Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Not you again?!
Tirs 5 feb 2019 - 21:51 by Cathy

» A pure heart - [Carver]
Man 4 feb 2019 - 12:46 by Carver Manning

» Missed you - [Alain]
Man 4 feb 2019 - 12:43 by DuChance

» Death is only another step (Nessa)
Tirs 29 jan 2019 - 17:23 by DuChance

» Show me you are worth it - Nightrage
Søn 27 jan 2019 - 1:04 by Nightrage

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Fre 4 jan 2019 - 22:39 by Zakaroff

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 1 jan 2019 - 22:02 by Nightrage

» Et gensyn med en gammel ven - Milo Storm
Ons 26 dec 2018 - 22:50 by Artair

» A proper meal - Nicholas Tallon
Søn 23 dec 2018 - 13:40 by Nicholas Tallon

» I dont like the word 'Patient' (Noah)
Lør 22 dec 2018 - 17:53 by Morgan L. Withers

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 505 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sølve

Vores brugere har i alt skrevet 253509 indlæg in 12785 subjects

Julius Roch

Go down

Julius Roch

Indlæg by Gæst on Man 30 okt 2017 - 15:35

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Julius Roch


Juli, Los.


Mand


Race
Eksistens
Kropsalder
Vampyr


38 år


19 år.
MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
TelekineseUkendtMAGI LÅSTMAGI LÅST
Julius kender knap til denne magi, da den er begyndt at udvirkelige sig i de seneste par måneder. Telekinese lad Julius, flytte, skubbe og manipulere med ting, uden at han har fysisk kontakt med dem. Men dette er meget svært at styre, og ofte sker det Julius slet ikke kan bruge sin evne, da han hverken kender eller kontroller den. Hvis man skal give gode eksempler på Julius evne, vil man kunne opleve at han ind i mellem kommer til tænde og slukke for lys, når kan træder ind i et lokal, andre ting der sket er små ting omkring ham er begyndt flyve i luften omkring ham, men det virker kun ved stærke følelser som glæde, vrede og sorg.  

MAGI LÅST


MAGI LÅST
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Styrken
Blod
Manisk
Asocial
Julius er forholdvis ung, og derfor er han ikke i stand til kontroller hverken hans styrke eller fart, som til tider hiver ham ud i store problemer, han har blandt påført skade på de menneskelige venner som han engang havde, ved komme til kramme dem for hårdt, han kender ikke meget til hans egen styrker og han ved derfor ikke helt hvordan at han bruge den uden at andre tit kommer til skade.


Julius er på grunde hans unge alder, ude af stand til kontroller hans blod trøst. Den meste duft af blod, gøre det svært for ham at kontroller hans tanker og handlinger, han mister koncentration og ind i mellem bliver hans personlighed helt primal, og ude af stand kontroller hvad der kommer til at ske. Julius arbejder med for bedre kontrol over hans trøst, men han stadige ikke komme forbi de første forhindringer i nu.


Julius er manisk, ikke i den forstand hvor han deprimeret, nej han er det modsatte hvor han hele tiden har energi kroppen, som han tit ikke kan få ud. Han er derfor meget restløs, og han holder sig konstant igang, for undgå at han humør skal blive for negativt. Julius, har derfor svært ved holde samtaler, og social handlinger igang i lang tid, da han bliver nød til bevæge sig konstant.


Julius er typisk asocial som vampyr, da han svært ved være omkring andre på grunde hans trøst som vampyr. Han lukker sig derfor tit inde, og han har svært ved at være åben overfor andre, da han frygter at han vil komme til gøre skade på dem hvis hans trøst træder ind i mens at han er igang med samtale. Man kan på en måde sige at Julius har en vis angst for hans trøst og derved også for muligheden for skabe nye venner.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Lærernem
Fotografisk hukommelse
Kunsterisk
Intelligent
Julius har altid været god til lærer ting fra andre, han ser hvordan andre gøre ting og han stor set kopier det som han ser ved første forsøg. Han er derfor nem at lærer nye ting.


Julius er god til huske sted som han har set før, han har derfor svært ved at fare vild, når han tag ud i byen, da han pladser ting mentalt i hans hjerne, han er dog ikke god til vise vej, da han ikke huske hvad gader hedder, han ved bare hvor stederne er, når han ser dem.


Julius er god til tegne, eller det syns han da selv. Han har et øje for detaljer som han bruger, når han tegner figur fra de serier som han godt kan lide, men han stadig meget at lærer som tegner.


Julius elsker viden, han kan lide at lærer nye ting, men særlig klog når det kommer til kunst, som var det fag han studerede som menneske, han siden da taget sig tid til forbyde sig mere i særlig perioder af kunst historie som han er ved læse på universitet. Han er helt opslug kunst fra det seneste århundred, som han håber på tag speciale i.

Sidst rettet af Julius Ons 1 nov 2017 - 11:23, rettet 1 gang

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Re: Julius Roch

Indlæg by Jay Wu on Fre 3 nov 2017 - 12:06


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 689


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum