..." sagde han først i en lav stemme, nu var Dean jo ikke lige den fødte small talker og det undrede ham da også lidt hvor hendes interesse stammede fra: "Hvorfor?" spurgte han så og hævede blikken fra sin kaffe og op i mod hende, hun var uden tvivl værd at kigge på, men Dean's sociale evner var da ikke ligefrem blevet bedre md årene, hvilket nok primært var fordi han var clean af stofferne.

"Hvad skulle du kunne hjælpe med?" spurgte han og rettede sig lidt mer eop ved hendes spørgsmlå, interesseret over om hun vidste noget, men naturligvis va rhan ikke villig til bare at afsløre noget, så for nu betragtede han hende bare og prøvede at holde sin vrede ned. Han var klar til at dræbe alle der vidste noget om Nicole hvis det var hvad det krævede for at hun kom  tilbage. Selvom dean jo ikke engang var sikker på at hun var væk.
Dean
Dean
Highly competent (Rank 12)

Bosted : Lejlighed i Terre.

Antal indlæg : 661


Tilbage til toppen Go down

Re: She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Gæst on Man 15 jan 2018 - 21:05

Harleen spærrede kort sine øjne op, i et enkelt sekund, af ren chokering, over at han faktisk svarede hende. Han virkede hverken skræmt eller sky overfor hende, men hvorfor skulle han også?. Han virkede som en selvsikker og ensom karakter, taget direkte ud fra et eventyr. Ene og alene på en kro oppe i bjergene. Hun kunne ikke lade vær med kort at undre sig en smule * Søger han noget specielt? *. Han var rejst her til alene, så det var altid et plus i hendes kalender. Hun kunne sikkert spinde dette til hendes fordel, eftersom hun var alene og havde ikke noget imod smukt selskab. " Så er du kendt med området? ".

De grønne øjne lå blidt på manden foran hende. Da han løftede sit blik op fra sin kaffe og så mod hende, kunne hun ikke lade vær med at give et lille smil fra sig, da hun fangede hans blik. Hun betragtede hans mørke brune øjne og kunne ikke undgå at føle sig fanget i dem, blot for en kort stund. Hun rejste sig og så kort mod ham, i det hun svarede " Jeg blot nysgerrig af natur. Angående hvad jeg skulle kunne hjælpe med, det kommer helt an på, i hvilket omfang du har brug for hjælp ". Hun blinkede kort til ham og svang blidt det kobber røde hår væk fra sin skulder, før hun tog sit glas og gik hen til baren med det og stilte det. Hun var ikke speciel sulten eller tørstig til at starte med, desuden så havde hun fundet sig en lille play ting.

Hun så kort mod Dean og gav et lille djævelsk smil fra sig, i det hun sagde " Vis du vil, kan du komme med på min hike? ". Hun stod tålmodigt og ventede på hans svar, om det var en mulighed eller ej. Hun satte sig op på en stol ved baren og sad tålmodigt. Kroejen så kort på hende og derefter Dean og svarede " Miss Winter, dig og dine lege. Lad nu den stakkels mand være i fred ". Han gav et grin fra sig og trådte derefter ud fra baren og gik hen til døren, til baglokalet, hvorefter han lukkede for døren.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: She's Just gone (Harleen)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum