Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Yesterday at 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Let me know what you think - [Caleb]

Side 1 af 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Go down

Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Tors 11 jan 2018 - 22:53

Tid: Omkring 19.40
Sted: Gallerie Sanguine
Omgivelser: Et par kunder/kunst interesseret
Vejr: Mørkt, koldt og snefyldt
Påklædning: Dress & clutch + Coat
Tag: @Caleb

Det havde været en lang uge, men omsider kunne hun lægge alt arbejde fra sig, gøre sig klar, og køre ud til gallariet. De skulle godt nok videre hjem til ham, men der ville nok ikke ske noget ved at efterlade bilen ved gallariet og hente den på et senere tidspunkt. Køreturen havde taget noget tid i byens trafikeret gader, og det tog lige nogle minutter at finde en parkeringsplads. Hun var i god tid, men håbede på at kunnet få et glimt af nogle af hans kunder. De var dog ikke fokus for hende, for hun havde savnet ham så meget, og tænkt på ham nærmest uafbrudt, at hun ikke kunne vendte med at holde om ham, eller kysse ham blidt. Hun havde klædt sig anderledes på en hun plejede, kjolen var kortere end hvad hun normalt ville vælge, stilen en anelse mere udfordrende, og well.. hun havde en lille taske med i bilen med skiftetøj som hun hellere måtte huske at få med.

Ugen havde været god nok, lang som sagt, men arbejdet var blevet ordnet og tingene så generelt godt ud på den front. Hun havde mødtes med et par veninder, havde undgået at besvar nogen former for spørgsmål omkring Caleb, og bare bekræftet de så hinanden. Mere havde de ikke fået ud af hende, og det ragede heller ikke dem.

Anyway! Nu steg hun ud af bilen, og gik ind mod bygningen hun havde besøgt engang før for nogle uger siden. Der var nydeligt som altid, og hun kunne hører stemmer.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Tors 11 jan 2018 - 23:12

Ganske rigtigt så havde ugen gået alt for langsomt for hans mening! Han savnede hende noget så frygteligt og havde da også ringet sammen med hende en enkelt aften for at bare at høre hende. Det havde selvfølgelig udviklet sig til en dejlig varm og kærlig snak. Onsdagen i ugen, kom hendes kollega hen til hende og sagde: "Cherish?..... Someone seems to like you alot?...." Så var der på hendes bord blevet stillet en meget stor buket roser med et lille kort ved hvor der stod: "Soon my Love...."

For at prøve noget nyt, havde han iført sig et hvidt jakkesæt med sort skjorte og hvid slips samt meget pæne sorte sko. Mest af alt fordi hans tanker lå hos hende og han krydsede fingre for hun kunne lide det.
Så kom aftenen hvor de kunstinteresserede ældre mænd var mødt talstærkt op hvor et par stykker af dem havde deres lige så gamle koner med. Et par af hans malerier var allerede blevet afsat men de var selvfølgelig stadig nysgerrige. Mærkeligt at tænke på han var ældre end dem alle sammen. Selvom de var interesserede, gik han nærmest og trippede ind til han kunne se hende igen. Rundt gik der en tjener med et fad med champagne til de fremmødte
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Tors 11 jan 2018 - 23:55

Den store buket blomster hun havde modtaget om onsdagen havde været skønt, og hun elskede dem mere end noget andet. Beskeden der fulgte med de tre ord, varmede hendes inderst, og hun havde set frem til at skulle se ham mere end nogensinde. At de havde ringede til hinanden og hørt hinandens stemmer havde holdt hende i live, men havde ikke fået hendes savn til at være mindre.

Så omsider kunne de ses igen, og da hun trådte ind i galleriet, var der lyst og behageligt. Hun smilede til en tjener som kom hen imod hende, og hun overlod sin frakke ved døren også, og havde kun sin lille taske med sig som hun gik længere inde. Stemningen var tydeligvis høj, og stemmerne lød i galleriet friskt og lækkert. En tjener dukkede op hos hende med en bakke med champagne på, og hun tog et glas med et venligt smil mens hun spejdede efter sin kæreste. Malerierne på væggen var skønne, men han var også dygtig havde hun for længst konkluderet. Snart spottede hun gruppen af ældre herrer og fruer, og smilede da hendes blik faldt på ham. Han så ganske enkelt betagende ud! Anderledes, men på den gode måde, og hun kunne lide hans jakkesæt, han så altid så.. fræk og intens ud i jakkesæt. Smilet krydsede omgående hendes læber, og hun gik nærmere.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Fre 12 jan 2018 - 0:24

Da hun kom nærmere, stod Caleb og snakkede med de gamle mænd der muntert diskuterede om hvem der skulle have lov til at købe hans billede der afbillede en af de syv kardinaldyder. På det billede de diskuterede om var det Stolthed det handlede om og man kunne ane hvordan konerne også blandede sig lidt.
Da han så fik øje på hende, stod tiden nærmest stille et øjeblik og hans ansigt lyste op i et smil inden han så kort kiggede på mændene og sagde: "Gentleman? If you will excuse me, my girlfriend is here.... But just so you know, there is an entire seires of those pictures. One for every of the seven...."
Så skyndte han sig hen til hende, lagde armen om hende og som det allerførste kyssede han hende inderligt men blidt. Så hvilede hans klare øjne i hendes. "Oh how i have missed you..... And you look absolutely stunning....."
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Fre 12 jan 2018 - 0:31

Hans blik fandt hendes, og et øjeblik synes tiden at stå stille. De øjne! Snart var han dog på vej hen imod hende, og havde taget hende i sin favn, hans læber fandt hendes og hun gengældte ømt kyssede og strøg blidt hans kind. Hans ord glædede hende "Glad you think so, I wasn't sure this will be something you would like" svarede hun ærligt. "And you look hot" tilføjede hun lavmælt og blinkede drilsk og kærligt til ham. Hun havde savnede ham så utrolig meget, og det var dejligt at mærke hans arme om sig. "Thank you for the flowers, they made my week!" lod hun ham vide i forbifarten.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Fre 12 jan 2018 - 0:54

Han smilede varmt til hende og tog sig endnu et par kys inden han svarede hende med: "Oh i love it..... It makes my heart want to beat and i am by far the luckiest man ever....." Så blinkede han til hende og lænede sig ind hvorefter han hviskede lokkende:
"You look amazing and very very sexy......"
Så holdt han sin arm så hun kunne holde om den hvorefter han meget stille sagde: "I crossed my fingers that you like roses..... What do you say? Want to help me decide who should buy the pictures so we can get out of here before i get bored to death?..... "
Det var da også anerkendte mennesker i kunstverdenen men lige dem her havde en frygtelig vane med at blive meget tørre at snakke med. Roligt gik han stolt tilbage til dem med hende ved sin side og sagde: "Gentleman? May i introduce the woman that is the source of my inspiration and stole my heart?"
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Fre 12 jan 2018 - 11:00

De var tydeligvis ikke færdige med hverken at kysse eller røre hinanden, og hun havde heller ikke lyst til at flytte sig, det ville dog snart blive nødvendigt. folk ville trods alt glo på dem! Hun gengældte da også hvert enkelt kys, og smilede varmt. Hans ord fik hende til at smile kærligt "Good, that was what I hoped for" svarede hun drilsk. "I have more for you.." tilføjede hun selv lokkende og med et glimt i sine klare blå øjne. Han bød hende armen, og hun lagde sin i hans uden tøven. "I love roses, especially when they are from you!" slog hun fast. Om hun skulle hjælpe ham med at vælge? Det ville hun da gerne! "And I could help you, we can't have you get bored.. can we now?" svarede hun drillende og kærligt. Chancen for at dø af kedsomhed eksisteret vidst ikke, hverken for ham eller andre for den sags skyld. Snart var de dog henne ved hans gæster, og hun blev præsenteret for dem og omvendt. Hans ord fik hendes hjerte til at slå hårdere og hun så kærligt mod ham. "Good evening ladies.. gentlemen" hilste hun pænt og høfligt på dem.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Fre 12 jan 2018 - 11:34

Han fik kort lidt store øjne og blinkede så drilsk til hende: "Oh you have more you say? Interesting....." Det var selvfølgelig rigtig dejligt at hun blev så glad af hans lille overraskelse, hun skulle jo føle hun var speciel. Så grinede han kort og sagde: "I am never bored with you.... But let's get this going...." Det betød rigtig meget at hun ville hjælpe ham med at vælge hvem der skulle købe det hele eller billederne enkeltvise.
De gamle mænd fik selvfølgelig lidt store øjne og dem med koner fik en diskret albue i siden hvilket mindede de andre på deres manerer også.
Så trådte den ene mand frem og bukkede roligt: "A pleasure to meet the woman in Lord DeBayle's life..... Now as i was just saying.... I am prepared to pay 75000 euro for this picture...." Så kom der lidt varierende bud fra dem med det højeste på lige omkring 125000 euro. En af mændene fik et lidt større puf af konen og spurgte: "Lord DeBayle..... How much would you require for all seven paintings in the series?" Caleb så lidt tænkende ud og vendte blikket modCherish for at høre hvad hun syntes
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Fre 12 jan 2018 - 22:13

"Everything to tempt you" svarede hun drilsk men dog kærligt. "I am glad to hear" tilføjede hun kærligt. Hun kedede sig sgu heller aldrig i hans selskab, han var vidunderlig, og dejlig opmærksom og blid. Hun følte sig virkelig speciel.
Snart blev hun præseteret for hans kunder, og de så åbenlyst på hende. Det gjorde hende ikke noget, de var trods alt alle gamle, og Calebs mening om hende var det vigtigste trods alt. Diskussionen om priserne på de syv malerier fortsatte, og som den ene af mændene spurgte hvor meget Caleb ville have for alle syv malerier. Caleb så mod hende, og hun kastede et blik over de det maleri de stod ved siden af. "Anything less than 1 million will be undervalue.." svarede hun.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Fre 12 jan 2018 - 23:19

Hendes ord om at friste ham, vakte en tydelig nysgerrighed for det gjorde hun altid men det varslede om hun ville overraske ham. Det eneste han kunne være sikker på var at han ville elske det. Det var jo en overraskelse fra hende. Selv havde han noget klar der hjemme men havde med vilje ikke sagt noget som helst om det.
Der var et par stykker der bakkede ud ved hendes prisforslag men de var også nærmest kendt for at ville underbyde.
Så gik der en budrunde i gang imellem mændene der konstant fik puf af deres koner. Dog var der en der blev specielt træt af konen og sagde så: "1,5 million!"
Caleb så eftertænksomt ud og spurgte hende stille: "Should we accept the offer, finish the deal and get out of here?"
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Fre 12 jan 2018 - 23:50

At han selv havde forberedt noget hjemme hos sig, anede hun af gode grunde ikke. I stedet kunne hun være lykkeligt udvidende, og kunne få sig en skøn overraskelse. Selv, måtte han jo se frem til hvad hun havde at vise ham.
Buddene steg, enkelte bakkede alt for hurtigt ud - kedeligt og deres tab - mens resten af flokken fortsatte og de fleste presset af deres bedre halvdel. Omsider faldt et højt bud, og ved Calebs spørgsmål, forsøgte hun at skjule sit underholdte smil. "Darling, this is your work. It is up to you, I will be staying by your side as long as it takes.." svarede hun blidt. Han skulle helst ikke lukke en handel af hvis han ikke var tilfreds med det bud han havde fået. Beløbet han netop havde fået tilbudt var dog højt, om end man altid kunne presse den.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Lør 13 jan 2018 - 0:06

Som de diskuterede lidt indbyrdes, lænede Caleb sig ind til hende, nappede hende diskret i øret hvorefter han hviskede: "Oh my god you are wonderful.... Let's see how much we can push them..... With you by my side, i can take on the world....."
Så blinkede han til hende inden han så på de ældre herrer og hævede sit glas til en skål hvorefter han sagde:
"Gentleman? Ladies? Let's put out a toast for the new owner of the seven paintings in auction..... Unless you other want to let him have it?......"
Et par stykker af dem, fik en nyt puf og bed sig i læben inden de på skift sagde: "1,6!" "No 1,8!"
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Lør 13 jan 2018 - 21:12

Mændene diskuteret indbyrdes, og Caleb lænede sig ned mod hende og nappede hende lidt og diskret i øret. Hun smilede ved hans svar, kunne ikke andet. "Good, it seems your friends isn't going to give up.. neither their wives.." svarede hun drillende og kærligt. Mændene var dog tydeligvis ikke færdige med at byde, og de fortsatte i en evighed. Det var underholdende, og hun morerede sig. Samtidigt var det dejligt at nogen værdsatte hans kunst, for det var virkelig veludførte kunstværker.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Lør 13 jan 2018 - 21:20

Han elskede simpelthen når hun smilede til ham på den måde, det var fantastisk!
Ganske rigtigt fortsatte de lidt endnu med budrunden hvorefter en af konerne hviskede noget i sin mands øre hvorefter Caleb kort fik lidt champagne galt i halsen. Manden var ildrød i hovedet og sagde: "Lord DeBayle! 2,5 million Euro!"
Caleb sundede sig kort efter champagnen og holdt så armen godt omkring Cherish hvorefter han så tænkende ud. Det lod ikke til at de andre ville komme med flere bud og et par stykker af dem blev trukket afsted af deres koner.
Caleb kyssede hendes kind og spurgte: "Do we have a winner my Love?"
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Søn 14 jan 2018 - 20:25

Så faldt et utroligt bud der fik dem begge til at stirre, Caleb var i hvert fald ved at få champagnen galt i halsen. Cherish smilede tilfredst, han fortjente intet mindre! Et virkelig godt bud der lige gjorde ham et par millioner rigere, og øgede hans omdømme endnu mere! Hun trykkede sig blidt og smilende ind mod ham. Han kyssede hendes kind, og hun smilede og nikkede. "I guess we have.." svarede hun kærligt. De andre bakkede tydeligvis ud, ikke at hun bebrejdede dem, det var virkelig høje beløb de var kommet op i.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Søn 14 jan 2018 - 20:36

Han gengældte hendes kys og holdt om hende med en tydelig stolthed over sig, fordi hun havde valgt ham. Så nikkede han til hende og så smilede han hvorefter manden med det vindende tilbud fik et håndtryk. "Congratulations... And thank you very much for a wonderful trade....
I hope the paintings make you both happy..."

Manden kiggede kort på konen og smilede så til Caleb: "Oh it will..... Well Lord DeBayle.... I will transfer the money and then?" Caleb nikkede og sagde: "I will send my employee with the paintings when they have been properly sealed"
Så nikkede manden og kunne nærmest ikke komme hurtigt nok hjem.
Så gik det mere over til lidt småsludren inden de sidste begyndte at tage hjem.
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Søn 14 jan 2018 - 22:49

Hun smilede kærligt, og handlen kunne afsluttes med et håndtryk. Cherish smilede og nikkede til parret der nu havde fået syv skønne malerier føjet til samlingen, og med de penge de havde spenderet, mon ikke de så ville blive værdsat? Det håbet Cherish i hvert fald. Nogle mennesker havde tendens til at behandle kunst som en vare alligevel, mere end hvad det egentlig var.. nemlig kunst.
Der blev snakket og hun var venlig og høflig, fik lært nogle nye mennesker at kende, men de skulle snart hjem alligevel, og de begyndte vidst også at forsvinde så småt. Hun så til slut op mod sin kæreste med et smil. "I am proud of you.." sagde hun kærligt. Han var dygtig, virkelig dygtig, og han fortjente alt godt. Hun strakte sig, og kyssede ham blidt på kinden.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Søn 14 jan 2018 - 23:26

Ganske rigtigt så var der nogen der så på billeder som dyre varer i stedet for egentlig at nyde kunsten for hvad den rigtig var. Men det var dog en ærlig og fornuftig køber der erhvervede sig billederne. Snakken gik godt selvom nogle af de tilbageværende koner måtte regulere deres mænds blikke en gang imellem. Og Caleb var virkelig stolt over at en så vidunderlig kvinde som hende var ved hans side. Som de sidste af dem begyndte at gå, smilede han kærligt til hende og gengældte det kys hun lagde mod hans kind.
Derefter lænede han sig ind til hende og lavede en nærmest udmattet lyd inden han hviskede: "I am so very happy that you are with me..... So... Should we lock up and head home?... To be honest i am really looking forward to us alone.... I heard what that mans wife whispered.... And those images needs to be deleted from my mind....."
Så fik hun et blidt kys mod sine læber selvom alle ikke var gået. Han så jo ingen grund til at gemme deres kærlighed
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Man 15 jan 2018 - 8:35

Hvordan mændene stirrede på hende havde absolut ingen betydning for hende. Hun var venlig og høflig men opmuntrede dem i hvert fald ikke til noget. Hendes eget beundrende blikke hvilede på manden der stod ved hendes side, og absolut ingen andre.
Heldigvis gik der ikke en evighed før folk næsten var væk, og som han lænede sig ned mod hende og hviskede, måtte hun kvæle en latter. Ulempen ved den skarpe hørelse hva? Hun strøg blidt hans arm "Don't worry love,
I will help you delete those images from your mind"
svarede hun kærligt men drilsk. At han lige snuppede sig et kys for øjnene af alle, gjorde hende absolut ingenting, hun endte med at gengælde det og nyde fornemmelsen af hans læber mod sine.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Man 15 jan 2018 - 9:26

Efter endnu et blidt kys fra hende så han kærligt i hendes øjne og sagde: "You do not know how happy that makes me..... My senses can be quite a curse at times...... I have seen alot...
But what she will allow him to do.... That.... Just... So i am very happy you can help me...."
Selvfølgelig blev det sagt lavmælt inden han grinede lavt mod hende. Efter det fleste var gået, tog han hende med ind på kontoret hvor han så lige fik styr på papirarbejdet til ordren, men ventede selvfølgelig med at sætte en underskrift på til pengene var kommet.
Derefter lagde han papirerne i sin mappe og så kærligt på hende hvorefter han sagde:
"That's it.... Work done for tonight..... Ready to head home?..."
Han glædede sig meget til de kom tilbage til hans lejlighed selvom det selvfølgelig var rigtig dejligt at have en alene stund med hende på kontoret også. I galleriet var der kun rengøringsfolk tilbage der alligevel var hurtige
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Man 15 jan 2018 - 12:52

Hun smilede ømt "Darling.. you should focus all of your senses at me instead.." svarede hun drilsk. Hun mente det selvfølgelig ikke på den måde, prøvede bare at løfte hans humør lidt.
Snart var folk dog væk, og hun fulgte med in på hans kontor hvor hun fik ordnet nogle papirer og gjort dit arbejde. I mens så hun sig omkring, undersøgte hans kontor og nippede til sit glas. Da han var færdig, vendte hun sig smilende mod ham, og gik med elegante skridt hen mod ham. "Hmm.. I am not sure.." lagde hun langsomt ud med, inden hun stillede sit glas fra sig på den nærmeste overflade. Snart nåede hun om bag hans skrivebord skubbede hans papirer og ting så blidt til side, og plantede bagdelen på hans bord. "We could stay here for a while.." fortsatte hun, blikket legesygt og tonen en anelse uartigt mens hun let gled fodryggen op ad hans ben.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Man 15 jan 2018 - 13:31

Hans blik fulgte hende nøje som hun flyttede tingene og satte sig på bordet, han kunne jo ikke få øjnene fra hende alligevel. Det ville han heller ikke.
Så lod han blikket vandre op og ned af hende imens han bed sig let i læben, samtidig med hun nærmest kærtegnede hans ben med sin fod.
"Well i am excited about your surprise.... But i dont suppose it is going anywhere....."
Så lod han sin hånd meget forsigtigt glide op af hendes ben og kun ganske let op af hendes lår inden han sagde: "What did you have in mind?..... I am very..... Very intrigued....."
Det var tydeligt hvordan de havde savnet hinanden så selvfølgelig kunne de ikke holde fingrene fra hinanden. Men det var der heller ikke noget i vejen med, tiden var deres egen
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Man 15 jan 2018 - 16:10

Hun havde ham tydeligvis med sig hele vejen, og smilede derfor blidt som hans hænder vandrede over hendes ben og gled let hen over hendes lår. "Believe me, the surprise isn't going anywhere" forsikrede hun ham blidt. Derpå strøg hun hans kind, og signaleret med en finger at han bare skulle komme nærmere. "Have you ever made out here?" kunne hun ikke dy sig for at spørge med et frækt og lokkende glimt i øjnene. Om hun havde savnet ham? Også i den grad! "But.. maybe you need a little to strengthen you on? A little blood maybe?" tilføjede hun mens hun rykkede håret over på den ene skulder og dermed blottede sin hos for ham. Det var trods og en uge siden, og så meget havde han ikke drukket.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Caleb on Man 15 jan 2018 - 16:45

"Good.... Wouldnt miss it for the world....." Hun havde jo et overraskende stærkt talent for at pirre hans nysgerrighed. Da hun signalerede at han skulle komme nærmere, var han også meget hurtig til at stå lige foran hende inden han så rystede lidt på hovedet. "No i haven't..... Maybe we should change that......"
Han havde savnet hende så utrolig meget og hele ugen havde gået med at tiden gerne skulle gå hurtigere så de kunne være sammen igen.
Da hun så også tilbød ham blod og ligefrem blottede halsen, smilede han intenst og kørte hænderne lidt op af hendes lår så den korte stramme kjole blev skubbet op. Derefter stillede han sig mellem hendes ben, holdte den ene hånd ved hendes hofte og den anden ved hendes nakke. "A perfect idea......" Så satte han blidt tænderne i hendes hals imens han holdt deres kroppe tæt sammen imens han drak. Der gik heller ikke længe inden han var tydeligt varm igen.
Caleb
Caleb
Proficient (Rank 16)

Bosted : En rimelig stor lejlighed midt i Terre

Antal indlæg : 1626


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Cherish Radcliff on Man 15 jan 2018 - 18:17

"Maybe.." medgav hun med funklende øjne og et varmt smil. Derpå stod han tæt foran hende, og hun gled armene kærligt op ad hans bryst og tilbød ham noget blod. Han var kølig igen, og hun ville glædeligt varme ham op igen. Han takkede heller ikke nej, og gled hænderne om hendes hofter og holdt hende tæt mod sig. Hendes kjole havde han også skubbede lidt op, og det var ikke meget den dækkede i forvejen. Snart havde han sat tænderne i hendes hud, og hun lukkede øjnene nydende i og sukkede dæmpede. Det var en berusende følelse, og blidt strøg hun hans hår mens han nærede sig fra hende. Hun kunne lide denne følelse, den følelse af at hendes blod gav ham styrke, og.. varme.
Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Let me know what you think - [Caleb]

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 20 1, 2, 3 ... 10 ... 20  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum