Vie La Mort
Velkommen til Vie La Mort.
Login eller lad dig blive registreret i denne magiske verden!
Latest topics
» Ready for our weekend? (Charmeine Love)
Today at 9:53 by Charmeine Love

» A beautiful night.... (Cherish Radcliff)
Today at 9:43 by Cherish Radcliff

» I am really worried Doctor.... (Angelique Dümont)
Yesterday at 23:00 by Zakaroff

» År 3038 - reklame
Yesterday at 8:51 by Adriana

» I know I did something wrong... but I'm not sorry - Niklaus XXX
Tors 14 dec 2017 - 13:46 by Harry Jepsen

» Face Claim
Ons 6 dec 2017 - 14:09 by Ryuu

» Dance of the Brush (Cherish Radcliff)
Ons 6 dec 2017 - 7:59 by Cherish Radcliff

» Do I know you? - Aleksei
Lør 25 nov 2017 - 19:18 by Aleksei

» How about no?
Man 20 nov 2017 - 1:52 by Roar

» Big changes - Khá
Lør 18 nov 2017 - 16:31 by Charmeine Love

Statistics
Der er i alt 674 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Sigrid

Vores brugere har i alt skrevet 240114 indlæg in 12012 subjects

How about no?

Vis foregående emne Vis næste emne Go down

How about no?

Indlæg by Cathy on Fre 27 okt 2017 - 17:45


Dato: D. 28 Februar 2014.
Tid: 02:47


Emnet er forbeholdt Roar.

Bassen fra højtalerne druknede i larmen fra utallige af stemmer, hvis ejermand enten var pinlig ædru eller helt derhenne, hvor de knap kunne få formuleret en brugbar sætning. Alligevel formåede bassen at ryste den halvlunke øl, der stod urørt på anden time. Ejeren af øllen var en umådelig smuk blondine, med hår næsten så hvidt som den sne der havde klædt stræderne i Di Morga ugen forinden. Hun sad på en af barstolene, med de tandpasta hvide tænder bidt ned i de indbydende rosa røde læber. De is blå øjne af hendes afsøgte lettere nervøst mængden af mennesker der sværmede omkring hende. Af og til fik hun øje på flere øjne, der granskede hende glubsk, som var hun et lam på en savanne. Det var ubehageligt synes hun. Selv efter et år i denne by, var det noget hun aldrig helt kunne blive vant til. Af denne grund gik hun for det meste også hjem alene – og hun inviterede sjældent nogle væsener indenfor. Man kendte aldrig helt folk i Terre. Dette var hun klar over. Every man for himself – Det beskrev Terre ret godt. Det burde være byens slogan, synes hun.
”Sikke en fin lille nipsting du er” udbrød en mand, der snublede ind i den ledige barstol ved hendes side. Pigens hjerte skippede et slag af forskrækkelse. Hun rettede de smukke øjne mod hans. Kæben på manden fløj øjeblikkeligt åben og hun anede decideret savl i hans mundvige. Klamt.
Hun himlede med øjnene, ”Skrid” mumlede hun på sit fejlfrie franske og greb muggent fat i sin øl. Men manden gik ikke, han blev ved med at stirre på hende – som var hun et væsen fra en anden planet. ”Hold da kæft mand, du ligner jo en engel!” udbrød han betaget. Pigen bed ned i kæben, tog en stor slurk af øllen og knaldede den ned i bordet med et højt klirk. Hendes blanke hår fløj i bevægelse, da hun atter vendte sig mod stodderen. ”Hvad var det lige jeg sagde? Skrid nu for helvede!” hun fejede hånden væk i en gestus af skrid. ”Nøøøøh slap dog af skat! Kan du ikke tage en kompliment hva’? Pff.. I kvinder er fandme svære at finde ud af!” Svarede han lettere surt med en pegende finger, der holdte om hans egen øl. Hun gav ham dog ingen respons på hans mindre tale, så manden besluttede sig alligevel for at tumle videre mod en anden pige, der lå lettere død på en af lædersofaerne ved dansegulvet.
Pigen i baren, hvis navn var Cathy, sukkede dybt og lettet. Hvor blev hendes veninder lige af? De sagde at det ikke ville blive så længe. Men kendte hun Anastasia ret, så bollede hun sikkert bartenderen ude på toilettet i øjeblikket. Hvad Marie havde gang i, var så et mysterium som hun ærligt ikke orkede at finde ud af. Var de ikke tilbage ingen om længe, så ville hun bare tage hjem. Hun var alligevel ikke fuld nok – jo, vidst nok var hun lidt tipsy. Men hun var ikke påvirket nok til at befinde sig i denne klub.
Fraværende vendte hun blikket mod askebægeret ved sin side, hvor Anastasias halvtændte Cigaret lå på hold. De små fingre greb let fat om smøgen som hun derefter satte mod læberne, efterfulgt af et hiv. Røgen hvirvlede ud mellem hendes truttende læber og et øjebliks salighed faldt over det så evigt smukke ansigt.
Hun havde savnet at ryge. Men havde fornyligt mindsket det til kun at være ved festlige lejligheder. Det var lidt akavet at læse til sygeplejerske og så at ryge, synes hun. Ingen af de andre på hendes studie røg, så det måtte være normen. Den måtte hun jo følge.
Cathy tog endnu et hiv dybt ned i lungerne. Fuck normen. Hun var så ligeglad i øjeblikket. Aftenen stank alligevel. Hendes veninders forsvinden havde gjort hende lettere bitter.
avatar
Cathy
Competent (Rank 9)

Bosted : I Terre centrum, hvor hun ejer en lille to værelses lejlighed på 65 kvadratmeter.

Antal indlæg : 267


Tilbage til toppen Go down

Re: How about no?

Indlæg by Roar on Tors 9 nov 2017 - 0:07

Di Morga. Han havde været nødt til at se det med sine egne øjne. Det største undergrundssamfund for overnaturlige væsener på planeten. Til trods for den store bestanddel af blodsugere, måtte han indrømme at han ret godt kunne lide det. Fristelser lokkede overalt i byen Terre, om man var bevidst om det eller ej. Sin City måtte falme i forhold til. Han havde dog aldrig været der, så hvad vidste han?
Det lignede et sted som alle andre. Biler, butikker, lejligheder, arbejdspladser. Beboerne så ligeledes ganske normale ud. Monstrene kamuflerede sig godt, og de rigtige mennesker havde ingen anelse. Når man kendte sandheden, var det let at føle sig overvåget konstant. Der kunne lure et rovdyr bag hvert eneste hjørne. Han forestillede sig, at paranoia ikke eksisterede her, man ville ganske enkelt kalde det sund fornuft i stedet for. Heldigvis vidste denne unge varulv hvordan han skulle passe på sig selv, og denne nat var han selv på jagt.

Han kunne høre alt i rummet. Musikken, hver eneste samtale og det høje klirk som et glas blev hamret imod en overflade. Hans øjne fulgte lyden. Ved baren foregik et velkendt scenarie. En fuld mand der prøvede sit held med en ung kvinde der tydeligvis var uden for hans rækkevidde, og slet ikke påvirket nok til at høre på hans lamme scorereplikker. Han kunne selvfølgelig ikke vide det med sikkerhed, for selvom han kunne høre deres samtale fra den anden side af rummet, så forstod han ikke hvad de sagde. Men deres toneleje og kropssprog talte for sig selv. Han så hurtigt sit snit, og begyndte at mase sig igennem folkemængden. De gråblå øjne var fæstnet til sit mål - eller nærmere bytte. Han nåede baren et par sekunder efter den anden havde fattet budskabet, og bevæget sig videre. Nu handlede det om timing. Hun skulle have lov til at komme sig fra hvad hun sikkert følte som et verbalt overfald. Han var en halv meter fra hende, da han lænede sig indover baren. Han kiggede lige frem for sig og talte sekunderne. "What a cunt" han sagde det højt nok til at hun kunne høre det, og der var lige præcis ikke gået for lang tid til at hun ikke vidste hvad - eller rettere hvem - han talte om, og der var heller ingen forvirring om hvem han talte til. Ordene var præget af en tyk australsk accent, og betonet med væmmelse. Han sendte sit gråblå blik imod hende og så hendes ansigt for første gang. Det var lige før han tabte kæben. Holy crap! She's hot! Han var et sekund eller to om at komme sig, inden han tog et skridt hen imod hende. Han kunne ikke stoppe sine øjne fra langsomt at glide nedad. Han indtog hendes tøj, og fik hurtigt forestillet sig hvad der gemte sig nedenunder. Han var sikker på, at han lige nu selv var udsat for elevatorblikket. Det første hun sikkert ville få øje på var hans mørkeblonde rodede krøller, hans gråblå øjne og solbrune hud. Han var iført et par slidte mørkegrå jeans, et par sorte converse og en skovmandsskjorte. Ud over skjorten bar han en sort læderjakke. Alle andre ville muligvis se sjusket ud, men det klædte ham. Og han vidste det godt.
"Not that I blame him" sagde han inden hans øjne ramte hendes igen. Han sendte hende et smil. Selvsikkerheden strålede næsten ud af ham. Han tog endnu et skridt hen imod hende. "Can I get you a refill?" han nikkede imod det næsten tomme glas foran hende, og blev et øjeblik overrasket over at hun drak øl. Hun lignede en der hellere ville drikke strawberry daiquiries hele natten lang. Før hun kunne nå at besvare hans spørgsmål havde han fået bartenderens opmærksomhed med et højlydt "Hey! Mate!" og et vink. "Another beer for the gorgeous lady" der burde ikke være tvivl om hvem han mente. Alligevel brugte han muligheden til at sende et sigende blik og et charmerende smil i hendes retning. "And one for me as well" tilføjede han, og rakte bartenderen en lettere krøllet pengeseddel fra hans lomme. Han kunne ikke lade være med at skæve i hendes retning imens han ventede på sin bestilling. Han overvejede om hun ville være hans bedste scoring, han kunne knap nok holde øjnene fra hende. Det var ikke et under at den anden fyr ikke havde haft en chance. Han spekulerede på hvor gammel hun mon var. 20? Men han kunne selvfølgelig ikke stole på, at hendes udseende udstrålede hendes rigtige alder. Der var stor chance for, at hun ikke var menneske. Hun afgav ikke en duft der alarmerede ham, og så længe hun ikke var vampyr var han egentlig ligeglad med hvilken race hun tilhørte.
To øl blev stillet foran dem, og han greb om sit glas. "So... Are you here alone?" spurgte han henkastet, inden han hævede glasset til læberne. Det ville gøre det nemmere for ham, men det ville langt fra være umuligt at lokke hende væk fra sine veninder eller venner eller hvem hun så end kunne være kommet med. Han stillede glasset fra sig, og vendte hele sin front imod hende. Hans ansigtsudtryk viste nysgerrighed og den evige selvtillid, men tankerne i hans hoved var langt fra så uskyldige.
avatar
Roar
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Bor midlertidigt i et telt i skoven.

Antal indlæg : 177


Tilbage til toppen Go down

Re: How about no?

Indlæg by Cathy on Tors 9 nov 2017 - 13:56

Cigarettens aske strøg ned i bægeret, som hendes fingre nænsomt slog på cigarettens hvide overflade. Halv englen stirrede med de tomme smukke øjne ud i luften. Larmen omkring hende, steg til hovedet og rester af den fulde idiot fra før, sad stadig i baghovedet på mennesket. Cathy besluttede sig for at ryge færdig, for dernæst at gå hjem. Hun var så indebrændt på sine veninder og et kort øjeblik overvejede hun, at skælde dem ud næste gang at hun så dem. Men det lille menneske var konfliktsky, så hun droppede det hurtigt på gulvet. Det var ikke besværet værd.
What a cunt, lød det bag hende. Ordene slog hende tilbage til virkeligheden og hun nåede lige, at tage endnu et sug af den snart udbrændte cigaret, inden at stemmens kilde gled frem ved hendes side. Røgen hvirvlede ud i cirkler og slørede den unge mands ansigt.
Cathy arbejdede allerede på, at spytte noget lettere uvenligt ud i fjæset på denne fremmede. Not that I blame him. Resterne af den udslukkede cigaret lod hun falde ned i asken og hendes krop vred sig rundt på barstolen, så hun kunne få et bedre kig på den fremmede.
Hun gav ham elevatorblikket. De isblå øjne startede fra bunden. Langsomt krøb de op af hans lettere slidte påklædning, indtil de ramte hans solbrune ansigt. Hun mødte hans grå blå øjne tidsnok til at han fandt hendes is blå. Hans øjne lyste selvsikkert. Et smørret smil sad på hans røde læber. Can I get you a refill? Hun kunne allerede ikke lide ham. De røde læber af hendes, skiltes da hun skulle til at afvise. Men for sent. Han havde allerede fået bartenderens opmærksomhed. Hendes øjne kneb en smule i, som hun betragtede ham yderligere. Informationer om ham eksploderede i hendes sind. Hans engelske accent havde forrådt ham. Han var fuldblodig Australier, der levede ved kysten – derfor den solbrune hud – og håret var formentlig en metafor for at han var god på et surfboard. Hans påklædning var slidt hvilket fortalte hende at han ikke var typen, der brugte penge på tøj – og sikkert ikke havde råd -, men nærmere gik i det til at det faldt fra hinanden. Til gengæld klædte stilen ham, det erkendte hun – og halv mennesket kunne se, at han godt vidste at han var en goodlooking fella. Hun brækkede sig lidt i munden over hans selvsikkerhed og kunne ikke undgå at himle med øjnene. Men hun slog ham ikke væk med hånden. Dette kunne måske blive sjovt.
Der lød et højt klirk da deres to øl blev stillet på bordet foran dem. Hun greb den og satte det flaskegrønne glas mod læberne. Hun tog en stor slurk men hendes øjne forlod ikke hans. Hun kunne se hvordan han betragtede hende indgående, som var hun et bytte han havde tænkt sig at nedlægge. Og det var sikkert også sådan. Hun kendte godt hans type.
Hun var selv i et par sorte jeans og en kropsnær langærmet blå t-shirt, som stod pænt til hendes øjne og snehvide hud. På fødderne var blot et par converse, der ligeså som hans var slidte. Hun var ikke decideret klædt pænt på til fest. Hun havde egentlig ikke rigtig gidet at tage med i byen, men var nærmere bukket under for gruppepres.
So.. are you here alone? Hun slikkede sine læber og satte et yderst overbevisende sødt smil på det kønne ansigt. ”Yes, fortunate for you, I am” hendes klokkeklare og harmoniske stemme skar igennem samtalerne omkring dem. En tyk britisk accent hang over de engelske ord, og det var nemt at gætte hvor hun var fra – London area. Smilet hang over ordene og hendes hånd kærtegnede duggen på flasken. Endelig gav hun slip på hans blik og søgte ned mod sit skød. Hun gjorde det med vilje. For at spille så evig uskyldig og sød. Virkeligheden var dog en anden. Cathy havde allerede gennemskuet ham. Men hun kunne vel godt have det lidt sjovt alligevel.
Hun rømmede sig på stolen. ”So..” de blå øjne fandt konsekvent hans. Det sukkersøde smil hang stadig på hendes læber. ”What is a fine young man from The Land Downunder doing here in Di Morga?” Spurgte hun faktisk oprigtigt interesseret. Cathy var dog omhyggelig med hvordan hun beskrev ham. Meget britisk, meget smigrende. Det gjorde spillet lidt sjovere.
Hendes kønne hoved tiltede en smule på skrå og hun lod en finger lege med en tot af det platinblonde hår. ”And how are you liking it here?” Spurgte halv englen, som hun bed ned i underlæben.
avatar
Cathy
Competent (Rank 9)

Bosted : I Terre centrum, hvor hun ejer en lille to værelses lejlighed på 65 kvadratmeter.

Antal indlæg : 267


Tilbage til toppen Go down

Re: How about no?

Indlæg by Roar on Man 20 nov 2017 - 1:52

Jesus Christ, mate! Even her voice is hot! Det var den første tanke der poppede op i hans hoved da han hørte hendes svar. Det næste han lagde mærke til var den britiske accent, og først derefter opfangede han hvad det var hun havde sagt. Heldigvis processerede hans hjerne alle disse informationer på et sekund eller to, og han missede ikke sin chance ved at stå og glo på hende som en eller anden idiot, der var hypnotiseret af lyden af hendes stemme. “Is that so?” der lå så mange forventninger i de tre ord, og det var sandelig ikke forventninger om dybe, sofistikerede samtaler natten lang. Det næste han tænkte var, at hun umuligt kunne være menneske. En kvinde kunne ikke være så fristende for det andet køn, uden der var noget overnaturligt på spil. Han måtte indrømme at han var nysgerrig, men ikke nok til at spørge. Han ville nok også ødelægge det for sig selv, hvis han imod alle odds tog fejl.
Han smilede over hendes spørgsmål, inden han tog en tår mere af sin øl. Han havde hende lige hvor han ville. Et øjeblik blev hans øjne hængende ved hendes underlæbe der var fanget imellem hendes tænder. Damn… I wanna bite that lip...  Øllen blev placeret på bardisken, inden han sendte de gråblå øjne imod hendes. “I’m just passing through” sagde han efterfulgt af en kort pause. “I’m travelling the world” til trods for at størstedelen af Di Morgas beboere måtte være tilflyttere, var det at være en eksotisk rejsende aldrig en dårlig mulighed for at score. Ikke ifølge de erfaringer Roar havde gjort sig på sin rejse indtil videre. “Well… Di Morga is a sight to see” besvarede han hendes næste spørgsmål, og sendte hende et tvetydigt blik og tilhørende smil, så det nemt kunne opfattes som om han slet ikke snakkede om Di Morga. Han holdte hendes blik et øjeblik længere, inden han greb ud efter sin øl igen. “I like it here. I might stay longer than I planned to” imens han sagde ordene tog han et sidelæns skridt hen imod hende. Der var ikke længere meget plads imellem dem, da han vendte hovedet for at kigge på hende. “You don’t sound like you’re from around here either, what are you doing in Di Morga?” hans stemme var nu en anelse dybere, og hans gråblå blik stirrede insisterende ind i hendes. Han var ikke interesseret i hvad hun lavede i Di Morga, og hvis hun fortalte ham det, ville han sikkert glemme det øjeblikket efter. Hvad han var interesseret i, ville dog kræve lidt skuespil fra hans side. Men han vidste godt hvordan man spillede spillet, og han vandt meget oftere end han tabte.
Nu hvor han stod så tæt på, havde han en chance for at bekræfte om hun var menneske eller ej. Hans blik veg ikke fra hendes, han rykkede sig ikke en engang en millimeter, som han diskret tog en dyb, lydløs vejrtrækning gennem næsen. Ligesom alt andet ved denne unge kvinde, så var hendes duft lige så fristende som resten af hende. Men den var ikke velkendt. Han kunne ikke beskrive det bedre end duften af sommer. Blomster, nyslået græs, skovbund og… Solskin - hvordan det end kunne lade sig gøre - blandede sig sammen i et berusende mix. Han blinkede, og hans øjnes næste destination blev hendes rosa røde læber. Hans intentioner var meget tydelige et øjeblik, inden han fik ordentlig kontrol over sig selv igen. Hvad var hun? Bare hendes duft havde fået ham helt op at køre et øjeblik. Han havde aldrig oplevet noget lignende. Forvirring viste sig et øjeblik i hans ansigt, som han skød de mørkeblonde bryn sammen. Hans ansigt gled dog hurtigt tilbage i de charmerende folder, som om intet var hændt. Han var tilbage i spillet. “Excuse me for being blunt, but…” han smilede lettere undskyldende, men den evige selvsikkerhed og charme, hang stadig over ham. “Do you have a boyfriend?” han var ret ligeglad med om hun havde. Hvis hun havde en kæreste, så var han ikke til stede, og Roars job ville muligvis blive en smule sværere, men ikke umuligt. Under alle omstændigheder var det en god idé at vide hvad han havde med at gøre, og hvor svær en udfordring han stod overfor.
avatar
Roar
Advanced Beginner (Rank 8)

Bosted : Bor midlertidigt i et telt i skoven.

Antal indlæg : 177


Tilbage til toppen Go down

Re: How about no?

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Vis foregående emne Vis næste emne Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum