Plot ⤋

Vi befinder os i en fiktiv by, kaldet Di Morga, som er beliggen i Frankrig. Dette sted, vrimler med forskellige væsner, hvis eksistens er ukendt for den omgivende verden, der ikke er klar over de mange racer der befinder sig i verdenen udover nogle typiske mere kendte: Vampyrer og Varulve. I denne by lever de forskellige væsner side om side med hinanden. Dette resulterer i forskellige slag imellem disse, som ofte leder til et større tumult i byen. Tidsperioden er i vor nutid, placeret i Frankrig.

Latest topics
» Never trust a Bitch - Alexa
Today at 0:50 by Bailey

» Nerissa Euphemia Victoria Evans.
Lør 23 mar 2019 - 15:02 by Euphemia

» Why settle for less? (Alexa)
Tors 21 mar 2019 - 19:47 by Kaylan Du'Dannan

» En hyggelig aften forud - Alexa
Tors 21 mar 2019 - 14:46 by Bjørn

» Do you wanna dance? ~ Emnesøgning
Tors 21 mar 2019 - 13:45 by Kaylan Du'Dannan

» Champagne and Haute Couture (Denja)
Ons 20 mar 2019 - 23:40 by Caine Blackwell

» Fashion show - Leetha (xxx)
Ons 20 mar 2019 - 23:24 by Bailey

» Still Very Much Alive (Sapphira)
Tirs 19 mar 2019 - 23:48 by Nightrage

» Sound of love - [Morgan]
Tirs 19 mar 2019 - 23:42 by Morgan L. Withers

» A pure heart - [Carver]
Tirs 19 mar 2019 - 23:28 by Carver Manning

Nyheder


Mulig race ændring på Engle og Djævle i deres oprindelse. Vigtigt at få det læst, og deltaget i valget om denne ændring skal ske!

Statistics
Der er i alt 507 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Euphemia

Vores brugere har i alt skrevet 253676 indlæg in 12796 subjects

Big changes - Khá

Side 1 af 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Go down

Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 24 okt 2017 - 21:52

Tid: 14:30
Sted: Charmeines lejlighed
Omgivelser: Ingen andre end et par kufferter.
Vejr: Køligt, men skyfrit.
Påklædning: Outfit
Tag: @Khaa

Charmeine havde fået pakket sine ting, det vigtigste. Hun skulle flytte ind med Khá, og det var en kæmpe omvæltning. De boede allerede sammen - sådan mere eller mindre, men alligevel bliver det skønt at kunne slå sig ned med ham uden at tænke på at hun skulle hjem, skifte tøj, have nyt og se til sine planter. Hun havde derfor glædet sig, om end tingene var gået på standby efter hendes lille uheld i kirken med Alias. Dagene efter havde hun været træt og hvilede sig, og så var hun stødt på ham igen da hendes veninde var endt på hospitalet. Det møde var dog gået en del bedre end det første. Under alle omstændigheder havde hun nu fået pakket sit tøj, det fyldte i alt to små kufferter. Hendes planter var også blevet rykkede rundt og gjort transportable, enkelte havde hun dog efterladt i lejligheden. Hun havde ikke overdraget lejligheden til ejeren, men lejede den ud til en veninde der havde manglede et sted, dermed havde hun altid stedet skulle det blive nødvendigt.

Charmeine var derfor klar da hun fornemmede at Khá var i nærheden. Han havde lovede at hente hende, og hjælpe hende med tingene. Derfor behøvede han ikke engang banke på, hun lukkede ham ind med det samme. Som sædvanligt var han et skønt syn, og hun smilede varmt op mod ham. "I missed you" hviskede hun kærligt. Nok var det knap et døgn siden de havde set hinanden, men hun savnede ham altid så snart han ikke var i nærheden. Deres bånd var blevet tættere over det sidste stykke tid, men trods det.. og trods de mange bønner.. havde Herren endnu ikke besvaret deres bønner. Charmeine ventede dog stadig tålmodigt.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tirs 24 okt 2017 - 22:29

Det havde været en noget speciel tid for dem både med flytning men også med hendes møde med Alias der havde forsøgt at dræbe hende. Eller det var nok mere et forsøg på at skaffe sig selv en udvej. Khá måtte også erkende at hvis ikke hun havde sagt andet så var Alias en bunke aske nu.
Men det var heldigvis endt godt og det skulle heller ikke have lov at ødelægge en god flytning. Det skulle være en ganske glædelig dag.
Khá havde klædt sig i jeans der sad stramt, praktiske sko og en hvid t-shirt der sad tæt på hans muskuløse overkrop. I dagens anledning havde han taget en 4-hjuls trækker da han jo ikke vidste hvor meget hun ville have med.

Da hun så åbnede døren, smilede han kærligt og lagde armen om hende inden hun fik et kys.
"And i missed you to..... Alot.... So what should i carry?"
Han havde glædet sig meget
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 24 okt 2017 - 22:41

Hun gled blikket over ham, og wow.. han så ret godt ud i de stramme bukser og den hvide T-shirt som sad tæt om hans muskuløse overkrop. Kort efter befandt hun sig i hans favn, og kysset gengældte hun ømt og kærligt. "Mhm.. I am not sure I want you to cary anything.. let me look at you" svarede hun drilsk, men kærligt og betragtede ham som en anden forelsket skolepige et langt øjeblik, de grønne øjne varme og kærlige i hans. I sidste ende trak hun sig dog væk. "I have not a lot of things, two suitcases and some plants.." svarede hun. Alting var stillede frem, så det skulle bare bæres ned i bilen. Imodsætning til ham, var hendes tøj pænt, elegant, mere feminint og mindre pigede.. og slet ikke praktisk.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tirs 24 okt 2017 - 22:49

Han grinede let og lod hende kigge alt det hun ville inden han så valgte at drille lidt igen.
"You can look all you want..... And maybe you get to remove it later when we take a nice hot soak in the tub?"
Selvfølgelig skulle hun have muligheden for at vælge men det ville stadig være en rigtig lækker afslutning på dagen når de kom der til.

Så tog han let begge kufferter og så mange planter det var muligt for ham at bære inden han kyssede hendes kind.
"Let's go my love...."
Derefter gik han ned til bilen sammen med hende og stillede det på ladet og viklede kort en snor om så det ikke ville ryge nogen steder hen. Derefter blev hun hjulpet ind i bilen
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tirs 24 okt 2017 - 22:58

Hun lo, den sædvanlige varme og oprigtige latter. Han drillede hende, men det var nu ikke nogen dårlig tanke! En skøn ting at se frem til, og ligesom deres første gang sammen! Det ville hun slet ikke klage over. "Oh I can't wait" svarede hun med et glimt i øjnene, øjnene som små juveler.

Han havde absolut ikke svært ved at løfte hendes ting op, og hun tog selv det sidste og blev kysset på kinden. Hun låste efter dem som de forlod lejligheden, og fulgte derfor efter ham ned ad trappen, hvilket gav hende en ganske tiltrækkende udsigt. Snart stod de foran bilen, han havde flere havde hun opdagede, de var meget forskellige, men meget flotte. Mere vidste hun ikke om biler, ikke endnu i hvert fald! Det der med kørekort var hun stadig i gang med, faktisk var hun kun lige startede.
Mens han stillede tingene på laden, betragtede hun ham, nød måden hans muskler arbejdet på under tøjet. Hun stoppede dog med at glo da han var færdig og blev hjulpet ind i bilen, snart var de på vej. Det hele var så spændende, selvom de brugte så meget tid sammen i forvejen, men det her var så vildt!
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tirs 24 okt 2017 - 23:57

Ganske kort da han var ved at lægge tingene i ladet på bilen, lagde han godt mærke til hun kiggede så han kunne ikke lade være med at smile drilsk til hende og sagde:
"Enjoying the view?...... I am......"
Efter hun var hjulpet ind i bilen, hoppede han selv ind i den anden side og startede bilen. Denne bil brummede noget mere end den anden men bilen var velholdt så den gav en lækker lyd.

Imens han stille begyndte at køre, spurgte han:
"So do you want to go grocery shopping or should we just order some food when we're done settling in?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 0:04

"I am indeed" blev hendes svar da hun jo var blevet taget i at stirre. Pinligt? Well måske hvis de ikke havde kendt hinanden, men eftersom de gjorde, så var det jo bare mere beundring. Intet at klage over, og slet ikke dårligt hvis man spurgte hende.
Snart var han færdig og de sad i bilen. Der kom liv i motoren, lyden anderledes og mere fremtræden. Indikeret bilens muskelstyrke.

"You know I can't cook, but I wouldn't mind helping you out if you are in the mood of preparing something yourself?" svarede hun. Hun var i al hemmelighed i gang med at lære at lave mad. Det gik indtil videre fint men det tog noget tid trods alt. Der var mange ting hun ikke kunne og som hun skulle lære!
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 0:55

Selvom hun i hemmelighed var begyndt på at lære madlavning, tænkte han ikke det kunne være derfor. Men det var selvfølgelig en lækker ting de kunne lave sammen, og på en måde kunne det give hende endnu mere fornemmelse af at være hjemme.
"Let us see what we can find then...... I love cooking with you....."
Så strøg han hendes ben og holdt ind ved det første supermarked han fandt, hvor han lagde hendes ting ind i selve bilen inden han låste af. Som de gik ind i supermarkedet, var det tydeligt han elskede hende og var stolt af hun var ved hans side.
Han greb en kurv og den anden arm om hende.
"Should we just find some random things and see what we can make with it or do you want to try something in particular?"
Han kunne slet ikke få øjnene fra hende
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 8:40

"Wonderful" svarede hun smilende. Hun elskede at bruge tid sammen med ham, og madlavning var hyggeligt generelt.
Snart standsede de ved et supermarked, og hun forlod bilen og fulgte med ind i supermarkedet. Hans arm fandt om hende, og hun smilede op mod ham. At de to tiltrak sig mange blikke var vel ikke underligt, nok var de i deres menneskelige skikkelse, men de udstrålede stadig at de var mere end bare mennesker. Roen sværmede som sædvanligt om hende, og hans majestætiske udstråling var heller ikke til at ignorer.
"Do you know how to make pizza? I have heard a lot about it, but haven't had the chance to taste it yet" svarede hun. Det var bare et forslag og hun vidste ikke om det var let eller svært at lave.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 12:05

De mange blikke der kom i deres retning generede ham ikke. For han var mere end bare stolt ved at de to havde hinanden. Der var heller ingen der blev sure eller nervøse, det var en effekt hun havde.
Så kiggede han lidt rundt sammen med hende og nikkede en gang.
"Well i may not make the best pizza but i would say i know how....
The good part about pizza is that you can put whatever you want on them...."


Først fandt han ingredienserne til at lave selve pizzadejen hvorefter han gav sig til at finde ting at komme på. Her lod han hende rigtig vælge forskellige ting både så hun fik ting hun kunne lide men også så de måske have ting at eksperimentere med
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 13:13

Folks blikke gjorde hende ikke noget, hun fulgte bare med rundt i butikken og havde sin fokus på ham og tingene de samlede op undervejs. "I am sure it will taste just fine" Hun havde i grunden intet at sammenligne med så det var spændende og hun glædede sig.

En helt anden ting som hun havde tænkt på var at hun ikke havde set ham drikke alkohol. Ikke fordi hun tænkte det var noget alle gjorde, men de fleste af dem hun havde stødt på tilbød altid alkohol som det første. Men hvad vidste hun også om det.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 14:45

Som de gik rundt i butikken og kiggede, fik de også samlet lidt forskelligt til at lave nogle gode pizzaer så hun rigtig kunne få det prøvet. Selvom det bare var en hverdagsting, så nød han virkelig at handle ind sammen med hende. Både fordi hun lærte mere om verden men også fordi det en simpel måde at bruge tid sammen.

Da de havde en godt fyldt kurv, gav han hende et kys på kinden og sagde:
"So we have plenty for cooking now.... Is there anything in particular you want to drink with our food?" Det kunne jo godt være hun havde noget bestemt i tankerne eller bare ville prøve
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 14:57

"Not really. I was just wondering, you never drink alcohol..? Or I have not seen you do so yet.." spurgte Hun nysgerrigt. De havde fået handler en masse, kurven var i hvert fald fuld. Alt var så spændende for hende, netop fordi mange af de ting almindelige mennesker gjorde til hverdag, var nye for hende.. nye og spændende. Hun udforskede verden, og det blev gjort sammen med Khà, så hun elskede det endnu mere af den grund.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 16:33

Han nikkede en gang forstående inden han gik lidt videre sammen med hende inde i butikken imens han forklarede:
"I rarely drink alcohol.... Sometimes if i have been working hard with renovation of the castle or anything else that can be physically hard....
Then a cold beer can be really nice.... Or a glass of wine for a good dinner..... But there is no reason for me to drink it alone... I guess i just limit it alot since i have seen what it can do to people"


Så gik han op sammen med hende og fik betalt for varerne og fik dem pakket bagefter. Derefter fiskede han lidt efter at få et kys på kinden inden de gik ud af butikken
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 17:39

Hans forklaring gav i grunden god mening og hun nikkede. "I get that. I tried bear once, how can you drink that?!" endte hun med at svare, den spørgende tone var ikke sagt uden et smil og et kort grin. Han måtte hjertens gerne drikke lige hvad han ville, hun var bare ikke fan af øl.
Kort efter var de på vej op mod kassen for at få betalt, det blev klarede forholdsvis hurtigt. Han fiskede snart efter et kys, og hun endte med at grine, glide hænderne op ad hans bryst og trykke læberne blidt mod hans kind, derefter mod hans mundvig. Ikke et ord sagde hun, men med dem var ord ikke nødvendige for at sige hvor højt de elskede hinanden, det strålede ud af dem og folk gloede endnu mere. De gik dog snart ud af butikken, tingene blev sat i bilen, og de kunne snart sætte sig ind.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 18:44

Med knyttet næve gestikulerede han med en nedafgående bevægelse som tegn på han var begejstret for hendes kys. Det blev da også efterfulgt af et "Yes!"
Det at folk kiggede endnu mere generede ham ikke et sekund. For den kærlighed de havde til hinanden var for smuk til at gemmes væk.
Som de sad ude i bilen og han begyndte at køre sagde han:
"You asked how i can drink beer right? I dont know what kind you tasted but there is as many different kinds of beer out there as there are people almost. Every brewery mostly have their own specialty.
But yes they can taste horrible!"

Så nussede han hendes ben og kiggede rundt en gang inden han sagde:
"Anything else you would like to get before we go home?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 19:17

Hans glæde over kysser blev modtaget med et grin, og hun endte med at omfavne ham. Som ham, tog hun sig ikke af de mange blikke.
Kort efter sad de i bilen, og som de kørte af sted og hans hånd endte mod hendes ben, lagde hun hånden over hans. Imens lyttede hun til hans svar og forklaring omkring øl. "Honestly, I don't know which one it was, but yeah.. it was horrible. Some day, you have to let me try one of those you like" blev hendes svar. Til det efterfølgende spørgsmål så hun overvejende ud et øjeblik. "Hmm.. I don't think so" blev hendes svar. Hun kunne i hvert fald ikke komme på noget.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Ons 25 okt 2017 - 22:47

Han smilede varmt imens han kørte stille afsted og sagde:
"I still have some at home so we can try them later if you want?"
Da hun ikke efterspurgte mere, drejede han af og kørte op mod bjergene hvor man meget snart kunne se hans slot. Slottet han også så som hendes nu.
Det ville være noget helt andet med en kvindes hånd i slottet selvfølgelig men han så det mere som at han ikke nødvendigvis skulle få en træls knude i maven af savn.
"Excited?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Ons 25 okt 2017 - 22:59

"That could be fun" medgav hun smilende. Hvorfor ikke, det var ikke fordi de havde andre vilde planer, så det kunne de jo sagtens hygge med. Foruden at hun skulle knæle for at bede fra midnat og til solopgang, så havde de jo mange timer at underholde hinanden med.
"Very much!" svarede hun. Nok havde hun været deroppe flere gange, men nu var det også hendes hjem, og det var en spændende og anderledes fremtid der ventede dem begge to. At vågne op ved hans side hver morgen.. hun ville elske det!
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tors 26 okt 2017 - 0:09

Han grinede varmt og svarede: "Me too my love"
Som de kom ud af byen og lidt væk, stoppede han kort bilen og kiggede nærmest spændt på hende.
"I have an idea.... Trust me......"
Så løsnede han hendes sele og hjalp hende over på hans skød hvorefter han lagde hendes hænder på rattet.
"You will be driving home.... I will manage pedals and gears.... All you have to do is steer.... Ready?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tors 26 okt 2017 - 0:20

De kørte ude af byen med kursen rettet mod bjergene og slottet. Pludselig holdt han ind til side, og løsnede hendes sikkerhedssele. Forvirret og spørgende så hun mod ham som han bad hende stole på sig. "I always trust you" forsikrede hun ham omgående. Han hjalp hende snart over på sit skød, og forklarede hans idé. Oh! "..Well.. o trust you" gentog hun. At diskutere det ville jo være det modsatte af at stole på ham. Så hun lod være med at diskutere det og gjorde bare som han anviste hende til. De slanke fingre endte på rettet og hun trak vejret dybt ind.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tors 26 okt 2017 - 1:04

Han sørgede for hun sad godt imens han sagde stille: "Don't worry.... We will go very slowly and i will explain everything that happens all the time... Ready?"
Så begyndte han at træde meget let på speederen og sikrede sig selvfølgelig at gearene var sat som de skulle. Hele tiden var han meget grundig til at forklare hvad der skete og skulle hun blive for usikker til at prøve, slap han bare speederen.
"See?... It is not that bad..... Feeling good?"
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tors 26 okt 2017 - 7:23

Hun sad fint, så fint som man nu kunne sidde når der var trangt. Sædet var tydeligvis ikke beregnet til to, men huk tænkte ikke over det, og det var ikke fordi de skulle køre alt for langt hellere. "Alright, I can do this!" svarede hun bestemt og efter endnu en dyb vejrtrækning. Det kunne da ikke være så svært! Og med hans hjælp skulle hun nok klare sig. Hænderne endte som sagt på rettet og kort efter begyndte bilen at bevæge sig. Spændingen steg og hun mærkede den i maven. Det gik egentlig fint og han var grundig med sine forklaringer.
"It isn't! It is actually very funny! And yes, I am feeling good!" det var virkelig sjovt, hun hyggede sig i alt fald gevaldigt!
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Khaa on Tors 26 okt 2017 - 12:05

Han grinede let og nussede hende på benene imens hun morede sig så meget med at styre.
"Yes it is. You are doing really good! When we get to the castle i will teach you how to park"
Som de kom op til slottet, gik porten op for dem og han guidede hende roligt igennem. Det var dog ikke specielt nødvendigt da hun var meget lærenem.

Så viste han hende hvor hun skulle dreje bilen hen hvorefter han slap pedalen da de holdt hvor bilen skulle være. Derefter slukkede han bilen og blinkede til hende.
"Someone just earned herself a massage tonight...."
Khaa
Khaa
Master (Rank 21)

Bosted : Et sort Citadel i bjergene

Antal indlæg : 3138


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Charmeine Love on Tors 26 okt 2017 - 12:55

Hun hyggede sig virkelig med at køre, og selvom hun gjorde det lette arbejde, var det virkelig sjovt og hyggeligt. Hun var måske lærenem, men det var kun fordi han var så god en underviser. "I can't wait!" svarede hun med et bredt smil.
Kort efter kørte de ind af slotsporten og han viste hende hvordan man parkerede. Hans blink fik hende til at smile, ordene til at smile. "How lucky I am.. so.. what should I give you in return?" endte hun med at spørge med et smil. Det var ikke let, men hun formåede rent faktisk at vende sig rundt så hun sad overskrævs på skødet af ham, men face to face. Hænderne gled rundt om hans nakke og hun smilede stort.
Charmeine Love
Charmeine Love
Proficient (Rank 17)

Bosted : En lille lejlighed ved kirken.

Antal indlæg : 1478


Tilbage til toppen Go down

Re: Big changes - Khá

Indlæg by Sponsored content


Sponsored content


Tilbage til toppen Go down

Side 1 af 11 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Next

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum