Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Here little one...

Go down

Here little one...

Indlæg by Amara on Ons 1 nov 2017 - 19:38

Sted:: En lille bar i Terre.
Tid:: Omkring 22:00.
Vejr:: Koldt, stjerneklart.
Omgivelser:: Folk der drikker sig i hegnet.
Påklædning:: Kjole og stiletter

EMNET ER TIL BRIAN

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Alt var klar, makeuppen lagt, håret sat og der var ikke en mindste fejl at komme efter. Et smil blev sendt til spejlbilledet mens hun spændte mavebæltet og gik ud i gangen for at sætte det sidste finish på hendes udseende, nemlig stiletterne. Hurtigt fik hun trådt i dem og gik mod døren og smækkede den bag sig da hun kom ud på gaden. Et lettere dystert smil bredte sig på de røde læber som hun begyndte at gå ind mod byen. Turen varrede måske 30 minutter, men det var ikke noget der gjorde hende spor. Hun åbnede den lille håndtaske og hev en pakke smøger frem og satte en enkelt i mundvigen inden hun satte ild i den og tog et hiv. Pakken blev igen pakket væk og hun lukkede tasken. Hun vidste ikke hvor hun skulle gå hen denne nat, for hun havde efterhånden været de fleste steder, men der var dette sted hun endnu ikke havde sat sine ben, men hun havde hørt der som regel var mange mænd på stedet, ikke det gjorde hende noget, for hun elskede opmærksomheden. Hun tog et stort hiv af smøgen og så sig omkring, ikke så meget som en eneste person havde hun endnu mødt, hvilket var temmelig underligt, men det var sikkert fordi de fleste allerede var i byen og hun bare havde været langsom. Hun trak kort på skuldrene og pustede da røgen ud gennem næsen. De blågrå øjne så sig omkring som hun efterhånden nærmede sig byen.

Som hun gik gennem byen var der flere der så på hende, snakkede om hende og sendte hende blikke. De vidste sikkert hun var ejeren af Nyxxious Love, det lille bordel der ikke ligefrem blev reklameret for, men alligevel kendte de hende. Hun sukkede opgivende som hendes blik faldt på indgangen til denne bar. Kort hævede hun et øjenbryn og gik så indenfor. Rygterne havde talt sandt, der var næsten kun mænd på stedet, men det var okay, for de fleste af dem så godt ud... Hun fik et kækt smil frem på læberne som hun gik op til baren og lænede sig let forover og støttede sig på disken "Vodka, Clean... Just give me a bottle and a glass" sagde hun som hun placerede penge på disken og så hvordan bartenderen så fortvivlet på hende, men alligevel gav hende en flaske vodka og et glas. En mand ved hendes side sendte hende et smil og hun returnerede det inden hun gik ned til et bord for sig selv. Der gik dog ikke længe før der var to mænd der joinede hende, gav diverse tilbud, men de forsvandt lige så hurtigt som de ankom. Hun gad ikke i aften... Ikke her i hvert fald... Ikke nu, hun var slet ikke påvirket nok.
Amara
Amara
Novice (Rank 1)

Bosted : Fin villa i Quartier de Saint-Jean.

Antal indlæg : 5


Tilbage til toppen Go down

Re: Here little one...

Indlæg by Brian on Ons 1 nov 2017 - 19:49

tøjet: Snickers arbejdes sko, Snickers arbejdes bukser i blå og sort camo, en hvid/grå trøje med firma navn på bryst og ryg, O'Rileys Håndværker Sjak, med en tank top inden under.

Buster havde været på arbejde hele dagen, fra 07, til 16, og var træt, han havde mødt ind i bokse klubben, og trænet yderliger en 2 timer, for og køre hjem, spise aften's mad, for og ringe rundt til sine gutter fra sit sjak, og spørge hva planen var, og de blev enige om og tage i byen, så han spiste færdig, og tog sit arbejdes tøj på, for og tage sine cigaretter og pung i lommen, sin lighter, og så hoppe ud af døren, og vente på sine gutter i trucken, for og vinke til dem, og hoppe ind, grine til de andre varulve, brofist, og krammere til dem han ku, imens de kørte da ud af, imod Terre, røg en cigaret og hørte noget irsk musik, imens de råbte og bandede på Irsk med slang, gav hinanden øl, og en af dem gav Buster en lammer for kalde han's mor for en omvandrende sigøjner, totalt kammeratskab.

ham da sku køre, drak en kop kaffe, og steg ud, imens de andre steg ud, efter at have parkeret, 5 varulve, store håndværker typer med grove træk, traskedet ned af trapperne, for og åbne døren til baren, og kigge ind, hilse på dem de kendte, give krammere, lammere, og brofist, håndtryk og ja, man kender rutinen, for og gå over til deres stambord, selv om Buster noteredet et nyt ansigt, en kvinde, pæn kjole og tøj, Vodka? han fik øjenkontakt med hende, og smilede lidt usikkert drenge røvs agtigt, for at gå over og sætte sig ned med sit sjak, og tage imod den 75cl store fadøl Guiness, tænde en smøg, og tage imod terning sætter, imens de så begyndte og spille Meyer, råbte, drak øl, og bandede eller grinte, smilede, når de havde noget godt, Buster fik Meyer og gav så fuck finger til Barney, som bare bed ham i den, så han brølede op, og tog sig til fingeren, bandedet af ham på irsk, det rene galskab af en varulve gruppe.
Brian
Brian
Novice (Rank 1)

Bosted : Terre lejlighederne.

Antal indlæg : 7


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum