Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» Never trust a Bitch - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 18:01 by Alexa

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253675 indlæg in 12796 subjects

Cherish Radcliff

Go down

Cherish Radcliff

Indlæg by Cherish Radcliff on Lør 28 okt 2017 - 1:48

DET GENERELLE

Fulde Navn
Kaldenavn
Køn
Cherish Radcliff


Cherry


Kvinde


Race
Eksistens
Kropsalder
Aspara


24 år


24 årABOUT HER
Cherish er en ung kvinde der holder sig mest til sig selv. Hun er ret selvstændig, sky og ikke let at komme ind på livet af. Hun har altid følt hun var anderledes, og fordi hun ikke aner hvad hun er, har det betydet at hun har følt sig forkert. Hun er en kvinde der elsker naturen, elsker kunst, og elsker yoga. På mange punkter er hun som en typisk kvinde, men hun har aldrig rigtigt fungeret i forhold fordi mændene bliver skræmt væk af hendes enorme jalousi og mistænksomhed. Det kan være så voldsomt at hun går helt amok, råber, skriger, og skælder ud. Lettere hysterisk måske, men det er sådan hun er, og netop derfor har hun ikke haft forhold der har varede i mere end få måneder. Hun er stædig, kan fremstå kølig og er ikke let at køre rundt om hjørne med.
Cherish er en kvinde der kæmper for dyrevelfærd, økologi og er medlem af Greenpeace. Når hun er engageret i de ting er hun knap så bevidst om sin klaustrofobi, ikke og så føler hun sig som et normalt menneske.
Foruden det tre omtalte ting, holder hun meget af børn. Hun giver stor summer af sin opsparing til forældreløse og børn i nød. Og hun har også rejst til Afrika og aktivt givet med hånd med i belastede områder med børn enten ved at hjælpe til i hverdagen, undervise i skoler og lignende.
Cherish er født Aspara, begge forældre blev dog myrdet da hun var spæd, og hun endte derfor på et børnehjem. Derfor er hun vokset op som Aspara, i menneske verdenen og har derfor altid følt sig forkert og udenfor. Hun har haft problemer med sin magi, bruger den ikke når hun kan lade være, men ofte så kan hun ikke kontroller den. Hun tror nogle gang hun er skør, og fordi folk ikke tror på hende, holder hun sig fra dem.


MAGIER

Magi I
Magi II
Magi III
Magi IV
Plant controlMagical drawing
Som de fleste af sin race, kan Cherish få ting til at gro, vokse sig større og lystre hendes mindste vink. Dette kræver dog at planten er i live, og at den er i nærheden. Hendes evne er stærk i skoven, knap så stærk langt fra skoven, og knap så stærk om vinteren.


Hun elsker at male, og kan skabe liv via sine tegninger. Hvis hun eksempelvis tegner en blomst, kan hun hvis hun fokuser tilstrækkeligt, bringe det til live og trække det ud af lærdet. Det er dog noget hun indtil videre kun kan gøre med planter, og så snart hun er væk, visner de og dør. Ligesom hun kan trække ting ud af et lærde, kan hun også putte ting derinde og gøre den til en del af maleriet.
SVAGHEDER

Svaghed I
Svaghed II
Svaghed III
Svaghed IV
Skoven
Klaustrofobi
Jalousi
Skoven er en stor svaghed for hende. Dette betyder at hun instinktivt vil beskytte det, og hun fatter ikke selv hvorfor.


Mange mennesker kan godt tricke hendes klaustrofobi. Det er noget der generer hende grænseløst men som hun ikke kan stille noget op ved. Hun prøver dog stadig at komme ud, det er bare ikke let, og af og til kan det betyde at hun får det virkelig skidt.


Hun er meget jaloux anlagt, og det har allerede ødelagt hendes liv mere end en gang. Hendes jalousi har skabt en del problemer for hende.
STYRKER

Styrke I
Styrke II
Styrke III
Styrke IV
Talentfuld maler
Smidig
Beskyttelsesmagi
Hun er virkelig dygtig til at male, og kan skam også tegne. Hun foretrækker dog at male.


Fra naturens side er hun meget smidigt bygget. Hun aner af gode grunde ikke at det har noget at gøre med hendes race.


Som med alle andre Aspara, kan hun kaste beskyttelsesmagi for at beskytte sig selv eller andre, hun er ikke bevidst om den evne, ligeså lidt som hun fatter sine andre magiske evner. Det sker når hun er i fare, eller når andre er det og hun gerne vil hjælpe.Cherish Radcliff
Cherish Radcliff
Competent (Rank 11)

Bosted : En lejlighed i Terre

Antal indlæg : 573


Tilbage til toppen Go down

Re: Cherish Radcliff

Indlæg by Jay Wu on Tirs 31 okt 2017 - 18:44


GODKENDT

Jay Wu
Jay Wu
Teknisk Admin

Bosted : I en lille to værelses lejlighed i Di Morga.

Antal indlæg : 691


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum