Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
 

Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Nyheder

Siden har fået sig et nyt layout, som følge til at gøre siden mere personificeret, og overskuelig. Check Her hvilke områder det pårører, og hvilke ændringer der er tale omkring.

Siden er endnu ikke færdig, der vil derfor foregå ændringer løbende. Hvis man har ønsker er man velkommen til at kontakte Admin på PM

Statistics
Der er i alt 565 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Willow

Vores brugere har i alt skrevet 246529 indlæg in 12241 subjects

Julius Roch

Go down

Julius Roch

Indlæg by Gæst on Man 30 okt 2017 - 15:35

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Julius Roch


Juli, Los.


Mand


Race
Eksistens
Kropsalder
Vampyr


38 år


19 år.
MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
TelekineseUkendtMAGI LÅSTMAGI LÅST
Julius kender knap til denne magi, da den er begyndt at udvirkelige sig i de seneste par måneder. Telekinese lad Julius, flytte, skubbe og manipulere med ting, uden at han har fysisk kontakt med dem. Men dette er meget svært at styre, og ofte sker det Julius slet ikke kan bruge sin evne, da han hverken kender eller kontroller den. Hvis man skal give gode eksempler på Julius evne, vil man kunne opleve at han ind i mellem kommer til tænde og slukke for lys, når kan træder ind i et lokal, andre ting der sket er små ting omkring ham er begyndt flyve i luften omkring ham, men det virker kun ved stærke følelser som glæde, vrede og sorg.  

MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Styrken
Blod
Manisk
Asocial
Julius er forholdvis ung, og derfor er han ikke i stand til kontroller hverken hans styrke eller fart, som til tider hiver ham ud i store problemer, han har blandt påført skade på de menneskelige venner som han engang havde, ved komme til kramme dem for hårdt, han kender ikke meget til hans egen styrker og han ved derfor ikke helt hvordan at han bruge den uden at andre tit kommer til skade.


Julius er på grunde hans unge alder, ude af stand til kontroller hans blod trøst. Den meste duft af blod, gøre det svært for ham at kontroller hans tanker og handlinger, han mister koncentration og ind i mellem bliver hans personlighed helt primal, og ude af stand kontroller hvad der kommer til at ske. Julius arbejder med for bedre kontrol over hans trøst, men han stadige ikke komme forbi de første forhindringer i nu.


Julius er manisk, ikke i den forstand hvor han deprimeret, nej han er det modsatte hvor han hele tiden har energi kroppen, som han tit ikke kan få ud. Han er derfor meget restløs, og han holder sig konstant igang, for undgå at han humør skal blive for negativt. Julius, har derfor svært ved holde samtaler, og social handlinger igang i lang tid, da han bliver nød til bevæge sig konstant.


Julius er typisk asocial som vampyr, da han svært ved være omkring andre på grunde hans trøst som vampyr. Han lukker sig derfor tit inde, og han har svært ved at være åben overfor andre, da han frygter at han vil komme til gøre skade på dem hvis hans trøst træder ind i mens at han er igang med samtale. Man kan på en måde sige at Julius har en vis angst for hans trøst og derved også for muligheden for skabe nye venner.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Lærernem
Fotografisk hukommelse
Kunsterisk
Intelligent
Julius har altid været god til lærer ting fra andre, han ser hvordan andre gøre ting og han stor set kopier det som han ser ved første forsøg. Han er derfor nem at lærer nye ting.


Julius er god til huske sted som han har set før, han har derfor svært ved at fare vild, når han tag ud i byen, da han pladser ting mentalt i hans hjerne, han er dog ikke god til vise vej, da han ikke huske hvad gader hedder, han ved bare hvor stederne er, når han ser dem.


Julius er god til tegne, eller det syns han da selv. Han har et øje for detaljer som han bruger, når han tegner figur fra de serier som han godt kan lide, men han stadig meget at lærer som tegner.


Julius elsker viden, han kan lide at lærer nye ting, men særlig klog når det kommer til kunst, som var det fag han studerede som menneske, han siden da taget sig tid til forbyde sig mere i særlig perioder af kunst historie som han er ved læse på universitet. Han er helt opslug kunst fra det seneste århundred, som han håber på tag speciale i.

Sidst rettet af Julius Ons 1 nov 2017 - 11:23, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Julius Roch

Indlæg by Thomas Darwill on Fre 3 nov 2017 - 12:06


GODKENDTavatar
Thomas Darwill
Teknisk Admin

Bosted : I en lille hytte uden for Di Morgas grænser

Antal indlæg : 635


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum