Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Side 3 af 39 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next

Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Tirs 28 nov 2017 - 22:51

Han lænede hovedet lidt ned og gengældte hendes kys hvorefter han sagde: "And i love you more..... More than anything in the world......" Ganske vist var der en del blikke rettede i deres retning men han tænkte ikke yderligere over det for han nød tiden sammen med hende. Da hun så spurgte, kiggede han lidt rundt og fik så øje på en dametøjsbutik. Der så ud til at være alt fra sexet undertøj til sko og tykke frakker. Men grunden til det var egentlig en anden. Ekspedienten var en middelaldrende dame der så meget træt og frustreret ud. Måske kunne Charmeine gøre en forskel for damen samtidig med de kunne få rigtig meget af de ting de skulle have. "What about there?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Ons 29 nov 2017 - 0:16

"Good.. cause the women here is looking at you and I don't like it" svarede hun drillende. Hun lavede bare sjov, kvinderne gloede ja, men hun var ikke det mindste jaloux, hun vidste at han var hendes, og hun var hans, og hun vidste at han ikke havde øjne for andre end hende alligevel.
Snart havde han spottede et sted, og hun gled blikket i den retning og nikkede. "Why not" svarede hun og gik mod butikken. Snart trådte de derind, og det tog kun Charmeine et øjeblik at mærke disharmonien omkring dem. Hun gled blikket rundt, kiggede ikke på tøjet, men spottede den mideladrende ekspedient der tydeligvis var frustreret. Khás hånd fik et klem, for at gøre ham opmærksom på at hun lige var hos kvinden et øjeblik. "Are you alright?" spurgte hun blidt og omsorgsfuldt mens hun nærmede sig kvinden.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Ons 29 nov 2017 - 1:31

Han grinede let inden han sagde: "Let her look.... My heart, body and all that i am is all yours my love...."
Så gik han der ind sammen med hende og der skete nøjagtigt det han havde regnet med der ville ske. Nok skulle de på tur i weekenden men hun blev så glad når hun kunne gøre en forskel. Så Khá stod egentlig bare lidt passiv efter hende klem og kiggede.
Ekspedienten kiggede op på hende med et fremtvunget smil og lod så nærmest skuldrene falde sammen. "Oh hi deary...... Yes.... My leg is broken but i cannot afford to close the shop to let it heal.....
And customers are.... Impatient....."

Khá hørte dem men sagde intet selvom han gerne ville helbrede hende. Og det ville måske vække knapt så meget opsigt hvis Charmeine helbredte damen
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Ons 29 nov 2017 - 8:45

Hans svar var lige netop det hun forventede, og smilede sagde vidst også det hele.
De var snart inde i butikken hvor Charmeine hurtigt havde lokaliseret kvinden der havde behov for hjælp. Damen tøvede da heller ikke med at fortælle hende hvad der var galt, og Charmeine gled blikket ned mod kvindens ben der ganske rigtigt var lagt i skinne som mennesker nu havde det med at gøre. Englen smilede dog blidt mod kvinden ”Let me have a look at it..” bad hun blidt, og snart havde hun rykkede sig, og sat sig på knæ hos kvinden. Blidt gled hun fingrene over benet, og fokuseret på at få det healet. Udadtil var der intet at se af forandring, intet lys, ingenting, men kvinden ville selv kunne mærke en varme mens knoglerne satte sig ordentligt på plads. Nogle minutter senere rejste Charmeine sig op. ”How does it feel..?” spurgte hun blidt. At kvinden var faldet til ro var tydeligt, disharmonien var bort fordi det nu engang var det Charmeine gjorde og var bedst til.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Ons 29 nov 2017 - 10:28

Først virkede ekspedienten lidt skeptisk og kiggede over på Khá der bare nikkede uden et ord. Charmeines egen evne til harmoni trådte også mere i kraft så vidt han kunne se så ekspedienten faldt hurtigt mere til ro og lod Charmeine gøre det.
Ekspedienten kiggede undrende ned på benet hvor varmen lod til at komme fra og da Charmeine spurgte til benet, kiggede kvinder forundret på hende og bevægede benet. "It's......" Så smed hun skinnen og brugte benet helt normalt. "It's healed! You are sent from the Lord himself! How can i ever repay you deary?!"
Khá grinede kort let og nussede så Charmeine på ryggen inden han sagde: "Well we are going on a weekend trip so maybe you could help her get what she needs from your shop? I may not be the best in here..." Det var ikke fordi han ville gøre det hele mindre eller noget men healing kunne tiltrække opmærksomhed så det var en klar måde at kvinden kunne give igen uden at bringe for meget opmærksomhed
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Ons 29 nov 2017 - 12:37

Det var forståeligt at kvinden var skeptisk, det ville hun også selv være hvis hun ikke vidste hvad der foregik. Khà nikkede dog til hende og snart fik Charmeine lov at komme til. Da hun var færdig, var kvinden tydeligvis chokeret, nåh ja.. mennesker. Den slags skulle man ikke bare gøre uden lige at smide en advarsel. Heldigvis trådte Khà til og fik kvinden til st dæmpe sig og bad om hjælp i stedet for. Charmeine smilede taknemligt og undskyldende. Hun glemte altså det med mennesker og overnaturlige ting. Kvinden var også ivrig efter at hjælpe, og snart havde hun fat i Charmeine og trak rundt med hende i hele butikken. I løbet af kort tid havde de samlede sig en bunke ting. "So, what kind of underwear does your husband like?" spurgte hun og skævede mod Khà. Charmeine blinkede forvirret med øjnene, anede ikke om hun burde kommentér på der med mand, men hun kendte ikke svaret på det sidste hellere. "Uhm..Khà?" sagde hun spørgende. Han skulle måske svare på det spørgsmål.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Ons 29 nov 2017 - 15:58

Khá nikkede bare til hende med et kærligt smil som tegn på han godt forstod hvorfor hun gjorde det. Det lå jo til hende at hjælpe når hun kunne og han havde jo trods alt mere erfaring med dødeliges reaktioner.
Så satte han sig ned med en kop kaffe og lod de to kigge rundt i hele butikken og finde ting til hende. Han kunne så godt se at Charmeine ikke helt vidste hvad hun skulle gøre med situationen og han var da også selv fristet til at kommentere men det ville ødelægge hans overraskelse. Så i stedet gik han hen og tog hendes hånd hvorefter han kyssede hende på kinden og sagde: "I do not have any particular preference.... Try something sexy yet tasteful..... Laces....
Maybe more than one color"
Ekspedienten nikkede en gang, sagde: "I will se what we can find. Come on deary" Så trak ekspedienten afsted med hende igen
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Ons 29 nov 2017 - 16:49

Kvinden var ivrig efter at hjælpe, lovede sågar rabatter for tingene og Charmeine fattede ikke hvorfor alt det tøj var så absolut nødvendigt. Ifølge kvinden var det bare nødvendigt, og derfor trak englen bare på skuldrene og gjorde som der blev sagt. Som spørgsmålet om undertøj faldt, og Khá kom til, fattede hun stadig ingenting. Han vidste vel bedre. ”Alright..” var hendes svar bare, og så trak damen ellers af sted med hende. Kort efter skulle tøjet prøves på, nogle af tingene klædte hende ikke og blev kasseret med det samme, andet sad helt perfekt. Undertøjet skulle også prøves på, og Charmeine kunne godt se hvad de mente med sexet. Det sad godt og fremhævede hendes former. Khá fik dog ikke lov at se noget af det, det skulle være en overraskelse ifølge kvinden. Selvsamme kvinde var også yderst begejstret for parret, og blev ved med at kalde dem søde og perfekte, og Charmeine smilede over hendes glæde og omsorg. Til sidst var hun vidst færdig, de fik gode rabatter og kunne gå derfra med masser af fyldte poser. ”I think we got too much” bemærkede hun.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Tors 30 nov 2017 - 2:12

Han ventede tålmodigt men var selvfølgelig nysgerrig efter hvad hun havde fået fat i. Men han ville heller ikke snage hvis der nu var en overraskelse til ham. Da hun så var færdig, smilede han varmt og hjalp hende med at bære alle poserne. Han tog dog ikke dem alle sammen da han vidste det også var vigtigt for hende at mærke hun selv gjorde noget.
Så kyssede han hende på kinden og sagde: "Well there is alot yes.... I think we have to get it out to the car before we do more shopping... And now you have alot of new clothing? There is plenty of space in the closet at home" Ej hvor var det træls han ikke bare kunne sige sin overraskelse nu!
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Tors 30 nov 2017 - 7:29

Hun ville nemlig rigtig gerne hjælpe med poserne og tog nogle selv. Hvad angik betalingen havde hun sjovt nok ikke kunne finde rundt i det og havde fået hans hjælp. Det der med at bruge et creditkort gav ikke mening for hende. Nåh men det gik! "Alright, let's do so" svarede hun. Så gik de sammen ud for at sætte tingene i bilen. Hvilke overraskelse han ville give hende, anede hun ikke. "I do!
I am looking forward to show it to you"
slog Hun smilende fast mens de proppede tingene i bilen og hun straks derefter tog hans hånd.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Tors 30 nov 2017 - 12:04

Han gik glad tilbage til bilen med hende og så mere og mere frem til deres weekend sammen. Livet var virkelig vendt til noget helt perfekt og vidunderligt
Da hun så nævnte det, kiggede han drilsk mod poserne og sagde:
"Oh a surprise? Can i get a little hint?...." For at lokke det lidt ud af hende, lagde han armen ekstra kærligt om hende og kyssede hende blidt et par gange på halsen. "Please?........."
Han regnede ikke med hun ville sige det men det var da et forsøg værd
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Tors 30 nov 2017 - 12:18

Snart prøvede han at lokke med hende og hun grinte for at sukke nydende d hun kyssede hende på halsen. "So impatient, you have to wait.." svarede hun drillende. "But.. I am sure you are gonna like it" tilføjede hun med et kækt smil. Hun drillede ham, men han kunne altså godt tage det.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Tors 30 nov 2017 - 20:05

Han grinede sammen med hende og lagde armen om hende som de gik ind igen hvorefter han sagde: "Cant help it.... I am sure you are right so i will wait with great anticipation...." Som de kom ind i centeret igen, kiggede han sig lige rundt en gang for at se hvor de respektive butikker var henne. Det var alligevel lidt tid siden han havde været der.
Derefter rettede han blikket mod hende og sagde: "A little clothes for me.... And some groceries.... Anything else you can think of love?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Tors 30 nov 2017 - 20:26

Hun smilede underholdt. "You will just have to learn to be patient,
love"
svarede hun kærligt. Det kunne han da godt, eller i så fald måtte han hellere lære det, for når de fik et barn, skulle de også lærer ham eller hende tålmodighed.
Snart var de inde i centeret igen, og hun flettede fingrene ind i hans igen. "Hm, no.. nothing I can think of" svarede hun mens hun fulgte med. Hun glædede sig til at se udvalget af mandetøj, og så var det hendes tur til at lurer på mens han fandt tøj.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Fre 1 dec 2017 - 1:22

Han grinede let inden han nikkede og sagde: "I promise to try my love....." Så nød han fornemmelsen af hvordan de flettede fingre som han kiggede lidt rundt sammen med hende og fik øje på en butik der lod til at have et fornuftigt udvalg.
Roligt gik han der ind sammen med hende og mødte ekspedienten der snildt kunne have været ægtemanden for den anden ekspedient. Så kyssede Khá hendes hånd og sagde: "Hello i hope you can help me a bit... We are going away for the weekend and i want to dress really nice for my angel here" Ekspedienten kiggede grundigt på Khá og så på hende med et smil. "Do not worry Ms. I will make sure that his attire will make you smile.... Come right this way Mr...
And Ms. there is coffee, tea and hot cocoa on the little table there"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Fre 1 dec 2017 - 1:32

De fandt en butik og gik derind og blev mødt af en ganske sød ekspedient der straks ville hjælpe. Charmeine blev forvist til te og kaffe automaten. Det ville ikke være svært at få hende til at smile, formdet krævede ikke andet end at han var i nærheden. Hun glædede sig dog til st de det, og spændt... Ja det var hun.
Charmeine brugte tiden på at se sig omkring i butikken og gik rettere på nogle ting hun følte var underlige.den anden ekspedient var sød og snakkede med hende.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Fre 1 dec 2017 - 22:16

Khá blev trukket rundt i butikken og fik da også fat i en masse muligheder selvom nogen af dem var alt for meget for ham. men der blev købt lidt af hvert til forskellige lejligheder og så også noget til at overraske hende når de var for sig selv. Der skulle nok være noget hun kunne lide, hvilket han selvfølgelig glædede sig virkelig meget til at vise hende.
Efter at have betalt ved en lidt for begejstret ekspedient, gik han hen til hende og kyssede hende blidt på kinden. "There..... I should be settled for a lifetime now....." Det havde været noget af en omgang at se på så meget tøj men han ville være sikker på hun kunne lide det
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Fre 1 dec 2017 - 22:49

Hun havde sagt til ham før, at hun elskede hvad end han havde på, og når de var for sig selv, foretrak hun ham helt uden tøj. Det gjaldt vidst også den anden vej rundt, eller måske ikke helt. For hendes vedkommende betød det lettere adgang til hinanden, men den kvinden i den anden butik havde fortalt hende mænd godt kunne lide at se deres kvinder i fræk tøj, så hvis Khá havde det på samme måde, gjorde hun det da gerne for ham.
Omsider blev han færdig, og kom hen til hende med hænderne fulde af poser. Hun gengældte kysset, kærligt og ømt. "Good, I am looking forward to see what you have bought" svarede hun smilende. Så forlod de butikken sammen.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Lør 2 dec 2017 - 3:01

Han kunne ikke andet end at blive mere og mere lykkelig sammen med hende, selv noget så hverdagsagtigt som at købe ind sammen blev fantastisk.
Så gik han ud til bilen sammen med hende og fik poserne sat ind hvorefter han lagde armene om hende og kyssede hende på halsen en enkelt gang hvorefter han spurgte: "We should be covered now.... Only groceries are missing..... But we have enough out there if you want to go now? Or should we grab a few groceries to make sure?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Lør 2 dec 2017 - 11:38

Så var de ude i bilen igen for at stille flere poser. Der var mange derinde efterhånden. Hans arme fandt om hende, og hun smilede og nød hans kys. "If we have everything we need, then let's go. I am sure we wouldn't die of hunger" Hun kunne snart ikke vente længere! Og mon ikke det nok skulle gå selv hvis de skulle mangle et par ting.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Lør 2 dec 2017 - 20:44

Han nikkede roligt og åbnede så bildøren imens han sagde: "Food won't be a problem..... Well let's get going then"
Så bukkede han dybt for hende og sagde drilsk og meget ærbødigt: "Your carriage is prepared Mylady! We shall arrive in a short while.
Allow me to help you!"

Han elskede virkelig at drille hende sådan da hun grinede og smilede så dejligt. Efter at have hjulpet hende ind i bilen, var han hurtigt henne og satte sig ind selv. Så blev bilen startet hvorefter han lænede sig over og kyssede hende
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Lør 2 dec 2017 - 21:16

Hun smilede varmt og lo snart som han igen drillede hende. Han åbnede bildøren for at hjælpe hende ind, og hun nejede næsten yndefuldt og satte sig ind. Kort efter havde han sat sig ind ved siden af hende, og tændte bilen. Hun trak sikkerhedsselen på, og vendte sig mod ham hvor han snart lænede sig frem for at kysse hende. Hun gengældte kysset, kærligt, intimt og blidt, og strøg ligeledes kærligt hans kind. "I love you" hviskede hun intimt mod ham. Hun glædede sig virkelig til at ankomme til deres destination! Han havde snakkede så meget og godt om det, at hun var helt spændt på at se det nu!
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Søn 3 dec 2017 - 1:49

Hendes kys blev taget vel imod imens han holdt en hånd på hendes lår hvorefter han så hende meget intenst i øjnene og hviskede tilbage: "I will never tire of hearing that...... I love you too......"
Så gav han hendes lår et let klem inden han begyndte at køre ud mod vandet. Han glædede sig rigtig meget til at vise hende stedet da det jo også var helt nyrenoveret, og af ham personligt. Det gav stedet et mere varmt og hjemligt præg. Turen ud til vandet tog ikke specielt lang tid og da de begyndte at kunne ane vandet, smilede han nærmest spændt og sagde: "Almost there..... Ready to see it?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Charmeine Love on Søn 3 dec 2017 - 8:59

Som han aldrig blev træt af at høre hende sige de ord, blev hun hellere aldrig træt af at høre ham gengælde dem. "I will keep repeating them for eternity" sagde hun kærligt.
Derpå fik hendes lår et blidt klem, og de begyndte at køre. Hun elskede at køre i bil, det var stadig noget underligt noget, men det var fedt alligevel. Følelsen var også forskellig fra bil til bil havde hun opdagede.
Køreturen var dog ikke forfærdelig lang, og snart kunne hun spotte vandet hvorfor hun rettede sig op og spejdere nysgerrigt ud over området. "I can't wait any longer" blev hendes svar med et bredt smil.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Khaa on Søn 3 dec 2017 - 20:35

Han grinede let og kunne ikke andet end at smile stort af hendes begejstring hvorefter han sagde: "Good we are there now....."
Så trillede han ind på en lille parkeringsplads hvor han parkerede og fik hjulpet hende ud. Derefter tog han de fleste af tingene og lod hende tage det hun ville så hun stadig følte hun hjalp. Det var jo vigtigt for dem begge to.
Så ledte han hende ned af en trappe der var bygget ind i en sandbanke og ned på terrassen af en stor strandhytte der så ud til at være bygget som en stor bjælkehytte. Nøglen blev drejet og han nussede kort hendes bagdel inden han sagde: "Have a look....." Selve hytten var indrettet som et stort rum med et køkken der havde kogeø og så en dør til hvad der var badeværelse. Ved den ene bagvæg var der et let hævet plateau hvor der stod en dobbeltseng. Det hele var i en varm og hjemlig stil men stadig med de mest almindelige moderne bekvemmeligheder. Badeværelset var med bruser og en god størrelse
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Ready for our weekend? (Charmeine Love)

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 3 af 39 Previous  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 39  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum