Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Today at 1:28 by Caleb

» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 1:23 by Khaa

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Today at 1:16 by Zakaroff

» Do I know you? - Aleksei
Yesterday at 20:06 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

» It is just fun! - Edward
Søn 12 nov 2017 - 22:40 by Edward Charleston

» Ny emneopstilling:
Lør 11 nov 2017 - 21:33 by Cathy

» Artistic Souls? (Cherish Radcliff)
Lør 11 nov 2017 - 21:22 by Cherish Radcliff

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 9 nov 2017 - 6:02 by Harry Jepsen

Statistics
Der er i alt 673 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Serena

Vores brugere har i alt skrevet 239772 indlæg in 12011 subjects

Here little one...

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

Here little one...

Indlæg by Amara on Ons 1 nov 2017 - 19:38

Sted:: En lille bar i Terre.
Tid:: Omkring 22:00.
Vejr:: Koldt, stjerneklart.
Omgivelser:: Folk der drikker sig i hegnet.
Påklædning:: Kjole og stiletter

EMNET ER TIL BRIAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alt var klar, makeuppen lagt, håret sat og der var ikke en mindste fejl at komme efter. Et smil blev sendt til spejlbilledet mens hun spændte mavebæltet og gik ud i gangen for at sætte det sidste finish på hendes udseende, nemlig stiletterne. Hurtigt fik hun trådt i dem og gik mod døren og smækkede den bag sig da hun kom ud på gaden. Et lettere dystert smil bredte sig på de røde læber som hun begyndte at gå ind mod byen. Turen varrede måske 30 minutter, men det var ikke noget der gjorde hende spor. Hun åbnede den lille håndtaske og hev en pakke smøger frem og satte en enkelt i mundvigen inden hun satte ild i den og tog et hiv. Pakken blev igen pakket væk og hun lukkede tasken. Hun vidste ikke hvor hun skulle gå hen denne nat, for hun havde efterhånden været de fleste steder, men der var dette sted hun endnu ikke havde sat sine ben, men hun havde hørt der som regel var mange mænd på stedet, ikke det gjorde hende noget, for hun elskede opmærksomheden. Hun tog et stort hiv af smøgen og så sig omkring, ikke så meget som en eneste person havde hun endnu mødt, hvilket var temmelig underligt, men det var sikkert fordi de fleste allerede var i byen og hun bare havde været langsom. Hun trak kort på skuldrene og pustede da røgen ud gennem næsen. De blågrå øjne så sig omkring som hun efterhånden nærmede sig byen.

Som hun gik gennem byen var der flere der så på hende, snakkede om hende og sendte hende blikke. De vidste sikkert hun var ejeren af Nyxxious Love, det lille bordel der ikke ligefrem blev reklameret for, men alligevel kendte de hende. Hun sukkede opgivende som hendes blik faldt på indgangen til denne bar. Kort hævede hun et øjenbryn og gik så indenfor. Rygterne havde talt sandt, der var næsten kun mænd på stedet, men det var okay, for de fleste af dem så godt ud... Hun fik et kækt smil frem på læberne som hun gik op til baren og lænede sig let forover og støttede sig på disken "Vodka, Clean... Just give me a bottle and a glass" sagde hun som hun placerede penge på disken og så hvordan bartenderen så fortvivlet på hende, men alligevel gav hende en flaske vodka og et glas. En mand ved hendes side sendte hende et smil og hun returnerede det inden hun gik ned til et bord for sig selv. Der gik dog ikke længe før der var to mænd der joinede hende, gav diverse tilbud, men de forsvandt lige så hurtigt som de ankom. Hun gad ikke i aften... Ikke her i hvert fald... Ikke nu, hun var slet ikke påvirket nok.
avatar
Amara
Novice (Rank 1)

Bosted : Fin villa i Quartier de Saint-Jean.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Here little one...

Indlæg by Brian on Ons 1 nov 2017 - 19:49

tøjet: Snickers arbejdes sko, Snickers arbejdes bukser i blå og sort camo, en hvid/grå trøje med firma navn på bryst og ryg, O'Rileys Håndværker Sjak, med en tank top inden under.

Buster havde været på arbejde hele dagen, fra 07, til 16, og var træt, han havde mødt ind i bokse klubben, og trænet yderliger en 2 timer, for og køre hjem, spise aften's mad, for og ringe rundt til sine gutter fra sit sjak, og spørge hva planen var, og de blev enige om og tage i byen, så han spiste færdig, og tog sit arbejdes tøj på, for og tage sine cigaretter og pung i lommen, sin lighter, og så hoppe ud af døren, og vente på sine gutter i trucken, for og vinke til dem, og hoppe ind, grine til de andre varulve, brofist, og krammere til dem han ku, imens de kørte da ud af, imod Terre, røg en cigaret og hørte noget irsk musik, imens de råbte og bandede på Irsk med slang, gav hinanden øl, og en af dem gav Buster en lammer for kalde han's mor for en omvandrende sigøjner, totalt kammeratskab.

ham da sku køre, drak en kop kaffe, og steg ud, imens de andre steg ud, efter at have parkeret, 5 varulve, store håndværker typer med grove træk, traskedet ned af trapperne, for og åbne døren til baren, og kigge ind, hilse på dem de kendte, give krammere, lammere, og brofist, håndtryk og ja, man kender rutinen, for og gå over til deres stambord, selv om Buster noteredet et nyt ansigt, en kvinde, pæn kjole og tøj, Vodka? han fik øjenkontakt med hende, og smilede lidt usikkert drenge røvs agtigt, for at gå over og sætte sig ned med sit sjak, og tage imod den 75cl store fadøl Guiness, tænde en smøg, og tage imod terning sætter, imens de så begyndte og spille Meyer, råbte, drak øl, og bandede eller grinte, smilede, når de havde noget godt, Buster fik Meyer og gav så fuck finger til Barney, som bare bed ham i den, så han brølede op, og tog sig til fingeren, bandedet af ham på irsk, det rene galskab af en varulve gruppe.
avatar
Brian
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre lejlighederne.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum